Indiase Advocaten Orde klaagt WHO aan vanwege desinformatie over Ivermectine en daardoor talloze onnodige doden

—————————————————————————————————————————————–

‘WHO pleegt absurd bedrog en presenteert op bedrieglijke wijze verzonnen feiten als ‘wetenschap” – WHO slaat terug door paniek te zaaien over ‘potentiële pandemie’ met extreem dodelijk Nipah virus in India

—————————————————————————————————————————————–

De Indiase Advocaten Orde ((IBA) blijkt eind mei WHO hoofdwetenschapper dr. Soumya Swaminathan (foto) te hebben aangeklaagd vanwege het verspreiden van desinformatie over Ivermectine, wat volgens de orde rechtstreeks tot de onnodige dood van talloze Indiase burgers heeft geleid. De WHO heeft zich met het opzettelijk tegenhouden van goedkope, bewezen veilige en zeer succesvolle medicatie om hoogst experimentele en levensgevaarlijke gentherapie injecties te promoten definitief ontpopt als een van de grootste terreurorganisaties op aarde ooit, en begint een ernstige bedreiging te vormen voor het voortbestaan van een groot deel van de mensheid. Daarom zou de – de facto door Bill Gates gekochte en gecontroleerde – WHO naar mijn mening voortaan eigenlijk de World Hell Organization moeten worden genoemd.

Nummer 56 van de in totaal 71 punten in de aanklacht luidt dat ‘uw misleidende tweet op 10 mei 2021 tegen het gebruik van Ivermectine als gevolg heeft gehad dat de staat Tamil Nadu Ivermectine op 11 mei uit het protocol haalde, slechts een dag nadat de Tamil Nadu regering het had aangewezen als behandeling voor Covid-19 patiënten.’

Strafrechtelijke vervolging voor iedere dode als gevolg van WHO desinformatie

IBA topadvocaat Dipali Ojha dreigt dr. Swaminathan met strafrechtelijke vervolging ‘voor iedere dode’ die is gevallen door haar misleidende uitingen over Ivermectine. De WHO hoofdwetenschapper wordt beschuldigd van het misbruiken van haar positie om de agenda, de EUA (nood toestemming voor Covid-19 injecties) en belangen van de lucratieve vaccin industrie te beschermen.

Onder haar leiding is de WHO een door bijna de hele wereld overgenomen desinformatie campagne gestart tegen Ivermectine, aldus de IBA. Via de mainstream en social media werd het publiek gemanipuleerd en voorgelogen om het gebruik van Ivermectine af te wijzen, ondanks de enorme hoeveelheid onderzoeken en klinisch bewijs die de enorme effectiviteit en veiligheid van dit middel bij de behandeling van Covid-19 hebben aangetoond.

De IBA verwijst met name naar diverse peer-reviewed publicaties en bewijs dat werd verzameld door de tien leden tellende groep Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), en het 65 leden tellende Britse Ivermectine Recommendation Development (BIRD) panel, dat wordt geleid door WHO consultant en meta-analyse expert dr. Tess Lawrie.

Tevens wordt de Amerikaanse advocaat Ralph C. Lorigo aangehaald, die in New York via de rechtbank moest afdwingen dat op sterven liggende Covid-19 patiënten met Ivermectine mochten worden behandeld. In tal van gevallen bleken zelfs comateuze patiënten na het toedienen van Ivermectine weer te herstellen.

‘Wereld wordt wakker voor uw absurde bedrog en verzonnen feiten’

In punt 60 en 61 worden de WHO en dr. Swaminathan beschuldigd van het misleiden en bedriegen van het Indiase volk door het voorschrijven van zinloze (en zelfs schadelijke) mondkapjes, en het maandenlang ontkennen van enige link tussen de uitbraak van het virus en het laboratorium in Wuhan (China) (waarbij de bewijzen dat de VS, en met name Anthony ‘dr. Death’ Fauci, hiervoor verantwoordelijk is met de bedoeling om China te framen, zich blijven opstapelen).

‘De wereld wordt stapsgewijs wakker voor uw absurde, arbitraire en bedrieglijke benadering door verzonnen feiten als ‘wetenschap’ te presenteren. Hoewel de WHO ermee pronkt ‘alwetend’ te zijn, lijkt deze op een ijdele keizer in nieuwe kleren, terwijl de hele wereld zich heeft gerealiseerd dat de keizer helemaal geen kleren aanheeft.’

‘De FLCCC en de BIRD hebben buitengewone moed betoont door een formidabele groep te vormen om de desinformatie aan te pakken, verzet te bieden, en de Pharma lobby’s en machtige medische belangen zoals de WHO, de NIH, de CDC en instanties zoals de Amerikaanse FDA te weerleggen.’

‘U hebt er opzettelijk voor gekozen mensen te laten sterven’

Dr. Swaminathan worden wanpraktijken ten laste gelegd vanwege het in diskrediet brengen van Ivermectine, dat als enige doel had de experimentele Covid-19 gentherapie injecties van de farmaceutische industrie te beschermen. ‘Het lijkt erop dat u opzettelijk gekozen heeft om mensen te laten sterven om uw uiteindelijke doelen te bereiken. Dit is voldoende reden om u strafrechtelijk te vervolgen.’

Op 5 juni maakte de IBA bekend dat dr. Swaminathan haar leugenachtige tweet over Ivermectine had verwijderd. ‘Maar het wissen van de tweet zal dr. Swaminathan en haar collega’s niet redden van de strafrechtelijke vervolging die door de burgers zal worden gestart, met actieve steun van de Indian Bar Association.’ (1)

Nieuwe paniek over ‘potentiële pandemie’ met extreem dodelijk virus

De WHO gaat echter onverstoorbaar verder met het zaaien van paniek. Een 12 jarige jongen in India is overleden aan het Nipah virus, dat het brein aantast en een sterftepercentage van 75% heeft. Hij zou in contact zijn gekomen met 200 mensen; zijn moeder en twee zorgmedewerkers zouden al symptomen hebben gekregen en in quarantaine zijn geplaatst.

De WHO waarschuwt natuurlijk onmiddellijk voor ‘een potentiële pandemie’, en dat terwijl het virus al sinds 1998 bekend is, en bij de ergste uitbraak in West Bengalen 20 jaar geleden slechts 66 mensen werden geïnfecteerd, waarvan er 45 stierven. (2)

In 2009 verklaarde de WHO op aandringen van door de vaccinfabrikanten betaalde ‘adviseurs’ de Mexicaanse griep onterecht tot ‘pandemie’, wat er toe leidde dat landen massaal onnodige (en bewezen schadelijke) vaccins gingen toedienen. In 2017 moest de WHO met tegenzin toegeven dat de wereldwijde polio explosie hoofdzakelijk door vaccins werd veroorzaakt. De allerergste epidemieën in Congo, Afghanistan en de Filippijnen konden allemaal naar vaccins worden herleid. In 2018 werden maar liefst 70% van alle poliogevallen wereldwijd door vaccins veroorzaakt.

(In context: De huidige WHO directeur Tedros is een overtuigde Marxist die een vooraanstaand lid was van de gewelddadige communistische partij TPLF in Ethiopië, die in de jaren ’90 op de officiële lijst van terreurorganisaties stond. Tijdens Tedros’ bewind over het ministerie van Gezondheid zijn zo’n 2 miljoen Amhara etnische minderheden ‘verdwenen’. De WHO leiders kijken dus niet op een paar doden om bepaalde politieke doelstellingen te realiseren.)

Samenwerken met WHO = steun aan terreurorganisatie?

Regeringen die ondanks de aangetoonde misleidingen van dr. Swaminathan met de WHO blijven samenwerken zouden zich wel eens schuldig kunnen maken aan het overtreden van hun eigen anti-terrorisme wetten, en later zelf kunnen worden aangeklaagd wegens het steunen van en samenwerken met een internationale terreurorganisatie, met schuld aan een nog nader te bepalen aantal doden als gevolg.

Indicatie dat het om een gigantisch aantal kan gaan: Volgens dr. Peter McCullough, ’s werelds meest geciteerde Covid-19 expert, zijn 85% van alle aan Covid-19 toegeschreven slachtoffers volkomen onnodig gestorven, en zouden zij nog geleefd hebben indien de overheden Ivermectine en Hydroxychloroquine hadden toegestaan.

De gevierde Franse professor Christian Perronne schreef vorig jaar in zijn boek ‘Is er een fout die ze niet gemaakt hebben? – Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie’ dat als corona patiënten van meet af aan met zink, hydroxychloroquine (HCQ) / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, er nauwelijks doden hadden hoeven vallen, en 25.000 Fransen (80% van het aantal doden op dat moment) nu nog in leven zouden zijn geweest.

Nederland heeft als trouwe World Hell Organization lakei HCQ hard onderdrukt en Ivermectine ten strengste verboden. Huisartsen kunnen een boete van € 150.000,- krijgen als ze het goedkope en zeer succesvolle medicijn aan veronderstelde Covid patiënten voorschrijven. Artsen, wetenschappers en analisten vragen zich daarom al lange tijd verbijsterd af of de overheid soms opzettelijk een zo hoog mogelijk aantal (zogenaamde) Covid slachtoffers in de boeken wil krijgen.


Xander


(1) Hal Turner Radio Show
(2) Summit News via Zero Hedge
Afbeelding:
* Logo WHO (onbewerkt): WikiMedia Commons, auteur Font: Adrian Frutiger, Publiek Domein
* Dr. Soumya Swaminathan: WikiMedia Commons, Ministry of Health and Family Welfare (GODL-India)  ID 78299 and CNR 79946. (direct link)

Zie ook o.a.:

07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden ( / Dr. Bryan Ardis: ‘Gevaarlijk Remdesevir (dat bij 31% IC patiënten nier- en orgaanuitval veroorzaakt) wel goedgekeurd, maar veilig Ivermectine niet’ )
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven (/ 14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken)
14-08: India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
28-06: ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ ( / Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren? )
02-06: Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers ( / India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquine)
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
23-01: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
30-10: Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland? ( / Finse official: WHO begrijpt niets van pandemieën, corona protocol is onlogisch en werkt niet – ‘Veel adviseurs bij WHO en nationale regeringen worden door de vaccin industrie betaald’)
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. wachter 11/09/2021 om 3:52 pm
  Dank bro!

  Het is trouwens niet zo een wonder dat met Hugo Fricandel het CDA vermorzeld zal worden: vanaf het begin van de oprichting hoorde je de haan al kraaien. Daar helpt geen Suske of Wopke meer aan!

 2. De prik verandert uw DNA zegt Klaus Schwab, zie hetanderenieuws.nl, Robert Jensen is daar ook met nieuwe video over het bedrog van 9/11 …

 3. Marjolein Dubbers is voedingsdeskundige en onder andere auteur van het boek Voeding en immuunsysteem. Ze is oprichtster van de ‘energieke vrouwen academie’: https://energiekevrouwenacademie.nl

  Ze heeft meegelopen in de demonstratie op de Dam in Amsterdam en schrijft erover in haar rondzendbrief:

  Marjolein Dubbers:
  Afgelopen zondag liep ik in Amsterdam mee in de demonstratie vóór onze vrijheid en dus tegen het huidige coronabeleid van de overheid. Het was heerlijk om weer eens in een mensenmassa te ‘verblijven’. Eensgezind en liefdevol liepen ouders met kleine kinderen samen op met 80-plussers met als gemeenschappelijk thema: genoeg is genoeg.

  Ik moet mezelf uitspreken; ik kan niet anders

  Ik kwam onderweg verschillende vrouwen tegen die me herkenden en me vertelden dat ze het dapper van me vonden om mij hier duidelijk over uit te spreken. Ik heb inderdaad een paar boze mails gehad en ben wat volgers en nieuwsbrieflezers kwijt geraakt. So be it.

  Maar ik moet me hierover uitspreken, ik kan niet anders. Ik vind het namelijk ongelooflijk belangrijk dat we allemaal zélf mogen bepalen wat we met ons lichaam doen. Wel of geen vaccinatie moet naar mijn mening in deze situatie een persoonlijke keuze zijn.

  De dwang tot vaccineren neemt toe

  Helaas denkt onze overheid hier anders over. Ondanks dat er steeds meer onderzoek komt dat massale vaccinatie niet de oplossing is uit deze crisis ziet het er naar uit dat binnenkort vele deuren van onze samenleving dichtgaan voor heel veel mensen. Ik vind dat dwang en om meerdere redenen geen goed beleid:

  Professor Andres Pollard, hoofd van de Oxford Vaccine Group geeft aan dat het naar zijn mening onhaalbaar is om groepsimmuniteit te bereiken met vaccinaties. “Het virus zal zich aanpassen” zegt hij. Interessant is dat hij zelf betrokken is bij de ontwikkeling van corona-vaccinaties.
  https://artsencollectief.nl/professor-andrew-pollard-geeft-vaccin-falen-toe-noemt-groepsimmuniteit-onhaalbaar/?

  In HP/De tijd van gisteren schrijft immunoloog dr. Carla Peeters dat niet een virus maar een verzwakt immuunsysteem de grootste bedreiging is voor de volksgezondheid. Meerdere wetenschappelijke studies geven aan dat immuniteit na een natuurlijke infectie een veel betere bescherming biedt dan na vaccinatie.
  https://www.hpdetijd.nl/2021-09-09/niet-een-virus-maar-een-verzwakt-immuunsysteem-is-de-grootste-bedreiging-voor-de-volksgezondheid/?

  En dat de ongevaccineerden de oorzaak zouden zijn van het ontstaan van nieuwe mutaties (wat de media ons graag wil doen geloven) wordt ook wetenschappelijk onderuit gehaald, o.a. door Dr Gerry Quinn, onderzoeker op het gebied van immunologie.
  https://www.hartgroup.org/unvaccinated-as-variant-factories/?

  Petitie: “Hugo, schaf het corona toegangsbewijs af”

  Er is nog veel meer wetenschappelijk onderzoek dat aangeeft dat massale vaccinatie niet de oplossing is. Toch gaat de overheid de druk opvoeren tot een niveau dat in Nederland ongekend is.

  De kans is heel groot dat eind deze maand de deuren van restaurants, bioscopen, musea en vele andere openbare gelegenheden voor je dichtgaan als je geen bewijs van vaccinatie, bewijs van recente besmetting of testbewijs kan laten zien. Zelfs bedrijven proberen deze kant uit te gaan.

  Vind je dat dit niet de juiste weg is? Klik dan hier en teken deze petitie tegen dit voornemen van de overheid. Hij gaat als een lopend vuurtje door Nederland.
  https://geentoegangsbewijs.petities.nl/?

  Deel je deze petitie met anderen? Laat niemand je vertellen dat je medemens opeens een gevaar en een vijand is geworden. Voel vanuit je hart, dan weet je dat dat niet waar is.

  Als we een deel van onze vrijheid eenmaal uit handen hebben gegeven, wordt het heel erg lastig om deze weer terug te krijgen!

 4. Bij de links die Google doorgeeft over mrna gentherapie is biowapen, stond éérst ook een link van Xander bij, maar nu weer een andere die niet over de zogenaamde vaxx gaat, maar over Fauci & het Wuhan LAB. Welke was het dan wel? Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat mrna gentherapie met hulp van Pentagon werd ontworpen als transhumaan gentherapie wapen.

 5. Er zijn een heleboel interessante linken op zoekterm bij Google, mrna gentherapie is biowapen, zo heb je daar de tweet link, politiek vond testen van de zogenaamde vaxx niet nodig, want ze waren al getest hee? Inderdaad, ze waren al getest op dieren, die waren allemaal gestorven! Men heeft uitgerekend in vergelijking met de leeftijd van de dieren in verhouding tot mensen, dat mensen die ermee geprikt zijn, nog maximum twee jaar te leven hebben!

 6. Verhullende kronkelredenering van De Jonge. De maskers blijven nog verplicht in het openbaar vervoer, want mensen bij wie het vaccin minder goed aanslaat, zouden zich veiliger voelen met een mondkapje. Wie volgt zulk gezwatel? Iedereen die zich onveilig voelt kan toch zelf besluiten een mondkapje te dragen? Hoezo, verplichting voor iedereen?
  Hij had natuurlijk moeten zeggen: de vaccins werken niet erg goed en dus (??) handhaven we de maskers. Hij heeft natuurlijk zijn eigen beloftes keihard gebroken (geen maskers; geen corona-toegangsbewijzen; geen drang en dwang).

 7. @ echtehumanist: 12:06 pm. Precies wat U zegt, zo is de realiteit.

 8. @ Harry: 9:17 am. Het is om te braken… Ze gaan gewoon door met hun leugencircus.

 9. @ Elise, maar hadden die politici van die landen het eerst aan de burgers gevraagd, of ze dat mochten gaan ondertekenen? Ik denk het niet, allemaal achter onze rug ja! Zie maar de vorige Premier van België L M, die ging openlijk tegen de wil van de burgers iets gaan tekenen in het buitenland, ook iets dat gepusht was door de UN, nu zit Bilderbergertje met een EU post waar hij nog beter zijn zakken kan vullen! The evil powers! ”Het is te gij, moet begrijpen, de grote samenwerking …”

 10. We hebben een wereld rechtbank in Den Haag. Die kan volgens mij niet onafhankelijk zijn. Er zou eigenlijk een wereld wetboek moeten zijn. Lijkt mij. Zou ook prettig zijn als burgers zelf ook mogen mee beslissen. Nu ja iets wat ook onafhankelijk kan werken.

 11. @XB. Vrijwel alle landen hebben de agenda21 ondertekend. WHO valt weer onder de VN en die valt weer onder de agenda. Nu ja alle grote bedrijven/organisaties hebben connecties met elkaar. bv. hier: Grafische sector valt allemaal onder 1 dak. Als zelfstandige word je toch op een gegeven moment meegetrokken door de grootten/het geld. (CEO) Zo heeft elke sector zijn eigen CEO. en die bazen zijn weer dikke vrienden/een kliek.
  Geldsysteem: Overal op de wereld zijn centrale banken neergezet en die staan weer in verbinding met de wereldbank.(zie filmpjes van klokkenluider Karen hudes/ex juridische medewerkster wereldbank toen het opgezet werd)
  Eigenlijk alles valt tegenwoordig onder 1 dak. Heel gevaarlijk, want zij beslissen over alles en niemand kan deze groep controleren en of rechtzetten.
  Dus zijn we letterlijk aan de goden overgeleverd.

 12. Breaking news op nieuws RTL : de ongevaccineerde Amerikanen verspreiden het Covid-virus en dus moet IEDEREEN in rot-Amerika worden gevaccineerd.

 13. Heel goed dat Xander erop wijst dat Tedros een misdadiger is die opzettelijk angst pandemie’s zit uit te roepen voortdurend, om de aandacht af te leiden van de bewoners van deze planeet, van hun echte genocide agenda’s! Ze doen zich voor als redders, maar zijn in werkelijkheid sluwe moordenaars!

 14. Info over corona en de ‘vaccins’ die de mainstream media vrijwel niet brengen.

  “Politici vertellen de waarheid niet!”
  Zo waarschuwt Dr. Michael Yeadon, voormalig vicepresident bij Pfizer.
  “Het feit dat ze de waarheid niet vertellen, impliceert dat er iets anders aan de hand is. Er is iets heel ergs aan de hand. Als je niet oppast, heb je binnenkort geen kans meer om er iets aan te doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd was. Ik waarschuw mensen al zo lang als ik kan. Je kunt nu nog steeds je leven terugkrijgen”, aldus Dr. Michael Yeadon.

  Wat is er straks nog overgebleven van fatsoen en democratie na deze aanval via corona met een daarop volgende angstpandemie vol gruwel verhalen over dat corona, waarvan ik hier aan de hand van nota bene cijfers van de WHO vaststel dat het risico wereldwijd slechts 0,03% is om er aan te overlijden. Dus waarom dan dit aanwakkeren van al die angsten?

  Waar gaat het werkelijk om? Lees wat Dr. Astrid Stuckelberger als ex medewerkster van de WHO hierover stelt. Zij waarschuwt als voormalige WHO wetenschapper voor een mogelijk plan om de wereld bijna te ontvolken en de overgebleven mensheid te beheersen met behulp van het corona virus door mensen te onderwerpen aan eerst panische angsten en daarna aan voortdurende vaccinatie. (Iets dat zich nu hoe langer hoe meer duidelijk begint af te tekenen.)

  Dr. Stuckelberger wijst als daders van haar hypothese naar een kleine groep miljardairs, waaronder Bill Gates, zoals ze uitlegt in een hoorzitting voor de internationale rechtszaak Neurenberg II van Dr. Fuellmich. De uitspraak van haar werd in juni gedaan.

  Het plan zou volgens haar vorige eeuw al zijn uitgetest en beproefd met pogingen tot eugenetica, maar nu zou die groep nog een stap verder willen gaan met de uitwerking van hun plan.

  ”Ze proberen de vrijheden van mensen te blokkeren, wat echt verontrustend is. Ze willen de vrije wil van mensen vernietigen, degenen die overleven kunnen dan via aangetaste hersenen volledig disfunctioneel gehoorzaam zijn. Ze willen nanotechnologieën onder de huid aanbrengen via het vaccinpaspoort”, zo schetst zij.

  Lees het gratis boek ”Weg met jou vervelende wappie”, te downloaden via echtehumanist@gmail.com of EJ Bron of Frontnieuws

 15. Amo 7.29 uur

  Dat is terecht geconstateerd. Er is een groot verschil tussen de “ ouderwetse “ en de mRNA “ vaccins
  Bij de oorspronkelijke vaccins werd een gedood of zodanig verzwakte ziekte kiem ( dit kan een bacterie of virus zijn ) ingespoten en dit bleef in de spier en het bloed herkende dit deeltje als lichaamsvreemd en gaat antistoffen maken thegen deze “ indringer.
  Je bloed, het gamma globuline in je bloed maakt antistoffen en komt er je er dan opnieuw z’ on ziektekiem in je lichaam dus bij een hernieuwd contact dan herkent het de gemaakte antistoffen in het globuline deze stof direct en maakt antistoffen zodat je niet ziek wordt.
  Dit is een “ normale “ vaccinatie tegen DKTP en tegenwoordig zijn er nog meer.

  Deze gen vaccins werken totaal anders.
  Ze lagen bij de farmaceuten al jaren op de plank om te gebruiken als een medicijn tegen kanker.
  De bedoeling was dan om een deeltje van de kanker bij de patiënt weg te nemen, dit te verbinden met het Messenger RNA en dit weer in te spuiten zodat er ter plaatse antistoffen tegen deze specifieke kanker cellen gemaakt zouden worden.

  Ze hebben dit ook geprobeerd met bacteriën en virussen maar helaas lukte dit steeds niet goed, want als ze bij proefdieren een her infectie bewerkstelligden om te controleren of er ook daad werkelijk antistoffen gemaakt werden, gingen alle proefdieren dood. Er is toen besloten dit ( voorlopig) niet op mensen toe te passen.

  Wat schets de verbazing…. Nu met Corona wordt deze methode uit de kast getrokken voor virus vaccinatie en de halve mensheid wordt hiermee zonder dat er gedegen proeven zijn gedaan ingespoten. ❗️‼️

  En men krijgt ook geen goede voorlichting over de werking van dit medicament.
  Alleen Hugo die roept: “ het is veilig”en
  “alleen met vaccinatie krijgen we Corona eronder” het is en blijft nog steeds een EXPIRIMENT, we zitten met deze vaccinaties in proef drie van het lopende onderzoek.
  Zou u meedoen als u gevraagd werd om een nieuw medicijn te ontwikkelen aan een proef….?
  Nou dat doet u wel als u gevaccineerd bent!
  Alleen is dat u vermoedelijk niet verteld of uitgelegd.

  Wat is nu het verschil
  Men heeft de spikes ( de uitsteeksels van het virus ) genomen, dit met allerlei ( soms giftige ) chemicaliën gemengd. ( op Frontnieuws las ik vorige week een artikel over wat er allemaal in de vaccins zitten ) en hiervan een vaccin gemaakt.
  Dit vaccin wordt zo “ aangestuurd. “ dat de “ m “ de boodschapper is de opdrachtgever aan Spike eiwitten die in de ribosomen IN de CEL om Spike eiwitten te gaan maken.

  Dit is volkomen onnatuurlijk voor het immuunsysteem want normaal moet dit in het bloed gebeuren.
  En met deze methode gebeurt het binnen de lichaamscellen.
  Maar goed; de “ moderne techniek vereist nieuwe ontwikkelingen “ dus spuit men het sike eiwit in de delta spier, en men verwachtte dat dit eiwit ter plaatse zou blijven en ter plaatse antistoffen op zou wekken.

  Dit is helaas een grote fout.

  Het Spike eiwit blijft gedeeltelijk ter plekke ( wat de bedoeling was) en de ribosomen die in de celkern zitten reageren wel met het maken van antistoffen, en ook de dichtstbijzijnde lymphe knooppunten maken wel antistoffen ( die helaas maar zeer kortdurend werken ) ( vandaar dat boosters nodig zijn ) maar één groot deel van de Spike eiwitten gaan ook mee met de bloed baan door het hele lichaam, waar ze hun verwoestende werk doen.
  De zelf emplifying ( zelf producerende functie ) van de ingespoten Spike eiwitten blijven werkzaam, en hierdoor ontstaan of op korte termijn of op lange termijn grote complicaties.
  In Italië hebben ze obductie gedaan op een persoon die na vaccinatie is overleden en alle organen zaten vol met Spike eiwitten.
  Maar de fabrikant verbied obductie. Of raad het ten sterkste af. ( net als geneesmiddelen )

  De complicaties zijn heftig.
  Bloedstolsels, pericarditis, endocarditis, soms zelfs been amputaties noodzakelijk men vermoed op termijn ook Parkinson klachten, guiliom barre aangezichtspijn verlamming ongekend grote tremoren enz enz. Om maar niet te spreken van “ de wilde Corona stammen die “ rondzweven “ in het griep tijdperk, en die dan de antistoffen die in een gevaccineerd lichaam zitten “ oproepen “ Dit is niet onderzocht en dan kan er een zogenoemde cytokine storm ontstaan.
  Dus een autoimmuun reaktie die dodelijk kan zijn. ( als je meer wilt weten, kijk eens op blckbx tv naar het verhaal van Lisette)

  In vele landen bewerken ze nu het vaccin moderna is nu bezig met een ontwerp tegen de delta variant, en krijgt men een booster injectie. Maar ook dan wordt er nog meer Spike eiwit ingespoten wat door het hele lichaam gaat circuleren. Dus de kans op complicaties wordt allen maar groter. Er wordt nu alweer gesproken over de MU variant…. Ga zo maar door.

  Nederland lijkt dit nu anders aan te gaan pakken.
  Niet met booster injecties maar de schuld te gaan schuiven op het ( komende ) griep virus.
  Wat deze winter zal volgens de krant van vandaag de griep epidemie wel zeer heftig zal worden.
  Ja dan kun je alle complicaties van de prik afschuiven 😡 op influenza. ❗️ Wat in feite ook een Corona soort is.
  Maar dan hoef je niet meer in lock down en dan waarschuw als overheid je de mensen voor de gevaarlijke griep golf en dan is het ziek worden eigen schuld dikke bult.
  Terwijl juist de Spike eiwitten die bij velen inmiddels zijn ingespoten bij een hernieuwd contact met een Corona virus een autoimmuun reaktie en andere complicaties kunnen bewerkstelligen.
  Altijd bij een “ griep overlijden “ om een obductie vragen! Hoe tragisch en verdrietig ook.
  Dan pas kan getraceerd worden of het vaccin ( Spike eiwitten in de organen ) of de griep de oorzaak was/ is!
  Een beetje doorzichtig is het wel, denkt de overheid nu echt dat wij zo dom zijn.
  Ze willen het Corona debacle doorbreken met een ernstige griepgolf.
  Ja dat kan !
  Corona is immers een griep soort.
  Dus dan wordt testen vanzelf overbodig afgelopen winter zijn ook alle griep lijders ten onrechte in quarantaine gegaan.
  Toegeven dat ze fout zaten is er niet bij.
  En dan te bedenken dat de farmaceuten totaal geen verantwoordelijkheid nemen voor hun producten, dit leggen ze bij de nationale overheden neer.
  En dan onze minister van gezondheids zorg horen brallen ja hoor het is volkomen veilig.
  Hij liegt!
  Of spreekt op zijn minst onwaarheden.
  Want zelfs de farmaceuten weten dit niet.
  Gelukkig hebben niet alle gevaccineerden bij werkingen maar deze Spike eiwitten zitten wel in je lichaam en wat doen ze op termijn…. Dit is niet onderzocht…

  Amo het is een heel verhaal geworden.
  Ik hoop dat je, en misschien ook anderen er iets mee kan.
  Ik was al vanaf het begin sceptisch toen dokter Elens de inspectie op zijn dak kreeg.
  Mijn verbazing was: Hoe kan dit nu ; iemand die goed wil doen en mensen wil helpen , wat zijn beroep is en dit niet mag…..
  Toen gingen bij mij alle bellen rinkelen.
  En aangezien ik in een grijs verleden verpleegkundig docent ben geweest heeft dit wel mijn belangstelling.

  Ik wens u veel sterkte en een goede gezondheid, eet gezond veel de natuur in en beweging.
  Profylactisch vit C ( veel ) en B gebruiken .
  En zeker nu de overheid deze draai maakt pas goed op jezelf.

  Zorg bovenal ervoor dat je weet dat “ Mijne tijden in UWE ( Jezus ) HAND “ zijn.
  Dan ben je zowel in leven als in sterven van de Heere.
  Shalom
  Anna

 16. Moet je nu eens lezen a.u.b
  Een artikel op de site van Geensteil over de University Tilburg
  Ze gaan gewoon door met de duimschroeven aandraaien.
  Ik geloof dat ik dat ik nu gek wordt ?

  NAAR COLLEGE ZONDER CORONAPAS IS ,,POGING TOT MISHANDELING, STRAFBAAR,,

  Ik zie graag jullie reacties !!!

  Harry, zie siteregels, max. 3 woorden als accenten in hoofdletters. Mod.

 17. Moderator een beetje “Off topic”
  Maar ik las net i; de krant “ Vrees voor zware griepgolf “
  Dat is verbijsterend, a”sms’je dan bedenkt dat er vorig seizoen helemaal geen griep was, omdat ieder virus wat griep kan veroorzaken op het Corona conto werd geschreven.
  Immers griep ( influenza) behoort ook tot de Corona vira.

  Dit is wel een heel slimme zet van degene die ons min of meer “ verplicht voorschrijven “ om de genetisch gemodificeerde prik te halen. Het ministerie van Hugo de Jonge heeft nu 600.000 extra griep vaccins ingekocht.
  Wat zou daarin zitten❓Ook genetisch gemodificeerd materiaal❓

  Verder is het een slimme zet dat je nu, nu je het virus influenza gaat noemen, de herinfecties van Covid kunt omzeilen.
  Nu is de naam veranderd en heb je niet dat dubbel gevaccineerden zoals in Engeland en in Israël overlijden aan en herbesmetting.
  . Nu krijgt het griepvirus de schuld.

  Het beestje krijgt een andere naam omdat ze nu inzien dat de bescherming van de “ vaccinatie “ ( genetische manipulatie) niet werkt. Sterker nog je eigen immuunsysteem is gedeeltelijk’ door deze Covid vaccins buitenwerking gesteld.
  Zie de lezingen van dr Capel!

  Nederlanders blijven een volk van onderhandelaars en ritselaars zelfs op dit terrein worden we weer gemanipuleerd.

  Waarom vorige winter niet over griep gesproken en nu een grote griepgolf aan kondigen❓
  Het wordt een gevaarlijke 2e Covid golf, kijk naar andere landen. Omdat je de boel op slot hebt gegooid is er gewoon minder weerstand onder de bevolking. En met die prikken er bovenop kunnen er zeer grote gezondheid problemen ontstaan. En de beleids makers denken dat wij dat niet zullen zien…/ begrijpen….. . ❓❗️
  Er staat ons een hete winter te wachten.
  Pas goed op jezelf
  Shalom
  Anna

 18. Anne op 4.47 pm

  U wenst altijd iedereen aan het eind van uw betoog ” ZIJN SHALOM “, maar als iemand een andere mening heeft dan die van u, merk ik weinig van deze vrede, maar papier is natuurlijk geduldig

 19. @ Nieuw Begin: 8:59 pm, op 9/9. Inderdaad. Respect voor deze mensen, die eervol en waardig hebben gedemonstreerd voor de vrijheid, van de mens. Want dat is in het geding, door de dictatuur van de Jonge en Rutte.

 20. Beste Xander Redactie,
  Van India had ik persoonlijk die verhaal niet verwacht. Hoop dat dit Mondiaal navolging gaat vinden. Geweldig dat er een Natie opstaat tegen deze Maffia bende.
  Mocht er teveel beroering in Nederland ontstaan dan zullen onze Vaccin cowboys hun verbaasde onschuldig lijkende gezichten tonen in een Persconferentie waarbij de schuld op het RIVM
  zal worden afgeschoven. Barbertje moet hangen.
  De toonaangevende Cosa(NOS)tra zal het zeer moeilijk gaan krijgen, wat weer hevige discussie in de Tweede Kamer zal gaan geven. Kan niet wachten.
  Per 1-1-2022 komt omroep Ongehoord Nederland er ook bij.

 21. VIDEO: Gideon van Meijeren (FvD) in het debat over agressie tegen en bedreiging van journalisten (09-09-2021)

  https://www.youtube.com/watch?v=yKiLJNoLdCM&t=505s

  Zie ook de rol van de kamervoorzitster en divers politici ( oa Mw Palland van het C D A )
  De kamervoorzitster schorst zelfs de vergadering omdat Meijeren Job Cohen citeert terzake van Moslims die zouden worden gediscrimineerd en toen protesteerde geen enkele politicus kamerbreed; Mosilims zouden de nieuwe Joden zijn!

  Ook hier op xandernieuws zijn Joodse mensen geciteerd die zeggen dat de corona maatregelen van de overheid hen doet denken aan WOII.

  Gideon komt met Blachbox, Blue Tiger en andere zaken zoals de ING die zelfs bankrekeningen blokkeeert als bewijs voor discriminatie van ongevaccineerden.

  Gideon chapeau!

  ( De naam Gideon komt overeen met zijn verhaal in de Bijbel. De betekenis is ‘Hij die neerslaat’, ‘veller’, of ‘omhouwer’. Als hij het altaar van Baäl neerhaalt, krijgt hij de naam ‘Jerobaäl’. Gideon was de vierde rechter van Israël en heeft met een leger van slechts 300 man 150.000 midianiten verslagen. )

 22. Zoek eens op bij Google, mrna gentherapie is een biowapen? Dan kom je bij frontnieuws.com terecht, heel interessant, volgens mij toch.

 23. Een G E V A A R L IJ K. N A J A A R

  https://jensen.nl

  Met indrukwekkende beelden van Amsterdam 5 september

  Wat een geweldige opkomst, wat een saamhorigheid, wat een verbondenheid in waarheid , wat een strijders voor de VRIJHEID!

  De hele wereld zal eenmaal kiezen voor de weg, de waarheid en het leven! Dat zal zoiets te zien geven als wat we op de Dam zagen in de hoofdstad van N E D E R L A ND, het echte Nederland en niet de fake wereld van het Kaagmens ( die moet volgens de gestoorde engineers MP worden!) of de leugenaar Rutte.. de Demonen 666 en klimaatachterlijkgroenlinks en noem maar op!
  Met veel over Klauwn Schwab een leuke quizvraag, en reacties van vrijheidsstrijders.
  En mooie muziek! Kijken mensen!

 24. Is het niet een een rare gedachte dat, als het immuunsysteem niet goed blijkt te leren van het vaccin, je dan nog méér ziekteverwekkers gaat inspuiten? Derde prik, vierde prik, elk half jaar een prik? Dat is nog nooit gedaan bij een virus!
  Stel dat de griepprik matig effectief is, dan ga je toch niet nog méér griepprikken toedienen bij een ‘patiënt’? Een vaccinatie is geen medicijn. Het moet het immuunsysteem tot leren aanzetten, zodat het is voorbereid wanneer de ziekteverwekker in vol ornaat voorbijkomt.
  Gaat het immuunsysteem béter leren als je er steeds meer prikken ingooit? Dat waag ik te betwijfelen.

 25. Dr. Wodarg legde het al vroeg uit: https://www.blckbx.tv/videos/sprookje
  Blackbox-tv heeft zijn verhaal ondertiteld.
  Hij zegt dat je aan een virus zelf niet kunt zien of het gevaarlijk is.
  Het gevaar kun je alleen aflezen aan de optredende ziekteverschijnselen en sterfgevallen.
  Nu is het altijd al zo geweest dat bij griepachtige ziektes méérdere virussen gevonden worden: 7% influenza, 4% RSV, 14% corona, 29% Rhino en 46% onbekend.
  Griep had altijd al een mortaliteit van rond de 0,1%.
  Het vreemde aan deze hele corona-zaak is nu dat men alléén naar de coronavirussen ging kijken. Naar de andere virussen werd niet gezocht (en dat blijkt vooral uit het feit dat men geen griep meer zag).
  Dus het is helemaal niet zeker dat corona DE oorzaak is als mensen griepachtige verschijnselen krijgen.

 26. De naam gates ontbreekt, alsmede die van tedros, fauci.

 27. BesFORT LETRICK kom in virginia daar us het gemaakt en toen naar china gebracht door ja weer het leger !!! dus ja de waarheid zaler uit komen mar dat normale nieuwws wat zyn ze viez eg daar brrrr allemaal maar puxshen ehall de kindjes ben all my accoutnal kwytgeraakt hier ye Xander at ben ik bly dat je er bent maar lieve mense ik heb net uitgevinden dat het virus uit

 28. Ik ben verward. De ene dag lees ik hier dat Covid niet bestaat, of het zelfde is als griep.
  Vandaag lees ik weer dat Ivermectine talloze. Levens zou kunnen redden. Bestaat Covid dan toch wel?

 29. @Oma, Bedankt voor Uw bijdragen hier !
  @Svalbard schreef: 09/09/2021 om 2:36 pm

  Klopt Svalbard, twee jaar geleden ben ik voor een maand in Tanzania geweest, je weet wel in dat land waar de president Papaya positief liet testen op Corona en niet wilde meewerken om zijn land door de WHO in Lockdown te plaatsen. Nou ja die is nu hemelen zeg maar, helaas !
  Toendertijd kon je je malaria pillen gewoon bij de apotheek halen, nu niet meer.
  Mijn collega moet volgende maand naar Afrika voor een project en nu kan je de malaria pillen alleen nog maar bij de GGD halen op afspraak en na uitvoerige uitleg waarom je ze nodig hebt.

  Wat betreft Ivermectine, heeft Rolling Stone magazine een nep nieuwsbericht dat vele kranten overgenomen hebben uitgebracht. Compleet verzonnen verhaal omdat de media furieus was omdat Joe Rogan positief getest was en na het gebruiken van hydrochloride en ivermectine na drie dagen weer opgeknapt was. Niets in het nieuws in Nederland hierover zoals altijd. Joe Rogan heeft een iets te groot platform om zomaar weg te censureren, ze zitten met hem in het haar nu.

 30. @ Anna: 4:47 pm. Beste Anna, ik ben het geheel eens met uw reactie. Vertrouw op de Here Jezus, dat is mijn adagium.

 31. Een Zeer goed artikel.
  En dan te bedenken dat de WHO officieel een onderdeel is van de Verenigde Naties.
  En dat alleen LANDEN lid kunnen zijn van de WHO.
  Maar Dhr Bill Gates heeft zich er zo in gedraaid dat hij de grootste sponsor is.
  Dat zegt veel, want wiens brood men eet wiens woord men spreekt.
  Amerika was niet voor niets onder Trump uit deze door en door zieke organisatie gestapt.
  Via een organisatie in Zwitserland ( ik meen maar weet dit niet meer zeker GAVI ) heeft hij Gates zelfs stemrecht verworven in de WHO.
  Dus staat hij op gelijk niveau als een land in de WHO
  Reiner Fuellmich een gerenommeerde advocaat met kantoren in Duitsland en Amerika heeft dit ontdekt en heeft een ex werknemer van de WHO hierover geïnterviewd. ( klokkenluider )
  Mede uit deze informatie en de vele interviews van Fuellmich, blijkt nu duidelijk met welk een groot complot we te maken hebben.
  Het gaat niet alleen over Covid, het gaat om de “ overbevolking “ van de wereld.( Nu met Covid straks met het milieu! )
  Gates heeft hiervoor een plan met vaccinaties om de wereld bevolking uit te dunnen.
  Dit zegt hij openlijk in een video.
  Waarschijnlijk is dit virus wel te vroeg ontsnapt omdat het nog niet dodelijk genoeg was/ is.
  De gain of function waar dr Fauci voor betaalde aan het lab in Wuhan met belasrting geld van de Amerikanen was waarschijnlijk nog niet geheel klaar. Helaas voor dit complot nog niet dodelijk genoeg.

  Persoonlijk , zie ik dit als een vingerwijzing van de Heere God, de Schepper van hemel en van de aarde, zo van mensen pas op, vertrouw niet op wat mensen zeggen en doen maar vertrouw op Mij! Geef Mij de eer in je leven! Hij waarschuwt ons nog voor de totale vernietiging. Geloof in Zijn Zoon onze Heere Jezus Christus. En wat er dan ook gebeurt dan ben je behouden.

  Maar dat het een man Made virus is dat is inmiddels wel duidelijk.
  De WHO is in hun wiek geschoten door de Indiase advocaten orde en daarom beginnen ze nu te dreigen met andere virussen.
  Dit doen ze trouwens al wereld wijd. Er is nu, na de delta variant weer een ander, het zogenaamde MU vrirus in opkomst.
  Dit is een gemuteerde variant. ( vroeger leerde ik dat virussen die muteren ook verzwakken in hun virulentie, dus houden we maar moed dat het mee zal vallen. )
  Maar vele mensen zijn nog steeds onterecht doodsbang , doe daar aub niet aan mee. Leef je leven. Neem geen risico’s maar ga gewoon je gang.
  Jammer stap eens over de angst heen.

  Dr van den Bossche ( een Belgische viroloog) zegt dat tijdens een pandemie vaccineren gevaarlijk is, omdat er juist dan gevaarlijk mutaties kunnen ontstaan die niet meer beheersbaar zijn.
  Als dit zo is met de Mu variant dan staat ons nog wat te wachten.
  Maar als je dan naar Israël N het VK kijkt daar overlijden meer mensen met twee keer vaccinatie dan ongevaccineerden. Dus moet er iets met die vaccinatie aan de hand zijn: ze werken nl niet. !
  Persoonlijk denk ik dat gevaccineerden zo vertrouwen op hun bescherming ; dat ze heeeeeel boos zullen worden als blijkt dat het vaccin onwerkzaam is… en ze toch ziek worden dat maakt de situatie ook ontvlam baar.
  Google in dit verband Mike Yeadon maar eens.

  Nu India dus aanklachten: in Europa en Amerika gaat Reiner Fuellmich ook aanklachten in dienen of is hier alreeds mee bezig, de mainstream media zul je hier niets over horen.
  Want dan klopt hun plaatje ons bang maken niet meer.
  Hij is ook degene die de sjoemel software ware van Volkswagen onderzocht heeft en voor de rechter heeft gebracht.
  Met een rechtvaardig resultaat.

  Om dit soort nieuws niet te missen is het zo goed dat dit soort sites er zijn. .
  Dank Xander want het is veel werk.
  Maar wat de moderator hier steeds schrijft is veelal juist en op diverse andere sites te vinden.
  Ik lees vaak Amerikaans nieuws en deze site sluit goed op de hoofdzaken aan.

  Het is een grote schande dat vele mensen onnodig zijn overleden omdat er zogenaamd geen medicatie voor Covid 19 was. Alle lof voor artsen die onder de radar op straffe van verlies van hun mandaat toch mensen behandeld hebben.
  Maar veel artsen hebben de oren laten hangen naar een “ schoolmeestertje “ die hun taak heeft overgenomene en toch steeds meer dictatoriale trekjes begint te krijgen.
  Zelfs ongevraagd de hele gezondheidszorg heeft overgenomen.
  Dit is gebeurt met een stel “ papieren tijgers” van het RIVM wat cijfertjes en statitieken belangrijker vonden dan levende wezens. ( mensen ) Meestal statistici of dierenartsen, soms flink gecompromitteerd omdat ze ook via de WHO opdrachten krijgen. En dan nog de media genieke artsen uit de ziekenhuizen die ons komen vertellen hoe nijpend het IC bedden bestand is na tien jaar bezuinigen ❗️Dit is ook een schande voor een westers land.

  Het zal je familie maar zijn, die eenzaam zonder enig contact in een streng afgeschermd ziekenhuis bed alleen is overleden
  Terwijl Ivermectine hen had kunnen helpen. Hoeveel verdriet is er wel geleden. Vreselijk.

  Dit hele gedoe nijgt naar genocide.

  Nu is Pfizer bezig om een geneesmiddel te ontwikkelen. Waarom….. om dat ze inzien dat hun vaccins niet werken.
  De basis van dit nieuwe medicijn wordt….. jawel… Ivermectine, maar ze passen het wel een beetje aan anders krijgen ze geen patent op het middel. ❗️Kassa ❗️
  Hopelijk kunnen ze hiermee de komende winter “ Covid/ griep golf onder controle krijgen.
  Waarom nu pas een medicijn❓
  Een heel verhaal geworden.
  Pas goed op jezelf, en je naaste familie, blijf dicht bij jezelf.
  De wereld is ziek, heel erg ziek, en dat zal niet zomaar overgaan.
  We “ rollen “ straks van het een in het ander.
  Weet dat nooit iets “ bij geval gebeurt” maar dat alles een doel en een functie heeft.
  Dit is de opmaat naar de terug komst van de Heere Jezus.
  We zullen straks volkomen op jezelf aangewezen worden.
  Totdat…. Er een “ echte “ Wereldleider op zal staan. De antichrist.
  Pas dan op, want daar waarschuwt de Bijbel ons voor.

  Probeer via een Chinese website Ivermectine te verkrijgen.
  Het is geen paarden middel wat ik hier ook al las, maar een 60 oud medicament.
  ( heb het zelf als 6 maanden in huis.)
  Ik wens jullie allen ieder op zijn haar plekje
  ZIJN SHALOM
  Anna

 32. India heeft al een pijnlijke ervaring met het vaccinatieprogramma (polio) van Bill Gates. Hoe meer doden des te blijer wordt deze crimineel. Zijn depopulatie programma werkt dan. In ons land wist een criminele schoolmeester niet hoe snel hij Ivermectine en HCQ moest verbieden en een niet werkende experimentele gentherapie er door te drukken. Ook hij maakt zich schuldig aan een misdaad en is verantwoordelijk voor duizenden slachtoffers, waaronder doden. Met dank aan een overwegend medeplichtige TK, die deze misdaad tegen de menselijkheid nog steeds mogelijk maakt. Ook die verraders dienen veroordeeld te worden en dan zwijg ik nog maar over de misdadige rol van de MSM. Maar de gerechtigheid zal zegevieren. Maar blijft die massale verontwaardiging?

 33. Zo’n aanklacht is wel even wat anders dan de Machiavelliprijs voor ” wetenschappers” prof. dr. Marion Koopmans (”open, eerlijk en hartverwarmend” genoemd) en prof. dr. Diederik Gommers (”ongelofelijke eer, het voelt echt goed” was zijn reactie). ” Enthousiast, onbevreesd, en onvermoeibaar weten zij keer op keer feiten en fabels over het virus te onderscheiden in een begrijpelijke taal” , aldus de jury. Met andere woorden, zolang je de desinformatie over corona maar eenvoudig houdt, is er wetenschappelijk niets aan de hand.

 34. Ik denk dat wat men heel goed moet laten doordringen is dat velen z.g.n. ‘specialisten’, politici en in het bedrijfsleven zich ergens mee ingelaten hebben waar ze niet meer uit kunnen komen zelfs al zouden ze dat willen. Ik heb pas een lijst gelezen van de grootste aandeelhouders van de ‘vaccin’ fabrikanten. Het zal je niet verbazen dat o.a. Shell en Lease Plan grote belangen heeft in onderander Pfizer. Niet zo gek dat vandaag in de MSN te lezen staat dat sHELL vaccinatie verplicht wilt stellen.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/205236579/shell-wil-prikplicht-voor-personeel-straks-ook-personeel-tankstations

  Wie nu ondertussen deze mega hoax nu nog niet doorheeft kan net zo goed bloemetjes gaan plukken in een mijnenveld want dat zal zeker goed aflopen.

 35. En daar weer terecht- in mijn optiek- naar werkzame middelen als Ivermectine en HCQ, verwezen. Maar ondanks dat blijven ze drammen, dat de experimentele vaccins genomen dienen te worden.

 36. Rob Elens had het al vroeg aangetoond. Zijn reeds zieke patiënten (sommigen over de 80) vreesden opname in het ziekenhuis na al die sterfgevallen. Ze herstelden al na 4 dagen na een kuur van HCQ, azytromycine en zink. Het Isala ziekenhuis bevestigde in oktober vorig jaar de gunstige uitwerking van HCQ, evenals diverse buitenlandse onderzoekers.
  Ivermectine wordt ook al geweerd door de overheid.
  En diezelfde overheid blijft maar roepen dat er een gevaarlijke ziekte op de loer ligt.
  Het is inderdaad voldoende om geen vertrouwen meer te hebben in zulke overheidsinstanties.
  Ik wens de Indiase advocaten en ook Reiner Fuellmich veel succes. Want ze hebben het recht aan hun zijde.

 37. Met Ivermectine heb ik geen persoonlijke ervaring, maar met Hydroxychloroquine dus wel.
  In de jaren 80 en 90 was het nodig als profylaxe tegen malaria voor bezoeken aan Indonesië, ook voor de eilanden Java en Bali.
  Voor laatstgenoemde eilanden is dat sinds het begin van deze eeuw niet meer nodig. Vanwege familiebezoek ben ik talloze malen naar Indonesië geweest, en destijds ging ik er soms wel voor 2 maanden heen.
  Hydroxychloroquine beschermt tegen malaria, en dat moest je elke dag innemen, te beginnen op de dag voor vertrek, en dan tot een maand na thuiskomst. Daar zat ik dan 3 maanden aan de Hydroxychloroquine.
  Het heeft mij altijd prima beschermd tegen malaria, en wel zonder enige bijwerking.
  De Amerikaanse militairen slikten vaak jarenlang HCQ tijdens de oorlog in Vietnam.
  Het middel is bewezen veilig.
  Het is schadelijk bij zeer hoge doseringen, maar in combinatie met zink werkt HCQ gewoon goed zonder gevaar.
  Juist het verbod op HCQ heeft mijn vertrouwen in de overheid naar een absoluut dieptepunt gebracht.

 38. Dit bericht ben ik in een eerder stadium via een ander medium tegengekomen. We zijn nu na de eind mei door de Indiase Advocaten Orde (IBA) ingediende aanklacht bijna drieëneenhalve maand verder en wat is nu eigenlijk de stand van zaken?

 39. Waarom hebben die allemaal instructies nodig van de WHO? Ze wisten toch zelf ook wel hoe je jaarlijkse griep moet aanpakken, de dokters daar? Daarna gaan ze klagen, ze hadden toch ook alles kunnen doen zoals de Zweden het gedaan hebben straks twee jaar? Al die landen, waarom werden die eigenlijk lid van de WHO? Omdat de mensen het gevraagd hadden?

 40. Hieronder een link van iets wat slechts weinigen weten. Ik ben ca 35 jar wakker. Na mij gespecialiseerd te hebben in occtisme/sekten en stromingen ben ik theologie gaan studeren. Dit om de mensen proberen wakker te schudden. Helaas werd er weinig geluisterd. Mensen zijn nu eenmaal volgzame schapen. “als het zo slecht was, dan had de overheid/dominee…………” Er is dus niets veranderd, wat betreft reacties van de burgers.

  https://www.weesdeweerstand.nl/breaking-dit-verklaard-alles

  Connect the dots…….

  Dan over het artikel. Super goed, maar waarom gaat India zich niet verenigen met de tal van artsen/specialisten/juristen/organisaties etc wereldwijd??? Deze zijn er in grote getale en werken alken vanuit hun kleine eilandjes, terwijl zij het vaste land niet bereiken.

  Slechts massale mondiale actie kan een sneeuwbaleffect teweeg brengen…… Dit zijn helaas speldenprikjes

  Zo is Bill Gates in bepaalde Afrikaanse landen en deelstaten van India ook ooit eens aangeklaagd. Zij gaan vrolijk en gestaag door met hun plannen. Zij lachen zich een bult om ‘onschuldige – ver van mijn bed’ aantijgingen.

Comments are closed.