Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin’

Hang de vlag uit, want deze persoon is nu ècht beschermd. (Afbeelding; (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Officiële cijfers Denemarken: 91% Omicron besmettingen in gevaccineerden = nieuw bewijs dat de Covid injecties het immuunsysteem beschadigen – GSK heeft eerst ‘plant based’ Covid vaccin ontwikkeld

—————————————————————————————————————————————–

Het nieuwe Covid-19 vaccin van Novavax wordt gepromoot als traditioneler en daardoor minder schadelijk dan de bestaande ‘grote vier’ injecties, maar is dat wel zo? Concurrent GSK zegt inmiddels het allereerste ‘plant based’ vaccin te hebben ontwikkeld. Hoe zit dat in elkaar, en wordt ook bij dit nieuwe product de normale jarenlange testperiode overgeslagen, om mensen ‘live’ als proefkonijn te gebruiken? Immunologie expert Pierre Capel gaat in zijn laatste video dieper in op Novavax, maar is helder in zijn conclusie: ‘Omicron is de echt goede vaccinatie.’ Volksimmuniteit ontstaan door massale besmetting met deze amper ziekmakende variant is volgens hem DE oplossing.

Novavax maakt van lichaam geen spike fabriek

Novavax is een zogenaamd recombinant vaccin, zoals Capel drie dagen geleden in een Bitchute video uitlegde. ‘Dat wil zeggen dat de genetische informatie van het (toxische) spike eiwit niet in jouw lichaam wordt ingebracht, maar in een (baculo)virus. Dat wordt in een laboratorium op bepaalde (insecten)cellen (motten – X.) gekweekt. Die cellen produceren het spike. Grote verschil tussen Novavax en de andere die nu worden gebruikt: niet jij maakt het spike, maar het spike is al gemaakt en wordt met een adjuvant toegediend. Zo wordt het een tamelijk klassiek type vaccin.’

Maar welk spike wordt via die celkweek aangemaakt? Dat is het Wuhan-Hu-1 spike, met in totaal 6 mutaties om het te beschermen tegen afbraak in het lichaam en het goed aan de ACE2 receptoren te laten binden. ‘Als je het in jouw lichaam gaat aanmaken, wordt overal die ACE2 receptor gebonden en geblokkeerd en gaat er vreselijk veel mis (zoals we met de Pfizer, Moderna, Janssen shots kunnen zien). In het geval van Novavax wordt het gemengd met adjuvant Matrix-M.’ Dat zijn nanodeeltjes bestaande uit cholesterol, fosfolipide en Quillaja-saponinen (zeepstoffen), waar het spike is ingestopt.

Lockdown voorkomt NIETS, al helemaal geen Omicron

‘Dit is een standaard vorm van een adjuvant in een vaccin,’ vervolgt Capel. Het oude Wuhan spike is echter al zo’n 20.000 keer gemuteerd. De Omicron variant verschilt dan ook hemelsbreed met dit originele Wuhan spike (virus). ‘De bindingskant is totaal maar dan ook totaal veranderd, waardoor die veel besmettelijker is (70 keer snellere vermenigvuldiging dan de Delta variant), maar ook veel minder ziekmakend.’

Omicron nestelt zich namelijk in de bovenste luchtwegen (bronchiën), en niet in de kwetsbare longblaasjes. De infectie in de longen is volgens officiële metingen zelfs 10 keer lager dan de Delta variant. Bij uitademing neemt Omicron een slijmlaagje mee, waardoor het zeer stabiel is en heel lang in de lucht kan blijven hangen. ‘Een lockdown heeft hier he-le-maal niets mee te maken, en voorkomt NIETS,’ onderstreept de immunologie expert dan ook. (Kortom: de kerst lockdown is niets anders dan pure pesterij, en wel van het schadelijkste soort. -X.)

‘Omicron de echt goede vaccinatie; Novavax werkt er amper tegen’

‘Novavax heeft dus niet van die vreselijke bijwerkingen, omdat het spike buiten jouw lichaam wordt aangemaakt, en er niet in,’ vat Capel samen. ‘Het heeft tamelijk klassieke adjuvanten, en dat is ook nodig. Er worden ook T-cel immuniteit en antistoffen opgewekt in de goede hoeveelheden. Alleen omdat het een verouderd spike is, heeft het in neutraliserende zin erg weinig werking op Omicron… Baat het niet dan schaadt het niet; het kan een klein beetje werking hebben, maar niet gek veel.’

‘Omicron verspreidt zich als een dolle, en daar mogen we heel blij om zijn omdat het veel minder ziekmakend is. Maar Omicron is de echte goede vaccinatie. Dan krijg je dus prima (volks)immuniteit… Realiseer je dat natuurlijke immuniteit tegen Covid meer dan genoeg is en het vaccin in principe niet nodig is, en dat als je erg ziek wordt er gewoon medicatie is (met name het verboden / onderdrukte Ivermectine). Al die flauwekul (van de regering) die nu zo idioot wordt voorgesteld, daar hebben we het een andere keer over. Maar in de media ziet Omicron er zo uit, en in de werkelijkheid zo:’ Kijk voor de zeer treffende afbeelding naar zijn video (9 minuten):

‘Ik hoop dat deze informatie u wat rust geeft,’ besluit hij (1). Wellicht geldt die rust wat minder voor vaxxers, want uit een officieel Deens overheidsrapport (van het Statens Serum Institut) blijkt dat 91% van de Omicron ‘besmettingen’ in gevaccineerden plaatsvinden. Nu is Omicron weliswaar ongevaarlijk, maar het toont wel opnieuw de harde waarheid aan dat de Covid injecties niet alleen geen bescherming bieden, maar daarnaast het immuunsysteem juist verzwakken en beschadigen, zoals in tal van eerdere onderzoeken al is vastgesteld, en onlangs is bevestigd door het UK Health Security Agency.

Novavax minder onschadelijk dan wordt gedacht

Op 1 april 2021 legde Novavax R&D president dr. Gregory Glenn tegen CNN uit dat bij de ontwikkeling van hun vaccin nooit een intact virus is gebruikt, maar enkel op het internet gepubliceerde genetische informatie. ‘We never touched the coronavirus itself.’ En waarom niet? Omdat ze het (vermeende) virus zelf niet hadden. Met andere woorden: je ontwikkelt een vaccin tegen iets dat je niet eens zelf in handen hebt, maar dat alleen maar op papier (in dit geval het beeldscherm) bestaat. Hoe weet je dan of het überhaupt wel ergens tegen werkt?

Biowetenschappers vragen zich daarnaast af hoe zuiver het Novavax is, hoeveel eiwitten en celdeeltjes van de motcellen in het vaccin achterblijven, en wat die eventueel in het menselijke lichaam gaan doen. En omdat het ingebrachte spike eiwit op een aantal plaatsen is veranderd om het tegen afbraak te beschermen, blijft het dus (veel) langer in ons lichaam rondzweven. Van de andere injecties weten we inmiddels wat voor enorme schade dat inmiddels bij miljoenen heeft aangericht.

(Kijk bijvoorbeeld eens naar deze officiële grafiek: de Covid injecties hebben in minder dan een jaar meer mensen gedood dan alle andere bestaande vaccins in 30 jaar bij elkaar opgeteld. Dit als ‘veilig’ presenteren is dan ook niets minder dan misdadig:)

Verder zijn de gebruikte adjuvanten beslist niet zo onschuldig. De ervaring met andere vaccins leert dat veel mensen de gebruikte zeepstoffen en fosfolipiden immunologisch niet goed lijken te verdragen. Mogelijk nog gevaarlijker is het aangetoonde feit dat nanodeeltjes zich binnen enkele minuten door het hele lichaam verspreiden, zoals Capel ook in zijn vorige video beschreef. Dat betekent dat deze nanodeeltjes met toxische spikes in cruciale organen, het hart en de hersenen terecht kunnen komen.

Kortom: het Novavax vaccin lijkt inderdaad minder schadelijk, maar is zeker niet per definitie onschadelijk. Als dan bedacht wordt dat het feitelijk nutteloos is tegen de huidige varianten, en natuurlijke immuniteit sowieso vele malen beter, sterker en blijvend is, dan is ook dit vaccin volkomen overbodig.

Eerste plant-based vaccin ontwikkeld

Eigenlijk kan op voorhand hetzelfde worden gezegd van het door GSK / Medicago ontwikkelde allereerste ‘plant-based’ vaccin ter wereld (2). De antigenen (virus achtige deeltjes) voor dit nog niet goedgekeurde vaccin, dat voorlopig wordt aangeduid als CoVLP, zijn gekweekt in genetisch gemodificeerde gewassen (zoals aardappelen en maïs).

Volgens Medicago, dat al 20 jaar aan deze technologie werkt, is het voordeel dat de virus achtige deeltjes wel door het immuunsysteem worden herkend en een reactie teweeg brengen, maar geen kern van genetisch materiaal bevatten, niet infectueus zijn en zich niet kunnen repliceren.

De klinische testen met zo’n 24.000 volwassenen in 6 landen, die een effectiviteit van 71% zouden hebben laten zien, zijn weliswaar afgerond, maar normaal duurt het vele jaren voordat onderzocht is of een nieuw type vaccin ‘veilig’ genoeg is om op grote schaal in mensen te worden geïnjecteerd. Het door de WHO genoemde ‘vrijwel verwaarloosbare’ risico dat het vaccin is besmet met een plantvirus dat je gezondheid kan beschadigen, betekent dat die kans wel degelijk aanwezig is.

Bovendien hebben we ook hier weer te maken met een middel dat is gebaseerd op genetisch gemodificeerde cellen, en met adjuvanten die in het menselijke lichaam terechtkomen. En nogmaals: het gaat om vermeende ‘bescherming’ tegen een luchtwegvirus dat statistisch niet gevaarlijker is dan een milde griep en dat razendsnel muteert, en het wetenschappelijk daarom onmogelijk is om er een werkend vaccin tegen te ontwikkelen (nog even los van het feit dat de Novavax R&D president erkende dat virus niet eens in handen te hebben).

Xander

(1) Pierre Capel (Bitchute kanaal)
(2) Washington Post
(3) Afbeelding: Gerd Altmann via Pixabay 

Zie ook o.a.:

22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)
18-12: CDC verwacht vanaf kerstmis 15.000 vaxdoden per week, maar Covid krijgt de schuld ( / ‘Halverwege 2022 wereldwijd minstens 10 miljoen mensen gestorven door Covid injecties’)
16-12: Immunologie expert Pierre Capel: ‘De booster is bloedlink; oversterfte is 40%’ (/ mRNA uitvinder dr. Robert Malone: ‘Covid injecties richten onomkeerbare en onherstelbare gezondheidsschade aan kinderen aan’ )
14-12: UK Health Security Agency bevestigt forse schade immuunsysteem door Covid injecties
09-12: Analist Erik Boomsma: ‘Wereldwijd nu al meer vaxdoden dan Joodse slachtoffers Holocaust’
……………

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Moeke schreef:
  26/01/2022 om 10:25 am

  ‘Ik heb steeds wit, net als Esther ook, voor me als zuiver en alleen Jezus is zuiver en wordt genoemd als wit. Maar mss is dit bedrieglijk wit…..’

  Klopt. Alleen Jezus is door en door zuiver.
  Echter: 2 Kor.11:13-15
  ‘Want zulke lieden zijn valse apostelen, bedrieglijke arbeiders, die zich voordoen als apostelen van Christus.

  ***En geen wonder, want de satan zelf doet zich voor als een engel van het licht***

  Het is dus niets bijzonders als ook zijn dienaars zich voordoen als dienaars van gerechtigheid. Hun einde zal zijn overeenkomstig hun werken.’

  Een hele belangrijke dienaar van de duivel is de bereider van het witte paard met zijn boog.
  Als Christus gekomen is, zou daarna nog sprake kunnen zijn van burgeroorlogen? van zware hongersnoden? van epidemieën? van zielen die geslacht worden ‘om het getuigenis dat zij hadden’?? Dat is namelijk wat volgt in het kielzog van het witte paard.

  Het witte paard is de grote truc van misleiding – de club van de antichrist, de luciferian genootschappen die boven water uitkomen en hun wereldrijk promoten – uitmondend in de verschrikkingen van Openbaring 9 en Openbaring 13. Niet voor niets begint de Heer Jezus zijn Olijfbergrede met ‘zie toe dat niemand u misleidt, want velen zullen komen onder mijn naam en zeggen: ‘Ik ben de Christus’ – en daarna, lees maar verder in Mattheus 24, volgt preciest hetzelfde als in Openbaring 6: volk opstaan tegen volk en koninkrijk tegen koninkrijk (rood paard), hongersnoden (zwart paard) en epidemieën (vaal paard). Dat komt allemaal opzetten ná de opname van de gemeente.

  Maar wij maken de aanloop mee, die overigens al 150 jaar aan de gang is. Want dit is wat ze al die tijd al van plan zijn. Daarom is de evolutietheorie ontworpen (door jezuïeten en vrijmetselaars), daarom zijn vaccinatieprogramma’s voor kinderen ontworpen (door jezuïeten vrijmetselaars) en dat loopt nu uit op een vaccinatieprogramma, het hele leven door. Ze willen iedereen altijd overal kunnen inspuiten.

  Voor ons maakt het overigens niet zoveel uit wie het witte paard precies is, want wij zijn dan toch al weg in de opname. Alleen voor degenen die achterblijven is belangrijk dat zij weten – als er straks miljoenen mensen weg zijn, dan moet alles wat daarna komt en zich aandient als ‘oplossing voor de wereldproblemen’ gewantrouwd worden als de meest verschrikkelijk misleiding van de duivel, die ooit heeft plaatsgevonden. Het onderscheiden van de leugen van het witte paard is voor ‘de grote ontelbare schare’ van Openbaring 7. Daar moeten we nu ook al aan denken en ze vanaf deze kant van de opname proberen te waarschuwen. Ik vind dat dat onze taak is, als volgelingen van Christus.

  Het witte paard is niet de opname van de gemeente want het eerste zegel wordt verbroken in aanwezigheid van de 24 oudsten – een beeld van alle gelovigen die betrokken waren in de opname – naar mijn opvatting gelovigen uit zowel het oude als het nieuwe testament, d.w.z. vanaf Adam. Daarom 2 x 12, van de 12 stammen van Israël (OT) en van de 12 apostelen (NT).

  Hartelijke broedergroet, Peter

 2. Eerste youTube reportage is van Gideon van Meijeren
  Justitie, Veiligheid, Immigratie, Landbouw, Natuur, Binnenlandse Zaken.

  Voeg nog extra YouTube van Gideon van Meijeren.
  https://www.youtube.com/watch?v=gF5aTerrSw0

  Weet dat er zakens gebeuren die weinige echt zien of weten en zie de toekomst niet rooskleurig in en weinige burgers de werkelijke realiteit niet zien en volgzaam in vol vertrouwen nog vertrouwen hebben. Dit gaat er werkelijk voor Nederland in de nabije toekomst, mijn inziens nog veel gaat gebeuren en ook niet aan twijfel, integendeel.

 3. Heb onlangs bij gekopieerde nieuwsberichten, plus deze website ook aan toe voegen, totaal geen probleem meer zijn en voeger ook gebeurde van bepaalde klanten. Ondertussen heb ik steeds bij burgers, naar deze website, telkens regelmatig burgers bekendgemaakt van deze website en dit tot heden. Dit is de normale wereld en geef bij vele onbekende burgers, telkens deze website kunnen raadplegen en nog steeds vermeld aan onbekende burgers.

  Voor al deze moeite word ik goed beloont, maar kijk vele malen verder en hiertegenover is dan de positieve kant van Xandernieuws of moderator en verantwoordelijk.

  Geef opnieuw belangrijk bericht van de Partij van VFD, zich bewust zijn, van de contacten van Devos in Zwitserland en organisator van Devos en Klaus Schaube en WEF-organisatie en Eerste Minister, Mark Rutte – Minister President van Nederland, wel degelijk onderling contact hebben gehad en meermaals. Zich wel degelijk laat beïnvloeden, t.o.v. Nederlandse binnenlandse politiek geen goede zaak betreft en dit nog grote gevolgen zal hebben in Nederland en Europa in de nabije toekomst en volgende jaren.

  Voeg en bewijzen van de Partij van FVD jonge nieuwe partij met hun website en bewijzen zelf kan zien in hun eigen website. Mogelijk zelf ook zou kunnen gebruiken en nu wel bewezen wordt en voordien niets over wilde verklaren, zelf ook al veel zegde en waarom. Voeg tegelijk ook paar, YouTube reportage van opmerkingen in de tweede kamer en Minister – Hugo de Jonge en Rutte bewust zwijgen. Hierdoor tegelijk bewijzen, dat er grond van waarheid zich in bevindt. Anders zou men wel direct op reageren, en dit tegelijk duidelijk opvalt en hierdoor doen of er niets aan de hand is of niet willen horen. Dit is altijd reden voor, om bewust niet op te reageren of er zou totaal niets aan de hand zou zijn en zelf bewijst niet op te reageren op de opmerkingen van Dr. Pepijn van Houwelingen niet te reageren. Hierdoor wel degelijk zelf bewijst, dat zwijgen de beste methode betreft en geen olie op het vuur wens te gooien en tegelijk ook bewust wens te vermijden, altijd bewuste strategie betreft en hoofreden bewust wens te vermijden.

  https://www.fvd.nl/klaus-schwab-leaks-fvd-krijgt-geheime-wef-brieven-boven-water komen.

  https://www.youtube.com/watch?v=cOaPR5tNfHM
  https://www.youtube.com/watch?v=g1qVluFquA4
  https://www.youtube.com/watch?v=0LQJxvL-0Bs
  https://www.youtube.com/watch?v=UylfNMd0dcY
  https://www.youtube.com/watch?v=AdFQCmQtxiI
  https://www.youtube.com/watch?v=opVVbOosAbg

  Heeft men Hugo de Jonge en Mark Rutte te maken in eerste reportage in tweede kamer. Bewust niet reageert of ook bewust niet willen hoeren en ontwijken, is altijd reden voor en nadien, gelukkig kan bewezen worden. Dezelfde bewuste tactiek, nooit reageren en doen of er totaal niets aan de hand is, t.o.v. opmerkelijk opmerkingen, t.o.v. het beleid, bewust niet te reageren, ook altijd de beste tactiek inhoud en meermaals wel degelijk iets aan de hand is.
  Ben geen lid van de Partij van FVD, maar volg deze partij niet op de voet, maar ontdek deze reportage, toevallig i.v.m. andere onderwerpen, vooral van manipulaties van Covid19 en elite en oppermachten, steeds groter zijn geworden en steeds verder in de politiek zijn geïnfiltreerd en dit op onvoorstelbare sluwe en geraffineerde wijze. Wens opmerkelijke ontdekking van ongeveer 16 jaar geleden in nieuws reportage en onbekende persoon, de geheimen bekend maakte en uit de biecht wenste te verklaren bij de reporter op TV van het nationaal nieuws in België. Deze elite organiseren speciale feesten in Europese centrum in Brussel en dit is altijd met vrouwen in huren en altijd belangrijke sluwe geraffineerde praktijken toepassen voor Europese politiekers en van wereldorganisatie uitnodigen en altijd in kamers met spiegels en in het geheim achter de spiegels camera’s worden voorzien en overal afluister apparatuur in het geheim worden geplaatst. Op deze wijze, worden deze belangrijke, Europees beleidsmakers op deze werkelijk wijze, zwaar onder druk gezet, om het beleid, volgens de elite het beleid te beïnvloeden en ook verder kunnen infiltreren ook in wereldorganisaties, sluwe en geraffineerde praktijken toepassen en dit al vele jaren wordt toegepast wordt en dit nooit zal vergeten, hoe het er werkelijk aan toe gaat.

  Zie het Nederlandse boek, met titel – (De onzichtbare macht van de bankiers).nl

 4. @Krit Noot schreef:
  24/12/2021
  Over hoe de veiligheid van de jaarlijkse griepspuit beoordeeld wordt?
  Oordeel zelf maar.
  Dan moet je wel eerst beseffen hoe de jaarlijks weerkerende griepspuit tot stand komt: er zijn meer dan 500 griepvirussen die telkens ook nog eens allemaal muteren.
  Dus hoe kunnen farmaceuten nu weten welk griepvirus zal uitbreken bij het volgende ‘griepseizoen’?
  Antwoord: dat kunnen zij niet weten, zelfs niet bij benadering!
  Dus wordt het elk jaar opnieuw GOKKEN: ze kiezen er een virus uit, ontwikkelen er een vaccin tegen en verlappen dat als griepspuit – tenslotte telt alleen de poen, de winst die er gemaakt kan worden van een intussen ingeburgerde seizoensgriepspuit…of ze werkt of niet is onbelangrijk, of ze tegen het juiste griepvirus is en veilig is of niet is ook onbelangrijk…als de spuit maar opbrengt.
  Overigens was het al zeer vreemd om vast te stellen dat net gevaccineerden met de griepprik toch nog de griep kregen en zelfs overleden.
  En er zijn jaren geweest dat de farmaceuten zelf bekenden dat een ander griepvirus uitbrak dan het virus waartegen hun griepprik dat jaar zou beschermen…..uiteraard begrijpelijk als je gokt tussen 500+ griepvirussen, hoe klein is dan de kans om het juiste virus te raden?!?
  Dus: hoezo is er geen historie bekend? Zeker wél!
  Het is intussen bewezen dat er meer doden vallen bij een seizoensgriep (mogelijk onder de gevaccineerden door een griepspuit voor het verkeerde virus?) dan bij het corona virus, dat OOK een griepvirus is en dus minder dodelijk is dan ze ons willen doen geloven….het coronavirus kan wel dodelijker worden maar dan wel door de vele en onbekende bijwerkingen van de experimentele vaccins en dat zal de volgende jaren nog duidelijk gaan worden.
  Ze mogen voor mijn part nog 1.000 vaccins ontwikkelen, ik hou het bij mijn natuurlijke afweersysteem voor de bescherming van mijn gezondheid en ik vertrouw die knoeiers, die menen voor God te kunnen spelen, voor geen cent.

 5. Beste Xander, zeer interessant is de Duitse dr. Stefan Lanka, hij claimt, op zeer overtuigende wijze, dat er geen virussen bestaan. Ik heb 2 artikelen van hem indien jullie geinteresseert zijn.

 6. “Wereldwijd veel vluchten uitgevallen”
  Kort geleden vroeg ik naar het verschil tussen 1945 en 2022 en 1918 en 2022.
  Volgend jaar gaan er VEEL meer vluchten uitvallen. Het coronavirus is de voorbode van iets VEEL zwaarders…

 7. Mijn idee is om met een nepvariant te komen en te zien hoe de leugenaars door de mand vallen, de leugenaars exposed en het volk weer wat wakkerder.

 8. Veel dank @ ‘Niemandalletje’ en @ ‘Nicole’ ;
  de Niburu site is nu inderdaad gewoon weer toegankelijk.

 9. mieke schreef:
  24/12/2021 om 11:56 pm
  Ter info
  Vanavond laat kan ik opeens niburu.co niet meer bereiken zowel via Google als via Ecosia.
  ————
  @mieke: Correct dat had ik ook. toen keek ik naar de url en zag dat deze met “mail” begon.
  Dit heb ik weggehaald zodat er weer: niburu.co staat. Dan werkt het weer.
  Vreemd dat de url opeens veranderede bij meerdere mensen.

 10. Een fijne Kerst gewenst allen!

  We weten inmiddels wel hoe we vergiftigd worden door onze overheid. Het gaat harder nu. Maar let op, het volgende ligt minder aan de oppervlakte maar is daarom niet minder erg:

  Als uw leven u lief is doe dan dit:
  Boycot vooral Unilever en al hun merken.. echt doen!
  Als alom vertegenwoordiger in de Bilderberg group en Illuminati is hun voedsel echt onbetrouwbaar. U wordt nl. al jaren door hen vergiftigd.
  Nog één? Boycot Shell !
  Ook zij zijn vertegenwoordigd in de Bilderberg en Illuminatie.

  Niet geheel toevallig komen heren als M. Rutte en trekpopke Wobke Hoekstra daar vandaan. Onder de vleugels van CEO’s als Paul Polman en Ben van Beurden hebben zij daar hun vuile truc’s geleerd.

  Er zijn er natuurlijk veel meer, gemakkelijk te vinden met een beetje internet handigheid….

 11. KRIT NOOT

  de veiligheid van de jaarlijkse griepspuit ..

  vergeet alle vaccinaties maar… fauci heeft zelf gezegd dat in de loop van de tijd alles een mrna spuit gaat worden ..

  en

  ook ik heb moeite mijn hersenen af te stellen ten einde de slechtheid van deze mensen te begrijpen en constant te moeten nadenken waar valkuilen zitten en verraad tege jouw mij en homo sapiens sapiens ..

  als ik denk aan vaxxines … dan denk ik in de jaren 60 , de mijne …. en DIE stand van VEILIGE techniek ….. die spuiten waren veilig , getest en hadden heel weinig slachtoffers…en boden bescherming.

  dood of inert virusmateriaal in een zoutoplossing was dat ………

  wie zegt dat tegenwoordig die zoutoplossing niet vervangen wordt door grafietoxide en Poly Ethyleen Glycol……jij heb r geen idee van … en ik ook niet waarmee onze medicijnen vermengd worden …

 12. FRANK,

  “hoe weet je of iets bestaat dat je nooit hebt gezien ..“

  frank … wetenschap is niet het probleem …dat werket wel ….. echter mensen zijn het probleem … leiders graaiers die dit alles hebben voorbereid …en de imbecielen die ineens de kans krijgen om baassie te mogen spelen van hun benefactors die eigenlijk de ondergang van civilisatie willen … en er op wachten totdat de imbecielen electorale chaos inderdaad voor elkaar krijgen voor hun op legale democratische en daardoor wettelijke manier…

  dat is het probleem.

  democratisch gekozen commerciele corruptie als politiek en wettelijk beschermd buisness model .

 13. o-micron en delta variant zijn samen een delta driehoek met rondje (de o micron) erin het VRIJMETSELAARS symbool.
  Ze knallen het recht in ons gezicht.
  Doel: Mensen injecteren met dodelijk gif, waarna ziek. Vervolgens een (niet-bestaand) virus de schuld geven van al die volle IC’s vd ziekenhuizen.
  Kortom : Heel knap gewoon oorzaak en gevolg omdraaien!!

  N.B. Het eerste virus moet nog aangetoond worden met de puur wetenschappelijke postulaten van Robert Koch.

 14. Onder het motto ‘geduld is een schone zaak’ is het nu zo langzamerhand wel echt duidelijk dat de wakkere medemensen er goed aan hebben gedaan om zich niet te laten pushen om een experimentele injectie tegen de griep 2.0 te nemen, met alle gevolgen van dien (zie oversterfte, welke volgens het RIVM’ onverklaarbaar’is………)
  Ik heb geen universitaire opleiding, maar mijn onderbuikgevoelens blijken toch telkens de juiste conclusies te geven op dit totale nonsensverhaal.

  Ik leef zoals ik altijd heb gedaan, ik waardeer, respecteer, en heb mijn naasten lief.
  Of ze nu wel of niet zijn gemanipuleerd door de overheid en de MSM, ik geniet van elke dag en weet zeker dat er een eind gaat komen aan deze totale gekkigheid…………. 🙏

 15. Ter info
  Vanavond laat kan ik opeens niburu.co niet meer bereiken zowel via Google als via Ecosia.
  De boodschap is iets van FORBIDDEN en dan een paar gecijferde coderegels.

  Dus ik ben benieuwd. En blij dat Xandernieuws nog wel in de lucht is.
  Heb het NOS Journaal vanavond namelijk gehoord, over nu keindjes van 0 tot 4 jaar zelfs ook geïmpliceerd in het hele Corana theaterstuk.

 16. Na het lezen van dit artikel over Novavax ben ik benieuwd hoe de veiligheid van de jaarlijkse griepspuit door jullie beoordeeld wordt. Deze wordt ieder jaar opnieuw ontwikkeld, dus geen historie bekend. Achteraf beschouwd lijkt deze wel veilig te zijn.
  Ik heb in ieder geval de laatste 10 jaar niemand de veiligheid in twijfel horen trekken, maar toen was ik wel minder actief op alternatieve media.
  Is de veiligheid van de griepspuit hier op XN ooit in twijfel getrokken?

 17. Hoezo pesten van Rutte? Ze moeten kosten wat het kost die booster in mensen injecteren. Daarnaast willen aan de hand van die booster in februari kunnen zeggen, “we kunnen enkel weer alles open gooien als iedere winkel meewerkt aan de QR, het is te risicovol om het zonder te proberen” blablabla, Al zou er morgen een wondermiddel op de markt komen dat in 1 dag alle coronavarianten uitwist, dan nog zal dit TUIG haar plannen doorduwen.

  Massaal NEE zeggen, en elke vorm van meewerken per direct staken. Negeer deze mensen, ik kots op ze!

 18. Slotconclusie van de hele coronahoax:
  De mens kan niet tegen zijn Schepper op.
  De pharmacie is een ’total failure’ gebleken.
  Maar nog steeds wil Klaus Schwab als God zijn.
  Een voorloper van het beest, dat sowieso.
  Maar God wilde mens worden.
  In de persoon van Jezus Christus, ‘en zij wikkelde Hem in doeken en legde Hem in een kribbe omdat er voor hen geen plaats was in de herberg.’
  Opgestaan uit de dood, biedt het Kerstkind de volledige mensheid – die gegeven de afgelopen anderhalf jaar als de dood is voor de dood – het eeuwige leven aan.
  Maar nee, mensen blijven geloven in eigen kunnen.
  Nog steeds staat Jezus bij velen buiten.
  En is de spuit binnen.

  Amen, kom Heer Jezus.

  Fijne kerst Xander en ieder die dit leest.
  Dank voor alle informerende artikelen!

 19. Je wordt pas echt ziek van Rutte en de Jonge samen met RIVM en hun Nep-cijfers over Omikron…

  Wat lees ik net in NL ? https://www.nu.nl/

  Er liggen 95 patiënten minder in het ziekenhuis vergeleken met gisteren! Dus?

  En op de IC liggen nu maar 546 mensen, dus 18 minder dan gisteren. Dus?

  Waarom die paniek? Of is het inderdaad pesten van Rutte en CO?

  Hoe zullen die lieden later beschreven zijn in de geschiedenisboeken? Maleachi 3:16-18.

 20. Hoe weet je of iets bestaat als je het nog nooit gezien hebt?
  Dus fragmenten van genetisch materiaal is het bewijs van iets wat je nog nooit ontleed en genetisch onderzocht hebt?
  Hoe kan ik aan een genetisch fragmentje zien dat het van een goudvis is als nog nooit iemand een goudvis heeft gezien en dus ook nog nooit de genetische code van een goudvis heeft weten blood te leggen??
  Men zegt dat dit S spike- eiwit als een sleutel op het ACE-2 receptor past en dus kennen ze wel het enzym ACE-2 dat in het raas systeem voorkomt, dit is namelijk een onderdeel van van ons bloeddruk systeem.
  Men kent dus het AC enzym-2 omdat dit deel is van ons lichaam, en dus denken ze dat ze een virus gevonden hebben dat een soortgelijk tentakel moet hebben als ons eigen AC-enzym-2 omdat de genetische code die ze hebben gevonden lijkt op de erna code van dit enzym.

  Deep genomic sequencing is de methode die ze toepassen om genetisch materiaal op te vissen en categoriseren, de computer AI plakt stukjes aan elkaar en bepaald dan de genetische code van een virus zonder het lichamelijke virus eerst in de hand te hebben.

  Het is heel knap dat je van een paar lego steentjes kunt zeggen dat het afkomstig is van een enorm lego kasteel als je het lego kasteel nog nooit gezien hebt!!

 21. Met deze spuit hoopt men nog wat zieltjes te winnen.
  Voor de rest meer van het zelfde.

 22. blckbx.tv
  VIDEO Geert Vanden Bossche: “Boosters verergeren de zaak” GvdB legt uit; ( video)
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/23/video-geert-vanden-bossche-boosters-verergeren-de-zaak/

  De staat pleegt een coup! Wappies hebben gelijk: samenwerking met Great Reset WEF en ‘permanente verandering’ van dagelijks leven:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/de-staat-pleegt-een-coup-wappies-hebben-gelijk-samenwerking-met-great-reset-wef-en-permanente-verandering-van-dagelijks-leven/

  “Mensenjagers” moeten in Oostenrijk ongevaccineerden opsporen
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/24/mensenjagers-moeten-in-oostenrijk-ongevaccineerden-opsporen/#more-288693

  Hoe het kabinet van Mark Rutte van een succesvolle staat als Nederland een hel heeft gemaakt
  https://zlj13051967.wordpress.com/2021/12/23/hoe-het-kabinet-van-mark-rutte-van-een-succesvolle-staat-als-nederland-tot-een-hel-heeft-gemaakt/
  ( Genoeg is genoeg stem PVV Geert Wilders )

  En dan nog wat cartoons:

  Journalisten vragen, politici antwoorden . . .
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/24/journalisten-vragen-politici-antwoorden-14/

  Wanneer je erachter komt dat je oude politiek een comeback maakt:
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/24/foto-291/

  OMT lid en veel gevraagd ‘deskundige’ bij OP1 prikt voor (heel veel ) geld:
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/24/marc/
  ( Marc bout aan zijn eigen financiele ark)

  Andere reden . . .?
  https://ejbron.wordpress.com/2021/12/23/andere-reden/

 23. Realiseer je dat natuurlijke immuniteit tegen Covid meer dan genoeg is en het vaccin in principe niet nodig is, en dat als je erg ziek wordt er gewoon medicatie is (met name het verboden / onderdrukte Ivermectine

  https://www.ivermectine-kopen.com/

 24. deze “ gewebeveranderungen “ zijn ook in de 1e post mortem van begin dit jaar geconstateerd waar 1 persoon na 1 spuit spontaan dood ging … en onderzocht werd …

 25. ATTENTIE !!

  WETENSCHAPPELIJK BEWIJS BHAKDI UIT EINDE JUNI WEDEROM BEVESTIGD DOOR PATHOLOOG IN DUITSLAND.

  inmiddels is er zoveel wetenschappelijk bewijs dat ronduit de vaxx een misdaad is die met de uitserse middelen bestrafd moet worden ..

  dit slaat op immunepriming zoals hui het uitlegt …. bewijs van overschrijven dna van immune systeem was al uit stockholm en het in het begin van dit jaar gecensureerde bewijs uit india (waarover de indiase regering het proces over is gestart) … myp en peri carditis , trombose bloodklompjes – kristallisatie van bloed .. grafiet oxide , PEG .. allemaal ,, verontreinigingen in de quackccines … alles is er …en nu wederom meer bewijs van de patholoog anatoom die 40 mensen onderzocht die spontaan dood gingen ..
  ( huiveringen over mijn rug ..kippevel blijft …)..

  https://pathologie-konferenz.de/

  vergeet de 2 pdfs op de site niet aan je documentatie toe te voegen ..

  https://www.bitchute.com/video/sGrAzecH1kxn/

  https://doctors4covidethics.org/blog/

  Im pathologischen Institut in Reutlingen werden am Montag, den 20.09.2021, die Ergebnisse der Obduktionen
  von acht nach COVID19-Impfung Verstorbenen vorgestellt. Die feingeweblichen Analysen wurden von den
  Pathologen Prof. Dr. Arne Burkhardt und Prof. Dr. Walter Lang durchgeführt. Die Erkenntnisse bestätigen
  die Feststellung von Prof. Dr. Peter Schirmacher, dass bei mehr als 40 von ihm obduzierten Leichnamen, die
  binnen zwei Wochen nach der COVID-19-Impfung gestorben sind, circa ein Drittel kausal an der Impfung
  verstorben sind. Im Rahmen der live gestreamten Pressekonferenz werden mikroskopische Details der
  Gewebeveränderungen gezeigt. Prof. Dr. Werner Bergholz berichtet über die aktuellen Parameter der
  statistischen Erfassung des Impfgeschehens.

  Auf der Pressekonferenz wird zudem das Ergebnis der Analyse von COVID-19-Impfstoffproben einer
  österreichische Forschergruppe vorgestellt, das sich mit den Erkenntnissen von Wissenschaftlern
  aus Japan und den USA deckt. Es haben sich im Impfstoff undeklarierte metallhaltige Bestandteile
  feststellen lassen. Optisch fallen Impfstoffelemente durch ihre ungewöhnliche Form auf.

  Aus den Untersuchungsergebnissen resultieren rechtliche und politische Forderungen so zum Beispiel
  nach unverzüglicher Informationssammlung durch die Behörden, um die gesundheitliche Gefährdungslage
  der Bevölkerung durch die COVID-19-Impfstoffe bewerten zu können. Z.B. können durch Einsichtnahme in
  die IVF-Register frühe Signale eingeschränkter Fruchtbarkeit der Geimpften geprüft werden. Über das
  Krebsregister können Erkenntnisse über das Entstehen von Krebs durch die gentechnischen Veränderungen
  der Virus-RNA gewonnen werden. Eine Aussetzung der COVID-19-Impfungen ist zu erwägen.

  Teil 1:
  Odysee:
  https://odysee.com/@de:d/Pressekonferenz–Tod-durch-Impfung-Undeklarierte-Bestandteile-der-COVID-19-Impfstoffe:b

  Teil 2:
  Odysee:
  https://odysee.com/@de:d/Pathologie_Konferenz_Reutlingen_Teil_2:7

  Max. 3 woorden als accenten in hoofdletters. Mod.

 26. Het volgende virus krijgt een bekende naam , namelijk π ( Pi) wel bekend bij allen met enige wiskundige affiniteit, u weet wel iets met 3,14 en die ronde cirkel .
  Laten we hopen dat dat nog veel licht-sneller rondgaat , over de hele rond der aarde, naar alle 4 hoeken ( 3,14) en dat het niets geen vernietigends meer in zich heeft maar de mensheid geneest van alle door ons mensen bedachte ‘ oplossingen ” ( vaccins, oh dat woord wie verdraagt het nog?) die het kenmerk hebben van de dokters die de bloedvloeiende vrouw uit Markus 5:25 26 alleen maar verder van haar genezing brachten:

  ” En een vrouw, die twaalf jaar aan bloedvloeiingen geleden had, en veel doorstaan had van vele dokters en al het hare daaraan ten koste had gelegd en geen baat had gevonden, maar veeleer
  achteruit was gegaan”….in tweeduizend jaar NIETS veranderd dames heren met uw wetenschap!

  En elke gelovige weet waar we maar niet genoeg mee ‘ besmet ‘ kunnen worden, dank U Koning der wereld en gedenk oh God de ‘ corona ‘ op Uw Schepping, H U M A N U M!

 27. Herstel: Het onderzoek in India n.a.v. een kritische pers, betrof de bouw van een brug en ging niet over betalingen door Big Pharma.

 28. Uitspraak Abbie Osterhaus in OP 1 Praatprogramma :

  Over een bep. tijd ( Werd niet gezegd hoelang het zou duren ) zal het coronavirus een simpel verkoudheidsvirus zijn .
  Is dit een begin van indekken omdat men al de bui voelt hangen ???

  Voor een ieder een Gezegend Kerstfeest gewenst , ook en dat meen ik, voor IC NURSE , alleen jammer dat je niks van jezelf laat horen , dat is een ??????? teken.

  2 jan 2021 opnieuw een protestdemonstratie in Amsterdam, de kentering is gaande !!!
  Kom !!!

 29. Fijne kerstdagen en een vrij 2022!
  Vrijheid
  Vrije keus
  Vrij in woordkeus

 30. Op basis van hoe de Spaanse griep 100 jaar geleden muteerde en uitdoofde heb ik mij niet laten vaccineren tegen Covid-19, maar ben gewoon een beetje voorzichtig geweest. De lijkt nu de juiste beslissing te zijn geweest.

 31. Op persoonlijk vlak krijgt Sam Brokken veel verhalen te horen over mensen die nare bijwerkingen krijgen na de booster. Maar er lijkt een algemeen taboe op te rusten.
  Pfizer wil zelfs zijn geheimhoudingstermijn verlengen tot 75 jaar. Het is niet te geloven wat er allemaal fout zit aan dit idiote coronabeleid. Vooral het totáál negeren van natuurlijk opgebouwde immuniteit is een gigantische misleiding.
  In India is zelfs een onderzoek aan de gang over betalingen aan ministers door Big Pharma. Dit is aangezwengeld door de pers aldaar! En kijk dan hier hoe al die praatjesmakers van de media NIETS doen om vragen te stellen. Want critici zouden enge ‘rechtse’ mensen zijn die niks snappen van wetenschap.

 32. Duitse topviroloog wil 1G als nieuwe maatregelen niet werken: ‘Omikron herschrijft de regels’
  https://www.standaard.be/cnt/dmf20211224_95276658

  Als dat gebeurt, wordt het hoog tijd voor de ‘geëxcommuniceerden’ (mensen die weigeren zich te laten inenten met experimentele vaccins) om prikacties te ondernemen door samen in groep horeca en winkels te gaan bezoeken.
  Wereldwijd is er het afgelopen jaar amper 0,03% van de mensheid overleden aan Covid-19. 
  De draconische maatregelen van de overheid zijn dan ook een leugen-klucht te noemen.

 33. Een ingewikkeld en indrukwekkend verhaal dat vnl. uit nonsens bestaat. Nog steeds sprake van een virus, dat niet bestaat, al dan niet gemuteerd, en van Covid dat niet bestaat.

 34. Ik dacht dat het spike eiwit het gevaar was in plaats van het totale virus.
  Het spike eiwit wordt ook aangemaakt door novavax en al die anderen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-gevestigde-wetenschappers-waarschuwen-nu-dat-spike-eiwit-aangemaakt-door-covid-vaccins-zeer-schadelijk-is-en-dodelijk-kan-zijn/

  Volgens dr. Makowski lijkt het er zelfs op dat alleen het spike eiwit verantwoordelijk is voor de inmiddels beruchte bloedstolsels, en niet zozeer het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus zelf.

 35. Goed gesprek met Sam Brokken, die naar India is gevlucht vanwege de aanhoudende smeercampagnes tegen hem: https://www.youtube.com/watch?v=LNZjsS3IR0k
  Hij vertelt dat hij in een compleet andere corona-wereld terecht is gekomen. Niemand maakt zich er druk als hier. Overheid informeert wel, maar allesbehalve alarmistisch. De pers is er gewoon kritisch en is niet de roeptoeter van het alarmisme. Op de voorpagina van de India Times stond zelfs dat het gevaar van omicron beschouwd moet worden als nepnieuws. Op de voorpagina!
  Ook hij beschouwt omicron als de ideale gelegenheid om licht besmet te worden waardoor massaal weerstand kan worden opgebouwd.
  En dus zijn die overheden weer totaal absurd bezig met hun alarmisme.
  Brokken noemt ook een onderzoek onder vele tientallen landen en staten (ook VS), waaruit blijkt dat er geen enkel verschil in “besmettingen” bestaat tussen gevaccineerden en ongevaccineerden.
  Tevens vertelt hij over de chaos van de cijfers; er is nauwelijks een touw aan vast te knopen en cijfers van eenzelfde week, blijken een week later veranderd te zijn om later weer onveranderd te blijken. Onderzoekers krijgen geen toegang tot de gegevens waarop de cijfers gebaseerd zijn.
  Als hij de cijfers uitsplitst, ziet hij nog steeds dat er onder de 60 jaar nauwelijks een risico bestaat. Maar hoppa, ze gooien weer het hele land op slot i.p.v. te focussen op duidelijke risicogroepen.

  Het lijkt wel of het vooral westerse landen zijn die onder de knoet moeten.
  En dan vindt de premier dat hij strengere maatregelen had moeten nemen. Het is een totale farce. En dan weten ze NU al dat we anders moeten gaan leven!!! ’s Winters op slot of zoiets! Zijn ze gek geworden??

 36. Pfizer sluist 15 miljard dollar door Nederland, ook vaccinwinsten

  https://nos.nl/index.php/artikel/2410678-pfizer-sluist-15-miljard-dollar-door-nederland-ook-vaccinwinsten

  Farmaceut Pfizer heeft afgelopen jaar 15 miljard dollar winst door een Nederlandse brievenbusfirma gesluisd. Een deel van dat geld komt van vaccinwinsten. Dat blijkt uit het laatste jaarverslag van de Nederlandse Pfizer-dochter C.P. Pharmaceuticals International C.V.

  Dat dochterbedrijf zonder personeel speelde decennialang een centrale rol in een belastingconstructie van Pfizer. Zolang het farmaceutische bedrijf – tot de coronacrisis vooral bekend van Viagra – zijn wereldwijde miljardenwinsten in Nederland oppotte hoefde het daar geen winstbelasting over te betalen.

Comments are closed.