Wordt Trudeau de eerste lakei van Klaus Schwab die ten val wordt gebracht?

Een van de bekendste memes over het Canadese truckersprotest.

—————————————————————————————————————————————–

‘Dit is niet enkel een gevecht tegen Trudeau. Hij neemt zijn bevelen aan van het WEF, net als Australië, Nieuw Zeeland en Europa. Dit is een strijd voor de vrijheid van de volken’

—————————————————————————————————————————————–

Vriend en vijand hebben zich er de laatste weken over verbaasd hoe ongelooflijk snel de Canadese premier Justin Trudeau zijn zenuwen verloor door het massale truckersprotest. Met absurde reacties, zoals het labelen van de truckers als ‘nazi’s, antisemieten en homofoben’, en het volhouden dat het om een ‘piepkleine minderheid’ zou gaan terwijl het truckerskonvooi alle records verbrak, maakte hij zich dagelijks steeds ongeloofwaardiger en onmogelijker. Zelfs in zijn eigen partij begint het nu te rommelen. Het AI-model van de Amerikaanse econoom Martin Armstrong voorspelde al jaren geleden een ‘paniek crisis’ in 2022 in de politiek, met Canada voorop. Is het moment van Trudeaus val inderdaad nabij gekomen, en zo ja: hoeveel lakeien en loopjongens van Klaus Schwab – we denken daarbij ook aan ons nationale WEF regime Rutte/Kaag – zullen daarna nog volgen?

Als internationaal erkende topeconoom heeft Armstrong persoonlijk de handen geschud van Schwab en hem in de ogen gekeken, schrijft hij. ‘Ik betwijfel of veel mensen die over hem praten de ware aard van zijn agenda begrijpen.’ Trudeau begon in 2018 de bevelen van Schwab op te volgen, en hetzelfde kan worden gezegd van veel andere Westerse leiders, zoals Rutte en Kaag. Armstrong wijst in dit kader op een WEF video waarin de Australische premier Morrison belooft om met keiharde lockdowns de economie te vernietigen, zodat Schwab zijn ‘stakeholder economie’, ‘klimaatverandering’ en een eind aan alles wat ‘fossiel’ (= welvaart en vrijheid) is, er met brute kracht kan doordrukken.

‘Niemand is gekozen om de Great Reset uit te voeren’

‘Deze gekozen mensen vertegenwoordigen NIET het volk,’ vervolgt Armstrong. ‘NIEMAND heeft campagne gevoerd met deze (Great Reset / Build Back Better) agenda. Om gekozen te worden liegen ze, en dan nemen ze de bevelen van het World Economic Forum aan. Alle landen die hiermee (Covid lockdowns, social distancing restricties, afgedwongen vaccinaties, e.d.) hun volk het hardst hebben onderdrukt worden gestuurd door Schwab!’

Schwab probeert met alle mogelijke macht zijn (Marxistische) economische theorieën aan de wereld op te leggen, en doet dat op veel directere wijze dan Karl Marx. De WEF topman wil net als de communisten totale controle krijgen over alle bedrijven, en gaan bepalen wat zijn mogen/moeten produceren, hoeveel, onder welke voorwaarden, en of ze überhaupt nog mogen blijven bestaan.

Pensioenfondsen leeggezogen voor zinloze klimaatprojecten

Belangrijk onderdeel hiervan is het volledig leegzuigen van de pensioenfondsen. Die van Nederland waren met afstand de rijkste van Europa, maar zijn door het regime Rutte vakkundig – en grotendeels ongezien door de media en het volk – aan de EU en het WEF overhandigd om daarmee de euro overeind te houden en de even kostbare als verwoestende klimaatagenda te financieren, die moet leiden tot een keiharde communistische Europese Superstaat dictatuur.

De Australische pensioenen ondergaan nu hetzelfde lot. Het grootste pensioenfonds gaat volgens de Financial Times € 27,3 miljard ‘investeren’ in Groot Brittannië en EU, volgens Armstrong louter ‘in verliesprojecten (= klimaat/groene energieprojecten), om zo het instortende Europa te helpen en hun eigen mensen te negeren. Natuurlijk geven ze er een andere draai aan, maar er is geen enkele reden om in Europa te investeren nu dat in ernstige (financieel-economische) problemen verkeert.’

‘Grip van Schwab op landen moet worden gebroken’

De Canadese truckers hebben een uitstekende timing, gaat de econoom verder. ‘Zij moeten de grip die Schwab rond de keel van Canada (en Nederland) heeft, zien te breken.’ Het truckersprotest heeft zich ondertussen verder uitgebreid. Zo weigeren takelbedrijven voor de overheid te werken en de truckers weg te slepen. ‘Ze moeten de regering op hun knieën dwingen. Zelfs zijn eigen partij begint te kraken. Trudeau is zwak en een dwaas door naar Schwab te luisteren, die helemaal niets geeft om zijn toekomst. Het enige wat voor Schwab telt is het opleggen van zijn economische theorieën aan de hele wereld.’

‘Dit is NIET enkel een gevecht tegen Trudeau. Hij neemt zijn bevelen aan van het WEF, net als Australië, Nieuw Zeeland en Europa. Dit is een strijd voor de vrijheid van de volken.’

‘Degenen die mensen zoals Biden en Trudeau (en Rutte, Kaag en Timmermans) steunen hebben geen enkel benul. Zij zijn schapen die weigeren hun ogen open te doen voor het feit dat dit een serieuze internationale samenzwering is om de economische filosofie van een ontzettend zieke man met ondemocratische middelen af te dwingen. Dit is géén complottheorie. Dit is de best georganiseerde samenzwering om de wereld over te nemen, veel verder gaand dan alles wat ooit in James Bond films te zien was.’

Dezelfde strategie werd destijds gebruikt om de euro in te voeren, de munt die door ieder Europees volk zou zijn afgewezen als er een referendum over zou zijn gehouden. De Duitse kanselier Helmut Kohl gaf achteraf ruiterlijk toe dat hij zo’n referendum met 70% tegenstemmers zou hebben verloren, en de euro er daarom om puur ideologische redenen (de volgende stap naar een Europese Superstaat) heeft ingevoerd.

Maar ‘de instorting van de euro is waarschijnlijk rond 2026/2027 onvermijdelijk,’ waarschuwt Armstrong. ‘Met precies dezelfde strategie proberen deze wereldleiders nu Schwabs 2030 (Great Reset) agenda door te drukken, zonder OOIT het volk toe te staan om hierover te stemmen, of zelfs maar te beseffen dat deze agenda bestaat. Ze noemen het een complottheorie, zodat het volk blind blijft voor hetzelfde concept en dezelfde strategie waarmee de euro werd gecreëerd.’

‘Journalisten die hem steunen zijn Marxisten en verraders’

Iedere journalist die deze agenda ontkent is in zijn ogen een verkapte Marxist. ‘Zij hebben geen respect voor onze toekomst, onze mensenrechten, of ook maar iets dat het waard maakt om te leven. Wij zijn geboren met onvervreemdbare rechten (zoals het recht op zelfbeschikking over ons eigen lichaam en onze eigen gezondheid, dat nu met voeten wordt getreden), niet om economische slaven te zijn onder een centrale macht.’ Journalisten die achter de WEF agenda staan noemt hij dan ook ‘verraders’.

‘Dit is een complot om ons slaven te maken van de gestoorde economische theorieën van een man die op buitengewoon slimme wijze de wereld heeft geïndoctrineerd,’ besluit Armstrong. ‘En ik heb hem face-to-face in zijn ogen gekeken. De meeste commentatoren kunnen dat niet zeggen.’

 

Xander


(1) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

04-02: Great Reset faalt nu al: VS en Groot Brittannië starten financiële WO-3 tegen EU
28-01: VN eist nog dit jaar permanente wereldwijde noodtoestand vanwege Covid en klimaat (/ Eerste communistische werelddictatuur moet in 2022 een feit worden)

2021:

27-12: 2022 wordt het jaar van afrekening voor de EU met diepe staatsschuldencrisis
20-12: Het ‘echte plan’ volgens miljardair: Volken met geweld hun eigen regeringen laten opruimen
19-12: De echte reden van de lockdown: ECB staat op instorten, financiële crash EU nabij
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval
18-10: Euro Evangelie’ economisch journalist Arno Wellens: Digitale ID en totale EU controle in 2022
27-09: Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ (/ ‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’)
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren|
17-06: WEF topman Klaus Schwab verwacht eind 2021 massa ontslagen en volkswoede
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
13-06: G7+EU kiezen op top in Engeland definitief voor koers die Westerse economie en democratie vernietigt
05-06: Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij (/ Ook plannen VN voor communistische wereldregering worden steeds serieuzer)
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
10-05: WEF werkt aan digitaal staatsburgerschap voor iedereen; critici krijgen geen toegang meer tot internet
12-04: World Economic Forum kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven ( / (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?) )
10-04: World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
17-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden ( / Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen)
07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God is’
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen (Arno Wellens bij CryptoCastNL)
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen

2019:

09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)