Opstand in Australië? Truckers dreigen land compleet plat te leggen totdat tirannieke regering verdwijnt

—————————————————————————————————————————————–

‘Alle Covid maatregelen moeten verdwijnen. We onderhandelen niet meer; de regering moet luisteren of ten val worden gebracht’

—————————————————————————————————————————————–

Australië is sinds vorig jaar in een fascistische Covid tirannie veranderd waar zelfs de Noord Koreaanse dictator Kim Jong-un jaloers op zal zijn. Zo mag de overheid in de deelstaat South Australië met geweld binnendringen op ieder stuk land, in ieder gebouw of in ieder voertuig. Verplaatsingen van personen, voertuigen en dieren mogen naar willekeur worden verboden of beperkt. Mensen kunnen gedwongen worden in quarantaine te gaan en/of medische testen en behandelingen te ondergaan. Geüniformeerde agenten hoeven zich niet te identificeren bij het uitvoeren van deze keiharde tirannieke maatregelen. Maar genoeg is genoeg; Australische truckers hebben aangekondigd het land vanaf 31 augustus helemaal plat te gooien, net zolang totdat de regering is afgetreden of ten val is gebracht.

De regeringen van Australië en Nieuw Zeeland hebben zich met de meest onmenselijke en absurde Covid maatregelen tegen hun eigen onderdanen gekeerd. Bij protesten wordt inmiddels met rubberen kogels op de demonstranten geschoten, als die niet eerst compleet in elkaar zijn getrapt of gearresteerd.

In Melbourne, dat in de zoveelste harde lockdown werd geduwd, zijn de inwoners nu verplicht DOOR hun mondkapje heen te drinken als ze een alcoholische drank willen consumeren. De Nieuw Zeelandse premier dictator Jacinda Adern zette het hele land eveneens weer in een lockdown nadat er welgeteld één Covid ‘geval’ zou zijn ontdekt, en beval de bevolking zelfs niet meer met elkaar te praten. ‘Blijf alstublieft in uw bubbel.’ (3)

Truckersstaking kan snel tot totale chaos leiden

Australische truckers zeggen in videoboodschappen op de alternatieve social media dat de grens is bereikt, en dat ze daarom vanaf 31 augustus massaal in staking gaan. Die dag is gekozen om de bevolking tijd te geven om te hamsteren, want zodra er dagen- of zelfs wekenlang niets meer wordt vervoerd, zullen de winkels en benzinepompen al snel leeg zijn, en zal het ene na het andere bedrijf moeten sluiten omdat er geen bevoorrading meer is.

De truckers zeggen dat ze behalve door veel collega’s ook door veel militaire veteranen worden gesteund. Onlangs was er al een waarschuwingsactie van tientallen chauffeurs die in een kilometers lange colonne luid toeterend door een deel van Sydney reden.

‘Dit gaat nu om overleven’

Als genoeg truckers hieraan meedoen, kan het – sowieso zwakke – Australische leger bij lange na niet genoeg materieel en manschappen inzetten om de bevoorradingsketens op gang te houden. Dat betekent dat het continent binnen zeer korte tijd in totale chaos zal worden gestort. Zodra miljoenen mensen niets meer te eten en te drinken hebben, zullen ze hoogstwaarschijnlijk in opstand komen en de regering omverwerpen. ‘De federale en statelijke regeringen van Australië zullen het geen twee weken volhouden,’ denkt de Amerikaanse radio host Hal Turner. (2)

‘Vergeet het betalen van je rekeningen – dit gaat nu om overleven,’ schrijft Turner. ‘Ze gooien je in de gevangenis? Lekker belangrijk, u zit door dit overheidstuig reeds in een gevangenis, in je eigen huis. Je wordt van school of je studie getrapt? Nou en. Door de onzin die de meeste scholen verkondigen doe je jezelf een groot plezier door niet meer naar hun smerige indoctrinatie te gaan.’

‘We onderhandelen niet meer – regering moet luisteren of ten val worden gebracht’

‘Het doel van deze Australische groepen is simpel. Een van de organisatoren met wie we spraken zei: ‘Geen mondkapjes meer, geen lockdowns meer, geen gedwongen vaccinaties, geen vaccinpaspoorten, geen beperkingen van normale mensen meer, of anders zal de regering door het eigen volk ten val worden gebracht. We praten niet meer, we onderhandelen niet meer. De regering moet luisteren of in elkaar worden gestort.’ (2)

Leiden massa protesten in Europa ook hier tot een opstand?

Ook in Europa lijkt een opstand te broeien. Honderdduizenden Fransen zijn afgelopen weekend opnieuw de straat op gegaan om te demonstreren tegen het tirannieke Covid beleid van despoot Macron, en vooral tegen het discriminerende test- en vaccinatiepaspoort, waardoor ongevaccineerden zelfs niet meer tot supermarkten worden toegelaten.

In Londen, waar regelmatig demo’s zijn waar eveneens honderdduizenden aan deelnemen, hebben demonstranten vandaag het hoofdkwartier van ITV News en Channel 4 News bezet vanwege de voortdurende stroom angstpropaganda en desinformatie die de media dagelijks verspreiden.

Steeds meer Europeanen beginnen in de gaten te krijgen dat hun eigen overheden zich tegen hen hebben gekeerd. Bestuurders behartigen niet langer de belangen van de burgers, maar hebben overduidelijk hun knieën gebogen voor een globalistische VN/WHO/WEF/EU/GAVI klimaat-vaccin sekte die in enkele jaren tijd onze samenleving en economie compleet wil afbreken en wil vervangen door een communistische ‘Great Reset’ / Agenda-2030 technodictatuur, waarin we geen enkele vrijheid of zeggenschap meer zullen hebben, zelfs niet over ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid.

 

Xander

(1) Health Impact News
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ( / De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden)
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
04-03: Spaanse wetenschappers over de ‘politieke economie van massa hysterie’ rond Covid-19 ( / Waarom politici gebaat zijn bij extreme overdrijving van gevaar)
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor)
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert 
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. @QW schreef:
  24/08/2021 om 7:37 pm
  “Even ander onderwerp.
  ……”
  Precies! Nederlanders, net zoals belgen, fransen en duitsers worden in eigen land schandalig gediscrimineerd, verketterd en achteruit gesteld op vreemd (kies)vee vanuit de hele wereld die met open armen en op onze kap worden ontvangen.
  Waarvoor wij ons blauw betalen om dan de strot afgesneden te worden als dank voor de hulp die deze onderontwikkelde religieuze middeleeuwers mogen ontvangen.
  Nergens ter wereld worden eigen burgers door hun politici zo schandelijk en walgelijk behandeld, mishandeld!
  En dat politieke onderkruipsel, dat onterecht het vertrouwen blijft krijgen van de bevolking, dat zichzelf royaal en onverdiend bedient van onze belastingcenten om dan ons op alle mogelijke manieren uit te persen, te bestelen en te pesten met de meest belachelijke regelneverij, kan dit enkel doen door het verdeel en heers spelletje met sheeple die het nog steeds niet begrepen hebben en zich als idiote ezels telkens aan dezelfde steen stoten en zich voor de politieke kar laten spannen waarvoor wij allen, en zij ook, zwaar boeten.
  Idem voor deze vermeende coronacrisis die er niet is en die reeds lang verleden tijd zou zijn, het normale leven reeds lang hervat zou zijn als er geen irreële angst meer zou zijn voor een griepje en als er eendracht was tegen wat deze misdadige ‘volksvertegenwoordigers’ zich buiten de wet permitteren.
  Het is de schuld van de sheeple dat de politiek zich dit kan permitteren, het is hun medewerking waardoor de politiek kan blijven proberen om ons allen op de knieën te dwingen en onze rechten en een menswaardig leven te ontnemen.
  Liever vrij en staande sterven dan als slaaf op de knieën leven…en we zullen onze huid heel duur verkopen.

  MEDEDELING voor Johan P
  vragen naar de exacte link waarin Deagel die voorspellingen over het instorten van de samenleving doet.
  Antwoord op uw vraag van 24 aug 2021 zie in uw reactie Mvg. Mod.

 2. @Richard, ik begrijp je helemaal. Ik denk, dat dit voor vele mensen op deze wereld geldt. We moeten door en verbinding blijven vinden. De vriend van mijn dochter heeft hier al 3 jaar gewoond/gestudeerd. Werkt in New Zeeland voor een ned. bedrijf. Misschien dat zij iets kunnen regelen om hem weer hier te krijgen. Er zijn uitzonderingen als het bv om werk gaat.
  Jouw zus zal zelf op zoek moeten gaan naar mensen die haar kunnen helpen. Is lastig, want wie kun je vertrouwen. Laten we hopen dat alles goed komt.

 3. @Elise,
  Dank je. Mijn zus heeft internet en wij hebben via Telegram contact. Zij probeerd een beetje geld te verdienen met ayurveda en massage en online yoga lessen, maar dat is net genoeg om de huur te betalen van haar huisje. Ze heeft een stukje land in Gambia dat zij probeerd te verkopen. Van dat geld wil zij proberen terug naar Europa te komen zo gauw dat mogelijk is. Maar dat wil natuurlijk in deze tijd niet echt vlotten. Maar waar het mij om gaat is dat er wel een groot scheepse actie opgezet word om Afghanen etc. op te halen, maar dat zij en vele buitenlanders daar al meer dan een jaar aan hun lot over gelaten worden.
  Niets tegen Afghanen ofzo, maar het is van alle kanten toch wel heel erg oneerlijk. Eigenlijk zou zij met haar Nederlandse paspoort toch eerste prioriteit moeten zijn? Of tellen wij niet meer mee soms? Dat gevoel heb ik steeds vaker. Wat is een Euppeaan nog waard vraag ik mij af.

 4. @Richard, de vriend van mijn dochter zit in Nieuw Zeeland(werk). Al anderhalf jaar een afstandsrelatie, want even op en neer kan niet meer. Van beide kanten. Ik hoop, dat ze elkaar in levende lijve ooit nog kunnen zien. Gelukkig heeft hij nog wel werk/inkomen. Maar als hij naar Nederland wil komen(kan zo hier zo beginnen/zijn werk/kennis is veel gevraagd), moet hij eerst weer naar India(geboorteland/visum). Dus….geen leuke vooruitzichten, als je al plannen had om te gaan trouwen/samen verder wil gaan. Toch knap, dat ze het al zo lang volhouden.
  Kan jouw zus geen hulp gaan vragen bij de tempels(geloofsinstituten) voor voedsel of andere zaken? Heeft ze wel internet?

 5. The Great Resist. They will own nobody and they will be unhappy
  Australië, Strafkolonie, terug naar hun wortels ?

 6. @ amo: 9:57 pm. Roerend met U eens amo. Maar ziet onze bevolking dat ook zo?

 7. @QW schreef: 24/08/2021 om 4:50 pm
  Ja, en dan te bedenken dat mijn zus sinds vorig jaar al vast zit in India. Zij mag het land niet uit en vele buitenlanders zitten daar net als zij vast. Mogen nergens heen. Zelfs post komt niet aan omdat dat in Delhi vast gehouden wordt. Onlangs is een Israelische bekende van haar in India gestorven. Hij kwam daar alleen maar om een rondreis te maken voordat de Corona bs toesloeg. Een Amerikaanse bekende is zijn baan en huis verloren en leeft van geld dat zijn ouders sturen. Mijn zus eet op dit moment haar spaargeld op. En er is NIEMAND die hen helpt! Dit is zo onrechtvaardig en in en in triest. Ik ben echt woedend!

 8. Ooit hadden we protesten en bezettingen die bedoeld waren om linkse dogma’s af te dwingen. Daar had ik weinig mee.
  Maar nu demonstreren mensen omdat overheden hun broodwinning en hun normale leven bedreigen.
  In zulke gevallen vind ik zulke protesten helemaal terecht. Wat overheden nu uitspoken, raakt direct ons normale bestaan. Terwijl er geen noodsituatie is. Je laat je niet eindeloos opsluiten in eigen huis, voor niks. En je gaat niet eindeloos toekijken hoe de overheden jouw broodwinning onmogelijk maken , ook al zonder duidelijke noodzaak!

 9. Mooi! En laten we hopen dat Nieuw Zeeland en de VS daarna dan spoedig volgen.

  Het zal de nodige slachtoffers veroorzaken maar dit is helaas onvermijdelijk.

  Als deze tirannen aan de macht blijven zullen er sowieso meer slachtoffers vallen.

  Bereid u allen voor op een zeer turbulente nabije toekomst.

 10. De regeringen hebben ‘kaal plukken’ tot een effectieve wapen gemaakt. Mogelijk worden ze er zelf mee geconfronteerd.

 11. Even ander onderwerp.
  Wat zullen al die volwassenen (kinderen laat ik hier buiten) zich krom lachen over die domme Nederlanders:
  miljoenen\miljarden uitgegeven voor dat 36 miljoen hoofden tellende achtergebleven volk in de Afghaanse bergen aan scholen, ziekenhuis of -huizen, operatiekamers met i.c.-afdelingen, wegen, allerlei duur personeel, ‘werk’gelegenheid (lees: geld van Nederlandse belastingbetalers), vervoersmogelijkheden en nu opgehaald worden in vliegtuigen en super de luxe bussen naar hun goed ingerichte onderkomens:

  bedje gespreid, tafeltje gedekt, halal-eten voor de dames en heren naar wens, troep van de goedmensjes wordt opgeruimd, advocaten toegewezen, tolken beschikbaar, eerste ‘zakgelden’ in de handen gelegd, voorkeursbehandelingen voor housjes (Nederlanders hebben het nakijken en als ze een woning krijgen moeten ze hoge huren betalen), inrichtingen met dure t.v.’s, computers enz. betaald en klaargezet, verzekeringen betaald, integreren met vooral waarschuwingen tegen al die racistische Nederlanders, juridische mogelijkheden in eigen taal onder aandacht gebracht, contactpersonen geregeld…

  O ja…:
  velen van ons hebben zich jaaarenlang voor een klein loon zich kromgewerkt, dag en nachtdiensten verricht, in gevaren geweest, vuil werk gedaan, asielzoekers hun (?? hun??) ‘zakgelden’ uitgereikt, achter de lopende band gestaan en dan volgend jaar korting \ niet verhoging AOW, al jaren geen indexatie pensioenen, nog meer belastingverhogingen, mocht u toevallig nog ergens recht op hebben gaat het over 10 luie ambtenaren = 10 nietsnutten = 10 verkapte uitkeringstrekkers-schijven (denk aan de NAM-slachtoffers in Groningen), hogere belastingen op energie, hogere belastingen op boodschappen, ongeboren kinderen worden iedere dag vermoord, homohuwelijken aanbevolen, uitwissen onderscheid mannelijk en vrouwelijk op ieder gebied, het Recht ligt als vuil op straat en is onder het mom van eerlijkheid al meer dan voor de helft door het deksel van de rioolput geschopt om straks helemaal in het riool gespoeld te worden, u mag straks doorwerken tot u er dood bij neervalt en…
  GEFELICITEERD en JUICH NEDERLAND !
  U hebt bijna, bijna uw lang gewenste doel bereikt!

  Maar Nederland: we zijn er nog niet.
  Om een goed Nederlands spreekwoord te gebruiken:
  Die het laatst lacht…

 12. Hoezo Corona kijk eens goed naar de TV in Afghanistan ze lopen daar over elkaar heen en op het vliegveld staat het bomvol hebben ze daar Geen Corona wij worden hier belogen en bedrogen het is een gewone griep en zo is het altijd geweest mensen slaap niet zo word eens wakker

 13. Eindelijk echte taal, dat de Australische bevolking eendrachtig de vrijheid terug gaat pakken . Het moet en het zal lukken. En meteen een volkstribunaal, zodat de rest van de idioten (machthebbers) wereldwijd zich heel goed moet bedenken waar ze mee bezig zijn.

 14. Even ander onderwerp.
  Wat zullen al die volwassenen (kinderen laat ik hier buiten) zich krom lachen over die domme Nederlanders:
  miljoenen\miljarden uitgegeven voor dat 36 miljoen hoofden tellende achtergebleven volk in de Afghaanse bergen aan scholen, ziekenhuis of -huizen, operatiekamers met i.c.-afdelingen, wegen, allerlei duur personeel, ‘werk’gelegenheid (lees: geld van Nederlandse belastingbetalers), vervoersmogelijkheden en nu opgehaald worden in vliegtuigen en super de luxe bussen naar hun goed ingerichte onderkomens:

  bedje gespreid, tafeltje gedekt, halal-eten voor de dames en heren naar wens, troep van de goedmensjes wordt opgeruimd, advocaten toegewezen, tolken beschikbaar, eerste ‘zakgelden’ in de handen gelegd, voorkeursbehandelingen voor housjes (Nederlanders hebben het nakijken en als ze een woning krijgen moeten ze hoge huren betalen), inrichtingen met dure t.v.’s, computers enz. betaald en klaargezet, verzekeringen betaald, integreren met vooral waarschuwingen tegen al die racistische Nederlanders, juridische mogelijkheden in eigen taal onder aandacht gebracht, contactpersonen geregeld…

  O ja…:
  velen van ons hebben zich jaaarenlang voor een klein loon zich kromgewerkt, dag en nachtdiensten verricht, in gevaren geweest, vuil werk gedaan, asielzoekers hun (?? hun??) ‘zakgelden’ uitgereikt, achter de lopende band gestaan en dan volgend jaar korting \ niet verhoging AOW, al jaren geen indexatie pensioenen, nog meer belastingverhogingen, mocht u toevallig nog ergens recht op hebben gaat het over 10 luie ambtenaren = 10 nietsnutten = 10 verkapte uitkeringstrekkers-schijven (denk aan de NAM-slachtoffers in Groningen), hogere belastingen op energie, hogere belastingen op boodschappen, ongeboren kinderen worden iedere dag vermoord, homohuwelijken aanbevolen, uitwissen onderscheid mannelijk en vrouwelijk op ieder gebied, het Recht ligt als vuil op straat en is onder het mom van eerlijkheid al meer dan voor de helft door het deksel van de rioolput geschopt om straks helemaal in het riool gespoeld te worden, u mag straks doorwerken tot u er dood bij neervalt en…
  GEFELICITEERD en JUICH NEDERLAND !
  U hebt bijna, bijna uw lang gewenste doel bereikt!

  Maar Nederland: we zijn er nog niet.
  Om een goed Nederlands spreekwoord te gebruiken:
  Die het laatst lacht…

 15. Aan de moderator(s) en aan Xander (en zijn/haar team): jullie mogen gerust in mijn (lange) tekst hieronder ‘schrappen en/of wijzigen’ indien niet relevant met hetgeen wat er momenteel aan de andere kant van de wereld aan het gebeuren is – en misschien binnenkort ook in onze contreien…

  To be or not to be… hat’s the question! (William Shakespeare)
  Vanaf midden 2022: een dag uit het leven gegrepen van een gewone ‘transhumane’ mens 2.0… een MOGELIJK scenario? Mogelijk… want het kan NU nog steeds alle kanten uit… maar zoals nu (24 augustus 2021) de vooruitzichten zijn… Ik hoop dat al het volgende NIET uitkomt, maar een verwittigd mens is er twee waard.

  You’ll own nothing, and you will be happy!

  Iedere ‘wakkere’ lezer herkent deze ‘slogan’ zoals het in 2020 in Davos (Zwitserland) geformuleerd werd door Herr Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het WEF (World Economic Forum, Agenda 2030). Deze zin uit een WEF-promotiefilmpje werd echter kort na de online-publicatie verwijderd wegens te ‘confronterend’…

  Maar wat betekent deze zin precies in HUN context (= de ‘kliek’ waartoe Klaus Schwab behoort; Herr Schwab is een Big Brother van het zuiverste soort, cfr. “ 1984 ” van George Orwell).

  Enerzijds “ You’ll own nothing ”… wat er echter niet bij gezegd werd is dat één wereldregering – onder het mom van het ‘Nieuwe Normaal’ cfr. NWO (= New World Order, dat nu volop in de stellingen staat) – ALLES zal onteigenen, ALLES zal bezitten, ALLE macht zal overnemen én ALLES zal kunnen controleren… Alle huidige digitale technologieën – Big Tech – maken dit NU mogelijk. Zelfs het menselijk lichaam wordt eigendom van deze ‘kliek’. Elk menselijk lichaam (lees: elke Mens, medio 2021 nog de Mens 1.0) wordt gaandeweg ‘transhumaan’. ‘Trans’ = Latijn voor ‘voorbij/over/erna’. Met diverse injecties van door Big Pharma gepantenteerde stoffen wordt het menselijk DNA heel snel en doeltreffend ‘aangepast’, met weldra op grote schaal ook ‘booster-injecties’ met o.m. ‘nanobots’ en grafeen-oxide, een anorganische chemische stof die bestaat uit 14 koolstofatomen die in een ‘organische’ constellatie samen 3 zeshoeken (666?) vormen, het grafeen kan dan gebruikt worden als een ‘interface’ waardoor héél het menselijk metabolisme via G5 (en tegen 2030 wellicht ook G6?) kan worden ‘verlinkt’ aan mega-AI-computers (die weliswaar in super-beveiligde bunkers staan opgesteld ergens in de buurt van Seattle, Singapore, Dubai, enz.). Als de ‘kritische massa’ = ca. 85% van de bevolking in de 1ste wereld, nl. EU, USA, Canada, Australië & Nieuw-Zeeland, alsook 99% van de 2de wereld, nl. de voormalige USSR, China) bereikt wordt, zal er door één ‘click on the button’ – wie gaat dat doen, wellicht de antichrist die – volgens ex-volger AM op dit forum – op 22/02/2022 wereldwijd openbaar op het wereldtoneel zal ‘verschijnen’ – een ‘gigantische upgrade’ gebeuren – tesamen met “the Great Reset” – naar de ‘transhumane’ Mens 2.0: een slaafse androïde cyborg… letterlijk een LIJFEIGENE in dienst van de super-elites, van de ‘kliek’.

  Anderzijds “ and you’ll be happy!“… wat bedoelt Klaus Schwab hiermee precies? Want als ‘transhumane’ Mens 2.0 word je continu 24/7/365 virtueel gelinkt aan een van de vele super AI-computers (cfr. SF-film The Matrix, eerder een ‘documentaire’ volgens hoofdacteur Keanu Reeves). Je wordt ’s morgens wakker in je ‘enigszins comfortabele’ betonnen doos, je neemt een ontbijt met genetisch gemodificeerde havervlokken (Monsanto), je gaat braaf een paar uurtjes werken in een flexi-job (bijv. als ober op een van de talloze parties van de elites), je valt ’s avonds – na het eten van een namaak-biefstuk (gekweekt in de super-labo’s van ene Bill Gates) neer op de bank en begint te zappen naar ‘verdovend’ entertainment. Heb je hoofdpijn, neem dan snel een pilletje (bijv. eentje van Bayer).En wil je eens iets héél speciaals beleven, betaal dan – via een eenvoudige ‘scan’ van het merkteken op je rechterhand of op je voorhoofd – met een paar spiksplinternieuwe ‘bitcoins’ van je social ‘energy’ card, en je beleeft– na een korte download vanuit de AI-cloud en/of vanuit je smartprul rechtstreeks in je hersenen – een superfantastische ‘virtuele’ safari. En heb je genoeg ‘bonussen’ verdiend boven op je basisinkomen (medio 2021 afgerond ca. 1500 €) dan mag je er een weekje tussenuit om bijv. een ‘virtuele superwereldreis’ of een ‘virtueel uitstapje’ naar de maan maken. Voor nageslacht hoef je zelf niet meer te zorgen. Proefbuisbaby’s zullen door ‘eugenitische caritas-instellingen’ opgekweekt worden – zonder moederliefde! – geprogrammeerd en zo nodig gebrainwasht tot ‘volwaardige en gehoorzame wereldburgers’. En aan het eind van je ‘leven’ als je ‘opgebruikt’ bent (lees: als productiefactor in een neo-liberaal post-marxistisch systeem overbodig en zo nodig te vervangen) kun je kiezen voor een mooi verzorgde euthanasie-ceremonie en je begeeft je naar een ‘HOME’ in de buurt (cfr. de SF-film Soylent Green, 1973). Maar je stoffelijk overschot – beschouwd als ‘verloren energie’ – kan echter nog dienen als meststof of ook als basis-ingrediënt voor voedsel, cfr. nogmaals Soylent Green. Maar voor je je laatste adem uitblaast, wordt eerst nog al je bloed afgetapt, want dat hebben die vampieren van de superelites nodig om hun bloedbanken aan te vullen (cfr. dit is wat er momenteel écht gebeurt als je naar de gevangenis moet in de DPRK), voor hun orgaantransplantaties, voor hun plastische chirurgie, maar vooral als basisgrondstof voor hun ‘levenselixir’ (= de superdrug adrenochrome, nog steeds ‘vervaardigd’ volgens een ‘geheim recept’!) zodat ze er zo lang als mogelijk jeugdig en fris kunnen blijven uitzien, zoals al die mega-pop-&-movie-stars.

  Het belooft één “Heerlijke Nieuwe Wereld” te worden (cfr. Aldous Huxley).
  Integendeel we evolueren héél snel naar een dystopische, fascistoïde, totalitaire, pharma-technocratische werelddictatuur – wat een woordenbrij… – waar elke kritiek en elk protest met bruut ‘robocop’-geweld de kop zal worden ingeslagen, cfr. de DPRK waar je bijv. ‘op commando’ moet huilen als één van hun elite-leiders zijn pijp aan Maarten heeft gegeven. Onbegrijpelijk voor ons westerlingen? Of wordt dit ook bij ons de gang van zaken…

  Ik moet ook steeds denken aan 2 wijze gezegden van de Noord-Amerikaanse Indianen. “Wij erven de wereld van onze kinderen”… en: “Zoals jullie (blanken) jullie vee (runderen, varkens, pluimvee) behandelen, zo zullen jullie als mensen ook behandeld worden’. Cfr. de industriële vernietigingskampen van de nazi’s… Twee waardevolle waarschuwingen waarover iedereen eens goed moet over nadenken.

  Maar de mens heeft NU (augustus 2021) nog steeds een vrije WIL en kan/mag NU NOG een keuze maken.
  Ofwel volgt men dit mogelijke scenario met in het achterhoofd: “wat kan het mij eigenlijk allemaal schelen, geef mij maar mijn dagelijkse portie brood & spelen”. Maar dan moet men ook alle ONMENSELIJKE GRUWEL die er bij hoort en wie weet wat nog allemaal zal volgen, erbij nemen…. Te nemen of te laten.

  Of je kan – NU nog steeds met een vrije wil – kiezen voor de énige ‘EXIT’ die er is, en die meerdere malen in de Bijbel werd geprofeteerd: “de Weg, de Waarheid en het Leven” (dit zijn Jezus’ eigen woorden in Johannes 14:6), nl. door je te bekeren (‘omkeren’?) richting de Mensenzoon, de Heiland, de ‘Salvator Mundi’, onze Koning in Zijn eeuwig durend koninkrijk (cfr. de 4de zin van het Onzevader, het enige gebed dat Jezus ons geleerd heeft (cfr. Matteüs 6:9-13), onze Heer Jezus Christus!

  Een eenvoudig ABC kan je – als atheïst of als ‘anders-gelovige’ – hierbij helpen:

  Aanvaard Jezus
  Belijdt je geloof in (en belijdt je zonden)
  Christus.

  Want enkel en alleen door Hem komen we tot God, tot in de énige én ECHTE Heerlijke Nieuwe Wereld, voor eeuwig.
  GELOVEN én VERGEVEN… dat zijn de twee krachtigste ‘spirituele’ werkwoorden in ons Universum.
  Amen (= dat het zo moge zijn). En nu over naar het ‘Geloofsforum’?

  Ferme groetekus van *Cassandro*
  PS 1: weet dat de Hebreeuwse naam van Jezus “ YESHUA “ is, wat zoveel betekent als: ‘Hij zal redden’.
  PS 2: Cassandra was een dochter van de Trojaanse koning; van de Olympische godheid Apollo kreeg zij de gave om de toekomst te voorspellen, maar omdat zij hem heeft afgewezen, werd de gave omgezet in een vloek: voortaan kon ze enkel rampspoed voorspellen, en bijkomend telkens als ze een voorspelling deed, zou niemand haar geloven.

  Nog een laatste tip, voor ’t geval er binnenkort een zgn. cyber-aanval zal gebeuren in de EU: haal nu al voldoende drinkbaar water in huis – het menselijk lichaam kan maar max. 70 uur zonder water overleven. Maar begin (nog) niet met ‘hamsteren’ AUB.

 16. Als je de vijand wil verslaan dan is het succesvoller om ze van binnen uit te bestrijden. Kleed je als nepagent, nepmilitair, nepzorgmedewerker, nepboa enz. Dan georganiseerd deze onderdrukkers echte angst aanjagen en opsluiten, waar ze horen -het gekkenhuis. P.S. vele van deze onderdrukkers/dictators hebben trouwens prijzen voor ‘bevordering van vrede’ ontvangen en de valse mond hierover vol.

 17. Mensen let op dat pfizer FDA approvement. Dit is niet waar.

  Het is enkel verlengd, de euma. Lees onderste regels maar door

 18. @Keith: https://www.dailymail.co.uk/news/article-9917753/Australian-truck-drivers-prepare-stage-Covid-protest-blocking-highway.html
  Sterkte! Laten we hopen dat Australië niet ons voorland wordt in de komende herfst en winter. Je kunt niet eindeloos miljoenen mensen blijven opsluiten en kort houden, omdat er enkele tientallen positieven gevonden worden. Mensen die waarschijnlijk niet eens erg ziek zijn.
  Andrews die duidelijk maakt dat je niet naar het strand mag. En die de mensen waarschuwt níet van een zonnige zondag te gaan genieten, omdat er dan wellicht veel zondagen in het ziekenhuis zullen volgen. Terwijl de buitenlucht zo gezond is.

 19. Dat is precies wat de Australische regering wil: geen voedsel, geen toevoer, totale controle. De bevolking gaat zich volledig onderwerpen, heeft niet de moed om op te staan. Vergelijk deze demonstraties met de jaren tachtig: niet te stoppen, nu slaat de regering het gewoon uiteen.

 20. @ Monique: 12:38 pm. Dat klopt volledig, Monique. En wat dit artikel betreft, ik hoop dat het vele ogen moge openen.

 21. Kijk eens voor de verandering op Karen Hamakers Zondag website.
  Persoonlijk geen binding ermee.
  Want er komen andere tijden.

 22. Dan zullen de kogels gaan regeren, let maar op. Een kat in het nauw !!!!!!! Het is te hopen dat de wereld wakker wordt uit een ZEER diepe coma. Samen de schouders er onder en ook hier de NEP regering onderuit halen en een Volkstribunaal inrichten.

 23. Ik woon in Brisbane , maar heb dit nog niet vernomen. Hopelijk is dat geen fake nieuws. Ik kijk er echt naar uit en dat de regerings schoften er uit gegooid worden ,zou een lessen zijn voor al het tuig in andere landen.

 24. Zet deze zogenaamde expertengroepen terug onder de steen waar ze thuis horen !

 25. Corona en hoe de eindeloze oorlog in een eindeloze pandemie wordt omgetuned ten voordele van de pharma omdat oorlog voeren plots onetisch zou zijn. In een recent artikel presenteert journalist Glenn Greenwald bewijs waaruit blijkt dat de Amerikaanse regering de afgelopen 20 jaar opzettelijk heeft gelogen over haar impact en vooruitgang in Afghanistan. Er zijn aanwijzingen dat de Afghaanse oorlog is ontworpen om belastinggeld door te sluizen naar veiligheidsaannemers en Afghaanse krijgsheren. Als de Amerikaanse regering routinematig liegt om financiële oorlogsbelangen te beschermen, zou ze dan ook kunnen liegen over de COVID-pandemie en facetten daarvan, en om dezelfde reden? Biologische dreigingen en pandemieën zijn een nieuwe vorm van oorlog die bedoeld is om eeuwig door te gaan, waarbij de begunstigden zowel militairen als bedrijven zijn. Er is ons herhaaldelijk verteld dat de COVID-shots ziekte veel beter zullen voorkomen dan natuurlijke infectie. Dit druist in tegen alles wat we weten, wetenschappelijk, en gegevens van over de hele wereld bewijzen hoe onjuist die bewering is.Een herhaalde leugen maakt het niet waar.

 26. Wanneer komen de Hollandse truckers in verzet. Gooi de boel ook plat op 31 augustus op alle wegen. We gaan hamsteren.

 27. Als truckers t zelfde doen in Nederland is het met al die covid onzin ook snel over…

Comments are closed.