Nieuw pandemie verdrag geeft WHO alle macht; verplichte vaccinaties vanaf oktober dit jaar

—————————————————————————————————————————————–

WHO insider (20 jaar werkzaam): ‘WHO krijgt al vanaf mei 2022 alle macht over alle landen, niet alleen bij pandemie, maar bij iedere andere ramp of dreiging’  Duits wetsvoorstel: Geen medische zorg meer als je niet ALLE prikken haalt

—————————————————————————————————————————————–

Maskers gaan in hoog tempo af nu de Westerse overheden ondanks de aangetoonde corona-pandemie hoax en de totaal nutteloos gebleken lockdowns, mondkapjes en social distancing hun plannen voor het verplicht stellen van een feitelijk onbeperkt aantal extreem schadelijk gebleken Covid ‘vaccinaties’, gekoppeld aan een wereldwijde QR-vaxpas identiteit, onverkort doorzetten. Het bijgewerkte WHO pandemie verdrag moet in 2024 worden geratificeerd, maar zal volgens een insider de facto al vanaf mei 2022 realiteit worden.

Op 1 maart zijn in Genève de onderhandelingen geopend voor de ‘Pandemie Verdrag’, dat (via het Global Health Centre) wordt gesteund (lees: is gedicteerd) door de Bill & Melinda Gates Foundation en de Amerikaanse miljardair Marcel Arsenault. Het verdrag is gebaseerd op artikel 19 van het VN-WHO reglement, waarmee de Algemene Vergadering van de WHO met twee derde meerderheid bindende maatregelen aan alle 194 lidstaten kan voorschrijven. Dit artikel is in 74 jaar tijd nog maar één keer in werking getreden.

Analisten maken zich zorgen dat dit verdrag kan worden gebruikt om alle landen te dwingen lockdowns af te kondigen, verplichte vaccinaties toe te dienen, en massaal alle data van de bevolking te verzamelen en te centraliseren (bij de WHO). Hiermee ondermijnt het nu in de maak zijnde verdrag, dat in 2024 geratificeerd moet worden, de nationale (grond)wetten, burgerrechten en democratieën (althans, wat daar nog van over is). (1)

Wereldwijde QR-ID

Het zal daarom geen verbazing wekken dat de EU, dat hard toewerkt naar de invoering van een verplichte Europese QR-ID-vaxpas deze zomer, groot voorstander van het project is.

De WHO werkt zelf aan een internationaal ‘Vaccination Credential Initiative’, wat eveneens neerkomt op een vaccinatie ‘paspoort’. Bij dit VCI zijn onder meer Google, Amazon en tal van verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en universiteiten aangesloten. In het VCI bestuurscomité zitten vertegenwoordigers van onder meer Apple, Microsoft en de MITRE Corporation, een met miljoenen overheidsdollars gesubsidieerde research organisatie.

Insider: WHO krijgt alle macht over alle lidstaten

Dr. Astrid Struckelberger, die 20 jaar voor de WHO werkte, 12 boeken schreef en meer dan 180 wetenschappelijke artikelen schreef, zou onlangs inside informatie hebben ontvangen over een WHO spoedbijeenkomst in januari 2022. ‘Het feit dat ze zich plotseling distantiëren van beperkingen is maar een spelletje. De WHO wil namelijk zijn macht fors uitbreiden, en niet alleen in het geval van een pandemie, maar ook bij iedere andere ramp of bedreiging alle lidstaten kunnen overnemen.’

Hiervoor komt er een nieuw Covid-19 verdrag, dat een uitbreiding zal zijn van het pandemie verdrag uit 2005, dat destijds door alle ministers van Volksgezondheid (ook die van Nederland) werd ondertekend. Artikel 9 van dat verdrag voorzag reeds in het overrulen van de nationale grondwetten door de WHO in het geval van pandemieën en natuurrampen.

Sinds de definitie een paar jaar geleden werd veranderd (gebaseerd op de voor dit doel volkomen nutteloze PCR test) kan ieder land gedwongen worden te gehoorzamen aan de WHO richtlijnen. De maatregelen zijn dan verplicht, en niet meer slechts een aanbeveling. Struckelberger: ‘En dat klinkt als macht over het land en de wereld.’ Dit moet vanaf mei 2022 realiteit worden.

De WHO kan dan bijvoorbeeld ook een permanente ‘klimaat noodtoestand’ uitroepen, zoals de VN nog niet zo lang geleden al eens suggereerde. Dat houdt in dat de WHO (en daarmee Bill Gates), de facto de allereerste functionerende wereldwijde dictatuur wordt.

Vanaf oktober verplichte vaccinaties

Duitsland is van plan om op 1 oktober 2022 te beginnen met wat de WHO wereldwijd wil afdwingen: verplichte vaccinaties. De wet gaat – indien aangenomen – voorlopig tot en met 31 december 2023 gelden, maar kan (en zal, zoals we in Nederland inmiddels tegen de 5e verlenging van de corona spoedwet aanzitten) ongetwijfeld permanent worden gemaakt, zeker als bedacht wordt dat in het wetsvoorstel staat dat de regering de vaccinatie-eisen op ieder moment kan wijzigen.

Het Duitse wetsvoorstel lijkt 1 op 1 gedicteerd te zijn door Pfizer / Moderna en Bill Gates. Zo wordt nog steeds beweerd dat een hoge vaccinatiegraad het aantal ‘besmettingen’ verlaagt, iets dat inmiddels in talloze wetenschappelijke studies is weerlegd. Dat het risico op ernstige ziekte wordt verminderd blijkt overal slechts een zeer tijdelijk effect te zijn. Daarna ondermijnen de injecties het menselijke afweersysteem juist, en beginnen dit stapsgewijs te vernietigen.

Als de Bondsdag dit wetsvoorstel aanneemt – en daar ziet het er wel naar uit, aangezien het Duitse parlement net als het Nederlandse niets meer dan een ‘ja-knik’ schijnparlement is geworden -, dan kan de regering besluiten dat iedereen minimaal 6 keer, of hoeveel keer dan ook, geïnjecteerd moet zijn om als ‘gevaccineerd’ te gelden en daardoor een geldige QR-ID-vaxpas te houden.

Geen medische zorg meer als je niet ALLE prikken haalt

Officieel mogen mensen ook een (overigens nauwelijks verstrekt) bewijs van genezing overhandigen, maar dat geldt slechts voor enkele maanden. Daarna zullen deze mensen zich alsnog moeten laten prikken. Uit de tekst komt tevens naar voren dat de injecties een vereiste zijn om je zorgverzekering te kunnen houden. Dat betekent dus géén medische zorg als je niet ALLE prikken die worden voorgeschreven haalt.

En dat er in Duitsland steeds meer weigeraars zijn, blijkt wel uit de cijfers:

* 1e en 2e ‘vaccinatie’ (genmanipulatie injectie): 25% weigeraars;

* eerste boostershot: 43% weigeraars;

* tweede boosterhot: 58% weigeraars;

* derde boostershot: 69% weigeraars.

Dus iedereen die nu denkt: ik ben wel klaar met die 2 ‘vaccinaties’ en die boostershot, die zal als ongevaccineerd gaan gelden, en op dezelfde wijze worden gediscrimineerd en uitgesloten als de ongevaccineerden nu. Deze ‘ongeprikte’ mensen wacht overigens wereldwijd ongekend harde onderdrukking zodra de overheden hun handtekening hebben gezet onder het geüpgrade WHO pandemie verdrag – kernonderdeel van het in vorming zijnde ‘Rijk van Het Beest‘ – en overgaan tot verplichte injecties, die uiteindelijk ook gekoppeld zullen worden aan toegang tot uw bankrekening.Xander


(1) Zeitpunkt via Need To Know
(2) Health Impact News

Zie ook o.a.:

20-02: Nieuw WEF rapport kondigt bijna letterlijk digitaal ’teken van het Beest’ systeem aan (/ Alleen toegang tot diensten zoals bankrekening, gezondheidszorg en reizen als u het juiste gedrag vertoont)
18-02: Cijfers officiële WHO databank: Iedere dag sterven 68 mensen door een Covid injectie
07-02: Amerikaanse media berichten over ontdekking super-HIV in Nederland (/ Officiële Canadese overheidscijfers (immuunsystemen dankzij injecties gedegradeerd tot gemiddeld MIN 81%) wijzen op aanstaande AIDS uitbraak onder volledig gevaccineerden )
07-02: Pierre Capel: 25 Nederlandse wetenschappers zoals Marion Koopmans tonen aan dat ook de boostershot niet werkt
02-02: Analyse: Dit jaar ruim 62 miljoen doden als explosie hartaandoeningen door Covid vaccins aanhoudt
31-01: ‘Ruim 400.000 spontane abortussen door Covid injecties’
21-01: Vaxslachting EU, ook onder jonge mensen: 38.000 doden en 1,6 miljoen met ernstige gezondheidsschade
17-01: European Medicines Agency erkent dat boostershots immuunsysteem verzwakken (/ Ook in schotland: 8 van de 10 ‘Covid’ doden waren gevaccineerd)
16-01: Nederland heeft nu hoogste oversterfte sinds de Tweede Wereldoorlog
10-01: UK Health Security Agency data wijzen op aanstaande massale uitbraak AIDS onder gevaccineerden
03-01: Covid vaxxicide: Amerikaanse verzekeraars melden 40% meer doden in beroepsbevolking


2021:
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)

2020:
21-12:  Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem