Rechter beveelt vrijgave Pfizer documenten: Enorm aantal doden en bijwerkingen verhuld

—————————————————————————————————————————————–

Tot eind februari maar liefst 1 op de 34 gevaccineerden met AE’s (Adverse Events, bijwerkingen) gestorven

—————————————————————————————————————————————-

(05.00) – De FDA probeerde onlangs via de rechter af te dwingen dat de documenten op basis waarvan het Pfizer ‘vaccin’ noodtoestemming (EUA) kreeg om in mensen te worden gespoten, maar liefst 55 jaar achter slot en grendel zouden worden gehouden. De rechter heeft nu bevolen dat iedere maand 500 documenten moeten worden vrijgegeven (van de in totaal 360.000). Uit de eerste serie blijkt dat Pfizer met het Covid ‘vaccin’ zijn beruchte reputatie als één van de meeste criminele bedrijven die deze planeet ooit heeft gekend meer dan waar heeft gemaakt. Alleen al in de eerste drie maanden werden duizenden ernstige bijwerkingen en 1223 doden voor het publiek verborgen gehouden.

‘Onvoorstelbaar dat dit product niet meteen in de eerste maand van de plank is gehaald,’ luidt een van de eerste reacties op de nu vrijgegeven FDA/Pfizer documenten. Al in februari bleek de teller namelijk op 1223 doden te staan – een krankzinnig hoog aantal, omdat toen nog maar net begonnen was met injecteren. Ter vergelijk: het Mexicaanse griepvaccin werd in 2009 in de VS volledig teruggetrokken nadat er ‘slechts’ 25 doden waren gevallen.

Van de 42.086 gemelde mensen met matige tot ernstige bijwerkingen tussen 1 december en 28 februari zijn er dus 1223 gestorven, oftewel 1 op de 34 – een duizelingwekkend hoog aantal. Bovendien geeft de FDA toe dat milde(re) bijwerkingen niet zijn geregistreerd. (Bedenk nogmaals dat de officiële VAERS database historisch slechts 1% van het werkelijke aantal vaxslachtoffers weergeeft.)

270 zwangerschappen getroffen

Bovendien waren eind februari al 270 zwangerschappen in onder meer spontane abortussen en vroeggeboorten met dodelijke afloop geëindigd. Ook was meteen bekend dat het ‘vaccin’ via de moedermelk aan baby’s wordt doorgegeven. Van de 116 borstvoeding gevende vrouwen werden 17 gevallen geregistreerd, waarvan 3 met ernstige gezondheidsgevolgen voor de baby. ‘Onvergeeflijk!’ reageert commentator Gal Shalev (vooral gezien het feit dat tot nu toe nog steeds wordt beweerd dat het vaccin ook ‘veilig’ is voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s).

Desondanks oordeelde de FDA positief over de noodtoestemming voor het Pfizer vaccin. Maar was dat ook noodzakelijk? Op 28 februari waren wereldwijd 57,34 miljoen mensen met Covid shots geprikt. De CDC meldt echter een IFR die zelfs voor 70 plussers de helft lager is dan een gewone seizoensgriep, en voor de andere leeftijdscategorieën amper zichtbaar is.:

Corona statistisch amper een milde griep

Dit is opnieuw keihard bewijs dat de ‘complotdenkers’ en ‘wappies’ van meet af aan gelijk hebben gehad: er is NIETS BIJZONDERS aan de hand met dit ‘virus’. Sterker nog: Corona haalt het zelfs niet eens bij een doorsnee griepje.

Kunnen mensen er dan niet flink ziek van worden en in het ziekenhuis belanden? Natuurlijk wel, en het betreft voornamelijk ouderen, mensen met overgewicht, en/of mensen met comorbiditeiten en reeds bestaande medische kwetsbaarheden – net als met een gewone griep dus. Maar de aantallen zijn in het geheel niet bijzonder, zeker niet vergeleken met eerdere jaren, zoals onlangs ook uit deze door hoogleraar (em) Pierre Capel aangehaalde grafiek bleek:

Vorig jaar werd er glashard over gelogen, en bleek er geen enkele oversterfte te zijn. Nu is er de laatste paar maanden wèl sprake van echte oversterfte. Laten begin dit jaar nu net de ‘vaccinaties’ op gang zijn gekomen, en laten berichten uit tal van landen – zoals van Belgische ziekenhuisdirecteuren, de officiële Britse data en de Israëlische cijfers – zien dat de overweldigende meerderheid van mensen die nu op de IC belanden en/of sterven gevaccineerden zijn.

‘Vaccins’ duidelijk niet voor gezondheid – waarvoor dan wel?

Hiermee is andermaal aangetoond dat het bij de Covid injecties in het geheel niet gaat om ‘bescherming’ tegen een virus, noch om de volksgezondheid in het algemeen. Men wil enkel per se iedereen injecteren met deze experimentele gentherapie / manipulatie shots. Aangezien zelfs Bill Gates erkend heeft dat deze injecties niet de beloofde bescherming bieden en geen ‘besmettingen’ voorkomen, luidt de vraag: waar gaat het dan wel om?

Sinds vorig jaar hebben we al diverse scenario’s en verklaringen – die elkaar heel goed kunnen overlappen en aanvullen – de revue laten passeren:

* Het is het perfecte verdienmodel voor Big Pharma: injecteer iedereen met stoffen die het menselijke immuunsysteem langzaam vernietigen (inmiddels bewezen door de echte wetenschap), waardoor straks iedereen ‘verslaafd’ wordt gemaakt aan boostershots (althans, de mensen die in leven willen blijven), en bovendien mensen zó afhankelijk worden van de overheid, dat ze het niet in hun hoofd zullen halen (als ze er al de fysieke kracht voor hebben) om in opstand te komen tegen de communistische Great Reset / Agenda-2030 staatsgreep die nu wordt uitgevoerd;

* De aangetoonde grafeenoxide / nanodeeltjes in grote aantallen onderzochte ‘vaccins’, die zich door het hele lichaam verspreiden (inclusief cruciale organen en de hersenen) wijzen behalve op het veroorzaken van immense schade op de ‘installatie’ van het begin van een met (4G/)5G te activeren ‘besturingssysteem’, waarmee alle vaxxers op den duur permanent kunnen worden aangestuurd en zelfs hun gedrag en gedachten kunnen worden gemanipuleerd en veranderd;

* De Covid injecties coderen het lichaam om het spike proteïne aan te maken, het gevaarlijkste deel van het SARS-CoV-2 virus en een levensgevaarlijk gebleken pathogeen / toxine, dat volgens tal van topwetenschappers en -medici de potentie heeft om mogelijk miljarden mensen uit te roeien. Dat betekent dat de werkelijke reden voor deze ‘vaccins’ de realisering van de depopulatie agenda kan zijn, zoals die al jaren openlijk wordt bepleit door globalisten zoals Bill Gates, de feitelijke echte ‘baas’ van de WHO en via het WHO verdrag uit 2005 daarmee ook van Nederland.

 

Xander

(1) PHMPT.org (PDF)**
(2) YourNews.com
(3) Gal Shalev (Twitter)

** Kijkt u vooral ook even op pagina’s 30 t/m 38 met een gigantische hoeveelheid bijwerkingen ‘of special interest’

Zie ook o.a.:

(Links volgen later vandaag. Alles in het artikel is al uitvoerig in eerdere artikelen besproken en onderbouwd. Zie rubriek Corona.)

……..

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Wat een kansloos gezwets hier zeg. En dit geloven jullie wel? Jullie zijn niet goed hoor. Gevaccineerd hier en still alive haha.
  Flikker toch op met je fakenews. Stakkers.🖕🖕

 2. Ik wil toch ook even vermelden:

  dat als je niet gevaccineerd bent, toch besmet kan worden ermee.
  Tenminste, dat kan uit een Vegatest gehaald worden.

  Dus; als dit klopt, dan heeft alles weinig zin, en krijgt iedereen er toch wat van mee.
  Het zal volgens mij niet alles zijn, maar een deel.
  Energetisch dus, bestaat Shedding zoals ze in Amerika beweren!

  Dus, vaccineren heeft dan helemaal geen zin meer. Dat is toch iedereen zowat, straks.
  Het is spul wat overal in kruipt. Omdat het iets is wat je inademt.
  Ik zou zeggen: probeer het maar eens, zo n Vegatest.

 3. Mbt vaccin wordt m.n. steeds nadruk gelegd op het fysieke, bijwerkingen etc.
  Maar er is iets wat me eraan opvalt, wat me steeds meer beangstigd.

  Er is volgens mij een psychisch iets, waar niemand het nog over heeft. Het lijkt wel of het splitsing, Ego, bezitsdrang, fanatisme en strijd bevordert.
  Kijk maar naar begin van Taliban, Israel /palestina, en nu weer dat rusland/amerika dingetje………

  De gevaccineerden die zich erbij goed voelen, lijken ook alsmaar meer te willen van dat spul??
  En Degenen die ik kende van voor het vaccin, lijken te zijn verandert.
  Velen v/d Degenen die ik kende erg liefdevol, zijn nu tegenovergesteld. Keihard, en vinden dat iedereen gevac. moet.
  En als je met pijn of verdriet zit, ipv betrokkenheid, tonen ze niks meer aan iets van bewogenheid lijkt het.

 4. Lieve mensen,gevaccineerd of niet, laten we allemaal bidden dat dit voor iedereen goed afloopt want dit heeft Onze Lieve Heertje nooit gewild,hij wilde altijd het beste voor iedereen!!!

 5. Begrijpelijke beslissing als farma-dollars de plaats (moeten) innemen van petro-dollars, zoals beweerd onder een link in het vorige artikel, en de grootse vaccinleveranciers amerikaanse bedrijven zijn, de lockdowns en biljoenen aan steunpakketten een financiele meltdown moesten/moeten voorkomen, en daardoor nog vele jaren ‘gevaarlijke’ varianten zullen worden ontdekt om het financiele systeem naar gezonde proporties te laten terugkeren.
  Ook rechters denken aan hun carrière om te zeer tegen het bestuur in te gaan.

 6. In 2009 is het ‘vaccin’ niet teruggeroepen omdat het doden veroorzaakte maar omdat nog niet alles was uitgerold en de sleutelposities nog niet allemaal waren ingenomen door de ‘juiste’ mensen. In 2019 was dat wel het geval.

 7. Aan @Henk uit Veliko Tarnovo : Hallo Henk, woon je in dat prachtige oude Bulgaarse stadje? Ikzelf ben aan het zoeken in die regio (tussen Veliko Tarnovo en Stara Zagora) om er offgrid te gaan en lekker ouderwets tuinieren zonder gif. Ik spreek geen Bulgaars, ken geen letter van het Cyrillische alfabet, en ben alleen maar een paar keer door Bulgarije gereden. Maar de lage vaccinatiegraad van onder de 25% verraad een intelligente en weinig slaafse bevolking die terecht weinig moet hebben van autoriteiten en politiek. Een gezonde logische schijt aan domme en onlogische overheidsregels via een duistere agenda’s. En buiten het prachtige landschap, de groene heuvels en bergen zijn de huizen met flinke lap grond uiterst betaalbaar in vergelijking met het Westen. Het is voor mij geen vlucht , ik wil gewoon rustig kunnen wonen en tuinieren maar de covid maatregelen hebben het proces van zoeken naar een fijne plek wel flink versneld. Ik zou het erg leuk vinden om met je in contact te komen. Wie weet leef ik binnen 6 maanden op een klein stukje rijden van je en ik ben ook erg toe aan nieuwe kennissen en wakkere vrienden. Je kan mij mailen op : selcuk_erhan75@gmail.com

  Verder ben ik het met zo veel mensen hier volledig eens. En xander: ik ben kritisch, ook op jullie. Maar het lijkt mij dan wel zo eerlijk om naast kritiek ook eens complimenten te geven als het echt goede artikels zijn en voor de laatste twee artikels krijgen jullie een dikke pluim.
  Groet, Selcuk

 8. Wow, het Twitter account van Gal Shalev is een soort van geblokkeerd.

  Ik heb er gisteren nog screenshots van gemaakt, had al een voorgevoel.

  Die man is erg eerlijk. Het ging om die 42000 modale tot ernstige bijwerkingen en 1223 doden en over wat in het artikel hierboven beschreven staat. Hij maakte nog een foutje met de afgebroken zwangerschappen en corrigeerde dat nog netjes. Ook zei hij dat de documenten kennen van een vrijgave die een rechter bevolen was, en corrigeerde later in zijn draadje dat dit niet zo was.

  Nu is hij geblokkeerd op Twitter. Echt ongelooflijk hoe onze wereld tegenwoordig werkt… Wat geheim moet blijven, blijft geheim. En diegenen die praten worden monddood gemaakt.

  https://mobile.twitter.com/iGNORANTCHiMP/status/1465992238689923081

 9. @Freedom Fighters for Saint Germain

  Viel mij ook op. Met deze snelheid van 500 per maand duurt het 60 jaar…..

 10. de jonge gebruikt woorden uit openbaring 2 vers 12-13
  zoek maar eens uit wat de naam van de stad is, in de staten vertaling,
  die hugo durft veel te zeggen ,maar God weet ook zijn woon plaats.

 11. Ja, 1 op 37. Dat klopt, met de cijfers van Eric Boomsma zoals te zien op cafeWeltschmertz. Eric heeft minitieus de cijfers van EuroVigilance uitgeplozen (een heidens karwei) en vindt op 300 milioen gevaxineerden ca. 20 milioen mensen met ernstige bijwerkingen en ca. 0.5 milioen doden. Dit gecorrigeerd zo goed als mogelijk voor onderrapportage. Dus: 0.5 op 20 is gewoon 1 op 40 nietwaar. Dat klopt!
  Samenvattend: 1 dode per 600 gevaxineerden en 1 mens met ernstige bijwerkingen op de 15 gevaxineerden. 1 op 15!
  NB. er zijn ca. 2.5 verschillende bijwerkingen per persoon met bijwerkingen.

 12. @De Ley 02/12/2021 om 9:01 am
  Wife of Dr. Andreas Noack reports his murder 4 days after VIDEO of nano razors of graphene hydroxide
  ( Vrouw van Dr. Andreas Noack rapporteert zijn MOORD 4 dagen na video over ‘nanoscheermesjes’ van grafeenhydroxide )
  Nederlands ondertiteld:
  https://www.bitchute.com/video/TPZwCxnVVw5W/

 13. Gal Shalev (Twitter), de link werkt al niet meer. Is van een opgeschort account.

 14. Inmiddels zijn er in de Europese Unie 531.750 mensen doodgespoten met de experimentele Covid-19 substanties, waarvan u wijsgemaakt wordt dat het “vaccins” betreft. Maar waarvan we weten dat het slechts uw eigen natuurlijke afweersysteem afbreekt.

  Wereldwijd zijn er in 11 maanden injectiecampagnes meer dan 5,7 MILJOEN mensen doodgespoten. Dat is evenveel als dat er JODEN zijn vermoord in de 5 jaren dat de 2e Wereldoorlog heeft geduurd.

  https://hetanderenieuws.nl/erik-boomsma-spoedcursus-wakker-worden/

 15. De echte waarheid zullen we nooit weten. Wel heeft het farmaceutische bedrijf dat Astrazeneca produceert laten weten dat trombose door de prik kan voorkomen doordat het product rechtstreeks in een bloedbaan komt, terwijl het in een spier moet zijn. maar ik vindt deze uitleg van dat bedrijf wel wat goedkoop! Shalom

 16. @ Tigron : in die persconferentie is helemaal geen sprake van een nieuw Neurenberg-tribunaal, tenzij jij Pools begrijpt en ze dat effectief hebben aangekondigd? Maar kom, er is toch al één Europees land (Polen) waar er een parlementair initiatief is om die coronazwendel onder de loep te nemen. Met die schrale troost moeten we het voorlopig doen. Wel is het zo dat Reinder Fuellmich & Co het voorbije jaar een schat aan informatie en bewijzen hebben verzameld. Dat voorbereidende werk is van onschatbare waarde. Nu nog een niet-corrupte rechtbank vinden die daar iets mee wil doen….

 17. Vreemd, want Hugo de Jonge beweerde op basis van wetenschappelijk onderzoek dat de vaccins niet alleen nagenoeg 100 % effectief zijn als het gaat om transmissie en ziek worden tegen te gaan, maar ook volledig veilig en zonder bijwerkingen op korte en lange termijn. Behalve dan mogelijk wat pijn op de prikplaats. De vaccins zijn dus uitgebreid getest en veilig bevonden, aldus De Jonge. Ik ben dus bang dat deze informatie als nepnieuws zal worden beschouwd.

 18. Waarom maar 500 per maand? Dan ga je aardig in de richting van 55 jaar, met 360.000 te gaan……….
  Alles nu! Heer/mevrouw de rechter!

 19. Een cruciaal element dat velen over het hoofd zien in deze pandemie is de instorting van de financiële markten vanaf september 2019, toen de rente op de repomarkt plots steeg van 2% naar 10,5%. Met het virus als excuus pompten de centrale banken duizenden miljarden in de financiële sector. Bij het doorstromen van al dat geld naar de reële economie dreigde echter een monetaire tsunami (leidend tot hyperinflatie). Om dat te voorkomen moest de economie op een laag pitje worden gezet : lockdown. Beide ingrepen moesten gelijktijdig gebeuren.

  Hier een gedetailleerd overzicht van wat er is gebeurd :

  https://dissident.one/2021/10/02/20306/

 20. Goed nieuws, maar dat had je al twee jaar geleden op je vingers na kunnen tellen. Twee jaar geleden regende het in november en december elke dag. De farmaceuten lieten zich zich deze kans niet ontgaan. (never waste a goed crisis) Nu kunnen we dergelijke ongein ieder jaar verwachten als de r in de maand is. Je hoeft alleen maar het woord griep te veranderen in corona; zo simpel is het; een kind kan de was doen. De farmaceuten doen het wel langer dan vandaag of gisteren. Buiten de genocide kost het de bevolking een pak geld zoal een hamstervoorraad onnodige vitamines, noem maar op en dat is buiten de ernstige dagelijkse zorgen en vreze (je zal maar kinderen hebben) De regering die de vrees in stand houdt met de gedachte; wie de dommen aan zijn zijde heeft is verzekerd van de meerderheid.

 21. Het is natuurlijk van de zotte dat een rechter vind dat er 500 van de 360.000 documenten per maand vrijgegeven dient te worden. het gaat dus jaren duren voordat iets helemaal opgelost kan worden en als je daarbij dan op teld dat het ook nog eens jaren gaat duren voordat er een vonnis komt is dit vonnis natuurlijk van de gekke.

 22. Het zijn ware duivels. Waarom wordt geen Ivermectine aan de mensen voorgeschreven? We moeten met zijn allen eisen dat dit gebeurt! We laten ons op deze manier naar de slachtbank leiden! Laat die regering barsten met hun spuiten!

 23. Ik zou graag 1 scenario willen toevoegen:
  Nationale overheden over de hele wereld worden in diskrediet gebracht door falend beleid, met als oplossing: 1 wereld regering.

 24. Perfect verdienmodel van de farmamaffia + de kans dat alle gevaccineerden kankers (meervoud) ontwikkelen (kasa, kassa, kassa…) + regelmatig terugkeren voor extra prikken (rinkelende kassa’s)!!!
  En hartziekten (nog meer kassa..)
  Enzovoort…. Complotdenken?
  De EU heeft dit jaar 4,6 miljard! vaccindoses besteld. Voor 340 miljoen volwassen Europeanen. Over voorkennis gesproken, de EU wist dat deze rommel niet werkt. En prikken maar, straks wordt u uitgenodigd voor de vierde, najaar 2022 voor de vijfde, enzoverder.
  Een documentaire over de maffiapraktijken door de farma uit 2015, uitgezonden door de VARA.
  https://youtu.be/vBR42kkZlyM
  Vandaag zou dit niet meer uitgezonden worden in de mainstream…

 25. Hugo de Jonge over de niet-gevaccineerden:

  “Alle postcodes zijn in kaart gebracht, we weten wie ze zijn en waar ze wonen” …!!!
  https://hetanderenieuws.nl/hugo-doet-een-gestapo-tje-van-heinrich-himmler-en-bedreigd-miljoenen-landgenoten/

  En over artsen die voorstander van Ivermectine en HCQ zijn zegt hij:
  https://hetanderenieuws.nl/kleinzoon-van-kampbeul-en-basisschoolleraar-wil-artsen-op-hun-vestje-spugen/

  Over Hugo wordt cynisch gezegd:
  https://hetanderenieuws.nl/hugos-wetenschappelijke-woordensoep/

 26. Is een stap / kleine overwinning ?
  Ben wel bang , dat men toch weer iets weet te verzinnen (om uit te stellen ) / al een klein wonder dat die belastende documenten uberhaupt nog bestaan .

  Hoop alvast dat , de Jonge dit ook mee krijgt

 27. De gevaccineerden hebben wettelijk allemaal de vrije keuze gehad om zich te laten vaccineren.
  Als men niet-gevaccineerden nu wettelijk gaat verplichten om zich ook te laten vaccineren betekent dat eigenlijk dat zij deze vrije keuze niet hebben, wat neerkomt op discriminatie.

 28. Ik geloof wel dat er sprake is van een verborgen agenda, maar dat er grafeen in de “vaccins” zit om als een G5 geïndiceerd besturingssysteem ons te manipuleren verwijs ik toch naar de fabeltjeskrant.
  Maar juist het steeds dwingender optreden van de overheden, waarbij er in steeds meer landen vaccinatieplicht wordt opgelegd, is des temeer reden voor argwaan.

 29. Zeer geacht Xanderteam, is er een effectieve strategie om dit grootste nieuws sinds de PLANDEMIE begon zo snel mogelijk verspreid te krijgen op de bureau’s van de machthebbers , de politiek en de grote media concerns want dit zou het ONMIDDELLIJKE einde moeten betekenen van alle geprik wereldwijd?!

  is het bijvoorbeeld zinvol dat iedereen nu de kamerleden gaat bestoken met mail en/of de grote kranten buro’s? Er zal nu ( of andersNOOIT!) actie moeten volgen naar mijn bescheiden mening en liefst gecoördineerd door de bekende spelers op dit terrein zoals blackbx.tv, cafe weltschmerz, Flavio Pasquino, Jensen.nl, EJBron, etc etc..

  Mogen we aannemen dat achter de schermen druk wordt gewerkt aan gecoördineerde actie die ook internationaal zal moeten en mogen gaan, en is daarbij de inzet van iedereen ook wenselijk in de vorm van mailen, petities, een lawine van mails en petities waar geen regering meer onderuit kan en waar de MSM ook niet meer omheen kunnen en het inschakelen van medici en advocaten en misschien zelfs rechters ?

  En het allerbelangrijkste het inschakelen van gebed tot de Koning der koningen , van oost tot west en van noord tot zuid dat Hij een einde maakt aan dit wrede en nodeloze lijden wat individuele mensen en de samenlevingen als geheel nu wordt opgedrongen door de misdadige Big Pharma , Big Media, Big ICT, Big dit of dat ?

  Als deze rechterlijke beslissing -t.a.v. het openbaar maken van door de FDA gewenst geheim houden van documenten voor 55 jaar – vanavond niet in het reguliere nieuws gaat komen is het kwaad van misdadige journalistiek onder-de pet-houden tot in de hoogste regionen doorgedrongen en moeten de burgers in actie komen m.i..

  Het zijn zomaar wat gedachten die bij me opkomen
  Dank voor de zeer snelle en zoals gebruikelijk degelijke berichtgeving met bronvermelding. Zullen de grote social media concerns nou eindelijk eens ophouden met censureren?
  We wachten het af…

 30. Ik zie net dat klokkenluider https://hetanderenieuws.nl/is-dokter-andreas-noack-vermoord-nederlands-ondertiteld/ deze wereld verlaten heeft, de wereld waarin de globalisten de waarheid gaan bepalen is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, er hebben al meer artsen (klokkenluiders) zelfmoord gepleegd of zijn vermoord of gezelfmoord.
  En dan wil de VVD dit:
  https://www.nujouwnieuws.nl/?content=newsItem&item=124983
  Het filmpje van Andreas Noach is een eyeopener, en gezien de snelheid waar de stoottroepen van de overheid bij hem binnenvallen onthuld hij iets wat de globalisten geheim willen houden.

 31. Meer nog ,de vaccins bevatten Grafeen hydroxide , vergelijkbaar met scheermesjes !Indien rechtstreeks in de bloedbaan geïnjecteerd ,heeft het in de kortste keer de dood tot gevolg aangezien men inwendig doodbloedt….Dat zien we dus gebeuren bij sporters e a die ter plekke doodvallen .Grafeen hydroxide is niet biologisch afbreekbaar en zorgt hoe dan ook op bepaalde termijn dat de dood intreedt hetzij door hartfalen ,hersenbloedingen etc ….Een bekende Oosterijkse dokter, Andreas Noack,heeft dit op 28 november ll bekend gemaakt …Hij heeft het met de dood moeten bekopen …Hij is vermoord!

 32. Daar komt Sinterklaas op zijn witte paard wat?? Zie ik het goed? Zijn mijter is verruilt voor een corona kroon met allemaal diamanten van delta en omicron.Wat een leger heeft die bij zich , wat? Alle zwarte pieten zijn verruild voor militairen ze lopen met steekzakken rond waar injectienaalden inzitten. Iedereen mag hun schoentje zetten ze krijgen een gratis covid -proppie .Dan nog even een liedje zingen en dan slapen. Velen worden niet meer wakker!

 33. Kan iemand uitleggen hoe het komt dat dergelijke info niet in de kranten verschijnt en nooit wordt meegewogen in besluiten van het kabinet?
  Elke keer als ik iets lees of hoor wat het overheidsbeleid ontkracht krijg ik weer een sprankje hoop dat ik straks niet gedwongen wordt met het vaccinatie programma mee te doen maar de toon wordt steeds dwingender en dreigender. Alsof ik in een hele nare B-horrorfilm zit…
  Voor mijn zoon bijna 4 maak ik me het meeste zorgen ook al de “normale “ kinderfilmpjes op YouTube en zo gaan steeds vaker met mondkapjes en over de hygiëne regels van de overheid. Hoop dat ik bij machte ben te voorkomen dat hij ook in deze zieke wereld wordt meegesleurd..

 34. Wat doet EU & NL? Beloofd beslist niet veel goeds:

  NRC kopt vandaag “Olaf Scholz en Ursula Von der Leyen bepleiten VACCINATIEPLICHT in Europese strijd tegen Covid-19”.
  RTL Nieuws bericht “Vaccinatieplicht in Nederland? Niet aan de orde, maar ook NIET UITGESLOTEN”

 35. Het ziet er naar uit dat vaccinaties verplicht gaat worden in heel Europa op straffe van torenhoge boetes die niemand kan betalen. Dan nog houden ze zichzelf voor dat er geen sprake is van dwang. Waar kunnen we nog heen en wat kunnen we nog doen behalve bidden om verlossing van deze tirannen?

 36. Er is een hele lijst van soorten vacins en fabrikanten (https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_COVID-19_vaccine_authorizations)
  Ik mis berichtgeving over vergelijkingen tussen deze varianten. Het gaat steeds alleen over 3 grote producenten.
  Als we (wetenschappelijk) gaan vergelijken, dan gaat de beerput vanzelf open is mijn stellige overtuiging.
  Aangezien wij de zorg hebben geprivatiseerd, moet er marktwerking zijn en vrije keuze tussen meer varianten. Zijn deze al toegelaten, of hebben alleen de grote namen monopolie dan wel oligopolie.

Comments are closed.