Gewezen Amerikaanse 3-sterren generaal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers

—————————————————————————————————————————————–

Achter de schermen zou in en buiten de VS een strijd woeden tussen Defensie en de CIA, die de coup tegen Trump heeft opgezet en gesteund – Gerucht: ”CIA directeur Gina Haspel gearresteerd of omgekomen bij vuurgevecht met special forces in Frankfurt (Duitsland)’

—————————————————————————————————————————————–

De gewezen Amerikaanse 3-sterren generaal Thomas McInerney (foto (4)) roept president Trump openlijk op om de Insurrection Act in werking te zetten, omdat er naar zijn overtuiging een cyber aanval op Amerika plaats heeft gevonden. Net als Lincoln ooit deed zou Trump de Habeas Corpus moeten opschorten, zodat de coupplegers in de Verenigde Staten zonder aankondiging vooraf door het leger kunnen worden gearresteerd.

Het feit dat het tellen van de stemmen in alle vijf ‘battleground’ staten op hetzelfde moment stopte, ’toont aan dat verkiezingsofficials vooraf gecoördineerd hebben’ om met gebruik van Hammer, Scorecard en Dominion in één klap Joe Biden er honderdduizenden stemmen bij te geven. Topanalisten hebben verklaard dat het ‘mathematisch onmogelijk’ is hoe de stemverhouding plotseling totaal omkeerde. Daar moet een algoritme bij zijn gebruikt, wat wijst op elektronische fraude. (2)

‘Trump moet staat-van-beleg uitroepen’

McInerney ziet dat senatoren, rechters, verkiezingsofficials en een groot deel van de Amerikaanse regering meewerken aan dit gecoördineerde complot om Trump, die de verkiezingen op 3 november in werkelijkheid met overmacht zou hebben gewonnen, af te zetten.

Als politici, rechters en ambtenaren niet langer kunnen worden vertrouwd, rest Trump volgens de oud-generaal nog maar één ding: de staat-van-beleg uitroepen en het land onder militair gezag plaatsen, zodat de coupplegers, verraders en iedereen die met hen heeft meegewerkt kunnen worden gearresteerd. Daaronder vallen ook ‘Big Tech’ en ‘Big Media’ kopstukken, die op buitengewoon opzichtige wijze fake-nieuws en leugenpropaganda over de verkiezingen hebben verspreid.

‘Cyber aanval op VS; verraders berechten in militaire tribunalen’

De gevierde voormalige topmilitair zegt dat er niet enkel sprake is van stembusfraude, maar van een ware ‘cyber aanval’ op de Verenigde Staten door in zes tot tien staten. Die zouden daar de hulp van China en Iran bij hebben gekregen, net als de Democratische Partij (McInerney noemt ook Rusland, maar die oude, in alle opzichten totaal ontkrachte beschuldiging kan naar mijn mening terzijde worden gelegd). De FBI en het ministerie van Justitie zouden hier volledig op de hoogte van zijn geweest, maar weigerden in te grijpen.

Overheidsofficials in vijf ‘swing states’ hebben zich schuldig gemaakt aan het plannen en uitvoeren van ‘verraderlijke handelingen’. Zij zijn volgens de ex-generaal daarom niet enkel schuldig aan fraude, maar aan verraad, omdat ze proberen de wettige Amerikaanse regering en president omver te werpen. Dat is een couppoging. Zij zouden moeten worden berecht door militaire tribunalen, die hen de doodstraf zouden kunnen geven.

‘Leger moet worden ingezet tegen Antifa en Black Lives Matter’

Trump stelde onlangs Chris Miller als tijdelijke minister van Defensie aan. Die zou het leger erop voorbereiden om in de VS te worden ingezet tegen de extreemlinkse actie- en terreurgroepen Antifa en Black Lives Matter.

‘Dit waren de laatste vrije verkiezingen’ als het de samenzweerders lukt om Trump af te zetten, waarschuwt de oud-generaal. Ook de ‘runoff’ verkiezingen in Georgia in januari zullen volgens hem met dezelfde ‘Hammer’ en ‘Scorecard’ software en Dominion stemmachines worden gestolen, om de Democraten aan een meerderheid in de Senaat te helpen. Dan kunnen de Republikeinen geen enkel besluit van ‘president’ Biden meer tegenhouden. (1)

‘CIA directeur omgekomen bij vuurgevecht met special forces in Frankfurt’

Mike ‘Natural News’ Adams bericht de afgelopen dagen ook over een strijd die achter de schermen zou plaatsvinden tussen het ministerie van Defensie en de CIA. Special Forces zouden CIA-servers in Frankfurt (Duitsland), met daarop bewijs van de verkiezingsfraude, in beslag hebben genomen, maar niet zonder dat CIA-agenten dat probeerden te voorkomen. Bij een vuurgevecht zouden 5 soldaten en een CIA-agent, mogelijk ook CIA-directeur Gina Haspel, zijn omgekomen (2). Andere berichten zeggen dat Hasple zou zijn gearresteerd of ‘zelfmoord’ heeft gepleegd. (3)

Met nadruk stellen wij dat dit slechts geruchten zijn met hoog Q-Anon gehalte, waar wij ons altijd verre van hebben gehouden. Desondanks sijpelen er steeds meer van dit soort berichten door in de randen van de vrije media, en kan niet op voorhand worden uitgesloten dat er een kern van waarheid in zit. Hoe dan ook zal op korte termijn blijken of er iets van klopt.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Hal Turner
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: US Air Force, bron http://www.defenseimagery.mil/assetDetails.action?guid=c5a74ee21176b5ccab507046f2ed358d5aa2861f , Dit bestand is gecreëerd door een medewerker van de US Air Force in functie. Aangezien dit daardoor een werk van de overheid van de Verenigde Staten is, valt dit bestand in het publieke domein.

 

Zie ook o.a.:

23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: ‘Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

2019:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. @Drebus. Wanneer dit allemaal voorbij is wordt u na een eerlijk maar snel proces gedeporteerd naar Gitmo waar u aan slaap onthouding en waterboarding blootgesteld wordt terwijl u gedwongen wordt naar kijharde heavy metal muziek te luisteren.

 2. Drebus schreef:
  06/12/2020 om 2:14 pm

  Trump wordt het tijd om de hersenen te laten nakijken. Trump, een broertje van Hitler en Goebbels die de joden overal de schuld van gaf?

  Toen ben ik gestopt met verder lezen en beschouw je reactie als totaal onzinnig.

 3. mensen die geloven dat biden op rechtmatige wijze gekozen is hebben het iQ van een gemiddelde konijnenkeutel

 4. Wat een klucht. Die generaal BD direct opsluiten. Aanzetten tot een militaire staatsgreep, schande. Trump heeft verloren. Wil niet verliezen net als een klein kind. Alle rechtszaken tot nu toe verloren. Deze site heeft een zeer hoog fake news gehalte. Ook mbt corona. Complot theorieën etc. Biden heeft de verkiezing gewonnen. Iedereen die het tegendeel gelooft al of niet met die propaganda van gif spuwer Trump wordt het tijd om de hersenen te laten nakijken. Trump, een broertje van Hitler en Goebbels die de joden overal de schuld van gaf? De geschiedenis herhaalt zich. Democraten, partijdige rechters, ontwerpers stemmachines, ongeldige stemmen, doden die stemmen, dementen die stemmen, een groot aantal valse stembiljetten, een normaal mens gelooft dat toch niet? Controles overal, door zowel Republikeinse als Democratische waarnemers en ook uit de EU. Conclusie: geen fraude. Zelfs Bill Barr moest dat toegeven tot ongenoegen van kind Donald. Fraude niet bewezen. Zelfs door republikeinen erkend. Wie stelt moet bewijzen maar Donald heeft dit tot nu toe niet gedaan. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar deze site spuugt laster. Aanklagen deze site per direct wat mij betreft. Deze reactie zal wel niet worden geplaatst. Nog één ding. Vier jaar geleden heb ik het voorspeld: Trump een wolf in schaapskleren net als Hitler. De geschiedenis herhaalt zich. Mijn ouders hebben het juk van de Duitsers meegemaakt. Mijn vader in DL als verplicht arbeider. Hij leeft niet meer maar had de rest van zijn leven de schurft aan nazi’s. Niet aan gewone Duitsers. Nooit geen rechtse onderdrukking meer, niet van een gekke Trump of van de NL rechtse partijen. Ook niet van links overigens. Met communisme heb ik niets, gewoon een parlementaire democratie. Dat was en mag ik hopen ook volgend jaar weer in de VS. Mijn beste VS presidenten: Roosevelt en JFK. Over en uit nu.

 5. Alex schreef:
  05/12/2020 om 5:01 pm

  Op de vraag of er genoeg tijd is om de verkiezingen te winnen en of de president kan winnen, zei Powell dit:

  Nou eigenlijk met de fraude zaak, 8 december, de deadline voldoet niet. We hebben tenminste tot 14 december. We kunnen meer aanklachten indienen, maar een rechtbank in Michigan en Wisconsin gaf ons vandaag een groot bevel om dat te erkennen. Dit zijn geen pure verkiezingsstrijd waar we tegen vechten, dit zijn enorme fraudezaken die de resultaten van de verkiezingen als gevolg van deze fraude op elk moment opzij kunnen zetten.

 6. @v Alex: 5:01 pm. Heeft U een glazen bol? Bent U helderziende, dat U dat beweert.

 7. Op 8 december zijn alle verkiezingsresultaten definitief. Biden is definitief de nieuwe president.

 8. Koolmees, Diwali wordt in Den Haag gevierd in de Nieuwe Kerk. Deze is niet meer als kerk in gebruik maar als concertzaal en conferentie ruimte.

 9. @Koolmees. Dank voor uw reactie. Op het Geloofsforum kunnen we verder schrijven.

 10. Ramshoorn: De valse vrede is al in de maak. Trump heeft zijn taak gedaan. God gaat verder met zijn plan. Onze ogen zijn gericht op Israel. De oecumene is in volle gang. De Diwalie wordt gevierd in een kerk hier in nederland. Onze minister president wenst de hindoegemeenschap, sub Holi, zoals dat wordt gezegd in de hindoestaanse kringen.
  Het Hindoeisme heeft zich heel subtiel in de westerse wereld kunnen vestigen. Via cursussen en yoga enz. heeft het hier zijn plekje gevonden en niemand maakt zich daarover ongerust. Zoals er wierook wordt verspreidt in wijken in nederland. Heel subtiel in de nacht als iedereen slaapt wordt zo’n wijk bewierookt. Dat heb ik al verschillende keren meegemaakt, ik loop de vroege ochtendkrant en merk dat, ik kom uit dit hindoestaanse cultuur en weet wat er gebeurd. Het enige wat we kunnen doen is bidden tot de God van Abraham, Jacob en Izaak, voor bescherming. Het geloof in nederland is tot het nul punt gedaald. We maken ons druk over kleine verschillen maar zien het grote geheel niet meer. Ik ben opgevoed als moslim, maar ken ook het Hindoeisme, het is allemaal Baal wat de klok slaat. Gelukkig heb ik de Here Jezus leren kennen en zijn volbrachte werk.

 11. Niki schreef:
  02/12/2020 om 3:19 pmIk
  Is zij al in het openbaar verschenen want dat zou de bewering ontkrachten. Dat moet jij weten omdat je gaat lachen. Anders wordt het zoiets als een boer met kiespijn

 12. @Lies die schreef “Het was goed , dat Trump er was ,het is goed dat hij opkrast. Hij heeft zijn functie vervuld , het is mooi geweest .”

  Het is helemaal niet goed als Trump opkrast. In ieder geval zullen het aantal abortussen onder Biden flink gaan toenemen. Allemaal mensen en zielen die in der eeuwigheid nooit een kans zullen krijgen om dit aardse leven te leven.

 13. Bij een vuurgevecht zouden 5 soldaten en een CIA-agent, mogelijk ook CIA-directeur Gina Haspel, zijn omgekomen (2). Andere berichten zeggen dat Hasple zou zijn gearresteerd of ‘zelfmoord’ heeft gepleegd. (3)

  LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
  Ik kjom niet meer bij van het lachen…

 14. Bevestigd door Simon Parkes, een officieuze spreekbuis voor de White Hats in Amerika : CIA-directrice Gina Haspel is in Frankfurt licht gewond geraakt toen Special Forces de servers in beslag namen, werd daarna afgevoerd naar Guantanamo en is nu “singing like a canary” (ze biecht alles op). Wie het hele interview wil bekijken : https://youtu.be/KmoZ5HoWMQ0

 15. Iemand al een idee welke stemmachines Nederland in maart 2021 gaat gebruiken?

 16. Hubo schrijft: Ik ben toch geneigd de gangbare media te volgen in de opvatting dat er geen reden is om aan te nemen dat een dergelijke fraude heeft plaats gevonden. De gangbare media!…. Emmertje!

 17. Amerika is al jaren een land van corruptie en verraad.
  Onder Obama is dit snel verslechterd.
  De CIA en de FBI zijn niet meer te vertrouwen.
  Corruptie viert daar hoogtij.

  Trump is heel intelligent en heeft dit al jaren doorzien en geprobeerd om deze corruptie en halt toe te roepen.
  Waarschijnlijk omdat hij mogelijkheden zag voor de “ gewone werknemer “ in Amerika heeft hij zich verkiesbaar gesteld, en werd hij geheel, onverwachts gekozen tot president,……en toen waren DE RAPEN GAAR.

  Hij heeft vanaf het moment dat hij verkozen werd en in het Witte Huis kwam TEGENWERKING gehad, van alles en iedereen. Zelfs de Republikeinse partij moest hij overtuigen van zijn goede intenties met het volk van Amerika.
  Dat is hem redelijk goed gelukt want ze staan ( merendeels zelfs enkele Democraten ) staan achter hem.

  Het begon al in de transitie periode van Trump tien is Trumps team bespioneerd door de Democraten. Dit feit is wel bekend maar niemand “ pakt het aan “ ( bang?? Voor je baantje??? Dat is vaak het begin van corruptie ) ❗️
  4 jaar lang heeft de corrupte democratische bende daar geprobeerd om hem te linken aan een niet bestaande relatie met Rusland ( Cliton was daar wel schuldig aan, ( Christoffer steel) nooit veroordeeld! )
  President Trump af te zetten om een gewoon zakelijk telefoongesprek,met de president van Ukraine,
  en noem maar op wat de democraten met de ELITE , de George Soros, de Bill Gates, de FED, de Big tech magnaten als Zuckerberg en de baas van Twitter, en van andere communicatie kanalen, en Elon Musk, en al de andere superrijke globalisten die===. de huidige wereld orde omver willen gooien====== ook Hollywood sterren doen hun duit in het zakje om Trump weg te krijgen.
  President Trump heeft ook op grond van Obstructie van de uitoefening van zijn ambt ( door alle rechtszaken en tegenwerkingen) ook een aanklacht klaarliggen dat er obstruktie van het presidentschap is geweest.

  Dit is nieuwe in Amerika. ❗️
  Justitie mag je niet belemmeren in het werk.
  De rechtspraak ook niet.
  Het congres mag ook niet belemmerd worden.
  Daar staat vervolging en veroordeling op ❗️
  En nu gaat Trump proberen prosecuter te zetten op het feit dat hij steeds belemmerd is in zijn werk en toch zijn werk heeft uitgevoerd. ❗️
  Of dit kans van slagen heeft is afwachten

  Het is een wereld wijd gebeuren het Economisch World Forum zegt; en van plan is ; de “ TOTALE RESET “ van de wereld en deze verkiezings fraude in Amerika heeft hier alles mee te maken❗️❗️❗️❗️❗️

  Nu bij de verkiezingen in Amerika is er aantoonbaar met stemmen geknoeid, via de computers en briefstemmers en mensen die geen adres hebben of verhuist zijn naar een andere staat, en zelfs doden stemden enz enz kortom fraude op grote schaal❗️
  Soms waren er meer stemmen in een staat dan dat er geregistreerde kiezers waren. ❗️
  Bewijzen ten over!
  Dit wordt aanhangig gemaakt bij de gouverneurs van de betreffende Staten.
  Door Trumps advocaat Jullianie.
  Deze rechtszaken worden door de gouverneurs bijna allemaal afgewezen, of ongeldig verklaard.
  Dat is niet ongunstig want dan komt het een level hoger te liggen.

  Dit opent voor Trump de weg naar het hoge gerechtshof.
  En dat geeft wel perspectief.
  Waarschijnlijk is dit het enige orgaan in Amerika wat nog wel zuiver op de draad is.
  En mogelijk het leger, daar heeft Trump de afgelopen tijd veel in geïnvesteerd, omdat Obama het verwaarloosd had.

  Paralel aan het onderzoek van het team van Trump door Mayor Julianie, loopt er een onderzoek van Sidney Powell.
  Zij is een clevere advocaat die ook Generaal Flyn heeft verdedigd bij zijn onterechte veroordeling. ( en hem bijna vrij heeft gekregen ( dit was nog een formaliteit) maar de Democraten hielden dit tegen, w.s. omdat ze hoopten dat Biden aan de macht zou komen en zij door konden gaan met hun vuile spelletjes.

  ( maar Trump heeft hem vorige week amnestie gegeven ❗️Oorlog van Democraten tegen Trump) ( trouwens al u er belangstelling voor hebt kijk het interview van Epoch Times met generaal Flyn maar eens zeer informatief, Flyn zegt dat dit een “ doorgaande coup “ is.❗️❗️)

  Sidney Powell heeft al meteen de dag na de verkiezingen beslag laten leggen op de stem computers en mensen onder ede gehoord die aanwijsbare fraude zaken hebben gien en gehoord. ( soms zelfs gefilmd dat kolommen van stemmen van Trump naar Biden gegaan zijn!)
  Haar werk loopt over diverse landen zelfs in Duitsland stond z’ on fraude “ provider” of hoe z’on ding ook mag heten.
  Met een eenvoudige USB stick konden de Democraten knoeien wat ze wilden.
  Hele kolommen met Trump stemmen die duidelijk voor stond zijn overgeheveld naar Biden en omgekeerd❗️❗️
  Op meerdere plaatsen in de wereld ook in China is dit gebeurt.
  Dit “ zoekwerk “ en veilig stellen van feiten en het opstellen van de aanklacht kost veel tijd.
  En er is maar weinig tijd.
  Maar Sidney Powell’s ervan overtuigd dat Trump met een “ landslide” heeft gewonnen.

  Nog een heel sterkte troef van Trump is:
  In 2018 heeft President Trump een exclusieve order ( bindende wet) getekend dat in geval van VERKIEZINGS FRAUDE de NOODTOESTAND kan worden uitgeroepen. ‼️

  Het eerste is ( fraude ) duidelijk aantoonbaar, het tweede ( de noodtoestand ) wordt in dit artikel al aan gerefereerd.❗️

  Bedenk ; ==== het gaat ons allemaal aan. =====
  Wij praten over de “ Totale Reset “ van de wereld en we sputteren en protesteren over mondkapjes en prikken noodwet, , enz …. maar het veel grotere gevaar zien we niet….. maar….. zie DAAR is het begin….. niet in Nederland maar op Wereldschaal en de enige democratische grootmacht in de wereld, AMERIKA , is daarbij betrokken.
  En weet een ding zeker : als de Democraten hun verkiezings verlies niet toe geven, dan ontstaat er een heel groot probleem in de wereld. ‼️‼️
  Onze veiligheids situatie komt direkt in gevaar, onszelf als Europa verdedigen kunnen we niet. ❗️
  Trump had gelijk toen hij de NAVO daarop wees❗️

  En China ligt op de loer om de macht over te nemen.
  Dan wordt er niet meer gediscussieerd over prikken en wetten.
  Dan krijg je je chip gewoon vanzelf en anders beland je in een concentratie kamp❗️( kijk naar de Oeigoeren )

  Ook Rusland zal macht naar zich toetrekken, in troebel water is het immers goed vissen.

  Waar dit op uit zal komen…. zeker de winst van Trump‼️
  Maar of de “ machtige door industriëlen betaalde pers “ in Amerika hierin mee zal gaan ❓❓❓❓❓
  Burger oorlog❓❓De verhoudingen zijn 50/50 ❗️❓
  We kunnen alleen bidden; God “ Uw wil geschiede, in de hemel en alzo ook op de aarde” ‼️
  Gods zegen allemaal in deze verwarrende tijd
  Shalom
  Anna

 18. Ze heet gina haspel dus niet hasple. Het zou vreemd zijn dat ze in duitsland zat want er liep een arrestatiebevel tegen haar vanaf 2017 wegens oa marteling.

 19. @Angus 11.24
  Als je de cijfers bekijkt van de verkiezingen voor middernacht, blijkt dat Trump meer dan 70 % van de stemmen haalde, dwz, dat er minder dan 30% van de kiezers bereid is om ten strijde te trekken tegen de rest van de bevolking.
  Denk dat de geplande burgeroorlog waar alleen de elitaire demon-craten en omgekochte media, op hopen een kort leven zal beschoren zijn.
  Antifa is een redelijk kleine groep snelverplaatsende huurlingen die doen alsof ze met veel zijn, een gekende terreur en oorlogstactiek

 20. @ Qvic: 7:05 pm. op 1/12. Juist, zo is het. LINKS is de weg der dwazen, zegt Spreuken.

 21. De Russen hebben juist Trump aan de macht geholpen 4 jaar geleden. En Trump en Putin zijn goede vrienden. Putin haat Obama Bush en Clinton.
  Dus waarom zouden ze Biden willen helpen?

 22. Dit lijkt meer op het scenario van een amerikaanse televisieserie.Er zullen vast wel draaiboeken van een dergelijke strekking klaarliggen,maar ik kan me moeilijk voorstellen dat Trump echt zover zal gaan en dat aan een dergelijke opdracht loyaal door alle eenheden gehoor zal worden gegeven.Ik kan me voorstellen,dat een staat als Californie zich dan afscheidt van de VS met mogelijk een burgeroorlog als gevolg.
  Ik denk dat er niet veel meer inzit dan de mythe te herhalen,dat hij de verkiezingen door fraude heeft verloren en dat te gebruiken om zijn positie of die van een andere kandidaat te versterken over 4 jaar.En dat vind ik eigenlijk al kwalijk genoeg.Ik ben toch geneigd de gangbare media te volgen in de opvatting dat er geen reden is om aan te nemen dat een dergelijke fraude heeft plaats gevonden.
  En het zou toch wel erg brutaal en doorzichtig zijn om dat zo opzichtig te doen,als hierboven wordt gesuggereerd.

 23. Op Twitter circuleert, in de #MAGA community, het gerucht dat Hasple in Frankfurt grwond is geraakt en naar Gitmo is gebracht.
  Zij heeft toegezegd mee te zullen werken, in ruil voor een lagere straf (lees: haar leven).

  Daarna is zij, in het geheim, naar de VS overgebracht.
  Wanneer ze onvoldoende meewerkt is het voor haar een enkeltje Gitmo.

  Ook spelen er geruchten dat de bevolking van Gitmo behoorlijk is toegenomen in de laatste paar dagen, maar namen en rugnummers werden niet genoemd.

  Bij het veiligheidsoverleg in het Witte Huis zijn ook, voor het eerst, enkele twijfelachtige adviseurs buiten de besprekingen gehouden.

  Trump speelt momenteel op twee borden tegelijk.
  Enerzijds is er de route via de Supreme Court, anderzijds worden er talloze arrestaties voorbereid.
  Uitroepen van Martial Law wil men liever niet, omdat dan de bruinhemden van de Dems (Antifa en BLM) los zullen gaan. De Patriots gaan dat niet pikken en die zijn nu eenmaal goes bewapend. Dat wordt een bloedbad, en hoeveel niemand een train zal laten om die anarchisten, zal dat het politieke klimaat dermate verzieken dat een burgeroorlog vrijwel zeker is.

  Alles hangt dus af van de Supreme Court.

 24. Op Twitter circuleert, in de #MAGA community, get gerucht dat Hasple in Frankfurt grwondnis geraakt en naar Gitmo is gebracht.
  Zij heeft fast toegezegd nee te zullen werken, in ruil voor een lagere stead (lees: haar leven).

  Daarna is zij, in het geheim, naar de VS overgebracht.
  Wanneer ze onvoldoende meewerkt is het voor haar een enkeltje Gitmo.

  Ook spelen er geruchten dat de bevolking van Gitmo behoorlijk is toegenomen in de laatste paar dagen, maar namen en rugnummers werden niet genoemd.

  Bij het veiligheidsoverleg in het Witte Huis zijn ook, voor het eerst, enkele twijfelachtige adviseurs buitennde besprekingen gehouden.

  Trump speelt momenteel op twee borden tegelijk.
  Enerzijds is er de route via de Supreme Court, anderzijds worden er talloze arrestaties voorbereid.
  Uitroepen van Martial Law wil men liever niet, omdat dan de bruinhemden van de Dems (Antifa en BLM) los zullen gaan. De Patriots gaan dat niet pikken en die zijn nu eenmaal goes bewapend. Dat wordt een bloedbad, en hoeveel niemand een train zal laten om die anarchisten, zal dat het politieke klimaat dermate verzieken dat een burgeroorlog vrijwel zeker is.

  Alles hangt dus af van de Supreme Court.

 25. Er zijn al massaal arrestaties gebeurd. Het aantal transporten met militaire vliegtuigen lag de laatste tijd drie keer hoger dan normaal. Veel van die vluchten leidden naar Guantanamo, waar de opvangcapaciteit al sterk was uitgebreid. Eerst zijn de kleine garnalen van de kiesfraudeurs opgepakt, omdat die het snelst “zingen” bij verhoor. De wetgeving was aangepast : kiesfraude = verraad = doodstraf. Ook de richtlijnen voor de doodstraf zijn zopas aangepast. Nu mag men schuldigen voor een militair executiepeloton brengen. De keuze is simpel : opbiechten of sterven. Wat doe je dan, als kleine garnaal?

 26. Gezien op the still report, YouTube. Aangevallen met osprey dwz half vliegtuig, half helicopter. Met beelden…??
  Gaat wel een hoger gehalte werkelijkheid worden met zoveel verhalen..
  Afwachten..

 27. Ik was ff bang dat ze je offline hadden gehaald Sander. Ik ben blij dat de site
  weer zichtbaar is. Hij was zeker 2 uur down.

  Wij konden er ook niet meer op, maar lijkt op een technische storing bij Mijndomein. Mod.

 28. Zal het met Amerika slecht aflopen? Volgens David Wilkerson wel. Lees zijn Visioen On-line.
  Trump noch Biden zullen de VS van de ondergang kunnen redden.

  En hoe zal het Europa vergaan? Zie Openbaring 6 en 16. En hoe met de vele brandhaarden in het M-O? Zie Jesaja 13 en 14.

  Als zelfs de Arabische landen nu steun gaan zoeken bij het volk van Israël, dan moet er achter de schermen flink wat paniek zijn uitgebroken nu Iran met vergelding dreigt.

  Doet Israël er wijs aan om Vriendschap met EU en VS en Arabische Vijanden te sluiten?
  [Mag NIET volgens Deuteronomium 7] China en Korea kijken begerig toe. En Rusland die alle oorlogen van Arabieren tegen Israël supporte en Arabieren van de modernste wapens voorzag?

  Koning Hizkia van Israël trapte 2500 jaar geleden HELAAS wel in die schijnvriendschap met Arabieren, [Netanyahu nu ook in 2020] en liet dat grote gezantschap uit Babel toe in zijn land en liet al zijn schatten zien.

  Lees hier wat de Profeet Jesaja hoofdschuddend tegen die vrome koning zei:

  Jesaja 39:1 Te dien tijde zond Merodak-Baladan, de zoon van Baladan, de koning van Babel, Gezanten met een Brief en een Geschenk aan Hizkia, omdat hij gehoord had, dat deze ziek geweest en hersteld was.

  2 En Hizkia verheugde zich over hun komst en hij liet hun zijn Schathuis zien: het Zilver en het Goud, de specerijen en de kostbare olie, zijn gehele tuighuis en alles wat zich onder zijn
  schatten bevond. Er was niets in zijn paleis en in zijn gehele Rijk, dat Hizkia hun niet liet zien.”

  DOM, dom!

  3 Toen kwam de profeet Jesaja tot koning Hizkia en vroeg hem: Wat hebben deze mannen Gezegd en vanwaar zijn zij tot u gekomen? en Hizkia antwoordde: Uit een ver land zijn zij tot
  mij gekomen, uit Babel.

  4 En hij vroeg: Wat hebben zij in uw Paleis gezien? Hizkia antwoordde: Alles wat in mijn paleis is, hebben zij gezien; er is niets onder mijn schatten, dat ik hun niet heb getoond.

  5 Toen zeide Jesaja tot Hizkia: Hoor het Woord van de HERE der heerscharen:
  6 zie, er zullen dagen komen, dat Alles wat in uw paleis is en wat uw vaderen opgestapeld hebben tot op deze dag, naar Babel zal worden weggevoerd. Niets zal er overblijven, zegt de HERE.

  7 En van uw zonen, die uit u voortkomen zullen, die gij zult verwekken, zullen zij nemen, om hoveling te zijn in het paleis van de koning van Babel.”

  Dit is letterlijk uitgekomen! Lees het Boek Daniël…met een Happy End voor een groot Israël!

 29. Zouden allemaal de president elected moeten dienen en de bevolking moeten beschermen, maar hebben als overal hun eigen agenda’s. Hetgeen in uniform loopt of in burger een dienst dient, is niet te vertrouwen. En zouden op het kleinst mogelijke budget moeten worden gezet en flink worden gesaneerd.
  Of het nu gaat om veiligheid of (volks)gezondheid.

 30. Er zijn Russen die beweren dat de Russische regering, net als China en Iran, belang heeft bij een overwinning van de Democraten.
  Dit staat los van de zogenaamde en nooit bewezen ‘Russia Gate’.

 31. Het was goed , dat Trump er was ,het is goed dat hij opkrast. Hij heeft zijn functie vervuld , het is mooi geweest .

 32. Wat er nu allemaal afspeelt in Amerika, zal zeker als een olievlek over de wereld vloeien. Dan zal overal de massale fraude aan het licht komen. De bevolkingen zijn niet gek, die weten ook wel dat er in het verleden en nu met het zogenaamde virus veelvuldig gefraudeerd is. Enkel en alleen om via fraude de macht te kunnen grijpen. Overal is het zelfde links kan niet zonder vals te spelen (telkens) winnen met verkiezingen.

 33. Zolang mensen niet doorhebben wat voor een bedrog de Dems. hebben gepleegd, zullen ze ook niet begrijpen als Trump nu zo robuust zou optreden. Trump speelt daarom een listig spel, waarbij mensen zelf gaan inzien, wat er gebeurd is. Dan pas zullen ze ook bereid zijn om de consequenties ervan te accepteren en zelfs te eisen. Het zou mij niet verbazen als vele top Dems. dit niet gaan overleven. Al die globalisten zullen ook ten onder gaan. De NOS en de overige MSM zullen dit niet kunnen tegenhouden. Een nieuwe “gouden eeuw” wacht op ons.

 34. Als Trump deze misdadigers niet weet te ruimen, is het gedaan met de VRIJHEID in deze wereld. En er zal een verschrikkelijk tijdperk aanbreken. Vooral voor onze kinderen en kleinkinderen. Tevens zal er neutraal les gegeven moeten worden, van hoog tot laag.

 35. Systematische verkiezingsfraude = poging tot een coup d’état = hoogverraad.

 36. Ben benieuwd hoe het zal gaan, lijkt richting de dromen van Dana Coverstone Prophecy News 444 te gaan.
  We zullen het wel zien MAAR als het zo gaat dan WORDT het BURGEROORLOG en misschien moet dat ook wel gebeuren

 37. De VS is in verval en valt uit elkaar en speelt in het profetisch woord en in de eindtijd geen enkele rol. Kennelijk is het met de VS gedaan voordat de eindfase van de eindtijd begint.

 38. ik weet niet of er fraude is gepleegd maar dat poststemmen bezorgd me wel . nu zeker omdat ze het hier in maart ook gaan doen..suggereer niets maar vreemd is het wel..

 39. In deze zaak weet je niet wie je wel en niet moet geloven en evenmin waar je wel of niet op moet hopen. Ik sta aan de kant van Trump, maar als hij de adviezen van deze (gewezen) generaal opvolgt ontstaat gewapende strijd, op zich al erg, maar lost denk ik niets op in een diep verdeeld land.
  Als Trump zich om welke reden dan ook terugtrekt krijgt Amerika een misdadig regime, wat ook en misschien nog meer geweld gaat oproepen. Wie kan zeggen wat het beste is….
  Natuurlijk moet de winnaar van de verkiezingen President blijven, maar ik zou niet graag in zijn schoenen staan. Wat een hell of a job! Heb je dan eigenlijk nog wel een leven….

 40. Ik ben ervan overtuigd, dat dit artikel volkomen naar waarheid is. De verkiezingen in de USA zijn gemanipuleerd, op een wijze, die nooit eerder is voorgekomen.

 41. Het is allang bekend dat de VS (maar ook Europa en de rest van de wereld) in de greep is van een zeer duistere elite clubje. De CIA, Antifa, BLM zijn slechts enkele voorbeelden van organisaties die zich door de satanische machthebbers laten aansturen. Dankzij Trump is het één en ander aan het licht gekomen, al zou hij niet zover durven gaan als de vermoorde JFK uit vrees voor zijn leven. Het is voor de mensheid te hopen dat de samenzwering of deepstate eindelijk eens opgeruimd zal worden. Voor de wereld is dit belangrijker dan een tweede termijn voor Trump.

 42. Als dat waar zou zijn, dan staat de VS er zeer slecht op. Want dan is er een complot geweest van hoge functionarissen tegen hun eigen president. Daarom misschien de twijfel van China en Rusland om Biden als nieuwe oude president te erkennen. Hij zal dan de oudste president van de VS zijn in de geschiedenis. Over geruchten moet men voorzichtig zijn, het speelt zich binnenkamers af, en daar weten we weinig van. Misschien komt er tegen kerstmis toch nog een verrassing uit de lucht vallen wie weet. Of zit de CIA achter de moordaanslag op die atoomgeleerde uit Iran??? Shalom

Comments are closed.