Ongevaccineerd in Italië? Geen stemrecht meer en niet meer op kandidatenlijst politiek

‘Deze schanddaden: Uw schuld! U hebt rustig toegekeken en stilzwijgend geduld. Dit is uw grote schuld: u bent medeverantwoordelijk voor deze gruwelijke misdaden!’ Toen over het lot van de Joden, straks over het lot van de ongevaccineerden? (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

‘De Covid tirannen zullen terugvallen op het afslachten van mensen’

—————————————————————————————————————————————–

Al in januari 2020, dus nog voor ‘corona’ überhaupt in Nederland was gearriveerd, schreven we dat de zogenaamde ‘pandemie’ wel eens een voorwendsel zou kunnen zijn voor het oprichten van een tirannieke wereldregering waarin er een compleet einde zal zijn gemaakt aan onze vrijheid, democratie en zelfbeschikking. Hoewel de meeste mensen weigerden te geloven dat het ooit zover zou komen, hebben we deze waarschuwing nog vaak herhaald. Met reden, want kijk maar eens naar de full blown fascistische Apartheid maatregelen die in Europa worden genomen. Zoals in Italië, waar ongevaccineerden nu de toegang tot stembureaus wordt ontzegd, en ongevaccineerden politici en parlementariërs niet meer op de kandidatenlijst van de Democratische Partij worden toegelaten.

Onder punt 8 van de ‘The Great Reset’ van het World Economic Forum wordt met bloemrijke termen over het zogenaamd overeind houden van de mensenrechten het einde van onze democratie aangekondigd. Als het aan Klaus Schwab ligt heeft niemand straks ook nog maar iets te zeggen over zijn eigen leven, toekomst, gezondheid en zelfs lichaam. Zoals bekend staan Sigrid Kaag en Mark Rutte, die Schwabs Great Reset letterlijk als ‘een hoopvolle toekomst’ omschreef, volledig achter deze lang geplande, en nu in uitvoering zijnde technocratische staatsgreep tegen onze samenleving en toekomst.

Geen prik = geen stem

De Italiaanse premier Mario Draghi, die als ECB president met jarenlange negatieve rente eigenhandig een forse nagel in de doodskist van de eurozone sloeg, laat zien wat deze echte agenda van de Covid plandemie en alle beperkende maatregelen is. Nu het Covid paspoort officieel is ingevoerd in de EU, neemt Draghi de volgende tirannieke stap door dit paspoort niet alleen verplicht te stellen voor restaurants, evenementen en het openbaar vervoer, maar ook voor toegang tot stembureaus. Met andere woorden: geen prik = geen stem.

Voormalig premier Enrico Letta (2013-2014) van de Democratische Partij PD, tevens voorzitter van de extremistische pro-EU denktank Institut Jacques Delors, heeft ondertussen aangekondigd dat ongevaccineerden niet meer op de kandidatenlijst worden gezet. Het is een kwestie van tijd voordat de andere partijen in het parlement, en daarna ook andere EU landen, volgen.

‘100% vaccinaties om totale gehoorzaamheid af te dwingen’

De Europeanen hebben dan weliswaar ‘geen vuurwapens, maar ze kunnen op andere manieren terugvechten,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘Deze leiders zijn zo ontspoord en emotieloos, omdat ze niet langer de schijn kunnen ophouden dat ze alles onder controle hebben. Ze kunnen hun schulden niet meer financieren, en kunnen niet bedenken ooit te zullen stoppen met geld uitgeven.’

‘Ze veranderen de economie voor de Great Reset OMDAT het systeem aan het falen is. Het echte doel van 100% vaccinaties is om van de hele samenleving gehoorzame drones te maken ‘ (2).

‘Covid tirannen zullen terugvallen op het afslachten van mensen’

‘Deze Covid tirannen zullen simpelweg moeten terugvallen op het afslachten van mensen.’ Zo worden vrijheidsdemonstranten in het hele Westen overal keihard aangepakt – zoals enkele dagen geleden in Berlijn, toen zelfs oude vrouwen tegen de grond werden gesmeten door de M.E. en een 48 jarige vrouw met knuppels werd doodgeslagen – en door de media als gevaarlijke extremisten, opstandelingen, ‘gevaren voor de samenleving’ en zelfs terroristen en staatsvijanden neergezet.

Als u denkt: waar gaat dit naartoe, sla dan de historische annalen over de vervolging van de Joden door de Nazi’s in de jaren ’30 er nog eens op na. Vervang ‘Joden’ door ‘Ongevaccineerden’, en constateer zelf de huiveringwekkende overeenkomsten. Net als destijds de Joden beginnen non- en anti-vaxxers niet alleen hun vrijheden, maar ook hun banen en posities kwijt te raken. (Zie ook ons artikel van 23 september 2020: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’).

Als mensen niet massaal vreedzaam tegen deze staatsdiscriminatie, onmenselijke uitsluiting en Apartheid in opstand komen, zullen ongevaccineerden op den duur compleet uit de samenleving worden gestoten. Dan dreigt ook een nieuwe ‘final solution’ weer om de hoek te komen kijken: concentratiekampen.

Wie zwijgt, stemt toe

‘Deze schanddaden: Uw schuld! U hebt rustig toegekeken en stilzwijgend geduld. Dit is uw grote schuld: u bent medeverantwoordelijk voor deze gruwelijke misdaden!’ stond op een poster die kort na de oorlog in 1945 in Duitsland werd verspreid, en waarop enkele schokkende foto’s van hele stapels uitgemergelde lijken van Joden waren te zien (3).

Toen onverschillig over het lot van de Joden, nu onverschillig over het lot van de ongevaccineerden? Gezien de houding van de politiek en de schandalige tendentieuze berichtgeving in de mainstream- en social media ( 01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren) gaat het hard die kant op. Zoals ik al vaker artikelen heb afgesloten: de mensheid heeft helemaal niets geleerd van het verleden, en maakt weer EXACT dezelfde fatale fouten als toen. Alleen zal het aantal slachtoffers van Schwab, Gates, Soros en al hun politieke lakeien een veelvoud bedragen van die van Hitler, Stalin, Lenin en Mao bij elkaar opgeteld.

Desondanks is er nog steeds tijd voor een massaal vreedzaam NEE. Tegelijkertijd geldt in onze complete naoorlogse geschiedenis nu meer dan ooit tevoren: wie zwijgt, stemt toe. Of is het geweten van het volk en haar leiders inmiddels al zover afgestompt, dat men het einde van alle vrijheid en deze tot een Endlösung leidende uitsluiting en verwijdering van ongevaccineerden eigenlijk wel een prima idee vindt?

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: Poster verspreid in Duitsland in 1945, kort na de oorlog. WikiMedia Commons, bron  http://vads.ahds.ac.uk/x-large.php?uid=28304 . This file is a work of a U.S. Army soldier or employee, taken or made as part of that person’s official duties. As a work of the U.S. federal government, it is in the public domain in the United States.

Zie ook o.a.:

01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ‘Gelekt document Duitse RIVM: Nieuwe lockdown in herfst en winter’
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
08-04: Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Archief (over de ‘generale repetitie’ in 2009), ter referentie:

2009:
25-11: Top viroloog vindt bewijs dat Mexicaanse griepvirus uit laboratorium komt
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
03-11: Plan voor chippen bevolking via griepvaccinaties al in 1989 in Britse krant
28-10: Plan om populaire websites tijdens grieppandemie te blokkeren
24-09: België schort democratie en burgerrechten op bij grieppandemie
18-10: Duitse politici krijgen ander (‘veilig’) griepvaccin dan de bevolking
16-10: (/ ‘Griepvaccins bevatten ‘Lucifer’ nanochip’)
05-09: WHO ontwikkelt griepvaccin als neusspray en wil 4,9 miljard mensen vaccineren
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
01-09: Uitgelekt document Franse overheid: ‘vrijwillige’ vaccinaties zullen tóch afgedwongen worden
24-07: ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’
26-06: Journalist klaagt VN aan voor poging tot massamoord via vaccin Mexicaanse griep
30-04: VN-wetenschapper vermoedt kwade opzet bij Mexicaans virus
27-04: Varkensgriep: Wordt dit de geplande wereldwijde pandemie?
12-03: Amerikaanse militaire studie uit 1996 ‘voorzag’ griep pandemie in 2009

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Linda: U schreef: Uiteindelijk zullen de gevaccineerden de prijs gaan betalen en er zal paniek/opstand ontstaan. Ik denk dat dan de kans er is om voorgoed met deze misdadigers af te rekenen. U kan wel eens groot gelijk krijgen. Ik reis al 75 jaar bijna dagelijks met het GVB in Amsterdam. Wat hebben die tegenwoordig veel ongelikte beren in dienst! Het is bijna iedere dag prijs. Jammerlijk, triest en treurig dat de meeste passagiers de’r mond laten snoeren met een gehoorzaamheidskapje. Zelf heb ik een vrijwaring met een deugdelijk certificaat door een vaccinatie met een rabbiesvaccin (als het dat ook was?) hetgeen de zelfde schrikwekkende symptomen geeft als het zogenaamde coronavaccin, zoals hartfalen en een Tia. Zelfs met het certificaat op zak word ik geregeld eruit gezet. (waarschijnlijk het gevolg van alfabet-dinges) Schriftelijk beklag bij het GVB heeft geen enkele zin omdat ik steeds met een kluitje in het riet word gestuurd. Min hoop is gevestigd op Reiner Fuellmich! Hetgeen wat u schrijft daar durf ik mijn geld ook op te zetten….en uiteraard de potente medewerking van Xander en nog een paar respectabele.

 2. @ Thomas: 4:50 pm. Helemaal mee eens. Maar ze zullen het niet opgeven, de mensen tegen elkaar op te zetten.

 3. Ik ben nu in italie. Als het ergens relaxed is qua corona regels is het hier. Zelfs niks bij douane laten zien

 4. Als ongevaccineerden de toegang tot de stembureaus wordt ontzegd, dan moet hun ook maar het betalen van belastingen worden ontzegd.
  De slagzin waarmee de Amerikaanse revolutie begon was ‘No Taxation Without Representation.”

 5. Ik heb steeds meer de indruk dat we naar een film zitten te kijken. De slechteriken in deze film spelen hun rol zo expliciet, het ligt er allemaal zo vingerdik op, dat het bijna hilarisch wordt. Het is één grote shocktherapie voor het slapende deel van de bevolking, zeg maar een heropvoedingscursus. Iedereen kan nu zien wat die mensen altijd al van plan waren met ons. Het zal pas veranderen als de 99 % krachtig NEE zegt. Net daarom proberen ze verdeeldheid te zaaien tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Verdeel en heers. Trap niet in die valstrik a.u.b.!

 6. Beste lezers,

  Lees : NOS TT-125 (Teletekst pagina 125 , vandaag)

  ‘Vaccinatieplicht NEW YORK ! (10 miljoen inwoners)

  GR.
  Chris

 7. “ Ik kan niet ligt op het kerkhof …. en ik wil niet ligt ernaast “ ; dat waren de woorden van mijn vader indertijd.
  Ik kan het niet geloven ….. en ik wil het ook niet geloven dat dit de toekomst is. Ik hoop en verwacht dan ook, dat wanneer alles wat op dit bericht van X-ander staat daadwerkelijk gaat gebeuren, de wal het schip keert.
  Bovendien vind ik het ongepast van de redactie om bij tijd en wijle de holocaust erbij te betrekken als voorbeeld. Gemotiveerden die uit principiële reden níet gevaccineerd willen worden hebben dit, als voorbeeld van, niet nodig !

 8. Inderdaad Agenda 21, Pim Fortuyn had dit nooit toegestaan. Was hij er nog maar. Dan stond Nederland er veel beter voor en waren we niet in deze gekte terechtgekomen.

 9. Niets laten injecteren is beslist de beste keus, maar zeker niet voor iedereen even makkelijk.

  Wanneer ¾ van de bevolking braaf de aanwijzingen van overheid, werkgevers, etc heeft gevolgd en voorzien is van de (on)nodige prikjes, zal dat na verloop van tijd gaan leiden tot de hier zo vaak beschreven ernstige medische gevolgen, mogelijk fataal, massaal. Naar mijn verwachting zal dan het ‘gedogen van ongevaccineerden’ omslaan in een stemming gevoed door afgunst (mbt hun gezondheid) wat zal uitmonden in een agressieve samenleving.

  Aldus zal in mijn bescheiden optiek de sociale druk dus enorm gaan worden. Als dat gepaard gaat met ontzeggingen door de overheid van de 1e levensbehoeften wordt het een hard gelach voor de ‘vaccin-weigeraars’. Ben bang dat eventueel aangelegde voorraden, een tuintje, cash geld, enz zal helaas onvoldoende zijn cq slechts een beperkte duur stand kan houden.

 10. Niet bang laten maken. de tijd zal het leren en inderdaad, dat vaccine geef nu al zo veel schaden, dus dat belooft wat voor de toekomst. En wat heeft het voor zin om je wel te laten prikken? Na de 2de , de derde en na de derde de vierde, er zal geen eind meer aankomen en onze rechten zullen ondanks alle vaccinaties verdwenen zijn, tenzij wel allemaal in opstand komen. Denken die mensen die straks voor de derde prik gaan dat ze er gezonder op zullen worden? Dat ze straks weer “alles” mogen? Wat een dwazen. Gewoon rustig afwachten, je niet gek laten maken, accepteren dat je voor langere tijd je niet kan uitgaan, naar evenementen mag gaan of mag stemmen ( is dat nu allemaal zo verschrikkelijk erg?) Uiteindelijk zullen de gevaccineerden de prijs gaan betalen en er zal paniek/opstand ontstaan. Ik denk dat dan de kans er is om voorgoed met deze misdadigers af te rekenen.

 11. Als PVV, FvD, Ja21 enz. Stemmer mag je toch al niet meedoen en worden miljoenen stemmen al niet serieus genomen. Ik leef minstens al 30 jaar in de dictatuur van de meerderheid. ( Waarvan ik zelf nooit deel heb uitgemaakt. Je weet toch dat als verkiezingen iets zouden veranderen, dan waren ze allang afgeschaft.

 12. Stem al jaren niet, op zo’n corrupt systeem, en dan noem je nog Draghi, hoofdverantwoordelijk voor bankencrisis 2008!
  Tot overmaat van ramp zie ik naaste alsmaar zieker worden!

 13. Pierre capel.
  Als iedereen hetzelfde denkt wordt er blijkbaar weinig nagedacht. Waar zijn we nu aan toe?De derde boost en dit nodig nadat spuit 1 en 2 bewezen een heel merkwaardig effect te hebben namelijk het omgekeerde. Als je een antistof hebt die niet neutraliseerd dan kan het virus gewoon blijven infecteren. Maar heb je wel antistoffen die niet de infectie remmen maar deze wel binden aan een viruspartikel dan krijg je echt via een immunologisch proces dat de gebonden antistof niet blokkeerd maar een hele nieuwe infectieroute op poten zet en aanzwengeld waardoor het virus allerlei immunologische cellen en ook andere cellen waar ACE2 receptoren opzitten. Dit zijn er nogal wat daarmee het heleinfectieuze proces juist versterken. Bij besmetting van de gevaccineerde gebeurt het volgende. Ze hebben dus die antistoffen getriggerd door de vaccinatie die niet geremd worden omdat deze genetisch gemodificeerd zijn. Als je dus maar blijft boosten dan ga je steeds meer antistoffen aanmaken die het virus helpen in het nemen van een andere route. Los daarvan heb je het zelf maken van deze spikes een opdracht in genetische vorm door injectie. En dit terwijl het spike eiwit nog steeds zijn biologie kent.Het bindt aan allerlei receptoren. Het akuontencine systeem zit daar en beinvloed heel erg veel. Maar dat spikeeiwit dat jij nu zelf gaat maken en dat heel erg vervelend is bindt ook aan de binnenkant van je bloedvaten en bijgevolg start daarmee ook het stollingsproces (klontervorming). Dan kan je zeggen ja maar het ganse bloedvat slibt toch niet dicht? Nee dat is waar maar de kleine bloedvaten wel en dit mogelijk in ALLE organen. Bloedproppen treden op en verstoppen deze kleine bloedvaten. Je valt dus niet onmiddellijk dood maar het verklaart wel een hele rits aan bijwerkingen nadat je je zo gewillig genetisch hebt laten manipuleren Je kan dus nog een hele tijd in deze verschrikkelijke situatie overleven. Bij de ene gaat het op de ogen zitten, bij de andere op de nieren, bij nog een andere in de hersenen, lever zenuwstelsel noem maar op. Dat komt omdat wat wordt ingespoten gaat circuleren. Het komt dus overal terecht en gaat overal zijn productje ( klonters) aanmaken en dat product is niet zo prettig. Maar je kan er wel jouw vrijheid mee kopen, vrij reizen, vrij theater, festival, restaurant enz. Andersdenkenden nu worden uitgesloten. In de tijd van de Romeinen voor de leeuwen geworpen en de katharen op de brandstapel gezet. Er is dus niets veranderd zoals Pierre Capel zegt.

 14. Even geduld.
  Ze zeiden je neemt het vaccin en je wordt niet ziek. Niet dus.
  Ze zeiden als je het vaccin neemt bescherm je je medemens en draag je de ziekte niet over. Niet dus.
  Je neemt het vaccin en je bent jaren beschermt. Niet dus.
  Gevaccineerd besmet en geen symptomen. Ja dus.
  Je bent ziek zonder het te weten. Ja dus.
  Je bent ziek, gevaccineerd en verwoest je lichaam.Ja dus
  De niet gevaccineerden hebben symptomen en worden beschuldigd van de verspreiding? Ja dus.
  De enige manier om het verband tussen sterfgevallen en vaccinaties te kunnen uitsluiten of bewijzen is autopsie en dat gebeurt opzettelijk NIET.
  We roepen artsen op om een verzoek tot autopsie in te dienen als een patiënt binnen enkele dagen of weken na vaccinatie overlijdt. Het probleem is dat gevaccineerde mensen sterven onder niet klinische observatie. De arts die het lijk onderzoekt, stelt geen verband met de vaccinatie en stelt een natuurlijke dood vast en de patiënt wordt begraven.
  Noodwaarschuwing: Britse regering waarschuwt dat door covid-vaccin veroorzaakte mutaties 2,6 miljard mensen kunnen doden

 15. Met alle waardering voor uw inzet en begrip voor uw standpunten Xander, het is, kort gezegd: te laat.
  Te laat voor een “vreedzaam nee” of een “vreedzaam verzet”, zoals u vaak schrijft.
  Die mening mag u zeker wel zijn toegedaan, Xander, maar naar mijn mening geeft dat niet blijk van werkelijkheidszin over de zéér ernstige toestand waarin de wereld en dan – om allerlei ver-ergende redenen – met name en in het bijzonder het Nederlandse volk verkeert bijvoorbeeld door de twijfelachtige eer van ’s werelds meeste afval te hebben.
  Een aantal dagen geleden heb ik u het voorbeeld van die hongerige wilde beer die je wilt opvreten voorgehouden.
  U mag desondanks natuurlijk in uw mening blijven volharden, dat is uw goed recht, maar, Xander, het station van vreedzame opstand bijv. binnen de politiek zijn wij allang gepasseerd.
  Oproepen tot geweld dan?
  Nee, nimmer, want dit gaat nu nog regelrecht in tegen Gods Woord en dat is nog afgezien van het feit dat u of ik morgen in de cel zit.
  En daarbij: de overgrote meerderheid van het Europese en Nederlandse volk zal zich tégen de ‘opstandelingen’ keren en ronduit àchter de huidige leiders gaan staan.
  De meesten hebben hen immers gekozen! Dit laatste vanzelfsprekend afgedacht van de vraag over eerlijk verlopende verkiezingen in het verleden.
  De politionele \ militaire overwinning voor de huidige machthebbers en ondergang voor de ‘opstandelingen’ zal ontwijfelbaar zeker zijn.
  Dat zou dus vele levens voor niets kosten en bovendien: wat krijg je er voor terug??
  Dus beslist niet geweld, want wie weet wat voor misdadigers en uitschot dan daar aan meedoen!

  Blijft over:
  niet oproepen tot geweld, niet haatzaaien maar GEPASTE berusting tot bepaalde grenzen en anderen met wijsheid proberen voor te gaan.
  En Xandernieuws probeert daaraan zeker te voldoen.

  Hoe moeilijk ook:
  als het mogelijk is, berust er in dat wij tegen onze wil deel zijn van een door allerlei omstandigheden verongelukte generatie.
  Een generatie die er geen besef van heeft dàt ze verongelukt en daardoor geestelijk dood is.
  U begrijpt heus wel: vanzelfsprekend geldt dit níet voor iedereen, anders zou ik mezelf daar ook bij moeten rekenen, alle lezers hier op Xandernieuws, ook u en vele, vele andere getrouwe bekenden.

  Maar u weet toch, Xander, dat wij naar het rijk van het Beest gaan en dat dit niet tegen te houden is?
  Dat weet u toch?
  Dan kunnen wij wel verschillen van mening over een persoon of een alliantie van staten die het Beest voorstellen, maar dat vind ik niet van belang omdat ik uw mening respecteer (en ook nog veel leer van allerlei tekstonderzoeken) en hopelijk u ook de mijne.

  Hartelijke groet.

  U kunt protesteren, zie de vele, door de burgemeesters toegestane, marsen in heel Nederland, die er tot nu toe vreedzaam aan toe gaan. Dus u hoeft niet passief thuis te blijven zitten. Mod.

 16. Mensen toch!! Misleiding en bedrog, blufpoker.
  Laat jullie toch weer niet angst aanjagen met fake nieuws dat de elite opzettelijk via msm leugenmedia verspreidt zodat mensen geloven dat hun loze bedreiging reeds werkelijkheid is!
  Zolang er geen WET gestemd is/wordt in de parlementen, blijft dit een perverse wens van een gestoorde psychopaat om gehoorzaamheid te kunnen afdwingen door angst te zaaien.
  Als er genoeg mensen geloven dat hun stemrecht reeds werd ontnomen, dan pas kunnen ze deze blufpoker ook daadwerkelijk uitvoeren en het stemrecht wettelijk pogen te ontnemen!
  draghi is de nieuwe mussolini, dictator en binnenlandse terrorist.

  Terroristen dreigen met bomaanslagen (die ze soms uitvoeren) om hun doel te bereiken.
  De overheden dreigen, als binnenlandse terroristen, met loze en discriminerende bedreigingen door stemrecht te willen ontnemen/uitsluitingen (en dus pogen gehoorzaamheid af te dwingen uit angst voor een spook dat er niet is) om hun doel: 100% vaccinatie, te kunnen bereiken.
  De italiaanse overheid kan en zal nooit het stemrecht kunnen ontnemen, dat is enkel blufpoker van de binnenlandse terroristische overheid tegen eigen bevolking om 100% vrijwillige vaccinatie te bekomen.
  Net zoals alle europese, binnenlandse terroristische overheden blufpoker spelen door de spoken van loze dreigingen voor allerhande discriminerende uitsluitingen voor ongevaccineerden die ze nooit wettelijk werkelijkheid kunnen maken wegens tegenstrijdig met grondwet en mensenrechten.

 17. Niet alleen in Italië maar ook in andere landen geen bewijs van volledige vaccinatie niet meer op restaurant of café tot plezier van m’n vrouw. Wat in Italië is aan het gebeuren geldt dit ook voor de maffia. De politiek in Italië stelt al niet veel voor, maar dit gaat toch de ver. Europa is meer en meer een dictatuur aan het worden, met de niet gevaccineerde als de nieuwe melaatsen van de maatschappij schandalig. shalom

 18. Ook deze gang van zaken, staan vermeld in de Openbaring van Johannes. We zijn op weg naar de grote verdrukking.

 19. Geen prik= geen stemrecht, baan, opleiding, hypotheek, verzekering, recht op zorg, boodschappen doen, kerkbezoek, contact met familie/ vrienden, bankrekening etc. u mag niks meer bezitten en nergens meer heen en u zult gelukkig zijn aldus Schwab, the prince of darkness

 20. @Icksy Nixx heeft het goed begrepen. Als de Georgia Guidestones juist zijn, en de globalistische elite dus met slechts 10 procent van de wereldbevolking verder wil … in balans met de natuur … Ja, dan moet je zeker vooral verder met die gevaccineerden met covid paspoorten die vrolijk verder gaan met de afbraak van de natuur en welvaart. Het vliegtuig in om te shoppen in Londen, overconsumptie bij supermarkt en restaurants, kuddegedrag bij festivals, lekker met zijn allen leuke dingetjes doen, lekker met zijn allen in de file voor een flutbaan in een kantoortuin … Nou, als de globalistische elite kiest voor deze mensen, dan hebben ze een probleem en is hun project op voorhand mislukt. Nee hoor, de slachting gaat plaatsvinden onder deze groep, de gevaccineerden. Daar is waar voor de globalistische klimaatvaccindictators de winst te halen valt.
  Mensen, begin toch een groentetuin, neem wat kippen en geiten, help elkaar met het opzetten van een paralelle economie door middel van ruilhandel en een eigen munt. Dat is de ware Great Reset.

 21. Merkel verklaarde gisteren in HLN dat ongevaccineerden niet meer naar restaurants, cinema’s, sportcentra enz. mochten gaan …

  In Amerika (volgens Zero Hedge) Link ? Mod. bieden mulitnationals (BLOOMBERG) 150 USD per gevaccineerde en 1.000 USD wordt aangeboden door een andere multinational …Beginnen de globalisten ze “te knijpen” ???! 😉

 22. Stemmen heeft toch al geen zin.
  Na de verkiezingen doet men (politici en overheid) wat men maar wil.
  Dus wat is hieraan verloren?
  Helemaal niets.
  Ik stem al decennia niet, behalve 1x: postuum op Pim Fortuyn.
  Is hij vermoord omdat hij voorkennis had van wat nu plaatsvindt en dit in de weg stond? – Hij zou dit alles nooit hebben toegestaan.

 23. Zou het niet ook zómaar kunnen zijn dat juist de wel-gevaccineerden geen toekomst hebben omdat, zoals nu al is gebieken, het “vaccin” zo overduidelijk lichamelijke schade aanricht? Niet alleen op korte termijn maar misschien ook op langere termijn? Het is immers een experimenteel “vaccin”. Niet-gevaccineerden zullen in ieder geval zeker geen lichamelijke schade oplopen omdat ze geen chemicaliën in hun lichaam hebben laten spuiten. Het klinkt wrang maar……..je kunt je afvragen wie de meeste overlevingskansen heeft. Nog afgezien van de eventuele lichamelijke schade van de wel-gevaccineerden die leidt tot groot en onherstelbaar lichamelijk lijden en invalliditeiteit. En wie moet er dan gaan zorgen voor al die zieken en invaliden ? Jawel…… u raadt het al. Zo maar wat losse gedachten.

Comments are closed.