CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld

—————————————————————————————————————————————–

‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’

—————————————————————————————————————————————–

In Nederland bedraagt de oversterfte al meer dan 40%, en ook in de Verenigde Staten vallen de mensen bij bosjes om. De CDC waarschuwt dat er vanaf kerstmis wekelijks 15.600 doden zullen vallen, en dat deze massasterfte in 2022 zal doorgaan. Exact zoals we vorig jaar voorspelden wordt natuurlijk een Covid variant (zoals de zeer onschuldige Omicron) de schuld gegeven, en zouden vooral ongevaccineerden gevaar lopen. De keiharde realiteit is dat deze doden vaxslachtoffers zijn wier gezondheid stapsgewijs wordt verwoest door de Covid spike/nano genmanipulatie injecties, zoals tal van topwetenschappers uitvoerig hebben aangetoond en werd bevestigd door officiële instanties. De mainstream media blijven ondertussen het goedgelovige volk opstoken met de even absurde als haatzaaiende leugen dat de slachting de schuld van de ongevaccineerden is.

Hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel legde deze week op zijn nieuwe Bitchute kanaal nog eens haarfijn uit hoe de ‘vaccinaties’ en vooral de boostershots het lichaam van mensen stapsgewijs kapot maken. Samengevat: het is uitvoerig aangetoond dat de lipide nanodeeltjes zich binnen enkele minuten door je hele lichaam verspreiden, en in zowel je hersenen, hart als alle cruciale organen het toxische spike eiwit gaan aanmaken – niet eventjes, maar maandenlang. Gevolg: zowel trombose als bloedingen, en een enorm breed scala aan destructieve en vaak fatale auto-immuunreacties, optredend vanaf vrijwel onmiddellijk tot enkele jaren na ‘vaccinatie’.

Deze vele ernstige bijwerkingen zijn niet geheel toevallig identiek aan de ‘symptomen’ van Covid, om de doodeenvoudige redenen dat de ‘vaccins’ zèlf de pandemie zijn. Massa’s kerngezonde mensen laten zich nu vrijwillig maar onwetend injecteren met de èchte ziekte, en zodra ze dan sterven zal worden beweerd dat ze een Covid-19 slachtoffer zijn.

Omicron treft vooral vaxxers

Terwijl Omicron een zwakke variant is die vanwege groepsimmuniteit juist een zegen is als iedereen ermee wordt besmet, beweren de media op hun kenmerkende valse wijze precies het omgekeerde, en waarschuwen voor een ‘vloedgolf’ Omicron patiënten. De Daily Mail berichtte dat er afgelopen donderdag in Groot Brittannië 78.610 Covid ‘gevallen’ zouden zijn geconstateerd, waarvan 10.000 Omicron. Onze lezers weten inmiddels dat dit allemaal fake test-gevallen zijn.

Op de Cornell Universiteit in Ithaca (New York) zouden afgelopen week 930 studenten en andere met Omicron zijn besmet. ALLE slachtoffers waren volledig gevaccineerd; een aantal van hen had ook reeds de booster laten prikken. Net als de Delta variant lijkt Omicron vooral vaxxers te treffen. Tot nu toe is er nog niet één ongevaccineerde Amerikaan aan ‘Omicron gestorven’.

‘Haal de lijkzakken tevoorschijn, dit is een holocaust’

‘Haal de lijkzakken tevoorschijn, want de vaccins slaan toe,’ waarschuwt Mike Adams van Natural News met het oog op de 15.600 wekelijkse doden die de CDC rond kerstmis verwacht, en de 60.000 doden per maand in deze winter. Pandemie-analist Steve Kirsch berekende dat volgens de meest voorzichtige schattingen al minstens 388.000 Amerikanen gedood zijn door de injecties, waar er de komende maanden dus een paar honderdduizend bij zullen komen. Aan het einde van de winter zal de teller in de VS dan op minimaal 600.000 vaxslachtoffers staan, het equivalent van 10 Vietnam-oorlogen (Amerikaanse doden) of zo’n 200 9/11’s.

‘Dit plaatst de vaccins in de categorie van een holocaust,’ concludeert Adams dan ook, net als onlangs dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA tech die in deze experimentele injecties is gebruikt. Daar ben ik het volledig mee eens. Niet voor niets noem ik dit al lange tijd een vaxxicide, een vaccinatie-genocide die nu op de nietsvermoedende en onbenullige bevolking, die alle tegenstrijdige en ontwrichtende maatregelen nog steeds gewillig opvolgt, wordt uitgevoerd.

Vermoedelijk zullen de meesten tot aan hun laatste hartslag geloven dat Covid hen fataal is geworden, en niet onder ogen kunnen of willen zien dat ze opzettelijk worden geëuthanaseerd door een globalistische klimaat-vaccinatie sekte, die overduidelijk is begonnen met het uitvoeren van hun al vele jaren openlijk aangekondigde depopulatie agenda.

‘Halverwege 2022 meer dan 10 miljoen vaxdoden’

‘Wereldwijd zal het aantal vaccinatiedoden halverwege 2022 meer dan 10 miljoen bedragen, waarmee het aantal Joden dat tijdens WO-2 werd vermoord verre zal worden overtroffen,’ vervolgt Adams. Het allerergste hieraan is dat de overheden deze agenda willens en wetens uitvoeren, en steeds meer drang en dwang toepassen om iedereen, zelfs piepjonge kinderen, aan deze slow-motion killshots te krijgen.

Herstel: er is iets dat nog erger is, en dat is dat zoveel miljoenen die bij hun gezonde verstand zouden kunnen zijn en dit allemaal zouden kunnen ontlopen en stoppen, zich toch weer gehoorzaam en hersenloos zullen laten injecteren met verwoestende boostershots, zonder er ook maar een seconde bij stil te staan wat de werkelijke reden is waarom de eerste twee injecties – tegen alle beloften in – niet hebben gewerkt.

Columbia universiteit: Covid resistent tegen en dankzij ‘vaccins’

Dat de New York Times een studie van de Columbia University aanhaalde, waarin wordt geconstateerd dat Omicron vrijwel compleet ‘resistent’ is tegen de ‘vaccins’ en deze dus NUL bescherming bieden, zullen de meesten van hen nooit lezen of horen. (1) En als ze het al lezen, dan zullen de propagandisten op TV het onmiddellijk afdoen als ‘nepnieuws’.

Laat staan dat ze eens gaan nadenken over waarom er vorig jaar in Nederland in het ‘corona rampjaar’ het geheel géén oversterfte bleek te zijn geweest, en zelfs het aantal IC en ziekenhuisopnames beduidend lager was dan in de voorafgaande 7 jaren. Zouden ze misschien belazerd kunnen zijn? Nee, dat doet een overheid toch nooit, liegen tegen het volk? En ook de media brengen altijd de waarheid, toch? Ze hebben het toch allemaal zelf op TV gezien? Dan moet het toch wel kloppen?

Juist ONbeschermd door ‘beschermend’ middel

De auteurs van de Columbia studie schrijven waar Pierre Capel al in 2020 voor waarschuwde dat zou kunnen gebeuren, namelijk dat de door de injecties aangemaakte antilichamen feitelijk de verkeerde zijn, en het ‘niet vergezocht is te denken dat er nog maar twee mutaties nodig zijn voordat het (Covid) resistent is.’ Daarbij komt dat deze ‘foute’ antilichamen gekaapt kunnen worden door het virus, en er levensbedreigende ADE (Antibody Dependent Enchancement) reacties kunnen optreden.

Met andere woorden: iedereen die zich met deze ‘bescherming’ laat injecteren wordt juist vrijwel ONbeschermd gemaakt – niet alleen tegen het (vermeende) virus, tegen het spike eiwit, tegen trombose, ADE’s, auto-immuunstoornissen, hartaanvallen, hersenbloedingen, maar ook tegen kanker, zoals onlangs opnieuw uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken. En dat voor een luchtwegvirus met een IFR van slechts 0,05% (tot 70 jaar) en 0,15% (inclusief 70-plus), wat percentages zijn die bij een doodnormaal griepje horen (Covid-19 is hoogstwaarschijnlijk precies dat: een om puur politieke en ideologische redenen omgelabelde normale griep).

Geen ruimte meer voor twijfel: dit zijn depopulatie-killshots

Bijna aan het einde van 2021 gekomen hoeven we er daarom niet meer aan te twijfelen dat de zogenaamde Covid ‘vaccins’ in werkelijkheid slow-motion depopulatie-killshots zijn, en 2022 een ‘year of hell’ zal worden. ZAL, want de injecties hebben bij miljoenen reeds onomkeerbare schade aangericht (in de EU officieel nu 32.649 doden en 3.003.296 gewonden (2)(waarvan 1,5 miljoen met permanente gezondheidsschade), aangetoond slechts 6% van het werkelijke aantal). En als deze vaxxicide-campagne het komende jaar zal worden doorgezet, wordt 2023 nog veel erger.

Hoe lang blijven pro-vaxxers in de absurditeit geloven dat een beschermend ‘vaccin’ hen pas beschermt als iedereen ermee is geïnjecteerd? Dat als ik mijn veiligheidsgordel niet draag, alle automobilisten om mij heen net zoveel risico lopen op een ongeluk? Dat als ik geen paracetamol slik, hun hoofdpijn niet zal overgaan? Gaan vaxxers in 2022 werkelijk door de absolute ondergrens van medemenselijkheid zakken door de schuld van de ernstige gevolgen van wat zij zelf in hun eigen lichamen hebben laten injecteren af te schuiven op degenen die weigeren om met dezelfde substanties hun gezondheid en leven op het spel te zetten? En dat terwijl zelfs een vakorgaan zoals de British Medical Journal heeft bevestigd dat er geen pandemie van ongevaccineerden, maar juist een pandemie van gevaccineerden is?

Buigt de mensheid in het komende jaar nog dieper voor een sektarische club machtige globalisten (WHO(= Bill Gates, Big Pharma, GAVI)/WEF (Klaus Schwab)/EU/Open Society (George Soros)/IMF/Vaticaan, Big Banks, Big Tech, etc.), die een groopt deel van ons lijkt te willen uitroeien, en de overlevenden totaal wil controleren en in permanente slavernij wil zetten? Of worden alsnog veel meer mensen ècht wakker, staan we ongeacht onze afkomst, nationaliteit, etniciteit, religie of wat voor verschil dan ook massaal tegen hen op, en maken simpelweg door de macht van het getal definitief een einde aan hun wereldwijde terreurbewind?

 

Xander

(1) Natural News
(2) Health Impact News


Zie ook o.a.:

16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
09-12: Analist Erik Boomsma: ‘Wereldwijd nu al meer vaxdoden dan Joodse slachtoffers Holocaust’
05-12: mRNA uitvinder en aartsbisschop Viganò willen alliantie tegen ‘fundamenteel kwaadaardige’ Covid tirannie
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
26-11: ‘Geef mijn toekomst terug’ (Waarom moet alles kapot terwijl de oplossing zo simpel is?)
24-11: ‘Data Amerikaanse Hartstichting medisch bewijs dat Covid vaccins ‘moord’ zijn’ (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel: ‘Ik begrijp er helemaal niets meer van. ALLES gaat kapot’)
19-11: (/ Hoogleraar (em) Pierre Capel laat opnieuw grafieken zien waaruit blijkt dat de snel oplopende besmettingscijfers aantoonbare PCR-flauwekul zijn)
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
10-11: Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert (/ Pierre Capels ‘Immunologie voor Dummies – deel 5‘ )
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
24-10: (/ Pierre Capels nieuwste videocolumn ‘Ik zie ik zie wat jij niet zegt’ bevat officiële statistieken waarop iedereen kan zien dat er al heel lang NIETS bijzonders meer aan de hand is)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden

……………

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

49

 1. Leon de Winter:
  ’t Doel van de monomane vaccinatiedruk??

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/t-doel-van-de-monomane-vaccinatiedruk/
  (Van de site: want-to-know inclusief scherpe cartoons!)

  Opnieuw gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge op het virus hameren. Ze slaan daarbij hele sectoren van de economie kapot en beschadigen de geestelijke gezondheid van zowel scholieren als bewoners van zorgtehuizen – terwijl ze door het virus worden uitgelachen. Nog steeds sterven (overwegend) oudere, zieke mensen aan Covid-19, ook al zijn ze gevaccineerd. Vaccinaties bieden een hoge mate van bescherming, wat briljant is van Big Pharma. Helaas neemt de werking ervan veel sneller af dan in het voorjaar bekend was. Dus besmetten gevaccineerden elkaar en ook ongevaccineerden, en omgekeerd.

 2. Ontdekker van Omicron begrijpt de politiek niet: Variant zorgt voor natuurlijke immuniteit

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/21/ontdekker-van-omicron-begrijpt-de-politiek-niet-variant-zorgt-voor-natuurlijke-immuniteit/#more-288541

  De Zuid-Afrikaanse arts Dr. Angelique Coetzee (foto) meldde het eerste Omicon-geval en behandelde deze ook. In een artikel in het Britse dagblad “Daily Mail” was de arts verbaasd over de overdreven reactie op de variant in Europa. “Laat me duidelijk maken: Niets wat ik aan deze nieuwe variant gezien heb, rechtvaardigt de extreme maatregelen die de Britse regering als reactie daarop heeft genomen”, zegt Coetzee geschokt. (De Britse premier Boris Johnson ha de mensen ertoe opgeroepen om “zorgvuldig na te denken”, voordat ze aan kerstvieringen en maatschappelijke evenementen deelnemen.) “Ik was sprakeloos over de resonantie”, becommentarieert ze de politieke en mediale opgeklopte bezorgdheid en de haastig opgelegde reisverboden uit de zuidelijke landen van Afrika.

 3. Als je COVID 19 krijgt: Optimaliseer je immuunsysteem! : Optimize Immune System (Vitamin D, Monoclonal Antibodies, NAC, Quercetin etc.) Veel over preventie!

  https://www.youtube.com/watch?v=vN30emwcNS4

  Dr Seheult geeft praktische adviezen voor als je positief getest bent en vooral veel over de saturatiemeter, over preventie, over goede eet en drink en slaap gewoonten (melatonine) , over supplementen en hun dosering ( Vitamine D, NAC, Vitamine C, Quercetin, Zink, Vitamine K-2, Magnesium

  Helaas alleen Spaans of Engels ondertiteld.Maar 6,5 Miljoen keer bekeken en geroepen om zijn eenvoud door een zeer integere arts. Die bestaan nog!

 4. Volgens Michael Levitt is deze nieuwe NL lockdown de slechtste reactie ooit: https://twitter.com/MLevitt_NP2013/status/1472471671181385728
  Hij laat zien dat de piek al achter ons ligt. We zaten dus al in een neerwaartse trend.
  En hier het paniekstaatje dat de computer heeft uitgespuugd: https://twitter.com/MarionKoopmans/status/1472470129350955012/photo/1
  Op basis van die “voorspellingen” van de computer, nu 4 weken op slot. Je zou het gebakken lucht kunnen noemen. Net als bij dat stikstofprobleem waarvan zelfs Plasterk heeft gezegd dat het een bureaucratisch probleem betreft.

 5. Vooral in de voormalige DDR zijn veel protesten tegen de medische apartheid: https://nos.nl/artikel/2410115-duits-coronaverzet-radicaliseert-politici-met-dood-bedreigd
  Deze zin vat het goed samen: Uit de DDR tijd weten we: Als de staatstelevisie iets bericht, dan moeten we het tegenovergestelde geloven.

  De NOS probeert dus die protesten tegen de CovidpaSS neer te zetten als oude en ingesleten gewoontes uit de DDR tijd. Domme mensen kennelijk die nog niet helemaal ‘westers’ zouden zijn geworden.
  Maar geen woord natuurlijk van de NOS over het feit dat overheid en pers in ‘het westen’ intussen óók slechts één geluid laten horen en wetenschappelijke critici niet aan het woord willen laten. Dat daarmee dit westen op een DDR is gaan lijken (inclusief burgers die klikken over andere burgers) en dat DUS die voormalige DDR inwoners een déjà vu ondergaan en dus, helemaal terecht, dit niet opnieuw willen meemaken.

 6. Sinds het uitroepen van die zg pandemie valt het ook mij op dat ik woon in een grote stad vlakbij een groot ziekenhuis ik eigenlijk voor een verschrikkelijke pandemie amper ambulances heb gehoord al die 24 maanden, weleens een keer maar voor een pandemie zoals werd aangekondigd en overvolle icees vind ik het verdacht stil in de buurt, vooral savonds en s nachts is het doodstil! Bij zo, n verschrikkelijke pandemie met al zijn varianten en dat rutte maar blijft roepen en die de jonge dat onze ziekenhuizen zijn overbelast, icees overbelast??? Gaat men dan gebracht worden of met uber? Denk je dat uber een bijna stikkende patiënt in zijn auto wil? Nee ze liegen tegen ons er was niks geen ziekte of pandemie vanaf mrt 2020 zij verzonnen een pandemie omdat zij de elite de wereldbevolking tot 500 miljoen willen reduceren via die zg vaccins! en de rest 6,5 miljard moet weg, dood en de 500 miljoen krijgen allemaal een chip zodat die als slaaf kann worden gebruikt! Maar wie wil dat nou dat je dood gaat van die vaccins of een chip als je mag blijven leven?Niemand. Dus verzon men een pandemie zodat de mensen uit angst en voorzorg die fatale vaccins namen en nu zitten ze ermee en als die 5g in febr 2022 in werking word gesteld die zeker schadelijk zal zijn voor gevaccineerden omdat er dingen in zitten die te maken hebben met 5g sterke stralingen te hoog hoor de mensen en toch ze overal in steden plaatsen, dan ben ik bang dat gevaccineerden op de straat zullen neervallen!

 7. Er wordt me nu al een jaar beloofd dat die mondkapjesdragende idioten straks allemaal dood neer zullen vallen. Maar afgezien van een lichte oversterfte in November schiet het nog niet echt op. Ik voel me inmiddels flink bedonderd!

  Uiteindelijk ging het dus alleen dat mensen zich verbinden via de app en zijn die cijfers over sterfte en bijwerkingen slechts I.I.A om een spanningsveld te bouwen.

 8. De meeste gevaccineerden zullen ontwaken in een nachtmerrie waarvoor zelf gezorgd hebben omdat ze zich onnadenkend door politici en mainstream media in slaap hebben laten wiegen…

 9. ‘Laat staan dat ze eens gaan nadenken over waarom er vorig jaar in Nederland in het ‘corona rampjaar’ het geheel géén oversterfte bleek te zijn geweest (…)’

  Bron?

 10. Er is niets nieuws onder de zon.

  Er was eens een volk . de MEDIA-nieten

  Ri 6:1 Maar de Israëlieten deden wat slecht was in de ogen van de HEERE. Toen gaf de HEERE hen over in de hand van Midian, zeven jaar.

  Hoe liep het af met de MEDIA-nieten ?

  Toen riepen de verarmde en verdrukte Israëlieten tot God om bevrijding. Hij verwekte Gideon. Deze overwon de Midianieten met Gods hulp in een dubbele veldslag en beveiligde Israël voor altijd voor hun invallen. Door de overwinning van de kleine Gideonsbende kwam een eind aan een zevenjarige verdrukking door de Midianieten, ‘zodat zij hun hoofd niet meer ophieven’ tegen Israël.

  Ri 8:28 Zo werd Midian vernederd voor de Israëlieten, en zij hieven hun hoofd niet meer op. En het land had rust in de dagen van Gideon, veertig jaar

  Jes 9:4 (9:3) Want het juk van hun last, de stok op hun schouders, en de knuppel van hun slavendrijver hebt U verbroken als [eens] op Midiansdag.

  Dit noemen we de Gideonsbende. Slechts 300 man versloeg de MEDIA- nieten In feite vielen de MEDIA-nieten elkaar aan.

  Ik kan niet wachten

 11. Fotoshoppers EJBron:

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/19/speciale-kerstaanbieding-booster-shots/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/19/fotoshopper-841/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/19/fotoshopper-rutte-52/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/19/2021-3/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/19/televisie/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/18/ontkenners/

  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/18/tja-8/

  De persco samenvatting:
  “Onze vaccins hebben niet kunnen voorkomen dat Omicron ontstaat en zich verspreidt. Onze vaccins werken dus duidelijk NIET tegen Omicron. Daarom adviseren wij om onze niet werkende vaccins toch maar te nemen tegen Omicron.”

 12. zoek eens naar DR ANDREAS NOACK en ze hebben hem 2 weken geleden vermoord

  hij zegt dat die Graphene Oxide in die vaccines gelijk Razor Blades werken

  en dus Alles vabinnen kapot maakt

  dr andreas noack

 13. De jaarlijks terugkerende influenza heeft zich met de kunstmatig aangebrachte veranderingen ….. geassocieerd. De nieuwe vormen van volgende griepaanvallen heet nu officieel Corona. De bestrijding ervan blijkt nog steeds gokwerk te zijn. Dit mede door het feit dat de aankomende mutaties volledig onbekend blijken te zijn. Dit gaat nooit meer over omdat gevaccineerden ‘iets’ buitennatuurlijk’s in het lichaam heeft zitten wat het lichaam niét meer herkent.

 14. Ik moest vannacht, onder het genot van een kopje dennennaaldenthee tegen spike eiwitten gedoe ineens weer terugdenken aan een film van Steven Seagal genaamd The patriot. Deze film, uit 1998 meen ik, gaat over een rechtsextremistische idioot die een killervirus loslaat en onze held Steven lost dit op door een kopje thee van zijn native american schoonvader, die deze thee red medicine noemde, te drinken.Iedereen weer beter en gelukkig weer een happy end. En toen, onder het genot van een kommetje ongezouten pinda’s zat ik terug te denken aan mijn tijd als bloeddonor bij Sanquin. Ik heb eigenlijk geen medische kennis maar misschien kan iemand hier me vertellen of het zou kunnen wat ik nu bedacht heb. Als het zo zou zijn dat gevaccineerden hun afweer kwijtraken door de vaccins zou er dan van het bloed van ongevaccineerden, die dan dat kapotte afweersysteem niet hebben, iets gefabriekt kunnen worden door de techneuten om de gevaccineerden weer afweerstoffen te geven? Of zoiets? Ik hoor graag van jullie. Ik houd namelijk van happy endings.

 15. We moeten allen snel eisen dat Ivermectine wordt voorgeschreven! Grote delen van India en Japan hebben de moed gehad tegen de WHO in te gaan en het middel te gaan gebruiken. Het resultaat:de besmettingen gingen sterk achteruit. Die slapjanussen in Den Haag zijn enkel de loopjongens van de Pharma industrie. We hoeven ons niet naar de slachtbank te laten leiden door Den Haag die pharma laat zegevieren boven ons, burgers. Die onbenullige lockdown was NIET nodig geweest als met Ivermectine op tijd was begonnen! Laat nou de pharma tegen de Ivermectine zijn! Omdat er voor hen geen of onvoldoende winst mee te behalen valt. Het gaat dus weer om geld. Een groot schandaal en zeer kwalijk.

 16. Anna 18/12/2021 om 10:13 pm
  Dank Anna een heel heldere waarschuwing tegen prik nr 3 , de booster. Ik vind het mechanisme wat u beschrijft zeer aannemelijk ( met de proeven met de fretten) en vele geleerden hadden daar al op gewezen. Dank voor de zeer belangwekkende bijdrage ! GBY

 17. Ze zijn nu echt aan het verliezen, je ziet de paniek, de fundering van “the great reset-Buil back better” zit vol betonrot. De steeds groter wordende groep gevaccineerden zullen het grote bedrog zien wanneer hun naasten ernstig ziek worden of overlijden door de vaccins. De woede zal gigantisch zijn en de gevolgen voor de beleidsmakers ook, van de hoogste tot de laagste orde zullen ze opgepakt en berecht worden, en dit zal zeer waarschijnlijk onder snelrecht gebeuren, ik zou niet in hun schoenen willen staan..

 18. 15000 doden. per DAG. bij geen lockdown. PER DAG. en dat is het begin

 19. “Het scheermes van Ockham” Geduld, we weten nog niet wat de lange termijn effecten van deze gen therapie zal zijn……

 20. Nou, de echte shock zal zijn als ooit eens bovenkomt dat in feit virussen bestaan niet.
  Cowan, Kaufman, Lanka, enz…

 21. Is onze overheid in PANIEK het lijkt wel.!!
  Op zaterdag avond een persconferentie en gelijk de volgende morgen de maatregelen in laten gaan….

  Deze paniek lijkt mij goed te verklaren.
  We wisten het al, het vaccin werkt niet, en geeft geen of onvoldoende bescherming, maar er is meer aan de hand.
  Ik volg de pandemie al vanaf het begin en dan komt er nu een beeld naar voren wat al voorzegt was door vele wetenschappers.

  We hebben Corona daarvoor is in alle haast een vaccin ontwikkeld.
  Medicijnen werden verboden want als er medicatie was mocht er geen vaccin komen. Dus zet je dat buitenspel.
  En de farmaceuten roken hun kans. ( dus daar zijn we nog niet vanaf! ) jaarlijks twee prikken als ze hun zin krijgen.

  In allerijl een vaccin ontwikkelen is vragen om ongelukken.
  Nu was er een “ nieuwe methode “ de mRNA techniek, dit is een techniek die NOG NOOIT op mensen was toegepast.
  Maar het is een vorm van genetische manipulatie binnen in de lichaam cellen.( vloeistof)
  De mRNA techniek is oorspronkelijk “ ontworpen” voor de behandeling van kanker. ) door Robert Malone !
  Het Spike eiwit ( de “ pootjes van het virus “ in het vaccin heeft de “ opdracht “ om zichzelf te vermenigvuldigen in de cel, het wordt met een prik in de spier gebracht, maar het blijft daar niet, helaas circuleert door het hele lichaam ( dit was niet de bedoeling) maar uiteindelijk komt het Spike eiwit in de celvloeistof ( binnen in de lichaamscellen ) en moet daar in de ribosomen antistoffen maken. Messenger RNA ( boodschap opdracht tot produceren ) Dit stopt soms niet!
  En gebeurt soms ook op plaatsen waar het niet moet in de hersenen of ruggenmerg bloedvaten hart enz.
  Normaal wordt het een verzwakt of gedood deeltje van het eiwit gebruikt: nu het ( giftige) Spike eiwit zelf….
  Is ook een risico.
  Zelfs de WHO heeft tijdens de ontwikkeling van het vaccin de definitie van vaccins hiervoor veranderd.

  De Spike eiwitten maken inderdaad antistoffen , maar pas is ontdekt dat het nucleïne ( N) zuur ( de drager van onze erfelijke eigenschappen ) uit de prik zich ook nestelt in de celkern, en daar het immuunsysteem ( wat heel, ingewikkeld is en waar de wetenschap nog maar weinig van weet) kan aan tasten.( pas bekend door Zweeds in vitro onderzoek ) zie ook gesprek Peter Burger ! ( blauwe tijger)

  Met het gevolg dat het Spike eiwit dat zo dominant is, binnen de cellen wel antistoffen maakt maar ons natuurlijke immuunsysteem beschadigd of buiten werking stelt.
  Dit is gevaarlijk want de T helper cellen en de T killer cellen worden ook aangetast of niet meer geproduceerd die hebben we nodig voor ieder huis tuin en keuken verkoudheidje.
  We hebben dan geen of onvoldoende weerstand.

  En dit lijkt nu aan de hand.
  De regering heeft inmiddels vanuit diverse landen informatie over omicron. ( USA )
  En de gevolgen van deze omicron variant.
  Na de vaccinatie.
  En deze informatie ziet er niet goed uit.
  Voornamelijk heel veel oversterfte.
  Door complicaties van het vaccin.
  Dit zal nooit erkend worden….
  Maar ik begrijp dat Rutte zegt dat hij niet heeft geslapen want dit is een catastrofe. ( hij zegt dit verderop in de persconferentie)

  Al lang voor de pandemie hebben farmaceuten ook met dit soort mRNA. vaccins geëxperimenteert en dierproeven gedaan
  ( nu niet )
  Ze prikten de fretten met Spike eiwitten ( het vaccin ) en de dieren produceerden keurig volgens plan antistoffen.
  Dat is nu met de vaccins ook gebeurt. Mensen krijgen ze weliswaar kortdurend, maar er ontstaan antistoffen.
  Maar toen ze later de proefdieren besmetten met een ander virus uit de Corona familie gingen ze allemaal dood.

  Het kan zo zijn….. let op : ik zeg “ kan zo zijn”, maar de cijfers en informatie wijzen wel in die richting,
  Dat de spike eiwitten of de antistoffen zeer dominant op de omicron variant reageert, en dat er een AED of een cytokine storm in het lichaam ontstaat wat veelal dodelijk is.
  Het is inmiddels bekend dat “ slapende / genezen “ kanker vormen, door het vaccin weer opvlammen en plotseling zeer kwaadaardig, kort durend verlopen met overlijden tot gevolg.
  Ook het weer tot expressie komen van melanomen is inmiddels een bekende bijwerking.
  Ook zijn er weefsel kweken na overlijden gemaakt ( gister nog op tv hersen weefsel ) waarin weefsel zit wat onbekend is.

  In Amerika is een publicatie gelekt, dat er tot kerst verwacht wordt dat er 15.000 overlijdens per week zullen zijn.
  En dat dit w.s. Doorgaat tot medio 2022. ( In handen van Daily expres UK )

  Is dit bij onze regering bekend? Dit is openlijk gepubliceerd…. Dus kunnen ze het weten.
  Is dit de paniek van vandaag. ?

  Mensen / Nederlanders mogen onder geen beding in contact komen met de omicron variant.
  Want dit kan hun dood betekenen….. ??

  Omicron : minder virulent, minder ernstig verlopend , Wel meer besmettelijk, maar niet zo ziekmakend, maar voor mensen met een verzwakt immuunsysteem door de vaccinatie : dodelijk?
  Het is vreselijk wat er nu gebeurt.
  En we zijn er nog niet…. Soms denken we wel eens alles “ moet kunnen”.
  We willen als God zijn zo lijkt het wel maar hier lopen we toch keihard tegen onze beperkingen aan.

  Laten we hopen en bidden dat het mee zal vallen maar ik hou mijn hart vast.
  Ik weet dat hier veel christenen meelezen laat u niet verassen door wat dan ook.
  Stel uw vertrouwen op de Heere.
  De geboorte van Zijn Zoon gaan we gedenken.
  Hij kwam naar de wereld voor uw en mijn persoonlijke zonden te dragen.
  Zo laag wilde hij afdalen om ons te reinigen van alle zonden , vuil en verkeerdheid.
  Hij had de wereld zo lief dat hij gestorven is aan het kruis om door Zijn Dood / Zijn bloed ons het leven te geven.
  Richt u op Hem. En dan weten we niet wat de toekomst ons brengen zal , maar bij Hem zijn we geborgen
  Een goede Zondag allemaal
  Shalom
  Anna

 22. Beste Lucie,

  Zijn er nu echt mensen die deze onzin geloven? Een hoop Q-anon onzin.

 23. Het verhaal van “remivanleent”komt van de site de Binnenlandse Bataafse Republiek.Herstel de Republiek.

 24. De eed van een Jezuïet, daar word je ook niet vrolijk van:
  https://librije033.nl/jezuieten/page5.html
  Kan iemand mij vertellen, waarom die agenda zo belangrijk is? Behalve dat we opgeruimd moeten worden. Alles hightech/systeem verandering, maar waarvoor dan? Alles bezitten? En dan? Wat is daar de lol van dan? Of is er nog een andere reden?
  Ik zou wel eens uit de mond van die top willen horen wat nu de echte bedoeling is van dit alles.
  En als we weg moeten, waarom hebben jullie ons dan laten geboren. Als ik dit allemaal van te voren had geweten, dan had ik mijn kinderen niet eens op de wereld gezet.

 25. 5g uitzetten en dat scheelt ook. Electrosmog is altijd gevaarlijk geweest. Oa kankerverwekkend. 190 data bedrijven hebben we hier al in Nederland. Volgens mij zitten we hier in het hol van de leeuw. En die bedrijven zijn ook nog eens erg milieu vervuilend. We leven in een krankzinnige tijd. De mensen/bedrijven die de agenda propageren zijn zelf door en door slecht. Het is voor ons niet goed, maar voor de aarde zelf ook niet. Beseft die elite wel, waar ze zelf mee bezig zijn?

 26. Als er geen Drang en Dwang van Rutte- de Jonge en RiVM zou zijn, dan zouden slechts 40% van de burgers zich laten Vaccineren. Dat zijn dan ook de simpele bange burgers die geloven in de wetenschap, zij staan ieder jaar weer in de rij voor een gevaarlijke, waardeloze, niet werkende griepprik. Hoe vaak lazen we niet in kranten dat de griepprik niet werkte? [Cijfers LAREB]

  https://www.onzehuisartsen.nl/zorgprofessionals/nieuws/de-griepprik-werkt-niet-best-maar-iets-beters-is-er-niet/

  Daarom{ Ik heb nog nooit een griepprik gehad en zal die ook nooit nemen en voel me kiplekker en kerngezond:

 27. Na 2 jaar covid en miljarden gezette vaccins is de wereldbevolking 7, 9 miljard mensen en de bevolking van Nederland 17,6 miljoen mensen. Dus als depopulatie het doel was, dan is dat wel mislukt.

 28. Men is als de dood voor de dood. Hoeveel onlogische, tegestrijdige, krankzinnige, averechtse en absurde maatregelen moeten er nog komen voordat de meute deze bullshit doorheeft van het theater van de koekenbakkers van onze regering. Zij zitten in de zak van het WEF, de WHO, Big Parma, Gavi, Soros, VN, open grenzen en als laatste de EU. Soevereiniteit van landen wordt opgeheven, we zijn als land uitgeleverd door onze politici. Juridisch is alles dicht gespijkerd door onze regeringen in het verleden en heden. De burger en het midden kader worden gigantisch gesloopt en dat is precies de agenda van deze nationale en mondiale misdadigers, corona is de dekmantel om deze agenda uit te voeren.

 29. Ik heb er een hard hoofd in dat de gevaccineerde wakker worden, net als bij mij in de wijk. Ik heb ze vooraf de vaccins gewaarschuwd om ze niet te halen en met uitleg van waarom niet. Was achteraf ter vergeefs op een paar na, hebben zich toch over laten halen. Die enkele die nog twijfelde sprak ik van de week en ze waren toch overstag gegaan met de vaccins, want anders konden ze niet met de wintersport was hun excuus. Hiermee ligt nu juist de clou, doordat alle gevaccineerde enkel aan hun eigen privéleges denken door het vaccin te nemen en letterlijk lak hebben aan de gemeenschap. Want de regering had de illusie gegeven dat iedere gevaccineerde zijn vrijheid terug kon krijgen als zij zich lieten vaccineren.

  Hiermee zijn nu alle gevaccineerde de kortzichtige hypocrieten van de samenleving, door hun eigen lichamelijke gezondheid op spel te zetten voor een tijdelijke aalmoes. Zijn zij blind en doof voor de eventuele gevolgen ervan. In discussie gaan hierover is niet mogelijk bij hen, alsof ze allemaal aan het struisvogel syndroom lijden. Want er mag niets over het vaccin gediscussieerd worden met hen. Zij worden direct kwaad op je, zodra je dit onderwerp aansnijdt in een gesprek.

 30. Het is heel bijzonder dat er mensen zijn die zo angstig geworden zijn door de leugens en al het bedrog dat ze bijna om een booster smeken. Bijna al mijn naaste vrienden en kennissen familie e.d. hebben twee spuiten gehad en sommigen ook een booster. Onbegrijpelijk!
  Ik zeg niks meer over corona want daar worden we het toch nooit meer over eens en ik denk er het mijne van en wacht gewoon af waar het schip strand. Aanvankelijk hoorde men mijn mening nog aan maar het leidde vaak tot ergernis en onbegrip dus ik ga er van uit dat hun angst met de spuit is weggenomen helaas.
  De mensen waarvan ik dacht nadenkend te zijn gingen toch overstag.
  Ik vind het zelfs verbijsterend dat ze in de paniekmodus schieten omdat ze alle onzin voor zoete koek slikken.

 31. Beste Remivanleent,

  Heeft u deze informatie van een zekere Benjamin Fulford? Ik heb zijn berichten eens bestudeerd en kom tot de conclusie dat hij in de afgelopen jaren veel onwaarheden heeft verkondigd. Ga zijn berichten van de afgelopen jaren eens na en je ziet direct waar ik op doel.

 32. Remivanleent: Dit zeer interessant! Waar kan er meer over vernemen?

 33. Eergisteren werd door de bevoegde minister in België-Vlaanderen al de vierde prik aangekondigd voor 2022. In dit artikel werd de vergelijking met de eerste wereldoorlog al gemaakt:
  https://doorbraak.be/het-covid-safe-ticket-nu-vrijheid-uitblijft-gaat-overheid-nog-harder-dreigen/
  Ook toen bleef het verwachtte snelle einde uit en werd er overgegaan tot openbare executies om de al snel oorlogsmoede soldaten in het gelid te houden:
  https://www.wereldoorlog1418.nl/doodstraf/index.html
  We kunnen nu echt alles verwachten van onze regeringen. Maar al loopt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Zodra de gevaccineerden niet anders meer kunnen dan inzien en voor zichzelf toegeven dat ze zich hebben laten oplichten door de regeringen en WHO-virologen zullen ook zij zich tegen het beleid keren, en als de vaccins zo dodelijk blijken als een aantal wetenschappers beweren worden de huidige machthebbers gelynched.
  Overigens is de New York Post de republikeinse tegenpool van de hier verkeerdelijk als uit de democratische New York Times geciteerd artikel, net als de democratische Washington Post de tegenhanger is van de republikeinse Washington Times.

 34. Met mensen die “gevaccineerd ” zijn is niet te praten omdat zij in een massa-psychose leven .
  In 2022 zullen zij inderdaad volledig los gaan op de ongevaccineerden , want het is immers allemaal hun schuld .
  Ik vermoed dat midden volgend jaar de eerste razzia’s zullen beginnen .
  Wanneer er een opname zou komen zijn de Xanderlezers gewoon weg , zo-niet gaan wij net als in het Romeinse rijk de ” arena” in .

 35. Wat?is er weer een kleintje op komst?Het wordt tijd dat moeder Corona an de prikpil gaat!

 36. Verschrikkelijk, de massamoord gebeurd voor onze ogen en niemand doet iets.

 37. Ik ben bang dat velen slapend tenonder zullen gaan. Als het narratief stand houdt gaan we er allemaal aan.

 38. Het OMT of liever gezegd het Onderdrukking Met Terreur management gaat nu het
  WHO beleid uitvoeren om de definitieve stoot uit te delen.
  Als je al die huichelachtige figuren bij elkaar zet het je de allergrootste Horror film
  aller tijden,
  Spreek nog steeds mensen de geloven in Vaccins, terwijl ze net uit het ziekenhuis
  weer thuis zijn, maar waarschijnlijk toch de Booster gaan nemen.
  De psychologische impact van “COVID-19 ” bereikt al die mensen die vaak alleen hun “eigen”
  wereldje leven.
  Wanneer komt de “Verlossing”.
  Waarschijnlijk als we allemaal volgens de doelstelling geruimd zijn geworden.
  Echo’s in Eternity.

 39. ‘Buigt de mensheid in het komende jaar nog dieper’

  De mensheid buigt wel, maar de natuur buigt niet voor de globalisten. Iedereen die een beetje contact heeft met de natuur, weet dat je het nooit van de natuur (Gaia) kunt winnen. Het uiterst intelligente systeem waar wij allemaal uit zijn voortgekomen, de natuur, bepaalt wat er de komende jaren gaat gebeuren.

  En dat antwoord is simpel: de natuur heeft een milde, besmettelijke variant gecreėerd: omicron. Daarom zijn de globalisten nu zo in paniek en nemen ze van die rare paniekmaatregelen. De globalisten gaan het niet redden. Het closed window is tekort om hun agenda in te voeren.

  De alpha en de omega. We weten wat er gebeurt wanneer de omega zich aandient. Toch?

 40. IC Nurse,

  Wil zeker weten dat u mijn bericht gelezen hebt op 15-12 : Brief gestopte verpleegkundige ……. , zoals ik al eerder schreef “Vorige keer reageerde je ook al niet tot 2 x toe “.
  Argument heb ik gelezen maar argument kan ook zijn dat ik u helemaal ” vastgeschreven” hebt met feiten en dat u daarom niet reageert !
  Ik vergat trouwens nog 1 Punt : In Nov. 2021 Oversterfte EXTRA 3500 doden.

  Opnieuw de vraag IC Nurse aan u:
  Hoe zit dat ?? Vaccins ??
  Ik ga ervan uit , IC Nurse, dat ik NU wel een reactie krijg na mijn uitdrukkelijke verzoek, niet reageren betekent eigenlijk er mee eens zijn met wat ik schrijf.
  Wel een verzoek a.u.b. wel met feiten komen , niet met onzin/fantasieverhalen komen .

 41. De komende 2 weken gaan belangrijk worden. De White hats hebben Antarctica onder controle en dus ook de eilanden van de Rothschilds. Klaus Schwab en Christine Lagarde zijn op Rothschilds eilanden in de val gelokt en hadden een keuze. De kogel of meewerken, ze kozen dus voor laatste optie. De tijd zal het leren.

 42. Word er misselijk van. Heb me afgemeld op het werk.
  Gisteravond “vriendin” aan de telefoon en ze zei dat ze zo bang was. Durft niks meer te doen en hoopt dat ze snel aan de beurt is voor de zgn booster.

Comments are closed.