Altijd al het plan? ‘Trudeau kondigt staat-van-beleg af vanwege Freedom Convoy’

—————————————————————————————————————————————–

In Europa lijkt oorlog met Rusland het voorwendsel te worden om de Great Reset er definitief door te drukkenUitstel? Rusland kondigt bereidheid van VS/NAVO aan om aan sommige veiligheidseisen te voldoen – Oorlogsvoorbereidingen gaan door: Italië wil duizenden soldaten naar Hongarije / Bulgarije sturen

—————————————————————————————————————————————–

Zoals we al heel vaak hebben geschreven zoeken de failliete Westerse overheden wanhopig naar voorwendselen zoals de Covid plandemie om de communistische ‘Great Reset’ dictatuur aan hun landen op te leggen. Eveneens hebben we er regelmatig voor gewaarschuwd dat grootschalige protesten – hetzij spontaan, hetzij georkestreerd – kunnen worden aangegrepen als voorwendsel om de staat-van-beleg uit te roepen om die Reset van het WEF er definitief door te drukken. Dat lijkt nu inderdaad te gaan gebeuren met het Freedom Convoy in Canada, waar we van meet af aan voorzichtig over hebben gerapporteerd. Premier Justin Trudeau overweegt namelijk om de staat-van-beleg (Martial Law) uit te roepen. In Europa zou een via een false-flag in gang gezette oorlog met Rusland de perfecte gelegenheid zijn voor onze overheden om onze laatste restjes vrijheid te verpletteren. Oftewel: de mokerslag waar we al heel vaak voor gewaarschuwd hebben, lijkt eraan te komen.

De Canadese tiran zou gisterenavond zijn kabinet bij elkaar hebben geroepen voor het eventueel activeren van de Emergencies Act, waarmee de noodtoestand / staat-van-beleg een feit wordt. Vandaag zou hij met alle premiers hierover praten. Als die instemmen, dan kan Trudeau het Freedom Convoy, dat volkomen vreedzaam is verlopen, dat niets beschadigde en dat overweldigende steun van de bevolking geniet, met extreem geweld beëindigen. (1)

‘Tijdelijke’ noodwetten gaan nooit meer vanzelf weg

Sinds 2020 hebben we kunnen zien wat er gebeurt met zogenaamd ’tijdelijke’ noodwetten: die gaan nooit meer weg. Mocht Trudeau zijn land inderdaad in Martial Law storten, dan rest het Canadese volk nog maar één ding om hun vrijheid te herwinnen: hem met alle mogelijke middelenproberen af te zetten.

Helaas lijkt ook zo’n volksopstand annex revolutie hem precies in de kaarten te zullen spelen – tenzij het verzet zó massaal en eensgezind is, dat ook politie en leger de kant van de burgers kiezen. ( Zie ook: 10-02: Wordt Trudeau de eerste lakei van Klaus Schwab die ten val wordt gebracht?).

Parijs: Traangas tegen vreedzame demonstranten

In Frankrijk waren in het kader van de Europese variant van het Freedom Convoy – tot nu toe een slap aftreksel van het Canadese origineel – massale demonstraties die in Parijs met traangas werden aangepakt, waarbij onschuldige gezinnen die op terrasjes zaten eveneens het slachtoffer werden. Trudeaus collega dictator Emanuel Macron zal hoogstwaarschijnlijk in zijn handen wrijven, omdat hij hiermee weer een wapen in handen krijgt om ook in Frankrijk de staat-van-beleg uit te roepen:

Toch uitstel?

Die zou er in heel Europa sowieso op korte termijn kunnen komen indien het de VS /EU /NAVO /WEF elite lukt om binnenkort – mogelijk nog deze week – met een (false flag) operatie in Oekraïne oorlog met Rusland uit te lokken. Nu de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov vandaag heeft verklaard dat de VS/NAVO bereid zouden zijn om te onderhandelen over een aantal veiligheidseisen van het Kremlin (2), zou die door de Westerse globalisten zo wanhopig gewenste oorlog op het laatste moment kunnen worden uitgesteld.

Mocht het inderdaad tot uitstel komen, dan is dat beslist nog geen afstel, en blijft het risico van een grootschalig gewapend conflict dat op de Derde Wereldoorlog kan uitlopen de komende maanden zeer hoog, vooral in april/mei en in het najaar. De NAVO gaat namelijk gewoon door met het opbouwen van zijn militaire macht in Oost Europa. Zo is Italië van plan om duizenden soldaten naar Hongarije en/of Bulgarije te sturen (3).

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Izvestia
(3) Izvestia

Zie ook o.a.:

11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenstee oorlog met Rusland?
10-02: Wordt Trudeau de eerste lakei van Klaus Schwab die ten val wordt gebracht?
04-02: Great Reset faalt nu al: VS en Groot Brittannië starten financiële WO-3 tegen EU
28-01: VN eist nog dit jaar permanente wereldwijde noodtoestand vanwege Covid en klimaat (/ Eerste communistische werelddictatuur moet in 2022 een feit worden)
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

27-12: 2022 wordt het jaar van afrekening voor de EU met diepe staatsschuldencrisis
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)