Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states

Als alle fraude wordt teruggedraaid heeft Trump een monsteroverwinning behaald, en krijgt hij meer dan 300 kiesmannen achter zich.(Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Dominion’ software stemcomputers zo geprogrammeerd dat Biden ongeveer 3% meer stemmen dan Trump zou krijgen

—————————————————————————————————————————————–

Drie dagen geleden berichtten we over de waarschuwing van de Amerikaanse luitenant-generaal Tom McInerney dat elementen in de CIA in samenwerking met de Democraten ‘Operation Scorecard’ hadden opgezet, waarmee door middel van het manipuleren van de software van de stemcomputers de uitslag zou kunnen worden veranderd. Gisteren werd onweerlegbaar bewijs geleverd dat dit in ieder geval in Michigan is gebeurd. In Atrim County bleken 6000 stemmen voor de Republikeinen door een zogenaamde ‘software storing’ bij de Democraten te zijn bijgeschreven. Dezelfde software is in 47 andere counties in Michigan, èn in ALLE andere swing staten gebruikt: Nevada, Arizona, Minnesota, Wisconsin, Georgia en Pennsylvania.

De ‘glitch’ (fout / storing) werd ontdekt toen de stemmen manueel werden gecontroleerd. Maar liefst 6000 stemmen die voor de Republikeinen waren uitgebracht, bleken door de stemcomputers aan de Democraten te zijn gegeven. Omdat 47 andere counties (provincies) dezelfde software gebruikten, kan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk worden gesteld dat de staat Michigan van Donald Trump is gestolen.

De software draagt de naam ‘Dominion’, oftewel: Heerschappij. Het ‘Operation Scorecard’ complot zou ook gerund worden onder de naam ‘Project Hammer’.

‘De Democraten dachten dat deze ‘glitch’ genoeg was om Donald Trump te verslaan,’ schrijft The Gateway Pundit. ‘Ze hadden geen idee dat dit de grootste aardverschuiving en stemmentotaal in de Amerikaanse geschiedenis zou worden. Dus moesten ze (achteraf) honderdduizenden stemmen dumpen in de swing states die ze hadden verloren.’

Trump behaalde monsteroverwinning, en verzet zich tegen deze coup

Trump behaalde in deze swing states een zo overweldigende overwinning, dat de software vele honderdduizenden stemmen moest veranderen om Biden te laten ‘winnen’. Deze enorme fraude begon steeds meer kiezers, en ook medewerkers van het stemproces, op te vallen. Bij handmatig tellen bleek dat de ‘storing’ uitsluitend enorme aantallen stemmen voor Trump had afgepakt, en aan Biden had gegeven.

Het is nu boven iedere nog overgebleven twijfel verheven dat de Amerikaanse verkiezingen op ongekend grootschalige wijze zijn gemanipuleerd, en zijn gestolen van de enige wettige president van de Verenigde Staten, Donald Trump. Die zal alles in het werk stellen om de valse stemmen ongeldig te laten verklaren. In Pennsylvania heeft Opperrechter Alito al bevolen om alle stemmen die na het sluiten van de stembussen zijn aangevoerd, apart te leggen. Als deze stemmen ongeldig worden verklaard, dan heeft Trump deze staat sowieso gewonnen.

Als alle fraude wordt teruggedraaid, gaan in iedere geval de staten Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Georgia en Arizona naar Trump, die in werkelijkheid dan een monsteroverwinning op Biden heeft behaald, en meer dan 300 kiesmannen achter zich zal hebben. Vandaag zouden er in de hoofdsteden van alle staten grote ‘Stop the Steal’ demonstraties zijn gepland.

Het is nu afwachten in hoeverre de Democraten en CIA-elementen hun couppoging tegen Trump door kunnen zetten. Zoals bekend hebben ze de moreel diep gezonken Westerse mainstream media volledig in hun zak. Daar zult u dan ook nauwelijks iets lezen over deze massale verkiezingsfraude, waar iedere bananenrepubliek en schurkenstaat nog een puntje aan kan zuigen. Als het wel wordt genoemd, zal het, ondanks de wagonlading bewijs die er nu al voor is, ongetwijfeld weer als een ‘complottheorie’, waar ‘geen bewijs’ voor zou zijn, worden weggezet.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 

Zie ook o.a.:
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Vier jaar geleden demonstreerden Nederlanders massaal op het malieveld om hun ongenoegen te uiten over het presidentschap van Trump. Nu Biden op een illegale wijze de verkiezingen heeft gestolen maalt niemand erom. De meeste Nederlanders zouden immers op Biden stemmen als ze de keuze hadden. Al ben je het niet altijd met Trump eens, er mag gezegd worden dat deze man een grote liefde voor zijn land heeft, net als Wilders. Het is daarom intriest hoe deze man na 4 jaren het land op te vijzelen stank voor dank krijgt. Zelfs zijn matig begaafde vrouw en eigenzinnige schoonzoon vinden dat hij de rechtszaak moet staken en zich bij de verkiezingsuitslag moet neerleggen alsof het allemaal eerlijk verlopen is! Had Trump gewonnen dan hadden de zwarten en linkse blanke landverraders van de VS het land in de hens gezet omdat ze niet tegen hun verlies kunnen. Amerika word nu snel een poel van chaos en geweld omdat de Law en Order van Trump onder Biden weggevaagd zal worden. Zelfs Ayaan Hirsi Ali (zwarte Amerikaanse) voorzegde dit tijdens een tv show, inmiddels word ze natuurlijk uitgekotst door de linksen vanwege dergelijke uitspraken. Maar wie maalt er nog om de problemen waar we ook hier in NL mee te maken hebben? massamigratie, klimaathysterie en de coronahoax om zo maar wat op te noemen. Je hebt geen hersenen gekregen om mee te denken want dat doen anderen al voor ons“

 2. https://www.nu.nl/verkiezingen-vs/6088128/oud-president-bush-feliciteert-biden-en-harris.html#coral_talk_wrapper
  Fijn dat 99 % van de mensen zich Bush herinnert als een fijne man. Ik zie dat helemaal anders, George Bush is een harlekijn zonder humor, een war monger met smoesjes. Een kwal die op een discutabele manier aan de macht kwam. Een probleem waar de Amerikaanse burger zich bij neerlegt, maar wat wel offers vergt. Zolang die offers onzichtbaar zijn is het ok. Deze verkiezing is gestolen op een schandalige manier. Maar ik kijk niet naar poppetjes, maar naar resultaten.

 3. Mij zal het vierkant worst wezen welke keizer zich op de troon hijst met of zonder leugens en manipulatie. Waar het mij vooral om gaat is of deze wereld een veiligere plek wordt niet alleen voor mij. Ik was een fan van D. Trump vooral omdat hij het militair ingrijpen tot een minimum heeft weten te beperken. De valselijke campagne om die man langs alle kanten dwars te zitten heb ik snel doorzien. Maar als Biden over vier jaar een veiligere wereld over kan dragen aan de toekomstige generatie zal het mij dus vierkant worst wezen. Ik hecht aan veiligheid, niet aan poppetjes.

 4. Ik droom erg graag weg in een spannend boek, voor mij geldt het volgende. Politici hebben een belangrijke taak om vrede en veiligheid te bieden aan diegene die hebben gestemd.
  Over vier jaar kunnen we de balans opmaken over de resultaten die deze president boekt.
  Trump werd afgeschilderd als een onmogelijke , arrogante bemoeial waar we snel vanaf moesten.
  Over vier jaar kunnen we oordelen over de transitie, maar ik ben zeer tevreden over vier jaar Trump. Daar helpt geen enkele negatieve campagne tegen, Donald is niet in de oorlog val gestapt van het almachtige Pentagon. Dat is een serieus te waarderen inspanning van die club.
  Voor Biden, en iedereen op deze planeet hoop ik werkelijk dat dat voortgezet zal worden.
  Dus wat gaan de democraten doen met het vertrouwen, wat ze ongetwijfeld gestolen hebben?

 5. Er zijn meerdere profeten, zowel in VS aks in Australië, die zeggen dat dit nog niet afgelopen is. Zie bijv. Hank Kunneman in de VS op YouTube en Yvonne Kitchen in Australië op live.fruitfulvine.org . Zoek de Heer in deze dingen en bidt dat Trump kan blijven. Want aks hij weg is barst de hel helemaal los.

 6. Wat een vreugde spat er van de tv en de radio. Iedereen enthousiast over Biden, de winnaar. En veel enthousiasme over zijn vice-president. Die media verraden zich hier wel. Ze steken hun voorkeur voor de Democraten niet onder stoelen of banken.
  Trump wordt nu afgebeeld als een kind dat niet tegen zijn verlies kan. Misschien is dat zo, maar als hij aanwijzingen heeft dat er gefraudeerd is met de stemmen, dan kan dat ook een verklaring zijn voor zijn woede die in zo’n geval helemaal terecht zou zijn.

 7. Als er verkiezingsfraude gepleegd zou zin, wat ik overigens ook zelf denk, dan zullen de republikeinen dit ongetwijfeld aan kunnen tonen.
  En dan ben ik benieuwd welke verstrekkende gevolgen zal hebben, ook in het buitenland, (ook de zogenaamde democratie)hier

 8. Ik kan het mij niet meer goed herinneren dus een vraagje… Was de baas van het software bedrijf dat de stemcomputers leverde in het verleden niet de heer G. Soros? Dit dacht ik dat zo was.

 9. @ Mr.111: 6:13 pm, op 7/11. U stelt terecht deze vragen. Ook ik denk dat op de achtergrond de “Deep State”, aan touwtjes zit te trekken. En inderdaad waarom heeft Trump niet doorgepakt op de punten, die U terecht noemt. Ik blijf met vragen zitten, wat dat betreft.

 10. Het was wel even een grappig toeval dat Biden net een kritische meerderheid behaalde in de getelde stemmen op het moment waarop Giuliani die persconferentie hield.Daar zag dus niemand meer iets van.Zouden de mainstreammedia dat zo bekokstoofd hebben?Om 8 uur liet de NOS nog wel een kort fragment zien.Erg overtuigend was het gewapper van Giuliani niet.Trump schermt steeds met legal votes,maar afhankelijk van de staten waar het om gaat is stemmen per post een legale procedure,waar weinig op aan te merken valt.Het lijkt me geen zaak voor een federale uitspraak.Althans niet in eerste instantie.En vervolgens zal het oordeel wel zijn dat het een zaak is op het niveau van de afzonderlijke staten.Maar eens afwachten wat ze maandag allemaal bedacht hebben.Als ze zich er een jaar op hebben kunnen voorbereiden,kan het misschien nog heel wat lijken,maar tot nu toe komt he weinig overtuigend op me over.

 11. Geen bewijzen van fraude jubelt de communistische pers ( daar CNN en hier bijv de NPO ) overal…:

  https://www.ninefornews.nl/amerikaanse-postbode-met-gestolen-stembiljetten-gepakt-bij-canadese-grens/

  Een postbode van het Amerikaanse staatspostbedrijf USPS is op verkiezingsdag bij de Canadese grens gepakt met een kofferbak vol poststukken, waaronder stembiljetten. De medewerker, Brandon Wilson, hangt een celstraf van 5 jaar of een boete van 250.000 dollar boven het hoofd, bericht Breaking911.

 12. Door boze oude man:

  https://ejbron.wordpress.com/2020/11/07/domheid-troef/#more-254234

  De kiezers van de Verenigde Staten van Noord-Amerika hebben gesproken en daarmee gestemd over het lot van de wereld. De fraude schijnt gigantisch te zijn en zelfs zo extreem dat de fraudeurs zonder blikken of blozen fraudeerden waar iedereen bij stond. Maar goed, het was te verwachten.

  Geweldig, blinde volgers van nep linkse schreeuwers, geweldig leger van dombo’s: dit is het einde van democratie. De vele linkse dombo’s zullen straks te maken krijgen met de wurggreep van het Stalinisme van ooit en de onmenselijkheid van de SS uit dezelfde tijdsperiode. Het nep communisme uit de eens Sovjet-Unie zal tijdelijk herrijzen als DDR 2.0, tot de islam er voorgoed mee afrekent.

  Tot dan zullen de zich tot super deugmensen opgeroepen heiligen als Timmermans, Biden, Merkel, Ascher en noem de hele neplinkse elite maar op als nieuwe zonnekoningen worden gefêteerd door de vele dombo’s die echt denken dat er een glorieuze tijd van vrijheid, gelijkheid en broederschap zal heersen, terwijl in realiteit een onmenselijke dictatuur op punt staat zich te manifesteren.

 13. Dit is allemaal onderdeel van het spelletje dat gespeeld wordt. Natuurlijk dacht de cabal niet dat ze met een seniele Biden zonder fans een verkiezing zouden winnen door 6000 x 47 stemmen te jatten, dat zijn 282.000 stemmen op 328 miljoen inwoners… Trump is ook onderdeel van de cabal. Deze scene is in spel gezet om chaos te creeeren en om ons te laten zien dat zij (die bankiers) de CIA bezitten, dat ze nergens iets om geven en niets serieus nemen.

 14. Als u een overzicht wil van onregelmatigheden en feiten die wijzen op fraude: https://www.paulcraigroberts.org/
  U vindt daar ook telkens de links naar de artikels en clips (o.a de generaal die Scorecard schetst).

  Paul Craig Roberts was onderminister van financiën oder Reagan en is een scherpzinnig blogger over politiek, officiële statistieken, internationale betrekkingen.
  Hier geen wilde theorieën maar een zeer rationele en nuchtere kijk van een financiële expert met sterke wiskundige scholing.

  Stemfraude (via Scorecard enz.) is een vast ingrediënt van “color revolutions” door de CIA tot in de puntjes uitgewerkt. Nu zijn die “color revolutions” in een volledige cirkel teruggekeerd naar de VS.De boemerang van de geschiedenis…

 15. Het is onbegrijpelijk wat daar gebeurt.
  Nu wordt Biden uitgeroepen door CNN tot president en de hele wereld denkt dat het hiermee eindigt terwijl er nog zoveel onderzoeken en protesten lopen. En ook dit bericht weer van Xander.
  Is dit dan allemaal fake?
  Heeft CNN dan zoveel macht om Amerika aan het feesten te brengen met iets waar nog rechtszaken over lopen.
  Terwijl we allemaal weten dat Trump vanaf het begin van zijn regering dwars gezeten wordt.
  Is dit nu de gevestigde elite?
  Regeert de pers in Amerika?

  Wat moet je nu geloven waar is nu “ het recht”
  Is dit nu wat de Bijbel zegt dat waarheid leugen zal worden.
  Zonder een gedegen onderzoek zullen we dit nooit weten.
  Waarom niet grondig onderzoeken wat er aan de hand is.
  Waar rook is is vuur.
  Dus er zal zeker wel iets aan de hand zijn.

  De pers is zo machtig…. CNN maakt de uitslag bekend.
  Wat is hier aan de hand.❓

 16. Hoelang zal Biden het mogen uitzingen….?
  Het gaat alleen erom om Kamela Harris op de troon te kunnen zetten.

 17. N111 Een grote reset voorkomen , hoe dan? Het hele bankensysteem is failliet en wat dacht je van de derivaten ? Zo eenvoudig gaat dat niet , de schulden zijn zo hoog opgelopen dat er een reset moet komen , alleen laat dat mensen doen die het goed met ons voor hebben.

 18. Dat Biden de zege claimt is het stomste wat hij ooit kon doen. Nu verliest hij zowiezo het vertrouwen van de helft van de bevolking. Als hij zo zeker van de overwinning is, dan had hij moeten wachten totdat de republikeinen voor zichzelf hadden bewezen dat er “geen” fraude is geweest. Het is zo klaar als een klontje dat er op grote schaal fraude is. Nu lijkt het er zelfs op dat democraten hun corrupte systeem zo vertrouwen, dat ze makkelijk de onwillige republikeinen kunnen misleiden, banen en posities wegnemen en eventueel hard onderdrukken. En als dat niet helpt laten verdwijnen oftewel being suicided. Ze zijn hard op weg naar een dictatuur.

 19. De waarheid zal zegevieren.
  De MSM mogen dan pro Biden zijn, de doorsnee burger, ook in NL is voor Trump. Bedrog komt altijd uit. Trump wist dat de Dems alles op alles zouden zetten om hem te wippen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus ga er maar van uit dat hij passende maatregelen heeft getroffen. Het wachten is op het moment dat Trump de zaak laat knallen. Eerst moeten mensen echter inzien en geloven dat ze belazerd zijn, anders kunnen ze de waarheid niet aan. Dus nog even geduld.

 20. Zie het aan de positieve kant. In de toekomst kunnen de Amerikanen gegarandeerde verkiezings overwinning aan de hoogst betalende diktator in de schurkenstaten verkopen. Dat is beter dan al dat wapentuig.

 21. Burgeroorlog lijkt me onwaarschijnlijk… dat kan denk ik alleen als beide kampen bereid zijn hun leven te geven voor deze twee seniele opa’s die allebei mega corrupt zijn. Misschien dat Alaska nog autonome provincie kan en wil worden, maar dat zullen de Democraten ook op kunnen lossen met een immense zak met geld om daar de boel te sussen

 22. Zo zal het volgend jaar ook met de Nederlandse verkiezingen gaan.
  Er zal niet worden getolereerd dat de PVV wint ongeacht welke monsteroverwinning de partij binnenhaalt. Op naar een wereldwijde dictatuur zoals we die in China kennen. Het is intriest.

 23. Ik snap dat Trump tegenstribbelt en ik had ook een tweede termijn voor hem gehoopt, maar hemel wat komt die man slecht over op televisie. Laat hij zich eerst eens als een staatsman opstellen. Je kunt rustig de uitslag aanvechten, maar kom dan ook met overduidelijke bewijzen die daadwerkelijk overtuigend zijn. Zo overtuigend ook dat het Amerikaanse volk nog geen president Biden accepteert. Zoals Trump het nu brengt, als een soort van driftige Donald Duck, zorgt hij ervoor dat hij niet sowieso niet serieus genomen wordt. Altijd anderen beschuldigen, ook al is dat terecht, klagen en mopperen, het is een en al negativiteit wat hij uitstraalt. Ik zou zeker op Trump gestemd hebben als ik Amerikaan was, maar door zijn gekakel de laatste dagen neemt mijn enthousiasme voor hem in rap tempo af.

  Ik zou nu zeggen, laat Biden het maar eens proberen, dan zien we over vier jaar wel weer hoe hij het eraf heeft gebracht en of de kiezers dan nog steeds zo enthousiast zijn.

 24. Laat ze rustig frauderen. Zo kan iedereen met eigen ogen zien hoe corrupt het allemaal is. Het is nu bevestigd uit diverse bronnen : het Trump-team heeft bij deze verkiezingen gebruik gemaakt van de blockchain-technologie. De fraudeurs zijn in de val getrapt. Trump won, afgetekend. Aanklachten en arrestaties zijn op komst. Hou uw popcorn klaar.

  https://phibetaiota.net/2020/11/charlie-ward-blockchain-used-trump-won-landslide-arrests-looming/#more-156567

  https://twitter.com/TrumperWavin/status/1324530189284581378

 25. Het onrecht heerst op aarde, en de leugen triomfeert. Intriest, deze hele gang van zaken.

 26. Nou,3 over half zes en geen persconferentie op CNN.
  Breaking news :Joseph R.Biden elected 46th president.
  Trump is in zijn limousine op weg naar zijn golfresort,
  vermeldt de NOS en tussen neus en lippen,dat er nog
  die persconferentie is.
  Ik ga eens wat anders doen.
  Dan zie ik het wel.

 27. Grappig (not) dat dit is wat inderdaad onze nos ook doet. Complot, fake news, biden uitroepen tot president etc.

 28. Het is me niet helemaal onduidelijk wat er nou precies ontdekt is en hoe.Je zou denken dat dat dan in andere gevallen ook wel nader uitgezocht kan worden.
  Ik ben eigenlijk geneigd in een heel andere richting te denken en die is dat sympathisanten zo’n hoax bij voorbaat opgezet hebben om verwarring te zaaien in het voordeel van Trump.
  Ik heb zelf overigens altijd bezwaren gehad tegen het werken met stemcomputers.Het zou ideaal zijn als iedereen een uitdraai van zijn stem kreeg en die in een bus zou deponeren,maar het is aannemelijk dat je dan toch ook verschillende uitslagen krijgt als niet iedereen ook een handmatige stem uitbrengt.
  Als het verder niet te controleren is,lijkt er ook geen bewijs.
  Ik kan me moeilijk voorstellen dat er grootschalig fraude is gepleegd.Wat klein kruimelwerk zal aan beide kanten wel voorkomen.
  Wat mij betreft heeft Trump onverwacht goed gescoord,al ben ik er nooit vanuit gegaan dat het een gelopen race zou zijn.Buiten zijn sympathisanten heeft hij toch wel meer aanhang gekregen,dan ik had verwacht.
  De verklaringen en analyses die bij de laatste uitslagen worden gegeven,komen op mij plausibel over.
  Als Biden president wordt,denk ik niet,dat hij hierdoor met meer wantrouwen wordt tegemoet getreden,dan nu toch al het geval is.En het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat hij meer weet gehad zou hebben van zo’n fraude.
  In het huidige klimaat zijn zo langzamerhand alle verkiezingsuitslagen verdacht aan het worden.
  Maar we zullen wel zien.
  Het is half zes en de advocaten van team Trump houden nu een persconferentie.

 29. Nog meer feiten dat Trump hoe overduidelijk gecontroleerde oppositie is
  https://www.niburu.co/buitenland/15666-waarom-heeft-trump-het-zichzelf-zo-moeilijk-gemaakt
  >.Iemand die hier verandering in had kunnen brengen en daarmee ook zijn eigen herverkiezing veilig stellen, is Donald Trump. Hiervoor had hij slechts één ding hoeven doen en daarmee zou hij ook direct onaantastbaar zijn geweest voor de satanische sekte.
  Het enige dat hij had hoeven doen is het niet langer accepteren van de nep corona pandemie, via desnoods een Executive Order een einde maken aan het opsluiten van mensen en andere krankzinnige maatregelen zoals het verplicht dragen van slavenmaskers.
  >Hij had via de volmachten die hij bezit een eind moeten maken aan het totaal nodeloos ten onder gaan van talloze bedrijven, hij had daardoor kunnen voorkomen dat de middenklasse zou zijn weggevaagd, hij had in feite door de volmachten die hij bezit de Great Reset kunnen voorkomen. Althans in Amerika.
  Hij had desnoods de noodtoestand kunnen uitroepen en al die mensen arresteren die de bevolking bewust misleiden met de nep pandemie. Hij had per direct een einde kunnen maken aan de coronamaatregelen die zoals wij eerder schreven niet bedoeld zijn om mensen te redden, maar precies het tegenovergestelde beogen.
  En dan moet je jezelf toch afvragen waarom hij dat niet gedaan heeft.
  Als hij echt degene zou zijn zoals velen, vooral in de alternatieve wereld, denken dat hij is, dan was dit jaar het moment geweest voor hem om dat te bewijzen. Hij is op leeftijd, dus wat dat betreft zou hij niets te verliezen hebben en had hij de geschiedenis in kunnen gaan als de president die Amerika en daardoor misschien wel de wereld had kunnen redden van de Great Reset. <

 30. Hoe dan ook dit hele (toneelspel) verkiezingsproces, incl. de bijhorende fraude ,chaos etc ..verloopt exact zoals gepland. LET OP> Wie er ook gekozen wordt( pas eind december bekend op zijn vroegst, want deze wachttijd gebruikt de Elite intussen verder om hun agenda nog verder uit te rollen) degene die wint wordt uiteindelijk géén president !
  Uit artikel van Vrijland https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-trump-is-de-laatste-president-van-de-verenigde-staten-voorspelde-burgeroorlog/
  > Het punt is dat het links versus rechts spel opgetuigd is door de echte deepstate en dat zowel Joe Biden als Donald Trump onderdeel zijn van het plan van verdeel en heers. Zowel Joe Biden als Donald Trump vervullen dus gewoon hun goed geplande taak binnen het master-script. De tegenstellingen zijn bewust zo groots opgezet en worden bewust tot in het extreme getrokken. Dat is de oude Romeinse techniek van verdeel en heers.

 31. …waar is dat bewijs dan ? ik lees in het artikel nergens iets wat ik kan natrekken of verifiëren of een verwijzing naar een -serieuze- bron ? begrijp mij niet verkeerd, want ik wil het dolgraag geloven, want ik weet wat er van deze verkiezingen afhangt.

  Bronnen genoeg in en onder het artikel. Mod.

 32. Trump heeft in een tweet uit 2012 het begrip verkiezingsfraude geduid. Zoals het er nu naar uitziet, heeft meesterschaker Trump en zijn team de Democraten in de val laten lopen. De belangen in deze tijd van het eindscript zijn dermate groot, dat werkelijks alles uit de kast wordt gehaald om elkaar pootje te lichten. De Cabal/New World Order/ Novus Ordo Seclorum vecht z’n laatste wanhopige strijd. Ze weten dat ze gaan verliezen, maar willen van geen wijken weten, vandaar dat de msm grote hoeveelheden nepnieuws blijft produceren. De begrippen complotdenker, klimaatontkenner & corona-ontkenner vliegen je om de oren.
  Een meesterzet is het voorzien van een watermerk van alle stembiljetten, waardoor de vele tienduizenden stembiljetten door corrupte medewerkers van de Democratische partij uit China geïmporteerd vroeg of laat geopenbaard gaan worden.
  Joe Bidens zoon Hunter is net als de rest van deze totaal verrotte familie een puppet van de CCP (Communistische Partij van China, overigens opgericht door de Nederlander Sneevliet in 1921). De Chinese geheime dienst heeft het nodige beeldmateriaal in handen waaruit blijkt, dat Hunter Biden seks heeft met minderjarige meisjes, waaronder een dochter van oud-president Obama! Ondertussen is Biden junior opgenomen in een kliniek voor zijn verslaving aan o.a. drugs.

 33. het valt idd wel erg op dat ze nu nog met het tellen bezig zijn..iets klopt er duidelijk niet..ga niet suggereren maar twijfelachtig is het allemaal wel..mocht het zo zijn dat er gefraudeerd word dan zijn de poppen aan het dansen…

 34. Dat de stemcomputers zouden gesaboteerd zijn, dan kan dat toch onderzocht worden door de FBI , ze zijn daar bevoegd voor omdat ze juist federale politiebevoegdheden hebben! Bewijzen er moeten bewijzen komen, geen loze beschuldigingen. Biden lijkt gewonnen te hebben op de poststemmen, en ook door de grootste opkomst sinds tientallen jaren, anders was Trump nog voor vier jaar president. trouwens Biden zal nooit de echte president van de VS zijn, omdat er een sfeer van wantrouwen zal blijven hangen, en dat zal zijn presidentschap mede bepalen. Shalom

Comments are closed.