‘Denemarken schort vaccineren op’; Oogproblemen vaxxers vermoedelijk door hersenbloeding

En weer een boel namen erbij op de Covid-19 ‘vaccin’ slachtofferlijst. De 54 jarige freelance journalist Thomas Senzee dreef in artikelen de spot met niet-gevaccineerden, maar is nu dood.

—————————————————————————————————————————————-

Al meer dan 62.000 gevaccineerden in EU kregen oogproblemenWHO waarschuwt voor nieuwe vorm van ernstige hepatitis bij kinderen; Pfizer studie erkent dat vaccin oorzaak kan zijn- 7500% meer kanker na start Covid injecties en 1000% meer dode en zieke kinderen van 5 tot 11 jaar (tov alle andere vaccins)Injecties doden twee keer zoveel zwarten en latino’s als blanken

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl Denemarken de Covid-19 ‘vaccinaties’ in ieder geval tot na de zomer heeft opgeschort nu 81% van de bevolking twee doses heeft ontvangen en 61,6% een boosterhot, en er amper nog mensen in het ziekenhuis liggen (wat overigens volkomen normaal is voor het voorjaar) (5), horen wij al enige tijd van diverse kanten over (vaak jonge) mensen die na een Covid injectie problemen kregen met hun gezichtsvermogen. Nu is blindheid één van de vele potentiële ernstige bijwerkingen van de injecties van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en J&J.

In statistieken is te zien dat het aantal gevaccineerden dat slecht begint te zien of zelfs volledig blind wordt, wekelijks toeneemt. Volgens een fact sheet van de Stroke Foundation in Australië krijgt circa één derde van de overlevenden van een hersenbloeding last van permanente (al dan niet gedeeltelijke) blindheid. Hersenbloedingen zijn één van de andere gevaarlijke bijwerkingen van de Covid vaccins.

Meer dan 62.000 Europeanen met oogproblemen

Ruim een week geleden stond het aantal Europeanen dat oogproblemen heeft gekregen als gevolg van het Pfizer ‘vaccin’ al op 30.574 (inclusief 47 doden). Moderna veroorzaakte 8993 oogstoornissen (incl. 35 doden), AstraZeneca 20.999 (incl. 34 doden), Janssen (J&J) 1914 (incl. 12 doden) en Novavax 13. In totaal liepen dus al 62.493 mensen in de EU een oogstoornis op, waarvan er 128 het niet overleefden. (2) Let wel: het gaat hier om de officiële cijfers van EudraVigilance, de bijwerkingen database van het European Medicines Agency in Amsterdam, die volgens uitgebreid universitair onderzoek gemiddeld slechts 6% van het werkelijke aantal gevallen en slachtoffers weergeeft.

In Groot Brittannië is hetzelfde beeld zichtbaar: bijna 25.000 mensen met oogproblemen na een Covid injectie, waarvan er 531 volledig blind zijn geworden. Daarnaast zijn er nog tientallen andere mensen die (gedeeltelijk) blind werden aan één oog, langdurig of permanent vaag zien, of op onverwachte momenten plotseling een paar seconden of minuten niet meer kunnen zien.

Mainstream media en ‘fact checkers’ beweren steevast dat deze gevallen niet per se door een Covid ‘vaccin’ hoeven te zijn veroorzaakt. Ze vergeten erbij te vermelden dat er heel veel verslagen zijn van mensen die kort na hun injectie(s) oogproblemen kregen. Neem bijvoorbeeld Louis, wiens vrouw 4 dagen na haar AstraZeneca shot volledig blind werd in haar linker oog, en 30%-60% blind in haar rechteroog. Bijna iedereen beseft inmiddels dat dit onmogelijk ’toeval’ kan zijn.

Hersenbloedingen oorzaak van blindheid

Hersenbloedingen zijn een andere bekende gevaarlijke bijwerking. In alleen al het VK gaat het om 3141 gevallen en 235 doden als gevolg van de injecties Pfizer en AstraZeneca. De Stroke Foundation in Australië bericht in een fact sheet dat ongeveer één derde van de overlevenden van een hersenbloeding aan permanent gezichtverlies lijdt. De meesten krijgen hun gezichtsvermogen niet (volledig) terug.

De reden dat hersenbloedingen blindheid veroorzaken is dat de zenuwen van elk oog samen aan het brein zijn verbonden, dus meestal beide ogen worden beschadigd door een hersenbloeding. Die kan ontstaan omdat bewezen is dat de nanotech deeltjes in de injecties tot in alle delen van de hersenen doordringen, en ook de toxische spikes, waar de ‘vaccins’ het lichaam voor coderen, in de hersenen worden aangemaakt. Vervolgens valt het lichaam deze spikes, en daarmee het eigen brein aan.

Nieuwe vorm van ernstige hepatitis bij kinderen

De Covid injecties richten al sinds het begin van 2021 grote verwoestingen aan de gezondheid van miljoenen ontvangers aan. Enkele dagen geleden heeft de WHO een waarschuwing uitgevaardigd voor een nieuwe vorm van ernstige hepatitis bij tot nu toe 74 kinderen, die in onder meer Groot Brittannië, Spanje en Ierland is aangetroffen.

Pfizer heeft in zijn eigen studies bevestigd dat de spike proteïnen inderdaad door het hele lichaam gaan en niet op de injectieplek blijven zitten, zoals vorig jaar werd beweerd. De hoogste concentratie spikes blijkt zich op te hopen in de lever, en daarnaast in de milt, bijnieren en eierstokken. Wetenschappers van de Universiteit van Lund ontdekten zelfs dat het Pfizer mRNA ‘vaccin’ in het DNA van levercellen kan worden opgenomen. Ze vonden ook spikes op de oppervlakte van levercellen die door het immuunsysteem kunnen worden aangevallen, en daardoor auto-immuun hepatitis kunnen veroorzaken. (4)

Kinderen van 5 tot 11 moeten als het aan Pfizer ligt nu ook een ‘booster’ krijgen, en dat terwijl de eerste twee injecties in deze leeftijdsgroep een stijging van sterfte (9 doden) en ziekte (43 permanent gehandicapt) met meer dan 1000% ten opzichte van alle andere ‘vaccins’ hebben veroorzaakt. (7)

Vaxxers zeggen dan vaak: o, maar die aantallen zijn nog steeds erg laag. Inderdaad, maar het zal uw eigen (klein)kind maar zijn! Bedenk daarbij dat in 2009 enkele tientallen doden (alle leeftijden) voldoende waren om de Mexicaanse griepvaccinaties stop te zetten.

Ruim 43.000 doden in EU; explosie kanker gevallen

Het totaal aantal officieel getelde dodelijke slachtoffers van de Covid shots in de EU bedroeg op 9 april 43.005, zo’n 2,54% van het totaal aantal gevallen. Er werden tot op dat moment maar liefst 1,88 miljoen ernstige bijwerkingen geteld (45,85% van het totaal).

In een interview met The Vigilant Fox vertelde dr. Ryan Cole dat hij van over de hele wereld berichten krijgt van artsen die het aantal kanker patiënten zien exploderen. Een blik op de officiële VAERS statistieken van de VS wijst uit dat er in 16 maanden tijd 739 gevallen van kanker (met 84 doden) als gevolg van de Covid ‘vaccins’ zijn gemeld. In de 30 jaar daarvoor waren er ‘slechts’ 220 gevallen en 16 doden, wat omgerekend een stijging van 7567% betekent. (6)

Last but not least: Op 8 april voegde het VAERS na een week nog eens ruim 100 miskramen toe die optraden nadat de moeder een Covid-19 vaccin had genomen. Het totaal aantal miskramen kwam daarmee op 4023 uit. Dat zijn er in slechts 16 maanden tijd veel meer dan de 3134 van alle andere vaccins ooit. (8)

Injecties doden twee keer zoveel zwarten en latino’s als blanken

De Amerikaanse minister van Gezondheid Xavier Becerra heeft gezegd dat ‘wij weten dat de vaccins twee keer zoveel gekleurde mensen doden… zwarten, latino’s, inheemsen (Indianen), als blanke Amerikanen.’

De vermoedelijke reden is chronisch vitamine D(3) tekort. Mensen met een donkerdere huid weten vaak niet dat hun pigment de aanmaak van vitamine D door zonlicht in hun huid blokkeert. Vanaf 2020 is in tal van studies aangetoond dat er een direct verband is tussen ernstige Covid patiënten en een vitamine D tekort. Mensen met hoge niveaus in hun bloed blijken veel minder erg, of zelfs helemaal niet ziek te worden. Dat geldt dus ook voor blanke mensen. (9)

 

Xander


(1) Daily Exposé
(2) Health Impact News
(3) Daily Exposé
(4) Health Impact News
(5) Insider Paper / Medical Xpress
(6) Health Impact News
(7) Health Impact News
(8) Health Impact News
(9) Natural News

Zie ook o.a.:

02-04: Nieuwe rechtszaken tegen producent Gardasil HPV vaccni, dat levens van jonge meisjes blijft verwoesten
17-03: Nu aangetoond: Boostershots stimuleren afweerreactie tegen uw eigen lichaam, met zeer ernstige gevolgen
07-03: Nieuw pandemie verdrag geeft WHO alle macht; verplichte vaccinaties vanaf oktober dit jaar
20-02: Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ‘teken van het Beest’ systeem aan (/ Alleen toegang tot diensten zoals bankrekening, gezondheidszorg en reizen als u het juiste gedrag vertoont)
18-02: Cijfers officiële WHO databank: Iedere dag sterven 68 mensen door een Covid injectie
07-02: Amerikaanse media berichten over ontdekking super-HIV in Nederland (/ Officiële Canadese overheidscijfers (immuunsystemen dankzij injecties gedegradeerd tot gemiddeld MIN 81%) wijzen op aanstaande AIDS uitbraak onder volledig gevaccineerden )
07-02: Pierre Capel: 25 Nederlandse wetenschappers zoals Marion Koopmans tonen aan dat ook de boostershot niet werkt
02-02: Analyse: Dit jaar ruim 62 miljoen doden als explosie hartaandoeningen door Covid vaccins aanhoudt
31-01: Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’
21-01: Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken (/ Ook in schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd)16-01: Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:

24-12: Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin (/ video college Pierre Capel)
22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)
18-12: CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld ( / ‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’)
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties

…………………

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.