Een jaar nadat honden ‘klimaatprobleem’ werden genoemd, duikt ineens een hondenkillervirus op

————————————————————————————————————————————

Klimaatelite neemt stap voor stap al het leven op aarde op de korrel (uitgezonderd dat van henzelf)

————————————————————————————————————————————

(12.55) – Behalve teveel mensen en koeien zijn er in de ogen van de globalistische klimaatelite ook teveel honden op deze planeet. ‘Onze huisdieren zijn onderdeel van het klimaatprobleem,’ berichtten ‘groene’ media in het najaar van 2022. Ze zouden een te hoge CO2-pootafdruk hebben. Een jaar later is er plotseling een mysterieus virus opgedoken dat voor het eerst honden hun leven kost. Toeval? Of heeft Bill Gates ook hier een flink handje in gehad, deze keer om u van uw geliefde huisdier te beroven? Als u tenminste niet eerst zelf omvalt als gevolg van de Covid injecties en boostershots die u heeft gehaald (al vermoed ik dat niet veel mensen die dit lezen zo naïef zijn geweest).

Canine Infectious Respiratory Disease (CIRD), oftewel kennelhoest, is een zeer besmettelijke luchtweginfectie die honden op elkaar kunnen overdragen. Honden krijgen er een soort droge hoest van die klinkt alsof er iets vastzit in hun keel. Deze infectie is echter zelden levensbedreigend – tot nu. Dierenartsen en experts in de VS slaan alarm vanwege een ‘mysterieus’ en zeer besmettelijk virus dat steeds meer honden fataal wordt. Niemand weet waar het vandaan komt, maar velen vermoeden dat ook dit virus uit een laboratorium afkomstig is, en opzettelijk werd ontwikkeld als ‘final solution’ voor het ‘klimaatprobleem’ genaamd ‘hond’.

Een eugenist die al het leven op aarde bedreigt

De naam van eugenist Bill Gates, die er net als zijn vader geen geheim van maakt dat de wereldbevolking flink moet worden teruggedrongen, wordt natuurlijk als eerste genoemd, met het World Economic Forum in zijn kielzog. Gates wil de hele wereldbevolking levenslang aan de mRNA (en tegenwoordig ook de nog gevaarlijkere zelfreplicerende saRNA) ‘vaccins’ dwingen, die volgens tal van wetenschappers geen echte vaccins zijn, maar gentherapie c.q. genmanipulatie injecties. De Covid shots veroorzaken inmiddels zóveel zieken, gehandicapten, doden, dalende geboortecijfers en andere ellende, dat politiek en media wederom alles in het werk stellen om de keiharde waarheid onder tafel weg te moffelen.

Volgen Gates, wiens gengemanipuleerde muggen sinds vorig jaar na decennia in de VS malaria hebben teruggebracht, moeten ook alle koeien verdwijnen. Nederland loopt daar dankzij de kabinetten Rutte gehoorzaam in voorop met het willen krimpen van onze veestapel met maar liefst 30%. De ‘logische’ volgende stap is dat nu honden op de korrel worden genomen met mogelijk een ‘lab’ gemanipuleerd virus, net als met corona het geval was.

En wat daarna volgt heeft hij ook al laten weten, namelijk het implanteren van geboortecontrole chips in vrouwen, zodat de overheid op afstand kan bepalen wie er eventueel nog zwanger mag worden, en zo ja, wanneer (zie ook ons artikel van 19 april 2020: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren).

VN voert wereldwijde digitale ID van Gates uit

De voormalige Microsoft topman, die wereldwijd door steeds meer mensen wordt gezien als de vleesgeworden duivel (al heeft hij forse concurrentie van WEF topman Klaus Schwab), heeft het nu ook voor elkaar dat de VN zijn jarenlange wens voor de invoering van een straks verplichte digitale ID voor alle aardbewoners heeft overgenomen. Critici noemen dit programma ‘een totalitaire nachtmerrie’. Vanaf 2020 schreven we uitgebreid over deze digitale ID (met patentaanvraag 2020-060606), die zowel aan uw bankrekening als aan uw lichaam (annex vaccinatiestatus) zal worden gekoppeld.

De EU heeft inmiddels het voortouw genomen bij de invoering van een dergelijke alomvattende ID. Deze zal stap voor stap verplicht worden gemaakt, tot op het punt waarop u zonder dit ID helemaal niets meer zult kunnen doen. Als hier geen halt aan toe wordt geroepen, zal uw functioneren in de samenleving binnen enkele jaren onmogelijk worden gemaakt. U zult niets meer kunnen kopen of verkopen, geen zorg meer kunnen krijgen, niet meer op het internet kunnen, geen energie meer kunnen afnemen, niet meer met de trein kunnen, en zelfs niet meer in uw eigen auto kunnen stappen, omdat die alleen zal starten als uw digitale ID nog werkt. (Zie o.a. ons artikel van 18 april 2020:  Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem ).

Een ergere hel dan ooit tevoren

Het zal de meeste lezers wel duidelijk zijn dat deze totaal gecontroleerde samenleving een ergere hel wordt dan alles wat Marx, Lenin, Stalin, Hitler en Mao bij elkaar opgeteld voor ellende hebben veroorzaakt. Toch werken de meeste mensen er nog steeds – hetzij onbenullig, hetzij moedwillig – aan mee, al was het alleen maar door weg te kijken van de almaar langer wordende lijst bewijzen dat ‘onze’ leiders moedwillig toewerken naar de ondergang van alle vormen van vrijheid, welvaart, natuurlijke gezondheid en privé bezit – met uitzondering van dat van henzelf, natuurlijk.

En dus zullen de zogeheten ‘progressieven’ en ‘liberalen’ ook in Nederland andermaal de zoveelste onzinnige klimaatpropaganda napraten dat het bezitten van honden een slechtere zaak voor de planeet is dan de privé jets van al die politici en elitairen, een clubje dat 66% van de wereldwijde vliegverkeeruitstoot voor hun rekening neemt, maar eist dat wij onze auto’s, gasverwarming, vlees en nu dus ook huisdieren opgeven. En de EU werkt hier gewillig aan mee, want die is ondertussen serieus van plan om privé jets, luxueuze jachten en peperdure sportauto’s uit te zonderen van alle nieuwe klimaatmaatregelen en -belastingen.

Met Gates en Schwab naar het einde van de vrije en gezonde mens

Bill Gates schreef in 2021 in zijn boek ‘How to Avoid a Climate Disaster’ dat mensen maar aan zijn ‘nieuwe ideeën’ moeten wennen, zoals het omschakelen op zwaar milieubelastende elektrische auto’s, waarnaar de vraag in landen waar de gigantische subsidies worden verminderd of ingetrokken volledig is ingestort. En dat is nog los van het ongemakkelijke, onomstotelijke maar doodgezwegen feit dat er op de hele wereld bij lange na niet genoeg grondstoffen zijn die ook maar een substantieel deel van het huidige autopark elektrisch kunnen laten rijden. Dus ook autorijden wordt straks voorbehouden aan de elite en hun partijleden, net als in de voormalige Sovjet Unie.

Gates’ partner in crime Klaus ‘you will own nothing (and we everything)’ Schwab (foto) staat berucht vanwege zijn krankzinnige WEF plannen die inmiddels werkelijkheid aan het worden zijn, zoals het eten van insecten in plaats van vlees, en het omschakelen op (bijna) volledig synthetische maaltijden. De afgelopen jaren besteedden we uitgebreid aandacht aan al zijn andere programma’s, die openlijk zijn gericht op het creëren van een volledig digitaal / biotechnisch aangestuurde en genetisch veranderde transhumane ‘mens 2.0’ – een wezen dat de naam ‘mens’ niet meer waard zal zijn, want iedere vorm van vrijheid, zelfbeschikking en gezondheid zal van hem of haar zijn afgenomen.

Wachten mensen eerst tot hun eigen kinderen sterven?

‘Ik ben deze griezels die het klimaat gebruiken om hun depopulatie agenda’s te rechtvaardigen spuugzat,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Zoals het loslaten van miljarden muggen om malaria te voorkomen, dat al tientallen jaren niet meer voorkwam (in de VS) en nu op magische wijze weer wel. Wanneer stellen juristen bij het ministerie eens een onderzoek naar deze mensen in? Pas wanneer hun eigen kinderen sterven, of ineens onvruchtbaar blijken te zijn*?’ (* een van de bewezen ‘bijwerkingen’ van de Covid injecties, die sinds 2 à 3 jaar overal voor sterk dalende geboortecijfers zorgen, vooral in de landen met de hoogste vaccinatiegraad.)

En wij? Wachten wij ook af totdat onze ouders net als in 2020 worden weggeëuthanaseerd, onze (klein)kinderen ernstige genetische afwijkingen en immuunstoornissen krijgen om een vreselijke dood te sterven, of onze huisdieren plotseling sterven aan een ‘mysterieuze’ aandoening waar de overheid (= WHO = Bill Gates) vast wel weer een nieuw ‘vaccin’ voor op de plank heeft liggen?

Xander

Afbeelding : Pixabay

Zie ook o.a.:

03-12: 20% testpersonen krijgt hartaanval, toch groen licht voor ‘Covid’ gentherapie voor andere aandoeningen
01-12: 
Wetenschappelijke studie bevestigt dat isoleren ouderen vanwege corona ‘allerslechtste optie’ was
27-11: 
Wordt WHO pandemie simulatie al realiteit met uitbraak ‘mysterieuze longziekte’ in China?
09-11: 
Eerste land volgt WHO met verplichte Covid prikken voor kinderen, anders geen kinderbijslag
17-10: 
8 jarige jongetje gebruikt in Covid vaccinatie campagne krijgt hartaanval en sterft

2022:
03-10: 
2 jaar oud artikel bevestigd: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

2021:
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
07-11: Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm
25-10: ( / 
Flashback naar visioen Ken Peters die al in 1980 een 2 weken durende ‘blackout’ voorzag die een wereldwijde VN dictatuur zal inluiden)
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
04-09: ( / 
Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
31-07: 
Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: 
Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
02-07: 
Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
21-06: 
Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
17-04: 
Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: 
Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ 
Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 
24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur

2020:
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I.)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren (Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: 
Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: 
West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
19-06: ‘
Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: 
Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: 
Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: 
Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: 
Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-03: 
Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
05-03: 
‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: 
Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: 
Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’