Italië: Geen werk en loon meer zonder vaxbewijs; ‘EU wil vaxpas ook voor winkels en tanken invoeren’

‘En het (Beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’/ prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’.

—————————————————————————————————————————————–

De allerhardste, meest inhumane en straks ook meest bloedige dictatuur die deze planeet ooit gekend heeft, door mij consequent het ‘systeem van het Beest’ genoemd waarin niemand meer kan ‘kopen of verkopen’ zonder ‘de prik’, wordt er zoals voorspeld in ijltempo doorgedrukt om te voorkomen dat het wakker wordende deel van de bevolking in opstand komt. De Italiaanse regering verplicht per 15 oktober een bewijs van vaccinatie/negatieve test voor ALLE werknemers, dus niet alleen die bij de overheid. Mensen die weigeren worden zonder doorbetaling van loon op non actief gezet. In Slovenië kunnen mensen niet eens meer tanken of naar de supermarkt zonder QR code, een maatregel de EU op korte termijn zou willen overnemen.

Mensen die toch zonder ‘groene pas’ op het werk verschijnen krijgen een boete van tussen de € 600 en € 1500. Italië is het eerste land dat het vaccinpaspoort voor alle werknemers verplicht stelt. De pas is weliswaar ook geldig als je een negatieve test of bewijs van herstel na Covid (antilichamen) kan voorleggen, maar er kan worden aangenomen dat zodra de pas algemeen ingevoerd is, de geldigheid zal worden beperkt tot enkel de Covid injecties.

Afgelopen weekend waren er in 120 Italiaanse steden opnieuw grootschalige demonstraties. Al in maart werden zorgmedewerkers verplicht zich te laten ‘vaccineren’. Tot nu toe zijn 728 artsen die weigerden naar huis gestuurd. In Frankrijk zijn ongeveer 3000 zorgmedewerkers op non-actief gesteld voor het weigeren van de Covid injecties. (1)

Slovenië: vaxpas vereist om te kunnen tanken, ‘EU wil maatregel overnemen’

Eerder deze week gebruikte de Sloveense politie in Ljubljana traangas en waterkanonnen om een massa demonstratie tegen het verplichte ‘vaccinatie’certificaat uit elkaar te drijven. Deze vaxpas is verplicht voor toegang tot winkels en zelfs om te kunnen tanken.

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft dat zijn bronnen hem hebben gezegd dat de EU deze maatregelen wil overnemen, zodat je binnen enkele maanden overal in Europa alleen nog met een QR code / vaxpas zult kunnen ‘kopen of verkopen’.

‘Logica en gezond verstand zijn verdwenen’

‘Ze proberen om Europa compleet in een nieuwe communistische staat te veranderen,’ reageert de Amerikaanse econoom Martin Armstrong (2). ‘Een groot deel van de mensheid is overduidelijk niet in staat om voor zichzelf te denken. Achter de TV camera’s lachen de politici hoe eenvoudig het is om deze mensen de hele tijd voor de gek te houden. Tegenstrijdigheden doen er nooit toe. Logica is verdwenen, en gezond verstand is er mogelijk zelfs nooit geweest. Ze hebben op grote schaal (Stanley) Milgrams experimenten bewezen.’ (3)

Yale psycholoog Milgram bewees in de jaren ’60 dat de blinde gehoorzaamheid van het Duitse volk aan de Nazi’s bepaald geen unieke uitzondering was, maar dat ieder mens onthutsend snel en eenvoudig geneigd is met dezelfde slaafse gehoorzaamheid te reageren op autoritair gezag, zelfs als dat gezag eist dat andere mensen pijn en kwaad moet worden aangedaan. Het enige dat mensen al over de drempel trekt om zelf mee te doen met mensenrechtenschendingen en martelprakrijken is een herhaaldelijk ‘we doen het (samen) voor een goede zaak’, ‘het is noodzakelijk voor de veiligheid / volksgezondheid’, et cetera.

Wel, kijk maar om u heen, en zie hoe verbijsterend dun het laagje menselijkheid ook in ons land blijkt te zijn. We schreven het in het voorjaar van 2020 al: als deze ‘Great Reset’ / Agenda-2030 klimaat-vaccinatie agenda niet wordt gestopt, als mensen nu nog steeds weigeren wakker te worden, dan zal dit op een nog veel groter drama uitlopen dan in de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw.

Welkom in de (stapsgewijze) vervulling van Openbaring 13:16 (in Nederland zelfs mede door de hand van een christelijke minister van Volksgezondheid):

‘En het (Beest = symbool van het laatste, grensoverschrijdende wereldrijk) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (lett. charagma = ‘ets’/ prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft’.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

13-09: Nieuwe Muur in Europa? Nederland en Duitsland voeren Apartheid in terwijl Denemarken en Zweden juist opengaan
12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven
08-09: Australië ontzegt ongevaccineerden toegang tot gezondheidszorg en sluit ze thuis op
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
02-09: Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn ( / Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers )
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden ( / Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen )
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren

07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

77

 1. @ Antony Sutton fan,

  Naar mijn mening is alles niet zo eenvoudig.
  “Dit is nog niet het merkteken van het beest omdat het VOORHOOFD er totaal niet bij betrokken is, en ook niet de rechterhand. Het Woord moet boven alles gezaghebbend zijn en daaraan moet elke leer getoetst worden.”

  Het Woord is gezaghebbend, en omdat het onder andere vervuld is. Een man die woont in een grot op een klein mediterraan eiland schreef 2 duizend (?) jaar geleden dat de dag zal komen dat je niet in staat zal zijn om te kopen en te verkopen zonder een gevestigd teken. Wat een geweldig toeval met kov-ID?!

  Je zegt: “Bovendien moet je het merkteken dat op je hand of voorhoofd zélf zit, laten zien, en niet een soort app, waarmee nog gesjoemeld kan worden.”
  Ik weet het niet, vanwege mijn eigen comfort, maar mensen kijken heel vaak naar het heden, alsof het zich niet zal ontwikkelen en veranderen. En als vandaag het bewijs van uw immunisatiestatus wordt geassocieerd met de weergave van een digitaal teken op het smartphonescherm of zelfs met een bedrukt papieren teken, dan is dit nog steeds niet het juiste teken. Er is echter een gefaseerde ontwikkeling gepland.
  Ik weet niet of je het gehoord hebt, maar ik heb van veel plaatsen gehoord over een prachtig fenomeen: scannen van houders van een dergelijk certificaat met een draagbare scanner op luchthavens en grensposten. Ze scannen de plaats waar ze het vaccin kregen. Valse houders van een dergelijk certificaat werden geweigerd om te vliegen of de grens over te steken. Als je het nog niet gehoord hebt, denk ik dat het snel ter sprake komt.
  Elektronische thermometers niet scannen het voorhoofd gebied? Een test die wordt uitgevoerd naast het neustussenschot, dat zich naast of op het voorhoofd bevindt? Laten we wachten op de bijna klaar super-test van Mologic, gemaakt door een gezamenlijke orde van Gates en Soros, die speciaal is ontworpen alleen voor het “nieuwe” kovirus. Hebben we een scan om de voltooide test te bewijzen?

  Het lijkt erop dat de beruchte Orwelliaanse “laars van het verpletterende menselijke gezicht voor altijd” is al verhoogd naar de volgende stap: verhoogde mortaliteit (we weten hoe) -> verhoogd niveau van “gezondheidsrisico” -> en de publicatie en legalisatie van de reeds uitgevonden en bestaande technologie voor het volgen van de gezondheidstoestand (mogelijk herkennend het bestaan van en in de huidige injecties, of door de alomtegenwoordige injectie van een nieuwe super-injectie, zoals het nieuwe superWax dat DARPA onlangs heeft aangekondigd, en dat “beschermt” tegen “virussen die nog niet bestaan”)

  “Bovendien kun je nog altijd door mensen die je kent je boodschappen thuis laten bezorgen.”
  Geavanceerde, hightech en uitgebreide noodzakelijkerwijs contact tracking in een situatie van “extreem hoog risico voor de volksgezondheid”? Het is bijna morgen. En met de bovengenoemde technologieën…

  Het Woord verklaart ook de werkelijkheid figuurlijk. “Voorhoofd” en “rechterhand” zijn symbolen van gedachten en acties. En plaatsing van merkteken van het beest op het fysieke voorhoofd en rechterhand, waardoor hij macht krijgt over de gedachten en acties van het resulterende het merkteken. (Natuurlijk, fan, je hebt gelijk dat het wordt geïnjecteerd niet alleen in de rechter, maar ook in de linkerhand.) Helaas, John, die de visie ontvangen, kon alleen onze realiteit te beschrijven in termen van de toenmalige.

  Ik heb mijn eigen interpretatie van wie het beest is. Zoals ze zeggen, “God is een Geest”. Hij is niet de geest van de “Weg, Waarheid en Leven” – Hij IS “de Weg, de Waarheid en het Leven”. Het beest in tegendeel. Beiden groeien in de tijd, presteren in het vlees door de mensheid, gerealiseerd worden door de zaken van de mensheid. En ze zijn uitgegroeid tot het extreme dualisme van vandaag: aan de ene kant, in high-tech totalitarisme, waarin “vrijheid is slavernij” en “onwetendheid is macht”, wat de overweldigende meerderheid zal zijn, als dit nog niet het geval is, en het deel dat opgroeide in geloof en ongehoorzaamheid aan de Prins van deze wereld.
  Ik denk dat dit een volkomen duidelijke verdeling is, waarin volwassenen in het nastreven van de waarheid misleiding duidelijk kunnen onderscheiden, en de rest het volledig als de waarheid kan waarnemen, opzettelijk werd gecreëerd. Om te zorgen voor een duidelijke keuze, het overwinnen van de wijdverbreide sluwheid onder slimme mensen om twee meesters te dienen op hetzelfde moment. Anders kan deze situatie voor altijd voortduren en intensiveren. Daarom is dit een fysieke impasse van de situatie: om duidelijk te zijn, wat is de enige uitweg, en om iedereen toe te staan ernaar te zoeken.

  Dingen zijn heel duidelijk voor degenen die niet hebben geslapen tot vandaag. “Degene die het heeft zal meer toevoegen aan hem, en degene die het niet heeft zal wegnemen wat hij heeft.” (Ik citeer uit mijn geheugen, sorry als dit onjuist is) Nou, wat zal worden toegevoegd aan iemand die tot op de dag van vandaag naar de waarheid heeft gezocht, en wat zal worden weggenomen van iemand die op zoek is naar handige rustgevende verklaringen? Zicht en begrip van tekens?
  Naar mijn mening bevinden wij ons in een veel verder stadium van het scenario, maar misschien heb je gelijk, @ Antony Sutton fan.

 2. Beste Xander ,

  Dank voor uw reactie. Ik kom hier al heel wat jaren. Dank voor al de informatie die u verzameld. U vraagt of ik me thuis zou kunnen voelen op het geloofsforum. Het klinkt gek maar dat is niet zo. Niet ten nadele maar soms lees ik daar wel mee en heel soms reageer ik. Maar ik voel geen behoefte om dingen te bespreken daar omdat ik weet waar ik sta en dat is voldoende voor mij. Wel ben ik me ervan bewust dat geloofszaken op het geloofsforum thuis horen. Toch vind ik dat lastig om dat te splitsen. Want alles leid voor mij terug naar mijn basis. Jezus . Groet van Atina

  U moet doen wat bij u past Atina. Mvg. Mod.

 3. @Sandra Reijers
  Bang zijn is niet goed, een haas is bang en die wordt dan ook opgejaagd, laat je niet opjagen….

 4. Beste Xander,
  De berichten zijn inderdaad niet hoopgevend, maar ik hou me vast aan wat de Bijbel zegt over het Merkteken van het Beest in Openbaring 13. In Openbaring 1 t/m 3 wordt de gemeente van Jezus Christus nog genoemd. Daarna niet meer. Waarom ? Omdat de gemeente daarna is opgenomen. Dus het Merkteken van het Beest is tijdens de Grote Verdrukking, dus na de Opname van de Gemeente. Dus Ik zal het Merkteken van het Beest niet meer meemaken. Zie het filmpje van Dr Andy Woods ” 7 reasons to trust the Pre-Trib. Rapture “. Niettemin blijven de berichten zeer intimiderend en angstaanjagend. De Bijbel zegt nl : wacht slechts tot Hij ( de H. Geest ) die weerhoudt is weggenomen. Dan zal de Wetteloze zich openbaren.

 5. ”NPO 1 de grote schande van de Nederlandse televisie!” zie hetanderenieuws.nl? Zelfs kinderen worden misbruikt & tegen elkaar opgezet!

 6. Het is heel simpel: Dit is nog niet het merkteken van het beest omdat het VOORHOOFD er totaal niet bij betrokken is, en ook niet de rechterhand. De ‘vaccins’ worden ook vaak in de linkerarm gespoten, en niet in de rechterhand. Het Woord moet boven alles gezaghebbend zijn en daaraan moet elke leer getoetst worden. Bovendien moet je het merkteken dat op je hand of voorhoofd zélf zit, laten zien, en niet een soort app, waarmee nog gesjoemeld kan worden. Bovendien kun je nog altijd door mensen die je kent je boodschappen thuis laten bezorgen. Ook is de antichrist er nog niet, zijn beeld is er nog niet, de tempel is er nog niet, dus dit is een voorloper ervan. Ja, het wordt moeilijk, en de uitsluiting begint al, maar dit is nog niet het merkteken (charagma). Het is namelijk nog niet verbonden met de aanbidding van een persoon.

 7. @Antoin schreef:
  17/09/2021 om 7:58 pm
  wat kan hier nog tegen gedaan worden? Is er een manier om onder de prik vandaan te komen?
  Wat nu als de volgende maatregel is dat je een coronapas moet tonen als je de gewone boodschappen wilt gaan doen?

  Niet panikeren!
  Ja, je kunt onder de prik vandaan komen door gewoon NEE te zeggen…niemand kan jou dwingen om een spuit in je arm te laten duwen zonder dat jij dat wil!

  Er zijn geen afdwingbare nood-corona-maatregelen want daarvoor moeten ze wet zijn en dat zijn ze niet!

  Er is immers niks vanaan dat de staat meent, om door het overtreden van de grondwet en mensenrechten met onwettige nepmaatregelen, ons te kunnen dwingen tot een medische handeling/prik die behoort tot het privéleven en exclusief recht van zelfbeschikking van burgers – dat krijgen ze nooit wettelijk erdoor geduwd en dat weten ze…..daarom wordt er telkens door misleidende termen en vage woordjes de indruk gewekt alsof burgers wettelijk gedwongen zouden kunnen worden.
  Dat is dus NIET waar!
  We komen telkens op hetzelfde doel uit: VRIJWILLIGE vaccinatie op alle mogelijke manieren en door alle mogelijke angstzaaierij, misleidingen, voorliegen en insinuaties…enkel als mensen geloven dat de maatregelen wettig zouden zijn, kunnen ze (af)gedwongen worden.

  Zolang er niet op democratische wijze door een legitieme, verkozen regering een legale wet tot stand komt, na een debat in het parlement met voltallige stemming van een wetsvoorstel en gepubliceerd in het Staatsblad, is er niks vanaan, is er geen sprake van een verplichte coronapas, is er geen sprake van enige uitsluiting, is er geen sprake van verplichte vaccinatie, en blijft het bij politieke blufpoker om angst te zaaien zodat mensen VRIJWILLIG zouden gehoorzamen. PUNT.

  Niemand kan en mag je geheime medische informatie=coronapas vragen als voorwaarde voor je recht om de basisbehoefte voedsel te kunnen kopen!
  Iedereen kan de politiekers wel aanklagen voor het overtreden van talloze, bestaande wetten.
  Ondernemers die gedwongen/afgeperst worden, door chantage van de politiekers met boetes om de coronapas van klanten te eisen, kunnen die politiekers aanklagen voor het aanzetten tot criminaliteit, voor het overtreden van de anti-discriminatiewet om hun klanten medisch te discrimineren en door hun medische beroepsgeheim te schenden.
  Burgers kunnen de politiekers aanklagen voor het schenden van hun medisch beroepsgeheim door een coronapas in te voeren.
  Burgers kunnen politiekers aanklagen voor het schenden van hun privéleven, de grondwettelijke rechten en de zelfbeschikking.
  Mensen moeten beseffen dat zij in hun recht staan, dat de wet aan hun kant staat en dat de politiekers diezelfde wetten overtreden en dus criminelen zijn.
  Mensen moeten hun angsten loslaten, angst voor een griepvirus dat lang uitgedoofd is, angst voor besmetting dat even onvermijdelijk is als een verkoudheid en angst voor boetes die niet mogen gegeven worden.
  Enkel angst verhindert een normaal leven, we doen het onszelf aan.
  Stop de angst en leef zoals we altijd hebben gedaan, daar hebben wij het recht toe.

 8. Hoe ziet onze toekomst eruit? En de toekomst van onze kinderen, heeft studeren en maken van mega studieschulden nog wel zin?
  Wat zijn de meest belangrijke banen in de toekomst?

  Xander kunt u hierover ook een artikel schrijven? Ik zou het enorm waarderen.

 9. ”Er gaan straks doden vallen!” YT video van blckbx.tv, politie wordt zwaarder bewapend tegen burgers, terwijl er geen toename was van geweld tegen politie! Politie bekent dat politiek hen de opdracht geeft om protesters in elkaar te slagen!

 10. Ik weet een ding, en dat is: dat dit niet vreedzaam gestopt word!
  Zoiets te bedenken is bitter naief.

 11. Nieuwe YT video van De Kapitein, ”ze rammen er weer eens op los in Den Haag!” weer politiegeweld ingezet door de politieke bende!

 12. Op dit moment zijn er op een digtaal platform al 3.075 aanbieders waaronder winkels,artsen,bedrijven,scholen en andere dienstverleners of organisaties waar je altijd welkom bent.Ook zonder test of vaccin.

  https://keuzevrijbijmij.nl

 13. @ Atina 11:45 pm, op 17/9. Respect Atina. En ook voor mij herkenbaar wat U schrijft, over het pesten en buiten sluiten. Ik heb ook dergelijke ervaringen gehad. Maar ook ik stel mijn vertrouwen enkel in de Here Jezus, en de God van Abraham, Isaäc en Jacob.

 14. Ik ben trots aan de goede kant te mogen staan. Dit alles maakt mij sterker en sterker en sterker dat ik vol zal houden tot het einde. Ik had altijd bewondering voor Jeanne d’arc. Ik wilde zoals haar zijn. Nu is mijn kans om te mogen staan in de waarheid en niets anders dan de waarheid. Welke is vast gegrond in Jezus Christus , onze HEER .

  Ik heb zoveel testen gekregen in mijn leven voor deze tijd. Alles valt op zijn plek. Vroeger werd ik gepest toen ik 5 jaar oud was omdat mijn armen behaard zijn . Mijn reactie ? Nooit heb ik het afgeschoren maar werd er trots op.

  Ik werd gepest in de eerste van de middelbare school. Ze sloten me in en gooiden ijsballen op mij. Wat was mijn reactie ? Ik stond daar en was de kalmte zelf. Ik liet het gebeuren en voelde me sterker als dat hele clubje .

  Ik kwam in een sekte terecht en leerde na mijn uitsluiting dat de waarheid me liever was dan angst voor mensen of dwang om er maar weer bij te gaan. Nee , ik wilde de waarheid , ook al verloor ik alles.
  En zo kan ik er nog velen op noemen.

  Wat ben ik God dankbaar dat Hij mij voorbereid heeft door deze ervaringen toe te laten. Ik mag zijn kind zijn en Hij geloofd in mij en ik in Hem.

  Dank Atina voor uw openhartigheid. Misschien voelt u zich ook thuis op het Geloofsforum , waar u gelijkgestemden treft. Mvg. Mod.

 15. Als er één boek is dat alleen duidt op een volgorde en dat het boek van zich zelf getuigd, dan zijn het de Openbaringen van Christus aan Johannes.

  Het voert te ver om aan te duiden dat de gemeente van Christus naar mijn beste Bijbelse inzichten het niet mee zullen maken, maar het enige wat de gemeente nu nog kan doen is het begeleiden en vastleggen van hetgeen duidelijk beschreven en geschreven is totdat, totdat………

  Degene is achter blijven, daarvan zullen dan nog een groot aantal alsnog de ogen opengaan. Maar het is niet leuker en mooier te maken dan het is. Het gaat nog eerst door ellende heen voordat Jezus met macht terugkomt.

  Israël zal dan in één keer dan zien wie hun Jeshua is.
  Momenteel loopt bij Family 7 een studie daarover. Ik denk ook heel leerzaam voor degen die nu echt die dingen wil duiden.

  Johannes stond op het zand bij de zee aan het eind van Openbaringen 12.
  In Openbaringen 13 zag Johannes:

  En ik zag uit de zee een beest opkomen, dat zeven koppen en tien hoorns had, en op zijn hoorns waren tien diademen, en op zijn koppen een godslasterlijke naam.
  2 En het beest dat ik zag, leek op een panter, en zijn poten waren als die van een beer, en zijn muil was als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht, zijn troon en grote macht.

  3 En ik zag een van zijn koppen als dodelijk gewond, dodelijk gewond – Letterlijk: geslacht. maar zijn dodelijke wond werd genezen. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna.

  4 En zij aanbaden de draak, omdat hij aan het beest macht gegeven had. En zij aanbaden het beest en zeiden: Wie is aan dit beest gelijk? En wie kan er oorlog tegen voeren?

  Wat was het laatste Keizerrijk van Europa? Antwoord: Duitsland. Hoe werd Duitsland ook wel genoemd? Het Heilig Romeinse Duitse Rijk.

  Johannes zag het grote Romeinse Rijk en dit behelst eigenlijk ook de Keizerrijken die daarna zijn geweest. Vanuit het zand keek Johannes. Eigenlijk kwam het beest op het land en als je kijkt naar de grenzen van het Romeinse Rijk zoals het begonnen is, dan lag bijna ieder land wel aan het water.

  De Keizerrijken die er waren na het Romeinse Keizerrijk, dat waren er niet zoveel en het behield altijd oer-kenmerken van het oorspronkelijke Romeinse Rijk.

  Het eerste beest is hetzelfde beest rijk dat Daniël zag. Dezelfde rijken

  Na de 2e wereld oorlog kwam er een herstel. Allerlei organisaties werden opgericht. Ook de EEG/ EU of te wel een start van 6 landen waaronder ook Nederland!

  Kolen en Staal was de afleiding van de oprichting. Staat dit wellicht voor de voeten uit het beeld van Daniël van leem en ijzer. Kolen (Steenkool) zijn plantaardige resten of wel vanuit de aarde van leem.

  18-04-1951 in Parijs was de eerste aanzet tot de oprichting. Op 25 maart 1957 werd in Rome het Verdrag tot oprichting van de Europese Economische Gemeenschap (EEG) getekend door België, de Bondsrepubliek Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg en Nederland

  We zien dat de aanzet, en dit zal niet (profetisch gezien) niet toevallig geweest zijn en dat is in Italië.

  Ursula von der Leyen zei van de week dat corona liet zien hoe goed de EU kon samenwerken. Ze wilde ook dit zo graag projecteren op een Europees Leger.

  In die zin lijkt deze onderdrukking vanuit Italië geheel goed te verklaren. Het beestrijk maakt zich blijkbaar en niet mee zonder iets te verhullen zich gereed.

  Spyfromthesky

 16. @Antoin
  De administratieve rechtbank van Versailles oordeelde onlangs dat in de COVID-pas beperkingen waren toegepast “op een algemene en absolute manier voor alle winkels in de warenhuizen en winkelcentra die in de bestelling worden vermeld, zonder dat er regelingen waren getroffen om klanten zonder pas toegang te geven tot die winkels die essentiële goederen verkopen. en diensten”, en waren daarom illegaal. 
  (Dit is namelijk een internationaal misdrijf)!

  Onder «uitroeiing» wordt in dit artikel mede verstaan: het opzettelijk opleggen van levensomstandigheden, onder andere de onthouding van toegang tot voedsel en geneesmiddelen, gericht op de vernietiging van een deel van een bevolking.
  Artikel 4 lid 3 Wet Internationale Misdrijven

  De rechters voegden eraan toe dat de beperkingen “een onevenredige inbreuk op de bewegingsvrijheid van burgers” veroorzaakten.

  https://www-lifesitenews-com.translate.goog/news/let-them-buy-cake-covid-passes-no-longer-required-for-grocery-shoppers-in-versailles/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=ajax,nv,elem

 17. Eens Dean. Al kan het ook in golfbewegingen gaan. Ik vond zelf de preken van Dick Langhenkel erg goed en verhelderend. Leven wij in de tijden van Noach deel 1, 2 en 3. Gaat niet specifiek over Corona trouwens. Volgens mij komt er een engel waarschuwen zodra het merkteken van het beest er aankomt. Gods zegen.

 18. Mensen, we kunnen hier lang/breed over schrijven, het is duidelijk dat het een zeer interessante tijd gaat worden/is , of dit het merkteken is , weet ik niet , volgens mij leert de Bijbel dat het door de antichrist ingevoerd gaat worden maar het kan natuurlijk zijn dat de antichrist klaar staat om op het toneel te verschijnen.
  Ik lees net ook een profetie van David Wilkerson waarin hij spreekt over een situatie dat in Amerika alles gesloten is/wordt en dat door deze hele situatie , eindelijk , de ogen van het slapende Christendom opengaan .
  Misschien dat er dan toch sprake gaat worden van een sterke geestelijk reveil
  De mens wikt maar God beschikt

 19. hou vol, wij zijn het verzet en zullen niet buigen voor de druk van onrechtvaardige overheden. Wij hebben een rotsvast geloof en houden stand. In de Kamer zijn nog steeds duidelijke stemmen die voor ons spreken. Rechtvaardig en vreedzaam verzet is de enige oplossing. Uiteindelijk zullen we respect krijgen van de tegenstanders

 20. wat kan hier nog tegen gedaan worden? Is er een manier om onder de prik vandaan te komen?
  Wat nu als de volgende maatregel is dat je een coronapas moet tonen als je de gewone boodschappen wilt gaan doen?

 21. Tja. De vraag is wie de langste adem heeft. Zonder groene pas wordt je loon na 5 dagen stopgezet maar wordt je niet ontslagen. Dus je werkt en je krijgt geen loon? Dat wordt dus naar rechter toe stappen en een loonvordering eisen met de wettelijke rente van 8%.

  Volgens het Burgerlijk Wetboek is loon de tegenprestatie waarop de werknemer recht heeft voor arbeid die de werknemer ten behoeve van zijn werkgever verricht (artikel 7:610 BW).

  Verder geldt de groene pas  ook voor de leden van het Italiaanse kabinet maar die liggen met het komende griepseizoen  hoogstwaarschijnlijk allemaal voor apegapen aan de beademing op de IC als ze met een  echt coronavirus, namelijk griep worden geconfronteerd……

  https://www.bitchute.com/video/nCJgZLroYJiK/?fbclid=IwAR0yQpH8aMjYQoinuPHKT6Fx7vUftkCTvSmwVX0_aEb_l2mmwJiidf5Bftw

  Verder goed nieuws uit New York!

  Federale rechter blokkeert vaccinmandaat in New York voor gezondheidswerkers.

  Het is New York ‘op geen enkele manier verboden zich te bemoeien met het verlenen van religieuze vrijstellingen van COVID-19-vaccinatie’, oordeelde rechter David Hurd.

  https://www-lifesitenews-com.translate.goog/news/breaking-federal-judge-blocks-new-york-vaccine-mandate-for-healthcare-workers/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=ajax,nv,elem

 22. Willem: ‘ Al deze maatregelen heeft niets te maken met het merkteken van het beest. Dat komt pas na de opname van de gelovigen’

  Eerlijk gezegd geen idee of dit voor of na de opname
  gebeurt, maar dat dit met het Beest systeem te maken heeft kan denk ik zelfs een blind paard ook wel zien. Wat dacht u bv van al die (verborgen) 666 tekens op de Microsoft vaccine patenten en andere vaccines promo’s, is dat dan geen teken aan de wand?

 23. Kijk even goed bij de profeet Sundar Selveraj… verschillende kanalen op YouTube..
  De vax is niet het teken van het beest…Andere profeten komer er ook niet mee.
  Wie denkt het dan beter te weten? Lijkt wel op oude hel en verdoemenis preken, vroeger zo geliefd… Anderzijds wijst hij wel op de mogelijkheid dat het wel eens afgelopen kan zijn tijdens jouw leven, ipv verdere toekomst…
  Anders.. Kim Clement zag het jaar 2050.. en is de derde tempel al gebouwd? Ook een voorwaarde..

 24. Wel eigenaardig dat dit gedoe met het totaal uitsluiten van ongevaccineerden uitgerekend in Italie begint. Het land waarin Vaticaanstad ligt waar twee heel vreemde pausjes bezig zijn. Een dubbel pausschap met een dubbele agenda.

 25. Het huidige kabinet begint toch wel uit elkaar te vallen. Hoe meer hoe beter.
  Kun je zien dat dit landje alleen nog maar collectief achter Brussel, bij monde van M. Rutte aanloopt en alleen nog maar voor zichzelf kiest. Mijn idee voor een oplossing wordt hier NIET gepubliceerd, maar mensen kunnen zich toch wel voorstellen dat de tijd van slappe praatjes voorbij is.
  ACTIE dringend gewenst.

 26. Ik heb eens na zitrten denken over Klaus Schwab en zijn epistel over het resetten van mens en maatschappij. Mensen zouden moeten veranderen in bezitloze en geestelijk gemanipuleerde zombies door middel van rare techniekjes. Het ingrijpen in de geest van mensen door wie dan ook is ingaan tegen Gods Wil. God heeft ons een vrije wil gegeven en door deze opzettelijke ingreep in de vrije wil van mensen zondigen deze Schwabisten tegen de Heilige Geest. Dit is de enige zonde die niet door God vergeven gaat worden.Er staat de doodstraf op. Zonder mogelijkheid tot beroep. Als je onbekend bent met het bestaan van wetten ontslaat je dat niet van de gevolgen als je deze wetten gaat overtreden.Die Schwabisten zijn wel erg dom bezig.

 27. @ wachter, okay, thanx! @ Freedomfighters for Saint Germain, ik zou toch maar niet te veel gaan rekenen op die rechtbanken, ik heb gezien wat ze gedaan hebben, & ook die zogenaamde mensenrechten doen beweringen die strijdig zijn met de Neurenberg-code! Zo beweren die dat de mensenrechten zouden mogen genegeerd worden als er redenen voor zijn, wie gaat dat bepalen denk je dan, ze gooien hiermee de bal terug naar de psychopaten aan de macht overal, want die verzinnen wel voortdurend redenen straks al twee jaar!

 28. xander je schrijft “Yale psycholoog Milgram bewees in de jaren ’60 dat de blinde gehoorzaamheid van het Duitse volk aan de Nazi’s bepaald geen unieke uitzondering was, maar dat ieder mens onthutsend snel en eenvoudig geneigd is met dezelfde slaafse gehoorzaamheid te reageren op autoritair gezag, zelfs als dat gezag eist dat andere mensen pijn en kwaad moet worden aangedaan.”
  Maar lieve mensen, bestaat ons hele onderwijssysteem niet uit gehoorzaam zijn aan een autoriteit buiten jezelf?? Met alle zekerheid strijk ik nu tegen de haren in van velen,.maar zijn wij aan deze misplaatste gehoorzaam zijn niet zelf debet ?? De almachtige autoriteit is het enige waar u gehoorzaam aan MOET zijn en dat zit binnen in jou! Waar dan?? Zoek en,….

 29. @Willem 17/09/2021 om 4:46 pm

  Lees eens openbaringen 20 vers 4

  “ … en die het beest, en deszelfs beeld niet aangebeden hadden, en die het merkteken niet ontvangen hadden aan hun voorhoofd en aan hun hand…”

  De gelovigen zullen het merkteken weigeren. Dan moeten ze er dus nog wel zijn…

  Pas bij de laatste (!) bazuin keert Jezus terug en dat is ‘de Dag des Heeren’ of ‘de Dag des Oordeels’.
  Deze dag kan eventueel ook 1.000 jaar duren want 1 dag is als 1.000 jaar en 1.000 jaar is als 1 dag.

 30. Het zat er aan te komen, niet alleen omdat steeds meer mensen ontwaken en beseffen wat er werkelijk aan de hand is, maar ook omdat het lang geleden voorspeld was in de bijbel.
  In openbaringen staat al dat niemand kan kopen of verkopen die het merkteken van het beest niet heeft.
  Via de gebruikelijke leugens(m.b.v. de msm, met de tv en radio voorop, proberen ze de bevolking te misleiden met valse “besmettingscijfers” , paniekuitspraken, intimidatie, boetes en valse beloftes(zoals per 1-11 vervallen alle corona maatregelen). Laat u niets wijs maken.

  Ze gaan door met hun agenda (WEF, WHO, EU, VN, Bilderbergers e.a.) tot ze hun doel bereikt hebben, nl. de gehele bevolking vaccineren en dat vaak meerdere malen.
  Meer info over indirecte / verplichte vaccinaties en het merkteken, zie:
  http://www.dewegwyzer.nl

 31. Beste mensen.
  Al deze maatregelen heeft niets te maken met het merkteken van het beest. Dat komt pas na de opname van de gelovigen.

 32. Op de site Stopworldcontrol.com staat (ook) hoe je juridisch al die illegale (want strijdig met EU-wetgeving, Neurenbergcode etc. waaraan nationale wetgeving onderworpen is….) en medisch onzinnige virusregels de nek omdraait.
  Tirannen kijken hoever ze kunnen gaan: het is dus zaak in de kiem te smoren wat ze proberen.

 33. Slechts 1 % van de niet-gevaccineerde Franse zorgverleners is effectief geschorst, meestal logistieke medewerkers. Ze kunnen de anderen gewoon niet missen. Macron gaat op z’n bek.
  Morgen: betoging in Washington D.C., met mogelijk een “false flag” om de Trump-aanhangers in diskrediet te brengen. Maandag: Project Veritas brengt onthullingen van een klokkenluider over de Covid-vaccins. Vrijdag 24 september, om 13 uur: op een vergadering van de Senaat in Arizona worden de resultaten van de verkiezingsaudit bekendgemaakt. Het wordt spannend…

 34. In dit artikel worden we al weer rijp gemaakt voor de volgende variant:

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10000759/Cabinet-minister-Vaccine-dodging-variant-prompt-lockdown.html?ito=push-notification&ci=vPnKoIDd9M&cri=EsBk93fX8o&si=39972885&xi=3063d549-0a0b-4a69-9010-3ee1ebe22e48&ai=10000759
  De schrik zal en moet er in blijven om de ongevaccineerden over de streep te helpen.

  De maatschappij is inmiddels meer dan rijp voor DE Revolutie.
  Wij moeten de Macht terugpakken anders gaan wij ten onder.

 35. Voor Joden verboden … Zie hetanderenieuws.nl? Nu is het overal, voor normale gezonde mensen verboden, men mag niet meer gezond zijn, men moet dood door hun testen & priks op gezonde mensen, ze willen openlijk onnodige schade veroorzaken! Duidelijk nergens voor nodig, puur om onwettige ”NSB” dwang uit te oefenen! Je denkt toch niet dat ze er uit zichzelf gaan mee stoppen na straks twee jaar gijzeling van gezonde normale mensen?

 36. Oke mensen. Laten we onze activiteiten vanaf NU versnellen want er is geen twijfel, als die er al was, meer mogelijk hoe en welke kant het opgaat,

  In Italie hebben ze de primeur.De rest zal volgen ondanks de ‘mooie’ en gebroken belofte van het duo Rutte/de Jonge.

  Italy the 1st European country to REQUIRE all workers have a green pass from Oct 15
  https://www.youtube.com/watch?v=i3-hTeH6IZs

  (Let op het woordje ‘all’) Dit doet denken aan de (waarschijnlijke) opvolger van de Coronapas,nl. het Merkteken van het beest)

  .And it causeth all….

  “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig.”
  Openbaring 13:16-18.

  en de volgende link is ook interessant:

  TAV in Hebrew means Mark
  https://www.youtube.com/watch?v=AZ32km6fGbI

 37. Wim: denk ook niet dat dit (officieel) teken van het beest is, maar niemand die de ontwikkelingen in de gaten houdt kan naar mijn mening ontkennen dat stapsgewijs die kant op gaat. Ze zijn al ruim 100 jaar bezig dit te plannen, zijn dus ondertussen al veel stappen hiertoe ondernomen.
  Natuurlijk zal die teken niet van de één op de andere dag ingevoerd worden, zo gek zijn ze ook weer niet.
  Het water moet langzaam koken anders krijgen de kikkers het in de gaten en springen ze eruit!

  Als je bv naar Italië zou rijden ben je er ook niet gelijk, maar naarmate je dichterbij je doel komt zal je steeds meer tekenen/aanwijzingen zien dat je er bijna bent. Wat er nu gaande is een duidelijk teken dat de antichrist en het Beest spoedig ten volle geopenbaard zal worden, maar aan de andere kant ook onze verlossing dat nabij is!

 38. Beangstigend dat sommige landen nu al zo ver zijn met de maatregelen.
  Ik vind het zelf niet erg als ik niet mee mag doen met de “leuke” dingen, eten kun je bestellen via de supermarkt etc.
  Maar niet meer kunnen tanken is al een stap verder, want als je afhankelijk bent van de auto (bus kom je ook niet meer in) dan wordt het al veel lastiger. En als mensen zorg geweigerd wordt bijvoorbeeld bij de huisarts of de dierenarts, dan hang je.

  Ik durf toch te hopen op bedrijven die hier niet aan mee gaan doen. De overheid heeft te weinig mensen om dit te kunnen handhaven, die verantwoordelijkheid leggen ze bij de ondernemers. Dus wellicht kunnen de ongevaxten komende winter nog overleven. Hierna moet er wel een doorbraak komen dmv protesten en burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Als de gevaxten niet gaan omvallen deze winter door die prik (ookal wil ik dat natuurlijk niet), dan ben ik bang dat het tij niet meer te keren is ……

 39. Verboten fur Non- Vaxxers. Ausweiss bitte und schnell. Gaan we die kant op? Zal niet de eerste keer zijn. In 1941 (Verboten fur Juden) was het ook zo, alleen nu is het een andere doelgroep, vanaf 25 september uitgesloten van openbare voorzieningen. Zien we de parallelle onwikkelingen van nu met destijds, die hun donkere schaduw vooruitwerpen? Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 40. Even een stelling eraan wagen:

  Stel dat er over de hele wereld 75% van alle landen de spuit hebben gehad. Nu zijn er al bewijzen genoeg dat die spuit schade aanricht. Stel nu dat van die 75%, 50% hun functie in de maatschappij niet meer uit kunnen voeren, simpelweg omdat ze dood zijn/gaan of dusdanige bijwerkingen krijgen dat de functie die ze hadden niet meer uitgevoerd kan worden, omdat ze gewoonweg niet meer 100% capabel zijn.
  En stel nu dat van die 75%, 25% een fake vaccin hebben gehad; laten we zeggen water/zout oplossing. Zijn deze 25% dan misschien de oberstürmbandführers van de toekomende tijd en die 50% niet capabelen de vijand/het leger tegen de niet gevaccineerden?

  Zo maar een gedachte

 41. @ Kipworst 17/09/2021 om 12:00 pm

  (Kipworst leuke naam 😄)
  Maar weet u dat tijdens WO II procentueel in Nederland de meeste Joden verraden en uiteindelijk vermoord zijn?
  Het eigendunkelijke Nederlandse volk (“Wij zijn een nuchter volkje.” kent u) heeft toch altijd de meest ‘goede’ boekhouders, zwijgers, meelopers en lafaards gehad en heeft die nog steeds.
  Vergis u niet: juist in Nederland zal het (waarschijnlijk met oponthoud) wèl gaan gebeuren. Laat u niets wijsmaken door allerlei sussende woorden zoals: “Gaat u maar rustig slapen. Wij waken over u.”
  Die Nederlandse volksaard, let op het nieuws en let op gebeurtenissen in uw eigen omgeving en uw ervaringen, is níets helemaal níets veranderd.
  O ja zeker, er waren en zijn wel mensen die standvastig blijven, maar het was en is slechts een kleine minderheid die als het er op áánkomt, niet meeloopt met de massa.

 42. Het is zo simpel mensen.
  Als je het ziet wat hier aan het gebeuren is,dan zie je het!
  Als je het niet ziet dan zie je het niet.
  Er is een categorie mensen die het beginnen te zien en zelf beginnen na te gaan denken als je met hun praat en met overtuigende informatie komt wat op waarheid gestoeld is.
  En er is een categorie mensen en helaas de grootste groep die gewoonweg niet zelf na wilt denken.
  Dat is de gevaarlijkste groep want die lopen achter alles aan en geloven alles wat hun voor gespiegeld wordt.
  Het worden uitdagende tijden de aankomende periode.
  We gaan het meemaken allemaal.

 43. Willi Graf, Christoph Probst, Alexander Schmorell, Hans Scholl, Sophie Scholl, Jeanne d’Arc, Hannie Schaft, von Stauffenberg, Martin ( Luther ) King ….. . Wie volgt ?

 44. Gewoon zwart werken en bij de boer je eten kopen er zal ten duur niks anders opzitten.

 45. Het Einde is nabij!!!!!!! Ik hoop dat er een groot tribunaal gaat komen voor al deze verraders en hopelijk op tijd voordat deze WEF en VN shit aangenomen wordt

 46. DzVzTkM schreef:
  17/09/2021 om 1:45 pm

  heb ik het goed begrepen, laat je je als gevangene niet prikken, wordt je dan vrijgelaten?

  Goed gevonden!

 47. DE christelijke minister van VWS, laat mij niet lachen. Een huichelaarsbende is het bij het CDA. Ik zeg maar zo: CDA/Christus deed anders.

 48. is deze “gehoorzaamheid” cultus een soort offer…….zodat er iedere keer een deel geofferd word willekeurig voor hun afgoden…?

  een soort hunger games maar dan iets anders……..

 49. europa eu maar in de amerika usa canada en australie zijn ze ook niet beter…..

  vooral westerse landen……….hoe zit bij die andere landen…..
  midden en zuid amerika, afrika, ijsland, rusland, india, japan, zuid oost azië…?
  arabische landen…?

 50. Heb op YouTube een preek van David Maasbach gehoord die zei dit:Ik heb de prik genomen want het is nog niet het teken van het beest .En niemand weet wat het teken is want dan ben ik al weg!Na de opname komt dat teken pas en niet eerder van het beest enz. Heb Jaap Dieleman ook gehoord maar al komen zusters en broeders in Jezus vandaag als tegenpolen tegenover elkaar te staan dan n’og!Het blijven Gods kinderen en…complementairekleuren geel tegenover paars en blauw tegenover oranje en groen tegen over rood deze kleuren versterken elkaar gaan geel en paars zich mengen dan vernietigen ze elkaar.Als het COVID vaccin waar is dat dit het teken van het beest is dan houdt dat in dat ALLE GEVACCINEERDEN EEUWIG NU AL VERLOREN ZIJN! ik zelf geloof dit ;dat de COVID vaccins een opstap is naar straks het andere teken wat nog moet komen en dat komt pas als de gemeente is weggenomen.Ik denk dat God in zijn goedheid eerst de hele wereld een kans nog geeft omdat het christendom emotioneel zo door elkaar wordt geschud en overal predikt dat de COVID prik het teken van het beest is zal God dit ten goede doen medewerken want…zij de miljoenen die de covidprik hebben gehad en straks de grote verdrukking ingaan kunnen alsnog zich bekeren al gaat het dan door onthoofding.De satan geniet om emoties flink door elkaar te schudden van Gods gemeente .Laten we elkander lief hebben en niet direct oordelen ook al hebben ze de prik of geen prik Heb elkander lief zei Jezus toch?

 51. Ze willen dit doorvoeren.
  Waarom??? Vanwege de russische roulette offers voor hun “afgoden’

  een deel sterft, krijgt ernstige bijwerkingen vanwege die injecties……op korte termijn misschien niet zoveel maar toch veel meer dan bij andere injecties….maar wat zijn de gevolgen op lange termijn….

  ze zien “ons” niet meer of minder dan vee….. landen zijn een mensen-boederijen…..

 52. heb ik het goed begrepen, laat je je als gevangene niet prikken, wordt je dan vrijgelaten?

 53. Als ik inderdaad naar Italië en oostenrijk kijk,zal het hier ook niet lang duren.
  Waarom,deze winter zal waarschijnlijk blijken dat tijdens de griepperiode ook de geprikte ziek worden,misschien wel de grootste groep.
  Wensen die niet willen zijn als de cijfers kloppen in de minderheid, en gaan het niet redden.
  Ja na de winter zal er een grote groep zijn die ineens wakker is.
  Heb je wat geld kun je bij bil PICNIC nog eten kopen.

 54. Ik ben wel blij met die maatregelen; des te eerder en te feller komt het volk in opstand. In deze bizarre tijd moeten
  alle volkeren “La Marseillaise” als leidraad nemen, dan weten zij precies wat zij moeten doen tegen het eliteschuim der aarde voordat dat schuim het volk (het ongewassen volk zoals de elite het noemt) via de injectienaald het graf in heeft gelanceerd.

 55. In Münster in Duitsland zijn na een 2G Party (2G, = alleen gevaccineerden en genezenen) 83 positivieve tests geregistreerd.

  “Na een avondje feesten in een club in Münster begin september zijn er nu 83 nieuwe besmettingen met het coronavirus geregistreerd. Dat heeft de stad Münster bekendgemaakt.

  Volgens de huidige kennis gaat het daarbij ook om doorbraken bij gevaccineerden en infecties bij reeds herstelde mensen. In Münster wonen 64 besmette mensen, waaronder een medewerker van de club. Ook dat werd positief getest. ”

  https://www1.wdr.de/nachrichten/westfalen-lippe/corona-infektionen-clubbesuch-muenster-100.html

 56. p.s. Laat La Palma maar komen, hoe sneller hoe beter en hoe groter hoe beter.

 57. Ja mensen, we gaan er niet onderuit komen, de prik gaat komen, met alle dank aan onze idioot stomme gehersenspoelde mede burgers.

 58. Eigenlijk zeggen die, geen dit & dat meer zonder zelfmoordpas! Dit is onwettige ”NSB” dwang, na 80 jaar zijn ze er weer hoor, zogenaamde democratie vervalt weer in hun oude ziektes, hun zijn ziek, niet wij! Overal nu van die nieuwe ”Hitlers & hun kwaks”, elke dag in de officiële media met hun smerige fascistische hersenspoel & massahypnose leugens! ”& gij zult deze prik moeten aanvaarden, want wij weten wat er moet gebeuren om deze niet bestaande killer virus te bestrijden!” In werkelijkheid zijn ze bezig met een genocide op burgers die ze tegen deze fake pandemie pushers van buiten ons eigen land hadden moeten beschermen! Wij weten ondertussen beter, de PCR testen & de mrna gentherapie zijn biowapens die nu wereldwijd keihard ingezet worden voor een genocide op weerloze burgers & hun kinderen! Er zijn wereldwijd al minstens 6000 000 prikdoden door de testen & de priks die ze keihard zitten pushen voor wat? Voor nix dan een jaarlijkse Corona griepje! Dit moet stoppen! Ze zijn de grens nu al bijna twee jaar voorbij met voortdurend gepushte gijzelingen!

 59. Tegen de tijd dat het volk doorkrijgt dat het de prik is die hun immuunsysteem heeft verwoest en/of hun vruchtbaarheid heeft aangetast dan is het voor hen te laat. Eerst geloven ze alle sprookjes die ze horen totdat er te veel omvallen.
  Hoe is het mogelijk dat hoog opgeleide ambtenaren meewerken aan hun eigen ondergang/doodvonnis, hebben ze geen kinderen of kleinkinderen waaraan ze waarde hechten.

 60. Beste Xander, we leven in verontrustende tijden. Het is werkelijk waar niet te geloven wat zich voor onze ogen voltrekt, al ben ik van mening dat dit niet het merkteken van het beest is.

 61. De hele coronazwendel is slechts een voorwendsel om tot een globaal ID paspoort te komen. Een digitaal paspoort dat uiteindelijk ‘voor ons gemak’ onderhuids zal ingeplant worden.
  Je zult zelfs niet meer kunnen gaan betogen zonder dat de overheid weet op welke tijdstippen en plaatsen je juist in de betoging aanwezig waart.
  Je zult niet meer kunnen afspreken met andere mensen zonder dat de overheid weet waar, wanneer en wie deze afspraak plaats vond.
  Alles wat je doet of niet doet, zal beloond of belast/gestraft worden met ‘sociale’ plus of min punten.
  De ‘sheeple’ zal wijs gemaakt worden dat de digitale ID er zal voor zorgen dat ze vrij zijn, terwijl ze in werkelijkheid ‘voor hun eigen goed’ overal 24/7 als slaven zullen gemonitord worden en duizend en één regels en wetten zullen moeten gehoorzamen.
  Het begin van de 21ste eeuw zal de geschiedenis ingaan als de periode waarin verdwaasde burgers al hun vrijheden verkwanseld hebben. Slavernij zal vrijheid genoemd worden…

 62. De eerste de beste die mij denkt te moeten prikken voor een ,,pandemie,, waar heeeel, weinig mensen aan sterven , VERGELIJKBAAR MET GRIEP, die is aan de beurt, en zal eerder kapot zijn dan ik!!!

 63. Ben toch heel benieuwd waar het heen gaat , het LIJKT op het systeem van het Beest : Niet in staat om te verkopen/kopen !
  Ik had gedacht dat dat pas zou plaatsvinden tijdens het rijk van het beest MAAR MISSCHIEN klopt mijn redenatie niet ?!

  Een aspect blijft ten allen tijde staan en is/blijft onwankelbaar : Vertrouw op de Here Jezus, Hij is onze Rots

 64. Daarom i verteerd Bill Gates in de PICNIC, thuisbezorging.

 65. Ziekte verkopen: hoe de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld ons allemaal tot patiënten maken.Dit is de grootste crisis sinds WOII gecreëerd door virologen, universiteiten en big farma die door hun macht en misbruik van hun monopoly positie een ganse bevolking gijzelen. Wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen te experimenteren is het zover gekomen.Even vermelden de ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Oei dat mag je niet zeggen. Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld en laat de belastingbetaler ervoor opdraaien als hun producten jou schade berokkenen. Dus de dader gaat vrijuit zonder verantwoording te moeten afleggen. Ziekte is gezondheid; drugs zijn medicijnen; Kunstmatig voedsel is natuurlijk – en al het andere is een leugen waarop de doodstraf staat, gedicteerd door een dienaar van de waarheid. Het is allemaal zo duidelijk, hier, in dit verhaal. Duidelijk fictie. Behalve dat het zo dichtbij is, zo heel, heel dicht bij de pure waarheid.
  Oorlog is vrede. Dat is wat Orwell zei, en dat is waar dit verhaal voor waarschuwt, dat je nu, vandaag, massaal, vreedzame naleving wordt geleerd, terwijl de elitairen van de Grote Reset eraan werken om je ervan te overtuigen dat een verenigd front tegen iedereen die niet bereid is te geven hun vrijheid vergroten is de enige manier om ware vrede te bereiken.
  En dat leidt tot het tweede principe van Orwells boek: Freedom is slavery. Hoe vrij is het om deel uit te maken van de collectieve, onderdanige massa en zich bij hen aan te sluiten in hun onwetendheid, in plaats van te vechten om vrij en onafhankelijk te blijven!
  Helaas, in een wereld als deze, waar de massa niet twijfelt, niet vecht en het niet erg lijkt te vinden om zich aan hun rechten en vrijheden te houden, zijn het de rebellen die worden gestalkt en geëlimineerd – een perfect voorbeeld hoe onwetendheid kracht wordt.

 66. Gaat hier niet gebeuren!

  Door massale burgerlijke ongehoorzaamheid zal politie en handhaving het opgeven.

  Rug recht, doorademen, en niet opgeven!

Comments are closed.