NAVO of WEF false flag? ‘Russische hackergroep KillNet kondigt aanval op Westerse internet aan’

—————————————————————————————————————————————–

Voorwendsel voor oorlogsverklaring aan Rusland? Of alsnog de door het WEF aangekondigde cyberaanval op onze energievoorziening en het financiële systeem – ‘De NAVO is de agressor en is NIET geïnteresseerd in vrede’

—————————————————————————————————————————————–

20.00 – De hackergroep Killnet, die uit Rusland afkomstig zou zijn, heeft vandaag in een video een ‘wereldwijde internet aanval’ op de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië. Letland, Roemenië, Litouwen, Estland, Polen en Oekraïne aangekondigd. Het is onbekend wanneer de aanval gaat plaatsvinden (1). Wordt dit weer een Amerikaanse/NAVO ‘false flag’ operatie om Rusland openlijk de oorlog te kunnen verklaren? Of wordt dit alsnog de door het World Economic Forum aangekondigde cyber aanval op het internet en onze energievoorziening, bedoeld om het hele maatschappelijke, politieke en financiële systeem in elkaar te laten storten, en de daardoor ontstane chaos en paniek aan te grijpen voor het doordrukken van een keiharde klimaat-vaccinatie-5G dictatuur?

Hoewel Nederland er niet bij genoemd wordt, is het vanwege de interconnectiviteit en onze positie als ‘hub’ onwaarschijnlijk dat wij in het geval van zo’n massale hackeraanval nergens last van zullen krijgen.

Politici nemen steeds vaker openlijk het woord ‘oorlog’ in de mond waar het op Rusland aankomt. De Democratische meerderheidsleider in het Huis van Afgevaardigden verklaarde op 13 mei dat ‘wij in oorlog zijn’. Dit is een zeer ernstige uitspraak voor de leider van de politieke partij die op dit moment de macht heeft in de VS. (2)

Flashback: WEF oefende op cyberaanval op Westen genadeklap te geven

‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’, schreven we op 10 april 2021: ‘Wie de schuld zal krijgen van deze monsterlijke false flag operatie, is onduidelijk. Voor de hand ligt de aloude, afgezaagde smoes ‘de Russen hebben het gedaan!’

Uit ons artikel van 25 mei 2021: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022):

We kunnen inmiddels rustig stellen dat de gevestigde globalistische orde onder leiding van het WEF, de VN, de WHO, het IMF, de EU en de Gavi alliantie, en met steun van bijna de gehele politiek, de frontale aanval op de mensheid heeft geopend. Fase 2 van deze plandemie is zoals u weet namelijk ook al aangekondigd: een (false flag) cyberaanval op het (failliete) Westerse financiële systeem en mogelijk ook de energievoorziening, bedoeld om de bevolking totaal op de knieën te krijgen en de communistische ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’), oftewel de ‘Vierde Industriële Revolutie’ in het kader van VN Agenda 21/2030, zonder verzet te accepteren.

Net als met de corona pandemie simulatie in oktober 2019 (‘Event 201’) heeft het WEF simulaties uitgevoerd om te zien hoe zo’n cyberaanval, die de bevolking dagen- tot misschien wel wekenlang zal afsnijden van hun bankrekeningen en mogelijk ook het internet, en wellicht zelfs (delen van) de energievoorziening (en daarmee ook transport en voedselvoorziening), het beste gepleegd kan worden, en hoe optimaal gebruik kan worden gemaakt van de verwachte gevolgen zoals wijd verspreide chaos en paniek.

De Great Reset wordt er hoe dan ook doorgedrukt

De door het WEF gesimuleerde (/ geplande) cyberaanval zal daarom zo goed als zeker onder ‘false flag’ plaatsvinden. Daarbij nemen de plannenmakers in Davos, Brussel en Washington het risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog met Rusland (en daardoor mogelijk ook met China) op te koop toe. Het is zelfs niet ondenkbaar dat die – eveneens uitgelokte – oorlog verwelkomd zal worden als een ‘unieke kans’ om totale chaos met onnoemelijk veel lijden te creëren, en dat aan te grijpen om de ‘Great Reset’ erdoor te drukken.

Maar ook als deze ‘complottheorie’ niet uitkomt, blijft de door het Westerse machtsblok veroorzaakte situatie in Oekraïne een buitengewoon groot gevaar voor de wereldvrede. Nu Finland en Zweden zich bij de NAVO gaan aansluiten, zal de dreiging die in het Kremlin wordt ervaren alleen maar groter worden.

‘De NAVO is de agressor en wil oorlog’

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong denkt op basis van zijn A.I. ‘Socrates’ echter dat er ‘pas’ rond 2027-2028 een oorlog in die regio zal uitbreken. ‘Ik werk koortsachtig aan wat ik hoop een boek over de komende Derde Wereldoorlog, gebaseerd op de computerprojecties, en niet op mijn opinie. Documenten zijn opgedoken die bevestigen dat Putin gelijk heeft – de NAVO heeft inderdaad beloofd geen centimeter naar het oosten op te schuiven, en dat Oost Europa een neutrale buffer zou blijven.’

‘De NAVO is de agressor en is NIET geïnteresseerd in vrede, want als er echt vrede zou heersen, dan zou er geen noodzaak meer zijn voor de NAVO en zouden al die mensen hun baan kwijtraken.’ Armstrong benadruk nog maar eens dat zijn bronnen ‘verdomde goed’ zijn. ‘Toen de Russen een geheime ondergrondse faciliteit bouwen, vroeg zelfs Margaret Thatcher aan mij of ik daar info over had, omdat hun eigen inlichtingen tekort schoten.’

‘We hebben allemaal het recht te weten hoe het zit. De NAVO wil oorlog, en deze oorlog is bedoeld om Rusland uit te roeien. Oekraïne is een proxy oorlog, precies zoals onze computer in 2013 voorspelde dat het hier allemaal zou gaan beginnen. Het Westen maalt er niets om hoeveel Oekraïners sterven, burgers of anders. Hun doel is om Rusland te verzwakken, en pas dan zal de NAVO optreden. China is de volgende op de lijst.’

Westerse machtsblok geeft niets om lot eigen onderdanen

Ik zou hier aan willen toevoegen dat het de VS/EU/NAVO/WEF elite eveneens helemaal niets interesseert hoe het hun eigen onderdanen, dus ook u en mij, vergaat dankzij hun agressieve oorlogskoers, of wij onze energierekening nog wel kunnen betalen (of straks überhaupt nog wel genoeg energie hebben), ons voedsel, onze brandstof, en noem maar op. En ook niet of wij gezond zijn (het Covid vaxdrama) en nog wel enige vrijheid en zeggenschap hebben over ons eigen leven, al wordt natuurlijk al veel langer aan die basis van onze mensenrechten en zelfbeschikking gezaagd.

Helaas zijn er ook in politiek Den Haag te weinig partijen en politici overgebleven die het welzijn en de vrijheid van de Nederlandse burgers voorop stellen, en die weigeren ons land bloot te laten stellen aan een volkomen zinloze verwoestende totale oorlog, die enkel op touw wordt gezet om de geopolitieke doelstellingen van de Amerikaanse en Europese klimaatelite te realiseren, en die daar zonder met hun ogen te knipperen honderden miljoenen mensenlevens voor over lijken te hebben.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Armstrong Economics

 

Zie ook o.a.:

02-03: Is de door het WEF geplande false flag cyberaanval en blackout nu echt heel dichtbij?

2021:
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-11: Topanalist waarschuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
25-10: Leger Oostenrijk bereidt bevolking voor op 2 weken durende totale blackout in Europa
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025