D-Day nadert voor Rusland in Oekraïne; Medvedev: ‘De Ruiters van de Apocalyps zijn los’

—————————————————————————————————————————————–

Rusland begrijpt nog steeds niet dat Westen geen vreedzame oplossing wil – Dmitry Medvedev, vice voorzitter Russische Veiligheidsraad: ‘De Ruiters van de Apocalyps zijn in galop, en we kunnen alleen nog maar zien op God’

—————————————————————————————————————————————–

Het Oekraïense leger is feitelijk verslagen, maar toch is de oorlog in Oekraïne nog niet afgelopen. De belangrijkste reden is dat het Westen almaar meer geld en zwaarder militair materieel het land in pompt, en alles in het werk stelt nieuwe troepen te trainen en te bewapenen. Voor Rusland nadert daarom D-Day: gaan alsnog de handschoenen uit en wordt Oekraïne met een serie mokerslagen een beslissende nederlaag toegebracht, of wordt de NAVO in staat gesteld het conflict te escaleren naar de directe militaire confrontatie, en misschien wel een nieuwe wereldoorlog? Dan is er nog de derde optie: totale terugtrekking, maar die is om meerdere redenen onwaarschijnlijk. Het lot van de wereld kan wel eens afhangen van het besluit dat de Kremlin in de komende paar weken of maanden maakt.

Rusland had gehoopt de militaire operatie in Oekraïne beperkt te kunnen houden tot het bevrijden van de Donbass en het de-nazificeren van het land. De Westerse wapenleveranties en trainingen maken het echter mogelijk dat Oekraïne de verloren troepen en materieel weer kan aanvullen. De Donbass zal worden bevrijd, daarover bestaat bij beide partijen geen twijfel. Maar het demilitariseren van Oekraïne en het land veranderen in een neutrale staat, zoals het Kremlin wil, lijkt vooralsnog te mislukken – tenzij wordt besloten om de militaire operatie tot heel Oekraïne uit te breiden.

Terughoudendheid Rusland funest?

Rusland had een snelle en totale overwinning over Oekraïne nodig, maar dan had het leger in februari meteen op volle kracht en zonder restricties moeten toeslaan. Dat is niet gebeurd; sterker nog, over de noodzaak daarvan hebben president Putin en de militaire top nog steeds de nodige aarzelingen. Dat zou wel eens funest kunnen blijken te zijn, want het VS/EU/NAVO blok kent geen scrupules en blijft het conflict opstoken, aanvuren en provoceren met de leveranties van steeds zwaardere wapens, waaronder raketten die ook op Rusland zelf kunnen worden afgeschoten.

Hoewel de Westerse propaganda oorlog dat Oekraïne de oorlog gaat winnen door de realiteit aan het wankelen is gebracht, lijkt de aansluiting van Zweden en Finland bij de NAVO ondanks de blokkade door Turkije een kwestie van tijd. Dat is een direct gevolg van het Russische talmen, want een razendsnelle nederlaag van het Oekraïense leger had (al dan niet neutrale) niet-NAVO landen waarschijnlijk tegengehouden om zich bij de Westerse alliantie aan te sluiten.

Rusland begrijpt niet dat Westen geen vreedzame oplossing wil

De Russische leiders lijken nog maar niet te willen begrijpen dat er geen vreedzame of diplomatieke oplossing bestaat voor het conflict. Acht jaar lang heeft het Kremlin de valse hoop gekoesterd dat het Westen en Kiev de Minsk akkoorden zou respecteren. Als dat gebeurd zou zijn, dan was deze militaire interventie en oorlog nooit nodig geweest.

In plaats daarvan heeft het Westen deze 8 jaar gebruikt om het fascistische marionettenregime in Kiev te financieren en te steunen bij het zwaar onderdrukken van de Russisch sprekende bevolking in de Donbass, en tegelijkertijd het Oekraïense leger te trainen en uit te rusten voor de reeds lang geplande – en door onder meer de toenmalige Amerikaanse minister van BuZa Hillary Clinton aangekondigde – oorlog tegen Rusland.

‘Ik bewonder de terughoudendheid van het Kremlin en de (Russische) tegenzin om geweld te gebruiken,’ schrijft Paul Craig Roberts, die als lid van de regering Reagan in de jaren ’80 meehielp aan het beëindigen van de Koude Oorlog. ‘De vraag is of dit gedrag Washington juist aanmoedigt om met de Wolfowitz doctrine nog agressiever op te treden tegen landen die obstakels zijn voor de hegemonie van Washington’ (1).

D-Day voor Rusland: kernwapens worden niet uitgesloten

Het is daarom bijna D-Day voor president Putin, die zich voor de volgende opties gesteld ziet:

1) Net als de afgelopen 8 jaar toekijken hoe het Westerse blok het Oekraïense leger (weer) opbouwt en bewapend, en zo het conflict op gevaarlijk wijze verlengt en uitbreidt;

2) Alsnog keihard uithalen, het Oekraïense leger verpletteren, het regime in Kiev vervangen, en alle Nazi- en CIA elementen in het land (= sinds mensenheugenis twee handen op één buik) opjagen en uitschakelen;

3) Het voor gezien houden en zich terugtrekken uit Oekraïne. Dat zal echter zijn politieke einde betekenen, en de deuren openen voor haviken die niet zullen terugdeinzen voor het inzetten van kernwapens.

‘Niet Oekraïne, maar het Westen leidt de oorlog tegen ons,’ verklaarde Dmitry Peskov, woordvoerder van het Pentagon. Peskov onderstreepte op kalme wijze dat Rusland nooit oorlog heeft gewild, en de NAVO altijd heeft gevraagd ‘ons niet in een hoek te drukken’ door steeds dichter naar de Russische grenzen op te schuiven. Dat is toch keer op keer gebeurd, en dat heeft het Kremlin in het defensief gedrongen. Rusland heeft geen plannen om kernwapens in te zetten, vervolgde hij, maar zal daar niet mee aarzelen als het land in zijn voortbestaan wordt bedreigd. (2)

Russen bijten van zich af

De Russen bijten in ieder geval steeds harder van zich af. De Zwarte Zeevloot voerde aanvallen uit met Kalibr kruisraketten op doelen in Oekraïne, waaronder een belangrijke spoortunnel door de Karpaten, die wordt gebruikt voor de doorvoer van Westerse wapens (5).

De Russische senator Frants Klintsevich verklaarde tegen de staatstelevisie dat er ‘lange afstandswapens met hoge precisie’ zouden moeten worden gebruikt tegen Amerikaanse bases in Europa, nu de VS heeft aangekondigd dat er M142 mobiele raketlanceersystemen (HIMARS) aan Oekraïne zullen worden geleverd. ‘Helaas zien zij (het Westen) onze tolerantie en integriteit aan voor zwakte… Het is tijd dat we stappen nemen om hen te waarschuwen.’ (6)

Medvedev: ‘Vier Ruiters van de Apocalyps zijn los’

Het lot van de wereld lijkt dus af te hangen van hoe agressief het Westerse imperium Rusland in de tang wil nemen, en hoe het Kremlin daarop reageert. In een TV-interview met Al Jazeera deed ex-president en ex-premier Dmitry Medvedev, de vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, de veelzeggende uitspraak dat ‘de Ruiters van de Apocalyps in galop zijn, en we enkel nog op God kunnen zien. Dit is geen voorspelling, dit is reeds aan de gang.’ (3)

De ‘vier Ruiters van de Apocalyps’ worden genoemd in hoofdstuk 6 van het laatste Bijbelboek Openbaring. De toevoeging ‘Apocalyps’ is misleidend, aangezien dit de verkeerde indruk heeft gewekt dat deze aangekondigde gebeurtenissen en rampen – zoals oorlog, honger, dood, geweld en ziekte – pas in de laatste jaren van de ‘eindtijd’ zouden gaan optreden. De profetie geldt echter de hele menselijke geschiedenis van de afgelopen ca. 2000 jaar.

Desondanks zijn de woorden van Medvedev verontrustend, aangezien hij daarmee aangeeft te denken dat we ons in de laatste fase van de eindtijd bevinden, en ons inderdaad nog meer oorlogen, honger, ziekten en massa’s doden te wachten staan. Wel, het behoeft u als lezer geen uitleg meer om te kunnen constateren dat al deze calamiteiten nu opzettelijk worden veroorzaakt door de wereldwijde globalistische machtselite om hun ‘Great Reset’ uit te voeren, om zo een technocratische, volledige digitaal aangestuurde transhumanistische Nieuwe Wereld Orde te installeren – de hardste totalitaire dictatuur die onze planeet ooit heeft gekend.

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts
(2) Armstrong Economics
(3) Hal Turner Radio Show
(4) Hal Turner Radio Show
(5) Rusvesnia
(6) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

28-05: Geheime top in Litouwen: Deelnemers plannen dodelijk ‘ongeval’ Vladimir Putin
16-05: NAVO of WEF false falg? ‘Russische hackergroep KillNet kondigt aanval op Westerse internet aan’
11-05: US Stratcom admiraal waarschuwt dat nucleaire afschrikking in crisis verkeert
09-05: ‘Amerikaanse drones boven Oekraïne bewapend met chemische en biologische wapens’
03-05: Oliver Stone waarschuwt voor Amerikaanse nucleaire false flag in Oekraïne
29-04: WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
01-04: Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog