‘Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’

‘Lijkt het erop dat de media hun rol als medeplichtigen aan deze massa uitroeiing hebben geaccepteerd, of is dat overdreven?’

—————————————————————————————————————————————–

Alle landen met hoogste Covid vaxgraad hadden in 2021 zeer hoge oversterfte – Officiële overheidsdata VS: 15600% meer hartaandoeningen onder jongeren tot 30 jaar – CDC bevestigt oversterfte van 40% onder 18-49 jarigen in 2021

—————————————————————————————————————————————–

Uit een nieuwe analyse van de officiële Amerikaanse VAERS data door dr. Jessica Rose blijkt dat het aantal spontane abortussen als gevolg van de Covid-19 injecties is gestegen naar 416.186. Dezelfde overheidsstatistieken tonen een 15600% stijging van het aantal hartaandoeningen onder ‘gevaccineerde’ jongeren tot 30 jaar aan.

Dr. Rose kwam op basis van recent vrijgegeven (DEMD) data van het ministerie van Defensie uit op een URF van 118 (under reporting factor) in het VAERS voor spontane abortussen. Aangezien het cijfer voor 2021 op 3527 staat, bedraagt het aantal werkelijke aantal 416.186. Slechts 1% daarvan werd niet veroorzaakt door het ‘vaccin’. (1)

Zowel in als buiten het VAERS is er inmiddels meer dan genoeg bewijs dat de Covid injecties de vrouwelijke voortplantingsorganen in de war sturen en/of beschadigen, hetzij tijdelijk, hetzij permanent. Op 21 januari schreven we dat alleen al in Nederland, België en Groot Brittannië bijna 50.000 ‘gevaccineerde’ vrouwen en meisjes menstruatiestoornissen hebben gekregen.

Zwangere vrouwen waren in 2020 uitgesloten van de testfasen. Dat de injecties daarna toch aan zwangere vrouwen of vrouwen met een onmiddellijke kinderwens werden aanbevolen, komt dan ook minimaal op kwade medische praktijken neer, maar feitelijk zelfs op misdaden tegen de menselijkheid.

Covid injectie veroorzaakt 3250% meer vaxslachtoffers

Het VAERS noteerde op 21 januari ruim 1 miljoen individuele Covid vaxslachtoffers, waarvan 22.607 doden. Dat aantal van 1 miljoen in iets meer dan 1 jaar tijd overstijgt de 915.813 (waarvan 29.542 doden) van alle andere vaccins in de afgelopen 31 jaar bij elkaar opgeteld, en betekent een jaarlijkse toename van 3250%. Overheden, media en wetenschappers die nog steeds beweren dat de Covid prik ‘veilig’ is, liegen dan ook dat het gedrukt staat.

Van de ruim 1 miljoen die gezondheidsproblemen hebben gekregen na hun injecties zijn er 2132 jonge mensen tot 30 jaar met myocarditis of pericarditis. Dat aantal verdubbelt bijna naar 3912 als alle types hartaandoeningen worden meegerekend, en niet alleen de twee bekendste.

Voor alle andere vaccins (80+) krijgen jaarlijks 23 mensen onder de 30 een hartaandoening na hun injectie. Voor de Covid vaccins gaat het om 3611 mensen onder de 30 per jaar, een stijging van maar liefst 15600%. (2) Let wel: dan gaat het enkel nog om de officiële VAERS data, waarvan al jaren geleden is vastgesteld dat er maximaal slechts 1% van het werkelijke aantal vaxslachtoffers in wordt opgenomen.

CDC: Oversterfte beroepsbevolking 40%

We berichtten al eerder dat volgens de statistieken van de grote verzekeraar OneAmerica in 2021 de oversterfte onder de Amerikaanse beroepsbevolking van 18 tot 49 jaar 40% bedroeg (zie ons artikel van 3 januari: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking) . Dat percentage wordt nu door de CDC bevestigd.

In de meeste staten werd een groot deel van de oversterfte automatisch aan Covid toegeschreven. Dat gaat op dezelfde extreem misleidende wijze als in Nederland; als iemand bijvoorbeeld een hartaanval of verkeersongeluk heeft gehad, en wordt deze persoon met een valse PCR test ‘positief’ bevonden, dan gaat zo iemand als Covid slachtoffer de statistieken in.

De oversterfte was in Nevada (65% / 36% door Covid), Texas (61%, waarvan 58% Covid) en Arizona (57%, waarvan 37% Covid) het hoogst. Het District Columbia meldde een nog hogere oversterfte van 72%, waarvan 0% door Covid.

Er waren in die leeftijdscategorie bijna 6000 extra doden door niet aan Covid gerelateerde longontstekingen. Ook in de VS bleek influenza ineens vakantie te hebben genomen (slechts 50 doden), tenzij Covid inderdaad gewoon een nieuwe naam voor de griep was. Veel extra doden worden aan drugs (vooral fentanyl) toegeschreven; het aantal slachtoffers steeg in de 12 maanden voor juni 2021 naar 101.000. In 2019 waren dat er nog ‘slechts’ 72.000.

In de leeftijdsgroep 50 tot 84 bedroeg de oversterfte ruim 27% (meer dan 470.000 extra doden). In bijna 4 van de 5 gevallen stond Covid als (mede) doodsoorzaak vermeld. (3)

Alle landen met hoogste Covid vaxgraad hebben zeer hoge oversterfte

‘Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat in de volgende fase het aantal doden de claims van het aantal Covid slachtoffers zal doen verbleken,’ verklaarde voormalige Pfizer VP dr. Mike Yeadon. Hoewel het bewijs altijd indirect is, kan er op basis van de cijfers en statistieken volgens hem geen enkele twijfel over bestaan dat de enorme oversterfte in landen met de hoogste Covid vaxgraad inderdaad wordt veroorzaakt door de injecties.

De trend ‘Meer Covid injecties = Meer doden‘ is overal te opvallend om ’toeval’ te kunnen worden genoemd. In bijvoorbeeld Schotland is 87% van de volwassen ‘gevaccineerd’; het aantal wekelijkse doden ligt nu op 30% boven normaal. In Duitsland was er 10% oversterfte bij een vaxgraad van 80% (september 2021).

De ‘mysterieus’ genoemde forse stijging van het aantal doden in Denemarken, Finland en Noorwegen – hoger dan tijdens de ergste corona ‘pandemie’ weken – ging eveneens hand in hand met het steeds grotere aantal injecties. Nederland, volgens sommige statistieken top-injectieland van Europa, kende zelfs de hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog.

Slachtoffers steeds jonger

Volgens VigiAccess, de vax database van de WHO, is een onthutsende 41% van de 2,4 miljoen geregistreerde injectiezieken- en doden onder de 44 jaar oud. Slechts 6% is 75-plus. De Covid injecties richten dus onder steeds jongere mensen een ware slachting aan, maar dat mag in de media niet worden bericht. Dus worden daar uitsluitend allerlei onbewezen, verzonnen oorzaken zoals ‘stress door de pandemie’ genoemd, of de in realiteit zeer milde ‘Omicron variant’.

Waarom was de sterfte in 2021 hoger dan in ‘pandemie jaar’ 2020, toen er nog helemaal geen ‘vaccinaties’ waren? De vraag stellen is hem beantwoorden: omdat er vanaf 2021 werd gevaccineerd. De wereldwijde statistieken tonen dat ontegenzeggelijk aan. In Afrika is er amper Covid, terwijl de vaxgraad daar zeer laag is. Europa en de VS worden overspoeld met mensen met Covid symptomen, terwijl de vaxgraad daar zeer hoog is.

Algemene sterfte onder gevaccineerden juist (veel) HOGER

‘Als Covid zo gevaarlijk is als wordt beweerd, en het vaccin net zo effectief als wordt beweerd, dan zouden we nu veel meer Covid-gerelateerde doden onder de ongevaccineerden dan onder de gevaccineerden moeten zien,’ zei professor Norman Fenton (Queen Mary London University) onlangs, wijzend op de officiële ONS statistieken. ‘En als het vaccin veilig is, zoals wordt beweerd, dan zouden er onder gevaccineerden veel minder extra doden door andere oorzaken dan Covid moeten zijn dan onder ongevaccineerden.’

Wat de professor ontdekte, was echter het tegenovergestelde. De algemene sterfte onder gevaccineerden is juist (veel) HOGER dan onder ongevaccineerden. Tal van ziekenhuizen melden dat de massa’s (gevaccineerde) mensen die nu binnenkomen veel zieker zijn dan ze ooit hebben meegemaakt. Zelfs de NPR erkende dat de meesten van deze mensen, die binnenkomen met onder meer ernstige trombose, hartklachten, orgaanpijnen en ademhalingsproblemen, géén Covid hebben.

Fenton hoopte dat hier een debat over zou volgen, maar in plaats daarvan wordt hij nu ineens als een extremist weggezet, wat overal met iedereen gebeurt die het waagt deze onaantastbaar en ‘heilig’ verklaarde genmanipulatie injecties ook maar een seconde openlijk in twijfel te trekken.

‘Media medeplichtig aan deze massa uitroeiing?’

In de nabije toekomst (tussen nu en 1 tot 3 jaar) kan jonge gevaccineerden wel eens een enorme golf ernstige ziekten staan te wachten. Zo berichtte de New York Post dat experts waarschuwen dat een weinige bekende spontane ernstige aandoening (SCAD) die een hartaanval veroorzaakt, en normaal vooral vrouwen tussen de 30 en 60 treft, nu ook jonge fitte vrouwen van 22 doet omvallen.

In steeds meer Westerse media duiken vergelijkbare artikelen op waarmee het publiek rijp lijkt te worden gemaakt om standaard een veel hoger aantal zieken en doden te accepteren, vooral onder jonge mensen. ‘Lijkt het erop dat de media hun rol als medeplichtigen aan deze massa uitroeiing hebben geaccepteerd, of is dat overdreven?’ vraagt het Britse The Exposé zich dan ook terecht af. (4)

 

Xander


(1) Steve Kirsch
(2) Health Impact News
(3) The Exposé
(4) The Exposé

Zie ook o.a.:

21-01: Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken (/ Ook in schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd)16-01: Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog
11-01: Oud hoofd Britse OMT: Stop met massa vaccinaties en behandel Covid als gewone griep
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

2021:

29-12: Hulppunt opgericht voor familie van complotdenkers (die keer op keer gelijk krijgen)
24-12: Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin

22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)

18-12: CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld ( / ‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’)

16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: 
UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
13-12: 
Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
02-12: 
Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aamtal doden en bijwerkingen verhuld
30-11: 
Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
26-11: 
Geef mijn toekomst terug’ (Waarom moet alles kapot terwijl de oplossing zo simpel is?)
24-11: 
Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
20-11: 
Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
19-11: (/ 
Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)

17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: 
Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
10-11: 
Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
05-11: 
New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
28-10: 
Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker
15-10: 
Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: 
Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
07-10: 
Pfizer klokkenluider: Directeuren hielden gebruikt geaborteerde foetuscellen verborgen
04-10: 
Turkse TV toont gruwelijke beelden misvormde baby’s door Pfizer en Moderna vaccins
22-09: 
Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
15-09: 
Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
06-08: 
Pfizer document waarschuwt dat vaxxers gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerde zwangeren en moeders ( / Pfizer erkent ‘shedden’ potentieel gevaarlijke ingeënte vaccinstoffen van persoon op persoon via adem en huidcontact)
01-08: ( / 
Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
27-07: 
Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties’ (/ ‘Injecteer een ‘vaccin’ dat nuttelozen steriliseert en ouderen euthanaseert’)
21-06: 
Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd (/ Schokkende resultaten van wetenschappelijke studie naar honderden zwangere vrouwen: Na Covid vaccinatie 82% spontane abortussen in de eerste 20 weken zwangerschap)
13-06: ‘Autopsie op gevaccineerde bewijst dat mRNA en spike proteïnen zich naar alle organen verspreiden (/ 
Infectieziekten specialist: ‘Dit is een wereldwijde tijdbom, uiteindelijk zal IEDERE gevaccineerde last krijgen van schadelijke gevolgen‘)
01-06: 
Virale immunoloog geschokt na onderzoek werking Covid vaccins: ‘We hebben grote fout gemaakt, we injecteren mensen met gif’ (/ Grote gevolgen voor borstvoeding en voortplanting)
31-03: …; Miskramen sinds vaccinaties met 366% gestegen ( / 475% meer miskramen door Pfizer vaccin, 150% meer door AstraZeneca vaccin)
13-03: ( / 
Wetenschappelijke onderzoeken: Manipuleren DNA (zoals met deze vaccins) kan kanker, genetische ziekten en DNA schade nageslacht veroorzaken)
08-03: (
 Stof die mensen onvruchtbaar maakt al eerder opzettelijk in vaccins gestopt)
13-02: 
Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
11-01: 
mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:

04-12: Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’
19-04: 
Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren