‘Amerikaanse drones boven Oekraïne bewapend met chemische en biologische wapens’

—————————————————————————————————————————————–

Militaire interventie nabij? Poolse president zegt dat grens met Oekraïne zal worden uitgewist; Britse premier Johnson zegt dat ‘militaire hulp niet langer voldoende is’ – Russen bereiden zich met deze 3 scenario’s voor op uitbreken Derde Wereldoorlog – Putin: ‘Onacceptabel dat de NAVO op jacht is naar ons grondgebied’

—————————————————————————————————————————————–

De Poolse president Andrzej Duda heeft in een toespraak een gemeenschappelijke toekomst voor Polen en Oekraïne aangekondigd. ‘Er zullen geen grenzen meer zijn tussen onze landen, geen grens meer tussen Polen en Oekraïne. Zodat we zullen samenleven op deze aarde, en zullen bouwen en herbouwen aan ons gemeenschappelijke geluk en onze gemeenschappelijke kracht, wat ons in staat zal stellen om ieder gevaar of iedere potentiële bedreiging af te slaan.’ Ondertussen zouden er Amerikaanse drones boven Oekraïne worden ingezet die zijn uitgerust met biologische en chemische wapens.

De fascistische leider van Oekraïne, Volodymyr Zelensky, pleitte onlangs nogmaals voor meer Poolse militaire steun aan zijn land. Als de grenzen inderdaad worden opgeheven kan Polen in theorie een ongelimiteerde hoeveelheid wapens aan het Oekraïense leger leveren.

Polen bereidt volk voor op gevechten met Russische troepen

Tevens kan Polen dan zelf militaire eenheden het land in sturen, iets waar al eerder geruchten over waren en wat nu lijkt te worden bevestigd. De regering in Warschau is namelijk begonnen met het voorbereiden van het volk dat Poolse troepen zullen worden ingezet in Oekraïne, die rechtstreeks tegen de Russen gaan vechten.

Tussen 1 mei en 26 mei week vinden er grootschalige militaire oefeningen langs de grens met Oekraïne plaats. Die oefeningen vormen onderdeel van Defender Europe en Swift Response. Zo’n 18.000 militairen uit meer dan 20 landen oefenen onder commando van het 5e Amerikaanse korps in 8 Europese landen op het uitbreken van een militair conflict met Rusland.

De verklaringen van president Duda – wiens grootvader een vriend was van de Oekraïense nazi fascist Stepan Bandera – kunnen feitelijk worden opgevat als een verkapte aankondiging dat de gebieden in het westen van Oekraïne door Polen zouden kunnen worden geannexeerd, onder het mom van hulp tegen de Russische ‘agressor’. (1)

‘Amerikaanse drones met chemische en biologische wapens actief boven Oekraïne’

Boven de regio rond Kherson zijn Amerikaanse drones waargenomen. Volgens Russische officials zijn deze drones uitgerust met biologische en chemische wapens, en worden die mogelijk reeds ingezet. Dat zou een zeer ernstige oorlogsmisdaad zijn, maar dat is iets waar de Amerikanen zich nog nooit iets van hebben aangetrokken.

Rusland houdt vol dat het vijf jaar geleden alle chemische wapens van de hand heeft gedaan. Izumi Nakamitsu, de ondersecretaris-generaal voor VN Ontwapeningszaken, zegt dat Oekraïne geen chemische wapens in bezit heeft. Toch getuigde een Amerikaanse topdiplomaat voor de Senaat dat het ‘Pentagon eraan werkt om er zeker van te zijn dat de materialen van biologisch onderzoek niet in handen van de Russische strijdkrachten vallen’.

Dat wijst erop dat de recentelijk in Oekraïne ontdekte Amerikaanse laboratoria inderdaad een geheim biologisch wapenprogramma hebben gerund. Zelensky blijft echter beweren dat het hier om ‘gewoon wetenschappelijk onderzoek’ ging, en waarschuwde dat alle landen bang zouden moeten zijn voor het gebruik van chemische- of kernwapens door Rusland. Gezien de feiten lijkt het echter waarschijnlijker dat niet Rusland, maar Oekraïne chemische wapens bezit.

Russen bereiden zich met deze 3 scenario’s voor op uitbreken Derde Wereldoorlog

Putins topadviseurs waarschuwen dan ook voor een ‘provocatie die erop is gericht de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het gebruik van chemische, biologische of tactische kernwapens,’ aldus luitenant-generaal Igor Kirillov.

Nu de NAVO landen steeds meer financiële en militaire hulp naar Oekraïne sturen, bereiden de Russen zich met deze drie scenario’s voor op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog:

1. Een aanval op de kerncentrale Zaporozhuskaya, die door de Russen wordt gecontroleerd. Deze installatie verkeert volgens het ministerie van Defensie in kritieke toestand, wat tot een ramp kan leiden waar Moskou de schuld van zal krijgen. Wereldleiders zouden dit heel goed kunnen aangrijpen voor een oorlogsverklaring.

2. Het Pentagon zet kleine hoeveelheden massavernietigingswapens in, bijvoorbeeld tegen de grote staalfabriek in Mariupol. Ook dit zal Rusland in de schoenen worden geschoven.

3. De derde optie is het minst waarschijnlijk, en dat is het rechtstreekse gebruik van tactische kernwapens op het slagveld. Het gevaar is enorm dat dit in snel tempo zal ontaarden in een wereldwijde kernoorlog. (2)

Boris Johnson wil WO-3 die Putin ten koste van alles probeert te vermijden

Dat de NAVO uit is op een ‘hete oorlog’ met Rusland schrijven wij al vele jaren. Dat moment komt steeds dichterbij nu de Britse premier Boris Johnson gisteren letterlijk verklaarde dat ‘militaire hulp aan Oekraïne niet langer voldoende is om het te verdedigen.’ Tevens zijn de Trident raketten aan boord van de Britse onderzeeërs uitgerust met extra kernkoppen (5).

Dit alles betekent dat de Britten willen dat er een grootschalige Westerse militaire interventie komt, wat automatisch de Derde Wereldoorlog betekent – een oorlog die de NAVO overigens kansloos gaat verliezen indien er inderdaad kernwapens zouden worden ingezet (4).

‘We doen er alles aan om de verschrikkingen van een wereldoorlog niet opnieuw te laten gebeuren’, benadrukte president Putin vandaag tijdens de jaarlijkse Victorie Parade in Moskou, waarmee wordt herdacht dat Nazi Duitsland werd verslagen. De Russische leider noemde het tevens ‘onacceptabel’ dat de ‘NAVO actief op jacht is naar ons grondgebied… We hebben het over neo-nazi’s in Oekraïne, waar de VS en zijn partners mee samenwerken.’

Putin hield zich echter in en verklaarde Oekraïne niet letterlijk de oorlog, zoals waarnemers hadden verwacht. Verder bevatte de militaire parade opvallend weinig pantservoertuigen en ander materieel, maar wel een groot aantal intercontinentale ballistische raketten. (3)


Xander

(1) South Front
(2) Armstrong Economics
(3) DEBKA
(4) Hal Turner
(5) Hal Turner
(6) Afbeelding: WikiMedia Commons, As a work of the U.S. federal government, the image or file is in the public domain in the United States.

Zie ook o.a.:

03-05: Oliver Stone waarschuwt voor Amerikaanse nucleaire false flag in Oekraïne
29-04: WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
01-04: Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog