Eerste land volgt WHO met verplichte Covid prikken voor kinderen, anders geen kinderbijslag

(12.20) – Brazilië lijkt het eerste land ter wereld gaan worden dat gaat uitvoeren waar de WHO wereldwijd naar toe wil, namelijk verplichte jaarlijkse ‘vaccinaties’ tegen Covid. In Brazilië dreigen ouders de kinderbijslag kwijt te raken als ze hun kinderen niet jaarlijks laten injecteren met de gevaarlijke modRNA genmanipulatie injecties. Zelfs gevangenisstraf voor weigerouders zit in de planning. Nu twee (neo)communistische partijen (NSC en PvdA/GL) samen op 55 zetels staan in de peilingen en het WHO pandemieverdrag reeds is ondertekend, dreigen Nederlandse ouders en hun kinderen straks hetzelfde lot te moeten ondergaan.

Zoals u weet staat ook vrijwel de hele Nederlandse politiek achter het overdragen van medische macht en soevereiniteit aan de WHO. Minister Kuipers ondertekende hiervoor op 6 november het ‘Global Pandemic Treaty’. Met het NSC als gedoodverfde verkiezingswinnaar kunnen we onze borst nat maken, want Pieter Omtzigt stemde de afgelopen jaren voor de strengst mogelijke Covid maatregelen, inclusief eventuele verplichte vaccinaties. Wordt straks ook in Nederland de kinderbijslag/toeslag gekoppeld aan een verplichte Covid prik?

De afkorting NSC lijkt gezien het stemgedrag van Omtzigt in de Tweede Kamer eerder voor Nieuw Socialistisch Communisme te staan. Ik schreef in mijn analyse van zijn verkiezingsprogramma al dat er meer aanknopingspunten zijn voor een kabinet met de gevreesde extreemlinkse PvdA/GL combinatie. Een stem op NSC zou daarom wel eens een stem op een vrijheidswurgende WEF/WHO klimaat/vaccinatie dictatuur kunnen blijken te zijn, te meer omdat Omtzigt publiekelijk weigert afstand hiervan te nemen.

Covid geen gevaar voor kinderen, toch verplichte prik

In Brazilië, dat na opzichtige verkiezingsfraude wordt geleid door de radicaal linkse globalistische president Lula Da Silva, worden de jaarlijkse, alom zeer schadelijk en gevaarlijk gebleken Covid injecties in 2024 aan het Nationale Inenting Programma (PNI) toegevoegd, waardoor de prikken verplicht worden voor kinderen van 6 maanden tot 5 jaar oud. Tal van studies hebben unaniem geconcludeerd dat het risico van Covid (indien dat al een aparte ziekte is en niet slechts een griepvariant) voor kinderen nihil is, terwijl er over de hele wereld onthutsend grote aantallen kinderen en jongeren ziek zijn geworden of zelfs zijn gestorven door de Covid prikken.

(In augustus werd een nieuwe peer-reviewed studie gepubliceerd waarin de grote vaccinatiemythe totaal werd ontkracht. In de ontwikkelde landen met een hogere vaccinatiegraad blijkt de kindersterfte juist hoger te zijn in plaats van lager.)

Gevangenisstraf voor weigerouders in de planning

Braziliaanse gezinnen die weigeren hun kinderen te laten injecteren krijgen vanaf volgend jaar geen kinderbijslag meer, noch enige andere sociale toeslag, zo schrijf de in het land woonachtige journalist dr. Simon Goddek.

Minister van Gezondheid Ethel Maciel verklaarde dat dit ‘een belangrijke verandering is die in overeenstemming is met de World Health Organization, waarmee het vaccin tegen Covid-19 in ons Nationale Inenting Programma wordt opgenomen. Het vaccin wordt verplicht voor alle in Brazilië geboren of woonachtige kinderen tussen 6 maanden en 5 jaar oud.’ Dit lijkt aan te geven dat ook kinderen van buitenlandse gezinnen die in Brazilië wonen verplicht moeten worden ingeënt.

President Lula, die enkele jaren geleden nog wegens fraude in de gevangenis zat, noemde het beleid al in februari ‘een kwestie van wetenschap… Als ik 10, 15 Covid vaccinaties moet hebben, dan doe ik er zoveel als nodig zijn, omdat mijn leven mij lief is. Ik vind dat iedereen van het leven van zijn kinderen moet houden en hen op de juiste leeftijd moet laten vaccineren.’

Sinds de introductie van het sociale zekerheidsprogramma Bolsa Família hebben alleen gezinnen wier kinderen alle 13 verplichte vaccins hebben gekregen hun kinderbijslag/toeslag ontvangen. Daar komt de Covid prik nu dus bij. Bovendien werd al in 2019 een wetsvoorstel ingediend om het weigeren van kinderinjecties strafbaar te stellen en er zelfs gevangenisstraf op te zetten. ‘Gezinnen die niet meewerken krijgen hoge boetes, verliezen sociale hulp zoals Bolsa Família, of erger, verliezen hun kinderen omdat die worden afgepakt,’ schreef Goddek op X (voorheen Twitter).

Wordt Nederland onder Omtzigt en Timmermans ook communistisch regime?

‘Dit is het kenmerk van autoritaire communistische regimes,’ waarschuwde hij. ‘Hoewel het uiten van mijn zorgen hierover mij in Brazilië achter de tralies kan doen belanden*, is het duidelijk dat politici zoals Lula liever hun zakken vullen dan onze jongsten beschermen. Blijf alstublieft waakzaam en ongevaccineerd, en stel vraagtekens bij de motieven achter dergelijke draconische en schadelijke maatregelen.’

(* En dat kan op korte termijn ook wel eens in Nederland gaan gebeuren, gezien het opzetten van de ATKM, een niet-democratische, buiten parlementaire controle vallende entiteit die naar believen online censuur mag gaan plegen.)

Met de diepmarxistische PvdA/GL klimaatcombi op 25 zetels in de peilingen, en de neocommunistische NSC van Omtzigt op 30, lijkt ook ons land op eenzelfde soort totalitair WHO regime af te stevenen, waarin straks zelfs het zelfbeschikkingsrecht over ons eigen lichaam van ons wordt afgepakt. Is dat werkelijk wat de Nederlanders willen? Of hebben onze landgenoten weer eens totaal geen besef van de ellende waar hun mooipratende leiders hen openlijk in willen gaan storten?

Xander

Zie ook o.a.:

17-10: 8 jarige jongetje gebruikt in Covid vaccinatie campagne krijgt hartaanval en sterft