Doctors for Covid Ethics: De vaccins veranderen brein, hersenen, persoonlijkheid en menselijkheid

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Bhakdi: ‘We zitten midden in de Apocalyps; de mensheid verandert, gevaccineerden zullen op den duur geen menselijke wezens meer zijn’ – Transportorganisatie US Freedom Flyers: 30% piloten zou nu niet door medische test komen vanwege hartproblemen door Covid injecties – Dr. Geert Vanden Bossche verwacht instorting zorgsysteem door zieke geboosterden

—————————————————————————————————————————————–

De Duitse dr. Sucharit Bhakdi (Doctors for Covid Ethics) verwierf wereldwijd bekendheid omdat hij één van de eerste systeemwetenschappers was die de mensen ernstig waarschuwde geen Covid-19 vaccin te nemen. Hij schreef de geruchtmakende bestseller ‘Corona Vals Alarm’ en het vervolg ‘Corona Ontmaskerd’. In een recent interview met dr. Peter Breggin laat dr. Bhakdi er geen misverstand over bestaan: ‘Ik zeg tegen iedereen die eraan meedoet: deze (mRNA) vaccins gaan de mensheid veranderen. Ze veranderen u – uw psyche, uw brein. Doe het niet. U verliest uw individualiteit en persoonlijkheid. U zult geen menselijk wezen meer zijn.’

Dr. Bhakdi begint het interview met een indringende boodschap: ‘Ik denk dat we midden in de Apocalyps zitten. Het einde is nabij. Iedereen MOET het gevaar begrijpen, en opstaan… tegen deze duivelse, satanische, diabologische (Nieuwe Wereld Orde) agenda’ van de grote mega banken, multinationals, het militair-industriële complex en internationale organisaties zoals het World Economic Forum.

In het tweede deel van het interview legde de wetenschapper uit waarom mensen vanuit wetenschappelijk opzicht makkelijker te manipuleren zijn als ze de mRNA injecties hebben ontvangen. Hij herhaalde het inmiddels bekende gegeven dat de Covid shots geen echte vaccins zijn, maar het menselijke lichaam ertoe aanzetten het toxische spike proteïne van het (veronderstelde) coronavirus aan te maken. Deze spikes hebben naar zijn overtuiging maar één functie: in de cellen de ‘deur openen’ voor het virus.

De schade aan de cellen die het mRNA in zich opnemen wordt voornamelijk veroorzaakt door het eigen immuunsysteem. Ook dit is reeds in tal van wetenschappelijke studies bevestigd. Zodra de cellen het spike proteïne beginnen aan te maken, zal het immuunsysteem deze cellen aanvallen en proberen te doden. Bij mensen die lijden aan auto-immuunziekten gebeurt precies hetzelfde. Dat betekent het injecteren met mRNA vaccins neerkomt op het planten van zaadjes voor het ontstaan van auto-immuunziekten.

‘Persoonlijkheid mensen zal veranderen’

De mRNA ‘vaccins’ zijn namelijk het beste te vergelijken met ‘letters in een envelop’, zo vervolgde hij. Deze ‘letters’ reizen door het hele lichaam naar onbekende bestemmingen, en worden opgenomen door cellen die het virus nooit zou hebben bereikt. Deze cellen zitten in de lymfeklieren en de wanden van de bloedvaten. De schade die aan deze cellen wordt aangericht zodra ze de ‘letters’ ontvangen en de instructies uitvoeren, zal enorm zijn; zo hebben reeds tal van mensen last gekregen van bloedpropjes (/ hersenbloedingen, trombose) en schade aan het immuunsysteem zelf.

‘Degenen die deze vaccins hebben gemaakt denken dat ze meer zijn dan God.

De ‘envelop’ – bestaande uit de lipide nanodeeltjes – is puur gif, aangezien het toxische cationische (positief geladen) lipiden (vetbolletjes) bevat. Natuurlijk lipiden zijn negatief geladen of hebben helemaal geen lading. De meeste belangrijke moleculen in onze cellen zijn negatief geladen. De cationische lipiden binden zich daaraan en verstoren vervolgens hun functie. Deze positieve lipiden kunnen zelfs direct inwerken op het negatief geladen DNA, en ook op negatief geladen proteïnen die noodzakelijk zijn voor wondgenezing.

Overal waar de bloedvaten worden beschadigd ontstaan bloedpropjes. Deze propjes kunnen zich in kleine vaatjes vormen op plaatsen die met scans nooit te ontdekken zijn (Zie ook ons artikel van 29-06-21: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’) . Uiteindelijk zal het verstopt raken van kleine vaatjes in het brein leiden tot hersenschade, wat de persoonlijkheid van mensen (hetzij langzaam, hetzij snel) zal veranderen.

Pathologen ontdekten dat 90% overledenen in hun hele lichaam spikes hadden

Pfizer en Moderna weten volgens dr. Bhakdi heel goed dat de schade aan deze haarvaatjes niet eenvoudig kan worden opgespoord, en denken dat ze ermee weg zullen komen. Pathologen kunnen deze schade echter post mortem vaststellen. Zo ontdekten Duitse pathologen vorig jaar het spike proteïne in alle organen, het hart, het brein, de lever, de milt, de longen en de voortplantingsorganen. (Zie ook ons artikel van 02-10-21:: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden ).

Hun conclusie was schokkend: 90% van de mensen die stierven na vaccinatie hadden symptomen van een auto-immuun aanval, met het hart als belangrijkste doelwit (denk aan de vele honderden sporters die plotseling hartproblemen kregen, ermee moesten stoppen of zelfs stierven).

Uit tal van onderzoeken is gebleken dat het onvoorspelbaar is hoe snel dat proces verloopt. Sommige mensen krijgen al binnen enkele dagen of zelfs uren na hun shot zware problemen; andere mensen kunnen nog maanden na hun boostershot functioneren alsof er niets aan de hand is, en dan alsnog plotseling ernstig ziek worden en/of sterven.

Aan het einde van het interview benadrukte dr. Breggin dat ‘wij ons op een cruciaal moment in de tijd bevinden. We hebben duidelijk mensen nodig die moedig tegen deze zaken in opstand komen. Over wat u vandaag gehoord hebt: wordt niet hulpeloos en raak niet van je stuk en overweldigd. Word boos – maar niet te boos. Ga aan de slag, word actief, heb lief. Praat met je buren en vrienden… word actief in de lokale politiek… Leer zoveel als je kunt en wees zo actief mogelijk. We zijn nu op een punt in de geschiedenis beland waarop we moeten opkomen voor de vrijheid in de wereld.’ (1)

‘30% piloten hebben hartproblemen door vaccins’

Een andere wetenschapper die naam en faam verwierf is cardioloog dr. Peter McCullough. In een interview op 20 april vertelde piloot Joshua Yoder, mede oprichter van de transportorganisatie US Freedom Flyers, aan tech miljonair Steve Kirsch, oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation, dat volgens McCullough 30% van alle piloten niet door de medische test zouden komen omdat hun hart is aangetast door de Covid ‘vaccins’.

Yoder zei dat gevaccineerde piloten last hebben gekregen van pijn op de borst, myocarditis en pericarditis. Hij kende zelf tenminste drie piloten die met pijn op de borst vliegen, en een ander die onder behandeling staat van een cardioloog.

Onlangs kreeg piloot Robert Snow van American Airlines slechts 6 minuten na de landing op de luchthaven van Dallas-Fort Worth een hartaanval. Hij moest met een defibrillator worden behandeld, en werd daarna naar het ziekenhuis gebracht. Volgens Yoder was het Johnson & Johnson vaccin de boosdoener. American Airlines probeert ondertussen zoveel mogelijk afstand te nemen van het voorval. (2)

Dr. Geert Vanden Bossche: Neem NOOIT een boostershot, zorgsysteem zal instorten

Virus- en vaccinexpert dr. Geert Vanden Bossche, die ooit voor de Bill & Melinda Gates Foundation en de GAVI alliantie werkte, haalde zowel internationale als onze nationale vrije media met zijn zware kritiek op het vaccinatiebeleid. In november 2021 waarschuwde hij zelfs alle mensen om ‘nooit Covid vaccins te nemen,’ omdat het menselijke immuunsysteem erdoor wordt verzakt.

Eerder dat jaar waarschuwde Vanden Bossche dat het verstrekken van nieuwe ‘vaccins’ aan miljarden mensen tijdens een pandemie – tot 2020 een absolute ‘no go’ in de immunologie – verschrikkelijke gevolgen zou hebben, omdat de mutaties die normaal gesproken altijd ontstaan, zeker van luchtwegvirussen zoals corona, daardoor veel gevaarlijker zouden kunnen worden.

Later drong hij er bij iedereen die zich wel heeft laten vaccineren op aan om in geen geval een boostershot te nemen, omdat dit ‘absoluut krankzinnig’ is. Boostershots zetten het natuurlijke immuunsysteem namelijk onder nog grotere druk. ‘Dit is gevaarlijk en zou niet moeten worden gedaan.’ Als geboosterde mensen op zeker moment in contact komen met allerlei ziekten, zal dat wat nog over is van hun immuunsysteem extreem veel moeite hebben om het lichaam nog te beschermen. (3) (Zie ook ons artikel van 17-03-22: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen).

De meeste gevaccineerden, maar vooral de geboosterden, zullen op zeker moment dan ook ‘intensieve medische behandelingen’ nodig hebben. Tegelijkertijd zal het immuunsysteem van de ongevaccineerden juist steeds krachtiger worden. Maar omdat verreweg de meesten mensen zijn gevaccineerd en geboosterd, ‘zal dit onvermijdelijk leiden tot de instorting van ons zorgsysteem. Ik ben geen doomsday preker, maar het kan niet op een andere manier worden gezegd.’

 

Xander

(1) Doctors 4 Covid Ethics
(2) Natural News
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

26-04: ‘Denemarken schort vaccineren op’; Oogproblemen vaxxers vermoedelijk door hersenbloeding
03-04: Wordt deze brein aantastende parasiet in 1/3 mensheid actief door injecties, 5G en het zwakkere magnetische veld?
17-03: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen
18-02: Cijfers officiële WHO databank: Iedere dag sterven 68 mensen door een Covid injectie
07-02: Pierre Capel: 25 Nederlandse wetenschappers zoals Marion Koopmans tonen aan dat ook de boostershot niet werkt
03-02: Analyse: Dit jaar ruim 62 miljoen doden als explosie hartaandoeningen door Covid vaccins aanhoudt
31-01: ‘Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’
21-01: Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken (/ Ook in schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd)
16-01: Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog
11-01: Oud hoofd Britse OMT: Stop met massa vaccinaties en behandel Covid als gewone griep
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
02-12: Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aamtal doden en bijwerkingen verhuld
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is 
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden
05-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
05-08: Deel 2 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Dit is depopulatie door verplichte vaccinaties’
04-08: Lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Staat is criminele organisatie; vaxxers hebben nog maximaal 5 jaar te leven’
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en 31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
28-07: Eminente pro-vaccinexpert eist onmiddellijke stop vaccinaties vanwege ontstaan ‘super varianten’(Geert Vande Bossche)
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
29-06: Professor Bhakdi: ‘Onderzoek bewijst dat 30% tot 40% gevaccineerden bloedpropjes krijgen’
18-06: Professor Pierre Capel; ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘Zien we wat we zien’
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin (Peter McCullough)
27-05: Prominente Covid-19 professor beschuldigt VS van toedekken ‘onvoorstelbare aantallen’ vaccinslachtoffers (Peter McCullough)
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
08-05: Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn
05-05: Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn
10-04: ’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden (Peter McCullough)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
07-03: ‘Zij die sterven groeten u’; Hoogleraar Capel vergelijkt werking Covid vaccins met een plofkraak
02-03: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
03-02: Professor Pierre Capel: ‘Vaccinatie 3.0 is Vaccinatie 3 keer NIKS’
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’ (video college Pierre Capel)
18-01: Wetenschappers bezorgd dat Covid vaccins op termijn kanker kunnen veroorzaken
09-01: Al 400.000 mensen zagen professor Schetters het Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverwantwoordelijk’ noemen (/ ‘Dit is geen vaccin, dit is genetische manipulatie’)

 

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.