Slangengif in Covid vaccins: complot of realiteit?

Kan het zijn dat het plan om de mensheid genetisch te veranderen en onder totale controle te krijgen nòg duivelser is dan we al dachten?

—————————————————————————————————————————————–

Lezers vroegen gisteren of ik aandacht wilde besteden aan de video ‘Watch the Water’, waarin onder meer dr. Bryan Ardis aan het woord komt. Hij kwam deze week met de beschuldiging dat het Covid-19 virus, de ‘vaccins’ en op zijn minst één Covid behandeling (Remdesevir) gebaseerd zijn op peptiden / proteïnen van slangengif (van de Koningscobra). Volgens Ardis zouden deze moleculen in het water of in de lucht kunnen zijn losgelaten om de Covid-19 angstpandemie te ontketenen. Aanvankelijk was ik vanwege het hoge potentiële ‘hoax’ gehalte nogal sceptisch en afwachtend – totdat ik in een Nederlandse boek van 5 jaar oud de nu exact zo uitkomende voorspelling las dat reptielen DNA met behulp van nanotech met het menselijke DNA zou worden geïntegreerd.

In het interview linkt dr. Ardis slangengif aan geblokkeerde behandelingen met antilichamen (omdat daar een antigif stof inzit die Covid-19 blokkeert), vaccinproductie, en bijwerkingen die sterk zouden overeenkomen met die van de mRNA ‘vaccins’ en diverse Covid behandelingen. Iedere bijwerking van Covid-10 zou volgens hem zelfs een bekend gevolg zijn van blootstelling aan slangengif.

‘Als de beet van een slang’

Officiële media omschreven een groot aantal onderzochte, aan Covid toegeschreven doden alsof er ‘gif door hun lichaam was gestroomd’. De overeenkomst tussen al deze ‘Covid’ slachtoffers? Ze waren met het omstreden Remdesevir behandeld, dat volgens Ardis gebaseerd is op slangengif. Er zaten zelfs ongekende hoeveelheden enzymen in hun bloed die worden geassocieerd met een beet van een ratelslang of adder.

Nu is het zo dat allerlei dierlijke stoffen en ook giffen al sinds jaar en dag worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van medicijnen en farmaceutische producten. Er bestaat zelfs een bedrijf dat ‘Venom Tech’ heet, en dat volgens eigen zeggen al meer dan 10 jaar aan de top staat bij het ontwikkelen van medicatie op basis van gifstoffen.

Dit was een van de redenen waarom ik het ‘slangengif’ verhaal van dr. Ardis, die het toepassen van slangengif en opzettelijk veroorzaken van zoveel doden ‘extreem kwaadaardig’ noemt en in het Bijbels-religieuze perspectief van de strijd tussen goed en kwaad plaatst, niet meteen voor ‘waar’ aannam.

‘U drinkt slangengif’

Al jaren geleden bleek dat slangengif mRNA extreem stabiel is. In 2015 verpakten ze dit mRNA in nanodeeltjes hydrogel, waar vervolgens dynabeads (magnetisch metaal) aan werden toegevoegd om het mRNA van het slangengif te omhullen, zodat het eenvoudiger in de menselijke cellen zou worden opgenomen. Dit zou verklaren waarom op sommige gevaccineerden magneten kunnen worden ‘geplakt’.

Volgens Ardis zijn het drinkwater en de lucht wereldwijd opzettelijk vervuild met deze peptiden. ‘Ze zijn er absoluut van overtuigd dat de peptiden die ze voor Covid hebben gekozen over de hele wereld en de bevolking zijn verspreid, en zich specifiek richten op uw milt, uw pancreas, en uw hersen-, lever-, hart- en longweefsel.’

Ze gebruiken slangengif, noemen dit Covid-19, u drinkt het op, en dan komt het in uw hersenstam,‘ waarna het de hersenen gaat bemoeilijken om zuurstof op te nemen. Dit veroorzaakt inmiddels in toenemende mate vreemd en verward gedrag, in extreme gevallen zelfs rechtstreeks lijkend op dat van slangen en reptielen. Het zwakker wordende magnetische veld van de aarde en een breinparasiet die in 1/3 van de mensheid voorkomt dreigt de hersenfuncties nog verder aan te tasten.

‘De Katholieke Kerk zit hierachter’

Ardis: ‘Wat is HET symbool in het christendom voor het kwaad? De slang. Kun je ook maar iets kwaadaardigers bedenken dan de hele wereld te injecteren met slangengif?… Ik denk dat dit altijd al het plan is geweest: het DNA van de slang (‘het serpent’) in UW door God gegeven DNA krijgen. En daar gebruiken ze mRNA tech en het gif van de Koningscobra voor… En ik geloof dat de paus en de Katholiek Kerk, de orde der Jezuïeten, hierachter zitten.’

In dit kader heb ik er in 2020 voor het eerst in dit artikel erop gewezen dat het beruchte ’teken van het Beest’, ‘666’, in de grondtekst leest als Chi-Xi-Stigma, en dat dit in de tijd van de Romeinen, de tijd waarin Openbaring werd geschreven, onmiddellijk zou worden gelezen als: ‘Teken van Christus’ Kruis.’ Was dit een profetie over de komst van het valse christendom geleid door het Vaticaan?

 

 

Xander

Zie ook o.a.:

03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?
23-03: ‘Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’

2021:

23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab in VS ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.