Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd

—————————————————————————————————————————————–

‘Angstwekkende overeenkomsten met stembusfraude in Venezuela’ – ‘Topmanager Dominion Voting Systems plaatste manifest van extreemlinkse terreurgroep Antifa online, en bezwoer dat ‘ik ervoor ga zorgen dat Trump niet zal winnen”

—————————————————————————————————————————————–

Een update van de couppoging in de Verenigde Staten, want de bewijslast dat er op ongekende schaal is gefraudeerd met de presidentsverkiezingen, is inmiddels enorm, en neemt nog steeds toe. Donald Trumps persoonlijke topadvocaat Rudy Giuliani onthulde enkele dagen geleden hoe de stemmen van 27 of 28 staten niet in de VS, maar in Duitsland en Spanje werden ‘gerangschikt’. In bijna iedere staat waar dit werd gedaan, vonden bevestigde ‘onregelmatigheden’ plaats die de balans in het voordeel van Biden deed omslaan.

De Democraten hebben met steun van het complete globalistische en media-establishment in Amerika en Europa geprobeerd de verkiezingen te stelen. Niet de enige, maar wel de belangrijkste methode waren de stemcomputers van Dominion Voting Systems, die draaien op kinderlijk eenvoudig te kraken Smartmatic software.

Met exact dezelfde stemcomputers en software werden de verkiezingen in Venezuela gestolen – u weet wel, die socialistische he(i)lstaat die, gezien de in gang gezette verwoesting van onze economie en samenleving, schijnbaar als lichtend voorbeeld wordt gezien door de linksgroenliberale Westerse elite.

‘Angstwekkende overeenkomsten met stemfraude in Venezuela’

Een klokkenluider van Dominion heeft bevestigd in de vroege morgenuren na de verkiezingen ‘ernstige problemen’ met het tellen van de stemmen te hebben geconstateerd. ‘De omstandigheden en gebeurtenissen zijn angstwekkend vergelijkbaar met wat er is gedaan met de Smartmatic software in 2013 in Venezuela, toen de stemmen elektronisch werden veranderd.’ Alle nu geconstateerde ‘anomalieën’ waren ten gunste van Biden, en gingen ten koste van het aantal stemmen voor Trump.

Volgens Giuliani werden Dominion experts zelfs ‘speciaal in Venezuela uitgenodigd om de verkiezingen te stelen – dat is hun expertise.’ De uit Manhattan afkomstige Democratische senator Carolyn Maloney waarschuwde overigens al in 2006 en 2007 tegen het invoeren van de Dominion systemen in de VS, omdat deze volgens haar ontworpen waren om verkiezingsfraude mee te kunnen plegen.

‘Dominion topmanager bezwoer Antifa dat ‘ik ervoor ga zorgen dat Trump niet wint”

Een kleine anderhalve week geleden kwam boven tafel dat Dominion topmanager Eric Goomer al jaren niet onder stoelen of banken stak dat hij een verklaarde Trump hater is. Goomer kwam in 2010 bij Dominion werken als vicepresident van de afdeling U.S. Engineering, en werd later gepromoveerd tot Voting Systems Officer of Strategy and Security.

Joe Oltmann, oprichter van FEC (Faith Education Commerce), zou er in september in geslaagd zijn om contact te leggen met Antifa en aan diverse chats met leden deel te nemen. Veel van die conversaties gingen erover hoe ze Trump zouden kunnen stoppen. ‘Eric, die gozer van Dominion, gaat dat doen,’ luidde een reactie. ‘Geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar ga ik voor zorgen,’ zou Eric zelf hebben geantwoord.

Oltmann had geen idee wie ‘Eric van Dominion’ was, maar kwam daar pas achter toen Dominion Systems in het nieuws kwam, en hij daar onderzoek naar ging doen. Hij stuitte op de naam Eric Goomer, en ontdekte dat die op zijn Facebook pagina het manifest van Antifa tegen president Trump had gepubliceerd.

In diverse berichten ging Goomer op dermate grove wijze tekeer tegen Trump en zijn stemmers, dat het geen zin heeft om dat hier te herhalen, omdat we dan bijna alleen maar ***** kunnen laten zien. Tevens noemde hij vicepresident Mike Pence een ‘christelijke jihadist’, en schreef hij ‘niets dan minachting’ te voelen voor Trump kiezers. Daarnaast plaatste hij afbeeldingen en links naar hip-hop liedjes genaamd ‘Dead Prez’ (dode president) en ‘Dead Cops’ (dode agenten), en een hardcore nummer getiteld ‘F*** the USA’.

Republikeinse waarnemers weggehouden bij (her)tellen stemmen

In Pennsylvania zijn zeker 8000 illegale stembiljetten geïdentificeerd. Republikeinse waarnemers klaagden erover dat ze weg werden gehouden van de tafels waarop het (her)telproces plaatsvond, en dus niet konden zien of dat eerlijk verliep. De staat verklaarde dat verkiezingswaarnemers enkel in dezelfde ruimte als de stemmen (her)tellers hoeven te zijn, maar niet het tellen zelf hoeven te zien.

Het Hooggerechtshof bevestigde echter dat deze bizarre gang van zaken rechtsgeldig was. Guiliani reageerde dat ‘Pennsylvania nu de enige staat in het land is… die geen inspectie van per post opgestuurde stembiljetten toestaat.’ Met andere woorden: fraude is verzekerd als je de als verliezer aangewezen partij weigert direct mee te laten kijken met het hertellen van de stemmen. Want waarom zou je dat weigeren, als je ervan overtuigd heeft dat jouw partij eerlijk gewonnen heeft?

En hoe waarschijnlijk is het dat zo’n 25.000 bewoners van verzorgingstehuizen in deze staat gelijktijdig, dus op dezelfde dag en dezelfde tijd, een stembiljet per post hebben aangevraagd, zoals Lindsey Graham, de voorzitter van het Senaatcomité voor de rechterlijke macht, op Fox News onthulde? (3)

In Nevada heeft de verkiezingscommissie de fraude in Clark County (Las Vegas) inmiddels erkend, en de aanvankelijk aangewezen Democratische ‘winnaar’ vervangen door een Republikein.

Advocaat Sidney Powell belooft vuurwerk

Sidney Powell, een gevierde pro-Trump advocaat (die overigens geen officeel lid zou zijn van zijn ‘legal team’), kondigde een kleine week geleden ‘the Kraken’ aan, vrij vertaald met ‘vuurwerk’. Powell beloofde dat in de komende weken keihard bewijs zal worden geleverd van de massale verkiezingsfraude (5).

Volgens onbevestigde bronnen zouden Amerikaanse militairen computerservers in Frankfurt (Duitsland) in beslag hebben genomen, waarop het onweerlegbare bewijs zou staan dat de CIA bij de couppoging tegen Trump betrokken is. (4) Er gaan ook geruchten dat er zelfs al massale arrestaties van de coupplegers en samenzweerders zouden worden voorbereid.

Nu vijf van de zes swing states onder de jurisdictie van conservatieve rechters staan, wordt de kans steeds groter dat het enorme aantal valse stemmen voor Biden ongeldig wordt verklaard. Daardoor zou Trump in één klap meer dan 300 kiesmannen krijgen, en zou zijn verpletterende overwinning op Biden bevestigd worden. De situatie is echter zo gespannen en onzeker, dat op dit moment nog steeds onmogelijk te voorspellen valt wie er vanaf eind januari in het Witte Huis zal zitten.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) Natural News
(5) Natural News

Zie ook o.a.:

13-11: ‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Wat een leuk media kanaal is dit. Complot theorieën over stemfraude, op hol geslagen stemmachines, etc. ONZIN. Zelfs Trumps minister Barr heeft inmiddels toegegeven dat er geen fraude op grote schaal heeft plaats gevonden. In Georgia is met de HAND herteld. Dan hebben frauduleuze stemmachines geen betekenis en de uitslag was vrijwel hetzelfde. Geloof al die onzin niet. Biden heeft eerlijk gewonnen. Overigens heb ik mijn twijfel of Biden een goede president zal worden, hij komt mij saai over. Trump was goed in sensatie. Maar de VS kiezer heeft gekozen. Dat moet je respecteren. Natuurlijk heeft Trump het recht om de uitslag vanwege vermeende fraude aan te vechten. Maar wie stelt moet bewijzen. Dat is tot nu toe niet gelukt. Nu 8 december nadert lijkt het over en uit voor Trump. Als een Trump advocaat al roept om Krebs te executeren vanwege het feit dat Krebs stelt dat de verkiezingen eerlijk zijn verlopen dan wordt het tijd om in te grijpen. Ook verschillende republikeinse politici nemen hier afstand van. Maar Trump niet, zie zijn laatste toespraak. Ik hoop dat in de VS het gezonde verstand en de democratie zegeviert.

 2. Alex: 7:38 pm, op 28/11. Lees de reactie van @ William van 7:12 pm, gisteren. Daar staat het antwoord.

 3. Alex schreef:
  28/11/2020 om 7:35 pm

  Dat wisten ze de werkelijke beslissingen worden genomen in Washington bij het hoogste gerechtshof. Maar men moet deze weg eerst belopen in de hol van de leeuw.

 4. GoudZilverPt, Pd & RhVerzamelmuntenNieuwsOver ons

  Zeven jaar na de toekenning van de Nobelprijs voor de Vrede vertrekt president Barack Obama uit het Witte Huis als de president die iedere dag van zijn ambtstermijn oorlog voerde. In 2016 gooide de winnaar van de Nobelprijs voor vrede 26.171 bommen op 7 verschillende landen.

  Volgens een analyse van het ministerie van Defensie en de gegevens van de Council on Foreign Relations, is de meerderheid van de bommen in 2016 gedropt op Syrië en Irak. Ook Afghanistan werd afgelopen jaar maar liefst 1.300 gebombardeerd, een stijging van 40% ten opzichte van 2015. Dit terwijl Obama beloofde dat hij alle Amerikaanse troepen aan het einde van het voorzitterschap uit Afghanistan zou terughalen.

  Ook in Libië steeg het aantal bommen ten opzichte van een jaar eerder tot 496 bommen. Het land verkeert sinds de ‘bevrijding’ van Muammar Gadaffi in complete puin en verschillende terreurgroepen zoals ISIS hebben zich in het land gevestigd. Mede hierdoor vluchten veel Libiërs richting Europa.

  Obama Oorlogsgek?
  President Obama gaat de boeken in als de enige president uit de Verenigde Staten die elke dag tijdens zijn bewind in oorlog was. En dat voor een winnaar van de Nobelprijs voor Vrede. Obama bombardeerde in totaal in zijn 8 jarige bewind in 7 landen.

  Onder het bewind van Obama is de Verenigde Staten uitgegroeid tot de grootste internationale wapenhandelaar sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast werd het oorlogsbudget van George W. Bush, die volgens velen oorlogsgek was, overschreden met 30 miljard dollar.

 5. 75 jaar na de 2e WO staan we weer (bijna) in oorlog niet te geloven die duitsers leren het nooit
  ism met de eu is dit land de grote promotor van COVID.
  In Duitsland staan ook de servers geplaatst waardoor de stemfraude in de USA heeft plaatsgevonden en schrikt niet met volledige medewerking van de EU.

 6. Wachter, kun je mij eens vertellen welke oorlogen Obama naar jouw mening begonnen i?

 7. Ook de claims van Trump inzake Pennsylvania zijn door een rechtbank in Philadelphia afgewezen.

 8. natuurlijk is er massaal fraude gepleegd,
  alleen mensen met het iQ van een gemiddelde konijnenkeutel zien dit niet.

 9. @ Alex
  Joe Biden is een man die net als Obama met charmante maniertjes de rest van de wereld zal opzadelen met ellende. Persoonlijk heb ik liever een ongelikte hork als Trump die tenminste praat om een conflict te vermijden. Ik heb het er overigens over vier jaar erg graag nog eens over.

 10. Hertelling stemmen op verzoek van Trump in Wisconsin levert meer stemmen op voor Biden. Wanneer stoppen ze in de VS met deze comedie?

 11. @ Alex: 6:51 pm, op 27/11. Nou U durft. Trump is sinds Obama, de President die nergens bommen heeft gegooid, dat i.t.t. Obambo, die verschillende oorlogen is begonnen. En wat democratie of dictatuur betreft, de EU(SSR) waar links zo mee wegloopt, heeft zich ontwikkeld tot een versie DDR 2.0

 12. Al in de verkiezingsnacht werd gesuggereerd dat Trump misschien ‘afscheid’ zou kunnen nemen met een aanval op Iran.Van de week werd er ook nog even op gespeculeerd en werden er suggesties gedaan als zou Iran zelf een incident kunnen uitlokken of dat zogenaamde proxies ,waarop Iran weinig grip zou hebben,dat zouden kunnen doen.

  De gedachte aan een False flag door de westerse alliantie kwam bij deze nette heren natuurlijk niet op.En het is natuurlijk riskant en niet altijd makkelijk zoiets op korte termijn te regelen,maar vandaag is een professor op nucleair gebied gedood in Iran,dat natuurlijk wel laat weten,dat het die aanslag zal vergelden…….

  Dus zo gaat het er nu wel om spannen,al is daarmee dan nog niet gezegd dat Trump daar persoonlijk zo achter zit of mee ingestemd zou hebben.

 13. Wät is de overeenkomst tussen Trump en Loekasjenko? Beide hebben de verkiezingen verloren en weigeren dit toe te geven.

 14. Alex schreef:
  25/11/2020 om 5:13 pm
  Er is massaal fraude gepleegd maar met de kop in het zand zie je dat niet

 15. Trump heeft zijn werk gedaan. Zie hoe het op dit ogenblik gaat in het midden Oosten. Wij moeten als christenen kijken naar Israel. Wat daar gebeurd is leidend. Trump heeft door zijn bemiddeling gezorgd, dat de nep vrede eraan komt. Ene na het andere islamitische land wil zogenaamd vrede met Israel. Het wordt spannend de komende tijd. Pas als de meeste islamitische landen het een beetje kunnen vinden met Israel, zal Israel toestemming krijgen om de tempel te bouwen. Zolang er vijandigheid is, zal dat niet lukken. Kijk maar in nederland, de divali feest wordt in een kerk gevierd. De oecumene viert hoogtij. Alle religie’s moeten samenkomen. Dus Trump zijn werk is gedaan. Hoe laat is het op de klok van God? Ik maak me niet druk om de leiders in de wereld, God gebruikt mensen voor zijn werk. Hij laat ons zien wie hij is en dat zijn woord betrouwbaar is. Dat oude boek is zo actueel.

 16. @ Alex,
  Dat klopt uiteraard is de vraag of de blijdschap om het verdwijnen van Trump op die post lang zal duren. Joe Biden is een havik, dat maakt mij huiverig voor de plannen van die enge man.

 17. Xander en anderen droom rustig verder. Er is geen fraude gepleegd. Ook de republikeinse bestuurders die de verkiezingsresultaten moeten valideren erkennen dat. Trump vangt met zijn rechtzaken overal bot. Zijn juridisch team is inmiddels het lachertje van Amerika. Overigens Is dat jammer voor Giuliani die ooit een prima burgermeester van New York was. Joe Biden wordt de nieuwe president.

 18. Bert Roermond, als iedereen heen PVV stemt, dan zegt dit van alles over uw vrienden en kennissen maar niets over de nederlandse kiezer. Om mij herontdekt niemand PVV, maar ik ben ook niet representatief.

 19. willy schreef:
  24/11/2020 om 11:17 am
  Het is nog maar afwachten wie het belachelijk maakt. Bewijzen genoeg voor de juiste rechtbanken.
  Alleen een slechte verliezer kan winnen. Een goede verliezer kan nooit winnen.

 20. @ Kamerdeur : de deadline voor de grote electorale show in de V.S. is 14 december. Over maximaal drie weken zul je zien hoe compleet fout de “gerespecteerde media” weer eens waren. En hoe ze in al hun oppervlakkigheid (en partijdigheid) een schijnwereld in stand houden. Heb ik het mis, dan zal ik mezelf een driedubbele idioot noemen. Niemand anders zal dat hoeven te doen in mijn plaats. Beloofd.

 21. Wanneer gaat Trump zijn nederlaag nu toegeven. Tot ze hem uit het Witte Huis schotten? Er is nog geen enkel bewijs geleverd van fraude. En dat wil niet zeggen dat er geen fraude is geweest. Maar Trump maakt het kiessysteem van de VS belachelijk, en dat kan niet blijven duren. Of Europa daar iets mee te maken hebben? Ik geloof van niet, juist zoals Rusland niet verantwoordelijk was toen Trump president werd want zo blijven we bezig. Shalom

 22. Trump heeft gewoon gewonnen. Klaar.
  Wat de media in america nou aan het spelen is, is dat ze Biden als president hebben gemaakt.
  Wat de media (CNN etc) daarmee aan het doen zijn is de mensen met een geloof dat Biden heeft gewonnen
  beinvloeden om het elke keer te herhalen. Ik noem het geen domme mensen, maar zo creeer je hoop.
  Als er duidelijk word dat Trump de winnaar is, gaan deze mensen in een totale psychose belanden
  die ze letterlijk en figuurlijk gaan uiten op landgoed etc.
  Dat is de truuk erachter.
  Let maar op. Eind December, begin Januari gaan we veel onrust zien in America. Vooral in New York.

 23. Dat is ook mede de reden dat antidateren OPEENS UITDOOFDE.
  Artifa heeft ook al Joe Biden benaderd dat ze nu wat terug wilden hebben voor hun hulp bij het winnen van de verkiezingen.
  Dit staat openlijk op YouTube

  Van Iedere stem die werd uitgebracht via de computers ging1,23% naar Biden en het overschot naar Trump
  Dus het stemmen was niet 1 op 1 maar 1,23 op 0,73 waarbij trump bijna altijd verloor.
  In Staten waar Trump dan toch won hebben ze s’ nachts de computers stil gelegd en er bleek heet gemakkelijk in in te loggen zijn en toe hebben ze de stemmen van trump omgedraaid naar Biden

  De gehele top van de Democraten was hiervan op de hoogte.
  Ook de media is zeeeeeer corrupt!
  Van de FBI is niet bekend of ze op de hoogte zijn, maar ze ondernemen geen actie. Waarschijnlijk ook corrupt. Die zijn in de afgelopen 4 jaar nog niet voldoende gezuiverd van frauduleuze schurken.
  Ook de CIA schijnt hiervan te weten.
  Niemand is daar meer te vertrouwen.
  Het recht hangt aan een zijden draadje….
  Hopelijk kan Sidney Powell stand houden en voldoende bewijs aandragen, maar haar getuigen worden al bedreigd.
  Antifa gaat over lijken ! Achter hen zit het grote geld van George Soros. ( hij leverde ook de stenen in de stra ten voor de activa rellen ) Soros heeft ook gezworen dat hij Amerika zal vernietingen.)

  ( die nu ook de EU al adviezen geeft hoe ze Polen en Hongarije buiten spel moeten zetten )

  Google Sindney Powell maar eens.
  Dit is nu Amerika die over de hele wereld politie agent wil zijn.
  Dit noemt de democratische partij nu democratie!
  4 jaar lang hebben ze Trump getreiterd, en nu door een oplettende Venezuelan krijgen de Democraten “ een koekje vaneigen deeg”
  Het is wel een == ontvlambare== situatie.
  Als antifa weer begint, wat te verwachten is als er straks toch erkent zal moeten worden dat Trump gewonnen heeft, dan is de kans op een burgeroorlog groot.
  De Democraten hebben de afgelopen 4 maar niets dan haat gezaaid, en dan zal de oogst komen.

  Er is nog iets. Het corruptie schandaal van Clinton en Obama en Biden in zijn Vice Presidents schap ligt nog in onderzoek
  ( klaar maar nog niet openbaar ) bij onderzoeks rechter Durham.
  Daar zijn de Democraten ook doodsbang van want dan zullen er ook celstraffen volgen.
  Dus ze “ vechten zich dood “ om te voorkomen dat Trump nog vier jaar krijgt want dan staat hun persoonlijk hachje op het spel.

  Amerika heeft ons gebed nodig❗️
  Zeker Han die in de front linie voor “ gerechtigheid “ staan‼️
  Bid en vraag God om volledige eerlijke openheid in deze zaak van de verkiezingen en bid om bescherming voor de mensen die dit onderzoek leiden en bedreigd worden.

 24. Dat Sidney Powell geen lid is van Trump’s legal team heeft twee hele goede redenen:
  [1] Zij kan ZELFSTANDIG politici aanklagen, zonder dat er van persoonlijk belang c.q. belangenverstrengeling sprake is. Dit is zeer belangrijk, omdat een rechter anders een zaak niet ontvankelijk zou kunnen verklaren.
  [2] Sidney is ook een Licensed Military Lawyer. Ook dit is significant, omdat zij dus mensen voor een krijgsraad kan slepen. Daar deze fraude als “Hoogverraad” zal worden aangemeld, zijn militaire tribunalen de te kiezen weg: er komt dus geen burgerrechter aan te pas.

  Overigens is een Kraken een mythisch zeemonster. Een soort van gigantische octopus.
  De vertaling “vuurwerk” raakt derhalve kant nog wal.

  Hoe de zaak zich zal ontvouwen hangt van voornamelijk één (1) ding af:
  Amerikaanse militairen hebben in Frankfurt am Main (Duitsland) de centrale server van Dominion in beslag genomen.
  Indien deze wordt overgedragen aan één van de agencies (CIA, FBI, NSA, etc.) dan zou die server net zo goed op de achterkant van de maan kunnen staan: zien we dus nooit meer iets van terug.
  Houdt het leger echter de server ZELF in handen, dan wordt het een ander verhaal en zal binnen afzienbare tijd de bevolking van Guantanamo Bay sterk uitgebreid worden.
  Er zijn momenteel zo’n 40.000 “sealed endictments”. Dit zijn arrestatiebevelen die uitgevaardigd kunnen worden wanneer dat wenselijk is. Die zullen de komende 2 à 3 weken wel openbaar worden, vooropgesteld dat de DVS-server in goede handen is.

 25. @Tyson,

  Het vrije woord. Een groot goed. Alleen als je negatief wil doen, kom dan even met een goede onderbouwing. Dan gaan we met je in gesprek. Het alternatieve verhaal is inmiddels uitgegroeid tot een aardig complete analyse over wat er zich afspeelt in de wereld. Of het ook waarheid is, daar komen we nu heel snel achter.
  Dus je kan het nu nog proberen af te schieten, maar doe dan een beetje beter je best.

 26. Jezuïeten; Heersers van het kwaad

  Plaats link naar het artikel. Mod.

 27. Nu begrijp ik het niet meer, op de “rode”, http://www.NU.NL, staat dat Dhr. Trump wil meewerken aan de installatie van Dhr. Biden. Wat is er nu echt gaande?

 28. Wie nog denkt dat ‘het ding der dingen : het internet & co …. daadwerkelijk onze toekomst gaat bepalen heeft het mis. Het is een hologram, voor velen is het leven een hologram. Men denkt iets te ‘zien of waar te nemen’ en vervolgens volgt een acceptatie van iets wat het echte onderwerp of doel niét tastbaar / zichtbaar maakt. Het is nooit anders geweest, dagelijks worden we er mee geconfronteerd !
  De enige kracht die een volk heeft is de ‘geest’ van dat volk of natie om dit acceptatie proces te blokkeren. De zogenaamde kunstmatige intelligentie, of inseminatie, is bedoeld om de ontwikkeling …. van de mens, onder druk van, te beperken. Natuurlijk Duitsland ; zoek naar das Sheaf Gesetz. Wat heet in deze onafhankelijkheid ?

 29. Het komt niet erg overtuigend en geloofwaardig op me over,maar zolang er gestemd wordt met computers,zal je altijd wel dit soort verhalen houden.In de verkiezingsnacht hoorde ik een vrouw nog een heel andere suggestie doen,die inhield dat Trump zich uit rancune zou kunnen laten verleiden tot een oorlog in Iran.Het lijkt me ook onwaarschijnlijk,maar ik dacht er weer aan terug bij de berichten over een ontmoeting tussen Mohammed bin Salman,Natanyahu en Pompeio.

 30. Keer op keer worden verdachtmakingen van verkiezingsfraude gedebunked door allerlei (ook Republikeinse) ambtenaren.

  Zie bijvoorbeeld:
  https://www.nytimes.com/2020/11/10/us/politics/voting-fraud.html
  https://apnews.com/article/election-2020-donald-trump-pennsylvania-elections-talk-radio-433b6efe72720d8648221f405c2111f9

  Maar wacht, dat bericht komt van gerespecteerde media (je weet wel, met echte journalisten en een redactie enzo, bah!) en de informatie in de artikelen is afkomstig van mensen met enige geloofwaardigheid die in een positie zitten waardoor ze kunnen weten hoe het echt zit.

  Dan kán het niet waar zijn.

  Beter een complotwebsite raadplegen voor echte informatie.

 31. @ BoerkeUitBrabant
  De goede maniertjes van de mensen die duidelijk niet verder kijken dan mevrouw Jinek haar neus lang is. Dacht je nu echt dat ik die maniertjes niet in de gaten heb, maar daar gaat het niet om. Het gaat om aureool wat zowel Obama en Biden aangemeten krijgen, van de heertjes die wel internationale afspraken eerbiedigen, maar ondertussen je hele werf vol kakken.
  Nou ik heb honderd keer liever een man als Trump die nog nergens een conflict met wapens heeft proberen te beslechten. Het verschil is dat Trump niets ziet in de zogenaamde oplossingen die de haviken willen. Op het NOS journaal werd de stap tussen SA en Israël meer gezien vanuit de gezamenlijke vijand, dan een inspanning van Trump. Want de Jineks en consorten hebben gewoon niet door dat hun beste broek wordt vol gescheten door mensen waar ze nog bewondering voor hebben ook.

 32. Het dodelijkste zinnetje van het elektronische tijdperk is dit : “The NSA has it all”. Alle overschrijvingen, e-mails, sms’jes, telefoongesprekken, inclusief alles wat gecrypteerd was. Alle bewijzen van massale fraude op Wall Street (zo’n 100.000 miljard dollar alleen al de laatste tien jaar) en alle bewijzen van landverraad (samenheulen met Britten, Chinezen, e.a.) liggen nu netjes op Trumps tafel. Snowden, een CIA-pion, moest de NSA zwart maken, zodat het publiek zou vragen om de opdoeking ervan, waardoor meteen ook het belastende materiaal van de NSA zou verdwijnen. Helaas, het is ze niet gelukt. De White Hats, de beweging van patriotten achter Trump, hebben nu alle troeven in handen. De stemfraude van de Democraten is dermate lomp en dom dat het bijna niet anders kan dan één grote door Trump georganiseerde show zijn. Het alternatief: Trump gooit alle bewijzen van landverraad op straat, waarna de kiezers Biden, Pelosi & Co eigenhandig verscheuren. Volg het script of sterf. Deze verkiezingen zijn één grote audit van het kiessysteem en een heropvoeding van het Amerikaanse publiek. Trump en de mensen achter hem zijn véél slimmer dan men denkt. Trump MOEST eerst verliezen, anders konden de fraude en de mankementen van het kiessysteem niet aan het licht worden gebracht. De komende weken worden spectaculair…

 33. @ Rienus: Biden goede maniertjes? Als mensen o.a. deze video zouden zien dan zouden ze daar heel anders over denken:

  https://www.youtube.com/watch?v=V4PLSPvJ9BY

  Sterker nog, ik denk dat ze dan zouden smeken om weer de manieren van Trump terug te krijgen. Ik zeg niet dat die altijd goed zijn, maar heel vaak wordt zijn gedrag door de MSM volledig uit zijn verband gerukt en uitvergroot, terwijl de slechte kanten van Bidens gedrag vakkundig worden weggemoffeld.

 34. De software van de stemcomputers liet toe om op afstand met SQL-queries data in de database te veranderen. Die database stond in Frankfurt. Zo kon onder meer een database (of een dataset daaruit) gereset worden, of stemmen van de ene kandidaat worden weggenomen om aan de andere kandidaat te geven. Loggingen tonen aan dat dit grootschalig is gebeurd.

  https://www.youtube.com/watch?v=ficae6x1Q5A
  (De link eist sinds enkele dagen een login voor leeftijdbevestiging. Wellicht voor de administratie…).

  De docu is behoorlijk technisch maar beantwoordt bijna alle vragen.

 35. Naast het vele dat mr Trump goed deed/doet, moet hij zich diep schamen voor de manier waarop hij en anderen, onder wie verrader-journalisten, Julian Assange behandelen en/of de onrechtmatige rechtszaak tegen hem zijn
  gestart.

  Desondanks is het van ultiem belang voor alle vrijheidslievende mensen op de wereld dat dhr Trump, rechtmatig
  herkozen, de hem toekomende overwinning krijgt. Dan kan hij meteen de rechtszaak vs Assange laten stopzetten.

 36. Eindelijk valt het kwartje. Nog diep in mijn herinnering dat bij onze laatste tweede kamer verkiezingen Rutte al gefeliciteerd werd door Merkel voordat de uitslagen van de verkiezingen bekend waren. RaRa hoe kan dat. Overigens werden die verkiezingen ook al beïnvloed door een een tweetje tussen Rutte en Erdogan.

 37. en dan zijn er hier nog mensen die roepen..”straks in Maart kunnen we Rutte en zijn medeplichtigen wegstemmen….wat denk je wat er hier al sinds de verkiezing van Fortuin is gebeurd ? waarom denk je dat de PVV rond 20 zeteltjes blijft plakken, terwijl je hoort dat iedereen om je heen op de PVV stemt ?

 38. Op YOUTUBE zijn er genoeg profetieën over de herverkiezing van Dhr. D. Trump !!!!

 39. Hoe de geschiedenis zich toch steeds weer herhaalt. Met een roze olifant in de kamer leidt het effectief de focus af vaan een drama in de maak. Joe Biden wordt net als Obama bejubelt omdat hij de goede maniertjes heeft. Dat die adders, als je even niet oplet een mes tussen je ribben planten is dus met die roze olifant op het netvlies iets wat even niet opvalt. Dat het mes dan uiteindelijk voor veel ellende zal zorgen is bijzaak.
  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de burger door krijgt hoe hard hij verneukt wordt door een systeem waar hij denk invloed op te hebben. De lering die we hier uit trekken is dat je met goede maniertjes in de best broek van je zogenaamde vriend kan poepen.

 40. Vier jaar geleden demonstreerden Nederlanders massaal op het malieveld om hun ongenoegen te uiten over het presidentschap van Trump. Nu Biden op een illegale wijze de verkiezingen heeft gestolen maalt niemand erom. De meeste Nederlanders zouden immers op Biden stemmen als ze de keuze hadden. Al ben je het niet altijd met Trump eens, er mag gezegd worden dat deze man een grote liefde voor zijn land heeft, net als Wilders. Het is daarom intriest hoe deze man na 4 jaren het land op te vijzelen stank voor dank krijgt. Had Trump gewonnen dan hadden de zwarten en linkse blanke landverraders van de VS het land in brand gezet omdat ze niet tegen hun verlies kunnen. Amerika zal een poel van chaos en geweld worden.

 41. Venezuela,, USA verkiezingsfraude !
  Dacht u dat de voorbije talrijke verkiezingen in de eu eerlijk zijn verlopen ?
  Man , toch.

 42. We zullen moeten afwachten hoe het dubbeltje zal gaan vallen. Persoonlijk ben ik meer voor Donald Trump, niet vanwege zijn gedrag, want daar valt heel veel op aan te merken. Maar hij heeft erkend dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is, hij heeft de ambassade naar Jeruzalem verplaatst, hij heeft erkend dat de Golan van Israël is, hij heeft het frauduleuze nucleaire akkoord met Iran opgezegd, vrede bewerkstelligd tussen Israël en Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten en Sudan. En hij heeft geen militaire aanvallen op andere landen gedaan.
  Verder nog vragen?

 43. Alsof we naar een bokswedstrijd zitten te kijken. Of nee eerder een WWF superstars of wrestling, het is allemaal doorgestoken kaart.

Comments are closed.