Foton radar in ontwikkeling waarmee menselijk lichaam op grote afstand kan worden gescand

—————————————————————————————————————————————–

Radarchip kan later ook in smartphones worden ingebouwd – Nieuwe tech draagt bij aan smart grid dat onze hele planeet in een grote digitale gevangenis verandert waaruit ontsnappen onmogelijk is

—————————————————————————————————————————————–

Terwijl in sommige landen de Covid maatregelen – hoogstwaarschijnlijk slechts tijdelijk – worden verlicht of zelfs opgeheven, wordt er onverminderd hard gewerkt aan de opbouw van een transhumane totalitaire (bio)tech-controle samenleving. Wetenschappers van de Universiteit van Sydney ontwikkelen een foton radar, waarmee objecten en ook menselijke lichamen op grote afstand kunnen worden gescand. Het apparaat, dat niet met radiogolven maar met lichtgolven werkt, is met zijn ultra hoge resolutie (1,3 centimeter) zo gevoelig, dat het op centimeters nauwkeurig zowel locatie, snelheid als positie (hoek) kan detecteren. In combinatie met de via ‘vaccins’ geïnjecteerde 5G nanotech kan hiermee een waterdicht controlesysteem worden opgezet waaruit niets of niemand ooit nog zal kunnen ontsnappen.

De ‘advanced photonic radar’ kan bijvoorbeeld continu monitoren of iemand ademhaalt en hoe hoog iemands hartslag is. De technologie kan hierdoor ook in ziekenhuizen worden gebruikt. Eén radar kan op deze wijze alle patiënten gelijktijdig in de gaten houden (alsmede iedereen die zich in het ziekenhuis bevindt). Het fysiek koppelen aan een eigen externe monitor zal hierdoor niet meer voor alle patiënten nodig zijn.

Radar op basis van lichtgolven

Traditionele radarsystemen werken met radiogolven van verschillende frequenties. Hoe hoger de frequentie, des te gedetailleerder kan een object – bijvoorbeeld een vliegtuig – in beeld worden gebracht. Radars met een hoge bandbreedte zijn echter complex en heel erg duur.

Het Australische team heeft hiervoor een oplossing bedacht: een radar op basis van lichtgolven. ‘Wij gebruiken feitelijk een fotonische truc om zo’n radar met hoge bandbreedte te genereren, zonder dat er zeer snelle elektronica voor nodig is,’ legde professor Benjamin Eggleton, hoofdonderzoeker en directeur van het Nano Institute van de Universiteit van Sydney, uit. ‘En dat is de magie.’

De foton radar, die een extreem hoge resolutie van 1,3 centimeter heeft, zou ongevaarlijk zijn voor mens en dier, en wordt eerst op padden uitgetest. Als de tech veilig wordt bevonden volgen proeven met mensen. Zodra er een geavanceerd prototype is ontwikkeld, zou een mini variant in smartphones kunnen worden gezet, zo claimen de wetenschappers. (1)

Ontsnappen aan het in opbouw zijnde smart grid onmogelijk

Samen met het wereldwijd in opbouw zijnde 5G (later 6G) ‘smart grid’ en de in miljarden mensen via ‘vaccins’ geïnjecteerde nanotech kan de hele wereld, inclusief alle objecten en alle mensen, straks door A.I. systemen in real time worden gemonitord, gecontroleerd en zelfs aangestuurd of ‘gecorrigeerd’. De hele planeet wordt zo één grote permanente digitale gevangenis waarin er geen enkele vorm van privacy meer zal zijn, en ‘vrijheid’ aan zeer strenge regels gebonden zal zijn.

In metafysische termen zou je zelfs kunnen concluderen dat er een soort ‘god’ wordt gecreëerd: ‘Ik zie alles en op ieder moment, en weet precies wat je doet en denkt.’ Tech waarmee gedachten kunnen worden gelezen en gecontroleerd is al jaren volop in ontwikkeling (zie o.a. ons artikel van 23 december 2021: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd), net als ‘pre crime’ systemen die zouden kunnen voorspellen of en waar iemand een misdaad gaat plegen.

Hoe dan ook zal absolute gehoorzaamheid (‘aanbidding’) van deze A.I. ‘god’ straks heel eenvoudig kunnen worden afgedwongen – behalve bij degenen die zich niet hebben laten injecteren / genetisch manipuleren, en onverkort weigeren in dit ‘grid’ te worden opgenomen. Zij zullen als ongewenste dissidenten worden gebrandmerkt, en dreigen al binnen enkele jaren met de hardst mogelijke methoden uit de samenleving (= dit leven) te worden verwijderd.

Wie maakt een einde aan deze globalistische elite?

Het Pentagon wrijft zich in ieder geval al in de handen over de nieuwe foton radar, want u dacht toch niet dat deze op zich geweldige technologie grootschalig ten bate van de mensheid zal worden ingezet? Dat kan misschien pas gebeuren als deze complete antihumane globalistische Rockefeller-Rothschild machtselite, met zijn infame kopstukken Bill Gates, Klaus Schwab en George Soros, samen met hun instituten zoals het WEF, de VN/WHO, het IPCC, de NAVO en het IMF, van het toneel is afgevoerd.

Maar wie gaat dat doen, nu vrijwel iedere regering en overheid – zeker de Nederlandse – volledig in hun macht is en naar hun pijpen danst? Wellicht kan enige hoop worden geput uit het feit dat deze onbegrensd hebzuchtige en door-en-door corrupte club nationale en internationale bestuurders louter nog drijft op misleiding, leugens, bedrog en verraad, en er om die reden ook onderling geen enkele sprake van echt vertrouwen zal zijn.

Daarom denk ik dat de globalisten zich vroeg of laat tegen elkaar zullen keren en elkaar als woeste beesten zullen aanvliegen. Ik vrees alleen dat dit gepaard zal gaan met verschrikkelijke oorlogen en onvoorstelbare aantallen slachtoffers als het de volken niet lukt om op zeer korte termijn hun vrijheid en zelfbeschikking te herwinnen.

 

Xander


(1) Interesting Engineering

Zie ook o.a.:

06-02: Flashback naar 2010: Het begin van de techno-dimensionale spirituele oorlog

2021:
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd ( / Technologie voor koppeling mensen aan Mark Zuckerbergs Metaverse (‘The Matrix’) is gereed)
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
03-12: Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie
22-11: ( / Vals christendom dat kernonderdeel is van het ‘systeem van het Beest’ en deze injecties promoot is vervulling van Bijbelse eindtijd profetieën)
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt

2018:
19-08: Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?