In de plaats met de minste vaccinaties in Nederland is corona verdwenen

‘In 2021 werd heel Nederland na een softe interne staatsgreep bezet door een Haagse klimaat-vaccinatie sekte. Héél Nederland? Nee, een klein dorp bleef moedig weerstand bieden…’ (Uit: ‘Geschiedenis van de Lage Landen – Deel 5’, 1e druk, 2062). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Begrip ‘gezondheid’ anno 2021 volledig omgedraaid: RIVM noemt situatie met bevolking zonder ziekenhuisopnamen en zonder positieve testen een ‘zeer ernstig veiligheidsrisico’

—————————————————————————————————————————————–

Stichting Vaccinvrij wees gisteren op het Corona-dashboard van het RIVM, waaruit blijkt dat er in Urk, de plaats met de laagste vaccinatiegraad van Nederland, de hele afgelopen week NUL positief getesten, NUL ziekenhuisopnamen en NUL sterfgevallen vanwege Covid-19 zijn geweest. Oftewel: corona is feitelijk helemaal verdwenen. Dat is duidelijk niet naar de zin van het RIVM, want dat schaalt de situatie in Urk als een ‘zeer ernstig’ veiligheidsrisico in. Gezondheid is anno 2021 plotseling een ‘zeer ernstig risico’? Voor wie? Voor degenen die het volk met valse statistieken in blind gehoorzame doodsangst willen houden, zodat de communistische ‘Great Reset’ / Agenda-2030 klimaat-vaccin dictatuur erdoor gedrukt kan worden?

‘Deze ‘pandemie’ gaat net zo lang duren als wij het laten duren,’ schrijft Door Frankema van de Stichting. ‘Net zolang als wij gehoorzamen aan leugens. Net zolang als wij geen grens durven trekken of nee durven zeggen. En wat dat betreft kunnen we nog wel wat leren van de mensen in Urk. Het grootste gedeelte van de mensen is niet gevaccineerd. Zij snappen kennelijk dat het niet nodig is en bovendien gevaarlijk om te sollen met ons immuunsysteem…’ (1)

Een ‘ernstig veiligheidsrisico’ – maar voor wie?

Een gezonde bevolking is voor het RIVM – waar ik, mede vanwege het aanhoudende misbruik van de voor dit doel totaal ongeschikte PCR testen (die daarom door de Amerikaanse FDA per 1/1/22 verboden zijn, ook omdat er geen onderscheid kan worden gemaakt met de griep) -persoonlijk niets anders meer als ‘Rijks Instituut voor Volks Misleiding (/ Manipulatie)’ in kan lezen – klaarblijkelijk een ‘zeer ernstig veiligheidsrisico’.

Inderdaad, een risico voor de gevestigde orde die ons land onder het mom van de bestrijding van een (verondersteld) luchtwegvirus, dat in alle opzichten te vergelijken is met een seizoensgriep, opzettelijk in deze crisis heeft gestort om te voldoen aan de eisen van de globalistische VN/WHO/GAVI/ Gates/EU/WEF/IMF/BIS klimaat-vaccin sekte, die op de achtergrond wordt aangestuurd door notoire families zoals de Rockefellers en Rothschilds.

De 19e eeuwse quote ‘lies, damned lies, and statistics’ – en het daarvan afgeleide ‘simple liars, damned liars and experts’ – is al vaak voorbij gekomen, en is sinds vorig jaar actueler dan ooit. Na al die tijd blijkt het volk nog steeds doodeenvoudig door allerlei instanties en hun zelfverklaarde ‘experts’ met cijfertjes en grafiekjes om de tuin te leiden zijn, en in een virtuele ‘realiteit’ te doen geloven die niets met de werkelijkheid te maken heeft.

Zijn wij werkelijk zo slim?

Erger nog: we hebben nu een bevolking die zich zelf slimmer en ontwikkelder acht dan ooit, enkel omdat ze op een smartphone op een paar knopjes kunnen drukken en contact kunnen maken met iemand aan de andere kant van de wereld.

De harde waarheid is dat de doorsnee moderne mens wel eens de meest afgestompte en onbenullige kan zijn die onze soort ooit heeft voortgebracht. Waarom? Omdat 8 van de 10 in no-time klakkeloos en blindelings de totale omkering van alle bestaande en aanvaarde logica en menselijke waarden heeft geaccepteerd. Dat heeft ertoe geleid dat het feit dat alleen al in het Westen officieel zo’n 40.000 mensen zijn vermoord met deze als ‘vaccins’ vermomde experimentele gentherapie injecties, en er honderdduizenden chronisch ziek en/of gehandicapt zijn geraakt, volkomen normaal en zelfs wenselijk wordt gevonden.

Keiharde discriminerende en onderdrukkende uitsluitingsmaatregelen om anderen zover te krijgen eveneens hun gezondheid en leven op het spel te zetten, worden toegejuicht. Jezelf niet willen laten inspuiten wordt ‘egoïstisch’ genoemd, terwijl het nu juist van extreem egoïsme getuigt om van anderen te eisen hun lijf en leden in de waagschaal te stellen omdat jij ergens bang voor bent.

Hoe dit kon gebeuren? Hoe kon uw partner, familielid, vriend of collega plotseling veranderen in een ongevoelig en onbereikbaar persoon die eist dat ook u zich onderwerpt aan fascistisch en inhumaan beleid dat een regelrechte kopie is van wat de Nazi’s in de jaren ’30 met de Joden deden? Het antwoord: Verlammende angst, gekoppeld aan blind vertrouwen in de propaganda van de overheid en de media, maar vooral een nog blinder vertrouwen in hun eigen ‘slimheid’.

Bijna niemand wil namelijk aanvaarden of zelfs maar overwegen dat hij of zij zich zonder slag of stoot doodsbang heeft laten maken, en daardoor in de grootst mogelijke ‘mind control’ leugens is getrapt zonder daarbij ook maar iets in de gaten te hebben gehad. ‘Zó dom en naïef kan ik niet zijn, dus moet degene die iets anders beweert dan wat ik ’s avonds op TV hoor dat wel zijn. En dus is die persoon ‘fout’.’

Tempo bewustwording moet snel omhoog

Gelukkig lijken langzamerhand toch steeds meer mensen wakker te worden voor het valse Covid (en klimaat) narratief. Dat tempo van bewustwording moet echter flink omhoog indien we als volk klaar willen zijn om verweer te bieden tegen de nog geplande mokerslagen die ‘onze’ elites nog op het programma hebben staan.

Want vergis u niet: gewetenloze bestuurders die bereid zijn met maatschappelijke, economische, politieke en psychologische terreur zóveel ellende te veroorzaken zoals reeds is gedaan, en daarbij zonder met hun ogen te knipperen doelbewust glashard blijven liegen en bedriegen, zullen als rechtgeaarde psychopaten geen seconde wakker liggen als de slachtofferlijsten er nog een paar nulletjes bij krijgen.

 

Xander*

* I.v.m. omstandigheden worden eventuele reacties later geplaatst dan gebruikelijk. Dank voor uw geduld en begrip.

(1) Stichting Vaccinvrij
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Steven Lek , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

23-08: Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden ( / ‘Noodzaak om individuele rechten op te offeren voor het algemene belang is gevaarlijke nonsens’ – ‘Vaccinatiepaspoorten zijn de poort naar een totalitaire controlestaat’)
16-08: EU database: Eind juli 20.525 vaccinatiedoden en bijna 2 miljoen gewonden
12-08: 1e Demokritische Volksbeweging opgericht voor een revolutie van binnenuit ( / ‘Nederland op nihilistisch-technocratische wijze geregeerd door vriendelijk lachende psychopaten’ – ‘Huidig systeem, dat uitsluitend draait om het vergaren van macht, moet worden doorbroken’)
11-08: ( / Wetshandhavers in verzet… / Ook in Nederland steeds meer agenten in opstand tegen deze staatsgreep)
05-08: Deel 3 lezing advocaat Artsen voor Waarheid: ‘Onze machthebbers begaan een oorlogsmisdrijf’
01-08: CNN roept openlijk op alle ongevaccineerden te laten verhongeren
30-07: Nieuwe voorbeelden van de keiharde fascistische Covid tirannie die aan de wereld wordt opgelegd
30-07: ( / De volgende fase van de oprichting van Noord Korea aan de Noordzee lijkt ophanden)
24-07: FDA trekt toestemming PCR-test in vanwege teveel valse positieven en ‘geen onderscheid met griep’
19-07: Macht der machtelozen: Václav Havels boek over hoe het volk een tiranniek regime verslaat
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
28-06: Jurist Jeroen Pols: ‘Kabinet koos bewust voor catastrofaal beleid’
27-06: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
28-05: Kan de aangifte tegen Rutte of het nieuwe Nürnberg tribunaal deze machtsgreep nog stoppen?
25-05: (/ Geplande (false flag) WEF cyberaanval om financiële systeem op te blazen vermoedelijk tussen 2021 en maart 2022)
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
05-04: Bekende socioloog-politicoloog noemt corona beleid ‘psychologische terreur’ en ‘oorlog tegen het volk’
09-03: Bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database – waarom?

2020:

21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
01-12: December 2020: Einde 75 jaar democratie en vrijheid; dictatuur is nu officeel een feit
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
18-10: Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-09: Universitaire studie: Leden slachtoffergroepen (zoals Kick Out Zwarte Piet) vaak narcistische psychopaten
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
29-05:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

65

 1. @ Kate: 9:42 am, op 5/9. Die tweedeling zie ik ook op ons afkomen. Komt de politieke elite goed uit: ” Verdeel en heers”.

 2. Hugoshenko doesn’t let a (created) crisis go to waste. Wat voor dominee was zijn vader? Een prachtig nietszeggend orakel? Of gelooft hij in de Heer van de Bijbel? Wat weet de gefaalde schoolmeester zelf over Bijbelse voorspellingen mbt onze tijd? Want gezien hij van christenen af wil, is het covidisme bij uitstek geschikt om hen uit de samenleving te bannen, te verhongeren, te doden zelfs. Een tweedeling (schapen en bokken, kaf en koren) moet er wel komen met verstrekkende gevolgen voor elke groep, maar deze abnormale polarisatie door de covid cult leiders is gewoon ziek en eng machtsmisbruik.

  Jaap schreef:
  03/09/2021 om 8:25 pm
  Volgende mokerslag is al in aantocht: het vaccinbewijs, want oom Hugo
  is bang voor de 4e golf. Zonder dit bewijs straks niet meer naar theater, horeca
  of museum.
  Vaccinatie met de gentherapie spuit verandert hierdoor steeds meer in drang
  en dwang.
  Zie bijv. de zorgmedewerkers, die straks ongevaccineerd maar een andere baan moeten
  gaan zoeken, of op een minder risicovolle afdeling worden geplaatst.
  Hoezo is iedereen vrij om wel of geen vaccin te nemen, als door oom Hugo het
  scenario van overbelaste ic’s (met natuurlijk alleen ongevaccineerden), weer van
  stal wordt gehaald.
  Ik vrees voor een enorme tweedeling in de maatschappij, zeker naarmate deze
  vaccintrein verder blijft doordenderen, en ongevaccineerden in het nauw komen
  door de zgn. publieke opinie.

 3. Hahahaa, laat die infameuze ginger zijn liegende vrouw en haar desinformatie maar eerst aanpakken! Hoeveel heeft hij verdiend met dit dikke pak onwaarheden? Niet genoeg misschien, getuige de verveelde indruk die hij wekt. #shame #GQ

  Nieuw Begin schreef:
  03/09/2021 om 2:57 pm
  Prins Harry over coronavaccin: ‘Er wordt wereldwijd verkeerde informatie verspreid’

  https://www.telegraaf.nl/video/1199304366/prins-harry-over-coronavaccin-er-wordt-wereldwijd-verkeerde-informatie-verspreid

  Tijdens de GQ Awards in Los Angeles overhandigt Prins Harry een prijs aan het team achter het AstraZeneca-vaccin. Tegelijkertijd haalt hij uit naar de foute informatie die door de media wordt verspreid.

  Duidelijk is te zien hoe Harry het narratief voorleest ….ook deze clown naar Neurenberg II straks

 4. Is het niet opvallend hoeveel bewindslieden er ondertussen al zijn opgestapt? En niet best ook om te lezen wie er nu verantwoordelijk wordt voor Medische zaken.

 5. Waneer kan men de niet geprikte mensen niet meer met de vinger wijzen….
  Indien enkel en alleen de gevaccineerde in grote getale bijeen komen , en er besmettingen door ontstaan.
  In zekere zin dus niet zo heel kwalijk als het gaat om het scheiden van kaf en koren…*blink
  verplegend personeel mag enkel met vax bewijs de besmette mensen nog gaan verzorgen..terwijl men beweerd dat er alleen niet gevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden…

 6. Theo Kainos schreef:
  04/09/2021 om 8:42 am

  Het is nog veel erger, want ze hebben weldegelijk dierenproeven * intern gedaan en vrijwel alle proefdieren stierven.
  Bovendien zijn ze er al jaren bezig met het besmettelijker maken van deze corona en anders virussen,dit onder leiding van Fauci en met opdracht en gefinanceerd door Gates.
  Zowel Gates ,Fauci en de amerikaanse rivm CDC bezitten patenten op corona en andere virussen.
  De CDC is trouwens gewoon een zelfstandig bedrijf die betaalt wordt door de overheid.

  Met andere woorden ze weten dat de gen vaccines dodelijk zijn en toch worden ze gegeven.
  Gates heeft het zelfs verleden jaar al toegegeven dat er 700.000 doden zouden kunnen vallen. In het echt zal die getal waarschijnlijk tientallen keer hoger zijn.

  Het is puur een misdaad tegen de wereld volkeren en ze zouden per direct opgesloten moeten worden.

  Deze plandemie is in 2017 afgesproken maar al tientallen jaren zijn ze met de voorbereidingen bezig.
  Oorspronkelijke stond deze plandemie gepland voor 2025 tot 2028, maar omdat Trump president was en weer even tweede termijn zou gaan winnen,hebben ze het plan vervroegd.

  En als ze hun oorspronkelijke plan blijven volgen dan hebben ze al drie nieuwe virussen klaar liggen om verspreid te worden. Bovendien gaan Soros en Gates samen ,wereldwijd alle pcr test fabrikanten opkopen. Willen ze de teststaafjes misschien met de virussen gaan besmetten???

  En Urkers: op uw tellen passen !!!

 7. @ Oma: 2:38 pm. Dat ben ik geheel met U eens. Ze barsten maar met hun gifspuit, Gates en consorten.

 8. Urkers, jullie zijn mensen naar mijn hart,jullie buigen niet voor de tiranie,
  ook in de oorlog lieten julliie dat al duidelijk merken,ik heb groot respect voor
  jullie
  vr.groet
  lupardie

 9. @Bart schreef:
  03/09/2021 om 5:43 pm
  “Ik lees net op een artikel op geenstijl in een tweet van hugo de jonge, dat van iedere 10 coronapatienten in het ziekenhuis er 9 niet geinjecteerd zijn. Link https://www.geenstijl.nl/5160909/hugo-de-jonge-mogelijk-qr-toegangsbewijs-voor-horeca-en-musea-vanaf-eind-september/ Uit andere landen zoals injectie kampioen Israel komen echter precies de tegenovergestelde getallen naar voren. Daar is het overgrote deel van de coronapatienten geinjecteerd. Kloppen de cijfers en bewering van hugo wel?”

  Dat verhaaltje over enkel ongevaccineerden in ziekenhuizen doet reeds even de ronde.
  Maar je moet begrijpen hoe deze dummies redeneren:
  Je hebt de volledig gevaccineerde, met 2 spuiten
  Je hebt dan de half-gevaccineerde met maar 1 prik – en die noemen ze ONgevaccineerd tot ze een 2de spuit gehad hebben, dan worden ze volledig gevaccineerd genoemd.
  Echter: zelfs met 2 prikken worden gevaccineerden ONgevaccineerd genoemd tot…..ze door het vaccin ‘beschermd’ worden.
  En wanneer is dat?
  Dat weet geen mens, dus houden ze voorlopig 14 dagen aan.
  Daardoor blijven ze dus gevaccineerden ONgevaccineerd noemen als ze in het ziekenhuis belanden….daarom liggen er helemaal geen gevaccineerden in het ziekenhuis tot ze beschermd zijn en dat is nooit…..hahahahaha…
  Kun je de waanzin nog volgen?
  Je bent dus niet gevaccineerd of geprikt tot je prik je beschermt en dat is nooit, (want na de beperkte bescherming van de 2de prik moet je een 3de prik en ook nog boosters gaan krijgen!) dus bestaan er ook geen beschermde gevaccineerden en liggen er dus enkel ongevaccineerden in de ziekenhuizen.
  Snappie? De soap wordt steeds grappiger en het bedrog steeds duidelijker.

  @Spyfromthesky schreef:
  03/09/2021 om 1:52 pm
  “Op teletekst:
  Werkgevers willen kunnen controleren
  of werknemers gevaccineerd of getest
  zijn,of recent zijn hersteld van een
  corona-infectie.Ook moeten ze de
  mogelijkheid krijgen ongevaccineerden
  niet toe te laten tot de werkplek,
  zeggen VNO-NCW en MKB-Nederland.
  Ze zeggen dat ook werknemers vragen om
  een veilige werkplek met gevaccineerde
  collega’s.Ook vragen opdrachtgevers en
  klanten soms om alleen gevaccineerde of
  geteste werknemers te sturen.”

  Werkgevers, evenals de overheid, hebben geen zaken met het medisch beroepsgeheim en de medische handelingen van de burgers en mogen in principe deze privé/medische gegevens niet weten.
  Als iemand je vraagt of je gevaccineerd bent, dan mag je antwoorden dat het hun zaken niet zijn en de telefoonnummer van je huisarts aanbieden, misschien is je huisarts wel bereid om zijn medisch beroepsgeheim te schenden door deze informatie aan derden kenbaar te maken.
  Ook toegang tot de werkplek ontzeggen aan ongevaccineerden (dat ze dus niet mogen weten!) is discriminatie en dus strafbaar.

  Ze mogen alles vragen maar niemand hoeft te antwoorden!
  Werknemers mogen dus ook niet weten of hun collega’s gevaccineerd zijn en klanten hebben niks te willen als zij bediend willen worden. Punt.

 10. De YT censurators hebben het interview van The Trueman Show met mevrouw Frankema gewist, het stond bij mijn gelikete video’s, maar nu gewist heb ik gezien, spijtig, was heel goede video!

 11. Er zijn niet alleen vele doden gevallen door de vaccinaties….
  Lees de kranten maar met de overlijdens advertenties….
  Vaak ook betrekkelijk jonge mensen, Er zal momenteel in Nederland “ oversterfte “ zijn dit kan niet anders.

  Er zijn ook duizenden mensen overleden doordat ze goede en juiste therapie zijn onthouden, want inmiddels is wel bewezen dat Ivermectine en Hydroxychloroquine werken.
  Dit werd aan artsen verboden om hun patiënten te voor te schrijven. Op straffe van €. 150.000 per situatie!

  We gaan nu een tijdperk in van secundaire sterfte ( indirecte sterfte ) door vaccinatie.
  Nu zullen de Spike eiwitten, de grafeen oxyde, de lipiden en de andere gifstoffen die het vaccin bevatten, hun sluipende werk gaan doen.
  Straks zal ook gaan blijken hoe het immuunsysteem van gevaccineerde mensen is aan getast door de genetisch gemodificeerde prik, als de “ wilde Corona virussen “ zoals gebruikelijk in het najaar “ loskomen”

  Volgens wetenschappers ( Mike Yeadon, Robert Malone , en Peter McCullin ) zal dit een gevaarlijke situatie met veel sterfgevallen kunnen worden.

  Als we naar Israël kijken … en als dit ons voorbeeld is, dan zal er “ een omslag “ van patiënten plaatsvinden van ongevaccineerde met Covid in het ziekenhuis naar twee keer gevaccineerden met Covid in het ziekenhuis.

  De schuld zal zeker naar de niet gevaccineerden gaan.
  Want de propaganda van de Jonge en consorten is te groot om zonder gezichts verlies dit ( hun fouten ) te erkennen.

  Blijf dicht bij jezelf. Vertrouw op je lichaam, wees voorzichtig, en vooral : leef je leven zonder angst.
  Vertrouw bovenal op God en vraag Hem om wijsheid. Lees Ps 121 maar eens!
  Shalom
  Anna

 12. Ik vond dit stukje interessant:

  “Je weet dat vampiers alleen je huis binnen kunnen komen als je ze toestemming geeft? Dat is een soort folklore traditie… Ik denk dat er veel bewijs is om dit te ondersteunen, en je hebt dit behandeld in je studie van films – dat in de denkrichting van deze mensen, noem ze De Cabal, hoe je ze ook wilt noemen, dat hun kwaad wordt gelegitimeerd als ze je vertellen wat ze van plan zijn te doen. Omdat jullie hen in zekere zin toestemming hebben gegeven om jullie te vernietigen. Op de een of andere manier, door hun eigenaardige morele code, die in wezen Luciferiaans is, vinden ze dat door jou te vertellen wat ze gaan doen, het in orde is. Het is legitiem.”

  Ik moest ineens denken aan de Rutte doctrine.

 13. Het Coronavaccin is in strijd met artikel 147 van de Conventie van Geneve die biologische experimenten verbiedt.

  Bij de coronavaccins is het traject anders gegaan. De EMA (de Europese Medicijn Autoriteit) heeft door het uitbreken van corona besloten de vaccins al veel eerder dan gebruikelijk toe te laten op de markt, terwijl het wetenschappelijk onderzoek nog bezig is. Door tijdsdruk zijn de dierproeven overgeslagen en heeft de testfase op mensen maar 2 maanden geduurd. De EMA heeft de vaccins voorlopig goedgekeurd voor de duur van de testfase op mensen. Dat betekent dat de vaccins nog in de EXPERIMENTELE fase zijn, die pas afloopt eind 2022/begin 2023. In die tijd moeten alle gegevens over de veiligheid en effectiviteit nog verzameld en beoordeeld worden. 

  Alle landen, inclusief Nederland hebben na de 2e Wereldoorlog deze verklaring ondertekend!

  https://ihl-databases.icrc.org/ihl/WebART/380-600169

  https://www.welzijn-praktijk.nl/blog/612-coronavaccinatie-wel-of-niet-doen

  https://www.trouw.nl/nieuws/alle-landen-hebben-conventie-van-geneve-getekend~b36be1cc/

 14. Friezen en urkers hebben wat gemeen, het zijn stijfkopp en.Hoop dat onze hugo het eens een keer oppakt.

 15. Sam Brokken zegt weer zóveel verstandige dingen (zie genoemde video via Blckbx). Maar het stuit allemaal op de betonblokhoofden van dit dwangbeleid zonder basis. En Brokken baseert het allemaal op wetenschappelijke analyses, net als de 15.000 ondertekenaars van de Barrington Declaration. Helaas moeten we dus luisteren naar mensen als Van Ranst, Koopmans (die een linkse agenda heeft) en Osterhaus, en bestuurders met maar weinig verstand van deze materie en alleen maar simpele instructies kunnen geven alsof niemand een eigen verstand en een eigen immuniteit heeft. Alsof iedereen een laboratoriumrat is die men naar wens de ingerichte paadjes kan laten volgen en kan platspuiten met injecties als proef.

 16. Het is maar hoe je de cijfers leest. In 1 week 0 positief tests, 0 ziekenhuisopnamen en 0 sterfgevallen wil niet zeggen dat Covid weg is. Integendeel, er zijn zieken die gewoon thuiszitten. Maar okay, het kopt weer lekker.

 17. Hier dus een paar van die experts naar wie niet geluisterd wordt en erger: Zelfs hun baan kunnen verliezen! Schande!https://www.youtube.com/watch?v=w19MHuRQ1d8
  Wel jammer dat er muziekjes omheen worden gehangen en sentimentele beelden, want dat doet m.i. afbreuk aan de overtuigingen. Maar deze experts hebben zich ook geuit in het normale leven via normale methoden.
  Vooral Sam Brokken hield zijn verstand scherp en zie ik als betrouwbaar en integer. Integere mensen die zoveel bagger over zich heen krijgen, dan klopt er duidelijk iets niet aan de baggerwerpers. En de baggerwerpers blijken de voorstanders te zijn van deze corona- en injectiedwangstaat.

 18. Hulde aan de bewoners van Urk! Ik ben trots op jullie , was de mentaliteit maar overal zo.

 19. Veel bewindslieden die opstappen. Je krijgt het gevoel dat hun geweten wellicht begint op te spelen en dat ze dit beleid niet meer kunnen (ver)dragen. Soms denk ik dat Merkel zo stond te bibberen in het openbaar, omdat ze de VN/WHO plannen had vernomen en daar toen innerlijk enorm van is geschrokken omdat de draagwijdte van die plannen haar wel duidelijk was.
  Het is toch wel héél vreemd dat regeringen, zoveel maanden na maart vorig jaar, alleen maar strenger gaan worden! En steeds meer halve waarheden verkopen om de mensen onder controle te krijgen.
  Ook de volhardende weigering om naar grote experts te luisteren is opvallend. Ook de weigering om IC’s uit te breiden. En ook de absolute weigering om ook maar íets te leren van Zweden en Florida. En dan al die demonstraties van tienduizenden die genegeerd worden, terwijl een hele kleine groep regenboogdemonstranten direct alle aandacht kreeg n.a.v. het in brand steken van regenboogvlaggen. Waarbij de dader heel duidelijk volgens de wet in overtreding was. Dus hier hoefde niet tegen een overheid geprotesteerd te worden, want de overheid verbiedt allang (!!) discriminatie en brandstichting.

 20. En intussen wordt dus steeds onduidelijker of mensen gewoon een verkoudheid of griepsymptomen hebben, of dat ze door de injecties in het ziekenhuis terecht zijn gekomen. Al helemaal wordt de verwarring compleet gemaakt als men 2 weken na de injectie nog als “ongevaccineerd” in de boeken komt.
  Wat een misleiding in dit theater. En dan een minister die keihard belooft GEEN gezondheidspas als toegangspas te gaan invoeren, en dan nu bezig is zo’n pas voor te bereiden! Zo vals allemaal.
  Men wil de klimaatproblematiek ook gaan scharen onder de volksgezondheid! Dit is geen spontaan beleid op basis van een zich aandienende noodtoestand. Dit is zorgvuldig gepland. De westerse democratie was bedoeld om overheden GEEN al te grote macht te geven over de burgers. Waar blijft de Tweede Kamer???

 21. @ Nieuw begin 03-09-2021 10:20

  Je kunt het maar het beste met een korrel zout nemen , het bericht is te mooi om waar te zijn .
  Ook de technische uitvoering lijkt mij onmogelijk bij mensen voor wie de CIA en het Marine-corps hun lijfwachten zijn .
  Bovendien bestaat er geen rechtvaardigheid op aarde .

 22. Er is of heerst geen “corona” en is nooit geweest! het is een maaksel van bestaand jaartlijks komend griep virus, zoals we dat kennen. Eens meer, en eens minder hevig. Laat staan dat er geknoeid “kan” zijn met bepaalde griep virussen. Echter, de zogenaamde vaccins zijn zeer bedenkelijk. Het is een hoax dat hele verhaal zeg ik. ook hier zeg ik, een gezond mens behoeft geen medicijn. En laat dit nu dat opdringerige .gepraat van zogenaamde kenners prevaleren! De domme onnozelen, de gerieflijken laten het ongemoeid over zich heen komen. Succes ermee

 23. Strafrechterlijke vervolging Bill Gates & Friends. Eis: doodstraf en verbeurdverklaring eigendommen

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/07/10/strafrechterlijke-vervolging-bill-gates-friends-eis-doodstraf-en-verbeurdverklaring-eigendommen/

  Inmiddels heeft de werkelijke wereld de mainstream media in Frankrijk bereikt. FRANCE SOIR publiceert de volledige aanklacht met strafvervoging van de Indiase Orde van Advocaten tegen onder anderen Gates, Fauci, Tedros en de hotemetoten van Twitter, Google en Facebook. Deze aanklacht kan als leidraad dienen voor de strafvervolging van duizenden collaborateurs in Nederland om ze voor een Militair Tribunaal te krijgen. Het VEEMGERICHT zal de aanklacht voorbereiden om er voor te zorgen dat de veroordeelden en hun collaborerende handlangers NOOIT weer de kans krijgen in herhaling te vallen. Dat betekent dus een gigantische ruimingsoperatie.

 24. Hugo was al weer bezig. De coronapas moet er komen. Punt.

  In de supermarkt is alles weer zo goed als normaal, geen maskers, iedereen loopt gewoon langs elkaar en helaas voor de angstaanjagers: de cijfers gaan gewoon niet omhoog. Vervelend, hè Hugo? Want je had natuurlijk stiekem gehoopt dat het gierend uit de hand zou lopen. Tja, die wappie-wetenschappers hebben gelijk, maar dat zal je natuurlijk nooit toegeven. De priklust neemt af, want de meute heeft nu kunnen zien dat er eigenlijk niets gebeurt als je maatregelen wegdoet en dat kan niet, want dan kunnen de door jou gekoesterde farmabaasjes minder miljardjes opstrijken. Voor jou zal in de handjes van die baasjes vast wel een vals positiefje zitten, toch?

  Tja, nu zit je vast. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid… achtervolgt jou nog wel.

  Dank, weer Xander, voor dit bericht. Want hoe meer tegenstrijdigheden we laten zien, des te eerder moet het kwartje een keer gaan vallen bij de meute.

 25. Volgende mokerslag is al in aantocht: het vaccinbewijs, want oom Hugo
  is bang voor de 4e golf. Zonder dit bewijs straks niet meer naar theater, horeca
  of museum.
  Vaccinatie met de gentherapie spuit verandert hierdoor steeds meer in drang
  en dwang.
  Zie bijv. de zorgmedewerkers, die straks ongevaccineerd maar een andere baan moeten
  gaan zoeken, of op een minder risicovolle afdeling worden geplaatst.
  Hoezo is iedereen vrij om wel of geen vaccin te nemen, als door oom Hugo het
  scenario van overbelaste ic’s (met natuurlijk alleen ongevaccineerden), weer van
  stal wordt gehaald.
  Ik vrees voor een enorme tweedeling in de maatschappij, zeker naarmate deze
  vaccintrein verder blijft doordenderen, en ongevaccineerden in het nauw komen
  door de zgn. publieke opinie.

 26. Het gevaarlijkste geloof op aarde, statisme: het geloof in de “staat”.
  Video van Larken Rose, statism.
  Ook Frans Kafka schreef al over de staat haar werknemers: ambtenaren. En dat was niet best.

 27. En dan dit, vanmiddag op de radio (NPO1, ongeveer om 17.15 uur) gehoord: een Duitse discotheek laat alleen gevaccineerden nog toe. Ongevaccineerden of mensen die negatief getest zijn op Covid-19 mogen niet naar binnen. Reden? De ongevaccineerden lopen het risico besmet te worden door de gevaccineerden (ach, wat een verantwoordelijkheid dragen ze toch dat ze aan onze gezondheid denken en ons willen beschermen tegen gevaccineerden). En ik maar denken dat gevaccineerden zichzelf en anderen zouden beschermen, zoals was beloofd door de farma’s.
  Conclusie dus: met deze uitspraak zegt deze man eigenlijk dat gevaccineerden een gevaar betekenen voor de ongevaccineerden (in zoverre geeft hij de onafhankelijke en échte wetenschappers gelijk zonder dat hij dat misschien zelf in de gaten had). Ik heb hem niet horen vertellen dat gevaccineerden ook een gevaar voor gevaccineerden kunnen zijn maar er mocht in de disco niet gedanst worden, vanwege???? Wat een belachelijke doorgeslagen waanzin is dit aan het worden! Gebruiken deze mensen nog wel hun verstand om te denken? Of zijn ze zó gehersenspoeld door media, politici en ‘wetenschappers’ dat ze alleen nog maar wartaal spreken die geen mens meer kan volgen? Misschien de gevaccineerden nog want die kunnen volgens mij ook niet meer logisch redeneren (als gevolg van cognitieve dissonantie?). Deze mensen moeten helemaal ontspoord zijn. En ze vinden van zichzelf dat ze met een geweldig idee gekomen zijn en bewonderen anderen dat ze soortgelijke achterlijke ideeën aandragen. Het is een dwalend volk geworden niet wetende waar ze heen gaan. De werkelijkheid is hun aan het oog onttrokken. Verstrikt geraakt in hun eigen gedachtekronkels. Zijn deze mensen nog op andere gedachten te brengen? Dat wordt vrees ik met de dag moeilijker.
  En dan natuurlijk nog de vraag: hoe komt een gevaccineerde aan een besmetting als dit vaccin “voor het leven” zou beschermen en ook uitstekend tegen de Deltavariant zou beschermen?

 28. We lagen er een paar dagen heerlijk te genieten met de boot, wil direkt wel terug met mn gezin. Wat een heerlijkheid dat er gewoon geleefd wordt en dat voel je in alles op Urk maar ja alle ongevaxten erneer zetten gaat denk ik niet goed komen.

 29. Het RIVM is geprivatiseerd en is dus geen staatsbedrijf meer. Hiermee is het niets anders dan een commercieel bedrijf waar de inwoners van Nederland geen UCC-contract mee hebben. Daarmee heeft het RIVM geen enkele bevoegdheden meer over de inwoners, terwijl het wel illegaal doet overkomen. Doordat het geprivatiseerd is kon het financiële ondersteuning van het Bill en Melinda Gates Foundation ontvangen voor de promotie van het experimentele genetische injecties, die op een valselijke manier vaccins genoemd worden, om zo een tijdelijke noodvergunning te verkrijgen. Door die financiële ondersteuning heeft van Dissel persoonlijk voor 6 miljoen euro zich om laten kopen. Daarom promoot het RIVM die experimentele genetische injecties en zijn alle statistieken en grafieken met creatief boekhouden tot stand gekomen. Omdat het GEEN staatsbedrijf meer zijn, behoeven zij geen inzicht te geven hoe zij aan die cijfers komen. Net als de GGD gaat de fout in door onbevoegde deze experimentele genetische injecties te injecteren bij mensen zonder enig uitleg dat de geïnjecteerde daarmee mee doen aan een medische experiment. Want om injecties te mogen toedienen, die nog in een klinische fase zitten heeft iedere prikker een speciaal certificaat voor nodig. Daar is geen enkele GGD medewerker mee uitgerust. Dat is in strijd met de code van Neurenberg en is iedere werknemer van de GGD aansprakelijk voor alle gevolgschades van die injecties. Hierdoor wordt willens en wetens gefraudeerd en genocide op de bevolking gepleegd.

 30. @Beste XANDER Het is precies zo als u hier beschrijft.
  De gevaccineerde mensen worden opgezet tegen de ongevaccineerden. Ik maakte het vandaag nog mee in de koffietent, waar iemand die ik ken, een man los ging op de ongevaccineerden, nadat ik hem -in het praatje- vroeg of ie was gevaxxt! Ja hoor en los ze moeten de ongevaccineerden opsluiten enz. Toen ik hem uitlegde dat hij als gevaccineerde (overigens haha 🙂 🙂 nadat ik hem al had uitgelegd voorzover hij dat kon begrijpen dat Corona niet bestond althans gewoon de griep was) dat hij DANK ZIJ die 2 vaccinaties al hij het toch niet meer zou moeten kunnen krijgen werd hij al wat rustiger.
  Zo gaat dat nu in Neanderland.

  Helaas schijnt die propaganda-machinerie van de regering annex TV goed te werken. HERSENSPOELING heet dat!!!
  Orwell niet 1984 maar 2021, “`1984 2.0” zogezegd !!!

 31. Mooi stukkien hoor.
  Maar wij zitten eigenlijk niet te wachten op ‘aandacht’.
  In ieder geval groeten uit Urk.

 32. Ik lees net op een artikel op geenstijl in een tweet van hugo de jonge, dat van iedere 10 coronapatienten in het ziekenhuis er 9 niet geinjecteerd zijn. Link https://www.geenstijl.nl/5160909/hugo-de-jonge-mogelijk-qr-toegangsbewijs-voor-horeca-en-musea-vanaf-eind-september/ Uit andere landen zoals injectie kampioen Israel komen echter precies de tegenovergestelde getallen naar voren. Daar is het overgrote deel van de coronapatienten geinjecteerd. Kloppen de cijfers en bewering van hugo wel?

 33. Geweldig dat Urk niet al die leugens geloven van pikken met Hugo en lachebekken , ze hebben duidelijk vertrouwen in de allerhoogsten onze HEERE JEZUS

 34. Met alles wat er dag-in-dag-uit over ons uitgestrooid wordt hebben veel mensen uit het oog verloren waarover we het hebben als het over het “killervirus” gaat: de facto niets anders dan een corona- of influenza-virus (nog altijd niet vastgesteld) dat voor verreweg de meeste mensen minder gevaarlijk is dan een seizoensgriep.
  Ondertussen zitten we met een overheid die kennelijk ook niet veel vertrouwen heeft in de “vaccins”. Immers, ze wil ons doen geloven dat wij in de historisch gezien unieke situatie terecht zijn gekomen dat een ongevaccineerd persoon zogenaamd mensen kan infecteren met een ziekte die hij of zij helemaal niet ervaart en waartegen anderen wel gevaccineerd zijn! Dat is dan wel een heel bijzonder vaccin….
  Net zo absurd is het voornemen om jonge mensen aan dit medisch experiment te laten deelnemen. Zelfs als de problemen van de prik beperkt zouden blijven tot de inmiddels bekende bijwerkingen dan nog is de rekening per saldo hoe dan ook negatief… Kinderen worden niet ziek van dit virus. Ze in te zetten als “labrat” zonder ook maar iets te weten van wat ze in de toekomst te wachten staat zijn praktijken die geen zinnig mens op zijn geweten wil hebben.
  Laten we ook niet vergeten dat de nu snel oplopende besmettingen en zieken plaatsvinden in de zomer, het seizoen waarin vorig jaar z.g.a. niemand ziek werd of dood ging aan “het virus”.. Wat hadden we toen nog niet? Juist, de “vaccins”…..
  Er is geen andere conclusie mogelijk dan dat dit alles NIETS meer met de volksgezondheid heeft te maken. Covid19 is een project.
  De keuzes die we nu maken zullen tot de belangrijkste ooit behoren.

 35. Dit moet iedereen doorsturen naar zo veel mogelijk mensen sturen. Het is nu genoeg geweest. We zijn er verdomd klaar mee na anderhalf jaar gezeik.

 36. De euthanasie op wereldschaal met de spuit is volop aan de gang.
  Als gevolg van de ingebouwde timer beseffen de meeste ‘geëuthanaseerden’ het echter nog niet.

 37. Ik hoop niet dat het die kant op gaat, van dat christelijke bolwerken meer gelijk zouden hebben.
  Want daarmee moet men oppassen. Het lijkt die kant op te gaan.
  Overheid die het nog kan afschuiven/gelijk geven op deze stroming.
  Een veilige haven voor vele grootmoordernaars en oppermachthebbers die schuilen achter geloof.

  In Nederland net zo goed veel ongelovigen die tegenstanders waren/zijn.

  Als het echt zo is dat er van bovenhand veel geknoeid is met cijfers -zoals nu met de laatste trending Twitter-berichten helemaal bewezen wordt- is het niets anders dan voorheen.
  Gelovigen, laagopgeleiden en allochtonen neerzetten als tegenstanders.

  Wat zou ik toch graag die mensen in mijn klauwen krijgen die hoofdverantwoordelijk zijn voor deze propaganda.
  Immers……aangiften bij de politie werden niet doorgevoerd.

 38. 40 of 50 jaar geleden een proef op een universiteit in de USA. Een psychologische test moest uitwijzen hoever mensen kunnen gaan door de bevelen van hoger geplaatsten uit te voeren. Een groep studenten moest een andere groep ondervragen, waarbij de vragen steeds extremer waren. De hogergeplaatsten gingen verder en verder. De situatie liep uiteindelijk compleet uit de hand, martelingen vonden reeds plaats. De proef moest voortijdig gestaakt worden.
  Conclusie: mensen zijn zodanig te bewerken, dat zij alles, zelfs moorden, doen wat hen gevraagd cq opgedragen wordt.
  U ziet het verband met het RIVM?
  Velen doen blindelings wat hun opgedragen wordt, ook zelfmoord voor de korte of langere termijn. Zelf denken is gestopt, er wordt gedacht.
  Wantrouw alles wat van hogerhand komt.
  Altijd een vraag aan jezelf: IS DAT ZO?

 39. Dit is fake nieuws! Zeer ernstig XN!

  Natuurlijk is de situatie zeer ernstig voor de ( geloofwaardigheid van de) overheden, de media, het OMT met dierenartsen Osterhaus en Koopmans en baas van Rijks Instituut voor Volks Misleiding ( prachtig XN!) van Dissel…dit heeft ernstige konsekwenties voor hun inkomen, schandelijk dat de fake nieuws media zoals deze site dit zomaar publiceren!

  Ik eis een diepgaand onderzoek en na factcheck n navenante boete vanaf minimaal 10000 euro. Dat zal site als deze leren met fake nieuws te komen!
  Hier worden private belangen ernstig geschonden! En onnodig wordt de volksgezondheid in gevaar gebracht. Mensen neem de prik, wees wijs en schaats op betrouwbaar ijs!

  Namens de Regering der Nederlanden ,
  Hugo de Jonge , van het Christelijk Democratisch Appel, namens het WEF Klaus Schwabber, namens de WHO Bill Plandemie Genocide Gates.

 40. Bij griep of verkoudheid heel gewoon niet meer testen maar uitzieken net als anders, dat doen ze in Urk ook niet meer, en dan komt aan de flauwekul van de Jonge ook een einde!

 41. Verzet sinds 7 weken: Fransen blijven protesteren tegen vaccinatie-dictatuur

  https://ejbron.wordpress.com/2021/09/03/verzet-sinds-7-weken-fransen-blijven-protesteren-tegen-vaccinatie-dictatuur/#more-280458

  Onvermoeibaar luid tegen het Macron-regime

  Al wekenlang vinden er regelmatig grote landelijke demonstraties tegen de corona-maatregelen van de Franse regering plaats. Zaterdag 28 augustus vonden er al voor de zevende keer tijdens de zomervakantie protesten in veel Franse steden plaats – waarvan alleen al vier in Parijs.

  Vooral de plannen van de regering-Macron, die inmiddels bijna geen steun meer in de bevolking heeft, wakkerden in de zomer de landelijke protestbeweging aan. Zowel de geplande vaccinatie-plicht voor personeel in de gezondheidszorg en reddingskrachten zoals brandweerlieden – voorlopig werd een uitzondering gemaakt voor de politie – zorgden voor heftig verzet. Ook de uitbreiding van het gezondheidspaspoort kwam überhaupt niet goed aan. De Fransen hebben gewoon geen zin om zich in de openbare ruimte aan de 3G-regels te houden – of dit nu in het theater, de bioscoop, het museum, winkelcentra, restaurant, bars of sneltreinen is.

  Vive la France! Le mettre sur des gilets jaunes ( zet hem op gele hesjes!)
  Macron oprUtten!

 42. Prins Harry over coronavaccin: ‘Er wordt wereldwijd verkeerde informatie verspreid’

  https://www.telegraaf.nl/video/1199304366/prins-harry-over-coronavaccin-er-wordt-wereldwijd-verkeerde-informatie-verspreid

  Tijdens de GQ Awards in Los Angeles overhandigt Prins Harry een prijs aan het team achter het AstraZeneca-vaccin. Tegelijkertijd haalt hij uit naar de foute informatie die door de media wordt verspreid.

  Duidelijk is te zien hoe Harry het narratief voorleest ….ook deze clown naar Neurenberg II straks

 43. Hoe dan? Hoe moeten we ons verzetten? Ik heb het vaccin al geweigerd, maar is dat genoeg? De elite gaat dit winnen en ook alle anti-vaxxers of “wappies” zullen eraan moeten geloven, want wanneer je alleen met een vaccinpaspoort je boodschappen mag doen, dan heb je geen keuze meer.

 44. Column Marianne Zwagerman
  Naar binnen bij de supermarkt? Eerst even op de weegschaal (Premium artikel!)

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1194734595/naar-binnen-bij-de-supermarkt-eerst-even-op-de-weegschaal

  Uit deze geweldige column een alleszeggend citaat:

  Hugo – desinformatie is my middle name – de Jonge twitterde als brave salesmanager van de prikfabrieken deze week: ’Wie niet gevaccineerd is, loopt de levensgrote kans om ziek te worden. Zo’n 90 procent van de coronapatiënten in de ziekenhuizen is niet gevaccineerd’.
  Dat eerste is een keiharde leugen.

 45. @ Xander, ik wens u veel sterkte met de omstandigheden. Mvg Michaël

 46. Het veiligheidsrisico van de regio waar Urk onder valt is zeer hoog. Het zegt niet dat het risico in Urk zelf zeer ernstig is.

 47. Het “ernstige veiligheidsrisico” betreft de hele regio Flevoland, niet alleen Urk.
  Maar het is wel weer een heerlijke vorm van paniek zaaien! Want griep bestaat natuurlijk ook in 2021 niet meer.

 48. Op teletekst:
  Werkgevers willen kunnen controleren
  of werknemers gevaccineerd of getest
  zijn,of recent zijn hersteld van een
  corona-infectie.Ook moeten ze de
  mogelijkheid krijgen ongevaccineerden
  niet toe te laten tot de werkplek,
  zeggen VNO-NCW en MKB-Nederland.

  Werkgevers mogen werknemers nu niet
  vragen of ze gevaccineerd of getest
  zijn.Ze vinden dat ze zo niet kunnen
  zorgen voor een veilige werkomgeving.

  Ze zeggen dat ook werknemers vragen om
  een veilige werkplek met gevaccineerde
  collega’s.Ook vragen opdrachtgevers en
  klanten soms om alleen gevaccineerde of
  geteste werknemers te sturen.

  Nou dit zal vanavond weer een geplande nieuwsbericht zijn:
  A) Is dit werkelijk zo dat werkgevers dit willen
  B) Zijn het niet alleen de vertegenwoordigers van werkgeversorganisaties die een baan uit voeren achter de toekomstige baan die ze wellicht verdienen.

  Dit nieuws wordt gebracht alsof dit waar is en de normaalste zaak van de wereld wordt.
  Een veilige werkomgeving is nu zgn als motto.

  Het gaat maar door en door. We worden elke dag helemaal kapot gebeukt met idiote informatie.

  En nu schrijf ik echt aan de reeds gevaccineerden. Ook al heb je dit stadium gedaan, er zijn mogelijk middelen om het ergste ongedaan te krijgen, gaan jullie ogen nog steeds niet open van welk een snelheid en een wereld van controle we terecht in gaan komen.

  Ik weet wel dat het zéér moeilijk is om als nog toe te geven. Maar het is ook jullie laatste kans van vrijheid door nergens meer aan mee te doen. Zorg voor een stil en massaal protest.

  Evenals het leger en de politie. Denk in wat voor wereld jullie kinderen waarvan de jongeren nu al psychisch onder lijden.

  Spyfromthesky

 49. Het enige probleem van het RIVM is dat de leiders toch hogere studies gedaan hebben om hun het recht te geven de plebs te controleren. Als de kudde schapen echt niet wil volgen is het hoog tijd een bijtgrage hond in te zetten. De Nazis hadden er rodwailers en dobbermans voor. Deze zijn nu vervangen door hoger opgeleiden die denken nu de kudde te moeten controleren. Ze onthouden mensen van medicatie en hun recht op vrijheid.

 50. Waarin een klein dorpje groot kan zijn, lang leve Urk & mevrouw Frankema! Inderdaad, Xander noemt ze allemaal op een rij! Dit is weer het zoveelste bewijs dat het anders kan & zonder zogenaamde vaxx! Maar ik vrees toch dat de grootste massa niet echt wakker te krijgen is, mijn geduld is straks na bijna twee jaar toch aan het op geraken! Men moet meer weg van dat globalisme naar kleinschaliger volksbestuur, los van de bestaande partijpolitieke samenzweerders.

 51. Vorige week baarde een studie van de gerenommeerde nanowetenschapper Roland Wiesendanger van de Universiteit van Hamburg opzien, zie hieronder, waarin met 99,9 procent waarschijnlijkheid wordt aangenomen dat de oorsprong van het Coronavirus in het streng beveiligde laboratorium van het virologisch instituut van de Chinese metropool Wuhan ligt.

Comments are closed.