Nieuwe Muur in Europa? Nederland en Duitsland voeren Apartheid in terwijl Denemarken en Zweden juist opengaan

—————————————————————————————————————————————–

Groot Brittannië lijkt opmerkelijke ommezwaai te maken en schrapt verplichte vaxpaspoorten – ‘Vaxxers die bang zijn voor ongevaccineerden hebben alle vrijheid zich in hun kelder op te sluiten’

—————————————————————————————————————————————–

Er lijkt een nieuwe Muur in Europa te worden opgericht, een onzichtbaar ‘IJzeren Gordijn’ dat een scherpe scheiding maakt tussen de landen waar de vrijheid en burgerrechten weer hersteld worden, en de landen die stap voor stap een wurgende Apartheid invoeren, een vaccinatie-stalinisme dat discriminatie en andere grove schendingen van de mensenrechten legaliseert en tot officieel beleid maakt. Terwijl in Nederland per 25 september het vaxpaspoort verplicht stelt voor toegang tot horeca en andere plaatsen met veel mensen, en ongevaccineerde Duitsers die in diverse deelstaten in quarantaine zitten de doorbetaling van hun loon kunnen vergeten (6), gooien Denemarken en Zweden de samenleving juist weer open. Daarnaast lijkt Groot Brittannië een opmerkelijke ommezwaai te maken door de verplichte vaxpaspoorten weer te schrappen (3).

Terwijl de Deense regering de belofte die tot en met begin 2021 werd gedaan om de maatregelen weer op te heffen en de samenleving weer te openen zodra de meeste mensen ‘gevaccineerd’ zijn wèl waarmaakt, voeren de Nederlandse en Duitse collega’s, die maandenlang dezelfde beloftes deden, juist het tegendeel uit.

In Nederland wordt de nieuwe Apartheid op geniepige wijze als een kat in de zak verkocht met het opheffen van de anderhalve meter maatregel per 25 september, maar daar komt iets nog veel gevaarlijkers voor terug: het verplichte vaxpaspoort. Eerst voor horeca en drukke gelegenheden zoals kermissen, maar later ongetwijfeld voor veel meer onderdelen van de samenleving en de economie.

Totalitair fascisme: ongevaccineerden uitgesloten van de samenleving

In Duitsland is reeds te zien wat de volgende fase van dit nieuwe stalinisme inhoudt: in Rheinland-Pfalz en Baden-Württemberg, en vermoedelijk binnenkort ook in de meeste andere deelstaten, kunnen ongevaccineerden de doorbetaling van hun loon vergeten als ze thuis verplicht in quarantaine moeten blijven. De minister van Volksgezondheid van Bayern, Klaus Holetschek, vindt dat mensen ‘die de vrijheid nemen zich niet te laten inenten, daarvan de gevolgen persoonlijk in volle omvang moeten dragen.’ (4)

Totalitairder kan het haast niet: op het moment dat je gebruik maakt van je in Nürnberg en Genève vastgelegde basis mensenrechten, zoals de onschendbaarheid van je eigen lichaam en het nooit gedwongen of gedrongen mogen worden om deel te nemen aan medische behandelingen, wordt anno 2021 je vrijheid en zelfs de middelen om in je bestaan te voorzien afgepakt. Minister Holetschek komt daarmee net als alle andere politici die dit soort fascistische uitsluitingsmaatregelen nemen direct in aanmerking voor berechting wegens misdaden tegen de menselijkheid door een toekomstig oorlogstribunaal.

In Baden-Württemberg zijn vandaag de tot nu toe strengste ‘2G’ regels ingevoerd door ongevaccineerden van het publieke leven uit te sluiten. Dat begint met de horeca en andere publieke gelegenheden, net als in Nederland vanaf 25 september het geval is (en dat voor de zogenaamde bestrijding van een virus dat zelfs volgens de statistieken van het RIVM al wekenlang verdwenen is). Alleen toegang tot basis voorzieningen zoals supermarkten en tankstations is dan nog nèt toegestaan – maar voor hoelang? (5)

Het staat vaxxers die bang zijn voor ongevaccineerden vrij zichzelf op te sluiten

‘Wie zich als vol-gevaccineerde bedreigt voelt door ongevaccineerden (door andere gevaccineerden zou (gezien de feiten dat aangetoond is dat juist vaxxers veel kwetsbaarder zijn – X.) juister zijn) moet zich maar graag in de kelder opsluiten. Net zoals niemand met vliegangst gedwongen wordt om in een vliegtuig te stappen, of iemand met agorafobie gedwongen wordt het huis te verlaten. Alles wat een regering vanaf nu nog oplegt, of (bedrijven e.d.) aanzet tot ‘privaatrechtelijke’ discriminatie*, is niets minder dan obsceen, en heeft niets meer met vrijheid, menselijke waarden en de rechtsstaat van doen,’ concludeert analist Daniel Matissek.

(* Een slinkse tactiek die ook het regime Rutte met groot succes volgt: via een omweg bedrijven, instellingen en evenementen ertoe aanzetten om vaxpaspoorten te gaan eisen, en dan je handen in ‘onschuld’ wassen met ‘wij verplichten het niet, de bedrijven willen het zelf’).

Britse parlementariërs verzetten zich met succes tegen vaxpaspoort

In tegenstelling tot in Nederland en Duitsland lijken ook Britse parlementariërs nog iets over te hebben gehouden van hun geweten en het besef dat zij er voor het volk zijn, en niet andersom. De Britse minister van Gezondheid, Sajid Javid, verklaarde gisteren dat de vaxpaspoorten voor nachtclubs en publieke evenementen toch niet zullen worden ingevoerd. Vanuit bijna alle politieke partijen was daar namelijk massaal weerstand tegen gekomen (3) (waardoor de even slaafse als onbenullige volgzaamheid van de Rutte-De Jonge-Kaag dictatuur door bijna de voltallige Tweede Kamer extra pijnlijk wordt).

Duitsland en Nederland moeten kapot om ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’ mogelijk te maken

De slow-motion vernietiging van de sterkste Europese kernlanden is een ‘logische’ noodzaak indien de ‘Great Reset’ van het WEF en ‘Agenda-2030’ van de VN kan worden uitgevoerd. Door de robuuste economieën en samenlevingen van met name Duitsland, Nederland en Frankrijk af te breken en in een net zo onoplosbare financiële en maatschappelijke chaos te storten als in Zuid Europa, wordt een voorwendsel geschapen om de macht totaal over te geven aan de al zo lang in voorbereiding zijnde, vanuit Brussel geregeerde technocratisch-communistische Europese Superstaat.

Het kan allemaal nog prima gestopt worden, maar aangezien Nederlanders weliswaar massaal de straat opgaan, maar verder gewoon blijven gehoorzamen aan deze schandalige mensenrechtenschendingen**, zal de Haagse dictatuur dankzij de stilzwijgende instemming van 8 van de 10 Nederlanders ongestoord kunnen doorgaan met het doordrukken van nog veel meer keiharde en verwoestende maatregelen.

(**What’s new? Het zit in onze volksaard. Tijdens WO-2 was er nl. geen land in Europa waar overheid, media en een groot deel van het volk zó gewillig en efficiënt met de Nazi bezetter meewerkte. Een inktzwarte bladzijde in onze geschiedenis die we maar al te graag hebben ‘vergeten’.)

Maar als de pijn vroeg of laat ook de meerderheid van die 8 van de 10 treft, zal het hoogstwaarschijnlijk te laat zijn om deze ‘softe’ klimaat-vaccinatie staatsgreep tegen onze democratie, vrijheid, rechten, samenleving en toekomst nog terug te draaien.

 

Xander

(1) Ansage.org
(2) Ansage.org
(3) Zero Hedge
(4) The Epoch Times
(5) The Epoch Times
(6) Tagesschau
Afbeelding (onbewerkt): wal_172619 via Pixabay 


Zie ook o.a.:

12-09: Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven
08-09: Australië ontzegt ongevaccineerden toegang tot gezondheidszorg en sluit ze thuis op
06-09: Israël heeft ondanks vaccinpaspoort en massale injecties hoogste aantal nieuwe Covid gevallen ( / Nutteloosheid ‘vaccins’ onderstreept: Dubbel geïnjecteerd in Israël geldt nu als ONgevaccineerd – WHO / Gates Foundation / Rockefeller Foundation kondigen wereldwijde implementatie vaccinatiepaspoorten aan )
02-09: Harvard professor epidemiologie: Bewijs geleverd dat verplichte vaccinaties wetenschappelijke onzin zijn ( / Ondubbelzinnig aangetoond dat ongevaccineerden met natuurlijke immuniteit veel minder vaak Delta krijgen, symptomen ontwikkelen of naar het ziekenhuis moeten dan vaxxers )
01-09: Anthony Fauci (‘Dr. Death’) wil verplichte Covid injecties voor alle kinderen van alle leeftijden ( / Komst ‘vaccin’abonnement bevestigd: Canada koopt voor iedere burger ACHT extra shots – Israël: Vaccinatiepaspoort verloopt als mensen geen boostershots nemen )
23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden
22-08: Studie Erasmus en Radboud researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’ 
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
13-07: Injecties of de hongerdood? Griekenland volgt Frankrijk met invoering misdadige vaccindictatuur
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
15-10: ‘Canadese parlementariër geschokt dat regering in december begint met bouw concentratiekampen voor ‘weigeraars’‘.
26-09: Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

79

 1. Volgens mij maakt het niets uit waar je woont. Vrijwel alle landen hebben die agenda21(VN/NAVO) ondertekend.

 2. Met excuses voor de typefout: interpreten -> interpreteren.

 3. Apartheid staat voor rassenscheiding, daar is hier geen sprake van, gelukkig. Verder vind ik dat u (red) maar zeker ook alle reageerders hier eens wat meer het internationale nieuws moet gaan volgen via de daarvoor bestemde lokalen bronnen. Niet alles klakkeloos overnemen van bekende alternatieve nieuwssites die cijfers en statistieken verkeerd interpreten en dat uitvergroot doorventen. Neem nu Israel. Dat is geen naziregime! Israel heeft een hoog aantal oudere inwoners en worstelt simpelweg met andere feiten dan Nederland en haar dansende jeugd die stoned en dronken van ellende alles wegwuiven als fake en of niet op hen van toepassing.

  Concreet: zet u allen schrap en kom uit uw internetbubbel.

 4. De kiem van Naziterreur is van origine ook uit Duitsland en Nederland?
  Emigreren net als de Joden in ’40 is de enige oplossing?

 5. Waarom zouden gevaccineerden bang zijn voor niet gevaccineerden? Gevaccineerden zijn juist nergens bang voor ze balen alleen ontzettend dat de regels niet versoepeld kunnen worden als in Zweden door bepaalde lagen van de bevolking. Die ook nog eens een gevaar vormen voor elkaar, maar dat is ook hun eigen probleem. Dit gaat zo nog een lange winter worden.

 6. U heeft het alleen over figuurlijke muren. Er worden echter ook echte muren (zoals destijds het IJzeren Gordijn) in Europa gebouwd. Polen en Litouwen bouwen een muur aan de grens met Wit-Rusland. Een land dat nooit zijn bevolking “geconfineerd” heeft. Litouwen bouwde enkele jaren geleden een muur rond de Russische enclave Kaliningrad.
  Die muren moeten niet Covid buiten houden maar de migranten. Die zou Wit-Rusland gebruiken als politiek wapen. Als ze door NAVO-vliegtuigen uit Afghanistan naar onze landen overgebracht worden, dan zijn die migranten geen politiek wapen.

 7. 🙂 Sultan, beste, wat betekent het “Begrijp ik uit uw reactie dat u Bulgarije aanbeveelt”? Heeft de ondubbelzinnige beschrijving van de mafiotiziran neocolonie met de stemloze bevolking je ruimte laten voor twijfel dat ik een aanbeveling doe? Mijn excuses voor het misverstand. Ik dacht dat ik heel duidelijk had aanbevolen dat iedereen die denkt dat hij daar verlossing zal vinden, daar geen voet zou zetten. Ik dacht ook dat mijn respectvolle naam van mijn Republiek “tomaten”, zoals “bananenrepubliek”, een aanvulling is op de aanbeveling. Blijkbaar is het niet duidelijk genoeg.
  Maar jij, Sultan, beste, je hebt mijn grote droom vervuld: een buitenlander, die ooit iets zag vanaf het terras van een café op de boulevard In het land waar ik mijn hele leven heb gewoond, geef me een kant-en-klare kwintessens van mijn eigen diepe begrip van onze geopolitieke en nationale psychologische situatie. Bijna als het winnen van de loterij, of een injectie met de waarheid. Het is onbetaalbaar, dank je, beste! 🙂

 8. @ Mira,
  Ik denk wel dat evangeliseren erg belangrijk is. Of het zin heeft zoals u zegt dat weet ik niet. Het lijkt vaak niks uit te halen en sommige bijbelteksten lijken dat ook te zeggen dat het geen zin heeft. Maar een hele belangrijke maar; Yahshuah komt pas terug als heel de wereld het evangelie gehoord heeft en (een groot gedeelte) het afwijst. Dan barst zijn toorn los en is genade tijd voorbij. Dus moeten we wel zorgen dat de wereld het evangelie hoort. Daar worden we toe geroepen als volgeling van Yashuah. Bidden, vasten en het evangelie verkondigen.

 9. O.m. in Bolivia kan men vrijelijk chloor dioxide gebruiken als geneesmiddel.
  Europese artsen sturen de dagvaardingen wegens aansprakelijkheid ivm toediening van schadelijke vaccins door naar EMA en EU-parlementariers.

  Op fromrome.info: doel van de plandemie: het vestigen van een wereldwijde nazistaat. (vandaag ontvangen)

 10. burger van de tomatenrepubliek, beste
  Begrijp ik uit uw reactie dat u Bulgarije aanbeveelt ? Én dat u er woont ….
  Dan raad ik u aan om eens de tijd te nemen om op het terras van café Nero aan de Vitosha boulevard de ‘handel en wandel’ te observeren. Bulgarije is een buffer tussen het Westen en de rest van het midden-oosten. Niet voor niets een strook van 60 km niemandsland.

 11. @ No Nonsense, die scrollen dat veel te snel naar boven, ik kan daar nix lezen, letters te klein! Maar ik weet wel dat er al veel doden zijn door dat biowapen van de bezetters!

 12. @ Goudsbloem: 10:14 pm, op 13/9. Respect voor deze Ds. Klaassen, en deze Gemeente van Christus te Goes. Hij gaat terecht in tegen de links-liberale anti-christelijke tijdgeest.

 13. Aanvulling op wat verontruste burger zei over oefeningen in Letland.
  Nu hier wordt ook geoefend:
  https://www.defensie.nl/onderwerpen/vliegbewegingen/nieuws/2021/09/06/duitse-en-nederlandse-luchtverdedigers-trainen-voor-interventiemacht
  Ze zijn aan het oefenen voor: flitsmacht Very high readines joint task force.
  Eenheden staan in 2023 stand-by voor deze operatie. Oefening heet cerberus(mythisch wezen) knife. Dat betekent zoiets dat de levenden dreigend op een afstand moeten worden gehouden. En de doden belet te ontsnappen uit de onderwereld. Maar dan vanuit hun agenda. Snappie?
  Dus gaat er iets groots gebeuren in 2023 en heel toevallig loopt het vaccinatieprogramma(onderdrukkingsbeleid) ook tot met 2023.
  Dus het hele gemiep over systeemveranderingen zoals qr codes, testen, vaxxen, passen, chipje duurt dus nog zo’n 2 jaar.
  Tenzij er iets gebeurt waarvan zij het niet verwachten en er geen goed antwoordt op weten.
  Zoals ik al eerder zei: we zijn letterlijk aan de goden overgeleverd.

 14. @ Nieuw Begin: 12:24 am. En ook daar ben ik het helemaal mee eens, bro.

 15. Laten de mensen die wakker zijn in een positieve modus blijven, iedereen die wel gevaccineerd is doen maar wat hij/zij willen. Al een jaar geprobeerd mensen wakker te krijgen die totaal geen notie nemen van wat er werkelijk speelt, die laat ik los. Wij zijn best heel creatief en kunnen zelf bedenken wat we moeten doen.
  Als de gevaccineerden niet kunnen zien dat het hele gebeuren niets heeft te maken met een bezorgde overheid die de mensen gezond willen houden, maar straks wel de hongerdood mogen sterven, die zitten niet met hun kop in het zand, maar vast onder een rots!
  Denken alleen aan hebben,en als het mij maar niet raakt. Nu zie je de ware aard van de mens, die het zelf niet eens in de gaten hebben uit angst omdat er geen enkele verbinding meer is met de Godskracht die we allemaal in ons hebben.
  Dus lieve mensen, blijf in je kracht staan en laat gebeuren wat er moet gebeuren, niet bang zijn, niet opgeven want dan heb je verloren. Dat genoegen zal ik ze nooit geven. Steun elkaar waar het kan op wat voor manier ook en laat je niet naar benden trekken, want dat is de bedoeling van het gevecht tussen goed en kwaad.

 16. Mogelijke nuttige informatie:
  Op zoek naar een uitweg, waarschijnlijk een aantal nederlanders merkte met belangstelling en hoop het wonder van minder dan 20% dekking dat zich voordoet in Roemenië en Bulgarije. Ik heb gehoord en gelezen dat “veel nederlanders zich onlangs in Bulgarije hebben gevestigd”. Ik weet niet hoeveel is “veel” – 200, 2000, of 20000, maar blijkbaar een fatsoenlijk aantal deed het. En ik denk dat ze tot nu toe goed geleefd hebben – het is hier goedkoop en veel stiller dan de bruisende westerse wereld.
  Bovendien zien ze dat de “maskerade” veel minder wordt waargenomen en dat Bulgaren massaal niet bezwijken voor druk op Wax.

  Voor degenen die dit land als een redding beschouwen en van plan zijn zich daar te vestigen, leg ik het” geheim ” uit aan de Bulgaren, kortom:
  Van veel tijd de autoriteiten, het bedrijfsleven en de maffia (die ook aan de macht en in het bedrijfsleven, maar er is ook een volledig illegale klassieke maffia) logen, beroofden en onderdrukten mensen hier. Hier is er een permanente overval met het volk, die wordt gecombineerd met nul justitie. Dus, mensen hier zijn enorm sceptisch over alles wat de autoriteiten van hen willen. En…dat is het, het is het geheim van lage dekking.
  Maar raad eens wat er gebeurt met alles wat nodig is dat mensen niet kunnen weigeren? Alles wordt plichtsgetrouw geaccepteerd, maar met veel gezeur, van mensen. Dat is alles, kortom.

  Onlangs zijn bijna alle media vol met verklaringen van politici, publieke figuren, zakenlieden over hoe ongehoorzaam, dom en bedreigend hun eigen leven bulgaren zijn. Een politieke muis, de “partijleider”, zei onlangs dat de Europese Unie “had moeten ingrijpen om de Bulgaren te dwingen” zichzelf te steken. Elke dag, een hoofd van een openbare dienst, het hoofd van een groot bedrijf, of een vertegenwoordiger van een gilde, maakt een verklaring die mensen aanmoedigt, of steunt een verplichte injectie voor deze dienst of industrie.
  Ook, bijvoorbeeld, we zijn economisch “20 jaar achter de ontwikkelde wereld” (er is een dergelijke uitdrukking), maar als het gaat om de invoering van massa-elektronica als een smartphone (die werd uitgevonden en geïntroduceerd met de bedoeling om een digitaal paspoort te worden, en vervolgens in het lichaam geïntroduceerd, volgens opa Klaus, bijvoorbeeld), en als het gaat om het vastleggen van de wereld “ziekte” – dan zijn we op gelijke voet met de ontwikkelde wereld. En als er iets heel belangrijks voor de hele wereld is, zal het hier ook zijn.
  Doe wat je wilt, maar maak jezelf een account, als wat je ziet is samengevat van ver, hetzelfde is op zijn plaats en in detail. Op dit moment gaat de injectie horrorfilm hier als een sprookje, maar om te voorspellen hoe het zal doorgaan, moet je de zeden en voorwaarden hier kennen. En jij weet dit niet, net zoals ik de hollanders en de Holland niet ken.

 17. Wij, mijn baas, collega’s en ik doen als horecabedrijf hier niet aan mee. Ik ben als enige niet gevaccineerd en doe het ook niet. Maar deze maatregel is volgens ons fascistisch.
  Ik ben hier nog veel feller in dan de rest, al jaren, al ruim voor Corona. Ik zag al veel aankomen. Waardoor? Misschien door mijn verleden in instellingen waar ook ontmenselijkt werd, waardoor er vreselijke dingen met kinderen gedaan werd en goedgekeurd werd door de omgeving. Wel ironisch: net de commissie De Winter met zijn onderzoek. Regering mag nooit meer gebeuren, hoe kon het gebeuren. En zie nu, weer geweld ( ik ben ook bij de demonstraties geweest) weer ontmenselijken en namen voor ons ( wappies) zodat het ook legitiem wordt ( lekker wappies meppen). Alles herhaalt zich, daar hoef je niet alleen ww2 bij te halen.

 18. Welkom bij de familie Janssen!

  Januari 2030…
  Mam, vraagt Lea, ‘’gaan we dit jaar op vakantie?’’ Oei, zegt mam dat weet ik nog niet lieverd dat hangt een beetje van je pa’s credits af, hij heeft dit jaar al 2x voor zijn werk gevlogen en heeft nog geen nieuwe credits ontvangen dus ik ben er een beetje bang voor…

  ‘’Hoe werkt zo’n creditsysteem dan’’ vraagt Lea, nu zegt moeder, ‘’iedereen vanaf 12 jaar doet mee aan het Europese Social Credit systeem, dit betekent dat je een pas krijgt waarop je gegevens staan net als een paspoort vroeger. De regering houdt zo precies bij hoeveel stikstof je uitstoot, hoe vaak je vlees koopt, hoe hoog je kachel staat, hoeveel alcohol je nuttigt, hoe lang je achter je pc zit, (vandaar dat je bij inloggen altijd even moet scannen), hoeveel km je met de benzine auto maakt en dat soort dingen meer’’.

  Als je positief bijdraagt aan de maatschappij bijv. middels recycling, een vegetarisch eetpatroon of klimaatneutraal leeft ontvang je extra credits. Deze kun je gebruiken voor het boeken van vliegtickets, vakanties, dagjes uit een lekkere biefstuk of extra computertijd. Je hebt dus credits nodig om deel te kunnen nemen aan het sociaal/cultureel maatschappelijk leven.
  Zijn je credits op dan is het taak dat je zorgt voor extra tegoed, door bijvoorbeeld je kachel een paar dagen uit te zetten in de winter, je tv uurtje over te slaan of je koopt deze credits voor een prikkie van arme mensen die nooit op vakantie gaan. ‘Dus, als je geld genoeg hebt zit je ook nooit zonder credits’ vraagt Lea. Dat klopt, zegt ma het is een erg handig systeem..

  Lea denkt erover na… ergens voelt het niet goed maar moeder brengt het als iets positiefs dus dan zal dat ook wel… maar toch…
  Mam, ‘als ik 12 ben krijg ik dus ook een QR pas net als Bas’? Ja, dat klopt schat.. ‘en krijg ik dan ook credits voor het schoolreisje’? Uhh, als je goed je best doet op school wel lieverd, het hangt natuurlijk ook af van je gedrag en punten op school, voor elke voldoende op je puntenlijst krijg je een extra kinder credit voor elke onvoldoende of gedragsaanwijzing gaat er een punt af dus dat ligt helemaal aan jezelf.

  Broer Bas mengt zich in het gesprek.. “We kunnen samen ook credits delen en ruilen’, zegt hij.. ik mag maar 1 uur per dag op de laptop dan wordt hij automatisch uitgelogd omdat ik nog geen 18 ben maar met jouw qr code erbij kan ik dan twee uur… Ik geef jou dan mijn tv tijd dan kun je wel in 1 x een film achter elkaar afkijken is dat goed?
  Lea vindt het goed, volgende week is ze jarig dan krijgt ze haar eigen pasje en is ze voornemens om heel erg haar best te doen om heel veel punten te sparen misschien kunnen ze dan wel een x extra op vakantie…

 19. @StandAline schreef:
  13/09/2021 om 4:15 pm
  “Beste X en of redactie. U mixt en vat samen diverse beleidslijnen en geeft daar een eigen smaak aan. Dat kan, mag en is democratie, ook op internet. Maar weet wel dat landen soeverein zijn en NIET samenwerken op beleid. Nuf said denk ik …”

  Je vergeet dat eu-landen hun soevereiniteit reeds lang hebben opgegeven en overgegeven hebben aan brussel/eu en dat van daaruit een gezamenlijk, opgelegd beleid gevolgd wordt.
  Nog niet gemerkt dat telkens europese ‘richtlijnen’ als wetten worden opgelegd in élke eu-lidstaat ondanks dat eu enkel een adviesorgaan zou zijn en de soevereiniteit van elke lidstaat zou respecteren?
  Moet er nog zand zijn dan?
  En dan gaat het nog verder…eu werkt samen met wef, who, bilderberg…de zogeheten ‘elite/globalisten’ of wie denk je dat achter nwo en de huidige wereldwijde coronahoax steekt?

  Wat de coronapas en openlijke discriminatie van ongevaccineerden betreft: overal druist deze medische apartheid in tegen de bestaande grondwetten en burgerlijke/mensenrechten.
  Hierdoor bestaat dus geen burgerlijke ongehoorzaamheid als mensen weigeren deze pas te aanvaarden, te gebruiken, te tonen of te vragen.
  De sectoren en zaken waar deze pas verplicht moet gevraagd worden, moeten gemeden en geboycot worden om duidelijk te maken dat de bevolking niet akkoord gaat met deze misdadige uitsluiting op basis van medische informatie die geheim hoort te zijn.
  Ongevaccineerden worden gediscrimineerd en uitgesloten zoals de Joden destijds, dat zou iedereen een schande moeten vinden.
  Horeca uitbaters moeten weigeren om klanten te discrimineren als ze weten wat goed is voor hun zaak en ze kunnen niet beboet worden want ze overtreden geen wet, ze zijn ook niet bevoegd om geheime, medische informatie te eisen van hun klanten die ook nog hun privé gegevens mogen beschermen volgens GDPR.

  De coronapas is een inbreuk op het privéleven van burgers, een inbreuk op het individuele, medisch beroepsgeheim dat enkel mag geweten worden door de burger en zijn huisarts.
  De overheid heeft niet het recht op inzage van de medische gegevens van burgers.
  De overheid heeft niet het recht om te weten wie gevaccineerd werd en wie niet, dus kan de overheid wettelijk gezien ook geen coronapas met deze geheime, medische gegevens uitgeven.

  Elke invoering van een coronapas is bijgevolg onwettig en hoeft daarom wettelijk ook helemaal niet gevolgd te worden!!!
  Dat is net de instinker: mensen bedrieglijk laten denken dat het wettelijk is om een pasje met individuele en geheime, medische informatie nodig te hebben om gebruik te mogen maken openbare gelegenheden!!!
  Dat is helemaal niet zo!
  Wij, burgers, mogen dus gerust weigeren om de coronapas te aanvaarden, te tonen, te vragen of te gebruiken voor het openbare leven en daar doet de politiek/overheid helemaal NIKS tegen!

 20. Het is de opmaat naar iets, voel je het aan?
  Maar geen paniek
  We vallen nog tot
  15 april 2022 onder Zijn bescherming en is het vol te houden
  Daarna is de hg vertrokken

  Dinsdag 5 april 2022 begin 10 daagse verdrukking
  Donderdag 14 april 2022 als het begint te schermeren : begin van de Pesach
  Vrijdag 15 april 2022 als het begint te schemeren : een sabbath

  Ieder geval iets om naar uit te kijken
  Houdt vol, en denk aan de zegeningen die je krijgt in deze tijd

 21. Nuchter&Waakzaam 6.52 pm

  Zo sta ik er ook in, evangeliseren heeft weinig zin
  Alles zal verlopen zoals beschreven in o.a. het boek Openbaring

 22. Nato oefent in hoofdstad Letland. Gewoon tussen het winkelend publiek. https://www.zerohedge.com/geopolitical/watch-latvian-army-conducts-shooting-drills-busy-streets
  Dergelijke berichten geven mij aan dat we steeds dichter bij een climax komen.Of het ww3 is, de ineenstorting van de dollar/euro,een totalitaire staatsgreep vanuit de marionettenpoppetjes in de eu/vn. Een extreem global cooling scenario? Een grote natuurramp?
  Stap voor stap worden we geconditioneerd voor iets rampzalig.

 23. Mij valt het ook op, dat geprikten een raar geur afgeven. Voor mij is het erg vies, penetrante geur!! Ben bli dat sommigen reacties dit ook aangeven. Dacht al dat ik gek ben geworden, omdat mensen in mijn omgeving dit niet ruiken.

 24. Correctie, politici, Google Chrome gooide daar nog snel het verkeerde woord in de plaats, te laat gezien. Dat doen die via mijn schrijfsyteem, ik vroeg aan MediaMarkt om het eruit te halen, maar dat konden ze niet, hun beweerden dat dan mijn mediapad terug naar de firma gestuurd zou moeten worden, had ik geen zin in.

 25. @ Qvic, die polititici vullen hun zakken juist door ons te terroriseren, die staan op de loonlijst van de superrijken, daar heb je geen impact op, hoe dan ook, zie je dat niet dat ze straks onverstoord ons twee jaar hebben kunnen gijzelen?

 26. Om W Europa te slopen moet hun beschermheer uitgeschakeld worden.
  Dat is nu zover.
  Arme wereld.
  Arm America, maar te hopen voor de vrije mens dat America na decennis van constitutie verraad uit haar as herrijst.

 27. Coronapas is Jodenster. Draai het om.
  Zei dragen het politieke sterretje. Zichtbaar.
  Ik draag de morgenster….ster van Bethlehem Jezus Christus. Door engelen worden we getekend.
  Het is de puurheid van het hart die telt

  Waar zitten onze schatten? Op aarde?
  Wij hebben zeer veel macht….help elkaar..koop voedsel water. Ik ben daar al meer dan twee jaar mee bezig euh 22 jaar Xander weet dit

 28. Er is 1 groot voordeel van de corona leugen, je ziet nu hoeveel en welke mensen (EN VOOROP HEEL VEEL KERKEN) hun masker hebben “afgezet/opgezet”.
  Ik heb in ieder geval 80% van mijn (schoon) familie, vrienden, kennissen, klanten leren kennen, te bedroevend voor woorden en daden.
  Ik begrijp nu de tekst uit de bijbel “en niemand zoekt God nog”.
  We moeten nog even doorzetten broeders en zusters (zonder maskers) straks zijn we 1000 jaar verlost van deze taferelen.

 29. Plak een sticker op elke bedrijf die ongevaccineerden weigeren
  Misschien komt dan het besef terug van waar zijn we in gods naam mee bezig

 30. @ Joost: 9:01 pm, op 13/9. Die ervaring heb ik als 69 jarige inmiddels ook.

 31. WXYZ channel vroeg op facebook of mensen willen vertellen over ervaringen met covid. Vervolgens vertellen die mensen dan over dood door vaccinaties bij bekenden.

  News Request Backfires, YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=WQy_-WyZeVc

  Misschien in Nederland dit ook eens proberen?

 32. Wim ,
  Je hebt helemaal gelijk ik zeg dit al maanden dat ik corona of n gevaccineerd persoon kan ruiken maar ze geloven me niet.
  Het ruikt naar CIF dat citroen schuurmiddel maar dan op n manier die je iegenlijk niet kan plaatsen.
  vooral als die gene voor mij naar de wc is geweest dan is t overduidelijk en als ik t ruik ben ik weg en uit de buurt van die persoon .
  niemand geloofd me en je bent de eerste die ik het zie zeggen ben dus niet de enigste die dat ruikt.

 33. joost 13/09/2021 om 9:01 pm

  Met een paar woorde schetst u de ware strijd tussen het rijk van het Licht en het rijk van diepe duisternis. De keuze is werkelijk het luciferiaanse gen experiment of het Bloed van Jezus Christus. Het eerste leidt tot een onzekere mogelijk dodelijke toekomst het Laatste tot eeuwige behoudenis in het Nieuw Jeruzalem.
  Heel treffend is uw bemoedigende getuigenis.
  Och dat het slaapwandelende deel der natie eens wakker zou worden maar vrees dat het hart van dit volk V E T is geworden …
  Shalom

 34. Hou vol tot het einde. Zorg dat je het met Christus in orde hebt, en met je naaste.
  De 25e hebben wij een meeting met gelijjdenkenden. Allen wedergeboren christenen, hoewel uit verschillende kerken. Maar allen zien uit naar de rapture, de opname van de gemeente . De tijd is God zij dank nog kort. Sanen elkaar bemoedigen en kijken wat we voor elkaar kunnen doen.
  Ja, het is oorlog. Vooral een geestihke oorlog. Satan weet dat ie nog weinig tijd heeft en gaat als een briesende leeuw rond , kijkend wie hij verslinden kan.
  Met dank aan eerdere posts die goede teksten gaven.

  Volhard, het is de moeite waard en hef je hoofd omhoog, want de Redding is nabij.
  Maranata.

 35. De waarheid is altijd keihard. Vrij vertaald zou dat kunnen zijn dat alle gevaccineerde mensen in Nederland straks gaan omvallen volgens de info die ik regelmatig lees bij Xandernieuws.
  Als dan pas het het besef gaan krijgen dat er werkelijk iets niet goed zit waarvoor ze zo hard hebben gelopen om een vaccin te halen, zullen er de absolute wantoestanden gaan komen.

 36. Beste Ernie,

  Ik schrok best wel meer dan een beetje van deze zin in je reactie; ”Het lijkt wel of ik voor de keuze sta om met te laten vaccineren of om dan toch maar uit het leven te stappen.”

  Voor die keuze sta je helemaal niet. Velen voor je hebben voor hetere vuren gestaan en op hun manier gewonnen. Jij kan dat ook. Iedereen heeft het in zich. Of het zich openbaart is een ander iets. Ik denk dat je het in je hebt om het te laten openbaren. Of dat nou via de lessen van Jezus is of van Ghandi, wie dan ook of misschien zelfs je eigen lessen. Maakt niet uit maar geef niet op. Volg ten minste je eigen hart en gevoel. Laat je niet injecteren en neem al helemaal niet je eigen leven. Echt, als je dat serieus overweegt, zoek alsjeblieft hulp. Ik zal in deze reactie proberen mijn steentje bij te dragen.

  Wat mij heeft geholpen is een persoonlijke strategie te bedenken wat mij zou helpen om hierdoor te komen. Wat ik op heb gedaan is een persoonlijke strategie bedacht welke ik zou ontplooien om te laten zien dat ik het er niet mee eens ben. Tot op heden vind ik het niet waard om potentieel een strafblad te krijgen voor dingen die ik doe als protest. Jou lijkt het niet meer uit te maken. Bedenk wel dat zonder strafblad je er voor een rechter oid er beter uitziet.

  Een heel makkelijk iets om mee te beginnen is zonder mondkapje op het station rondlopen of in de trein zitten. Staat een boete van 95 Euro op en / of uit de trein gezet worden op. Velen risceren dat nu. Sluit je aan, voel je je minder alleen.

  Ga naar de volgende demo op de Dam en praat met mensen die daar ook zijn. Dan weet je dat je niet alleen bent.

  Als je op kantoor werkt en je je collega’s mist. Ga naar kantoor. Je ziet er wel veel minder maar er zijn collega’s. Als het kantoor open is kunnen ze je niet weigeren. Allen die er zijn geloven niet in deze onzin. Je bent niet alleen.

  Gebruik de komende maanden om een ruggegraad van staal te ontwikkelen. Je gaat m nodig hebben. Alle vrijheid liefhebbende mensen hebben jou nodig om mee te helpen om dit gedrocht uit de Hel te elimineren. Help ons en wij helpen jou. Ok, ik in ieder geval (smile)

  Tot slot, alle regimes die massamoord ed plegen staan op de zwartste bladen van de geschiedenis. Stel je voor, het ”worst case scenario”. Je mag niets meer, zelfs geen eten kopen. Dan kan je toch beter voor de 2e kamer liggen verhongeren. Zo draag je het ultieme bij aan waar je voor staat. Dat itt tot uit het leven stappen en dat heeft geen zin.

  Ik hoop je zo wat positieve gedachten te hebben gegeven om die heel super mega negatieve gedachten uit je hoofd te helpen praten. Echt, stap niet uit het leven! Ik post zelf niet op het geloofsforum maar voor spirituele hulp is dat best een goede plek om te beginnen.

  Groeten en hoop op betere tijden,
  Hugo

 37. Vandaag gemerkt bij contact met enkele sportbonden omtrent het rapport van het pro vaccinatie SALK Institute betreffende het gevaar
  van gevaccineerden voor wie dat niet is, en Robert Malone, patenthouder mRNAvaccin die adviseert het niet te nemen.
  Men reageert arrogant: ‘we volgen de rijksoverheid’
  Geen bereidheid tot zelfstandig denken geconstateerd …..
  De oren afgedekt met een dikke laag leugens.

  Naam der psychiater/criminoloog Alessandro Meluzzi

 38. @ Wim

  Ja, het is ook mijn ervaring dat geïnjecteerden uit hun mond stinken. Niet allemaal, maar aanzienlijk wat mensen wel (van wie ik weet dat ze dubbel geprikt zijn). En wat mij is opgevallen is dat dit telkens dezelfde vrij penetrante geur is. Kan alleen niet omschrijven waar de geur op lijkt.

 39. Xander, weer een goed artikel!
  Momenteel lekker met de caravan en echtgenote in Laag Soeren, kamperen.
  Als ik alles zo overdenk dan denk ik ( ben 72 jaar ‘jong’ ):
  Nederlanders zijn in feite een laf volk. Ruim 80% van de kudde kan het wel goedvinden al dat gedoe met “Wuhan paspoorten” . Ik zelf en mijn vrouw zijn van Friese afkomst en conservatief, dat is toch andere koek en ruim veertig jaar “wandelend met de Heer” , m.a.w. ‘apart gezet (geheiligd) en gezegend met een verzetsgeest. Schoonvader vermeld op het Yad Vashem Monument!!
  De heidenen en atheisten denken hun vrijheid te kopen met een gen therapeutisch middel maar wij “zijn gekocht en betaald ” en genieten de ultieme vrijheid in Christus Jezus!

  Shalom,

  Joost

 40. via Frontnieuws.com dit flitsbericht ontvangen:
  ‘Italiaanse psychiater: ‘elite’ krijgt onecht vaccin’

  Dat was ook zo in 2009, ttv de ‘Mexicaanse griep’, toen in een cnv-interview rivmwoordvoerster Grootenboer onthulde:
  het Tamifluvaccin vermindert de immuniteit: daarom krijgt niet ieder kind het.
  Kort hierna, op 7/8/09 verkondigde het rivm: ‘we reserveren een deel der vaccinvooraad voor mensen met EEN ERNSTIGE IMMUNI-
  TEITSSTOORNIS …..
  In Duitsland kregen politici een versie zonder vervelende vulstoffen ……

 41. De schrijver van het verhaal mist iets van de geschiedenis van de 2e wereld oorlog. Op 11-05-1940 vluchtte Koningin Wilhelmina naar Engeland, maar ontbond de regering niet. Hierdoor heeft zij vrijwillig afstand gedaan van haar koningschap. Hierdoor kon de Duitse bezetter zich door de toenmalige regering op 29-05-1940 zich laten kronen en hoofd van de regering daarmee worden. Vanaf die datum werd Nederland als een soeverein land opgeheven en bij Duitsland toegevoegd. Duitsland heeft op zijn beurt zich overgeven aan Amerika op 04-05-1945. Vanaf die datum tot heden zijn Nederland en Duitsland geen bestaande landen meer, maar zijn bezet Amerikaans grondgebied. Op het voormalige Nederlandsgrondgebied heerst nu de criminele coöperatie Staat der Nederlanden die valselijk onder de oude 3 kleur vaart. Dus die NSB mentaliteit was normaal, want in de 2e wereld oorlog was Nederland een deelstaat van Duitsland geworden. Dus de Duitsers waren geen bezetters maar broeders geworden, omdat Nederland bij Duitsland was gevoegd. Doordat het koningshuis gevlucht was. Maar na de 2e wereldoorlog schijnheilig de zogenaamde macht terug vorderde en nu nog steeds denkt dat het koningshuis hier op het voormalig Nederlansgrondgebied de Septer zwaait moet toch de ware geschiedenis eens gaan lezen. We worden al na de 2e wereld oorlog door een criminele organisatie geregeerd die net doen alsof de bevolking personeelsleden zijn. Die maar moeten gehoorzamen aan de directie wat we regering noemen om het niet op te laten vallen. Deze criminele organisatie werkt samen met de VN/WEF. De EU is in werkelijkheid de VN. Die met de zogenaamde experimentele vaccins een groot deel van de mensheid wil uitroeien. Er zijn wel meer dan 1000 mutanten van de coronavirussen, die zijn niet nieuw die kwamen al in de middeleeuwen voor. Ons eigen natuurlijk immuunsysteem kent ze allemaal, maar met het huidige experimentele vaccins die ons eigen natuurlijk immuunsysteem buitenwerking stelt en dan ben je maar voor 1 coronavirus beschermt. Dan is het waanzin om je te laten vaccineren tegen 1 terwijl je natuurlijk tegen meer dan 1000 bestand bent. Maar dan ben je niet beschermt volgens de nep regering en daarom ben jij een gevaar voor de gevaccineerde. Snap jij dat nog? Het enige wat we nog kunnen doen is alles plat leggen, zorg wel eerst voor voldoende voedsel e.d. want dan verdampt de macht bij de nep regering.

 42. Daarom leer ik mezelf Zweeds. Voor als ik moet uitwijken naar dat land zo vrij!

 43. Tirannen!

  “… Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht. ”

  H.M. van Randwijk

 44. Zieke wereld. Ik zou graag naar Denenmarken of Zweden gaan. Ik zit me tijd wel uit ga leuke dingen doen. En ze mogen me doden als het zover is. Want ik laat me niet injecteren. Ik ben er klaar voor mocht het zover komen. Ik geniet nu vooral van de tijd die nog rest en ga voor zover kan nog leuke dingen doen.

 45. In de WO2 was er geen land in Europa dat de Joden zo heeft vervolgd als Nederland. De Nederlanders stonden in de rij om 5 gulden te verdienen voor het verraad van een Jood.
  Zo volgzaam is dit volk

 46. @standAline

  Dat landen (zeker in Europa) soeverein zijn dat is een wassenneus. Genoeg gezegd denk ik.

 47. En wat zijn de berichten op de journaal weer positief getint, bijna iedereen is voor de corona pas!
  Pure misleiding van de heersende media, het begint steeds meer te lijken op de jaren 30.
  De zittende demissionaire leiders zijn in mijn ogen niets meer dan nazi sympathisanten van herr Schwab de man van het vernieuwde 4 rijk in opkomst!
  Ik zal mij met alle mogelijke middelen verzetten tegen deze smerige kliek!
  Liever strijdend voor vrijheid , dan als slaafje van de staat te worden plat gespoten

 48. In kerken kunnen ze niets maken.

  Gewoon een liefdesmaaltijd houden in de kerk. En ja, eigenlijk gewoon lekker eten en horeca bedrijven onder de mom van een kerkdienst.

  Wat denk je, zou zoiets gemeens als ik nu bedenk nu wel goedkeuring van God kunnen krijgen?

  Wie ziet er een knipoog van God in?
  Wie ziet er meteen een straffende hand van God in?

  Maar veel beter wordt het er niet op. En ja, ook de CU zal weer hiervoor zijn geweest. Ik snap echt totaal niet meer dat christenen nog op zo een partij kunnen stemmen. Ook al ben je gevaccineerd naar eer en geweten, maar uitsluiten, ja dat is nu een volk, in vele kerken en gemeenten. Die groep zal meestal wel, de biblebelt uitgezonderd, in de minderheid zijn.

  Ik roep dan ook dominees, sprekers en prekers eens een preek te houden over uitsluiting en discriminatie.

  Spyfromthesky

 49. Ik sta nergens van te kijken..allemaal onderdeel van het plan. We proberen het mensen al jaren duidelijk te maken waar het naar toe gaat en zelfs nu het gebeurt voor hun eigen ogen zien ze het niet. Maar het maakt het niet minder walgelijk. Het maakt het soms moeilijk om in de liefde te blijven en vriendelijk en geduldig te zijn. Mensen die blind volgen, niet willen luisteren, corrupte politici, leugenaars enz…en dan worden juist de mensen die proberen het beste te doen onrechtvaardig behandeld. Laat ze maar. De onrecht die ze aandoen zal zijn als kolen op hun hoofd belooft de Alpha en de Omega. Ik kan alleen maar zeggen hou vol tot het bittere eind want er komt beloning…Grotere beloning dan deze wereld ooit kan bieden.

  2 Tessalonicenzen 2 (Sv.)
  9 Hem, zeg ik, wiens toekomst is naar de werking des satans, in alle kracht, en tekenen, en wonderen der leugen; 10 En in alle verleiding der onrechtvaardigheid in degenen, die verloren gaan; daarvoor dat zij de liefde der waarheid niet aangenomen hebben, om zalig te worden. 11 En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zouden geloven;

  Wees gezegend.

 50. Het valt mij telkens op dat gevaccineerden tegenwoordig stinken uit hun mond.. Dit zei laatst iemand en nu heb ik dit zelf bij mensen mogen constateren. Of het is toeval, maar dat lijkt mij niet. Ik ben echter geen deskundige. Zijn er meer mensen die dit hebben geconstateerd?

 51. Nog steeds geen multi-dimensionale aanpak, steeds maar weer dezelfde uit het lompenproletariaat afkomstige dierenartsen en virologen die uiteraard niet meer weg zijn te slaan van de trog nu ze onverwacht tot Filosoof-Koning zijn gecoronaeerd. Er had al lang en breed een testje gedaan kunnen zijn met Ivermectine in een paar steden. Als de pessimisten gelijk krijgen zijn de gevaxxineerde watjes deze winter alleen daar nog mee te redden (totdat Pfizermectin op de markt komt).

  Maar mooi dat we nog kunnen vluchten naar dichtbijzijnd Denemarken (via Urk).

 52. Vanaf 25 september coronna pass voor restaurants in Nederland.
  Vanaf 1 oktober in Brussel dan gaan we ene drinken in het praatcafe van xandernieuws:-)
  Groetjes Ludwig

 53. Private verenigingen/clubs oprichten, waar alleen ongevaccineerden lid kunnen van worden.

  Deze verenigingen kunnen eigen cafetaria uitbaten alleen toegankelijk voor ongevaccineerde leden en ze kunnen volgens hun statuten juridische en morele steun bieden aan hun leden.

  Gevaccineerden zijn niet toegelaten om zowel de ongevaccineerden als de gevaccineerden te beschermen want het vaccin dat de gevaccineerden ingespoten kregen doet dat blijkbaar niet…

 54. Het is schandalig, de ”vaxxers” zijn een gevaar voor ons! Draait dat tuig alles om, zoals Orwell het gedroomd had in zijn tijd, ze lopen als zombies verder! Rutte met zijn WEF pasje, ja dat heeft hij, hij is ook een Bilderbergertje net als de vorige Premier van België! Overal de meest gehate figuren aan de macht, wat is daar logisch aan?! Ze beschuldigen mensen, de allergrootste meerderheid ervan dat ze zonder symptomen ziek zouden kunnen zijn, dat is totaal onwetenschappelijk, wetenschap is niet dictatoriaal dingen beweren & pushen, dat is tirannie! 50 dokters, welke een opleiding hebben gehad, zouden volgens hen niet weten wat ze tegen hun patiënten mogen zeggen & voorschrijven! Wie denken ze wel dat ze zijn??? Ik weet wat ze zijn!

 55. wij gaan dit weekend groot boodschappen inslaan. Survival food om zomaar te zeggen.
  Het kan zomaar zijn, dat eind september je als onge*axineerde geen boodschappen meer kan doen. Wees voorbereid op het allerergste nu die va*pass erdoorheen gedrukt is. We hebben in Frankrijk wel kunnen zien, hoe ze dat gedaan hebben. Laat staan die Naz*’s in Australie.
  Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

 56. iederevirusregel is per definitie al afgeschaft op het moment dat ze wordt geventileerd door de kakelende de j. of r., want:
  strijdig met/verboden door Europese/Internationale wetgeving: o.m.
  artikel 3 van het Europees Handvest
  artikel 32, 4e Conventie van Genève, 1949
  Neurenberg Code
  Hippocrates Eed
  WMA protocol
  Recent besluit EU-parlement, ingegaan op 12/8/’21

  En dat weten ze ook! Maar peuters/kleuters proberen gewoon hoever ze kunnen gaan wanneer ze iets niet mogen
  Toen ik destijds af en toe op ons oudste neefje paste bij hem thuis, zat hij eens tijdens het eten koken op het aanrecht met een pollepel in de hand. Daar sloeg hij me mee. Zijn moeder: als je dat nog eens doet, pak ik je die pollepel af.
  Toen raakte hij me heel voorzichtig aan met het ding.
  En dus was hij het kwijt……. Hij gaf geen kik.
  Svp geen petities: zinloos.
  Simpelweg juridisch aanpakken. In Belgie, Italie en Portugal is de regering de ‘pollepel’ al afgepakt door rechtbanken….

 57. @ Hoeder: 2:54 pm. Daar denk ik ook zo over. Er gaat een gigantische leugen/misleiding door deze wereld: 2 Thessalonicenzen 2.

 58. och, laten we een jaartje 2e rangsburger zijn en noch café , noch restaurant, noch cinema bezoeken. In Vlaanderen zijn het 460.000 mensen die niet gevaccineerd zijn.
  Stel dat een ongevaccineerde per jaar 1.000 euro zou spenderen aan bovenstaande zaken (wat een peulschil is van de werkelijkheid), dan spreken we over een omzetverlies van 460.000 X 1.000 = 460.000.000 euro. Indien het dubbele zou gespendeerd worden zitten we tegen het miljard euro…..dat niet wordt uitgegeven.
  Ik hoef er geen tekening bij te maken dat dit een impact zal hebben op de economie, en vooral de horeca. één op 10 uitsluiten = 1 op 10 zaken die failliet zou kunnen gaan misschien ?
  Ze raken mij niet met hun fascistische maatregelen. Onze families stemmen op de bruin gasten vanaf heden, en dat voor de rest van ons leven.
  Trouwens, iemand het artikel gelezen op HLN over een Belgisch koppel aan de franse kust, bleek dat de vrouw PLOTS neerviel aan het strand. Niemand die zich de vraag stelt bij het links intellect dat reageert op artikels dat het de clot shot wel eens kon zijn geweest. Ik zou graag een autopsie willen van die dame. Durf er men kot op te verwedden dat haar bloed stroop is geworden van de biljoenen spikes in haar lijf. In Nederland was er ook een dame aan de kassa onderuit gegaan. Geen enkele kunnen ze reageren , nog zoiets, tiens….
  Er gaan er nog duizenden vallen.
  Ik wacht rustig af, I hope and pray dat onze politiekers weldra getroffen worden en neervallen, opgekuist staat netjes, en daar wil ik nog wel een jaartje voor thuis zitten om dat heugelijke nieuws te vernemen…..als ze geen placebo hebben gehad, zullen we nooit te weten komen.
  Welke CEO van een farma bedrijf gaat zich trouwens dieje brol laten inspuiten, en al die politici op TV met hun non-muscled armpje die “kijk, zie eens hoe stoer ik ben!’ spuitje laten zetten. Water en zout erin zekers lol
  Never trust government, never trust people with power.
  Voila

 59. Fascisme kenmerkt zich door uitsluiting en dat is nu volop aan de gang in ons land met het discriminatiepaspoort.

 60. Hoe kan je nu het beste met gevaccineerden omgaan, althans de groep die aan alles meewerkt en het uitsluiten van ongevaccineerden gewoon openlijk toejuicht? Ik heb het gevoel dat het oorlog is en gevaccineerden collaboreren met de bezetter, of is dit een overdreven reactie? Ik kan hier met steeds minder mensen, waaronder familie, vrienden en kennissen over praten. Ik weiger het vaccin en zij weigeren mij. In een oorlog kan je soms nog vluchten naar het buitenland, maar vluchten is voor een ongevaccineerde onmogelijk. Het lijkt wel of ik voor de keuze sta om met te laten vaccineren of om dan toch maar uit het leven te stappen.

 61. Beste X en of redactie. U mixt en vat samen diverse beleidslijnen en geeft daar een eigen smaak aan. Dat kan, mag en is democratie, ook op internet. Maar weet wel dat landen soeverein zijn en NIET samenwerken op beleid. Nuf said denk ik …

 62. Iedereen die zich in deze materie verdiept zou kunnen weten dat de namaak Covid epidemie en de daarop volgende injecties het grootste complot uit de geschiedenis van de mensheid zijn .
  De wetenschappelijke uiteenzetting kan ik niet exact herhalen , maar door de injecties wordt je lichaam een onderdeel van door 5 en 6 G gestuurde signalen die in combinatie met vreemde eiwitten in je hersenen jou verbinden met de K.I. “Beest “computer .
  Je lichaam wordt zelf de pinpas , zonder de injecties kun je niets meer kopen ; precies zoals in de Bijbel staat .
  Omdat “ze ” nu al zo enorm ver zijn met hun terreur begrijp ik niet wanneer de door God beloofde oordeel over een totaal verrotte mensheid losbarst .
  Geen science-fiction maar science-facts .

 63. dat zijn de gevaccineerden schuld, DIE doen mee met het corrupte systeem.
  Ben benieuwd hoe het gaat als er slachtoffers aan hun kant gaan vallen, (wat ik overigens NIET hoop) wat ze dan zullen zeggen.
  Denk na VOOR je gaat vaccineren!!
  Als je een cojonapaspoort hebt bij 2 vaccins en er wordt gezegd dat je nog een 3e nodig hebt, anders vervalt paspoort, wat dan??? Weigeren? Ja tuurlijk, maar de rotzooi zit wel in je lijf en krijg je er nooit meer uit….

 64. Zegt een bezorgde kip tegen een andere blije kip,

  Volgens mij is de stroom uitgevallen en zonder stroom gaan we er aan,
  want stroom zorgt voor het licht en de warmtelampen…

  De onbezorgde blije kip haalt de schouders op en zegt,

  Wat maak je nou een drukte, we hebben licht en het is warm !

  En vrolijk rent de kip weer door het hok, kakelt wat af,
  scharrelt rond en pikt de graantjes van de grond.

  Dan valt het op dat er wat kippen naar boven kijken.
  De onbezorgde kip kijkt ook, het dak staat in brand !

  …vandaar het licht en de warmte…

 65. Grrrrr ik kan soms wel gillen! De trein dendert maar door en ik wil eruit. Wat zijn mensen toch ongelooflijk dom of blind. Bizar dit gewoon. Heb er geen woorden meer voor. Zou familieleden en vrienden wel door elkaar willen schudden maar ze begrijpen niet waar ik het over heb. Komen hier op bezoek omdat ze zich zorgen over mij maken. Tsssss.
  Nou lekker dan, kan mn ontslag binnenkort dan blijkbaar verwachten.
  @ Dank je Xander voor je dagelijkse info!

 66. In geval van totale decadentie kun je je aan alles verwachten !

  Het einde van Rome (decadentie-opstanden-burgeroorlogen-revoluties-dictatuur) gelijk wij dit ook zullen kennen …

 67. De NSB had in 40-45 ook een behoorlijke aanhang, vandaar dat deze regering hun geniepige regels door kunnen blijven drukken mt een 2e kamer die voor het merendeel te stom is om voor de duvel te dansen !!…..of was het nou jansen ??

 68. Waar blijft die algehele verontwaardiging? Zolang het de Nederlander niet rechtstreeks raakt, doet ie niets. Dat zien we ook nu weer. Dus het moet nog vele malen erger worden voordat de massa ontwaakt en in actie komt.

 69. Alle HORECA en andere bedrijven die aan de QRCode en TestenvoorToegang meedoen, negatief reviewen op Google Maps en vermijden is de enige oplossing.

Comments are closed.