Slangengif en Covid vaccins: Vermenging met reptielen DNA al 5 jaar geleden in dit Nederlandse boek voorspeld

Kan het zijn dat het plan om de mensheid genetisch te veranderen en onder totale controle te krijgen nòg duivelser is dan we al dachten?

—————————————————————————————————————————————–

Nieuwe Dageraad II (2017): ‘Met nanotechnologie zullen chemische stoffen bewust in menselijk DNA worden ingebracht, waardoor er een humanoïde reptielhybride ontstaat, wiens gedrag, handelingen en gedachten exact kunnen worden aangestuurd’

—————————————————————————————————————————————–

Lezers vroegen gisteren of ik aandacht wilde besteden aan de video ‘Watch the Water’, waarin onder meer dr. Bryan Ardis aan het woord komt. Hij kwam deze week met de beschuldiging dat het Covid-19 virus, de ‘vaccins’ en op zijn minst één Covid behandeling (Remdesevir) gebaseerd zijn op peptiden / proteïnen van slangengif (van de Koningscobra). Volgens Ardis zouden deze moleculen in het water of in de lucht kunnen zijn losgelaten om de Covid-19 angstpandemie te ontketenen. Aanvankelijk was ik vanwege het hoge potentiële ‘hoax’ gehalte nogal sceptisch en afwachtend – totdat ik in een Nederlandse boek van 5 jaar oud de nu exact zo uitkomende voorspelling las dat reptielen DNA met behulp van nanotech met het menselijke DNA zou worden geïntegreerd.

In het interview linkt dr. Ardis slangengif aan geblokkeerde behandelingen met antilichamen (omdat daar een antigif stof inzit die Covid-19 blokkeert), vaccinproductie, en bijwerkingen die sterk zouden overeenkomen met die van de mRNA ‘vaccins’ en diverse Covid behandelingen. Iedere bijwerking van Covid-10 zou volgens hem zelfs een bekend gevolg zijn van blootstelling aan slangengif.

‘Als de beet van een slang’

Officiële media omschreven een groot aantal onderzochte, aan Covid toegeschreven doden alsof er ‘gif door hun lichaam was gestroomd’. De overeenkomst tussen al deze ‘Covid’ slachtoffers? Ze waren met het omstreden Remdesevir behandeld, dat volgens Ardis gebaseerd is op slangengif. Er zaten zelfs ongekende hoeveelheden enzymen in hun bloed die worden geassocieerd met een beet van een ratelslang of adder.

Nu is het zo dat allerlei dierlijke stoffen en ook giffen al sinds jaar en dag worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van medicijnen en farmaceutische producten. Er bestaat zelfs een bedrijf dat ‘Venom Tech’ heet, en dat volgens eigen zeggen al meer dan 10 jaar aan de top staat bij het ontwikkelen van medicatie op basis van gifstoffen.

Dit was een van de redenen waarom ik het ‘slangengif’ verhaal van dr. Ardis, die het toepassen van slangengif en opzettelijk veroorzaken van zoveel doden ‘extreem kwaadaardig’ noemt en in het Bijbels-religieuze perspectief van de strijd tussen goed en kwaad plaatst, niet meteen voor ‘waar’ aannam.

‘U drinkt slangengif’

Al jaren geleden bleek dat slangengif mRNA extreem stabiel is. In 2015 verpakten ze dit mRNA in nanodeeltjes hydrogel, waar vervolgens dynabeads (magnetisch metaal) aan werden toegevoegd om het mRNA van het slangengif te omhullen, zodat het eenvoudiger in de menselijke cellen zou worden opgenomen. Dit zou verklaren waarom op sommige gevaccineerden magneten kunnen worden ‘geplakt’.

Volgens Ardis zijn het drinkwater en de lucht wereldwijd opzettelijk vervuild met deze peptiden. ‘Ze zijn er absoluut van overtuigd dat de peptiden die ze voor Covid hebben gekozen over de hele wereld en de bevolking zijn verspreid, en zich specifiek richten op uw milt, uw pancreas, en uw hersen-, lever-, hart- en longweefsel.’

Ze gebruiken slangengif, noemen dit Covid-19, u drinkt het op, en dan komt het in uw hersenstam,‘ waarna het de hersenen gaat bemoeilijken om zuurstof op te nemen. Dit veroorzaakt inmiddels in toenemende mate vreemd en verward gedrag, in extreme gevallen zelfs rechtstreeks lijkend op dat van slangen en reptielen. Het zwakker wordende magnetische veld van de aarde en een breinparasiet die in 1/3 van de mensheid voorkomt dreigt de hersenfuncties nog verder aan te tasten.

‘De Katholieke Kerk zit hierachter’

Ardis: ‘Wat is HET symbool in het christendom voor het kwaad? De slang. Kun je ook maar iets kwaadaardigers bedenken dan de hele wereld te injecteren met slangengif?… Ik denk dat dit altijd al het plan is geweest: het DNA van de slang (‘het serpent’) in UW door God gegeven DNA krijgen. En daar gebruiken ze mRNA tech en het gif van de Koningscobra voor… En ik geloof dat de paus en de Katholiek Kerk, de orde der Jezuïeten, hierachter zitten.’

In dit kader heb ik er in 2020 voor het eerst in dit artikel erop gewezen dat het beruchte ’teken van het Beest’, ‘666’, in de grondtekst leest als Chi-Xi-Stigma, en dat dit in de tijd van de Romeinen, de tijd waarin Openbaring werd geschreven, onmiddellijk zou worden gelezen als: ‘Teken van Christus’ Kruis.’ Was dit een profetie over de komst van het valse christendom geleid door het Vaticaan?

Nanotech – reptiel DNA scenario 5 jaar geleden voorspeld

Tot mijn stomme verbazing kwam ik het bovenstaande, bijna onwerkelijk klinkende scenario waarin reptielen DNA wordt vermengd met menselijke DNA vrijwel exact zo tegen in het 5 jaar oude boek ‘Nieuwe Dageraad II’ van de Nederlandse auteur Helma Broekman, waar ik onlangs al eens eerder naar verwees. Op bladzijde 152 staat onder het kopje ‘De werking van het reptielen DNA’ onder meer het volgende (overgenomen met toestemming van de auteur, vet en onderstreept toegevoegd):

‘Zoals we al eerder vermeldden is er geen fysieke aanwezigheid van jullie nodig bij de satanische (antichrist) rituelen, om toch in jullie energieveld te kunnen indoctrineren en zelfs over te nemen… Zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal baant de reptielenenergie, middels jullie aura, dieper een weg naar binnen. Steeds minder voelen jullie daardoor je eigen essentie, omdat het meest wezenlijke in de mens wordt uitgeschakeld.’

‘De uitwerking van de reptielenenergie varieert in heftigheid van klachten. Over het algemeen geldt: hoe heftiger de klach(en), hoe meer het reptielen DNA het menselijke DNA heeft uitgeschakeld. Het reptielen DNA legt allereerst een laag om de menselijke DNA streng, waardoor deze afzwakt in levenskracht. Vervolgens worden met een soort elektromagnetische energetische ‘draden’ / tentakels gaten gemaakt in elke lichaamscel, waardoor de chromosomen ingekapseld zijn door deze tentakels. Binnen deze inkapseling klapt het reeds afgezwakte DNA als het ware ineen, zodat vervolgens het reptielen DNA centraal binnen de chromosomen zelf komt te liggen.’

‘Als laatste worden dan de elektromagnetische draden aangelegd, waarbij nagenoeg de hele lichaamscel onder aansturing valt van het reptielen DNA. Dit proces is een zeer genuanceerde vorm van nanotechnologie en bijna niet in menselijk termen te bevatten.’

‘De volgende stap is dan simpel: van nanotechnologie wordt overgestapt naar chemische nanotechnologie, en hierbij worden inderdaad chemische stoffen bewust jullie DNA ingebracht. Het reptielen DNA is tegen deze stoffen bestand, maar het menselijke DNA wordt erdoor vernietigd. Als de chemische nanotechnologie klaar is, dan is er een humanoïde reptielhybride ontstaan, die volledig aanstuurbaar is door de matrix zelf.’

‘De hybride blijft dus gevangen middels dit magnetisme aan het veld van de matrix, en kan via elektromagnetische geleiding (denk aan 5G -X) exact gestuurd worden in zijn gedrag, handelingen en gedachten… Dit noemen we met andere woorden een zombie-achtige, ofwel: transhuman levensvorm.’

Onder de indruk van deze zeer bijzondere boeken

Dit is bepaald niet de enige passage in dit boek, en tevens ook in het eerste deel, dat òf helemaal is uitgekomen of aan het uitkomen is, en/of waarvan nieuwe en recente wetenschappelijke ontdekkingen – weliswaar met andere bewoordingen – de realiteit en waarheid bevestigen. Ik ben er erg van onder de indruk, zowel wat betreft de inhoud als het hoge niveau (bovenstaande citaten spreken voor zich), en ken persoonlijk geen enkel ander Nederlands boek dat hier zelfs maar bij in de buurt komt.

Ik heb het in bijna 14 jaar Xandernieuws nog maar zelden eerder gedaan, en de laatste keer is vele jaren geleden: een boek, of in dit geval zelfs twee boeken, aanbevelen. Van harte zelfs, want als u beetje een open minded bent en niet vastzit in uw oude vertrouwde denkbeelden, dan garandeer ik u een complexe, maar altijd consistente en vooral zeer verbazingwekkende reis door een wereld die aanvankelijk als ‘science fiction’ kan overkomen, maar die tegelijkertijd onthutsend veel sluitende verklaringen heeft voor de almaar vreemder, bizarder en ook angstwekkender wordende realiteit waarin wij nu leven.

De boeken zijn het beste hier (Boekhandel Heijink) te bestellen. Het zijn weliswaar niet de allergoedkoopste boeken, maar op de resp. 283 (deel I) en 319 (deel II) bladzijden staat werkelijk een enorme schat aan bijzondere informatie waar de meesten van u hoogstwaarschijnlijk zelfs nog nooit over hebben nagedacht, en die u zal uitdagen om uw horizon flink te verbreden. En dat zal de komende maanden en jaren in deze eindtijd heel hard nodig zijn, is mijn overtuiging. Kortom: naar mijn mening dus het geld meer dan waard. (** AANVULLING: Er zijn bij deze boekhandel ook goedkopere paperbacks van haar boeken beschikbaar.)

(Noot: ik heb hier geen enkel commercieel belang bij en verdien hier dus helemaal niets aan.)

Xander

Zie ook o.a.:

03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?
23-03: ‘Het Grote Ontwaken komt pas zodra de mensheid dreigt te worden uitgeroeid’

2021:

23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab in VS ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
28-08: Japan ontdekt besmetting met ‘magnetische substantie’ in Covid-19 injecties
13-08: ‘Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
05-06: Fauci Files: Coronavirus al op 11 maart 2020 intern een opzettelijk gemaakt ‘biowapen’ genoemd
01-06: Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

18-12: Hooggeplaatste kardinaal Vaticaan: ‘We worden slaven van een goddeloze en moorddadige agenda’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.