UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties

—————————————————————————————————————————————–

Opnieuw een wetenschappelijke studie die constateert dat gevaccineerden een 6 keer hogere kans hebben besmet te raken dan ongevaccineerden

—————————————————————————————————————————————–

(04.15) – Het UK Health Security Agency heeft bevestigd waar tal van wetenschappers en andere experts al sinds vorig jaar voor waarschuwen, namelijk dat het menselijke immuunsysteem grote schade kan oplopen door de Covid-19 injecties. Bij volledig gevaccineerden worden namelijk tot 7 keer minder N-antilichamen tegen SARS-CoV-2 aangetroffen als bij ongevaccineerden. Nu de belangrijkste Britse gezondheidsinstantie moet erkennen dat de ‘vaccins’ de mensen veel kwetsbaarder maken voor het virus waar deze nu juist tegen zouden moeten beschermen, zou de enige logisch stap zijn er onmiddellijk mee te stoppen. Maar het tegendeel gebeurt juist; iedereen wordt dringend opgeroepen om ‘boosters’ met nog meer van deze zogenaamde ‘bescherming’ in zich te laten spuiten. Klaarblijkelijk is een verwoest immuunsysteem in 2022 straks een teken dat je ‘gezond’ bent?

Mensen die geïnfecteerd raken met het SARS-CoV-2 virus maken zowel N- als S- antilichamen aan. Besmette gevaccineerden blijken echter gemiddeld 7 keer minder N-antilichamen aan te maken dan besmette ongevaccineerden. Dat bleek uit een test met 329 personen die een positieve PCR test* hadden gekregen (* we laten het feit dat deze test volledig ontkracht is voor het doel waar deze voor wordt misbruikt, nl. het aantonen van ‘besmettingen’, voor dit artikel even buiten beschouwing). 176 personen waren dubbel gevaccineerd, 80 personen één keer, en 143 personen waren ongevaccineerd.

Ongevaccineerden hebben na een infectie met de Alpha variant van corona 46,1 eenheden N-antilichamen in hun bloed. Bij éénmaal gevaccineerden is die hoeveelheid ingestort tot 9,2, en bij dubbel gevaccineerden naar 6,3. Bij de zwakkere Delta variant liggen deze cijfers op 39,0 – 29,9 – 12,7. (De nog veel zwakkere Omikron variant, die weliswaar besmettelijker is maar waar vrijwel niemand ernstig ziek van wordt, is niet onderzocht).

Afzwakking kan logica niet verhullen: Zwakkere afweer = grotere schade

De UKHSA zegt niet te kunnen vaststellen wat de gevolgen zullen zijn voor een nieuwe infectie met het virus of een variant, maar niemand hoeft gestudeerd te hebben om te kunnen concluderen dat een zwakkere afweer leidt tot grotere schade. Ook zou volgens de instantie niet duidelijk zijn hoelang de antilichamen bescherming bieden.

Vermoedelijk om hun studie langs de strenge staatscensuur te krijgen hebben de auteurs eraan toegevoegd dat een exclusief onderzoek naar N-antilichamen geen doorslaggevende resultaten zou geven om conclusies te trekken over welke bevolkingsgroepen nu wel of niet antilichamen tegen SARS-CoV-2 bezitten. Dit moest er natuurlijk bij worden gezet om de Covid injecties nog het ‘voordeel van de twijfel’ te kunnen geven. Uit het onderzoek zelf blijkt echter zonneklaar wat HET verschil maakt of je voldoende natuurlijke antistoffen tegen corona hebt of niet.

Israëlische studie bevestigt dat natuurlijke immuniteit veel sterker is dan ‘vaccins’

De afgelopen maanden is uit tal van wetenschappelijke onderzoeken gebleken dat de op natuurlijke wijze opgewekte antistoffen vele malen sterker en duurzamer zijn dat de antistoffen die worden aangemaakt door de Covid genmanipulatie injecties. (Er worden immers niet voor niets boosters uitgedeeld. Nieuw Zeelanders hebben al te horen gekregen dat ze er minstens 7 zullen krijgen.)

Tevens is er opnieuw een (Israëlische) wetenschappelijke studie gepubliceerd die de eerdere conclusies van onderzoeken dat natuurlijke immuniteit veel beter beschermt tegen Covid dan het Pfizer vaccin, heeft bevestigd. Na 6 tot 8 maanden lopen gevaccineerden een meer dan 6 keer hogere kans om besmet te raken dan ongevaccineerden. (2)

 

Xander

(1) Epoch Times
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

09-12: Analist Erik Boomsma: ‘Wereldwijd nu al meer vaxdoden dan Joodse slachtoffers Holocaust’
02-12: Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aamtal doden en bijwerkingen verhuld
30-11: Bekendste Zuid Afrikaanse arts genas al 7000 mensen: ‘Covid vaccins bedoeld om miljarden indirect te doden’ (/ Deze lijst genegeerde topwetenschappers waarschuwen al een jaar voor de ongekende ramp die nu lijkt te zijn begonnen )
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
12-11: Cardioloog die dit jaar ongevaccineerden openlijk verketterde sterft na boostershot
10-11: Ziekenhuizen VS overspoeld met baby’s met hartproblemen door Covid injecties moeders’
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
05-11: New England Journal of Medicine studie: Covid injecties doden 9 van de 10 baby’s in eerste trimester
04-11:Ernstig zieken overspoelen zorg in VS, maar niet met Covid – gevolgen van vaccins?
02-11: Opzet? Alle Covid vaxdoden veroorzaakt door de 5% batches die het meest werden verspreid (/ Ex-Pfizer VP en hoofd wetenschap dr. Yeadon: Je zou wel gek zijn als je nu nog je mouw opstroopt – Ruim 28.000 officiële Covid vaxdoden in de EU (stand 19 oktober)
28-10: Nieuw Pfizer / FDA document: Injecteer alle kinderen, maar pas over 5 jaar bekend of dat veilig is (Kinderen lopen door het vaccin zelfs volgens Pfizers eigen bevindingen slechts een half procent minder risico op Covid, waar 99,17% niet eens klachten van krijgt – Tieners vallen bij bosjes om na geïnjecteerd te zijn, soms tijdens de schoolles – Officiële VAERS monitor: 15 tot 24 jarige gevaccineerden krijgen 570 keer vaker longembolie, 360 keer vaker trombose, 118 keer vaker myocarditis, 80 keer vaker een hersenbloeding, en gaan 29 keer vaker dood)
22-10: 90% zieken UMC Washington is gevaccineerd – Wereldwijde pandemie van vaxxers begonnen
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?
14-10: Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
11-10: Canadese ER arts neemt ontslag: ‘Minstens 80% patiënten is volledig gevaccineerd’
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
03-10: Analyse Amerikaans ministerie Defensie wijst op start gevreesde ADE golf in gevaccineerden
28-09: Project Veritas undercover: J&J officials zeggen dat kinderen beslist geen vaccin moeten nemen 
22-09: Naast duizenden miskramen nu ook zieke en dode baby’s door met vaccins besmette moedermelk
19-09: Artsen bevestigen bij FDA adviescomité openlijk gigantisch aantal doden en zieken door Covid injecties ( / Amerikaanse vaxxers krijgen als ‘bijwerking’ 71 keer meer hartaanvallen)
17-09: Directeur Brits uitvaartbedrijf: ‘Alle Delta doden zijn bijna exclusief vaxdoden’
16-09: Internationale Science Direct studie: Kinderen lopen veel meer gevaar door vaccins dan door Covid
15-09: Amerikaans lab constateert 20-voudige toename baarmoederkanker na start Covid injecties (/ Lab eigenaar patholoog dr. Cole: ‘Chronische ziekten bij vaxxers met 2000% gestegen’ – Enorme afname ‘helper’ T-cellen maakt vaxxers kwetsbaarder voor virussen, kanker en andere ziekten)
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
25-08: Noord-Iers ziekenhuis ontslaat arts na onthulling dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn
22-08: Studie Erasmus en Radbouw researchers bevestigt risico verzwakt immuunsysteem en ADE reacties door Covid injecties
15-08: Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden

……………

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Het mooiste is als ons lichaam zelf afrekent met vreemde indringers: daar word het het sterkst van.

  wel denk ik dat we niet moeten overdrijven en niet alles de schuld is van de vaccins we geven het veel te veel macht en het houdt de gemoederen enorm bezig, een beetje té denik ik

 2. https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/video-anti-vax-protests-france-escalates-street-war-riot-police-beat-demonstrators/

  google vertaling:

  In Frankrijk zijn COVID-19-gezondheidspassen vereist voor toegang tot alle restaurants, ziekenhuizen, bars, cafés, het openbaar vervoer en een groeiend aantal evenementen en locaties.

  Bijgevolg hebben de autoriteiten enkele duizenden valse gezondheidspasjes geïdentificeerd die in het hele land in gebruik zijn.

  De Franse regering is 400 onderzoeken gestart naar netwerken die illegale passen verstrekken, maakte de Franse minister van Binnenlandse Zaken Gerard Darmanin zondag bekend. Overtreders die worden betrapt op het vervalsen van de gezondheidspas, riskeren een boete van € 45.000 en een gevangenisstraf van 3 jaar.

  Wie zonder pas een bar of restaurant betreedt, riskeert een gevangenisstraf van 6 maanden.

 3. Corrupte machthebbers zien graag een volk wat angstig, zwak, ziek en afhankelijk is. Een volk zonder kennis, zonder inzicht, onwetend en alleen nog door emoties voortgejaagd. Van alle kritisch denken afgesneden, gebrainwashed en volledig onder mind control, die spot met alles wat recht en waar is, de ideale slaaf.

  De ideale slaaf is een slaaf die niet weet dat die een slaaf is.

  Fritz Springmeier, mk ultra – undetectable mind control
  https://www.bitchute.com/video/McguIYCdw7vC/

 4. 60.000 wetenschappers en artsen ondertekenen de The Great Barrington Declaration tegen massale mRNA-vaccinaties

  De Verklaring van Great Barrington

  The Great Barrington Declaration

  – Als epidemiologen van infectieziekten en volksgezondheidswetenschappers maken we ons grote zorgen over de schadelijke gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het heersende COVID-19-beleid, en bevelen we een aanpak aan die we Focused Protection noemen.

  We komen van zowel links als rechts, en van over de hele wereld, we hebben onze loopbaan gewijd aan het beschermen van mensen. Het huidige lockdown-beleid heeft verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid op korte en lange termijn. De resultaten (om er maar een paar te noemen) zijn onder meer lagere vaccinatiepercentages bij kinderen, verslechtering van de uitkomsten van hart- en vaatziekten, minder kankerscreening en een verslechtering van de geestelijke gezondheid – wat leidt tot een grotere oversterfte in de komende jaren, waarbij de arbeidersklasse en jongere leden van de samenleving de zwaarste last zullen dragen . Studenten van school houden is een groot onrecht.

  Het handhaven van deze maatregelen totdat er een vaccin beschikbaar is, zal onherstelbare schade aanrichten, waarbij kansarmen onevenredig worden geschaad.

  Gelukkig groeit ons begrip van het virus. We weten dat de kwetsbaarheid voor overlijden door COVID-19 meer dan duizend keer hoger is bij ouderen en zieken dan bij jongeren. Voor kinderen is COVID-19 inderdaad minder gevaarlijk dan veel andere vormen van schade, waaronder griep.

  Naarmate de bevolking immuniteit opbouwt, neemt het risico op infectie voor iedereen, inclusief de kwetsbaren, af. We weten dat alle populaties uiteindelijk groepsimmuniteit zullen bereiken – d.w.z. het punt waarop het aantal nieuwe infecties stabiel is – en dat dit kan worden ondersteund door (maar niet afhankelijk is van) een vaccin. Ons doel zou daarom moeten zijn om sterfte en sociale schade tot een minimum te beperken totdat we kudde-immuniteit hebben bereikt.

  De meest meelevende benadering die de risico’s en voordelen van het bereiken van groepsimmuniteit in evenwicht houdt, is om degenen met een minimaal risico op overlijden een normaal leven te laten leiden om immuniteit tegen het virus op te bouwen door middel van natuurlijke infectie, terwijl degenen die op zijn hoogst zijn beter worden beschermd. risico. We noemen dit Focused Protection.

  Hier kunt u meer lezen en eventueel de verklaring onder tekenen:
  https://gbdeclaration.org

 5. Heb dit van aanvang nooit vertrouwd, is tenslotte een gemodificeerde gentherapie

 6. Xander, weer een mooi en zuiver artikel!
  Ik wil je aanmoedigen om dit soort nieuws te blijven verspreiden!!!
  Hier thuis bid ik voor de voltallige redaktie van Xander Nieuws.
  Zojuist de “Persconferentie ” van Rutte en de Jonge, de WEF lakeinen
  Wat een demonische Poppenkast liet de NOS mij weer zien. Het is niet te geloven dat een intelligent mens hier in trapt….!
  Ik krijg kromme tenen van hun verhaal en voel inwendige mega woede opkomen. Ik zeg tegen mezelf: Joost, rustig op je 72 jarige leeftijd, slecht voor je hart…
  En ik blijf bidden voor Wachter!
  Gods zegen allen die dit lezen en Gode in alles bevolen.
  Psalm 93: 1 Stat. Vertaling

 7. Wat betekent ‘informed consent’.
  Het betekent dat je als patiënt hoort van een arts wat de mogelijkheden en de risico’s zijn van een bepaalde behandeling. Daarna stemt de patiënt al of niet in met de behandeling.
  Maar bij corona is de overheid op de stoel van de arts gaan zitten en informeren ze de bevolking niet of nauwelijks. De mensen moeten slechts gehoorzamen. Dat is het gezichtspunt van de ‘overheid = arts’ combinatie.
  Tevens durft diezelfde overheid geen verantwoordelijkheid te nemen als er mensen sterven door corona. Dan ontstaat dus deze totale kramp en hysterie, waarbij mensen tot nulliteiten worden gemaakt die niets te zeggen hebben over hun eigen gezondheid.
  We moeten af van de gedachte dat de overheid onze arts is!

 8. Het OMT schijnt als uitgangspunt te hebben (gesprek De Balie): “Wij gaan niet over de bijeffecten”.
  Heel typerend. En juist dáár moet de politiek (Tweede Kamer) actief gaan worden: Die moet WEL de nevenschade meenemen.
  De democratische beginselen zijn eenvoudig de nek omgedraaid. En de allergrootste schrik is NIET het virus, maar de bereidheid van overheid, pers en een groot deel van de bevolking, de democratische grondrechten eenvoudig opzij te schuiven! Dat angst tot beginsel werd gemaakt.

 9. Ik keek eigenlijk nooit naar De Balie. Maar via neuroloog Bonte kwam ik terecht bij dit gesprek: https://debalie.nl/programma/plein-publiek-coronadebat-of-carriere-10-12-2021/
  Twee mensen die vanaf het begin stééds hebben gepleit méér ratio en redelijkheid bij dit coronagebeuren: Ira Helsloot en Barbara Baarsma. Ze schetsen hun enorme verbazing hoe de discussie niet meer mogelijk was tijdens de epidemie. Hoe het middel ANGST werd gebruikt om mensen te intimideren en gehoorzaam te laten zijn.
  Bij de angststrategie was geen enkele redelijkheid gewenst en dat door de overheid én de media! Nu kan er kennelijk worden teruggekeken.
  Mevr. Baarsma werd dermate bedreigd dat ze het advies kreeg zich terug te trekken uit het debat.
  Een opmerkelijke constatering van Ira Helsloot. Lang geleden was al besloten dat een OMT niet rechtstreeks zou moeten adviseren naar de minister. Een OMT diende adviezen uit te brengen aan het BAO (= Bestuurlijk Afdelings Overleg). Dat BAO heeft de opdracht allerlei maatschappelijke gevolgen (jeugd b.v.) mee te nemen bij hun beoordeling van het OMT-advies.
  De minister heeft echter de invloed van dit BAO beperkt en wel op een sluwe manier.
  Het BAO kreeg slechts een half uur om het OMT-advies te bestuderen. NIET voldoende uiteraard.
  Dus feitelijk nam de minister de OMT adviezen over. En dat terwijl er géén onderbouwing was als het OMT adviseerde!! Het advies was een uitslag na een langdurig overleg binnen het OMT.
  Beiden vinden het onbegrijpelijk dat er, zowel bij de overheden en hun ambtenaren áls bij de media géén ruimte was voor andere geluiden.
  En dan hekelen ze in het bijzonder wat de jeugd werd aangedaan. Alsof je zomaar scholen kunt sluiten. Juist de zwakkeren worden daar de dupe van.

  NOOIT mogen virologen (die nooit aan een bed staan) de macht krijgen over het functioneren van een hele samenleving.
  Waaraan we moeten toevoegen dat het China-model volstrekt waardeloos en onwetenschappelijk is.

 10. Quote van Pier schreef:
  14/12/2021 om 11:03 am

  Xander, blijf erop hameren. Laat het zien, voorzien van bewijs. Zorg dat niemand eromheen kan. Je doet goed werk. Stamp het erin en maak het keer op keer duidelijk. Ze mogen niet ontkomen met de woorden: “wir haben es nicht gewüsst.” Ze hebben het wel degelijk gewüsst, en dat moeten ze en zullen ze weten ook.
  ———————-
  Ik heb diverse emails naar meer dan 40 politici en betrokkenen geschreven en
  ze hebben de emails nooit bekeken. Hoe weet ik dat? Ik stuur namelijk een
  email met een link naar een website (zippyshare) en op die website staat de
  oorspronkelijke email…….Ze hebben de emails nooit gedownload! En dat al minstens 4x.

  De reden overigens dat ik de email niet direkt verstuur is omdat Ziggo internet links (url’s) weigert in emails en bijlages. Ga je over een bepaalde hoeveelheid
  links dan komt die in een spamfilter, wat getest kan worden door email naar jezelf te sturen.

 11. Om 19 uur weer een tijdje “ Corona opvoedkunde “ van twee lieden die ons waarschijnlijk weer bang gaan maken.

  Bang nu voor de omnicron variant.
  Leuk ik heb niet van Joshua Phillips op crossroad ( een betrouwbare USA website ) dat zowel de WHO als de Amerikaanse CDC nog GEEN ENKEL SLACHTOFFER van de omnicron variant hebben gezien.

  Let wel dit zijn officiële data van de WHO.

  Wat zullen wij vanavond weer bang gemaakt worden.
  Nu omnicron… dat is gevaarlijk. Marion Koopmans heeft al een “ voorschotje genomen op haar eigen kenmerkende manier. En gisteravond Bonte, met zijn dreigementen.
  Hou vol en voet bij stuk het “ boeren verstand” is soms gezonder dan 100 wetenschappers.

  Mogelijk worden we straks wel met slagen om de arm bang gemaakt , zo van we weten het niet goed, hoe zal dit gaan ontwikkelen, en groot risico, en besmettelijker dan de Delta variant enz enz enz .

  Maak je borst maar nat onze “ ministers” moeten ons toch onder de duim houden.
  Want wie geloofd nu nog in vaccinaties.
  Met zoveel ziekte gevaccineerden en doden ( oversterfte) ten gevolge van……. Ja van wat waar komt dat vandaan ???
  Ja deze oversterfte moet het liefst nog een tijdje onder de pet blijven ❗️Mensen overlijden aan het vaccin…. Dat kan niet, terwijl wetenschapppers dit al vanaf het begin van het vaccinatie programma vertellen. ( Mike Yeadon)
  Daar geloofd nu nog geen kip in. ( dat komt nog wel maar dan is het te laat!)

  En het gekke is dat er rijen mensen met hun mouwtje opgestroopt gereed staan ( buiten kou te vatten ) voor het volgende shot met giftige Spike eiwitten…… nog meer vergif in je lijf….. nog sneller je eigen afweersysteem om zeep geholpen.
  Wie roept hier een halt in. dit lijkt op een misdaad, tegen de menselijkheid. ( zie Reiner Fuellmich)

  Het lijkt soms wel alsof onze overheid subsidie krijgt van de farmaceuten.

  Dit is zo vreselijk wat er gebeurt.
  En je kunt jezelf zo onmachtig voelen.
  Ga door met de waarheid te vertellen, maar maak geen bonje de “ believer “ in vaccins hij/ zij is door ANGST niet berijkbaar!! Jammer! Zielig! Triest!
  Shalom
  Anna

 12. @doeterniettoe Nederland wast andere landen graag de oren. Maar de corruptheid zit in Nederland verdekt onder een alles bedekkende nevel. Nederland probeert de rest van de wereld haar wil op te leggen. Van het KNMI dat met klimaatleugens dmv het het valselijk manipuleren van statistieken aanzet tot ondermijnende politiek tot de Egmont groep die niet de echte criminelen bestrijdt maar met horror en dreigementen banken in een hoek drijft waardoor gewone mensen inmiddels Europawijd nog nauwelijks een bankrekening kunnen openen. Zie de bloeddorstige gezichten van die Egmont groep dames. Wat een verzuurde nare bloeddorstige tronies. Spreekt boekdelen. Nederland heeft een rotnaam. Het is een narcostaat met ook nog eens corrupte zorg. Bijvoorbeeld tandartsen die opzettelijk behandelingen verprutsen waarbij gebitselementen door slechte behandelingen wegrotten en proteses nodig zijn. Het is alles bij elkaar een misselijk makend zootje en zeker geen democratie. Wederom een kabinet dat met handjeklap achter de rug van de kiezer tot stand is gekomen.

 13. Ja, en straks wordt het ook officieel aangetoond maar juich niet te vroeg want dat betekent dat de sterke en gezonde ongevaccineerden na herhaalde infectie volledig natuurlijk immuun zijn tegen een veranderend virus dat bij die volledig natuurlijk geïmmuniseerden hooguit verkoudheid veroorzaakt zoals de vorige vier menselijke coronavirussen dat doen, maar die bij de gevaccineerden die nu levenslang tot boostershots verplicht zijn om in leven te blijven wel nog ernstige ziekte en dood veroorzaakt. Dat wordt het ultieme argument om de vaccins te verplichten, dat de ongevaccineerde gezonde minderheid een gevaar wordt voor de zwakke, ziekelijke gevaccineerde meerderheid. Een ziekelijke meerderheid zonder immuniteit die democratisch zal eisen dat de gezonde minderheid ook hun gezondheid ruïneert zodat die ziekelijke meerderheid verder kunstmatig in leven kan blijven, wat dat leven dan nog waard is.

 14. SPOTPRENT: Zie hoe alle burgers Gruwen op de aankondiging van Kabinet Rutte IV.
  Zie Website van Trouw onderaan de hoofdpagina…meesterlijk gedaan!!!!!!

  https://www.trouw.nl/

 15. Ook op RT en youtube (NCTV; volg ze , diverse alarmerende videos over SRM en justitie) : een filmpje waarin Rutte even dacht de misstanden in Rusland en homorechten aan te spreken. Putin heeft hem even goed de oren gewassen. “WIJ hebben geen partij die pedofilie wil legitimeren, wij hebben geen partij die vrouwen uitsluit” Vooral tijdens het pedofilie gedeelte kijkt Rutte net alsof hij nergens van weet. Wat weet Putin?

  https://youtu.be/ywz3z3AQxOE

 16. Het zal wel zo zijn dat ongevaccineerden betere afweer tegen het virus hebben na een half jaar en dat beiden besmettingen kunnen doorgeven. Dat wil nog niet zeggen dat het algemene immuunsysteem van gevaccineerden minder is waardoor ze vatbaarder zijn voor alle mogelijke ziekten. Dat is de grote vraag.

 17. De schade die door het injecteren van genetisch materiaal ontstaat kan wel eens zeer nadelig uitpakken voor de kinderen die uit zulke ouders geboren worden. Met een termijn van 5 jaar zullen de gevolgen waarschijnlijk wel zichtbaar worden,…………..als we dat nog mogen beleven. Het 5G stralingskanon kan het immuunsysteem misschien al over 1 jaar vernield hebben. De kans dat mensen straks alleen serum in de aderen hebben in plaats van bloed lijkt erg dichtbij. De ongevaccineerden zijn mogelijk in de toekomst nog de enigen die de wereld moeten redden van complete uitsterving.

 18. De bevolking wordt duidelijk onderdrukt in hun dagelijkse leven en dan vindt men het vreemd dat er weerstand komt.
  Kinderen in San Francisco moeten op een regenachtige dag hun mondkapjes blijven dragen en lopen aldus rond met een bacteriegroei voor hun neus en mond (https://twitter.com/MichaelPSenger/status/1470476394044051461) . Wat een waardeloze figuren die dit verplichten! Evenals het verplichten van een mRNA injectie voor de jeugd!! Niemand weet de gevolgen op lange termijn en het middel is ERGER dan de kwaal!
  Misdadig is het.

 19. Xander, blijf erop hameren. Laat het zien, voorzien van bewijs. Zorg dat niemand eromheen kan. Je doet goed werk. Stamp het erin en maak het keer op keer duidelijk. Ze mogen niet ontkomen met de woorden: “wir haben es nicht gewüsst.” Ze hebben het wel degelijk gewüsst, en dat moeten ze en zullen ze weten ook.

 20. Mee eens Xander: Opnieuw een wetenschappelijke studie die constateert dat gevaccineerden een 6 keer hogere kans hebben besmet te raken dan Ongevaccineerden””

  Ik heb van heel wat gevaccineerden gezien/gehoord die zich gek hebben lieten praten door de Media en Paus, dat ondanks hun grote verwachtingen van die Covid-19 prikken alsnog behoorlijk ziek werden en in Quarantaine moesten.

  Ik heb samen met mijn vouw Goddank [!!!] al 20 maanden nergens last van en ga fluitend en muziek makend door het leven.

  Gelukkig….Ook De 2.5. miljoen burgers die tot op deze dag het hoofd koel hielden en gewoon dagelijks op de Here God bleven vertrouwen en daarbij de krachtige gebeden van Psalmen 27, 50, 103 zongen en heerlijk gezond bleven eten [Leviticus 11] met extra vitamine C en bewegen zijn tot op deze dag het Beste af.

  Alleen….Dummies volgen de publieke opinie, luisteren naar een Paus of hun onzekere Predikant.
  Wijzen denken zelf na, lezen goede boeken en nemen zelf besluiten!

  Niks geen mouw opstropen en je laten prikken door die dummies van de GGD met een uiterst omstreden Covid 19 vaccin dat al velen Vroegtijdig naar het Graf heeft gebracht of op zijn minst schadelijke en pijnlijke bijwerkingen gaf. Zie de cijfers van LAREB.

  Wie buiten de Bijbel ook het boek van Daan de Wit gelezen heeft: Een kleine Griep met grote Gevolgen, die zal het Nooit in zijn hoofd halen om die zeer omstreden Griepspuiten te nemen.

  Dat die Covid-19 spuiten Niet werken blijkt al lang. Burgers kunnen nu al voor de 3-de keer hun mouw opstropen voor ellendige boosterprik!!!

  Het eind van “”Corona en zijn vele varianten” is nog lang niet in zicht volgens dwazen als
  Rutte- de Jonge- Kaag- RIVM- OMT, dansen met Jansen???
  Zij maken burgers dagelijks hysterisch en doodsbang!

  Nog erger is dat Rutte VVD weer mag gaan Regeren met dezelfde afgeserveerde clubs, D66, CDA, CU, die nog maar een paar maanden geleden en Motie van Afkeuring en Wantrouwen tegen hem uitsprak.

  Zou Rutte ze gechanteerd hebben? Dit is toch ongehoord? Deze zeer ongeloofwaardige ploeg Bewindslieden heeft nu nog maar 16% van het vertrouwen van de burgers!!! En gaan weer regeren???

  Een ding is zeker dat de dictators in spé…Rutte, Kaag, de Jonge, Grapperhaus, zullen samen met de Paus, VN, EU, RIVM, OMT, Politie, Handhavers, de Tweede Kamerleden met hun grote Corona-bekken blijven overschreeuwen. Slikken of Stikken?

  Nederland raakt voorgoed zijn vrijheid en het Wilhelmus kwijt met deze Haviken die Nederland 9 maanden geleden al gespleten hebben in een ApartheidsStaat van Gevaccineerden en Ongevaccineerden, 2G en Corona-paspoort met QR-Code !!!

  De Bijbel verdween al op 14 december 2014 uit de Tweede Kamer, de Nederlandse Vlag zal spoedig volgen. Rutte en Co hijsen liever die Blauw Roomse EU-Vlag met 12 sterren. Shame!!!

  Wee ons burgers!!! Moge de God des hemels ons Genadig zijn en ons een Solide en Betrouwbare Regering geven. Psalm 109 en Openbaring 19.

 21. Op RT, YouTube, staat een filmpje van een vrouw die de nieuwe omnicron variant heeft. Stelt niet veel voor, milde griep….beetje vit C enz. Is het enige wat ze krijgt..
  Maar natuurlijk: grote paniek bij Boris Johnson, en Nigel Farage ontkracht dat weer…zie Nigel Farge op YouTube…
  Covid is nu alleen nog maar politiek..

 22. In het verleden was vaccin ontwerp op basis van N falikant mislukt. Daarom probeerden ze het als quick en dirty fix maar eens met de S epitoop. Nu is S ook mislukt. Rest nog M of E. Maar dit reductionisme lijkt een doodlopende weg te zijn. De natuur, met een flexibele multi-epitoop aanpak, is niet in te halen of afdoende na te bootsen.

  In de wiskunde kan men tenminste nog keurig bewijzen dat er geen oplossing is voor bepaalde problemen, maar in de wetenschapperige virologie blijft men liever aan prutsen, over een heleboel lijken heen. De schoorsteen moet tenslotte roken.

  Hier is een idee, geef de vaccine-junkies een drie-maandelijkse spuit met Ivermectine zonder ze het te vertellen: lekker goedkoop, beschermt waarschijnlijk beter, toch kassa. Misschien al toegepast.

 23. Maar we blijven doorgaan met prikjes zetten. Sterker nog zelfs kinderen die niet eens ziek worden, zouden eraan moeten geloven. Dit hele medische experiment moet per direct stoppen.

 24. Een merkwaardig kenmerk van Omicron dat erop wijst dat het in een laboratorium is aangepast. De dichtstbijzijnde genetische sequenties dateren van medio 2020. Het lijkt niet te behoren tot een van de evolutionaire takken die sindsdien zijn ontstaan. Omicron heeft 25 niet-synonieme en slechts één synonieme spike-mutatie in vergelijking met zijn meest recente gemeenschappelijke voorouder, AV.1. Als het een natuurlijk verschijnsel zou zijn, zou die verhouding ergens tussen 25 en 50 en 25 tot 100 moeten liggen.Er is geen precedent voor deze eigenaardigheid die in de natuur voorkomt. Er is echter een precedent voor dit in het laboratorium gelekte pandemieën.

 25. We weten inmiddels wel dat er een zeer grote groep elite is die hun ziel aan de duivel hebben verkocht. Velen hiervan realiseren zich niet te volle waar ze mee bezig zijn vermoed ik, maar de top zoals Mark en Hugo, RIVM bobo’s, Gommers, Kuipers en het halve kabinet zijn willens en wetens bezig u en mij te vernietigen. Dit is dus gewoon moord. Genocide!
  Zij lachen ons keihard uit bij weer een vreedzame demonstratie en zetten zelfs mensen in om de demonstrant gewelddadig te laten lijken zodat er hard opgetreden kan worden. U wordt belazerd in het kwadraat.

  Het liegen en prikken (lees: moorden) gaat door, wordt zelfs in een hogere versnelling gezet, en wij laten het gebeuren. Het kan door blijven gaan omdat wij niets doen. Wij, de volledig apathisch, gehypnotiseerde bevolking door propaganda en leugens door de regering en media doen niets. Alleen mopperen en klagen voor de TV met een zak chips erbij.

 26. Dat geloof ik meteen en niet enkel uit eigen ervaring.
  Was ook te mooi om waar te zijn een feilloos vaccin in zo korte tijd.

Comments are closed.