Geheime top in Litouwen: Deelnemers plannen dodelijk ‘ongeval’ Vladimir Putin

Wordt Vladimir Putin binnenkort letterlijk op de korrel genomen? Rechts: één van de kindsoldaten die de door het Westen gesteunde gewetenloze Zelensky inzet tegen het Russische leger.

—————————————————————————————————————————————–

Britse bisschop: Putin enige wereldleider die zich tegen de Macht van het Kwaad verzet – Rusland vernietigt transport Amerikaanse raketten voor Oekraïne – NAVO te kijk gezet als papieren tijger nu leger Oekraïne in slechts 3 maanden is verslagen – ‘Mogelijke coup tegen Zelensky omdat hij Donbass is kwijtgeraakt’

—————————————————————————————————————————————–

In Litouwen vond gisteren een geheime topbijeenkomst plaats waar plannen werden opgesteld voor de ‘Deputinisering’ van Rusland. De Duitse verslaggever Julian Röpcke was bij de top aanwezig, en berichtte dat de deelnemers inzetten op een dodelijk ‘ongeval’ van Vladimir Putin. Dit is niets minder dan de verkapte aankondiging van een moordaanslag op de Russische president. Ter herinnering: de directe aanleiding voor het uitbreken de Eerste Wereldoorlog was de moord op aartshertog Frans Ferdinand in 1914 in Sarajevo.

De onbeschaamde anti-Russische leugenpropaganda en haatzaaierij in het Westen neemt almaar absurdere vormen aan. Zo deed de Britse premier Boris Johnson de illustere Winston Churchill na door Putin met een krokodil te vergelijken: ‘Hoe kan men met een krokodil omgaan, die op het punt staat je linker voet op te eten? Waarover kun je dan nog onderhandelen? En dat is wat Putin doet.’ Johnson lijkt dan ook vol te in te zetten op een ‘hete’ oorlog tussen de NAVO en Rusland, en roept daarmee opnieuw de potentiële totale vernietiging van zijn land over zich af.

‘Putin enige leider die zich verzet tegen Macht van het Kwaad’

Uit Britse religieuze hoek komt juist onverwachte steun voor de Russische leider. De Britse bisschop Richard Williamson riep in een preek in Warschau juist op om Putin te steunen, omdat hij de laatste hinderpaal is voor de totstandkoming van een een Nieuwe Wereldorde (onder leiding van de WHO, de WEF en de VS/EU/NAVO):

‘Van de regeringsleiders heeft slechts één zich tegen de Macht van het Kwaad opgesteld. Het is niet Boris Johnson in Engeland. Het is niet Macron in Frankrijk. Het is niet Draghi in Italië. Het is Vladimir Putin. Hij mag dan geen engel of heilige zijn, maar hij is desondanks een slimme man met grote moed. En als staatshoofd van Rusland heeft hij de mogelijkheid zich tegen de Eén-Wereld-Regering te verzetten.’

Williamson benadrukte dat Putin niet Oekraïne is binnengevallen om het land te verdelen en te vernietigen, maar om het de-nazificeren en demilitariseren. Rusland was gedwongen zichzelf te verdedigen, vervolgde hij. De echte agressor is niet de partij die dat op het eerste gezicht leek (het Kremlin), maar zit in Kiev, dat daarin al sinds 2014 wordt gesteund door het Westen. ‘Het domme Europa volgt de bevelen van de VS in hun poging Rusland te verpletteren,’ aldus de bisschop. (1)

Oekraïense leger inderdaad verslagen; NAVO te kijk gezet

Zoals we enkele weken al schreven is het Oekraïense leger feitelijk verslagen. Al die tijd spuugden de Westerse media en politici valse hun propaganda uit dat het omgekeerde het geval was, dat Oekraïne het aan het winnen was.

De in het Westen verheerlijkte fascistische president Zelensky – die volkomen gewetenloos kindsoldaten inzet en tegen wie mogelijk een coup zal worden gepleegd omdat hij de Donbass is kwijtgeraakt – kon niet anders dan toegeven dat ‘de realiteit onder ogen moet worden gezien’ dat zijn leger heeft verloren. Minister van BuZa Kubela heeft daarom de opdracht gekregen om toch met Rusland te gaan onderhandelen over het beëindigen van de oorlog. (2) Voormalig president Petro Poroshenko zou ondertussen hebben geprobeerd het land te ontvluchten, waarvoor hij bij de grens met Polen gearresteerd zou zijn (6).

De ondergang van het zwaar gedemotiveerde Oekraïense leger in slechts 3 maanden tijd is extra pijnlijk voor de NAVO, want dat heeft deze soldaten zowel gefinancierd, getraind als bewapend. Het Westerse bondgenootschap is hiermee wereldwijd te kijk gezet als een papieren tijger die in feite niets weet klaar te maken.

Afgelopen zondag voerde het Russische leger voor het eerst een directe aanval uit op een grootschalig Amerikaanse wapentransport voor Oekraïne. Kalibr kruisraketten vernietigden bij het station van Malin (regio Zhytomyr) een lading raketten en andere wapens die waren geleverd door de VS en Europese landen.

‘Rusland verlaat Oekraïne pas als overwinning is behaald’

Dimitry Peskov, woordvoerder van het Kremlin, heeft herhaald dat Rusland geen troepen uit Oekraïne terugtrekt voordat alle doelen zijn bewerkstelligd en de overwinning is behaald. Nota bene NWO topman Henry Kissinger suggereerde dat Oekraïne dan maar sommige gebieden overgeeft aan Rusland, aangezien daar toch voornamelijk Russisch sprekende mensen wonen (5).

In wezen pleitte Kissinger voor niets anders dan het uitvoeren van de door de VS/EU/NAVO/Kiev genegeerde Minsk akkoorden. Als die waren nageleefd, was deze oorlog nooit uitgebroken.

Blokkeert Rusland graantransporten, of…?

Als vergelding voor de onrechtvaardige en keiharde Westerse sancties zouden zo’n 20 Russische oorlogsbodems de Oekraïense havens van de Zwarte Zee blokkeren, waardoor er zo’n 22 miljoen graan niet kan worden geëxporteerd naar minstens 36 landen. Egypte, Libanon, Qatar, Pakistan, Indonesië, Jordanië, Maleisië, Thailand en delen van Afrika zouden hierdoor mogelijk met hongersnood worden bedreigd. Een voorstel is om deze blokkade door de Westerse marine te laten doorbreken (4), maar dat zou een onmiddellijke directe oorlog met Rusland betekenen.

Het is denkbaar dat het bericht over deze Russische blokkade is gemanipuleerd, aangezien het afkomstig is van het Israëlische DEBKAfile, dat zich altijd vierkant achter de Verenigde Staten opstelt en inzake de oorlog in Oekraïne bepaald geen objectieve bron is gebleken.

 

Xander

(1) Mail BD
(2) Hal Turner
(3) Zero Hedge
(4) DEBKAfile
(5) Armstrong Economics
(6) Hal Turner


Zie ook o.a.: