Wetenschappelijke studie bevestigt dat isoleren ouderen vanwege corona ‘allerslechtste optie’ was

(23.25) – De één na de andere schokkende ‘onthulling’ (tussen aanhalingstekens, omdat critici van meet af aan waarschuwden voor alles wat nu wordt bevestigd) over het coronabeleid en de Covid-19 mRNA genmanipulatie injecties komt boven tafel, maar nog altijd weigeren media en politiek er serieus aandacht aan te besteden – laat staan er consequenties uit te trekken, zoals het onmiddellijk permanent stopzetten van de ‘vaccinaties’ en het Pandemieverdrag, en vervolgens aftreden of ontslag nemen vanwege het opdringen van onnodige en zeer schadelijke maatregelen aan de bevolking, met enorme aantallen zieken en doden als gevolg. Een officiële wetenschappelijke studie bevestigt nu wat we allang wisten, namelijk dat het isoleren van ouderen ‘de allerslechtste optie’ was. Velen van hen zijn feitelijk indirect gedwongen geëuthanaseerd – was het niet door opsluiting, dan wel door de latere ‘spuit’.

Het peer reviewed onderzoek werd gepubliceerd in het vakblad PLoS One, en werd overgenomen door Correlation Canada, een door de overheid erkende non-profit organisatie die is gevestigd in Ottowa (zeg maar de Canadese ‘Stichting Correlatie’). Conclusie van de wetenschappers na het onderzoeken van alle feiten: het afschermen / opsluiten van kwetsbare ouderen in verzorgingstehuizen, zogenaamd om hen te ‘beschermen’, was de allerslechtst denkbare optie voor hen – ook volgens alle bestaande standaard epidemiologische modellen.

Die al tientallen jaren lang unaniem aanvaarde en op feiten gebaseerde bewezen modellen lieten in 2020 zonder uitzondering zien dat als je kwetsbare mensen isoleert en afscheidt, ze juist veel kwetsbaarder worden voor infectieziekten. Wat hen écht had beschermd was hen juist in contact brengen met het gezonde(re) deel van de bevolking, waardoor ze hadden geprofiteerd van het verzwakken van het (veronderstelde) coronavirus.

‘Gezonheidscatastrofe’

De Canadese wetenschappers verwijten de overheden dan ook ’tunnelvisie’ bij het opleggen van beleid dat juist het tegenovergestelde deed, namelijk deze oudere mensen juist extreem kwetsbaar maken. Dit beleid ‘zou verantwoordelijk kunnen zijn voor veel doden die in het Westen zijn toegeschreven aan Covid-19.’ Let wel: toegeschreven, niet aangetoond. Heel veel ouderen zijn door opsluiting namelijk aan andere (infectie)ziekten overleden, maar werden in de statistieken toch als corona slachtoffer geteld, om de rest van de bevolking bang te maken (en te houden) en zover te krijgen een injectienaald in hun arm te laten zetten.

Net als in Nederland heeft er dankzij de overheid ‘een gezondheidszorg catastrofe’ in Canadase ouderen- en verpleeghuizen plaatsgevonden. Hele massa’s ouderen zijn onnodig gestorven. Een ‘complotdenker’ zou kunnen zeggen dat ze opzettelijk werden geëuthanaseerd, zodat aan de rest van de bevolking de mRNA injecties konden worden opgedrongen met de leugen dat ‘als je het niet doet, je oma anders doodgaat.’

Alle bewezen wetenschap opzettelijk genegeerd

De genoemde wetenschappelijke modellen laten overigens ook klip en klaar zien dat het dragen van mondkapjes voor de hele bevolking geen enkele zin hebben, net zo min als social distancing, en dat áls je überhaupt al wilt ‘vaccineren’, je dat nooit op het hoogtepunt van een ‘pandemie’ moet doen, én dat je sowieso nooit de hele bevolking moet inenten. Desondanks lapte het kabinet Rutte werkelijke ALLE regels en wetenschappelijke protocollen aan zijn laars.

Zoals we van meet af aan in 2020 al schreven, lang voordat de gewraakte gifspuiten in de armen van nietsvermoedende mensen werden gezet: alles werd doelbewust zo uitgevoerd om de bevolking onder controle te plaatsen, zonder dat hun gezondheid ook maar één moment een rol speelde. Integendeel, het heeft er – zeker retrospectief – verdacht veel van weg dat de maatregelen niet alleen ondanks, maar zelfs juist vanwege de schadelijke gevolgen werden doorgedrukt. Al valt dat laatste natuurlijk pas te bewijzen als één van de verantwoordelijke politici last krijgt van zijn of haar – niet (meer) aanwezige – geweten.

‘Christelijk’ beleid en de dag van vergelding

Stond er toen niet een ‘christelijke’ minister aan het roer, een man die iedere zondag met zijn gezin in de kerk zit? En die nu verder door het leven zal moeten in de wetenschap indirect tankwagens vol met bloed aan zijn handen te hebben? Grootouders van zoveel andere Nederlanders, waaronder veel van zijn medegelovigen, die dankzij zijn beleid niet meer in leven zijn en vaak zelfs een vreselijk eenzame dood moesten sterven, omdat hun familie geen afscheid mocht nemen?

Bij het schrijven van dit artikel welde er niet alleen boosheid in mij op over zoveel onrecht, zoveel misleidingen en leugens, zoveel opzettelijk toegebracht leed, maar wederom ook een tekst uit Openbaring, die in mijn gevoel heel toepasselijk is, zeker met het oog op de vermeende religie van de genoemde minister (die deze tekst dus zou moeten kennen):

‘… zag ik onder het altaar de zielen van hen, die geslacht waren om het woord van God en om het getuigenis, dat zij hadden. En zij riepen met luider stem en zeiden: Tot hoelang, o heilige en waarachtige Heerser, oordeelt en wreekt Gij ons bloed niet aan hen, die op de aarde wonen?’ (Opb.6:9-10)

Er komt dus onherroepelijk een dag van vergelding aan vanwege al het hemeltergende onrecht dat onschuldigen en kwetsbaren is aangedaan, en dat – gezien het feit dat de huidige regering stoïcijns doorgaat met prikken, en met het afpakken van ons zelfbeschikkingsrecht door onze macht en democratie uit handen te geven aan de WHO, de grootste promotor van lockdowns, mondkapjes, social distancing en mRNA injecties – in nog veel omvangrijkere en ergere mate aan ontelbare miljoenen zal worden aangedaan* indien mensen niet massaal wakker worden en eindelijk ’tot hiertoe en niet verder’ zeggen.

* Zie ook ons recente artikel Wordt WHO pandemie simulatie al realiteit met uitbraak ‘mysterieuze longziekte’ in China?. Inmiddels wordt deze ‘mysterieuze’ ziekte, die zich razendsnel over de wereld zou verspreiden, de ‘witte longziekte’ genoemd.

Xander

(1) Correlation-Canada.org

Zie ook o.a.:

27-11: Wordt WHO pandemie simulatie al realiteit met uitbraak ‘mysterieuze longziekte’ in China?
09-11: Eerste land volgt WHO met verplichte Covid prikken voor kinderen, anders geen kinderbijslag
17-10: 
8 jarige jongetje gebruikt in Covid vaccinatie campagne krijgt hartaanval en sterft

2022:
03-10: 
2 jaar oud artikel bevestigd: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

2021:
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
04-09: ( / 
Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
06-08: Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / 
Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: 
Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: 
Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
12-05: 
WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
21-06: 
Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ 
Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
08-06: 
Duitsland beperkt grondrecht lichamelijke integriteit en keurt uitademen spike proteïnen door gevaccineerden goed ( / ‘Shedden’ spike-proteïnen door gevaccineerden was vorig jaar al bekend bij Duitse overheid, maar werd voor het publiek verborgen gehouden)
17-04: 
Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: 
Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ 
Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
30-03: 
24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
22-03: 
Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’

2021:

25-11: ‘Regering VS staat klaar om door Gates aangekondigde ‘Engel des Doods’ pokkenvirus los te laten
07-11: 
Bill Gates kondigt WHO taakgroep aan voor nieuwe pandemie en vaccinatie-patch op je arm
25-10: ( / 
Flashback naar visioen Ken Peters die al in 1980 een 2 weken durende ‘blackout’ voorzag die een wereldwijde VN dictatuur zal inluiden)
05-10: 
Manager universitair hospitaal: ‘Vaccins voor volgende geplande pandemie liggen al klaar’ ( / ‘Rivax vaccin tegen het (door Bill Gates aangekondigde) Marburg virus bevat ricine en zal miljarden mensen doden’)
04-09: ( / 
Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)

2020:
24-11: 
Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: 
Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: 
Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: 
Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: 
West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
19-06: ‘
Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: 
Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: 
Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: 
Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: 
Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: 
Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: 
Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering