New York loopt leeg vanwege invoering willekeurige arrestaties en gedwongen vaccinaties kinderen zonder toestemming ouders

—————————————————————————————————————————————–

Stad van ‘Lady Liberty’ verandert pijlsnel in totalitaire World Economic Forum hellhole

—————————————————————————————————————————————–

Dagelijks houden 1300 mensen het linksliberale New York voor gezien en vertrekken naar het rechtse Florida, waar er nauwelijks nog Covid maatregelen zijn en nog vrijheid bestaat. New York is een van de schoolvoorbeelden van de totalitaire ‘Great Reset’ dictatuur die het World Economic Forum van Klaus Schwab aan de hele wereld, maar vooral aan het Westen probeert op te leggen. Gouverneur Kathy Hochul heeft rond kerstmis nieuwe ‘regelgeving’ voorgesteld die niets minder dan tiranniek kan worden genoemd, en waar het Volksgezondheidsraad van de staat binnenkort over zal stemmen. Indien die akkoord gaat is het hek van de dam, want dan mogen mensen op straat willekeurig worden gearresteerd, en kinderen op school zonder toestemming van hun ouders gedwongen worden gevaccineerd.

Burgemeester Eric Adams heeft al meer dan 1400 ambtenaren, politieagenten, brandweermedewerkers en ruim 900 leraren ontslagen omdat ze weigeren te worden geïnjecteerd. Ondertussen wordt je overal waar je komt in New York onmiddellijk agressief bejegend door zelfverklaarde BOA’s en andere gezagsgetrouwe ‘Vaxxistasi’ medewerkers zodra je het maar even waagt je mondkapje een paar seconden te lang naar beneden te laten nadat je een slok van je drankje hebt genomen. In voorheen veilige wijken en straten vinden op klaarlichte dag gewapende berovingen plaats. In Soho werd een dure boutique bestormd en voor zo’n $ 50.000 bestolen.

Gedwongen vaccinaties kinderen op scholen

En dat is nog maar het begin van de ellende, want de nieuwe opgestelde Covid regelgeving van gouverneur Kathy Hochul staat op het punt te worden ingevoerd. Zonder dat parlementariërs erover konden stemmen buigt de Volksgezondheidsraad zich nu over een extreme wet die het de staat mogelijk maakt IEDEREEN willekeurig tot een ‘gevaar voor de gezondheid’ te bestempelen en te arresteren. Bovendien hebben arrestanten daarna geen enkele rechten meer. ‘Dissidenten’ – dus ook vrijheidsdemonstranten – kunnen dan zonder vorm van proces worden opgepakt en opgesloten.

Daarnaast mag de gouverneur het permanent dragen van mondkapjes verplicht stellen, en alle bezoeken aan verzorgingstehuizen verbieden. Bovendien krijgen scholen de toestemming om leerlingen zonder toestemming van hun ouders gedwongen te ‘vaccineren’, en dus ook te injecteren met de levensgevaarlijk gebleken Covid-19 genmanipulatie injecties. De New York State Board of Regents gaat bovendien stemmen over een algehele vaccinatieverplichting voor iedereen.

‘Schwab gebruikt overal gezondheid als middel om Marxisme op te leggen’

‘New York vervalt tot een totaal pandemonium,’ concludeert de Amerikaanse econoom Martin Armstrong (1). ‘Dit maakt deel uit van Schwabs agenda – gezondheid gebruiken als middel om het Marxisme op te leggen.’ Hier nogmaals de authentieke afbeelding van Schwab in zijn kantoor, waar hij een beeld van Lenin heeft staan:

En van deze man voert het Nederlandse VVD66 regime nu zijn complete ‘Great Reset’ / ‘Build Back Better’ agenda uit, die ook ons land stap voor stap in een totalitaire klimaat-vaccinatie dictatuur aan het veranderen is waarin ‘you’ll own nothing‘ (maar het overheid/banken/pharma complex everything, zelfs UW lichaam en UW gezondheid).

WEF kan tot terreurorganisatie worden bestempeld

Armstrong noemt het WEF dan ook een ‘buitenlandse entiteit die als openlijke doelstelling totale controle over de wereld en de omverwerping van de Verenigde Staten heeft’ (alsmede de Europese democratieën, voor zover die überhaupt die betiteling nog waard zijn). Het meewerken aan, en uitvoeren van de WEF-Great Reset agenda komt daarom feitelijk neer op volks- en landverraad, waarvan de uitvoerders in politiek, instanties, wetenschap en gezondheidszorg door een militair tribunaal zouden moeten worden berecht.

Het is daarom goed voorstelbaar dat het WEF officieel tot een internationale terreurorganisatie moet worden bestempeld die vele malen gevaarlijker is dan ISIS, Al-Qaeda, Hezbollah en alle andere extremistische islamitische groepen bij elkaar opgeteld.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

14-02: Altijd al het plan? ‘Trudeau kondigt staat-van-beleg af vanwege Freedom Convoy’
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
10-02: Wordt Trudeau de eerste lakei van Klaus Schwab die ten val wordt gebracht?
04-02: Great Reset faalt nu al: VS en Groot Brittannië starten financiële WO-3 tegen EU
28-01: VN eist nog dit jaar permanente wereldwijde noodtoestand vanwege Covid en klimaat (/ Eerste communistische werelddictatuur moet in 2022 een feit worden)
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?

2021:

27-12: 2022 wordt het jaar van afrekening voor de EU met diepe staatsschuldencrisis
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren|
17-06: WEF topman Klaus Schwab verwacht eind 2021 massa ontslagen en volkswoede
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
12-04: World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven ( / (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?) )
10-04: World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God is’
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen

2019:
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)