Oud hoofd Britse OMT: Stop met massa vaccinaties en behandel Covid als gewone griep

—————————————————————————————————————————————–

Studie naar officiële data in 145 landen bewijst causaal verband: hoe meer vaccinaties, hoe meer (en erger) Covid-19

—————————————————————————————————————————————–

In Nederland stapte Diederik Gommers uit het OMT omdat hij het niet meer eens was met de koers van het regime Rutte, en omdat de twee kopstukken van de beruchte persconferenties het advies van het OMT nogal eens in de wind bleken te slaan. Dr. Clive Dix is voorzitter geweest van de Britse variant van het OMT, en keert zich nu rechtstreeks tegen de massale vaccinatiecampagne. Volgens hem moeten we met Covid leren leven als met een gewone griep. De cijfers en statistieken geven hem al sinds het voorjaar van 2020 gelijk. Covid is nooit iets anders geweest dan een omgelabelde griep, waar sommige mensen heel erg ziek van kunnen worden en zelfs van kunnen sterven, maar wat door 99,85% prima overleefd wordt – als mensen al merken dat ze ergens mee ‘besmet’ zijn.

Dix pleit nu voor een ‘grote herziening van de Covid strategie’, en wil ‘de benadering van de afgelopen twee jaar omkeren.’ Volgens hem moet worden bekeken of met de huidige boostercampagne de kwetsbaren nog kunnen worden beschermd, ‘als dit nog nodig is. Maar massa vaccinatie van het volk zou nu moeten stoppen.’

Alleen kwetsbare groepen zouden met nieuwe ‘klassieke’ vaccins nog moeten worden geïnjecteerd, vindt Dix. Daar kunnen heel veel vraagtekens bij worden gezet, aangezien het nog nooit is gelukt tegen ook maar één luchtwegvirus een werkend vaccin te ontwikkelen. Ouderen een ‘klassiek’ griep- of coronavaccin is op zijn best nutteloos, aangezien zij reeds een afnemend immuunsysteem hebben dat niet (goed) meer kan reageren. In veel gevallen is zo’n injectie dan juist schadelijk of zelfs fataal.

‘Stoppen met testen, behandel het als griep’

De voormalige leider van de UK Task Force vindt ook dat ‘we moeten overwegen het testen te stoppen, en personen (zichzelf) laten isoleren als ze zich niet goed voelen, en weer aan het werk laten gaan als ze weer beter zijn. Zoals we dat in een zwaar griepseizoen doen.’ Deze ‘gezond verstand’ benadering werd al vroeg in 2020 bepleit door topwetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel, maar werd en wordt tot op heden in de wind geslagen.

Dat PCR testen zoals die sinds 2020 worden misbruikt sowieso volslagen onzin zijn, is ook op deze site al zo vaak uitgebreid besproken, dat ik daar nu niet op inga. De fake besmettingscijfers die deze testen opleveren worden enkel gebruikt om de lockdown- en vaccinatie maatregelen te rechtvaardigen.

Niet het virus, maar het ‘vaccin’ is de boosdoener

Het gezaghebbende British Medical Journal constateerde onlangs niet voor niets dat de pandemie alleen op TV en het corona dashboard bestaat, en er geen pandemie van ongevaccineerden, maar van gevaccineerden is. In ‘real life’ is er NIETS bijzonders aan de hand, met uitzondering van de oversterfte die begon toen de valselijk als ‘vaccins’ verpakte genmanipulatie injecties een steeds grotere impact begonnen te maken op de gezondheid van de bevolking.

In Australië zijn in slechts 10 maanden tijd al 12 keer meer doden gevallen door de Covid ‘vaccins’ dan in 51 jaar tijd door ALLE andere vaccins bij elkaar opgeteld (2). En nogmaals: voor een aangetoonde en erkende niet werkende ‘bescherming’ tegen een verondersteld luchtwegvirus, dat met een IFR van 0,05% (tot 70 jaar; incl.ouderen 0,15%) niet gevaarlijker is dan een milde griep.

Uit een onafhankelijke wereldwijde studie naar Covid-19 in 145 landen, gebaseerd op gegevens van het alom erkende Our World in Data, blijkt dat het aantal Covid zieken en doden juist in de landen met de hoogste vaccinatiegraad het grootst is. Er is nu een causaal verband aangetoond tussen de injecties en het voorkomen van (ernstige) Covid symptomen. In feite blijkt dus andermaal dat Covid-19 = ‘Vaccin’. In bijvoorbeeld Groot Brittannië was in december 80% van de aan Covid toegeschreven doden volledig gevaccineerd.

En zoals altijd spinnen de rijksten op deze planeet flink garen bij de ellende die ze bij het gewone volk aanrichten met hun MKB vernietigende lockdowns en hun moorddadige injectiecampagnes. Tussen maart 2020 en oktober 2021 werden Amerikaanse miljardairs $ 2,1 biljoen rijker. Elon Musk, die zichzelf zo graag als een man van het volk presenteert, zag zijn vermogen met maar liefst 751% ($ 209,4 miljard) groeien. Jeff Bezos (+ 70,1%) en Bill Gates (+ 35,1%) moesten het met veel minder doen (1).

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Daily Expose

Zie ook o.a.:

10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden

2021:

29-12: Hulppunt opgericht voor familie van complotdenkers (die keer op keer gelijk krijgen)
24-12: Novavax minder schadelijk? ‘Omicron variant is het echt goede vaccin
23-12: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd
22-12; British Medical Journal: De pandemie bestaat alleen op TV en het corona dashboard (/ Immunologie expert Pierre Capel: Omicron kan redding voor mensheid zijn (en is daarom ramp voor regeringen)
13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
20-11: Ook data UK Health Security Agency wijzen op verwoesting immuunsysteem door Covid injecties
17-11: Amerikaanse nieuwszender: Officiële data onthullen ruim 300.000 Covid vaxdoden in VS
16-11: Uitvinder mRNA tech vaccins: Pas als veel kinderen sterven zullen mensen wakker worden
13-11: British Medical Journal bevestigt: Geen pandemie van ongevaccineerden, maar van vaxxers
10-11: Officials Belgische ziekenhuizen: ‘Bijna alle opgenomen Covid patiënten dubbel gevaccineerd’
08-11: Wetenschap bewijst dat vaccin Covid versterkt, organen aantast, immuunsysteem verzwakt en vaxxers in superspreaders verandert
15-10: Cijfers Public Health England?: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ vaxxers in maart 2022?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.