Ook Japan verslaat Covid met Ivermectine

—————————————————————————————————————————————–

Getuigenissen van zwaar zieke Nederlanders die – ondanks de harde onderdrukking door de overheid – door Ivermectine zijn genezen

—————————————————————————————————————————————–

Nadat de Indiase deelstaat Uttar Pradesh (241 miljoen inwoners) onlangs dankzij Ivermectine Covid-vrij kon worden verklaard, heeft nu ook Japan de griepachtige ziekte verslagen met behulp van dit al tientallen bekende en bewezen veilige medicijn, dat in het Westen en ook Nederland streng verboden werd, juist omdat de p(l)andemie er in zeer korte tijd mee beëindigd kan worden.

De door de Big Pharma gecontroleerde mainstream media, die sinds vorig jaar vrijwel alle bestaande medicijnen die aangetoond Covid patiënten weer op de been helpen verketterden omdat de politiek ‘het vaccin’ nu eenmaal als de enige ‘oplossing’ had aangewezen, beweerden natuurlijk dat het dragen van mondkapjes en de invoering van vaccins Covid in Japan hadden bedwongen, en negeerden dat alle beperkende maatregelen in niet één land hebben gewerkt. Kort na de start van de injecties begon overal het aantal doden en zieken juist fors op te lopen.

In Japan daalde het aantal slachtoffers spectaculair nadat de directeur van de Tokyo Medical Association eind augustus alle artsen opriep om (tegen het dictaat van de WHO=Bill Gates in) Ivermectine te gaan verstrekken. Resultaat? In de Japanse hoofdstad waren in augustus nog 6000 (veronderstelde) ‘gevallen’. Eind september waren dat er nog maar minder dan 100.

Persbureau AP moest zich in alle bochten draaien om het ‘raadselachtige plotselinge succes’ in Japan aan maatregelen toe te schrijven die al meer dan een jaar lang niet of zelfs contraproductief hadden gewerkt. Het rechtstreeks aantoonbare verband met het toestaan van Ivermectine werd volledig genegeerd.

Vaccin=Covid

Op 20 augustus 2020 waren er zonder vaccins 832 nieuwe ‘besmettingen’; een jaar later waren dat er 22.301, terwijl bijna 70% van de bevolking toen was geïnjecteerd. Het gemiddeld aantal doden lag dagelijks VIJF keer hoger dan een jaar eerder. Het aantal positieve testen (even los van de (on)zin hiervan) daalde van 25% in augustus naar 1% half oktober. Ook in Japan dus hetzelfde patroon: Vaccin=Covid. (Zie ook ons artikel van 08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19).

We voorspelden dat vorig jaar al, net als het valselijk de schuld geven aan ongevaccineerden van de groeiende golf zieken en doden, en het volledig omdraaien van de feiten in de ziekenhuizen, waar gevaccineerde patiënten opzettelijk NIET mogen worden meegeteld juist omdat ze gevaccineerd zijn, en de leugen overeind moet worden gehouden dat je dan geen ernstige Covid meer kunt krijgen. De realiteit?:

22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen (Gelekte Medicare Data: Eind september al bijna 50.000 Amerikanen die binnen 2 weken na hun injectie zijn gestorven)
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
9-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd

Over de hele wereld wordt dit door medici en zorgmedewerkers geconstateerd, maar degenen die zich er publiekelijk over uitspreken worden bijna allemaal meteen op non-actief gesteld of ontslagen, of stoppen er zelf mee omdat ze niet meer met dit monstrueuze bedrog willen meewerken (zie ook o.a. 11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’ en 25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn).

CNN heeft onlangs knarsetandend moeten toegeven dat de door de Nederlandse media klakkeloos overgenomen bewering dat Ivermectine een ‘ontwormingsmiddel voor paarden’ is en niet geschikt is voor mensen, niet klopt. Ivermectine wordt al tientallen jaren met groot succes en met nauwelijks bijwerkingen aan miljoenen mensen voorgeschreven. Japan – dat dankzij het terughoudend toedienen van vaccins de op 2 na laagste kindersterfte van de hele ontwikkelde wereld heeft* – heeft nu dus een zeer veilig en succesvol medicijn om de in iedere winter terugkerende luchtwegvirussen zoals influenza en corona te bestrijden. (1)(2)

(* Dit verband is overal aangetoond. Japan: 12 vaccindoses, kindersterfte 2,79 per 1000 / Nederland: 24 vaccindoses, kindersterfte 4,73 per 1000 / Verenigde Staten: 26 vaccindoses, kindersterfte 6,22 / 1000. Kortom: Meer Vaccins = MEER dode kinderen).

Ook landgenoten genezen door Ivermectine

Ondanks het feit dat in Nederland de behandeling van Covid met Ivermectine keihard wordt onderdrukt (huisarts krijgt er € 150.000,- boete voor, de douane onderschept pakketjes met in het buitenland bestelde Ivermectine), zijn er ook hier mensen mee genezen. Susanne Heijmans lag zelfs terminaal, maar is compleet hersteld nadat ze Ivermectine kreeg toegediend.

De ANBB (Algemene Nederlandse Burger Belangenvereniging) vindt het verbijsterend dat de NHG (huisartsengenootschap) ondanks het bewezen grote succes in tientallen landen nog steeds een negatief advies afgeeft voor Ivermectine, en verzocht de NHG op 26 oktober om dit advies aan te passen naar ‘neutraal‘. (3)

Maar de politiek wil klaarblijkelijk geen gezonde bevolking en lijkt de NHG onder druk te blijven zetten. Eén van de belangrijke achterliggende redenen van het verbieden van Ivermectine in Nederland is dat de noodautorisatie voor de experimentele Covid injecties wettelijk vervalt zodra er andere bewezen werkzame medicijnen zijn. De ‘vaccins’ mogen vanaf dat moment niet meer worden afgedwongen, en dat is nu juist HET doel.

Andere ervaringen van Nederlanders met Ivermectine en daarbij ook het protocol van onder meer dr. Zelenko (Broomhexine, Quercetine, vitamine D en C, zink):

* Zeer zieke vrouw uit 1970 geneest met Ivermectine, een ‘shock in positieve zin’;

* Drents echtpaar (40 en 42, man flink ziek met hoge koorts) binnen enkele dagen genezen met Ivermectine/Quercetine-protocol);

* 56 jarige man gaat in zijn derde ziekteweek Ivermectine gebruiken, is dan na 3 dagen beter;

* 17 jarige hield vanaf oktober 2020 diverse gezondheidsproblemen (o.a. longen) over aan corona (wat deze persoon in maart had gehad); Eind juli 2021 begonnen met Ivermectine (en vitamines / supplementen), waarna hij of zij in een maand weer helemaal opknapte;

* 80 jarige oma kreeg in september Covid, had gelukkig al Ivermectine en azitromycine in huis, wat ze begon te slikken toen ze koorts kreeg. Al na 10 dagen liep ze met haar kleinkinderen in een pretpark.

Echtgenoot genezen vrouw: ‘In Nederland spelen andere belangen een rol’

* Zwaar zieke vrouw binnen 5 dagen voor 95% hersteld dankzij Ivermectine. Haar echtgenoot schrijft:

‘Ik vind het buitengewoon schokkend dat een Nederlandse apotheek, zonder dit te melden aan ons, heeft geweigerd de toegezegde medicijnen (Ivermectine) aan ons ter beschikking te stellen en dat dit buiten Nederland geen enkel probleem opleverde.’

‘Ik heb geen vertrouwen in de Nederlandse ‘medische wetenschap’ en het beleid om preventief of vroeg te behandelen door huisartsen te verbieden terwijl dit buiten de Nederlandse grenzen geen enkel probleem is. Ik kan niet anders concluderen dat er andere belangen een rol spelen bij Nederlandse belangenorganisaties en VWS, met als gevolg dat een goede behandeling van zieke Covid-19 patiënten pas begint bij een ziekenhuisopname. Geen wonder dat de ziekenhuizen vol liggen.’

QR/vaxpas staatsgreep

Die (over)volle ziekenhuizen zijn er beslist nog niet, naar mijn persoonlijke overtuiging wel exact wat de regering lijkt te willen*, omdat daarmee een extra (vals) argument kan worden gegeven om er bij iedereen verplichte Covid-19 genmanipulatie injecties door te drukken.

Bovendien voert het regime Rutte het dictaat van de EU uit om voor eind 2022 iedere burger een ongrondwettelijke QR-code/digitale ID op te leggen, waarmee het definitief gedaan zal zijn met al onze vrijheden, rechten en privacy. Ivermectine zou de voltooiing van deze technocratische-communistische QR-code/vaxpas staatsgreep die tegen onze samenleving wordt uitgevoerd in gevaar brengen, alsmede ook de miljardenwinsten van de Big Pharma ‘vaccin’producenten.

(* Denk ook aan de herhaaldelijke weigeringen van kabinet/coalitie in het afgelopen jaar om de IC structureel uit te breiden en meer geld uit te trekken voor de zorg en het personeel. Het gevolg: het aantal verpleegkundigen is met de winter in aantocht nu zelfs lager dan vorig jaar. Een ramp is in de maak, en die lijkt overduidelijk opzettelijk te worden veroorzaakt.)Xander


(1) Natural News
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Zelfzorg Covid19

Zie ook o.a.:

24-10: Arts in open brief aan Diederik Gommers: ‘Waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’
20-09: Indiase deelstaat met 241 miljoen inwoners (6% ingeënt) Covid-vrij verklaard dankzij Ivermectine
09-09: Indiase Advocaten Orde klaagt WHO aan vanwege desinformatie over Ivermectine en daardoor talloze onnodige doden
07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden ( / Dr. Bryan Ardis: ‘Gevaarlijk Remdesevir (dat bij 31% IC patiënten nier- en orgaanuitval veroorzaakt) wel goedgekeurd, maar veilig Ivermectine niet’ )
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven (/ 14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken)
14-08: India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
28-06: ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ ( / Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren? )
02-06: Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers ( / India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquine)
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
23-01: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
30-10: Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland? ( / Finse official: WHO begrijpt niets van pandemieën, corona protocol is onlogisch en werkt niet – ‘Veel adviseurs bij WHO en nationale regeringen worden door de vaccin industrie betaald’)
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. William C. Campbell, Satoshi Omura hebben in 2015 de Nobelprijs voor “Physiology or Medicine” gekregen. Het is interessant om de argumentatie van het nobelprijscomité te lezen waarin deze prijs wordt onderbouwd. Sindsdien staat ivermectine staat op de WHO-lijst van “essential medicines”(niet meer dan 580 medicijnen).

  Zie ook het wetenschappelijke artikel in de “American Journal of Therapeutics” (28, e434–e460, 2021): «« Ivermectin for Prevention and Treatment of COVID-19 Infection: A Systematic Review, Meta-analysis, and Trial Sequential Analysis to Inform Clinical Guidelines »», by Andrew Bryant, MSc, Theresa A. Lawrie, MBBCh, PhD,2 Therese Dowswell, PhD, Edmund J. Fordham, PhD, Scott Mitchell, MBChB, MRCS, Sarah R. Hill, PhD, and Tony C. Tham, MD, FRCP

  Background: Repurposed medicines may have a role against the SARS-CoV-2 virus. The antiparasitic ivermectin, with antiviral and anti-inflammatory properties, has now been tested in numerous clinical trials.

  Areas of uncertainty (addressed by the research): We assessed the efficacy of ivermectin treatment in reducing mortality, in secondary outcomes, and in chemoprophylaxis, among people with, or at high risk of, COVID-19 infection.

 2. Nederland heeft een alternatief nodig voor vaccinatie en dat is medicatie. ANBB in brief aan NHG : “pas uw covid-Ivermectine-richtlijn aan van negatief naar neutraal.”
  26 oktober 2021

  https://zelfzorgcovid19.nl/nederland-heeft-een-alternatief-nodig-voor-vaccinatie-en-dat-is-medicatie-anbb-in-brief-aan-nhg-pas-uw-covid-ivermectine-richtlijn-aan-van-negatief-naar-neutraal/

  De ANBB (Algemene Nederlandse BurgerBelangenvereniging) heeft eerder via juridische weg geprobeerd erachter te komen hoe de besluitvorming inzake COVID-19 medicatie is georganiseerd met als doel om Ivermectine POSITIEF geadviseerd te krijgen. Helaas zonder succes want de ANBB werd niet ontvankelijk verklaard echter in een andere rechtzaak werd de ANBB juist wel ontvankelijk verklaard. Een gerechtelijke dwaling dus. Destijds heeft de ANBB aangekondigd het nogmaals op een andere manier aan de rechter te willen voorleggen, dat moment is nu gekomen.
  Omdat in de praktijk blijkt dat huisartsen wel WILLEN voorschrijven maar onbekend zijn met de precieze handelswijze van off-label voorschrijven en daardoor bang zijn voor een boete is het eigenlijk al voldoende om de richtlijn om te zetten in een NEUTRAAL advies omdat daarmee de boetedreiging vervalt. Op dat moment kan een huisarts een COVID-19 patient adequaat helpen met medicatie en hoeft niet passief te blijven.
  Lees hier de ANBB brief aan het NHG
  Het bewijs mbt Ivermectine stapelt zich steeds verder op, wereldwijd zijn er tientallen landen die het succesvol toepassen en ook in Nederland zijn er vanuit de praktijk veel testimonials van patiënten die binnen enkele dagen genezen zijn van COVID-19 mbv Ivermectine (deze zijn terug te lezen op de nieuwspagina: https://zelfzorgcovid19.nl/nieuws/)
  Het is daarom ongelooflijk dat het NHG nog steeds haar standpunt handhaaft, zeker nu we zien dat het aantal zieke mensen weer oploopt. In plaats van ziekenhuisopname kan met vroegbehandeling via de huisarts erger worden voorkomen.
  De brief bevat een dringend verzoek:
  Onder verwijzing naar het bovenstaande, verneem ik graag binnen een termijn van 5 dagen na
  heden de expliciete bevestiging van het NHG dat zij niet langer negatief adviseert tegen het offlabel
  voorschrijven van Ivermectine bij COVID-19, dat zij zich daarentegen neutraal hierin zal
  opstellen en dat zij haar betreffende Standaard dienovereenkomstig zal aanpassen.
  En besluit met de aankondiging van een kort geding:
  Ontvang ik niet tijdig de verzochte bevestiging van het NHG, dan wel blijft de door cliënt verzochte
  respons uit, dan heb ik de instructie van cliënt om zonder verdere aankondiging per direct tot
  dagvaarding van het NHG over te gaan. Alsdan zal de voorzieningenrechter via een kort geding
  procedure worden verzocht om het NHG te bevelen haar Standaard dienovereenkomstig aan te
  passen, zulks op straffe van verbeurte van een dwangsom.

 3. Vanwaar die plotselinge belangstelling voor Urk (waar niets aan de hand is EN tevens weinig mensen hebben besloten de gifprik te nemen) en Staphorst?
  Uiteraard omdat de overheid (en hun voetvolk: de pers) het orthodox christelijk volksdeel wil overtuigen en/of de schuld in de schoenen wil schuiven.
  Maar ook in Staphorst is niks aan de hand: https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/gemeente/GM0180/positief-geteste-mensen
  Het is een overduidelijke strategie. Waarheid is ondergeschikt gemaakt aan hun strategie (iedereen aan de injectie/QR-code) en hun gedragsbeïnvloeding.

 4. Harry ( 1/11 10.52 PM ) ,

  Goede actie :

  DUS per 19/10 28.103 doden/2.637.525 mensen met bijwerkingen , EIGENLIJK VERMENIGVULDIGEN met 20 ( 24 Eu landen 1 t/m 10 % op Bijwerkingenformulier vermeld dus etwa 5 % dus vermenigvuldigen met 20 DOOR officiele erkende site door “vriend ” Billy Gates ” !
  ( Dus ongeveer 562.000 doden en 52, driekwart miljoen mensen met bijwerkingen vanuitgaande 5 % , kan schommeling inzitten maar zal zeer w/s in de buurt liggen !

  Waar blijven de prietpraters en de infleuncers nou ??

 5. Volkomen disproportioneel optreden van de overheid: De dreiging een zaak te sluiten (= levensonderhoud) vanwege een gebrekkige controle van de QR-code. Die controle wordt geëist omdat er een killervirus zou rondwaren. Maar dat laatste is dus een zuivere leugen.
  Het virus velt vooral reeds erg verzwakte mensen.

  Hoewel ik Jensen af en toe vindt doorslaan in het scheppen van vijandbeelden, heeft hij wel gelijk als hij zegt dat we ons STEEDS moeten afvragen: WAAROM eigenlijk!

  “Het gevaar” is enorm opgeblazen!! Maar mensen verliezen hun broodwinning vanwege de overheid (en OMT!). Het “geneesmiddel” is veel erger dan de kwaal. Dat is gewoon een feit.
  Zeker bij de jongeren, die grotere risico’s lopen met de injecties dan bij Covid.
  Maar mensen willen dit niet toegeven, omdat het dan lijkt dat ze Trump aanhalen.
  Merkwaardige psychologische associaties spelen de hoofdrol bij dit nepgebeuren.

 6. We moeten het virus verslaan en de zorg ontlasten.
  Aldus minister Grapperhaus.
  En iedereen praat het gedachtenloos na.
  Maar een virus “versla” je niet met lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes. Zelfs niet met die injecties.
  Het virus wordt vooral “verslagen” door ons eigen immuunsysteem (dat is ook het principe van vaccinaties). Maar het wordt niet volledig “verslagen”. We gaan ermee leren leven.

  En als 85% de injecties heeft ontvangen, krijgt de 15% de schuld van de niet werkende maatregelen. Alsof die mensen allemaal in het ziekenhuis terecht zouden komen na een besmetting. Verreweg het gros ziekt gewoon thuis uit (en bouwt daarmee betere weerstand op dan de injecties). Een kleine groep kan in het ziekenhuis belanden en daar weer een héle kleine groep misschien op een IC (er zijn 3 niveaus van zwaarte).
  Bovendien heeft de virulentie allang aan kracht ingeboet, maar iedereen doet nog steeds alsof er een killervirus rondgaat.

  Het is schokkend om te zien hoe gemakkelijk mensen zich bang laten maken en dan hun redelijke verstand verliezen (zelfs Maarten van Rossem, tot mijn verbazing). Ze laten zich meevoeren door al die vage gevoelens van angst en onrust die door de overheid verspreid worden.
  Juist hier zou de pers een onderscheidende rol moeten spelen door het analyseren van de situatie met rationele overwegingen en redeneringen. Maar de pers laat het afweten.
  Wetenschappers en artsen die wel de ratio volgen (en met goede onderbouwingen komen) worden niet gehoord.
  Het is bijna middeleeuws te noemen, die massahysterie.
  En dat in een tijd dat men zich ‘verlicht’ acht.

  En niemand die het vreemd vindt dat we dit jaar normaal met elkaar om konden en dat dit nu plotseling niet meer zou kunnen (na een hoge graad van injecties). De QR code breidt zich verder uit; precies zoals we al zagen gebeuren in andere landen.
  Allemaal onder de knoet.

 7. Het overgrote deel van de westerse wereld is veranderd in een pseudo-medische dystopie waarin je je “gezondheids-zuiverheids-papieren” moet laten zien om een café binnen te gaan en een kop koffie te krijgen. Mensen die weigeren zich experimenteel te laten “inenten” tegen een virus dat milde tot matige symptomen veroorzaakt (of vaak helemaal geen symptomen) bij ongeveer 95% van de geïnfecteerden, en waarvan het totale sterftecijfer door infectie ongeveer 0,1% tot 0,5% bedraagt, worden systematisch afgezonderd, van hun baan beroofd, medische behandeling ontzegd, gedemoniseerd als “een gevaar voor de samenleving”, gecensureerd, beboet, en anderszins vervolgd.

  https://www.frontnieuws.com/nieuwe-normaal-winter-komt-eraan/

  Lezen mensen alstublieft !!!

  Groet

 8. Yep, kijk https://www.corbettreport.com/qfc078-japan/ helaas nog geen ivermectine in plaats van spuitjes voor Japan. Misschien dat het nog komt. In sommige andere landen zijn ze wel zover.
  Alleen arme landen komen blijkbaar in aanmerking voor de extreem goedkope pilletjes. En natuurlijk de regerende eh, liegbeesten. Werkt zou je zeggen ook prima bij obesitas patiënten. Soms denk ik dat ik zit te kijken naar een van de laatste afleveringen van animal farm. Clinton, Merkel, burgemeester Bruls, minister de Block.

 9. Het is toch overduidelijk dat enkel in het welvarende westen mensen niet mogen genezen door het onthouden van geneesmiddelen en zelfs ziek gemaakt en gehouden moeten worden door gentherapie/vaccinaties, daar bestaat toch geen twijfel meer over!
  Daar komt het op neer: genocide en genetisch gemanipuleerd met never-ending-prikken door eigen politici voor machtscontrole, dictatuur en uiteraard het verdienmodel van jarenlange miljardenwinsten voor de big farma.
  En dat door misleiding onder het valse voorwendsel van volksgezondheid.

  Moordenaar pfizer richt nu zelfs zijn gifspuiten voor genetische beschadigingen op de baby’s:

  https://pnws.be/pfizer-test-nu-ook-coronavaccin-bij-babys-vanaf-6-maanden/

 10. Ik spreek Japans, ik heb er gewoond, mijn vrouw is Japans.
  Neem van mij aan: dit bericht is niet waar. Japan vaccineert massaal en gebruikt trouw massaal mondkapjes. Dat doen mensen daar al jaren, al voor corona ook bij griep.
  Er wordt niet op enige schaal Ivermectine gebruikt.

 11. Op de 8 miljard bewoners op deze aarde zijn er 5 miljoen doden gelinkt aan covid, dat 1.6 % en dat heet dan pandemie? Lijkt mij zwaar overtrokken. Nee er wordt een geheel andere agenda open getrokken, Schwab 2030!

 12. Demonstratie in Den Haag (centrum van het kwade in Nederland)

  https://www.dumpert.nl/?selectedId=100013753_1cf0a38e
  Een paar reacties die van belang zijn er staan ook reacties bij van mensen zonder hersenen.

  Politie wordt steeds gekker in Nederland nu ze vrijer hun gang kunnen gaan sinds de coronamaatregelen. Ik neem aan dat de agent geen moordenaar of terrorist en kopschop geeft. Als dit Rusland was hadden we er allemaal schande van gesproken.

  Ja, want anders denken mag natuurlijk niet.

  De wappie rellen zijn bullshit.
  Vaak genoeg op vreedzame demonstraties gestaan in Den Haag en Amsterdam waarbij de politie begon met extreem geweld te gebruiken.
  Overigens ken ik niemand die ooit corona heeft opgelopen na een bezoek aan een demo.

  Dan ben je serieus echt een schaap.
  Je gelooft nog liever een door en door corrupte overheid die betaald wordt door een zeer machtige farma lobby, dan mensen die daar met gevaar voor hun eigen hachje jouw vrijheid staan te verdedigen?
  Best gek of niet?
  Deze mensen hebben niets te verliezen, maar die farma industrie, daar gaan honderden miljarden in om. Deze hebben wel degelijk wat te verliezen.
  En we weten allemaal dat groot geld en integere politici en wetenschappers, niet goped samen gaan.

 13. QW 31/10/’21 9.00 pm

  Jouw bericht had ik eerder niet gelezen, vandaar geen reactie van mij.
  Natuurlijk scheer ik het ganse Volk der Duitsers niet over 1 kam!
  Vergeving zal van mij af moeten komen en niemand in de wereld zal mij zeggen dat ik dat NU moet doen.
  Dit is onze persoonlijke zaak.
  Wat wij in onze familie en schoonfamilie hebben meegemaakt, is met geen pen (ja toch wel… ) te beschrijven.
  Wat betreft die psychopaten : ik bedoel Merkel e.a. daarmee, zoals hier Rutte cs.
  Niemand hoeft te twijfelen aan mijn oprechtheid en niemand zal mij de les lezen t.a.v. het Evangelie (Romeinen 3:28).
  Shalom!
  Joost

 14. Willy en anderen ,

  Het draait niet HOOFDZAKELIJK om geld, het draait om totale controle !

 15. Een 15 tal jaren terug werdt ik getroffen door het Sars virus ,heftig geen adem niet kunnen stappen, elke inspanning stokte mijn adem.
  Ik dacht aan een klaplong ,daar ik dat in het verleden heb gehad .
  Uiteindelijk heb ik de huisarts kunnen bellen maar kreeg het amper gezegd..
  In een mum van tijd was de huisarts ter plaatse en heeft me een injectie gegeven ,waar terug zuurstof voelde.
  Het medicijn Medrol werdt me voorgeschreven .en het hielp.
  Nooit heb ik geweten wat me is overkomen ,waarvan dat plotseling kwam,tot het een 2 tal jaren geleden het Covid virus bekend werd en de symptomen herkenbaar waren
  Heb mijn huisarts hierover aangesproken, en bevestigde mijn stelling.
  Letterlijk zei hij we zijn aan handen en voeten gebonden ,er was door de orde der geneesheren een klacht gedeponeerd tegen een viroloog die het verzaakt heeft deze “migratie ´ pandemie te stellen,en vandaag zien we deze viroloog opduiken in tal van media kanalen. Off thre record.
  Ben me gaan verdiepen in varianten der TBC ,en migratie.

 16. op commonsense.tv, 31/10: enorme demonstratie in Zwitserland: beheerst, beschaafd, onweerstaanbaar doorduwend.

  op fromrome.info,31/10: compilatie van grote demonstraties diverse steden Italie: la gente come noi non molle mai!
  (mensen als wij geven nooit op) Wellicht kan de ritmische Italiaanse tekst een internationale slogan worden?

  Oproep aan componist(en) een speciaal langzaam, strak ritmisch stuk te schrijven waarop men, voortschrijdend, niet tegen te houden is.
  (dit kwam op na het zien van de beelden uit Zwitserland)

 17. @amo
  De FDA (Food and Drug Administration) vermeldde vorig jaar al in een document mogelijk sterfte  en 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins!

  Als werkgevers werknemers, door het invoeren van een coronapas op de werkvloer, indirect willen verplichten om zich te laten vaccineren met een vaccin met zoveel bijwerkingen waaronder mogelijk de DOOD is dat flagrant in strijd met de Arbowet die zegt dat de werkgever verplicht is om op de gezondheid van zijn personeel te letten!

  De werkgever zorgt voor de veiligheid en de gezondheid van de werknemers inzake alle met de arbeid verbonden aspecten.art.3 lid1 Arbowet

  Het is de werkgever verboden handelingen te verrichten of na te laten in strijd met deze wet of de daarop berustende bepalingen indien daardoor, naar hij weet of redelijkerwijs moet weten, levensgevaar of ernstige schade aan de gezondheid van een of meer werknemers ontstaat of te verwachten is.art.32 Arbowet

  En omdat het coronavaccin gevaarlijke stoffen bevat is het een overtreding van art.6 lid1 en kan de werkgever een boete worden opgelegd uit de zesde categorie ter grootte van 870.000 euro….
  art 34 lid4 Arbowet;art.23 lid4 Wetboek van Strafrecht
  (Kun je mailen naar je personeelsadministratie)!

  https://www.greenmedinfo.com/blog/covid-19-vaccine-bombshell-fda-documents-reveal-death-21-serious-conditions-possi1?utm_campaign=Daily%20Newsletter:%20COVID-19%20Vaccine%20Bombshell:%20FDA%20Documents%20Reveal%20DEATH%20+%2021%20Serious%20Health%20Conditions%20As%20Possible%20Adverse%20Outcomes%20(Tk2JTA)&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJkZS52b2V0a2xpbmlla0B0ZWxlbmV0LmJlIiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0=

  https://wetten.overheid.nl/BWBR0010346/2020-12-01

 18. *De Jonge is afgezet door ursula von der leyen, doordat hij zijn target van 90% gevaccineerde niet had behaald. Sterker nog de EU site vermeld dat Nederland 67% t/m augustus 2021 had behaald. Daar worden nu bij de top G20 over beraadslaagd, welk pad in te gaan slaan inzake ‘maatregelen’ Nederland.

  Bron ? Mod.

 19. Naar onze mening kan iemand die niet integer is, als dhr. Bruls, hooguit een politieke lichtgewicht zijn.
  Om een politieke zwaargewicht te worden moet men gewetensvol zijn.

 20. We weten allemaal dat evermectine werkzaam kan zijn.
  Weten we ook dat dit opgaat voor elk ontwormingsmiddel, wat wel vrij verkrijgbaar is? En, goedkoop ook nog.
  Het middel mag simpelweg niet worden omgezet, omdat er in het westen een wurgcontract bestaat met de farmaceuten, waarin staat (letterlijk) dat bij tekenen contract het verboden is. Ik heb het gelezen, en valt te vinden online. Nu is wel de Jonge in Europees verband (want hij was leading vanaf begin, en zelfs initiatiefnemer in afsluiten contract voor de EU, met ⚕ pharma ‘s) afgezet door ursula von der leyen. Weet nog niet of er sindsdien aanpassingen zijn verricht..

 21. Hugo de jonge zegt op 2 september op Twitter: “Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis zijn er 9 niet gevaccineerd.”[1] Serieus?
  Dit artikel gaat over hoe de cijfers tot stand komen, over hoe binnen- en buitenland dezelfde uitgemolken strategie gebruiken, en over hoe de grootste leugen – dat de overbelasting van de zorg door de ongevaccineerden wordt veroorzaakt – nu toch echt is achterhaald.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/ic-bezetting-ziekenhuisopnames-en-de-leugen-over-de-oorzaak-van-de-overbelaste-zorg/

 22. @ JOOST.

  Op 27/10/2021 om 3:31 pm schreef jij jouw mening over Duitsers, waarop ik op 27/10/2021 om 5:20 pm.een antwoord schreef met de bedoeling jou van de volstrekte ongerijmdheid van jouw beweringen in verband met jouw geloofsuitingen tot nadenken aan te zetten.
  Daarop kreeg ik geen antwoord, waarop ik op 29/10/2021 om 10:51 pm. jou weer schreef met de vraag of je dat gelezen hebt.
  Oók daarop kreeg ik geen antwoord.

  Je bent vanzelfsprekend niet verplicht om ergens op te antwoorden, maar het is naar mijn mening een teken van fatsoen als je een ander met dezelfde belijdenis, althans zoals jij de indruk wekt te doen (!), wèl antwoordt.
  Dan hoef je het met elkaar niet eens te zijn, maar dan kun je van gedachten wisselen.
  En ook als je dit laatste niet wilt, kun je dat wel even meedelen; niemand zal je dwingen.

  Dus ik verzoek je hierbij nogmaals mij te antwoorden op mijn opmerkingen, waarbij ik stelde dat jouw stellingname naar mijn mening níet valt te rijmen met jouw ‘belijdenis’ in het slot van dat gedeelte, alwaar jij Duitsers, met andere dingen, in algemene zin “linke gasten” en “compleet psychopaat” noemt.

  Dus Joost:
  wees een kerel en ga met mij de gedachtenwisseling aan waarbij ik je van te voren beloof dat indien ìk ongelijk heb, het openlijk en volmondig zal toegeven.

  Fouten en daarmee zonden toegeven heeft namelijk een oorzaak bij mij, wat ik nauwelijks tot niet bij anderen zie.
  Maar, hoewel ik het mij niet zo kan voorstellen, misschien heb ik in m’n leven veel gemist.

  Groet van QW.

 23. Een dominee in de VS sprak over hetvolgende (Ds. J. Hagee sr. ) op 24 okt. 2021:
  Invasion of Demons (invasie van demonen)
  America is under supernatural attack in the home, in our schools, in our churches and in our marriages. Pastor Hagee poses this question, “If Jesus Christ cast out demons during his ministry here on earth and commanded the Church to cast out demons…why don’t we?” Listen to examples of this invasion of the evil empire in our modern world and find out how you can guard your family against their attacks. Satanism is alive and well in America and the nations of the world. But those that are covered by the shed blood of Jesus Christ have nothing to fear!

  Vertaling: Amerika wordt thuis, op onze scholen, in onze kerken en in ons huwelijk bovennatuurlijk aangevallen. Pastor Hagee stelt deze vraag: “Als Jezus Christus demonen uitdreef tijdens zijn bediening hier op aarde en de kerk gebood demonen uit te drijven… waarom niet?” Luister naar voorbeelden van deze invasie van het kwaadaardige rijk in onze moderne wereld en ontdek hoe je je familie kunt beschermen tegen hun aanvallen. Satanisme is springlevend in Amerika en de naties van de wereld. Maar degenen die bedekt zijn met het vergoten bloed van Jezus Christus hebben niets te vrezen!

  Preek / verkondiging: https://youtu.be/b5lLFAlz4fc
  Of kijk op http://www.jezusoverwinnaar.nl (voorpagina).

 24. Moedwillig mensen vermoorden door bewezen medicijnen te ontnemen en te verbieden. Een ieder die daar aan meedeed verdient maar 1 straf: Levenslang gevangenis. Het schorem dat alleen maar vanwege geld de jabs wil en dat politiek afdwong zijn erger dan Saddam Hussein. Ja, Rutte, ooit stemde ik nog voor je en nu hoop ik dat je als een lafaard vol schaamte met de rest van het politieke tuig door het eigen volk wordt afgewezen.

 25. Dago, een goede tip. Maar we kunnen helaas niet in bezit komen van ivermectine voor mensen (is inbeslag genomen) wel voor dieren. De dosering is hoger per tablet, dus wanneer nodig kan dat worden aangepast. Maar wat moet je anders….??
  Beter dat dan niets.

 26. op herstelderepubliek.nl staat vandaag: ‘vaccin uit de achtertuin’ met o.m. rozemarijn, gember.

  En H. Bruls roept maar weer eens iets, waarvan hij weet dat het strijdig is met de Europese wetgeving die, ook vlgs von der L.
  door de lidstaten GEHOORZAAMD moet worden.

  Spuitelf geeft weer eens modder: gewoon negeren.

 27. Wat Bruls wil is PURE dwang.
  Géén indirecte dwang.
  Want iedere welwillende heeft een baan nodig. En zou zich dus noodzakelijk moeten laten injecteren! Waar is het respect voor de grondrechten gebleven.

 28. Even een kleine tip: denk bij ivermectine om het feit dat er TWEE verschillende versies van zijn, een voor dieren en een voor menselijk gebruik sinds 1996. Koop dus niet zomaar ivermectine. Sorry Xander voor de hoofdletters in dat ene woord, wilde het benadrukken,

 29. Een beetje herrie in de tent tussen de BPOC 2020: https://www.blckbx.tv/videos/bpoc Kernprobleem schijnt te zijn dat er geen openbaarheid is over de politieagenten die getuigd hebben. Zo wil Tom Zwitser inzicht in de waarheid van die vindingen. Snappen Blue Tiger en Blckbxtv dan niet dat die agenten een risico lopen? Bovendien lijkt de relevantie van die getuigenissen enigszins voorbij (voor die agenten, vermoed ik), want sindsdien stelt de politie zich veel terughoudender op bij demonstraties tegen het coronabeleid.
  Dus ‘much ado about nothing’.
  De kracht van de alternatieve media gaat dus verloren met zulke conflicten (Zwitser heeft ook een conflict met Zeilmaker). De buitenwacht kijkt smalend toe.

 30. op hln.be staat sinds ca 2 dagen: 65% der patienten in ziekenhuizen is gevaccineerd ……………………………………………….
  Om in stijl te blijven: het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

 31. https://www.ninefornews.nl/belgische-zorgminister-70-procent-nieuwe-coronapatienten-in-vlaamse-ziekenhuizen-is-volledig-gevaccineerd/

  ik heb het de geluidsopname van het vragenuurtje in het parlement niet kunnen beluisteren het kon bij mij niet gedownload worden op dat moment
  deze g minister komt nu verl op het beeld van de tv heeft op tv gezegd dat het alkemaal ongevacineerden zijn in het ziekenhuis maar moet dan de waarheid toegeven. in het parlement
  zei eerder dat er zoveel gevaccineerden zijn in ons land maar met het covid- ticket nu nodig voor de horeca zijn er plots veel annuleringen van hotelboekingen aan de kust hmm hoe zou dat te verklaren zijn ?

 32. Wat ik zeer vreemd vind is dat Engeland uit de EU is gestapt. Meer onafhankelijkheid e.d., maar ze lopen nog wel m.i. steeds in de pas met de EU, delen m.i. vrijwel dezelfde standpunten inzake corona, de maatregelen, het klimaatbeleid e.d. Wat is er nu dan anders geworden sinds het uitreden uit de EU??!! Johnson leek op dezelfde lijn te zitten als Trump…???
  Of spelen ze allemaal maar wat toneel? Geen flauw idee.

 33. VRAAG LEZERS
  waar kan je in Belgie ivermectine krijgen of eigenlijk beter bestellen op een betrouwbare website ?
  of hydrocloroquine maar dat hoor je minder
  dokters die het voorschrijven zulken geen publiciteit eroor maken

  bedankt voor elke tip die ons allen helpt

 34. Dit geneesmiddel zou natuurlijk ook voor Covid kunnen gebruikt worden. Maar hier hanteert m’n liever het spuitje. Meer nog er zijn zelfs plannen om iedereen op termijn een derde prik te geven, dus ze blijven maar heel het jaar prikken. En dit terwijl een pil ook help. waar draait het weer om? Geld natuurlijk.

 35. is er hier misschien iemand die een app kan maken ??? QN code??

  daarop moeten we namen kunnen registreren die op neurenberg2 moeten worden verschijnen voor hun misdaden tegen de mensheid.

  deze app moet in staat zijn wereldwijd te functioneren en ook in andere talen .

  we zouden ook een AI moeten ontwikkelen die het vonnist. (scheelt geld en tijd)

 36. Mij lijkt dat onderdrukken van allang beschikbare deugdelijke medicijnen ongeacht vele onnodige slachtoffers, vooral het installeren van een alles bepalend controle mechanisme tot doel heeft.
  Zie de docu over ontwikkelingen in China van blckbx.tv https://www.blckbx.tv/videos/china. Wordt Europa uiteindelijk een vazalstaat van de CCP? En stel dat, wat maakt Europa zo interessant voor de CCP? Onvoorstelbaar.

 37. Er komen zeer duistere tijden aan. Steun elkaar en rug recht. Na de regen zal toch een keer weer zonneschijn moeten komen!

 38. Zie het kan toch hier ook maar ja hier is het verboden en alleen die gif spuit is toegestaan met bijwerkingen op vroege of later termijn.

Comments are closed.