Indiase deelstaat met 241 miljoen inwoners (6% ingeënt) Covid-vrij verklaard dankzij Ivermectine

—————————————————————————————————————————————–

Middel zó effectief, dat Nederland, de VS en Australië het hebben verboden – ICC artikel 7 punt 2b: Onthouden van medicijnen = misdaad tegen menselijkheid

—————————————————————————————————————————————–

De Indiase deelstaat Uttar Pradesh, waar 241 miljoen mensen wonen (ongeveer de helft van het aantal inwoners van de EU), is officieel Covid-vrij verklaard. Het in medisch-fascistische dictaturen zoals Nederland, Australië en de VS streng verboden Ivermectine heeft Uttar Pradesh, waar slechts 5% van de mensen zijn ingeënt, in no-time verlost van Covid-19. Dat resultaat is wat de Westerse klimaat-vaccinatie globalisten ten koste van alles lijken te willen voorkomen.

In Uttar Pradesh waren op 10 september nog maar 199 actieve ‘gevallen’ van Covid, en was het aantal positieve getesten gedaald naar minder dan 0,01%. Het herstelpercentage van mensen die ziek zijn geworden, bedroeg 98,7%. (1) De deelstaat besloot als één van de eerste om op grote schaal preventief Ivermectine te gebruiken. Ook hydroxychloroquine (HCQ) wordt ingezet.

Slechts 5,8% van de bevolking is volledig ‘gevaccineerd’, wat een andere doorslaggevende reden is dat de p(l)andemie voorbij is. Overal ter wereld is immers te zien hoe landen met de hoogste Covid ‘vaccinatie’graad de meeste nieuwe ‘gevallen’, ziekenhuisopnamen en doden hebben.

Ivermectine vaagt overal Covid weg

Al in mei/juni 2020 diende een Agra team geleid door dr. Anshul Pareek experimenteel Ivermectine toe aan alle leden van de medici die werden ingezet om (veronderstelde) Covid patiënten te behandelen. Niet één van deze mensen werd ziek, ondanks het feit dat ze dagelijks met tal van ‘gevallen’ in aanraking kwamen. (2)

In augustus 2020 besloot de regering van Uttar Pradesh ‘artsen te adviseren om Ivermectine 12 mg. te nemen om de impact van de pandemie te beperken. Dit medicijn is zeer effectief in het beschermen tegen Covid-19. Daarom roepen we iedere burger op deze pil in huis te hebben (3 dagen lang 1 tablet per dag voor patiënten in quarantaine, en 1 tablet op de eerste en zevende dag voor de direct betrokkenen).’ (3)

Ook andere deelstaten, zoals Uttarakhand en Goa, zijn dankzij Ivermectine verlost van Covid. Een staat die wel de dictaten van de medische terreurorganisatie van de VN (de WHO) volgde en het middel op 5 augustus (na het maandenlang toestaan van beperkt gebruik) weer verbood, kampte in augustus echter weer met flinke opleving. (4)

Middel zó effectief, dat Nederland en Australië het hebben verboden

Zelfs het Australische parlementslid Craig Kelly prees vorig jaar de minister van de Indiase deelstaat voor het ‘verpletteren van de (corona) golf’ met Ivermectine. ‘Briljant om dit in te zetten als preventief middel’!

Zo briljant en effectief, dat het totalitaire regime van Australië, dat in niets meer onderdoet voor Noord Korea, het spotgoedkope en al tientallen jaren bewezen veilige middel nu heeft verboden (5), waarschijnlijk mede vanwege de aangetoonde geheime internationale, zeer extreme ‘Impfung muss sein’ afspraken met Pfizer (maar waar de Europese Commissie volgens de officiële European Ombudsman simpelweg weigert inzage in te geven).

Gezien de uitvoerig bewezen werking van Ivermectine* durft de Australische instantie TGA het echter niet aan om dat feit te bestrijden, en wordt als reden voor het verbod ‘een mogelijk tekort’ gegeven. (Wel, dan geef je toch opdracht om er meer van te maken? Van de experimentele gentherapie injecties waren er ook in ijltempo miljarden geproduceerd.)

In Nederland staat al sinds vorig jaar een boete van € 150.000,- op het voorschrijven van Ivermectine* aan Covid patiënten. De p(l)andemie, de daaraan verbonden injectiecampagne en de nu daadwerkelijk opgerichte Apartheid-uitsluitingssamenleving moet van het regime Rutte-Kaag-De Jonge en bijna het voltallige ‘parlement’ koste wat het kost worden doorgezet.

Onthouden van medicijnen = misdaad tegen menselijkheid

Volgens artikel 7 punt 2b van het Statuut van Rome van het International Criminal Court (ICC) over ‘misdaden tegen de menselijkheid’ valt onder ‘uitroeiing’ ook ‘de doelbewuste aantasting van de levensomstandigheden, inter alia het onthouden van toegang tot voedsel en medicijnen, bedoeld om de vernietiging van een deel van de bevolking te veroorzaken.’ (vet toegevoegd)

De feiten en bewijzen van de werking van Ivermectine* zijn wereldwijd inmiddels zó overweldigend, dat iedere overheid en instantie die dit middel opzettelijk onthoudt aan de bevolking zich duidelijk schuldig lijkt te maken aan misdaden tegen de menselijkheid, die de veroorzakers en uitvoerders hiervan voor een internationaal oorlogstribunaal kan doen belanden.

Althans, als dat ICC tenminste niet net als bijna de complete rechterlijke macht onderdeel is geworden van het door-en-door corrupte technocratische communistische fascisme dat het Westen van binnenuit volledig heeft overgenomen.Xander *

* Disclaimer: Dit is een verslag, géén medisch advies! Ga nooit zelf experimenteren met medicijnen, en schakel altijd een erkende arts in.

(1) Hindustan Times
(2) Indian Express
(3) The Dialogue
(4) The Desert Review via The Gateway Pundit
(5) 21st Century Wire

Zie ook o.a.:

09-09: Indiase Advocaten Orde klaagt WHO aan vanwege desinformatie over Ivermectine en daardoor talloze onnodige doden
07-09: Handboek American Medical Association instrueert artsen te liegen over vaccins en aantal Covid doden ( / Dr. Bryan Ardis: ‘Gevaarlijk Remdesevir (dat bij 31% IC patiënten nier- en orgaanuitval veroorzaakt) wel goedgekeurd, maar veilig Ivermectine niet’ )
04-09: Update EU statistieken: 23.252 doden en ruim 1 miljoen met ernstige gevolgen door Covid injecties
27-08: Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven (/ 14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken)
14-08: India verslaat delta variant met Ivermectine, maar Westen wil nog steeds van niets weten
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
28-06: ‘Weer een land in no-time verlost van Covid dankzij Ivermectine’ ( / Waarom blijft het Westen met censuur, desinformatie en torenhoge boetes een spotgoedkoop, bewezen veilig en bij al meer dan 100 miljoen corona patiënten succesvol toegediend antiviraal medicijn blokkeren? )
02-06: Spectaculaire daling aantal doden India en Mexico na toedienen Ivermectine
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers ( / India brengt dodenexplosie na start vaccinaties tot staan met Ivermectine en hydroxychloroquine)
24-05: Dodental India stijgt na begin vaccinaties van minder dan 100 naar ruim 4500 per dag
01-05: Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Als cijfers worden toegepast op Nederland, zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven)
23-01: 82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen
02-01: ‘WHO past regels misbruikte PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken’ (/ Regering wil nog steeds niets weten van bewezen medicijnen tegen Covid-19, zoals Ivermectine)

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
30-10: Remdesevir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland? ( / Finse official: WHO begrijpt niets van pandemieën, corona protocol is onlogisch en werkt niet – ‘Veel adviseurs bij WHO en nationale regeringen worden door de vaccin industrie betaald’)
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. Ivermectine is goed betaalbaar op Indiamart.
  Soms wordt het onderschept door de Nederlandse doaune.

  Vision pharma op Indiamart is betrouwbaar.
  Ze versturen via Singapore en zetten cream op de verpakking.
  Maar je bent je geld kwijt als het onderschept wordt.

  De tracking werkt ook redelijk goed.
  Levertijd 14dagen

  Kan je Ivermectine ook zelf maken?
  Hydroxy Chloroquine kan je wel zelf maken.
  De schil van de Grapefruits

 2. @Anna

  Natuurlijk geloof ik de MSM niet. Maar dat betekent niet dat wij zelf niet goed moeten controleren of het nieuws betrouwbaar is. Xandernieuws wordt maar al te graag weggezet als complot-site.
  Mijn probleem is juist dat als een overheid besluit zich tegen de WHO te keren en het anders aan te pakken, hun MSM dat beeld ook volgt, maar dat gebeurt dus niet. Sterker de Indiaase MSM zit ook bol van de Cojonapropaganda. Vandaar mijn bezorgdheid…

 3. Aart:
  Geloof je nu nog steeds in de main stream media?
  Heb geduld het komt wel.
  Maar dan met hoe gevaarlijk Ivermectine wel niet is, en hoeveel doden er zijn gevallen door de verkeerde dosering. Enz enz enz .

  Let op Hier op Xander nieuws komen de meest actuele dingen voorbij waar soms dagen later iets over vermeld wordt in de MSM
  Hou het gezond
  Shalom
  Anna

 4. Uttar Pradesh heeft een levensverwachting van 65 jaar. Dus ik begrijp niet waarom een Nederlander daar jaloers op zou zijn. En er wordt net als in de rest van India volop gevaccineerd
  .

 5. @ ludwig raakte de roos met zijn nieuws “Werknemer Duits tankstation doodgeschoten tijdens ruzie over mondmasker”.
  Ze hieven valse vlaggen over de werkelijke gebeurtenissen. Of te verwachten en mentaal gecontroleerde neergestoken om agresirat tegen andere neergestoken, of tegen artsen, en dan moet de media worden gepresenteerd voor anti-vaxri? Ik sluit het niet uit van mijn menu van verwachtingen.

  Hier is iets veel onschuldiger. Maar…wacht, zei ik onschadelijk?
  “Een groep anti-vaxxers viel een medisch team aan op een medisch vaccinatiepunt op zondag…Artsen werden gedwongen om de vaccinatie te stoppen vanwege de aanval, het Ministerie van Volksgezondheid meldde…De Minister van Volksgezondheid Stoycho Katsarov staat erop dat het openbaar ministerie deze zaak onderzoekt, en als gegevens over de gepleegde misdaad worden vastgesteld, moeten de daders voor de rechter worden gebracht…Later district openbaar ministerie een onderzoek werd gestart na publicaties in de media…”
  Van vrije en onafhankelijke Bulgaarse media

  burger van de tomatenrepubliek*
  *Disclaimer: Dit is alleen voor een informatief doel, en niet een oproep voor een aanval op een medisch centrum, die u zult zien in de clip hieronder! Bega nooit zulke barbaarse daden en houd je altijd aan de wet.

  Helaas, dingen zijn niet roze. Ik hoopte dat we, nadat we in de Europese familie waren gekomen, beschaafder zouden worden. Maar dit is wat er gebeurde…
  “…Een groep burgers van het “Reddingscomité” eiste van de vaccinatiegroep een document waarmee het mogelijk is om de toestemming om medicijnen te gebruiken / vaccins / op het grondgebied van Bulgarije te bevestigen…Drie vrouwen en een man gingen gisteren naar een mobiele post en zeiden dat ze gevaccineerd wilden worden, maar daarvoor wilden ze toestemming zien voor de vaccins die ze plaatsen. Er werd hen uitgelegd dat de vaccins waren toegestaan voor gebruik, maar toch drongen ze aan op een specifieke toestemming…”
  in de publicatie “Anti-Vaxxers aangevallen en verstoord vaccinatie op een mobiele post. De officier van Justitie onderzoekt deze zaak, Het Ministerie van Volksgezondheid veroordeelde de actie”

  Dingen zijn niet roze. Bekijk een clip van uw verantwoordelijkheid.
  (Korte samenvatting: tot de tweede minuut legt advocaat Nikolov uit wat ze zullen doen-ze zullen toestemming willen krijgen; ze wachten in de rij; 4:55 Nikolov begint een anti-shaksyr aanval, vragen “Laat me vragen, heb je toestemming om te gebruiken?” Het meisje begrijpt het eerst niet, zegt dan dat ze een toestemming, maar het ligt bij de hoofdarts; Van 18:20 tot 12 minuten, de hoofdarts is aan de andere kant van de telefoon wordt onderworpen aan een brute aanval van Nikolovs kant, die meedogenloos en onmenselijk is “U heeft een vergunning om deze vaccins te gebruiken op het grondgebied van het land”, “Toestemming voor het batchnummer van wat u injectie”, “Nummer toestemming” – dit wordt vaak herhaald, als je de clip bekijkt, klinkt het zo “Nomera na razreshitelnoto”, “In het agentschap voor geneesmiddelen, het afdeling van gebruik vergunningen, er is niet zoiets, Je weet dat?”, “In deze positie, realistisch gesproken, als er een gebruik is van een geneesmiddel dat niet de juiste toestemming heeft, Weet je dat dit een misdaad is?”, “Maar nee, we willen het hier zien…”Als we de politie moeten bellen, kom dan kijken of er medicijnen worden gebruikt zonder de juiste toestemming voor gebruik”…
  Dus. Aanvallende anti-vaxxers bellen de politie, ze komen, doen niets, de vaccinatie gaat een tijdje door, dan stoppen ze.
  17-20 minuut een oudere dame, een gepensioneerde genezer, deze zakoravyala anti-vax, ontevreden over de verklaring over de verantwoordelijkheid van vaxinirania, en vanwege het ontbreken van een adequate verklaring, zet de vaccins, en zegt ook “”Meisjes (jonge vaccinators) zijn niet schuldig. Dit zijn jonge meisjes, zij, kinderen, kunnen me niet antwoorden.”

  Dingen zijn niet roze…
  https://www.youtube.com/watch?v=R4Pub_-5uSA

  Zeg niet dat de clip saai is. Zeg niet dat er niets in gebeurt.
  “De Minister van Volksgezondheid veroordeelde categorisch de illegale acties van anti-vax: “We zullen niet toestaan dat onze artsen worden beledigd, berispt en vernederd voor het feit dat ze gewetensvol hun werk hebben gedaan en levens hebben gered.”

  @ QW
  Enige tijd geleden waren we een van de eersten in de wereld in termen van het aantal honderdjarigen per hoofd van de bevolking. (Nu zijn we een van de eersten met een slechte gezondheid.) Het waren moeilijke personagesen en tegelijkertijd leuk, als jij, maar niet zo intellectueel, als jij, natuurlijk, maar dorpsmensen. En ze dronken veel, veel melk.

 6. @ Jan Jansen
  Volgens mij heb ik al eerder geschreven dat Ivermectine patentvrij is. Daarom is het ook in vele merken te vinden als actieve stof.
  Dus niets aan te verdienenvoor de Pharma Industrie. Ook is het een zeer goedkoop middel…

 7. Zeeuwse Babbelaar schreef:
  @ Zeeuwse Babbelaar 20/09/2021 om 7:22 pm

  Tja, Zeeuwse babbelaar :-))
  Je had het toch echt wel over je pilletje Vitamine D-3 … ‘klaar is kees’ ??

  Zie Zeeuwse Babelaar 20/09/2021 om 11:25 am
  “… En ’n een pilletje Vitamine D-3…’klaar is kees’. …”

  Tja… buiten zijn is hartstikke gezond, ook voor onze geesten :-))

 8. 3.07 pm Zeeuwse babbelaar 20/9

  Eens met jou zeeuwse babbelaar. Ik ben zelf zeeuw/ vader uit Vlissingen en ik lang gewoond (geweund) op Tholen.
  Oud ger. gezegde : ” Wie vol is van se eighe , is ver weg van den Heere”
  Ut baste eeh!
  Shalom,
  Joost

 9. QW…heb niets over pillen geschreven…
  Jij kunt dus niet begrijpend lezen…
  Slik zelf geen enkele vorm vn chemische medicatie; gelukkig niet nodig !
  ***Mijn mening, mensen wier medicatie wrdt onthouden
  dit is enorm ON-menselijk.***

 10. @ Bert Boersma

  Alibaba is nu niet meer te bereiken vanuit ons deel van de wereld.

  Op AliExpress staat nog veel Ivermectine te koop, maar pas op. De Ivermectine die daar te koop is is voornamelijk voor huisdieren bedoeld. En ook voor andere dieren, maar geen ivermectine voor mensen.

  Ik heb net even gekeken op een idiase site, ivermectine is echt spotgoedkoop daar!

  https://dir.indiamart.com/impcat/ivermectin.html
  1 rupie = € 0,012
  86 rupi = €1,00

  1 tabletje (12 mg) kost daar iets van tussen 10 en 20 cent.

 11. @Jan Jansen. Onder het mom van een noodsituatie kon zelfs de grondwet opzij geschoven worden (ondanks de eed op de grondwet die Kamerleden en regering hebben gezworen).
  Als er werkelijk zo’n noodsituatie is, zou je Ivermectine met beide handen moeten aangrijpen om de crisis te bezweren. En helemaal als de patiënt instemt.
  Maar kennelijk valt het wel mee met die noodsituatie en zetten westerse regeringen álles op de injecties die óók al wegens de “noodsituatie” sneller dan gebruikelijk op de markt mochten worden gebracht. En dat op voorwaarde dat er geen andere medicijnen zouden zijn.
  Om raadselachtige redenen willen ze iedereen aan die spuiten en dat in samenhang met een Covidpass. Een toegangspas waarvan de voorwaarden steeds aangepast kunnen worden als een overheid dit wil.

 12. Antiparasitair middel enkel op voorschrift verkrijgbaar. Betaal maar online voor een twijfelachtig pakje dat misschien wel maar misschien ook niet aankomt maar je bankrekening is in elk geval leeggehaald! Met een goed beveiligde browser mag je altijd eens gaan kijken wat voor prijzen oplichters voor Ivermectine vragen:
  https://www.ivermectine-kopen.com/
  https://medicationplace.com/product/ivermectin-12mg/
  https://ivermectina-pharmacie.com/nl/
  https://buyivermectin24.com/product/buy-ivermectin-12-mg-online/
  dan kom je te weten dat dit stuk voor stuk phishing websites zijn. Betaal maar online voor een twijfelachtig pakje dat misschien wel maar waarschijnlijk helemaal niet aankomt maar je bankrekening is in elk geval leeggehaald!

 13. Ik wil het graag geloven maar ik kan nergens in de indiase media hier iets over vinden. Als India zich anders zou gedragen dan had ik dat ook van de mainstream media verwacht…

 14. Indien een potentieel medicijn niet goedgekeurd is voor behandeling van Covid dan is het dus nog geen Covid medicijn.
  Indien u ervan overtuigd bent dat HCQ en Ivermectine een veilig en werkend medicijn is, dan
  1. Klopt de EMA beoordelingsprocedure niet.
  2. Zijn de producenten van deze tabletten achterlijk.
  3. Zou iedereen juist actie moeten voeren bij deze producenten om ze te bewegen een goedkeuringsaanvraag onderbouwd met data in te dienen bij het EMA.

 15. Klaus Swastika heeft niets maar dan ook niets van de geschiedenis geleerd

 16. Ivermectine blijkt een zeer goed middel te zijn tegen corona. De machten in deze wereld die geen belang hebben bij grote aantallen gezonde mensen, doen er alles aan om dit te verbieden, met allerlei drogredenen die nergens op slaan.
  Dus Ivermectine wordt zoveel mogelijk verboden resp.uitgebannen, net als bij andere middelen die goed werken. De pharmaceutische industrie(vaccinproducenten) zien hun winst al dalen en dat proberen ze zoveel mogelijk tegen te gaan via de corrupte regeringen, waar ze een enorme invloed op hebben. In nederland is dat o.a.: het OMT, de Gezondheidsraad en het Rvim.
  Voor meer info: zie http://www.dewegwyzer.nl

 17. Zeeuwse Babbelaar 20/09/2021 om 11:25 am

  Super gezond!
  Eet ik al jaaaaaren drie lagen dik op roggebrood.
  Ik voel ergens aan dat dit lekkers bijzonder gezond is voor mij en kennelijk geldt dit ook voor jou.
  Verder alles eten dat gezond is: denk aan vis (uit blik). Let op de reclames. Groenten, fruit, bonen, rauwkost, pinda’s, olijfjes, zuivel, roggebrood, eieren… zoek maar uit wat de natuur biedt.
  Beetje beweging daarbij. Voel je jezelf toch iets minder? Naar buiten gaan en weerstand opbouwen, ook al is het steenkoud.
  Nooit een griepprik gehaald (wat is dat voor spul dat ze in je lijf spuiten?) en nooit ziek (vroeger wel).
  Zie de zielepoten jaarlijks in enorm lange rij voor de deur van de huisartsen staan.
  Ik geef toe: er kàn misschien een medische noodzaak zijn, maar dat moet ieder voor zich bepalen en dat is níet iets waarover ik kan oordelen. Daar blijf ik ver van af.
  Maar vertrouw eerst op het door de Schepper meegegeven afweersysteem van weet ik hoeveel lagen waarvan ik het bestaan niet weet en waar onze ‘wetenschappers’ ook nog niet uit zijn.
  Ik als leek stel me voor dat als je het afweersysteem door een spuit uitschakelt, dat je juist zwakker wordt.
  ‘Luister’ naar je lichaam. Daarom slik ik die pillen waarover jij het hebt ook niet. Zuip me al decennia lang de kelere aan melk🍼 dat ook volgens anderen veel te veel vet in je lichaam pompen is en waar je een hartvervetting van zou krijgen. Zal me biet zijn. Mijn lichaam vraagt kennelijk om dat overheerlijk vocht. Hoe later op de avond hoe lekkerder ik dat vind. Alleen ’s nachts kan dat een nadeel zijn, maar dat begrijp je wel ( 🚽 😵 )
  Voel me supergezond, maar mocht ik mij toch vergissen: ik zie een Poort wijd open staan!
  En de zorgen voor Covidspuit 1, 2, Booster 1, 2 …. 10 en nog zo’n lading zijn voor mij 😂🤣

 18. @ Bert Boersma.
  Prachtig geformuleerd Bert. “Dankbaarheid is onze verantwoordelijkheid en Genade is Gods zegen”. Zolang we in die stemming blijven gaat alles precies zoals het moet gaan.
  Dat lukt niet altijd. Boosheid, angst en verdriet verdrijven het vertrouwen menigmaal, maar als je dit eenmaal ervaren hebt en weet kun je altijd weer terugkeren naar dankbaarheid en vertrouwen.
  Dat wens ik ieder van ons van harte toe!

 19. Dat in bovengenoemde Indiase deelstaat zo’n goed resultaat wordt geboekt met Ivermectine zou overal groots aan bod moeten komen in het nieuws!
  Maar helaas wordt dit positieve nieuws bewust onderdrukt, we zullen hier niets van gaan zien op RTL 4 of ons staatsjournaal.
  Het is wel vreemd dat het niet in geheel India wordt toegepast. Verder moet opgemerkt worden dat India qua hygiëne zeer slecht scoort. Ik had een collega die vaak in India is geweest, en verder ook nog in veel andere landen.
  Vergeleken met alle landen die hij heeft bezocht is India het smerigste land dat hij ooit had bezocht.
  Dat betekent dat juist in India het gevaar om allerlei enge ziekten op te lopen zeer groot is.
  Des te opmerkelijker dat er zulke goede resultaten zijn met Ivermectine.

 20. Daarom moeten Van Dissel en de Jonge allerbijdehandst opgepakt worden en in de gevangenis flikkerren want zij hebben het verboden in Nederland !!!!

 21. Onthouden vn medicatie, is een enorme on-menselijke
  MIS-daad tegen de mensheid !!!
  Weg, met die AL verfoeilijke satanisten !!!
  Shalom, uut Walcheren

 22. Big Pharma en globalisten zullen te allen tijde goedkope en effectieve middelen proberen te weren.
  We zien dat bij nu bij Corona, maar ook gebeurt het o.m. bij kanker. Het is bewezen dat vitamine C intraveneus toegediend uiterst heilzaam is. Hetzelfde geldt voor het Moerman- en Gersondieet. Oncologen worden tijdens hun opleiding geïndoctrineerd door Big Pharma. Van natuurgeneeskunde en homeopathie weten ze totaal niets. Door de Codex Alimentarius hebben overheden al geprobeerd natuurgeneeskunde de nek om te draaien. Nee alle heil moet komen van vergif in de chemotherapie en bestraling.
  Ondertussen worden we dagelijks besproeid met chemtrails (mbevatten o.m. het giftige barium en strontium) zit ons voedsel vol pesticiden en worden zg veilige E-stoffen in ons eten gestopt. Het is dankzij ons immuunsysteem dat er relatief toch nog relatief zo weinig slachtoffers vallen. We worden geregeerd door psychopaten.

 23. Dat al de regerende satanisten, heel snel vn ht toneel mogen verdwijnen !
  Genoeg, is genoeg…Weg met AL die bedriegers !
  Dat nu toch meer en meer mensen gaan ont-waken !
  Dat de Messias heel vlot mag terugkeren…
  De laatste dagen bid ‘k meer en meer naar onze Vader YHWH, met
  een figuurlijk schreeuwend verzoek op de snelle Terugkeer vn onze Koning,
  onze Redder….
  Beste mensen,laat de schouders niet zakken !
  Blijf Hoop houden op een Zeer Goed Verloop vn
  deze vreselijke situatie !
  En bid specifiek voor advocaat Maes, uit Breda.
  Dat hij een succesvolle rechtszaak kan aanspannen,
  tegen die Rotte Rutte. Shalom, uut Walcheren.

 24. Wat men volgens mij zou moeten doen, is dat al die landen hun lidmaatschap met de WHO opzeggen & hun eigen boontjes doppen zonder Tedros dictaten, anders gaan die voortdurend blijven opzettelijk valse voorspellingen doen waardoor de zombie politici van die landen fascistisch die dictaten gaan zitten doordrukken op weerloze mensen! Er moet radicaal geëist worden dat politiek met de WHO volledig breekt, & geen instructies meer van deze corrupte WHO bende aanvaarden! Probleem opgelost & terug naar normaal van voor 2020! Er is nooit een Covid-19 virus gedetecteerd! Het is gewoon Corona dat altijd al voortdurend muteerde & waar nooit een zogenaamde vaxx effectief was tegen geweest! Terug natuurlijke immuniteit, & gedaan met politiek fascisme erover! Terug de verantwoordelijkheid van de burger over eigen lichaam, gedaan met het politiek gezeik erover, eis de vrijheid effectief terug!

 25. Vorig jaar heb ik zelf Ivermectine gekocht bij Alibaba, omdat het hier niet te krijgen was. Zuiverheid 99 % vlgs HPLC-analyse. Daarnaast slik ik preventief dagelijks Quercetine PS(Vitals, 90 mg ), zink ( 15 mg ), vitamine C ( 1 gram ) en vitamine D3.( 75 microgram ). Nog nooit ziek geweest, alhoewel ik met behoorlijk zieke mensen in aanraking ben geweest, gaf een sneltest na 5 dagen steeds negatief aan.Ook aan te raden is Spreuken 4 : 23 te lezen en toe te passen . Stress is nl erg slecht voor je immuunsysteem. Het Griekse woord voor dankbaarheid is CHARIS. Ook betekent dit genade. Dankbaarheid is onze verantwoordelijkheid en Genade is Gods aandeel. Samenwerking op dit gebied werkt ook zeer goed tegen stress en is dus goed voor je immuunsysteem.

 26. Deze BBB-trein van Klaus Schwab houden wij never meer tegen.
  Waar bijbelgetrouwe christenen al decennia lang voor waarschuwen, komt uit. Goddank geven zij ook de uitweg, want die is er.

  Let op : er zijn diverse ‘deuren’ die een zgn exit aangeven/beloven. Geloof deze niet! Uiteindelijk sta je voor een dikke gewapende doodlopende muur, zonder escape.
  De Bijbel geeft deze ENE en unieke uitweg wel, met een geweldige toekomst.

  Velen denken wakker te zijn, maar zijn nog steeds feitelijk als slaapwandelaars in een roes.
  Tijd om je huiswerk te doen en echt wakker te worden….

 27. Stel je voor dat alle aangeleerde angsten een echte werkelijkheidswaarde zouden hebben: zou de mensheid dan niet al lang moeten zijn uitgestorven zo onderhand?

Comments are closed.