Great Reset faalt nu al: VS en Groot Brittannië starten financiële WO-3 tegen EU

—————————————————————————————————————————————–

Het ‘Build Back Better’ van de ‘krankzinnige uit Davos’ zal na 2022 totaal mislukken – Alléén protesteren zal een autoritaire communistische dictatuur in Europa niet stoppen

—————————————————————————————————————————————–

De communistische staatsgreep tegen het Westen, zoals wij de ‘Great Reset’ (‘Build Back Better’) van het World Economic Forum sinds 2020 noemen, was na dit jaar sowieso tot mislukken gedoemd, maar begint nu al te falen. Na de Amerikaanse Fed heeft namelijk ook de BoE (Bank of England) de rente verhoogd. De Europese Centrale Bank kan na bijna 8 jaar nul/negatieve rente onmogelijk volgen, want dat zou de toch al wankele Europese economie onmiddellijk doen instorten. Het alternatief levert op een andere wijze echter exact hetzelfde op, en zal de Europeanen, en zeker ook de Nederlanders, mede dankzij de verwoestende Covid- en klimaatmaatregelen in zeer korte tijd extreem verarmen. Geniet daarom nog even van de (schijn)welvaart die we nu nog hebben, want het zijn letterlijk de laatste dagen.

De BoE verhoogde de rente naar 0,5% vanwege de snel groeiende inflatie die rechtstreeks het gevolg is van de Covid plandemie maatregelen. Omdat de ECB al sinds 2014 met negatieve rente de Europese staatsobligatiemarkt heeft weggevaagd (net als de koopkracht, pensioenen, spaargelden en meeste buitenlandse investeringen), kan die onmogelijk volgen zonder een onmiddellijke kettingreactie naar een ongekende crash te ontketenen. De torenhoge inflatie van dit moment is nog maar het allereerste begin daarvan.

De ‘krankzinnige uit Davos’ en zijn ‘Build Back Better’ na WO-3

WEF topman Klaus Schwab heeft volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong ‘de keel van Europa in een doodsgreep’. Via zijn ‘Young Leaders’ programma en andere forums (met o.a. Sigrid Kaag op de ‘loonlijst’, en premier Rutte als overtuigde aanhanger) heeft hij – zoals hij enkele jaren geleden al trots vertelde – tal van regeringen over de hele wereld met zijn volgelingen geïnfiltreerd. Drie bestuursleden van het WEF zitten nu in topposities aan het hoofd van de EU, het hoofd van de ECB en het hoofd van het IMF:

De Federal Reserve en Bank of England verdedigen zich nu tegen de frontale aanval van het WEF op de Westerse economieën en samenlevingen. ‘Hierdoor komt de ECB alleen te staan met negatieve rente, waarmee ze Schwabs meest duistere visioenen voor onze toekomst verdedigen: het einde van democratische overheden en het veroorzaken van de Derde Wereldoorlog, zodat hij ‘Build Back Better’ kan uitvoeren.’ (1)

Armstrong karakteriseert Schab als ‘de krankzinnige uit Davos die de wereld verandert’, en de zoveelste academicus is die het immer mislukte communistische pad van Karl Marx opgaat; het pad waarmee de volken een utopische staat met permanente welvaart en zekerheid wordt beloofd, maar waardoor de burgers altijd en overal exact het tegenovergestelde op hun boterham krijgen, namelijk armoede en onderdrukking.

‘Schwab blijft vasthouden aan het Marxistische geloof dat academici in staat zijn om de wereldeconomie te herontwerpen. Net als Marx gelooft hij dat hij de mentale capaciteiten heeft de wereld te snappen en te hervormen. Hij heeft wereldleiders (zoals Mark Rutte) overtuigd om naar zijn nonsens te luisteren, terwijl bewezen is dat het overal waar het geprobeerd wordt, fout gaat.’

De mens zelf zal voorgoed worden veranderd

‘Maar Schwab heeft hen ervan overtuigd dat het deze keer wel gaat werken, en ze nog meer macht zullen krijgen. Weet één van deze mensen, die incompetent zijn om over de wereld te heersen, iets over hoe de economie werkt? Communisme en socialisme hebben altijd gefaald omdat wij menselijk zijn, en wij geen werkbijen zijn die vanuit een centrale korf kunnen worden gestuurd.’

Dat probleem is bij de huidige elite wel degelijk bekend. Hun oplossing: injecteer mensen onder het valse mom van het bestrijden van een zogenaamd gevaarlijk luchtwegvirus met genmanipulerende stoffen die

1) stapsgewijs hun immuunsysteem verwoesten, waardoor ze totaal afhankelijk worden van boostershots van de overheid, en het daarom niet zullen wagen in verzet te komen, en waar

2) grafeenoxide nanodeeltjes in zitten die zichzelf tot de basis van een soort ‘besturingssysteem’ kunnen assembleren, waardoor mensen via 5G en AI op afstand tot willoze slaven kunnen worden gemaakt. (Zoals u uit onze eerdere artikelen weet is dit beslist géén sf-complottheorie, maar reeds ontwikkelde tech die aangetoond in een aanzienlijk percentage Covid-19 injecties is gestopt.)

Communisme, ook in Nederland: Kennis en ervaring vloeit weg

Zelfs onder de ‘lichtere’ vorm van het communisme, het socialisme (en tegenwoordig ook het neoliberalisme van VVD66), worden voor een gezonde economie cruciale zaken zoals innovatie en vrijheid van onderneming onderdrukt met steeds meer regelgeving, restricties en almaar hogere belastingen.

Ook in Nederland zien we inmiddels in bijna alle bedrijfstakken en instituten waar dit toe leidt: het wegvloeien van kennis en ervaring, een ongeïnteresseerde jongere generatie die vrijwel niets meer uit zichzelf kan en weet (omdat onafhankelijk, creatief en oplossingsgericht denken hen is afgeleerd, en ze enkel nog starre protocollen en voorgeschreven ‘feiten’ mogen volgen), waardoor zelfs standaard taken en werkzaamheden vergeleken met nog niet zo lang geleden véél meer tijd en mankracht kosten, en dan ook nog eens veel vaker fout gaan.

Kortom: de economie en samenleving worden steeds minder efficiënt, en zijn steeds slechter in staat te concurreren en te functioneren. Dit kan niet anders dan op den duur ingrijpende gevolgen hebben voor onze welvaart en ons welzijn.

ALLES zal van burgers en bedrijven worden afgepakt

‘Big Tech zit op één lijn met de duistere krachten om deze wereld te veranderen en al onze vrijheden te elimineren,’ vervolgt Armstrong. ‘Ze annuleren onze vrijheid van meningsuiting om ieder geluid dat het waagt hun ideeën uit te dagen, te onderdrukken. Hen is namelijk beloofd dat ze aan de top zullen komen te staan, zolang ze maar meehelpen het land waar ze juist door de vrijheid konden opklimmen naar de top, te vernietigen.’

‘Is hun denken gecorrumpeerd door geld, of zijn ze enkel Schwabs droom ingelokt dat zij in de veranderde wereld de nieuwe elite zullen zijn?’ (2)

De regeringen zullen – het snel groeiende verzet ten spijt, hoe indrukwekkend dat soms ook is, zoals het Truckers protest in Canada – hun door desinformatie- en misleidingscampagnes verkregen macht over de samenleving nooit uit zichzelf opgeven. Ondertussen geven de overheden vooral in Europa geld uit als water, omdat ze weten dat de ‘Great Reset’ default eraan komt, en in het nieuwe digitale financiële systeem van alle burgers en MKB werkelijk ALLES zal worden afgepakt (Schwabs ‘You will own nothing…’). En met ‘alles’ bedoelen ze ook de zeggenschap over uw eigen lichaam, gezondheid en zelfs uw eigen wil en gedachten.

Volgens Armstrong zal de Covid plandemie om de wereldeconomie te resetten na 2022 echter totaal gaan falen, met afschuwelijke gevolgen. De huidige Westerse machthebbers zullen dan met ongekend harde dictatoriale dwangmaatregelen proberen hun grip op de samenleving en economie vast te houden en te verstevigen. Dit dreigt onnoemelijk veel mensen in diepe armoede en ellende te storten, en onvoorstelbare aantallen slachtoffers te maken (dan moeten we aan een geplande bevolkingsreductie van 25% tot mogelijk 50% denken). De totale ineenstorting volgt dan vermoedelijk eind 2024 – eind 2025.

Een infaam trio dat de hele wereld in chaos wil storten

‘Deze drie mannen denken dat zij het beter weten dan de rest,’ stelt de topeconoom:

Het infame 21e eeuwse ‘antichrist’ trio.

Armstrong: ‘Zij vernietigen de Westerse Beschaving. Tijdens dit proces veroorzaken ze opzettelijk de neergang en het verval, denkende dat ze het op betere wijze kunnen herbouwen. Triest genoeg zorgen ze er zo voor dat China en Rusland dankzij deze dwepers de sterkere economieën zullen worden.’

‘Zij denken dat de wereld alleen dankzij hen zal overleven, zoals zij het zien. Onze computer (Socrates A.I.) heeft de ondergang van hun arrogante grootse visioenen voorspeld. Zij zullen generaties lang worden herinnerd, net als Adolf Hitler.’

Zoals ik in 2020 al eens schreef over onze eigen politici: Als we deze Great Reset staatsgreep als volk overleven, zullen de namen Mark, Hugo en Sigrid generaties lang worden vervloekt, en zal de komende eeuw niemand meer zijn pasgeboren kinderen een van deze voornamen geven.

Alléén protesteren zal niets meer helpen

Alleen protesten, zoals op 7 en 14 februari het Europese Freedom Convoy in Brussel zullen – hoe goed en nodig ook – dan ook niets meer uithalen. Sterker nog: zij zullen door de elite worden aangegrepen om hun doelstellingen er nog harder en sneller door te drukken.

TENZIJ het nog maar net begonnen ‘wakker worden’ met de grootste spoed wordt gevolgd door een actief NEE, dat is een massaal (burgers, bedrijven, en het liefst ook politie en andere ambtenaren) vreedzaam verzet in de vorm van het compleet weigeren mee te werken met ALLE dwangmaatregelen (zoals QR codes en ‘vaccinaties’), het negeren van ALLE verwoestende Covid- en klimaat dictaten, en het uit eigen beweging weer herstellen van een vrije economie en samenleving.

Vooralsnog zie ik nog veel te weinig signalen van dat broodnodige ontwaken. Maar wat niet is, kan mogelijk nog komen. Iedere dag dat de machthebbers hun serie mokerslagen waarmee ze ons er compleet onder willen krijgen moeten uitstellen, is een kans om de verschrikkelijke toekomst die zij voor ons in petto hebben, op zijn minst te vertragen, en misschien zelfs wel te stoppen.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics