Australië ontzegt ongevaccineerden toegang tot gezondheidszorg en sluit ze thuis op

Demonstreren en dan thuis en op het werk toch weer gehoorzaam alle onderdrukkende maatregelen opvolgen heeft geen enkele zin. De Australische truckers kwamen in opstand en blokkeerden tal van wegen. Met succes, want de vaxverplichting is voor hen van tafel gehaald.

—————————————————————————————————————————————–

Australië opent landelijke jacht op ‘Covid terrorist’ en ‘volksvijand nummer 1’: een ongevaccineerde man die in een lift stapte en nu de schuld krijgt van nieuwe ‘besmettingen’ – Australische corona tsaar: Covid en steeds weer nieuwe boostershots gaan nóóit meer weg – Fransen laten zien hoe het moet: Horeca en kleinere bedrijven weigeren vaxpaspoorten te checken

—————————————————————————————————————————————–

In Australië ontvouwt zicht in snel tempo het gevreesde scenario zoals we dat al in 2009 in een aantal artikelen beschreven. ‘Vaccinaties’ worden verplicht gesteld, en degenen die weigeren worden totaal uitgesloten van de samenleving. Dan Andrews, de premier dictator van de staat Victoria, heeft aangekondigd dat mensen die zich niet willen laten injecteren ‘de foute keus maken’, en daarom permanent thuis in lockdown zullen moeten blijven. Ook wordt hen de toegang tot de gezondheidszorg ontzegd, iets dat in Duitsland eind vorig jaar ook al eens gesuggereerd werd. De volgende stap is dat ieders ‘vaccinatie’status zal worden gekoppeld aan je ID en bankrekening. Geen Covid injecties betekent dan geen baan en geen toegang tot je geld, en dus niet meer kunnen ‘kopen of verkopen’.

‘Om de gezondheidszorg te beschermen gaan we naar een situatie waar we mensen die niet gevaccineerd zijn maar dat wel zouden kunnen zijn, gaan buitensluiten,’ zei Andrews. ‘Het is niet veilig dat mensen die niet gevaccineerd zijn rond kunnen lopen en het virus kunnen verspreiden. Want dat zullen het zijn, dat is wat ze zullen doen.’

Officials in Sydney hebben onlangs echter toegegeven dat de strenge lockdowns totaal niet hebben gewerkt, en enkel werden opgelegd vanwege de druk uit de mainstream media. De maatregelen blijken geen enkel effect te hebben gehad op het aantal nieuwe Covid ‘gevallen’. Het enige dat ermee werd bereikt is een deels vernietigende economie en een doodsbang gemaakte bevolking.

Robuuste immuniteit, maar wel ZONDER injecties

Nu overal ter wereld de wetenschappelijke bevindingen in Israël worden bevestigd dat ongevaccineerden (vaxbewusten) met natuurlijke immuniteit 13 tot 27 keer beter beschermd zijn dan vaxxers, zou het beste en ook normale beleid zijn geweest om dit veronderstelde virus net als een seizoensgriep te behandelen. Laat het zijn gang gaan en laat zo groepsimmuniteit ontstaan. De door de WHO bevestigde cijfers (99,95% overlevingskans tot 70 jaar, en 99,85% inclusief ouderen) bewijzen dat dit coronavirus niet gevaarlijker is dan influenza en andere coronavirussen.

Helaas is robuuste natuurlijke immuniteit voor velen niet meer mogelijk omdat ze zich inmiddels hebben laten injecteren met de hoogst omstreden experimentele gentherapie injecties, die volgens tal van onafhankelijke wetenschappers, artsen en andere experts hun immuunsysteem ernstig verzwakken, en binnen afzienbare tijd – enkele maanden tot hooguit 2, 3 jaar – een enorme golf trombose- en ADE slachtoffers teweeg zal brengen. (Zie bijvoorbeeld ook onze artikelen van 08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn / 05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn).

De gevaarlijke ‘varianten’ zoals Delta zouden volgens de eminente pro-vaccin expert dr. Geert Vanden Bossche nooit zijn ontstaan als de politici niet – tegen alle logica en geldende wetenschappelijke principes in – tijdens deze ‘pandemie’ met massa vaccinaties waren begonnen. Vanuit dit oogpunt zijn het niet de vaxbewusten, maar juist de vaxxers die schuldig zijn aan het ontstaan en verspreiden van deze ‘varianten’. Vanden Bossche eist dan ook al enige tijd vergeefs een onmiddellijke volledige stop op alle Covid injecties.

Ongevaccineerde man in lift ‘terrorist en volksvijand nummer 1’

Al deze aantoonbare feiten houden fascistische autocraten zoals Andrews en andere regeringsleiders niet tegen om de bevolking met nog meer tirannieke maatregelen te onderdrukken. Test/vaccinpaspoorten worden overal ingevoerd; in sommige landen nog enkel voor evenementen en plaatsen met veel publiek, maar in steeds meer landen worden ze ook door werkgevers vereist.

In Australië is te zien waar het ook hier naartoe gaat als de burgers niet onmiddellijk vreedzaam in opstand komen en NEE zeggen tegen deze totale afbraak van hun vrijheid en iedere vorm van menselijkheid. Australische officials kondigden een landelijke jacht aan op een zogenaamde ‘Covid terrorist’ en ‘volksvijand nummer 1’, een ongevaccineerde man die betrapt zou zijn toen hij in een lift stapte, en die nu de schuld krijgt van een nieuwe golf ‘besmettingen’.

Dr. Kerry Chant, de Australische ‘corona tsaar’, wakkerde de paniek verder aan door te waarschuwen dat Covid ‘voor altijd’ zal blijven, en mensen daarom de rest van hun leven ‘gewend moeten raken’ aan steeds weer nieuwe boostershots. Eerder droeg Chant de Australiërs op zelfs niet meer met elkaar te praten, ook niet met een mondkapje op. Openlijk protesteren tegen de maatregelen levert je een boete van (tot) $ 11.000,- op, en mensen die online oproepen te demonstreren kunnen een agressief bezoekje van de politie verwachten. (4)

Crimineel terreurregime

‘De Australiërs hebben geen andere optie dan samen op te staan en het vaccin totaal te boycotten,’ schreef een commentator op National File. ‘Als je bedenkt dat Ivermectine werkt en goedkoop is, doet alleen een criminele regering die niets geeft om de gezondheid van zijn burgers dit soort dingen,’ reageerde iemand op de DailyMail Online. ‘Dit is een totalitaire stap om het land namens de globalisten en de NWO over te nemen.’ (1)

In Australië, dat nu de infame bijnaam ‘prison island’ draagt, kan inmiddels van een regelrecht terreurregime worden gesproken. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat mensen zoals deze man twee weken lang worden opgesloten, ondanks negen coronatesten die allemaal negatief waren.

Niet voor niets beginnen steeds meer mensen te zien wat deze ‘faciliteiten’ in werkelijkheid zijn: concentratiekampen. ‘Mensen in gevangenissen worden niet zó slecht behandeld,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong, die een revolutie in Australië verwacht. ‘Het is onwaarschijnlijk dat het land na 2032 nog intact is.’

In opstand komen heeft zin: Vaxplicht voor truckers van tafel

Dat in opstand komen wel degelijk zin heeft, bewijzen de Australische truckers. De mainstream media berichtten er natuurlijk niets over, maar de truckers blokkeerden vanaf 31 augustus tal van wegen en legden de bevoorrading plat. Daarop besloot de overheid de vaccinatieverplichting voor hun beroepsgroep weer in te trekken.

‘Wat zij hebben laten zien is dat zelfs de politieke elite zonder voedsel en transport zal verhongeren,’ reageert Armstrong. ‘Daarom rust de macht ALTIJD bij de ‘great unwashed’ (het gewone volk dat door de elite wordt geminacht). Ze denken altijd dat ZIJ de natie zijn en worden dronken van hun eigen macht, maar negeren dat zij NIETS zijn zonder ‘wij, het volk’.’ (2)

Fransen laten zien hoe het moet

Ook in Frankrijk wordt een steeds groter deel van de samenleving wakker voor de Covid-19 tirannie, en weigert om eraan mee te werken. Volgens diverse berichten – waaronder van voormalig Google software engineer Mike Hearn – worden de maatregelen weliswaar door grote bedrijven gehandhaafd, maar weigeren de meeste horeca en kleinere bedrijven in Frankrijk de verplichte vaxpaspoorten te checken, ondanks de torenhoge boetes die ze daardoor kunnen krijgen.

Beter gezegd: de vaxpaspoorten worden enkel voor de vorm ‘gecheckt’. Werknemers kijken daarbij gewoon niet naar de geldigheid van het testbewijs, en ook niet naar de resultaten op het scherm. Foutmeldingen bij QR codes worden stilzwijgend genegeerd. Op plaatsen waar een mondkapjesplicht en social distancing bestaat – zoals in attractieparken en op toeristen locaties – hangen weliswaar nog borden, maar wordt dit door bijna niemand meer nageleefd of afgedwongen.

Dit is de enige weg die ons hier nog uit kan helpen: geen demonstraties (want die gaan er onterecht nog vanuit dat de politiek naar ons luistert, en worden sowieso geframed door de mainstream media), maar massale geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid. Laat de overheid maar met de ene na de andere idiote en totalitaire maatregel komen. Als wij als burgers, werknemers, bedrijven en wetshandhavers, of tenminste een substantieel deel daarvan, besluiten deze mensenrechten schendende dictaten te negeren en gewoon ons leven te leiden, zullen steeds meer andere mensen gaan inzien dat ‘de keizer geen kleren aan heeft’.

Uiteindelijk zal dan het moment dat wij ons land en onze vrijheid kunnen terugpakken, het globalistische VN/WHO/WEF/EU/IMF systeem kunnen afbreken en eindelijk ècht iets veel beters kunnen oprichten waarbij iedere individuele mens en zijn recht op vrijheid, zelfbeschikking en echte gezondheid weer centraal staat, steeds dichterbij komen.Xander

(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Summit News via Zero Hedge
(5) Summit News


Zie ook o.a.:

06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
02-09: Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn ( / Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers )
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden ( / Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen )
24-08: Opstand in Australië? Truckers dreigen land compleet plat te leggen totdat tirannieke regering verdwijnt
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
22-08: Studie Erasmus en Radboud researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ (/ ‘Zogenaamde experts die beweren dat de varianten door ongevaccineerden ontstaan hebben geen enkel wetenschappelijk inzicht. De enige echte oorzaak is massa vaccinatie. Deze vaccins onderdrukken de natuurlijke immuniteit van gevaccineerden’ )
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
21-07: Hoofd wetenschap Britse overheid erkent dat 60% nieuwe ziekenhuisopnames volledig gevaccineerden zijn (/ Officiële cijfers Israël bevestigen dat natuurlijke immuniteit 40 x effectiever is)
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @Tukker 4:00 pm .
  Die combinatie is nodig. Wat nu nodig is zal ik tactisch omschrijven:
  geen prioriteit bij testen op coronagriep
  geen prioriteit bij toegangstesten
  geen prioriteit bij toegangstestbewijzen
  geen prioriteit bij controleren op toegangstestbewijzen
  geen prioriteit bij het controleren op het controleren op toegangstestbewijzen
  geen prioriteit bij het controleren op mondkapjes
  vrije burger in een vrij land, geen medische apartheid of vaccindictatuur

 2. Wachter, U vraagt zich af waarom Ivermectine verbpden is terwijl het aantoonbaar genezend is.
  Daarom juist, het is niet de bedoeling dat men beter wordt.

 3. jan jansen de algehele controle op uw onzinnige voorlstel kan met een simpel
  inplantaat gerealiseerd worden zo als de bedoeling is toch?en wie zich niet laat
  in spuiten is een gevaar voor anderen toch? of loopt zelf de kans in een zieken huis
  te worden op genomen? gezondheids zorg is er voor iedereen zonder discriminatie
  als er geen geld genoeg voor is heeft de overheid teveel uitgegeven aan zaken
  die van minder, of helemaal van geen belang zijn.dit soort kletspraatjes horen meer
  thuis in het ad of een andere linkse fabeltjes krant
  l

 4. Ik vind het helemaal geen burgerlijke ongehoorzaamheid om onwettige maatregelen te negeren.
  Ik overtreed immers geen enkele WET, dus als wij allen gewoon het normale leven hervatten met respect voor de grondwet zoals altijd, dan kan de politiek op hare kop gaan staan en is het meteen gedaan met al die flauwekul, staatsterreur en vaccin waanzin.
  Nog teveel angsthazen die nu zelfs vrijwillig nog gaan winkelen met mondvod alhoewel dat al vanaf 1 september in belziek niet meer verplicht is voor “ondernemingen met publiek toegankelijke ruimtes!”
  Blijkbaar begrijpen de gemuilkorfde idioten niet eens wat een onderneming is??
  Dat een WINKEL OOK een onderneming is??
  Dat De Lijn, NMBS, het openbaar vervoer OOK ondernemingen met publiek toegankelijke ruimtes zijn??
  Daar zakt je broek toch van af??
  Het hoeft niet meer maar ze blijven de gehate en schadelijke mondvod toch nog gebruiken???

  Natuurlijk helpt de verwarring niet dat die politieke huichelaars zaaien door op de website tegenstrijdige regeltjes te posten maar dan beroep ik mij op datgene dat voor mij telt:

  De officiële website:
  https://www.belgium.be/nl/nieuws/2021/overlegcomite_vanaf_1_september_vallen_heel_wat_beperkingen_weg

  Overlegcomité: vanaf 1 september vallen heel wat beperkingen weg
  Datum: 20 augustus 2021
  VANAF 1 SEPTEMBER IS HET DRAGEN VAN HET MONDMASKER NIET MEER VERPLICHT IN HET PUBLIEK TOEGANKELIJKE RUIMTES VAN ONDERNEMINGEN,
  OPENBARE BESTUREN OF VERENIGINGEN EN IN DE CULTURELE, FEESTELIJKE, SPORTIEVE, RECREATIEVE EN EVENEMENTENSECTOR VOOR EVENEMENTEN EN PRIVATE FEESTEN MET MINDER DAN 200 TOESCHOUWERS BINNEN EN 400 TOESCHOUWERS BUITEN.

  Voor de tegenstrijdige regeltjes waarin ze beweren dat het mondmasker verplicht blijft voor winkels ed kunnen ze de hoogste boom in!!!
  Het staat er zwart op wit dat vanaf 1 september het mondmasker NIET meer verplicht is.
  Ik volg de officiële website en niemand kan daar commentaar op hebben, nu de rest van de kudde slapende schapen nog!

 5. Persoonlijk geloof ik dat een mix, Demonsteren en Burgerlijke Ongehoorzaamheid , samen moeten gaan .
  Ik denk , dat er afgelopen Zondag een signaal is afgegeven MAAR hierbij kan het niet blijven
  Het moet geïntensiveerd worden .

 6. Ik woon in Duitsland en verscherpte maatregelen worden stiekem genomen, zo valt recent te lezen op de website coronamaatregelen: “Stufe 3: 7 Tage nach Überschreitung von 400 belegten Intensivbetten, treten folgende Maßnahmen in Kraft: Es kommt zu einer Ausweitung der Zugangsbeschränkungen. Überall wo die 3-G-Regel gilt, haben nur mehr geimpfte und/oder genesene Personen bzw. Personen, die einen negativen PCR-Test vorweisen können, Zutritt.” Dit betekend dat ook de toegang tot een supermarkt alleen mogelijk is na vaccinatie of met een negatieve test.

 7. Angus McPhart schreef: 08/09/2021 om 3:17 pm
  Blijven demonstreren ondanks de gecontroleerde oppositie en ondanks de onderrapportage of zelfs negeren van de TV/MSM !
  Mee eens echter aantal deelnemers moet groeien en dat zal dat ook. Volgende zou wel eens naar de half miljoen kunnen gaan en dan niet alleen in Amsterdam, maar tegelijk in alle grote steden!!!

  Bewustwording dat er iets mis is met al die verhalen(lees sprookjes) over vaxxins en vaxxinatie(lees injectie met iets waarvan u niet weet wat er in zit, tegen iets wat niet bestaat dan wel totaal overbodig is omdat je van een gewone griep niet dood gaat, maar gewone duurzame immuniteit opbouwt.
  Dan is het verder de vraag of dat zgn covid19/20/etc. wel bestaat? Nee het bestaat niet, maar we laten ons daardoor WEL bang maken.
  Virussen zijn exosomen en zijn in feite afvalproducten van onze eigen celstofwisseling en cellen die afsterven. Kijk b.v. maar naar een aardbei of bes die aan de struik gloeit en bloeit en geplukt afsterft beschimmeld etc.
  Net als de PCR test een leugen is, is covid19 virus ook een leugen en wel een enorme leugen! Dit virus is net als het mazelenvirus en alle andere zogenaamde ziekteverwekkende virussen niet NOOIT geisoleerd volgens de zuiver wetenschappelijke methode van Robert Koch. Met de 4 postulaten van Koch moet je nml uit het bloed/lymfevocht e.d. het virus bacterie parasiet of schimmel kunnen isoleren uit een ziek dier of mens, dan zuiveren en aantonen. Vervolgens dit geisoleerde virus in een een gezond dier of mens spuiten, welke vervolgens dezelfde ziekte dient te vertonen en idem dito ook uit de tweede zieke hetzelfde virus isoleren en aantonen met de eerste dat deze precies dezelfde is!!!
  Nooit gebeurt en tot nu toe nooit de prijs van ca honderdduizenden euro’s daarvoor opgeëist!!! (zie Stefan Lanka)!

  Dit is de valkuil waar iedereen intrapt en als blijkt dat deze hele virus-pandemie een totalitaire PLANdemie is STORT over de hele wereld deze plannen als een kaartenhuis in elkaar !!!

 8. @ Harry: 10:01 pm, op 8/9. Dat heeft U heel goed verwoord. En inderdaad het laatste waar U naar verwijst, daar ligt de kern van het hele gedoe. De Georgia Guidestones.

 9. Borgarereal schreef:
  08/09/2021 om 4:46 pm
  “Tja, en als je dan de beschikking hebt over je eigen skillset, waar maak je je dan nog druk om. En het is nog leuk om je er mee bezig te houden ook.”

  @Borgarereal,
  Dit is gebaseerd op het idee dat ze de ondeugende mensen zo goed mogelijk zullen laten omgaan. Echt? Helaas hangt het allemaal af van wat ze willen. We hebben al een aantal interessante klimaatrampen gezien die eens in lange tijd voorkomen. Dit is een klein bewijs van hun vermogen om het klimaat te beïnvloeden. Ik weet niet hoe je het zou hebben gedaan in veel slechtere klimatologische omstandigheden.
  Ten eerste denk ik dat het idee dat we de kans krijgen om te vechten voor ons overleven geboren is uit ons aangeboren positieve denken over onszelf. En ook het idee dat de ontwikkeling van de huidige situatie afhangt van de reactie van mensen.

  Qvic schreef:
  08/09/2021 om 5:19 pm
  “De meeste denken in het systeem wat er nu heerst, daar moeten we juist massaal ervan uitstappen.”

  U denkt ook aan een uitweg uit de situatie, ervan uitgaande dat de ondernemers en marionettenregeringen zullen reageren op hun mogelijke faillissement in relatie tot hun eigen wensen om verder te gaan in dezelfde geest.

  “Bekijk het van een andere kant. Want alle bedrijven hebben de betalende consument nodig om te overleven, geen klandizie geen inkomen dus gaan ze failliet. Dat wil geen enkele onderneming. Voor fabrieken geldt dit ook geen productie is geen producten, is geen opbrengsten meer. Fabrikanten gaan failliet. Als het werk volk massaal thuis blijft staat de economie stil en valt de macht weg bij de coöperatie.”

  Is dit niet het verdwijnen van een groot deel van het bedrijfsleven en de vernietiging van de soevereiniteit van de nationale staten, precies het doel dat de freaks nastreven, en dat ze verspreiden via Shwaab en hun andere herauten? En de Nieuwe Wereldorde Zal de wereld redden “door haar weer beter op te bouwen”. Dat is volledig in overeenstemming met een sterk verminderde bevolking, die veel minder economische omstandigheden nodig heeft en veel minder middelen heeft.

  Ik heb een nogal sombere visie op dingen. Staatslieden en zakenlieden leggen hen heel duidelijk uit dat het einde van de huidige sociale structuur in de wereld niet ver weg is, en ze hebben twee opties: of ze zullen druk uitoefenen op hun mensen en werknemers tot de laatste injectie, en ze leggen alle beperkingen op die ze moeten opleggen, om een kleine plaats te krijgen aan de voet van de toekomstige samenleving, of ze zullen snel verdwijnen, zoals de onlangs overleden vier Afrikaanse staatshoofden. Ik heb het over degenen die zich nog steeds verzetten en doen alsof ze het niet begrijpen. Maar ik neem aan dat ze een minderheid zijn, en de meeste van de heersers (bedrijf of staat) zijn onderdeel van het spel, of ze realiseerden zich snel.

  Nog één ding. Ik denk aan de mantra die in alle landen van de wereld wordt gezongen: “we richten ons op 70% immunisatie”. Waarom? Wat gaat er nu gebeuren? Ik denk dat dit is een misverstand over de ervaring van satanisten om hun werk te vergemakkelijken, dat zij op de een of andere manier zullen uitvoeren. Ze besparen veel meer werk door meer mensen te laten vrijwilligerswerk doen. Dit wordt workflow optimalisatie genoemd. Het zou moeilijk zijn als ze direct begonnen met de gedwongen injectie voor de hele wereldbevolking. Maar met ongeveer 30%…
  Ik denk dat het snel duidelijk zal worden hoeveel ze van Bovenaf mogen en hebben ze enige Wettelijke beperkingen. Ik hoop dat ik overdrijf.

 10. Beste Xander.

  Ik volg U al vanaf het begin.Mijn complimenten en dank voor de vele informatie die U mij bezorgd heb.informatie die berust op feiten en geen fabels.Ik heb goede hoop dat wij (het volk) deze strijd gaan winnen.Ik zeg zelf al vanaf den beginne dat dat hele convid 19 gedoe een instrument is om een stroomversnelling te bewerkstelligen om de doelstellingen van dat zooitje globalisten te doen laten uitkomen.Het volgende virus is al gesignaleerd in het Westland namelijk het DEBIEL 20 virus.Nu terugkomend op mijn optimistische verwachting voor de toekomst.Ik ben zelf 64 jaar en niet geprikt. Wie het in zijn hoofd durft te halen om een spuit in mijn lichaam te zetten daar gaat het niet goed mee aflopen.Ik spreek heel veel mensen waaronder het merendeel tussen de 20 en 40 jaar is.Bijna allemaal hun ouders zijn geprikt maar de jongeren weigeren.Dat levert soms hele interessante gesprekken op.Wat mij opvalt is dat ik steeds meer mensen tegen komt en waar dan ook waar je een goed gesprek mee kunt voeren.Het laatst niet zo landg geleden in een supermarkt in Naaldwijk met een vrouw van ongeveer 40 jaar. we namen afscheid met de woorden,,leuk en goed U ontmoed te hebben,,Ik voegde er aan toe ,,zeg het voort,, Nogmaals bedankt Xander.Nu heb ik naslagwerk voor U of dat klopt ja of nee? Ik vermoed van wel want dat is hun streven. Iemand zei tegen mij dat in Israel mensen met drie prikken de vruchtbaarheid sterk afneemt.KIJK NU ZIJN WE ER !!!!!
  (George guide stones)

 11. Uit de vele reacties begrijp ik dat mensen twijfelen of premie betalen naar risico wel mogelijk is. Daar wil ik kort op reageren.
  Kijk eens naar overlijdensrisico verzekeringen (ORV) daar wordt dit principe al jaren toegepast en daar lijkt het prima te werken.

 12. wel eens van de vergrijzing gehoord?? daar is de laatste tijd niets meer van op tv…..toch in GB was dat al een hot issue aan t worden in 1975 en in NL en mofrika vanaf de helft van de 80ger jaren ..

  dat quaxxin is gewoon er voor om te zorgen dat banken en verzekering geen pensioen meer hoeft te betalen …. lekker handig voor de financiele elite.

  gevaccineerden die alles overleven gaan gewoon net voor of na het halen van de pensieonlefftijd dood door cardio-vasculair versagen ….

  precies op t moment dat je dat t meest nodig hebt om goed te zijn , waar je je hele leven voor een beetje aan werkt , om lang van je oude dag te kenne genieten .

  iemand anders die daar nog niet achter is gekomen na de 1 week corona , heeft het verstand van een zandkorrel.

 13. Hallo Jan Jansen, dat lijkt in eerste instantie een leuk idee, om een ieder te laten betalen naar risico, maar hoe moet het dan met al die ‘gezonde’ sporters, die blessures oplopen waar ook de niet-sport-liefhebber volop aan mee betaalt. Weer een typisch geval van theorie en praktijk die mijlenver uit elkaar liggen. Uw standpunt over de ‘vaccinaties’ raakt werkelijk kant noch wal.

 14. @Jan Jansen en nu blijkt in landen als Israel, Gibraltar, IJsland etc dat er steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis belanden, dit terwijl bijv. Gibraltar 100% is gevaccineerd. Moeten die mensen nu ook de ziekenhuis kosten gaan betalen????

  Nee natuurlijk niet, we hebben een ziektekostenverzekering voor iedereen opgetuigd ongeacht wat voor risico’s je in het leven neemt zoals roken, ongezond eten, niet bewegen, ongezond veel voedsel tot je nemen, op ski-vakantie gaan, parachute springen, autorijden, motorrijden, met het vliegtuig gaan, klusjes in huis doen, in de zee gaan zwemmen enzovoort. Moeten we dan voor elk risico zeggen dat we dit niet meer gaan betalen als samenleving??? Nou dan stop maar met je gezondheidsverzekering. Misschien begrijp je nu de onzinnigheid van je reactie.

 15. Met stomheid geslagen door die Australische truckers.
  Ze gingen het land plat leggen en blijkbaar wel hierom : ‘Alle Covid maatregelen moeten verdwijnen. We onderhandelen niet meer; de regering moet luisteren of ten val worden gebracht’

  Zo heeft XN het bericht, in klare taal. En wat blijkt nu, het ging hun alleen om hun eigen hachie: “geen vaccinverplichting voor truckers” en klaar waren ze met hun actie. En daarvoor wilden ze dus Austalie op de rand van een hongernood drijven.
  Fijne jongens, die truckers.

 16. De NWO gaat gewoon nooit toelaten dat alles terug normaal wordt op deze planeet, ze zijn al lang voorbereid op hun volgende angst tricks! Hun doel is in zicht, ons vanuit hun gemakkelijke zetel met supertech controleren met remote control & Cyborgs die het minste verzet genadeloos zal kunnen wegschieten met ongekende precisie! Tedros heeft weeral een nieuwe angst pandemie klaar staan, daar zal hij de lidstaten wel zoet kunnen mee houden met zijn ”NSB” politici & zogenaamde expert ”vaxx” pushers overal op deze planeet, de heksenjacht op besmettingen elke dag met fake PCR tests kan weer volop op gang gebracht worden! Hopeloos … Wie wil aub die satellieten uit de lucht halen, gedaan supertech dystopia! Maar dan ook met internet natuurlijk, is dat dan erg voor ons dan?

 17. Je hebt geen agenda covid 19 gentherapie nodig, maar een goed dieet, voldoende supplementen voor ouderen en op tijd HCQ of Ivermectine. We willen geen QR code dictatuur en vrijheid van zelfbeschikking vlgs de Neurenberg code.
  Dit alles wordt door de uitvoerders van de Rockefeller NWO verboden omdat men die NWO nu absoluut wil uitrollen.
  Het wordt een slavenmaatschappij tenzij er massaal verzet komt. Daar ziet het echter nog niet naar uit. Misschien als deze winter de dubbel of drievoudig gevaccineerden massaal de IC gaan bezetten men eindelijk door krijgt dat men belazerd is.

 18. @ Jan Jansen: 2:13 pm. Het bewijs is ook hier geleverd, dat het JUIST de gevaccineerden zijn, die in het ziekenhuis liggen momenteel. Israël is wat dat betreft koploper. En waarom wordt Ivermectine in de ban gedaan? Terwijl met dit middel reeds goede resultaten zijn geboekt in diverse landen?

 19. De meeste denken in het systeem wat er nu heerst, daar moeten we juist massaal ervan uitstappen. Demonstraties zijn een moment opname, maar zetten geen zoden aan de dijk. Als we daarna weer thuis ons onderwerpen aan het criminele coöperatie bedrijf Staat der Nederlanden. Corona paspoorten bij gelegenheden om binnen te komen als dwangmiddel, besluiten de zwakste om zich als nog te laten vergiftigen met die omstreden injectie. Bekijk het van een andere kant. Want alle bedrijven hebben de betalende consument nodig om te overleven, geen klandizie geen inkomen dus gaan ze failliet. Dat wil geen enkele onderneming. Voor fabrieken geldt dit ook geen productie is geen producten, is geen opbrengsten meer. Fabrikanten gaan failliet. Als het werk volk massaal thuis blijft staat de economie stil en valt de macht weg bij de coöperatie. Als we dat massaal zouden gaan doen, dan is het heel gauw over en uit met het DSG handelsalliantie. Ook de gevaccineerde hebben hier voorbaat bij, want ze willen ons gehele leven blijven voor spuiten met die rotzooi totdat je eraan overlijd. Die zogenaamde noodsituatie willen ze tot in het oneindige constant verlengen. Zodat ze constant alle macht over ons denken te hebben. Heleboel mensen zullen zeggen dat ze dat niet kunnen permitteren, maar vergeten gemakshalve van als zij gewoon door gaan wat ze nu ook doen, dan raken zij letterlijk alles kwijt op langer termijn. Dan zitten zij te kniezen van had ik toen maar geluisterd, als het te laat is.

 20. Ter aanvulling jan jansen,inderdaad zou 1 vaccin genoeg moeten zijn,dan zou ik er ook in geloven.
  De rest van mijn leven elke 5 maanden een spuit,is ondenkbaar.

 21. Jan jansen@

  Ik vind dit erg kort door de bocht, je heb gedeeltelijk wel gelijk, maar iemand leeft ongezond,iemand heeft geen veiligheidsgordel om ,geen helm op, denk ook aan beschermings middelen bij werkzaamheden.
  Deze personen moet je meer laten betalen?
  Anderzijds wil naar mij idee de regering daar ook naar toe,elk bezoekje mij de mac, cafe ,coffeeshop, je winkelkar kan straks zichtbaar zijn als we compleet digitaal worden.
  Koppel gelijk een protocol voor leeftijd ,strafblad of beschikbaarheid in de maatschappij eraan.

  Willen we dat?

 22. Mee eens dat burgerlijke ongehoorzaamheid een goed wapen is in de, toch wel oorlogssituatie waarin de wereld zich op dit moment bevindt.

  Daarbij zou ik er ook willen toevoegen dat de vaccinaties grote groepen mensen ernstig zal verzwakken. Dus wat dat betreft zijn de vaccinaties eerder een wapen die gaat werken in het voordeel van de niet-gevaccineerde. Een spijkerharde constatering, dat wel.

  Ten slotte, elk machtssysteem is gebaseerd op angst. Wil bijvoorbeeld de EU meer macht, nou dan bereiken ze dat door meer angst te creëren, bijvoorbeeld over klimaat en nu dus corona. Mensen zijn dan bereid hun rechten uit handen te geven. Slechts rond de 10 procent van de mensen is daar niet vatbaar voor. Zij gaan niet mee met wat de autoriteiten van hen verlangen (testen, injecteren, track en trace app, bijvoorbeeld). Het experiment van Milgram bevestigt dat ongeveer.

  Nu komt ie, deze 10 procent heeft weer zo zijn eigen dynamiek (zo tegen de 2 miljoen mensen in Nederland momenteel.) Deze club heeft zijn eigen angsten. De angst om buitengesloten te worden van de samenleving en geen leuke dingen meer te kunnen doen. Grofweg de club die je ook in de demonstraties ziet. En gaan open en bloot demonstreren bij een demonstratie die zinloos is. Niet echt slim om je in een soort van oorlogssituatie zo kwetsbaar op te stellen. Eigenlijk kun je 90 procent van deze club mensen danook wegstrepen. Want ze lijken mij niet zelfredzaam genoeg de komende jaren.

  Dan kom je uit op een 10 procent die zich prima weet te redden in dergelijke omstandigheden: de covid-ongevaccineerde prepper. Die heeft zijn zaakjes geregeld als de systemen niet meer voor functioneren. Theoretisch moet je dan denken aan zo’n 200.000 mensen in Nederland die tot deze club horen.

  Welnu, we gaan nog een stap verder. De ongevaccineerde preppers hebben ook zo hun eigen angsten en dat is dat ze bang zijn of ze wel genoeg preppersproducten in huis hebben gehaald. Dus vaak slaan ze door en bereiden zich voor alsof er drie zombie apocalypsen voor de deur staan. Wat overigens nog best wel eens zou kunnen gebeuren. Nou, dan zijn we benieuwd welke angst die 10 procent daarvan heeft overwonnen.

  Dat zit ‘em in skills. Vast wel eens die TV programma’s gezien op Discovery waarbij een survival specialist zich in de wildernis moet zien te redden met vrijwel niets om handen. Deze persoon vertrouwt op zijn skillset en weet zich in de meest bizarre omstandigheden toch wel aardig te redden. Dat doet deze en gene dan zonder zijn preppersproducten.

  Dus mijn advies voor de komende jaren zou zijn om flink te investeren in skills. Medische skills, combat skills, kennis van wat je kunt eten uit de natuur, hoe drinkwater te maken zonder afhankelijk te zijn van een filter, skills in inlichtingen, technische skills, noem maar op. Natuurlijk heb je wel het één en ander aan tools en voorraadjes nodig.

  Tja, en als je dan de beschikking hebt over je eigen skillset, waar maak je je dan nog druk om. En het is nog leuk om je er mee bezig te houden ook.

  PS: Exceptionele specialisten zijn altijd gewild. De oorlogsmisdadiger en raketgeleerde Wernher von Braun kon na WW2 prima aan de slag als hoofd van de NASA. Moraal en ethiek is er niet bij elite en machtshebbers. Val niet voor de verleiding om misdadige regimes en organisaties te laten profiteren van je specialismes.

 23. @Jan Jansen

  Als je gaat zoeken op de website van Pfizer-BioNTech dan kan je lezen dat de eerste injectie niet een vaccin is maar een injectie met stoffen die er voor moeten zorgen dat je immuun systeem het vaccin niet gaat afstoten, dit omdat het vaccin lichaams oneigen stoffen bevat.
  De tweede injectie is pas het uiteindelijke vaccin.

  Roepen dat één injectie je beschermd mag echt oerdom genoemd worden.

 24. @Jan Jansen. U schijnt te denken dat iedereen met Covid Intensieve Zorg nodig heeft. Dat is niet het geval. Ruim 99% herstelt gewoon weer, na niet al te heftige symptomen. Dus ik zou niet weten waarom een gevaccineerde in het voordeel zou zijn en waarom deze meer rechten zou moeten krijgen. De “ongevaccineerde” is een normaal gezond mens die óók gewoon kan herstellen na het doormaken van de griepachtige verschijnselen. En die ook premie betaalt.

 25. Ja Jan Jansen en de mensen die volledig vrijwillig gevaccineerd zijn liggen of komen in grotere percentages , zie Israel, schotland, gibralta, in het ziekenhuis terecht zij hebben de vrijheid gehad om zelf hun keuze te maken en die kosten zullen in de toekomst miljarden meer gaan kosten.
  Wil jij de tweedeling in stand houden??

 26. Beste Xander,

  Ik ben het vrijwel altijd met u eens, maar uw mening over demonstraties deel ik niet:
  “Dit is de enige weg die ons hier nog uit kan helpen: geen demonstraties (want die gaan er onterecht nog vanuit dat de politiek naar ons luistert, en worden sowieso geframed door de mainstream media), maar massale geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid.”

  Wij waren er bij, zoals bij alle grote demo’s. Die van 5 september was massaler dan ooit: 235.000 man! En die haalde de MSM, want zo’n massa was sinds de anti-kernbommen demonstraties niet meer voorgekomen.

  Dat we brurgerlijk ongehoorzaam moet worden staat buiten kijf, maar op 18 september is de volgende World Wide Demo in Amsterdam. Als we daar weer met >200k mensen staan, dan maken we zeker een statement.

 27. @Jan Jansen. Lijkt mij heel goede ideeën maar hoe je dat rijmt met mensen die niet het eerste corona vaccin nemen en hoe je het wilt uitleggen dat het eerste vaccin een goede basis is om natuurlijke weerstand op te bouwen. Geef mij maar een gezonde leefwijze met groenten, fruit, roggebrood, vis, kaas, zuivel, boslucht en bewegen. Dan mag jij mijn spuit er bij krijgen om een dubbele goede weerstand op te bouwen.

 28. Vanaf 1 October coronapas verplicht in Brussel.
  De rest van Belgie volgt !!!
  Zander pas geen toegang tot Cafe,restaurants, fitness en ziekenuizen !!!
  Chris Belgie

 29. Op zich ben ik het eens met de strekking van dit artikel dat burgerlijke ongehoorzaamheid beter werkt dan demonstreren. De vraag is alleen of er genoeg tijd is om d.m.v. deze taktiek de strijd te winnen, en of het niet te geleidelijk gaat waardoor de elites tijd hebben om hun plannen bij te sturen. Wat we nu zien is dat een paar duizend goed georganiseerde mensen heel het systeem overnemen. Maar wat zij kunnen kunnen wij ook: val georgansiseerd het systeem op zijn zwakke punten aan! Dit kan op verschillende manieren:

  – Wordt allemaal lid van Ongehoord Nederland. Stel dat alle ongevaccineerden er lid van worden dan heeft het vrije verstandige geluid meer dan 50% van de zendtijd in handen.
  – Koop massaal goud en zilver zodat we het monetaire systeem ten val kunnen brengen voordat de centrale banken hun CBDC’s uit kunnen brengen.
  – Wordt allen lid van de kartelpartijen zodat we als leden deze partijen de goed richting in kunnen duwen.

  Ik denk dat als we het bovenstaande georganiseerd zouden doen in combinatie met burgelijke ongehoorzaamheid dat het huidige systeem zo valt en dat haar machthebbers mee zullen vallen.

 30. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een discussie in een breder kader te starten.
  Is het goed om mensen de toegang tot gezondheidszorg te ontzeggen?
  Naar mijn mening niet!
  Maar zouden we mensen niet extra moeten laten betalen voor gezondheidszorg als mensen keuzes maken waardoor de kans toeneemt dat ze dure gezondheidszorg nodig hebben?
  Ik ben van mening dat verkeerde keuzes niet door de samenleving betaald moeten worden, maar wel door diegene die bijvoorbeeld rookt, 400 kg overgewicht heeft, basejumper is of die ervoor kiest om niet de eerste Corona vaccinatie te nemen (die voldoende is om ziekenhuis en ic opname zoveel mogelijk te voorkomen. En die vervolgens een goede basis biedt voor natuurlijke weerstand op te bouwen via een mild verlopende besmetting)
  En uiteraard betalen naar ratio van risico.

 31. Australië, dat nu de infame bijnaam ‘prison island’ draagt droeg die naam vroeger ook al en toen was het geen bijnaam. Het Britse Imperium verbande zijn criminelen (en alle anderen die in de weg liepen) naar “Down Under”. Niets nieuws onder de zon dus, Australiërs spreken tot de dag van vandaag Engels zoals dat normaal enkel dronkelappen doen en tijdens de Spaanse Griep handelden ze net zo dictatoriaal als vandaag. Wat hen duur te staan kwam toen de pandemie in de rest van de wereld op zijn einde liep kreeg Australië de volle laag.

 32. Het gaat ook niet om gezondheid of bescherming maar alleen om de spuitverkoop van de BG club aan overheden. Niet echt democraties en er is geen weg meer terug voor de politici en de spuitverkopers. BG heeft overal lange termijn contracten getekend met elke 5 maanden een boostershot.

Comments are closed.