Brief gestopte verpleegkundige: ‘In ziekenhuizen regeert religie van angst, maar ik zie alleen maar ellende met het vaccin’

—————————————————————————————————————————————–

‘Al vanaf mei 2020 gestopt met volgen media, omdat wat ik in het ziekenhuis zag NOOIT overeenkwam met wat ik terug hoorde op TV en in kranten’ – ‘Tot 5 PCR testen per patiënt, net zolang totdat die ‘positief’ is’ – ‘Dus een verkoudheid is nu een pandemie’

—————————————————————————————————————————————–

Bij deze neem ik de vrijheid een brief van een voorlopig gestopte verpleegkundige te plaatsen, die afkomstig is van de website van Zorgmedewerkers Verenigd. Deze brief bevat namelijk vrijwel alle aspecten van het absurde officiële corona / Covid / vaccinatie narratief zoals we dat op deze site sinds april 2020 veelvuldig en uitvoerig blootleggen, en waarvoor wij van tal van onafhankelijke (zowel indirecte als directe) bronnen al maanden steeds weer bevestiging krijgen. Volgens verpleegkundige ‘Frank’ heerst er in de Nederlandse ziekenhuizen een ‘religie van angst’, is alle logica volledig verdwenen, en ziet hij ‘alleen maar ellende met het vaccin’. Daar mag echter niet op worden gewezen, want de injecties zijn ondanks de zichtbare enorme schade die ze veroorzaken onaantastbaar verklaard.

(Tussenkopjes en onderstreept toegevoegd)

Een collega appte me even geleden hoe ’t met me gaat en waarom ik niet inzetbaar ben.

Mijn antwoord:

Het gaat op zich goed met me hoor, alleen relateerde ik niet meer aan de werkelijkheid die ik beetje bij beetje heb zien ontstaan gedurende 1,5 jaar tijd in ons ziekenhuis, op de ccu/eerste harthulp.
Het voelt net of ik de “taal” niet meer spreek waarvan ik ruim 25 jaar dacht hem vloeiend te spreken.

Of het nu gaat om de bullshit van 1,5 meter tot aan de mondkappen, de spatmaskers. De onzin met betrekking tot isolatie van mensen (zonder klachten van covid) het dus totaal verkeerd inzetten van isolatie en ze dan een dag, soms wel twee dagen laten wachten, in isolatie, op een uitslag van de test. Ik heb zoals je weet patiënten vaak uit een onterechte isolatie gekregen na overleg met de microbioloog.

De onzinnige en onmenselijke bezoek beperkende maatregelen, ik kon daar gewoon niet in mee gaan, tot frustratie van vele collega’s omdat ik niet één lijn trok. Maar mijn geweten trekt dat niet. Dus kiezen óf het kind óf de echtgenote bij een doodzieke patiënt laten.

‘Ongevaccineerde status terwijl dat niet eens is gevraagd’

Het feit dat er nog steeds in ons patiënten dossier staat dat je ongevaccineerd bent terwijl het niet eens is gevraagd, laat staan geregistreerd, alle bijwerkingen die mij zijn verteld door patiënten, de oude hartinfarcten tgv niet gegeven zorg, de tsunami aan positieve d-dimeer uitslagen (red.: waarde in bloed wat stolling in het lichaam aangeeft) bij jonge mensen na vaccin, de longembolieën, de infarcten, (non)stemi’s (red.: afwijkingen op het ECG als gevolg van. infarct in het hart). Allemaal toeval?

Iedere keer weer als wappie te worden aangekeken omdat ik weiger zo’n niet-werkende mondkap of spatmasker op te zetten als ik niet aan een bed zit bij een “ besmette” of “ verdachte” patiënt. De mensen die met een mondkap naar hun auto lopen op het parkeer terrein. Dat circus begint nu weer van voor af aan. Ik trek dat niet meer.

Ik heb zo vaak mensen attent proberen te maken op het hellende vlak waarop we zitten. Er mag niet over gesproken. Ik ben uitgeluld.

‘Artsen denken alleen aan corona; we onderzoeken niets meer’

Artsen die alleen maar aan corona denken bij een avnrt (red: hartritmestoornis), of na vaccinatie terwijl de patiënt gezond was tot aan de prik en zelf aangaf sinds juist dat moment last te hebben. We onderzoeken niks. We vragen het niet eens.

Ik kan daar niet meer mee omgaan omdat ik patiënten dan niet serieus meer neem en dan kan ik mijn vak niet meer naar behoren uitoefenen. Ik kán niet aan een patiënt verkopen dat de blaren op armen en rug een dag na de prik daadwerkelijk komen door die prik omdat ik het niet weet. Maar we moeten het durven onderzoeken. En dat doen we niet. We doen of het niet bestaat.

Als ik dat blaren verhaal twee keer in een maand hoor en zie bij patiënten dan zit er iets goed fout wat mij betreft. Zeker als ze van hun huisarts en zelfs van hun kinderen horen dat het onmogelijk in verband kan staan met de vaccinaties terwijl ze dat zelf wel denken en voelen. Patiënten zijn niet gek hoor. Ik luister naar zo iemand en neem ze serieus. Ik noteer het en geef ze het nummer van het Lareb (red: centrum voor melden bijwerkingen medicatie). Weten de meesten (patiënten én collega’s) het bestaan niet eens van.

‘Is de wereld waarin ik leef en werk knettergek geworden?’

Ik ben op een gegeven moment maar gestopt er naar te vragen omdat niemand het deed. Maar patiënten begonnen er vaak zelf over omdat ik zonder mondkap liep. Patiënten hebben juist behoefte om serieus genomen te worden. Het voelde of ik op een plek werkte waar ik met logisch denken niet meer terecht kon.

Ik vond iedereen ook zo angstig geworden. Specialisten met spatmaskers en sommigen die steevast met een grote boog om me heen lopen. Terwijl ik én corona heb gehad én antistoffen heb. Het maakt allemaal niets uit. Dan zijn er twee mogelijkheden wat mij betreft.

– Ik ben zelf gek geworden (dat leek voor het eerst in Mei 2020 toen de pandemie voorbij was – volgens v dissel is de epidemische grens na die datum niet meer overschreden -, ziekenhuizen waren nagenoeg allemaal leeg). Daarna begon de onzin. Ik noem het een totale Kafkaiaanse werkelijkheid.

– De wereld waarin ik leef (en werk) is grotendeels zelf knetter gek geworden.
Veel mensen hebben wat mij betreft last van cognitieve dissonantie. Door de angst kunnen ze niet meer rationeel denken.

Ik zou zeggen: tel de mondkappen buiten op de fiets en op straat en je weet wat ik bedoel. Deze angst is algemeen goed geworden. Voor de één wat heftiger dan voor de ander. Lees de verpakking van de doosjes met de niet medische mondkappen waarmee iedereen in ‘t ziekenhuis loopt. Staat op: beschermt niet tegen verspreiding van Covid-19.

‘Religie van angst: iedereen is gehypnotiseerd door media en politiek’

Ik heb wel een idee wat er aan de hand is hoor, maar ik trek sowieso aan ‘t kortste eind. Ik heb me staande gehouden met humor en iedere keer dacht ik: ‘ach het zal wel aan mij liggen’. Alleen ik ben bang dat ‘t niet aan mij ligt. En nee ik heb zeker de waarheid niet in pacht. Beetje bij beetje is iedereen helemaal de tering gehypnotiseerd door media, politiek, het gaat non stop door. Men praat elkaar allemaal na. Voor al het falen heeft men een passend antwoord. Voor alle onlogische onzin komt er een nog idiotere verklaring. Of het nou gaat over anderhalve meter, mondkap, isolatie, opeens een tsunami aan peri-/myo/endocarditissen (red: hartontstekingen), dan weer over ongevaccineerden, dan weer over dubbelgevaccineerden met corona, dan weer al die vreemde bijwerkingen die zogenaamd niet bestaan. Iedereen beaamt het maar het kan niet aan de vaccins liggen. Punt. Onbespreekbaar. Het is een religie van angst geworden. Daar ben ik niet van.

‘Ja je kan het virus nog wel overdragen en je kan besmet raken maar je wordt minder ziek’. Ik denk dan: het werkt dus gewoon niet als je dubbelgevaccineerd bent en nog steeds ziek kan worden en verspreiden.

Dus je koopt nieuwe remschijven maar boven de 100 km per uur vlieg je uit de bocht. Anders met 120 km maar nu met 100 km per uur. Dus zorg nou in ieder geval dat je een paar keer per jaar nieuwe remschijven haalt. En als je het daar niet mee eens bent ben je een remschijven ontkenner en een gevaar op de weg voor overstekende opa’s en oma’s. En als je in dat half jaar maar één keer hebt gereden, maakt niet uit. Toch nieuwe halen. Zelfs als je auto altijd binnen staat. Levensgevaarlijk.
Dat is hoe ik me voel.

‘Zullen we iedereen vanaf 12 jaar ook maar preventief chemo geven?’

Hoeveel druk op de zorg geeft kanker? Zullen we vanaf het twaalfde levensjaar en straks vanaf het vijfde levensjaar preventief de hele bevolking aan de chemo slingeren? En nabestralen? Better safe then sorry. En ouders die het daar niet mee eens zijn uit de ouderlijke macht ontzetten?
Oh, en hart en vaat ziekten. Geeft heel wat meer druk op de zorg dan corona. Iedereen voor de zekerheid maar voorzien van een stent? Ach doen we alleen proxymaal LAD , Cx en RCa (red.: namen van bloedvaten in het hart). Pak je in ieder geval een grote groep en golden five medicatie gewoon voor heel NL vanaf twaalf jaar.
En als je als gezonde tiener chemo en een stent weigert: einde deelname aan de maatschappij.
Mijn brein kan zoveel onzin niet aan. Zo kijk ik er naar.

Ik ben in mei 2020 al gestopt met lezen en kijken naar nieuws, kranten etc omdat hetgeen ik zag in het ziekenhuis nooit overeenkwam met wat ik terug hoorde op tv, kranten. Nooit!
Je ziet het, het gaat vanaf vandaag gewoon weer verder, lekker weer allemaal mondkapjes of spatmaskers op. Het is gewoon copy paste van gedrag en regels van vorig jaar maar nu allemaal dubbel gevaccineerd én veel meer jonge mensen. Mensen roepen nog steeds massaal dat de ongevaccineerden de schuld zijn en stropen straks hun mouwtje op voor prik nummer drie (red: inmiddels vol in gang). Ook kinderen als het aan onze geweldige beleidsmakers ligt.

Met een zogenaamd vaccin waarvan ik niets dan ellende heb gezien op mijn werk. Alleen de rest vindt het allemaal toeval. We zien wel vaker positieve d-dimeers en hartspierontstekingen en longembolieën toch?

Dan kan je je afvragen waarom ziet niet iedereen dat? Maar ik wel? Stel ik me aan of zo? Waarom mag daar niet over gesproken worden?

‘Non-stop angst en negativiteit’

Het komt volgens mij omdat ik al langer dan een jaar niets meer volg op tv, krant of radio en die media juist non-stop bezig is al twee jaar angst te pompen en maar blijft schreeuwen dat er geen relatie bestaat tussen vaccin en bijwerkingen. Over de hele wereld hetzelfde geluid. Safe and effective. In alle talen. Dag in dag uit. Ik heb afgelopen jaar zo vaak gevraagd of de tv met cijfers uit mag op het werk. Ik wil die negativiteit niet 24/7 horen en zien.

De ongevaccineerden moeten nu worden overgehaald om het vaccin te nemen omdat het werkt en veilig is en de gevaccineerde moeten worden overgehaald om een booster prik te nemen omdat het vaccin niet werkt maar wel veilig is. Hahaha, ja het werkt maar een paar maanden en je wordt wat minder ziek. Huh? Vorig jaar waren er geen vaccins en toen was corona weg in de zomer. Hahaha mensen werden helemaal niet meer ziek. Oh ja, in de herfst weer.

‘Tot 5 PCR testen om maar een positief resultaat te krijgen’

Zo zit ik niet in elkaar. Meten is weten maar we mogen kennelijk niet meten. Vooral niet over hebben. Ja wel tot vijf keer toe PCR-testen afnemen bij mensen met al een negatieve uitslag, net zo lang tot ie positief wordt en anders scannen (een CT-scan doen) en weer in isolatie gooien. En mocht er een positieve PCR-testuitslag zijn, dan ook isoleren en meteen uitgaan van een goed resultaat. Dan bestaat vals positief niet. Althans niet waar wij werken. Maar het is overal hetzelfde beleid: Tellen van verdachten, PCR afnemen na overlijden, na reanimatie. En ga zo maar door.

Na het zoveelste ritje naar de CT-scan met een jonge dertiger die mij vertelde dat hij zich sinds zijn tweede prik alleen maar moe voelt en weer een perimyocarditis werd vastgesteld, knapte het ff bij me. Na wederom gezeur van mij bij de arts over al die pos d-dimeer uitslagen en de vraag waarom hij het niet meeneemt in zijn anamnese vond de arts-assistente het wel een goed idee als ik het zou onderzoeken. Ik? Hoezo alleen ik?

Ik kom wel weer terug hoor. Ik lach me altijd suf met jou, was altijd een lichtpunt en het klinkt allemaal erg dramatisch nu maar dan snap je waar het vandaan komt. Het is een opeenstapeling van in mijn ogen onwetenschappelijke onzin die je moet aannemen van mensen die je aankijken of je bij de Rasta Rostelli show zit.

Pas toen iedereen op de ccu gevaccineerd was ging ‘t wat beter omdat mensen zich wat veiliger voelden. Sommigen durfden zelfs in de zomer hun mondkapje af. De sfeer verbeterde meteen omdat men zich opeens “veiliger” voelde maar het was gewoon zomer. Altijd rustige tijd wat betreft griep. Nog steeds wel lekker veel handen wassen met alcohol uit de pompjes, maar sommigen durfden zowaar de maskertjes af.

‘Heb jij al 2 jaar een pandemie gezien? Ik niet’

En dan nu na één commando op tv weer allemaal mondkappen op en roepen hoe druk het is?? Hahaha van de één op de andere dag? Het is altijd druk tijdens griepseizoenen. Dat vergeet iedereen. De zorg is structureel gesloopt, de zorg loopt leeg en we vergrijzen steeds meer. Tuurlijk is het steeds drukker maar je hoeft jezelf wat mij betreft maar één vraag te stellen:
‘Heb jij al twee jaar een pandemie gezien?’

Ik niet. Ja een drukke IC. Die is altijd druk tijdens griepseizoenen. Maar een pandemie? Op straat? Op het strand? In het ziekenhuis? Ik in ieder geval na Mei 2020 niet meer. Zeker niet op de CCU. Ja de definitie van pandemie is afgelopen jaar heel sneaky gewijzigd. Het gaat bij een pandemie nu niet meer om het aantal doden maar om het aantal ‘besmettingen’ (PCR dus positief geteste). Dus een verkoudheid is nu een pandemie. Maar ook daar is wel weer een idiote verklaring voor. Het maakt dus niets uit. Er komt een onzin verklaring. Ook definitie van vaccin is aangepast dit jaar. Maar goed , hoor je ook niemand over. Alles waar ik voor gek voor werd verklaard is uitgekomen. Dat riep ik vorig jaar al: ‘Kijk uit lieve mensen dit gaat niet goed zo!’.

Ik ben denk ik nog niet zo wappie als ik eruit zie.

Nou ik stop. Je weet wel hoe ik er in sta. Beetje langdradig maar dan snap je waarom ik even ben uitgevallen.

‘Frank’ CCU verpleegkundige (1)

Hoe onbeschaamd kan een overheid liegen?

Hoe komt het toch dat zelfs in ziekenhuizen mensen met een functionerend gezond verstand en geweten zoals deze ‘Frank’ een zeldzaamheid lijken te zijn geworden? Dat medische professionals blind de grootst mogelijke onzin van een tot minister omhoog gebombardeerde basisschoolleraar zonder enige medische of wetenschappelijke achtergrond nablaten en uitvoeren?

‘De bijwerkingen komen niet door het vaccin, maar na het vaccin.’ Werkelijk? Ik word op de fiets omver gereden door een auto, klap met mijn hoofd tegen een lantaarnpaal, maar in het ziekenhuis krijgt de lantaarnpaal de schuld van mijn schedelbasisfractuur, en niet de automobilist die mij geen voorrang verleende?

Ik ben met een groep uit eten geweest en we lopen bijna allemaal voedselvergiftiging op en kotsen alles er weer uit, maar de artsen in het ziekenhuis zeggen dat het allemaal ‘puur toeval’ is dat we met zovelen zo ziek zijn geworden na het bezoek aan één bepaalde gelegenheid, en het onmogelijk aan het eten kan liggen omdat dit restaurant 3 Michelin sterren heeft gekregen?

‘Pandemie van ongevaccineerden’, nu zelfs door de systeemwetenschap ontkracht, omdat overal te wereld exact het omgekeerde het geval is? De zorg kapot bezuinigen, duizenden medewerkers wegjagen met veel te lage lonen en hoge werkdruk, weigeren ook maar één cent extra uit te trekken voor de IC en zorgmedewerkers (maar wel € 825 miljoen voor ‘vaccins’ in 2022 en 2023), en dan de gezonde ongevaccineerden demoniseren en de schuld geven van een zorgprobleem dat je met je eigen beleid veroorzaakt hebt? Hoe onbeschaamd kan iemand, die nota bene beweert een ‘christen’ te zijn, een heel volk voorliegen en misleiden?

Wereldwijd medisch tereurregime

Zoals u weet is mijn conclusie al heel lang dat we worden onderworpen aan een wereldwijd medisch-fascistisch terreurregime, dat in snel tempo tot de meest onmenselijke onderdrukking uit de hele geschiedenis dreigt over te gaan. Gisteren kregen we nog impliciet te horen dat als de WHO (= Bill Gates) besluit tot verplichte vaccinaties, Nederland wel zal moeten volgen. Met andere woorden: Bill Gates bepaalt uw gezondheid, Bill Gates beslist over uw lichaam, zelfbeschikkingsrecht en vrijheid. Bill Gates besluit over uw leven en uw toekomst.

Het regime Rutte, en zelfs koning Willem-Alexander – ze lijken hun knieën te hebben gebogen voor een steenrijke softwareverkoper met eveneens nul opleiding en expertise op medisch en wetenschappelijk gebied, maar met de jarenlang verklaarde openlijke eugenetische wens om de wereldbevolking met behulp van ‘vaccinaties’ te verminderen, omdat hij vindt dat er veel te veel mensen op aarde zijn.

Als we hier niet onmiddellijk met een massaal vreedzaam NEE tegen in opstand komen, belanden we vanaf volgend jaar in een hel die gruwelijker is dan ieder van ons zich nu kan voorstellen. En als ik moet afgaan hoe walgelijk het er in de Nederlandse ziekenhuizen aan toe gaat, hoe totaal gebrainwasht de meesten daar zijn, heb ik nog maar heel weinig hoop dat we daarvan gespaard kunnen blijven.

 

Xander

(1) Zorgmedewerkers Verenigd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. @Tukker, iedereen is vrij om een eigen conclusie te trekken uit bepaalde data.
  Ik begrijp punt a) en b) niet.
  M.b.t. punt c) ken ik de oorzaak van overlijden niet, dus alle oorzaken zouden kunnen.
  Als je dit serieus verder wil onderzoeken dan zou ik je als tip willen geven om te kijken naar de leeftijd van de overleden personenen en de maanden waarin ze volgens hun leeftijd gevaccineerd zijn.
  Persoonlijk denk ik dat het niet aan vaccinaties te relateren valt aangezien de piek gelijkenis vertoont met de Corona piek van Maart 2020 en ook de piek van najaar en winter 2020/2021 en toen waren er nog geen vaccinaties.

 2. Ic nurse,

  Niet reageren op berichten is niet altijd fair als iem. met sterke arg. komt maar goed , trouwens ik heb in mijn vorige bericht al eens aangegeven dat ik niet zo zeer de werkdruk bagatelliseer alhoewel alhoewel er ook verplegers/verpleegsters in ziekenhuizen zijn die daar juist ?? bij zetten (lege IC’s plus niet enorme bezuinigingen in de zorg ik ken er een )

  Maar goed ik heb 1 punt : In het officiele nieuws gelezen a ) 5.1 % v/d beroepsbevolking is ziek thuis, nog nooit zo hoog geweest als nu , in afg. November de hoogste stand ooit, b ) zgn. werkloosheid daalt gigantisch, wordt beweerd dat de economie als een tierelier draait, zeer w.s waanzin WANT de zieken en de doden moeten opgevuld worden
  c ) Oversterfte 1/5 -1/11 – 2021 85.000 / normaal in de afg. lopen jaren 78.000 in die per. , wordt gezegd , over de extra doden 1400 door Covid 19 ( zet ik ?? bij ) MAAR 5600 doden andere oorzaken.
  Er is maar een verschil met de afg. jaren : Vaccins.
  Laat ik het neutraal houden : Zou het misschien mogelijk kunnen zijn dat het door de vaccins komt ??

  Ik zou het dapper vinden als je hierop reageert , IC Nurse !!

 3. @tukker, Sorry als ik je berichtje gemist heb. Ik lees voornamelijk alleen de berichtjes en artikelen, dus het kan ook zijn dat ik bewust niet gereageerd heb.
  Ik heb me namelijk voorgenomen om zo weinig mogelijk te reageren.
  Ik reageer in de basis alleen op berichten die de werkdruk op de IC sinds corona bagatelliseren.
  Blijkbaar worden er her en der verhalen verspreid die suggereren dat Corona nauwelijks tot hogere werkdruk op de IC geleid heeft.
  Dit soort fabeltjes probeer ik te ontkrachten. Ik vraag me ook af of de verspreiders van deze fabeltjes dat echt geloven en wat ze willen bereiken met deze fabels. Maar waarschijnlijk zal ik daar nooit een antwoord op krijgen.

 4. IC Nurse, je bent er nog !

  Ik heb een tijdje geleden gevraagd om een reactie, je kwam niet ( tot 2x toe )

 5. @Atina, Dat is inderdaad verontrustend. Kun je eens navraag doen welke IC afdelingen recent dichtgegooid zijn?
  Misschien dat we dat personeel kunnen werven, dan kan personeelszaken contact opnemen met dat ziekenhuis. Alvast bedankt voor de hulp.

 6. @Atina schreef: Mijn gastoudergezin is arts maar zit meer thuis dan aan het werk.
  Ze vertelde dat ze doodleuk IC afdelingen dicht gooien.””

  Ja, dat klopt ik zag het gisteravond op TV Op 1 ook gezegd worden door Jesse Klaver Groen Links. Hij vertelde dat er vanaf 2010 maar liefst 70 IC’s zijn gesloten!!!
  Tel daarbij op de 7000 bedden die zijn verdwenen zeg maar van 10 Ziekenhuizen foetsie.

  Dat was nog niet alles, Klaver vertelde ook nog even dat er 20 Spoedeisende Hulpposten sloten!
  En dat terwijl de bevolkingsgroei toeneemt tot 18 miljoen burgers.

  We worden al jaren belazerd door de Regering, RIVM, GGD. We zijn 2009 niet vergeten met die zogenaamde Varkensgriep. Toen moest er nog een minister AB Klink vertrekken met zijn berg waardeloze ingekochte 350 miljoen Griepspuiten en Tamiflu.

  Burgers waren toen nog Wakker en stroopten hun mouw Niet op voor die griezels van de GGD en hun waardeloze vaccins. Ze bleven massaal thuis naar het voorbeeld van Polen waar helemaal niemand gevaccineerd werd.

  Onze Ziekenhuizen worden al decennia overspoeld met platzakke zieke “asielzoekers en vluchtelingen”. Zij maakten de zorg onbetaalbaar.
  Eerdmans van Ja21 vertelde op TV dat er iedere week 1000 asielzoekers ons land binnenkomen. Waar blijven ze ??? Onze jongeren die willen huwen kunnen peperdure woningen niet betalen.

  De Corona-hysterie [Plandemie] wordt al 20 maanden misbruikt door de Regering Rutte III om hun falen en duivelse plannen in de Gezondheidszorg te verdoezelen.

  Omzien naar elkaar? Vergeet het maar met die leugenachtige Regering Rutte III en IV.
  Zij leggen de burgers Ondraaglijke Lasten op die ze zelf met geen vinger aanraken. Matth 23:1-9.

  Het doet me ook denken aan de woorden van Pim Fortuyn die lang geleden al over onze
  VERWEESDE SAMENLEVING schreef…

  In dit belangrijke boek dat Prof. Pim Fortuyn in 1995 – dus aan het begin van acht jaar paars bewind (1994-2002) – schreef, geeft hij blijk van een vooruitziende blik: hij voorspelt de maatschappelijke Verschraling en de Achteruitgang van de Collectieve Sector. Maar meer dan dat is De verweesde samenleving een verdieping van de visie van de intellectueel Fortuyn, die als onontbeerlijke inleiding op De puinhopen van acht jaar Paars gelezen moet worden.

  De verweesde samenleving is een vurig pleidooi van Pim Fortuyn voor meer aandacht, liefde en respect voor de Kernnormen en -waarden van onze eigen cultuur. Aan de basis van onze westerse wereld liggen het jodendom, het christendom en het humanisme – cultuurbronnen die hebben geresulteerd in een geëmancipeerd en modernistisch gedachtegoed waar wij zuinig op moeten zijn. Want de belangrijkste vraag van onze tijd: luid hoe houden we een leefbare wereld?

  Ik las ook het boek van Joost Niemöller die schreef over de verschrikkelijke JanMaat en de Centrumpartij, die in de jaren tachtig al als een profeet de tsunami’s van moslims voorzegde.

  JanMaat werd als gevolg van zijn vooruitziende blik verguisd door de hele Tweede Kamer, Media en Kerken. Hij kreeg postuum wel gelijk.
  Nederland telt intussen 3 miljoen allochtonen uit alle windrichtingen…maar liefst 195 Nationaliteiten.

  Geen wonder dat de Nederlandse vlag straks snel verwisseld zal worden voor die Roomse zeer omstreden Blauwe EU-vlag met 12 gele sterren die al jaren ongewild via de kentekenplaat al jaren op de voor en achterbumper van uw auto is te zien!!! Bah…een luizenstreek!!!

  Begrijpelijk dat Martin Bosma PVV [ondervoorzitter Tweede Kamer] geïnspireerd door Prof. Pim Fortuyn en Drs. JanMaat ook een boek schreef [alle goede dingen bestaan immers uit drieën] Minderheid In Eigen Land. In dit boek rekent Bosma af met talrijke prominente Nederlanders!!!

  Als u deze boeken gelezen hebt kijkt u voortaan anders naar die huichelaars in de Tweede Kamer en hun tronies in de Media. Is er nog wel een alternatief voor Rutte IV???

 7. “Als we hier niet onmiddellijk met een massaal vreedzaam NEE tegen in opstand komen, belanden we vanaf volgend jaar in een hel die gruwelijker is dan ieder van ons zich nu kan voorstellen.”

  De vrijheidsboom moet van tijd tot tijd ververst worden met het bloed van patriotten en tirannen.

  – Thomas Jefferson

 8. In ziekenhuizen heerst het moraal van de farmaceutische industrie. Het geld bepaald en de mensen die in ziekenhuizen werken laten zich en informeren zichzelf slecht en bewijzen wat de farmacie wil dat ze bewijzen.
  Veel medewerkers hebben bijvoorbeeld niet gehoord van de publicatie van de Nederlandse overheid via de Staatscourant van 30 maart 2020.
  En wat hoor ik van de nieuwe functie van Hugo de Jonge?

 9. ICnurse schreef:
  16/12/2021 om 6:08 pm

  Piek van 8 maanden ?
  Dan zit jij denk ik bij het verkeerde ziekenhuis of ze sturen iedereen door naar jouw ziekenhuis .
  De schoonmoeder van mijn dochter is ook IC verpleegkundige en heeft geen enkele last.
  Mijn gastoudergezin is arts maar zit meer thuis dan aan het werk.
  Ze vertelde dat ze doodleuk IC afdelingen dicht gooien.

 10. Elegast schreef:
  16/12/2021 om 9:12 am

  Goed aangepast Xander, dank je.

 11. @Atina, blijkbaar ligt de landelijke piek een maand verschoven t.o.v. mijn IC afdeling (of mijn geheugen laat me in de steek). Maar het verhaal blijft hetzelfde: de belastingpiek is breder dan pre-corona.
  Een piek van ong. 8 maanden i.p.v. een piek van 3 maanden.
  We maken veel overuren in een lange periode en in de korte zomer kunnen we nauwelijks verlof opnemen omdat we de meest urgente afgeschaalde “reguliere” zorg weg moeten werken.
  Mijn verlofaanvraag in januari is nog niet goedgekeurd omdat we vrezen voor een kerstdiner piek in januari.

 12. Quote: > Gisteren kregen we nog impliciet te horen dat als de WHO (= Bill Gates) besluit tot verplichte vaccinaties, Nederland wel zal moeten volgen. Met andere woorden: Bill Gates bepaalt uw gezondheid, Bill Gates beslist over uw lichaam, zelfbeschikkingsrecht en vrijheid. Bill Gates besluit over uw leven en uw toekomst <. Mag ik hier de bron van? Zoverre ik weet adviseert de WHO alleen en dicteert niet wat er in de landen moet gebeuren. We zijn dus alleen de pief als Rutte dit advies van de WHO accepteert. Maar ik zou graag de bron willen weten waarvan u zo stellig weet dat dit anders is/word.

 13. @ Chantal 12.59
  Ik denk eerder dat ze er te veel van geleerd hebben en nu met duivelse slimheid en opgevoerde repressie de vorige poging tot totale onderdrukking van de mensheid subliem verbeterd uitvoeren.
  Het zal hen uiteindelijk niet lukken, maar velen trappen in de val en de overwinning van het goede zal mensenoffers kosten.

 14. @Sharkey
  Kippen zien er over het algemeen pienterder uit dan deze zich monddood makende wezens…

 15. Moderator, is dit voorzichtig spreken wat u doet, “ze lijken hun knieen te hebben gebogen ” ?

  Natuurlijk niet, ze weten wat ze doen , ze doen dit bewust , totaal lak aan de bevolking hebben ( Zie vb verjaardag prinses Amalia ). “We hadden dit anders moeten doen ( koning Willem Alexander )
  Vakantie Griekenland ( “we hadden niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben ” ) , als je dit soort uitspraken maakt dan ben je of een totaal ongevoelige straatsteen of je hebt totaal lak aan de gewone mensen ( Speech Klaus Schwab, in zijn manier van spreken duidelijk onderscheid maken tussen “de elite “en de “gewone mensen ” )
  GREAT RESET

  Laten we a.u.b. het benoemen zoals het is !

 16. dit ettert nog wel ff door, hoe ik dat zo zeker weet ? kijk straks wie er in kabinet zitten.
  zelfde poppetjes zelfde propaganda

 17. Willem: Wat had je anders verwacht van een politiekorps dat mensen in elkaar slaat als ze maar enigszins durven te protesteren tegen het opgedrongen corona-gif-‘vaccin’ gebeuren. Waar hiërarchie de dienst uitmaakt kan je narigheid verwachten; Befehl ist befehl!

 18. Je zou kunnen zeggen dat de vervolging nu begonnen is, in de vorm van de aangifte van 22000 personen, georganiseerd door een zekere Norbert Dikkeboom, tegen Willem Engel van Viruswaarheid.

  Blxkbx de volgende? Of café Weltschmertz? Artsencollectief? (Deze laatste overigens al geblockt door Facebook) Xandernieuws?

  En dan lees je in de media dat Willem Engel ‘zich ook schuldig heeft gemaakt aan: het aanprijzen van ‘een medicijn dat schade berokkent aan degene die het gebruikt”. Bedoeld wordt Ivermectine of Hydroxichloroquine.

  Ik las de term Kafkaiaans. Erger nog. De werkelijkheid van het moment is minstens zo vervreemdend als de verhalen van Kafka, maar anders dan in Kafka komt er langzamerhand een dodelijke dreiging mee. Dezelfde dreiging als de dreiging van vóór WWII, maar als je dat signaleert, wordt je door de Staat veroordeeld.

  Dat niet alleen, deze volkomen waanzinnige leugencampagne houdt nu niet alleen Duitsland, maar de hele wereld in zijn greep.

  Wees niet bang, maar wees wel op het ergste voorbereid, want Satan gaat rond in grote grimmigheid, wetende dat hij weinig tijd heeft.

 19. @johannes 15/12/21 4.`14 pm
  Mooi verwoord: “The green mile”. En zo is het.
  We kennen de Aanklager , de Draak, de oude slang :Openb. 12:9
  Ik geloof niet heel echt dat er een verplichte spuit met dit mRNA gif gaat komen.
  Zie in dit verband de “Universele Verklaring van bio-ethiek en Mensenrechten”19 okt.2005.
  Shalom,
  Joost

 20. Dit recht uit het hart komende interview, dat thans de wereld rondgaat, van deze, tot aan haar nekharen tussen de lijken staande verpleegkundige bombardeert haar tot een volksheldin van het formaat Jeanne d’Arc en Florence Nightingale.

 21. Griep is er altijd geweest maar tegenwoordig heet verkoudheid en griep corona en is zelfs zo veel besproken dat het pandemie moet heten want bill gates en zijn vriendjes hebben gezegd dat het zo moet.
  Ik vraag me regelmatig af hoe het mogelijk is dat de mensen zo angstig gemaakt kunnen zijn en de mogelijkheid zelf nog te kunnen nadenken lijkt volledig door de paranoia verdwenen te zijn als het er ooit al is geweest.
  Men rijdt soms op de fiets of zit alleen in de auto met een mondkapje op.
  Misschien liggen ze ook alleen in bed met een condoom?
  Zelf word ik al achterdochtig van de mensen die zo overdreven bezorgd zijn over de gezondheid van anderen want dat gaat nergens anders om dan hun zelf en de leugens waar ze in geloven.
  Het lijkt er op dat heel veel mensen geen hersens meer hebben met een waarnemingsvermogen nog minder dan een kip.

 22. Ik heb gekeken René, had niet de moeite genomen om dat toneelstukje live uit te kijken, maar Hugo is echt een enorme viezerik. Ik heb dat nog nooit gezegd over mensen. Deze man is neergezet om deze vuile klus te klaren. En hij doet het. Zonder scrupules

  Wat een minderwaardig mens, ook dat heb ik nog nooit eerder over een mens gezegd. Maar dat is het, een minderwaardig mens. Ik sta werkelijk vol walging te kijken naar deze viespeuk. En er zit nog wat aan te komen, dat laat hij voldoende doorschemeren.

  Deze man verdient een rechtszaak. En ook daar ben ik nooit voor geweest. De wal zal het schip wel keren maar vraag je niet af hoeveel ellende deze lui dan hebben veroorzaakt. Ze genieten ervan, dat is het ergste

 23. ” ICnurse schreef:
  15/12/2021 om 5:30 pm
  “Ik niet. Ja een drukke IC. Die is altijd druk tijdens griepseizoenen”

  Wel raar dat hem niet opgevallen is dat het corona seizoen duurde van september 2020 tot en met mei 2021 (herfst+winter+lente). En welke impact dit heeft op de werkdruk van IC collega’s.

  Normaal loopt het seizoen van december tot en met maart met de piek in januari-februari. (Winter)

  Vervolgens heb je dan 9 maanden i.p.v. 4 maanden om achterstanden weg te werken. Dat moet die Frank toch opgevallen zijn zou je denken.

  Jammer om te horen dat iemand van de ccu de werkdruk op de IC zo bagatelliseert.”

  Ik zie in de cijfers een ander beeld dan wat jij hier schetst . Zie :

  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/landelijk/intensive-care-opnames

  En dan scrollen naar : Intensive care-opnames door de tijd heen

  en dan klikken op : toon alles

  en dan ook op : Bezetting IC-bedden door de tijd heen

  en dan op klikken : toon alles .

 24. ” René schreef:
  15/12/2021 om 7:08 pm
  Pieter schreef: 14/12/2021 om 2:42 am | In reactie:

  06_06_2+0+2+2=6 (= “666”)
  Wordt dit een belangrijke datum? (dus 6 juni 2022) ”

  zowieso tweede pinksterdag

 25. Ik ken ondertussen 4 mensen die de zorg gaan verlaten of hebben verlaten, omdat ze de taal niet meer spreken die ze jaren terug wel spraken.
  Het beeld klopt niet zeggen deze 4 personen en komt behoorlijk overeen met de brief van de verpleegkundige.
  Daarnaast ken ik ook mensen in het onderwijs dat de taal niet meer spreekt zoals ze jaren terug wel spraken.
  Mocht de QR code op het werk verplicht gaan worden, dan zullen heel erg veel mensen de taal niet meer spreken zoals ze jaren terug wel deden.
  Maar goed je hebt keuzes volgens de overheid.

 26. In alle rijke landen ter wereld doen regeringen min of meer hetzelfde. Vrijheid inperken, weer een beetje loslaten, iets meer vrijheid inperken, weer een beetje loslaten en zo zal het doorgaan tot de munt is vervangen door een digitale variant gekoppeld aan het paspoort en als je vaccin-vrij bent ben je een vijand van de staat. Het is al vanaf het begin duidelijk dat het grote onzin is, maar mensen zijn verslaafd aan het nieuws, de tv en inmiddels ook aan hun angstgevoelens. Daarom helpt het om dan boos te worden op anderen, want dat lucht lekker op. Het wordt tijd dat we onze energie richten op het vervangen van de huidige regering, het politieke systeem, de rechters en de media. Aangezien deze mensen niet uit zichzelf weg zullen gaan, moeten we ze verwijderen. Deze mensen beweren met droge ogen dat we de gebeurtenissen niet met WOII mogen vergelijken, het is me nu eindelijk duidelijk waarom dat niet mag: zij hebben er niets van geleerd.

 27. Als het ziekenhuis registreert wie de experimentele injecties heeft gehad, dan wordt de rekening niet betaald door de zorgverzekeringen. Zou jij via een PCR test positief zijn, krijgt het ziekenhuis extra geld ervoor en zo ook voor alle onnodige behandelingen ervan. Het gaat tegenwoordig enkel om geld, niet voor niets zijn ziekenhuizen niets anders dan commerciële bedrijven die winst moeten maken. De patiënt zelf is enkel het middel om hun doelstellingen te kunnen behalen. Het gaat er niet om dat de patiënt weer gezond wordt, het gaat erom dat ze zo lang mogelijk klant blijven en afhankelijk blijven van de ziekenhuizen en (huis)artsen.

 28. Zelfs een verpleegster van mijn moeder sprak over de gifspuit en dat er absoluut praktisch niemand gehospitaliseerd is …Een andere verpleegster van mijn moeder (durft haar niet in de ogen te kijken) en zegt dat er zovééél hospitalisaties zijn en vroeg dagelijks of bijna toch of mijn moeder van meer dan 90 jaar toch niet best zou worden gevaccineerd vanwege het oh zo gevaarlijke virus …Zij zo graag mijn moeder in een tehuis willen plaatsen …voor een flinke commissie in ruil hiervoor ?

 29. Mijn oude buurvrouw die slecht ter been is en die ik al meerdere keren geholpen heb door de ambulance te bellen maakte het helemaal bont Die begon tegen mij te schelden en tegen een klant van mij aan de deur dat wij als ongevaccineerden maar opgesloten moesten worden

  Ik voelde mij daarin bedreigd en melde bij de politie die er geen bedreiging in zag

  Ik denk als ik iets vergelijkbaars zou zeggen tegen een politicus dat ik morgen op het bureau zit en van overheidswege minimaal 14 dagen vakantie krijg

 30. Jensen wees hier op: De zogenaamde factcheck van Nu.nl: https://www.nu.nl/nucheckt/6074477/nucheckt-beweringen-over-europees-vaccinatiepaspoort-ongefundeerd.html
  Europees vaccinatiepaspoort zou nepnieuws zijn, beweerde Nu.nl vorig jaar. Zie waar we nu in zitten! Dus ook de “factcheckers” liegen ons voor.
  En dan merkt Jensen ook op (terecht, wat je verder ook van hem ook mag vinden), dat we voortdurend lezen dat de Omikron niet erg virulent is! Maar dat de congsi overheid en media dagelijks panikeren over de Omikron variant. Dus enerzijds verkondigt men de mildheid van Omikron en anderzijds doen overheden alarmistisch over Omikron.
  We worden geregeerd door waanzin.

 31. schitterend verwoord. zo zou ik het willen kunnen zeggen. een juweeltje.
  dankjewel.

 32. Hugo de Jonge zei tijdens de persconferentie 14/12 onder meer het navolgende.

  # Een VOORBODE van de VERPLICHTE VACCINATIE ?!

  Hugo: “En hecht je vreselijk aan je recht, je vrijheid, om nee te zeggen?”

  Hugo: “D-a-a-r___l-e-g___i-k___m-e___n-i-e-t___b-i-j___n-e-e-r,”

  Hugo: “want het recht, die vrijheid, kan nooit belangrijker zijn dan het recht van een ander om niet ziek te worden, het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis, het recht van de ander om z’n onderwijs, z’n onderneming of z’n leven gaande te houden.”
  “En dus, bescherm jezelf, bescherm elkaar en bescherm de vrijheid die we met elkaar op het virus te herwinnen hebben.”

  # Tevens bewust de gevaccineerden tegen de ongevaccineerden opzetten!

  # Tevens nu al absolute directe mensonterende discriminatie, en hoogstwaarschijnlijk al zeer binnenkort de volledige sociale uitsluiting e/o ontnemen 1e levensbehoeften van zo’n ¾ tot 1½ miljoen ongevaccineerde Nederlanders en gevaccineerde gelijkgestemden!

  Zie (22min), bovenstaande bij 18e min:
  https://www.youtube.com/watch?v=ih-5u3OSfhc

 33. Het is al duidelijk: vaccinatieplicht hier ook vanaf 1/2. We ontkomen er niet aan. de spuiten zijn besteld en hij moet ze kwijt. Het leven wordt dan voor veel mensen onmogelijk.

  Dit kan nog jaren doorgaan zo lang mensen niet op zoek gaan naar de ware agenda van onze regering en EU.
  Ik verwacht veel zelfmoorden volgend jaar (zijn er dit en vorig jaar ook al natuurlijk, maar als de plicht er is, dan houdt het op voor velen ben ik bang…….).

 34. Pieter schreef: 14/12/2021 om 2:42 am | In reactie:

  06_06_2+0+2+2=6 (= “666”)
  Wordt dit een belangrijke datum? (dus 6 juni 2022)

 35. Xander, hier is de link naar een drie uur lang interview/podcast van Joe Rogan met Dr. Peter McCullough, hart specialist/internist uit Texas. Misschien jou wel bekend.

  https://open.spotify.com/episode/0aZte37vtFTkYT7b0b04Qz?si=AGTwRFDLQ9updZQ9TiG_OQ

  Drie uur lang bijna maar de beste podcast ooit als het op COVID 19 uit komt. Dr. McCullough heeft backup data meegenomen voor al zijn beweringen. Joe Rogan is de populairste podcast maker in de VS. ik weet niet of je een methode hebt om al die waardevolle informatie te vertalen naar het Nederlands maar het zou prachtig zijn als dit kon. Die hele COVID mikmak wordt door deze bijzondere hartspecialist volledig met de grond gelijk gemaakt. Schitterend werk. Iedereen moet dit zien. Wereldwijd.

 36. Je moet eens zien wat voor beeld ze voor de UN hebben geplaatst, dan weet je genoeg.

 37. Het lijkt onderhand één grote massa coronapsychose dat alom heerst en Nederland één grote open inrichting. De ratio en gezond verstand is bij velen in niemandsland beland. Tijd voor psychofarmaca tegen schizofrenie en alle denkbeeldige wanen. Daar valt voor de farmaceuten ook nog heel veel geld aan te verdienen.

 38. In schoolboeken staat het ook al lang hoor, zelfs op de eerste bladzijden: ‘Het huidige wereldprobleem is overbevolking’. En als je niet beter weet, dan hoop je maar dat de overbuurman eerder gaat. Scheelt pensioenfonds dekkingsgraad en geeft jou meer bestaanszekerheid…. (not). Dus waarom waarheid verlangen? Maar zo rationeel denken de gewone mensen niet, die zijn simpelweg gehersenspoeld inderdaad. Hebben alle verantwoordelijkheid voor hun gezondheid uit handen gegeven aan systemen. En de wolven in schaapskleren nemen hun zaken waar, want die denken wel!

 39. Oversterfte..media heeft het over toeval.. Leuk als de ” toeval ” ook lang aanhoudt..
  Deze Frank…hoort bij de zelfstandig nadenkenden. Ik ben ervook zo een. Nooit vatbaar geweest voor reclame. Niets ervan bleef bij mij hangen. Je gaat er zelfs van achterlopen… Was wel erg laat met de smartphone, ga nog steeds niet naar de fitness, of hardlopen. Allemaal modeverschijnselen..daar doe ik niet aan mee. Corona-angst…daar doe ik niet aan mee. Had wel een inside infomation: God vindt het ook niet zo’n probleem…ik mocht me niet druk maken erover. Kijk maar op YouTube enz. naar de profeten van nu…
  Hebben die het ooit over klimaatverandering gehad? Oorlog met Rusland? En meer van dat soort dingen zijn niet de echte zorgen..
  Wel: de covid leugen wordt ontmaskerd ..Robin Bullock..en meer…

 40. Helemaal eens met deze Frank en Xander.
  Geloof er ook niet meer in. Het is werkelijk hopeloos gesteld met vele burgers in welke sector ze dan ook werken. Misschien moeten alle niet geprikte het werk maar gaan neerleggen kijken wat er dan gaat gebeuren. Ik sta in ieder geval wel bijna op dat punt.

 41. Bij corona is gelijk aan griep de meeste (over)sterfte onder bejaarden 70+
  De meeste besmettingen bij hoogbejaarden zijn bij hen die gevaccineerd zijn.

  Er wordt in dit land dus met miljarden gesmeten voor nutteloze vaccins en het sociale en culturele leven is kapotgemaakt door grijze pakken en uniformmansen die daar niet van houden.
  Dan kan je beter op een tropisch eiland op een wit strand met blauwe zee en een waterval zitten, dan ook het politieke gekneuter over bij voorbaat mislukt klimaat- en woningbouwbeleid aan te horen (en te moeten ondergaan).

  Maar misschien is de natie na de winter door de populatie hoogbejaarden heen en hervat het leven als bij een gewone griepgolf. Tot er weer voldoende hoogbejaarden zijn. En uiteindelijk sterft iedereen op zijn tijd.

 42. Wie beschermt de patient tegen de zorgmedewerkers? Ze hebben het in de zorg altijd over de agressie van de patient naar de zorgmedewerkers toe maar er is, ik ben helaas ervaringsdeskundige, veel geweld naar de patienten toe. Dit is ook het geval bij de politie. Wie beschemrt de burger tegen het geweld van de politiemedewerkers? Zelfs een drager van de Willemsorde, die een plasje doet in het openbaar omdat hij een blaasaandoening heeft is niet veilig voor agenten De arme man heeft door dat buitensporige politiegeweld bij zijn aanhouding blijvende schade aan zijn polsen overgelouden.Wie beschermt de burger tegen de waanzin en het geweld van de ambtenaren? Alle agressie de schuld van de patient of de burger? Zeker weten dat de patient en de burger geen zin in het geweld van deze machtsmisbruikers hebben en dan uit zelfverdediging zo reageren. Wie heeft dat geweld en de agressie dan uitgelokt? De verruwing van de maatschappij is gekomen doordat zowel de patient als de burger niet voor vol worden aangezien door mensen die vanuit een machtspositie handelen.

 43. “Ik niet. Ja een drukke IC. Die is altijd druk tijdens griepseizoenen”

  Wel raar dat hem niet opgevallen is dat het corona seizoen duurde van september 2020 tot en met mei 2021 (herfst+winter+lente). En welke impact dit heeft op de werkdruk van IC collega’s.

  Normaal loopt het seizoen van december tot en met maart met de piek in januari-februari. (Winter)

  Vervolgens heb je dan 9 maanden i.p.v. 4 maanden om achterstanden weg te werken. Dat moet die Frank toch opgevallen zijn zou je denken.

  Jammer om te horen dat iemand van de ccu de werkdruk op de IC zo bagatelliseert.

 44. Goed artikel. Bill Gaatjes is is inderdaad alleen maar een verkoper, een heel goede dat wel – hij kan een berg mest aan iedereen verkopen, met de verzekering dat ie lekker ruikt – maar niet meer dan een verkoper. De vaccinatie branche waar hij in investeerde leverde hem al dertigvoudig winst op.

  Er is een manier om dit te beëindigen: politici zijn bereid om hun positie te wijzigen als er iemand voorbij komt die ze een uitweg biedt. Zorg dat je BG voorbij kunt streven met een alternatief. Dat houdt in dat je onmetelijke rijkdom voor de Nederlandse schatkist moet kunnen creëren, dat kan maar het kost moeite. Maar het kan wel, denk aan de Gouden Eeuw, de nekslag voor de Spaanse Kroon.

  Sommige crypto valuta zouden alle EU staten in een klap los kunnen maken van de hele EU. Zijn er 15.000 plus.

 45. Die Frank heeft helemaal gelijk, het is eigenlijk het verhaal van de keizer zonder kleren.
  Dat de mensen massaal in deze waanzin trappen is te droevig voor woorden.
  Ik vraag mijzelf af hoever de gevaccineerden volgend jaar om deze tijd in de shit zitten, het worden interessante tijden, dat dan weer wel, maar blij ben ik er niet mee.

 46. Artsen ontpoppen zich in rap tempo, als de meest walgelijke en domme groep academici. Tijdens hun studie worden ze al volledig geïndoctrineerd door Big Pharma en niet geleerd om zelfstandig en dus kritisch na te denken. Ze zijn de perfecte groep om mensen te manipuleren en te misleiden en dat doen ze op grote schaal inmiddels. Vraag eens aan je huisarts waarom je je zou moeten laten injecteren tegen Corona en je krijgt het domme antwoord dat zulks het advies is van de Ned. Ver. van huisartsen. Luister niet langer naar deze dociele dombo’s. Kies een holistische huisarts.

 47. Een vreedzaam NEE lees ik hier al een aantal malen. We ziten nu weer 4 jaar opgezadeld met hetzelfde tuig in Den Haag. Het enige dat helpt vrees ik is de “dames” en “heren” een daverende holschop geven.

 48. Uit mijn hart gegrepen, de vergelijking met kanker.
  Waarom wordt niet dagelijks gemeld bij hoeveel mensen kanker is vastgesteld en hoeveel mensen er aan zijn overleden? Mensen hebben geen referentiekader. Kanker is echter vele malen dodelijker dan Corona. Dus als je dit soort info van het corrupte RIVM blijft afvuren op mensen, zullen ze gaan denken dat Corona wel heel ernstig zal zijn. En laten er nu fors meer mensen aan kanker overlijden dan aan het killervirus Corona. Wat dat betreft spelen de MSM gewoon een smerige rol. Perceptie is iets anders dan waarheid. En politici gaan mee in dit verziekte spel.

 49. Xander, het is afschuwelijk inderdaad. Maar houd goede moed, want het kan niet anders of deze vreselijke leugencampagne wordt toegelaten door God. Waar het om gaat is dat je ervoor kiest om aan de goede kant te staan. Dat kan betekenen dat je, als het zo door gaat, er het leven bij in kunt schieten. Zo heavy is deze tijd, zo afgedwaald van God.

  Maar blijf de leugens in het licht stellen, aan het licht brengen. Strijd de goede strijd. In de hoop dat sommigen nog zullen luisteren. Maar droevig blijft het, hoe dan ook.

 50. Aan het begin van de “pandemie” moest ik denken aan de film “the green mile” daar ging het over twee kleine meiskes die werden misbruikt en later vermoord, de manier hoe de pedofiel de meisjes stil hield was dat wanneer het ene meisje een kik zou geven dat hij dan dreigde de andere te vermoorden m.a.w ze werden verantwoordelijk gemaakt voor elkaars dood.En zo were they killed by the love for each other.

  Dit smerige ronduit criminele gedrag wordt nu vergelijkbaar door overheden wereldwijd gebezigd door mensen in een bubbel van angst te houden en voor de liefde voor elkaar, elkaar ook in houden immers, je werk, sociale netwerk staat op het spel of nog erger, jij wordt verantwoordelijk gehouden voor de ziekte van de ander, wat nooit bewezen kan worden, maar men ineens simpelweg van uit gaat want de tv zei ……
  Kortom het is je reinste satanische redeneren maar het is en blijft een leugen , wat mij betreft is er van een pandemie (in de werkelijke betekenis van het woord) geen sprake en de kwetsbaren zullen altijd blijven sterven wanneer er een golf van griep rondgaat zoals dat al honderden jaren het geval was. De maatregelen hebben bewezen van geen enkel nut te zijn en de hele poppenkast is dan ook te degraderen tot een puur politiek spel die alles weg heeft van maffiapraktijken (je moet ons betalen voor de zgn bescherming anders zwaait er wat)
  Het gat ze maar om 1 ding en dat is het voor elkaar krijgen van 100 procent desnoods afgedwongen afname van de prik, met als gevolg dat er nog vele zullen volgen.Ach en verder speelt natuurlijk geld en macht de sleutelrol.

  Gelukkig heeft iemand zo veel macht als dat men hem geeft, maar dat t zo makkelijk zou gaan sta ik nog steeds verbaasd van, waar ik het meest bang voor ben is dat het zodanig ingeburgerd raakt dat men de maatregelen logisch is gaan vinden of zelfs “normaal” , en de leugen blijft steunen.

 51. De niet meer onder een noemer te plaatsen regering heeft echt alle roeiboten losgegooid!

 52. Elke dag hoor je op televisie en radio niets anders meer, zoveel besmettingen, ze nemen toe, dan nemen ze weer af. Wat ik mij ook afvraag is de langdurigheid van deze pandemie, en volgens vele geleerden zullen er mee moeten mee leven. In België was er zelfs een ziekenhuis in het Luikse dat zijn spoeddienst stopzette omdat ze niet genoeg verpleegkundige hadden, ze waren allemaal op de covidafdeling en heel vermoeid wat het duurt nu al twee jaar. Na dreiging van de dienst volksgezondheid ging de spoeddienst terug open. Volgens mij kan dit niet blijven duren. Die verzonnen verhalen rond dit virus moet stoppen, we moeten toch ook leren omgaan met verkoudheden?? Shalom

Comments are closed.