Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking

—————————————————————————————————————————————–

CEO: ‘Er sterven enorme, enorme aantallen, voornamelijk mensen in de leeftijd 18 tot 64’ – ‘Meesten worden niet als Covid slachtoffers geclaimd’ – ‘Een toename van 10% zou een ééns-in-de-200 jaar catastrofe zijn, laat staan 40%’

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse topverzekeraar OneAmerica is met een schokkend bericht naar buiten gekomen: het aantal doden onder mensen behorende tot de beroepsbevolking (18 tot 64 jaar) is met maar liefst 40% gestegen ten opzichte van het normale niveau van voor de pandemie. ‘We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers in de geschiedenis van deze bedrijfstak – niet alleen bij OneAmerica,’ zei CEO Scott Davison tijdens een online persconferentie. ‘Bij iedere speler in deze tak zijn de data overeenkomend.’

OneAmerica (jaarlijkse inkomsten $ 118 miljard), met zijn hoofdkwartier in Indianapolis, bestaat sinds 1877 en heeft in de verzekeraarstak de hoogste ratings. CEO Davison benadrukte dat er ‘enorme, enorme aantallen’ mensen sterven, ‘voornamelijk in de beroepsbevolking van 18 tot 64.’ Wanneer begon die gigantische stijging? In het derde kwartaal, toen de meeste Amerikanen net hun Covid shots hadden gehad.

‘Om u een idee te geven hoe erg het is: een drie-sigma (statistische berekening), of een ééns in de 200 jaar catastrofe, zou een 10% toename ten opzichte van pre-pandemische niveaus zijn. Dus 40% is ongehoord.’ De meeste claims die worden ingediend zijn overigens niet voor Covid-19 doden, ook al bedient de Amerikaanse overheid zichzelf van hetzelfde aangetoonde ‘besmettingen’ bedrog als in Nederland om een zo hoog mogelijk aantal Covid slachtoffers te kunnen melden.

Vaxxicide

We hebben vorig jaar zeer uitgebreid bericht over de vele topwetenschappers, artsen en andere experts die waarschuwden voor een enorme golf zieken en doden als gevolg van de Covid genmanipulatie injecties. De grafeenoxide nanodeeltjes en de door deze ‘vaccins’ aangemaakte spike proteïnen gaan naar alle organen en veroorzaken onder meer auto-immuunstoornissen, bloedpropjes, hersenbloedingen, hartaanvallen en andere hartaandoeningen, waar inmiddels vele honderden professionele sporters wereldwijd door getroffen zijn, en waardoor nu ook steeds meer kinderen worden geveld.

Inmiddels is breed wetenschappelijk aangetoond dat de Covid ‘vaccins’ het menselijke immuunsysteem ernstig verzwakken en bij velen permanent beschadigen. ‘Boostershots’, waar minister Hugo de Jonge er nog even snel 6 van aankocht – en die hij het liefste verplicht in ons allemaal wil laten spuiten – , zullen daarom hoogstwaarschijnlijk de genadeklap zijn. Kortom: de vaccinatie-genocide, of vaxxicide zoals we het al geruime tijd noemen, lijkt daadwerkelijk te zijn begonnen.

Deagel: 2/3 bevolking in VS en Europa in 2025 verdwenen

Ik heb me jarenlang afgevraagd waarom de militaire inlichtingensite Deagel – waar we in de loop der jaren enige keren aandacht aan hebben besteed – in zijn analyses zo zeker wist te melden da 1/3 tot soms 2/3 van de bevolking in de VS en Europa in 2025 zal zijn verdwenen. Ook voor Nederland waren de (sinds dit jaar offline gehaalde) prognoses (in 2016) schrikbarend: onze bevolking zou de komende jaren met zo’n 6,4 miljoen mensen dalen:

Misschien was het wel helemaal geen prognose, maar een Agenda-2030 / Great Reset ‘target’, dat onze bestuurders nu proberen te halen middels het opleggen en afdwingen van levensgevaarlijke injecties? Het is een complottheorie, dat zeker, maar hoeveel ‘complotten’ zijn er alleen al niet sinds 2020 de waarheid gebleken?

‘Fakkels en hooivorken’

‘Ik pleit voor fakkels en hooivorken in 2022!’ schrijft de Amerikaanse radiohost Hal Turner (1). En dat is volgens een niet bij name genoemde miljardair in Nieuw Zeeland exact wat de bedoeling zou zijn van de hoogste echelons van de globalistische elite, namelijk dat de woedend geworden volken – vaxxers die massaal ziek worden en sterven, samen met non-vaxxers die hun landen opzettelijk kapot zien worden gemaakt – zich eensgezind tegen hun eigen regeringen keren en het afzetten. De totale chaos die daarop volgt zou dan worden gebruikt om een ‘wereldregering’ te presenteren, die de orde herstelt en een einde maakt aan alle ellende.

Het valt nog niet te zeggen of er iets klopt van dit ‘complot’, maar tot nu toe verloopt het wel exact volgens het vermeende scenario. De periode 2022-2025 gaat hoe dan ook ongekend heftig worden, voor iedereen. Daarom wens ik alle lezers alsnog een VEILIG nieuwjaar toe. En blijf (voor zover dat in uw eigen vermogen ligt) GEZOND – u weet inmiddels wat u daarvoor moet doen, en vooral: wat u daarvoor moet laten.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

2021:

29-12: Hulppunt opgericht voor familie van complotdenkers (die keer op keer gelijk krijgen)
24-12: Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
18-12: CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld ( / ‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’)
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
15-12: Brief gestopte verpleegkundige: ‘In ziekenhuizen regeert religie van angst, maar ik zie alleen maar ellende met het vaccin’
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
09-12: Analist Erik Boomsma: ‘Wereldwijd nu al meer vaxdoden dan Joodse slachtoffers Holocaust’
……………
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties

2020:

21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)

16-08-2018: MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040
28-06-2017: (/ Particuliere militaire site Deagel voorspelt dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten)
11-06-2017: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
12-04-2014: NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.