Bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database – waarom?

—————————————————————————————————————————————-

Grootste biotech bedrijf ter wereld brengt gecombineerde griep/corona test op de markt, ‘omdat het verschil amper te onderscheiden is’ (misschien wel omdat er helemaal geen verschil IS?)

—————————————————————————————————————————————-

Lange tijd werd ook dit een ‘complottheorie’ genoemd, maar nu heeft zelfs het bekendste en meest succesvolle Amerikaanse actualiteitenprogramma ’60 Minutes’ er aandacht aan besteed. ’s Werelds grootste biotech bedrijf, het Chinese BGI Genomics, dat ook in de VS en Europa actief is, blijkt de PCR testresultaten te gebruiken voor het vastleggen van DNA in een grote database. Meer nog: met dat DNA worden ook proeven verricht. Volgens het bedrijf wordt dit gedaan om een ‘revolutie’ teweeg te brengen in de menselijke gezondheidszorg. Sommigen denken echter dat BGI, dat aangestuurd wordt door de militaire tak van de Chinese Communistische Partij en dankzij Bill Gates naar de VS werd gehaald, dit DNA gebruikt voor de ontwikkeling van biogenetische wapens, waarmee bijvoorbeeld een volk of zelfs een heel ras kan worden uitgeroeid.

De regering Obama gaf BGI toegang tot de Verenigde Staten. Amerikaanse inlichtingenofficials beschuldigen BGI Genomics nu van het ‘mijnen’ of ‘oogsten’ van het DNA van Amerikaanse burgers. Het bedrijf wordt daarbij geholpen door de Bill & Melinda Gates Foundation, dat diverse BGI projecten rond genome sequencing (het decoderen en in kaart brengen van het DNA van mensen, dieren, planten en microben) heeft gefinancierd. Officiële doelstelling is het ontwikkelen van nieuwe medicijnen en behandelmethoden, een ‘transformatie van het volksgezondheidsbeleid’ (3), en tevens het ‘behouden en verduurzamen van landbouw en biodiversiteit.’

Samenwerking Gates met BGI en communistische regering

Gates bezocht in 2010 het hoofdkwartier van BGI in Shenzhen, en toonde zich zwaar onder de indruk van de enorme ambitie van het bedrijf. Meer dan 150 hoogst geavanceerde genetische sequencing machines analyseerden dagelijks het equivalent van meer dan duizenden menselijke genomen. ‘De meesten zien BGI enkel als een dienstverlener voor DNA analyse, maar het is de database die ze opbouwen die hen formidabel maakt,’ reageerde Ray Yip, hoofd van de Chinese tak van de Gates Foundation.

De voormalige Microsoft topman besloot fors in BGI te investeren, en ging in 2012 een partnerschap met het bedrijf aan. Hij deed dat hand in hand met staatsinstellingen zoals het Chinese ministerie van Wetenschap en Technologie en de Academie van Landbouwwetenschappen. De banden tussen Gates en BGI (/de Chinese Communistische Partij) zijn zeer nauw: dr. Tadataka Yamada, oud-president van het wereldwijde gezondheidsprogramma van de Gates Foundation, is voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad van BGI. In 2016 kreeg BGI een eigen kantoor in Washington, de thuisbasis van de Gates Foundation.

Inlichtingenofficials bevestigen ‘verzamelen en exploiteren DNA burgers’

60 Minutes berichtte dat BGI in maart 2020 een officiële aanvraag indiende om in de staat Washington Covid-19 testlaboratoria te bouwen. Dat plan werd op verzoek van het kantoor van de Directeur Nationale Inlichtingen (DNI) afgewezen vanwege de banden van BGI met de Chinese regering. Volgens inlichtingenofficials gebruikt BGI zijn coronatesten om ‘biometrische informatie van Amerikaanse burgers te verzamelen, op te slaan en te exploiteren.’

Desondanks gaf de Amerikaanse FDA op 24 april 2020 het groene licht voor de ‘Real Time Fluorescent RT-PCR Kit for detecting SARS-CoV-2‘ test van BGI (en dochtermaatschappij MGI) , ‘inclusief het gebruik van een automatisch sample onderzoekssysteem, een aanvullende virale RNA extractie set, en PCR systemen voor het testen van een breder scala van klinische samples.’ Bovendien blijkt deze ‘zeer gevoelige’ test volgens het bedrijf net zo goed te werken voor de Britse, Zuid Afrikaanse en alle andere tot nu toe bekende corona mutaties.

‘Noch positieve, noch negatieve testen bevestigen iets of sluiten iets uit’

Toch moet ook BGI erkennen dat met deze geavanceerde PCR test niet kan worden gezegd of iemand ‘besmet’ is: ‘Positieve resultaten zijn een indicatie van de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de geschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de infectiestatus van de patiënt te bepalen. Positieve resultaten sluiten geen bacteriële infectie of co-infectie met andere virussen uit. De gedetecteerde stof hoeft niet de precieze oorzaak van de ziekte te zijn… Negatieve resultaten sluiten geen SARS-CoV-2 infectie uit, en zouden niet moeten worden gebruikt als de enige basis voor besluiten over het omgaan met een patiënt.’(onderstreept toegevoegd)

Dit bevestigd wat wij op basis van tal van andere bronnen al sinds het voorjaar van 2020 schrijven, namelijk dat de PCR test NIETS concreets zegt over het al dan niet ‘besmet’ zijn met het coronavirus (of met wat voor virus dan ook). Desondanks is deze voor dit doel compleet onderuit gehaalde test nog steeds de basis van het overheidsbeleid ten aanzien van lockdowns, mondkapjes, avondklok, etc., ook in Nederland.

Nieuwe test ‘omdat verschil tussen griep en corona moeilijk te onderscheiden is’

BGI heeft inmiddels ook een 3-in-1 test voor zowel SARS-CoV-2 als Influenza A en B op de markt gebracht. Waarom? Omdat ‘de griep en Covid-19 vergelijkbare symptomen hebben, en moeilijk te zijn onderscheiden.’ We hebben dat onderstreept, omdat nog steeds heel veel mensen met het door de mainstream media gecreëerde valse beeld in hun hoofd zitten dat Covid-19 uniek is, en heel anders is dan de griep.

Vorig jaar lieten we op basis van eerdere wetenschappelijke studies zien dat in werkelijkheid niet één van de Covid-19 symptomen uniek is, ook niet in ernst en langdurige, soms permanente gezondheidsschade bij mensen die ernstig ziek zijn geworden en/of longontsteking hebben gekregen. Dat overkomt jaarlijks duizenden mensen die influenza hebben gehad, maar daar werd eerder nooit aandacht aan besteed. (Zie ons artikel van 29 mei 2020:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking).

Bovendien waarschuwt BGI ook voor deze nieuwe test dat ‘een positieve test voor één ziekte niet betekent dat u vrij bent van andere. Om zeker te zijn moet u op allemaal worden getest.’ Maar we zagen net dat het bedrijf zelf erkent dat met deze testen helemaal niets zeker kan worden vastgesteld.

Als hierbij bedacht wordt dat de griep vorig jaar plotseling op een unieke ‘vakantie’ is gegaan – en ‘experts’ op TV daar de meest idiote, onwetenschappelijke verklaringen voor bedachten -, dan lijkt er meer dan genoeg reden om aan te nemen dat heel veel ‘corona gevallen’ in werkelijkheid griep gevallen zijn, en het Covid dodental inderdaad ‘minstens 1600% overdreven is, zoals onlangs uit een wetenschappelijke studie bleek.

(Nog) een complottheorie: China verzamelt DNA voor bouw biogenetische wapens

Wat (nog?) wel tot het gebied der complottheorieën behoort is de stellige overtuiging van Mike ‘Natural News’ Adams dat het ontwikkelen van biogenetische wapens de echte reden van het verzamelen van DNA door BGI/het Chinese leger is.

‘De doelstellingen van Bill Gates, een openlijke voorstander van wereldwijde depopulatie, en die van communistisch China kruisen elkaar onder de vlag van genocide,’ schrijft Adams. ‘De massamoord op Amerikanen realiseert het doel van de CCP om Amerika te verzwakken, en klaar te maken voor een militaire invasie. Gates bereikt hiermee een deel van zijn wereldwijde depopulatie, en vernietigt ondertussen de Verenigde Staten van Amerika als een soevereine natie.’

‘Met andere woorden: China wil met het oogsten van DNA waarschijnlijk ras-specifieke biowapens maken die tegen de VS zullen worden ingezet. Hierbij werden ze geholpen door Fauci, Obama, de NIH en de Bill & Melinda Gates Foundation, die een deel van dit onderzoek hebben gefinancierd. Naar mijn mening is het nu duidelijk dat overheden en globalisten de oorlog hebben verklaard aan het menselijke ras, en dat de mensheid nu vecht om te overleven tegen genocidale, moorddadige wetenschappers en schurken wier belangrijkste doel massa uitroeiing is.’ (1)

Rijk der fabelen, of is er toch meer aan de hand?

Krasse taal, en een huiveringwekkend fictief scenario waar vooralsnog geen bewijs voor is. Toch geeft het merkwaardige, diametrale en vaak extreem schadelijke optreden van overheden meer dan genoeg reden om dit niet onmiddellijk naar het rijk der fabelen te verwijzen.

Nu PCR testen worden gebruikt om DNA te verzamelen, op te slaan en te bewerken, gebeurt dit dan ook in Nederland? Waarom worden deze PCR testen nog steeds misbruikt om de samenleving en economie deels op slot te houden, terwijl inmiddels onomstotelijk vaststaat dat deze testen géén besmettingen kunnen aantonen (en de cijfers in de media dus flauwekul zijn)? Waarom zijn deze testen dan tòch maatgevend voor het beleid op scholen, waar hele klassen naar huis worden gestuurd als één leerling een (valse) positieve test heeft gekregen?

Waarom moeten zoveel mogelijk mensen en kinderen zich laten testen? Waarom moeten zoveel mogelijk mensen zich laten inenten met experimentele, als genetische manipulatie verpakte ‘vaccins’, waarvan de gevolgen voor de gezondheid nog volstrekt onbekend zijn?

Zelfs voor de lezer die nog steeds tot over zijn kruin vastzit in de extreem eenzijdige angstpropaganda die dagelijks door de mainstream media en politiek wordt verspreid, zou er nu toch meer dan voldoende reden zijn om eens een poging te wagen om ‘out of the box’ te denken. Waarom wordt dit beleid, dat ons land, onze vrijheid, ons MKB, onze democratie en onze volksgezondheid stapsgewijs aan het verwoesten is, onverkort volgehouden en met keiharde maatregelen afgedwongen, terwijl naar de gigantische nevenschade niet of nauwelijks wordt omgekeken?

Zou er daarom misschien toch een andere agenda, die helemaal niets met de volksgezondheid te maken heeft, kunnen worden uitgevoerd? Is het nu wel zo verstandig om voor uzelf of uw (klein)kinderen dat risico te nemen door blind en naïef voor de huidige beleidsbepalers en hun opiniemanipulatoren bij de media te blijven buigen?

 

Xander

(1) Natural News
(2) The National Pulse
(3) Financial Times
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 


Zie ook o.a.:

08-03: Vraag het aan Amazons Alexa: ‘Bill Gates zegt dat met vaccin miljarden mensen uit te moorden zijn’
05-03: ‘Deze vaccins zijn het beste wat ons kon overkomen’ – een bloemlezing
04-03: Spaanse wetenschappers over de ‘politieke economie van massa hysterie’ rond Covid-19
01-03: Nederlandse staat acht zich niet verantwoordelijk voor schade door vaccinaties en schuift schuld af op zorgverleners
25-02: ‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’
24-02: Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
18-02: Herstel-NL: Groep prominente Nederlanders vindt angst onterecht en wil snelle opening samenleving
16-02: Professor Pierre Capel: ‘Kinderoffers waren toch verleden tijd?’ (‘Maatschappij verschuilt zich achter een stel dwazen’)
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
04-02: Van Haga: ‘Verlenging lockdown is ramp voor Nederland’
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’ (video college Pierre Capel)
09-01: Professor Schetters noemt Nederlandse vaccinatiebeleid ‘hoogst onverantwoordelijk.’
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
29-12: Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12:  Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’ 29-12: Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. @ C schreef:
  12/03/2021 om 1:41 pm
  Zeker een interessant artikel, maar ik lees in het artikel:
  Deze informatie wordt vervolgens gedownload en opgeslagen op een computer, op een zeer geheime beveiligingswebsite op servers, die worden bewaakt door een van de strengste beveiligingssystemen ter wereld!

  Zodra er een connectie is met het net kan de server nooit 100 % dicht zijn, dat is met de huidige software gewoon niet mogelijk. Nu wordt mij langs alle kanten wijs gemaakt dat Rusland en China moeiteloos allerlei bedrijven en instanties hacken. Ik weet dat de kennis op dat gebied in die landen verder is dan wat het westen te bieden heeft.
  Dus lijkt mij dat de zwakke schakel en is het goed mogelijk, maar niet zonder gevaar voor degene die denken veilig op die manier te kunnen opereren op het net.

 2. @ Albrecht schreef:
  10/03/2021 om 5:21 pm
  Geen speld tussen te krijgen. De politici in de TK zijn allen verworden tot stemvee gereguleerd door de partij discipline. Wat een man als Pieter Omtzigt bij het CDA te zoeken heeft is mij een raadsel.

  Bedankt voor uw stem op Hugo de Jonge??

  Vanmorgen las ik ergens dat dhr. Omtzigt weliswaar goed werk heeft afgeleverd met de toeslagen affaire maar de man kan niet goed debaten.
  Daarom is het kennelijk Wopke Hoekstra geworden.
  Kennelijk wordt het meer op prijs gesteld hoe het er uit ziet en klinkt dan dat iemand enorm goed werk aflevert. Sorry hoor maar met zulk dom volk blijf je opgescheept met ratten die precies weten dat men de inhoud ondergeschikt vindt aan de verpakking.

 3. Zoon van de Koning schreef
  11/03/2021 om 09.24

  Ben het helemaal met je eens. Die scheidbrief van Jeremia 3 die aan Afkerigheid Israël gegeven werd is ongedaan gemaakt door de dood van Yeshua, waardoor de 10 stammen in het verborgene de basis konden worden voor de gemeente van Christus. Paulus schrijft in Romeinen 11:15 dat wanneer de Joden (Juda en Benjamin) Yeshua als hun redder zullen erkennen, dit “leven uit de doden” zal betekenen. Wanneer dan de ware christelijke gemeente (gebouwd op de 10 stammen) en Juda (de tot Yeshua gekomen Joden) elkaar zullen herkennen in analogie met de hereniging van Jozef met zijn broers, zal Gods plan met Israël voltooid zijn (Daniël 9:24, Ezechiël 37:22) en zal Yeshua zijn Koninkrijk op aarde vestigen. Ik kan mij goed voorstellen dat de huidige wetenschap met de bijbehorende testen om DNA te verzamelen, door Gods tegenstander gebruikt zal worden om Gods plan te verijdelen, maar we weten uit Gods Woord dat dit hem nooit zal gelukken!

  Allen: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 4. @Loofhut, waarom stop je met het verhaal over de 10 stammen die hun Israël identiteit kwijt zijn geraakt in het oude testament? We weten toch dat ze in het N.T. weer zijn opgenomen in een nieuw beter verbond?

 5. @Anne, @Loofhut, @Polleke, ik lees mee in uw discussie. Paulus geeft een duidelijke samenvatting over het onderwerp wie is er Jood en wie niet:

  Romeinen 2:28 Want niet híj is een Jood, die het uiterlijk is, en niet dát is besnijdenis, wat uiterlijk, aan het vlees, geschiedt, 29 maar híj is een Jood, die het in het verborgen is, en de ware
  besnijdenis is die van het hart, naar de Geest, niet naar de letter. Dan komt zijn lof niet van mensen, maar van God.

  De Joodse voorrechten en Gods trouw:
  Romeinen 3:1 Wat is dan het voorrecht van de Jood, of wat is het nut van
  de besnijdenis? 2 Velerlei in elk opzicht. In de eerste plaats [toch] dit, dat hun
  de woorden Gods zijn toevertrouwd!!! [Torah op de Sinaï Exodus 19 en 20]

 6. Anna schreef:
  10/03/2021 om 10:47 pm

  Hoi Anna,
  Ik denk dat je niet goed begrijpt wat ik schrijf. Lees het nog eens aandachtig na. Er bestaat een groot verschil tussen Joden (vnl. afstammelingen van Juda en Benjamin) en Israël. Een Jood is een Israëliet, maar een Israëliet is niet noodzakelijkerwijs een Jood. Ook bij Christenen voor Israël begrijpen ze dit niet (of willen ze dit niet begrijpen), hoewel ze heel goed werk doen!
  Als er van de Joden door de eeuwen heen al vele miljoenen afstammelingen zijn geweest, dan moeten er van de 10 “verdwenen” stammen nog veel meer afstammelingen zijn, maar nogmaals, dit zijn GEEN Joden! Daarbij moeten in hen de profetieën die Jakob op zijn sterfbed en Mozes vóór zijn sterven heeft uitgesproken ergens vervuld zijn. Lees die profetieën eens na, vooral die uitgesproken zijn over Jozef en zijn zonen. Hun nakomelingen waren geen Joden en waar zijn die profetieën ooit vervuld? Steeds weer lees je in het Oude Testament over Efraïm enerzijds en Juda anderzijds. Lees bijv. het boek Hosea hier maar eens op na.
  Lees ook het derde hoofdstuk van Jeremia (vers 6-18) eens biddend door: Afkerigheid Israël (het noordelijk rijk / de 10 stammen, ook wel Efraïm genoemd) kreeg een scheidbrief, maar Trouweloze (Juda) niet. Vandaar dat de Joden altijd hun identiteit hebben behouden, maar dat andere deel van Israël (de 10 stammen) zijn hun identiteit tot nu toe (!) kwijt.

 7. Loofhutten.
  De Joden zijn al jaren achter elkaar aan het terug komen naar hun land.
  Uit India, heb ik ze gesproken vorig jaar in Israël. Uit Ukraine, uit Frankrijk uit Rusland enz enz na .
  Kijk maar eens op de website van Christenen voor Israël.
  Velen ook nu met Corona maken Alya. Veel jonge mensen.

  Maar…..; en dat zie ik” mogelijk “ wel in deze pandemie, in Amerika wonen nog heel veel Joden ongeveer de helft van de totale populatie, zij hebben het nog goed ( misschien wel te goed ) naar hun zin in dat land.
  Misschien is deze pandemie een reden dat ze ook “ naar huis zullen gaan “ . ( moeten ?)
  Eerst komen er de vissers om ze op te vissen en daarna de jagers om ze naar huis te jagen vlgs Jes. Waar zijn we nu ??? God alleen weet het .

  Alhoewel ik op blckbx vanavond een filmpje zag over de situatie in Israël, dat is vreselijk mensen worden bijna gedwongen om te vaccineren of anders uitgesloten uit het maatschappelijk leven. Een Joodse vrouw verteld haar verhaal.
  Shalom
  Anna

 8. Polleke schreef:
  09/03/2021 om 8:05 pm
  “Ik hoorde van familie in de Verenigde Staten de volgende theorie. Voorop gesteld, zij zijn diep gelovig en geloven ook de verspreiding van de twaalf (of 10, dat weet ik zo niet uit mijn hoofd) bijbelse stammen van Israël over de hele wereld: Volgens mijn neef gebruiken machthebbers Covid en het vaccin om deze stammen en hun nakomelingen te vinden en te vernietigen voordat Christus terugkeert. Vandaar ook de enorme focus op Israël en de wereldwijde tirannie. Ik ben niet zo bijbelvast.”

  Ezechiël 37:15-28 is er heel duidelijk over dat God de twee delen van Israël weer gaat samenvoegen. De Joden of Judeeërs zoals we die nu kennen, stammen voor het overgrote deel af van de stammen Juda en Benjamin. De andere stammen zijn na de Assyrische ballingschap in 722 vóór Christus weggevoerd en er is tot op heden geen duidelijkheid over waar zij zich bevinden. Wel staat vast dat zijn via de Kaukasus in westelijke richting zijn getrokken. Het moet hier om vele miljoenen nakomelingen, al dan niet vermengd met de heidense volken, gaan. Velen geloven dat het hier om “de verloren schapen van het huis Israëls” gaat waar Jezus over sprak en dat de kerk of gemeente van Jezus Christus hierop gebouwd is. God wil Jood (de 2 stammen) en de gemeente (de 10 stammen met de daarop geënte volken wereldwijd) samenbrengen onder één hoofd Jezus Christus.
  Het is duidelijk dat satan Gods plan wil dwarsbomen. Hij heeft dat door de eeuwen al geprobeerd met de Joden met als absoluut dieptepunt de holocaust, maar als hij erachter kan komen waar de fysieke nakomelingen van de 10 “verdwenen” stammen zich bevinden, zal hij zeker proberen om ook deze stammen te decimeren en uit te roeien. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat de onzinnige PCR-test hiervoor gebruikt wordt.

 9. Op dit moment wordt er volop zand gegooid in onze ogen, Xanderteam op dit moment vallen steeds meer kaarthuizen om laat je niet teveel opslokken door de pandemie. vooral in de onderwereld is er paniek men wil zo snel mogelijk hun vermogen veiligstellen en dit gaat vooral met grote fouten aan hun kant, het GSM netwerk ligt bijna helemaal bloot. Overheden waar ook ter wereld willen dit vermogen in beslag liggen, en het gaat niet alleen maar om drugs maar een groot inzicht in het totale verrot systeem. Maar wil men de waarheid weten dan gaan er nog meer kaarthuizen om. Wees alert.

 10. In een democratie wordt de regering gekozen en betaald door de burgers om voor de burgers het land te regeren volgens de regels van de burgers.
  Controle hierop geschiedt door onze volksvertegenwoordigers, de 2e kamer. Deze volksvertegenwoordigers kunnen het kabinet afzetten.

  De regering heeft zichzelf de status van zelfstandig orgaan aangemeten, dat geheel naar eigen inzicht handelt. Het Nederlandse volk accepteert dit.
  In de huidige situatie bepaalt een groep grote bedrijven ons leven via hun uitvoerder, onze regering. Het Nederlandse volk accepteert ook dit.
  Wanneer het Nederlandse volk de regering af zou zetten, is er niemand meer, die ‘The Great Reset’ van die wereldbedrijven uitvoert. Dan is Nederland weer van ons.

  Echter, sinds 1970 bestaat de 2e kamer uit ambtenaren, waarbij de taak als volksvertegenwoordiger naar de achtergrond is verdwenen. De 2e kamer beslist geheel naar eigen inzicht.
  Onlangs heeft de 2e kamer zichzelf via de noodverordening ook nog buitenspel gezet.
  Wanneer de regering volledig ontspoord is, moet er voor de burger toch nog een juridische noodrem zijn, voordat fysiek optreden noodzakelijk is?

 11. En nu ben ik op ongeveer 24 minuten en zie wat ik bijna niet meer kan bevaten we zitten al in een matrix of MA 3XXX.
  Nanites zocht ik op en ook Dwave computer die 24 uur per dag onze planeet verbeeld?
  Of dit nog goed komt betwijfel ik steeds meer.
  https://www.bitchute.com/video/i0CjQsEtgr32/

 12. Ruudzelf schreef:
  10/03/2021 om 3:43 pm
  Ik heb mij dagenlang verdiept in dat belastingdienst trust gedoe, maar geloof er geen zier van.
  Ook een Diplomatiek paspoort kun je zelf maken, voor wat het waard dan is. Ik vind het meer een protest groep, onderleiding van ene Vincent Zegel.
  Heb jij ooit van iemand gehoord, dat hij/zij de poet ook echt hebben gekregen? Alles is er over te vinden op facebook, maar geen enkel bewijs hoor.

 13. Alle negatieve ontwikkelingen in de wereld ontwikkelen zich nu in sneltreinvaart, ook het Bijbels Profetisch Woord wordt nu met haast volvoert. Wie vuil is wordt vuiler, wie heilig is wordt heiliger. Maranatha, blijf Hem verwachten, Hij komt spoedig voor de zijnen! Shalom!

 14. Oprechte bezorgdheid! Wordt weggezet als iets inferieurs van mensen die er kennelijk niet toe doen. Het is werkelijk schandalig hoe een arrogante macht (de kongsi overheid/media/’wetenschap’) oprecht bezwaarden in de hoek smijt: https://www.youtube.com/watch?v=x7uO4zMKdys (op 1 uur 22 minuut).
  Inhumaan is het. Volledig in strijd met de mensenrechten! Dit land had toch altijd de mond vol van mensenrechten???!

 15. Het is zo jammer om ook hier in de comments toch weer welwillende, maar misleide mensen te zien: besmetting is een hoax. corona is een hoax. De spaanse griep werd veroorzaakt door vaccinaties, zie bijvoorbeeld https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/. Mensen lieten zich vaccineren omdat ze – net als nu – bang gemaakt werden voor de zogenaamd besmette soldaten die uit de eerste wereldoorlog terug kwamen.

  Iets anders waar nog veel te weinig mensen bij stil staan (zeker niet in communistisch/totalitair europa): de op-handen-zijnde voedseltekorten door de achterlijke klimaatagenda, zie bijvoorbeeld https://open.lbry.com/@iceagefarmer:42/stalin-would-be-proud-usda%27s:f en andere van zijn video’s.

 16. ‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’
  “Deze vrouw hoort samen met Rutte en Koenders achter de tralies,” zegt journalist Eric van de Beek over Kaag. “Maar dit is Nederland. Daar kijkt het Openbaar Ministerie de andere kant op als het gaat om de boven ons gestelde. Zelfs als die zich schuldig hebben gemaakt aan het allerergste: steun aan koppen snellende terroristen.”
  https://www.ninefornews.nl/kaag-hoort-samen-met-rutte-achter-de-tralies/
  Deze personen horen ook tot het groepje van vaste vrienden van Klaus Schwab, die ik zie als grote drijvende kracht achter de corona covid-19 fraude.

 17. Wat overheden nu aan het uitspoken zijn met basisonderwijs en voortgezet onderwijs, is zó anti-pedagogisch, dat ik NUL vertrouwen meer kan hebben in de mensen die dit opleggen!
  Het is ronduit schandalig!! Een angstcultuur opleggen aan de jeugd (terwijl er géén goede redenen voor zijn) is bijna misdadig. Juist in de jeugd is het lerend vermogen (óók van het immuunsysteem) grandioos. Ik kan er met de pet niet bij dat iemand van CU dit aan de basisscholen oplegt!!!! Kinderen die worden onderworpen aan een angstcultuur waarvoor géén basis is. Wat tevens een totáál onwerkbare situatie oplevert die vooral ten koste gaat van de zwakkere leerling. Hoe leg je aan een kleuter uit dat deze in quarantaine moet, maar de rest van het gezin niet??!!! Hoe leg je aan kinderen uit dat de hele klas 10 dagen in quarantaine moet vanwege dat ene jongetje of meisje met een snottebel????? En dat sommige kinderen na 5 dagen wél weer naar de klas mogen vanwege een “positieve” test, maar andere kinderen niet???
  Hoe gaan leerkrachten al die achterstanden nog bijwerken???
  Dit maakt mij werkelijk zo enorm woedend. ELKE pedagogische menselijkheid wordt hier bij het grof vuil gezet!! Bestuurders die dit bedenken, mogen daar nooit zomaar mee wegkomen.
  Wat ontzettend triest dat een CU hierbij een actieve rol speelt.

 18. Op FvD stemmen?Dan weet je zeker dat je ook na 9 uur s’avonds binnenzit. Die hebben ook voor de avondklok gestemd. Stem PVV !!!

 19. Ik vind het persoonlijk niet raar dat griep en verkoudheid nauwelijks meer voorkomt. Als je geen contact hebt kun je ook niet besmet raken. Voor Corona werd ik 3 tot 6 keer per jaar getroffen door griep of verkoudheid. Nu heb ik al een jaar geen griep of verkoudheid meer gehad.

 20. Niet te geloven,hoe die globalisten de wereld onder controle kunnen houden,kom op slaapdozen,wakker Worden!!!!

 21. @Polleke schreef:
  09/03/2021 om 8:05 pm

  Ik vind het niet eens zo’n gekke theorie. Wat we in mijn beleving nu zien is dat de hemelse machten de weg vrij maken om de arena van de antichrist op te bouwen. En dat doe je eerst door puinhopen te maken, hoop weg te vagen en afhankelijkheid te creëren. Satan weet heel goed dat de komst van Jezus afhangt van het volk Israël. Wij uit de heidenen hebben hierin geen aandeel. Pas als het volk Israël gaat roepen: “Baruch, haba beshem Adonai” (Gezegend is Hij die komt in de Naam des Heren), dan zal Jezus terugkomen. Dus om te weten wie wie is, is een DNA profiel perfect om afkomst te bepalen. Als ik Hugo de Jonge zie spreken, dan zie ik de geestelijke bolwerken boven hem. Het is eng om deze man in de ogen te kijken. Het zijn die bolwerken waar we echt tegen vechten. In genesis vermengden engelen zich met de dochters der mensen. Daaruti kwamen de giganten voort. Nu wordt de weg bereid om van mensen een soort cyborg te maken. In feite worden we gemaakt tot vervallen wezens (nephilim).

  DNA is de poort naar pandora’s box voor de hemelse machten in de lucht. Maar gelukkig is God almachtig, dus ook de identiteit achterhalen middels DNA profilering zal een heilloze missie zijn voor satan (gelukkig maar).

 22. Ik las net een bericht in het NRC, dat de OV chipkaart zoals we die kennen er helemaal uitgaat en dat er op dit moment een (miljoenen kostend) nieuw systeem wordt uitgerold. Er worden op dit moment al proeven mee gedaan in Lelystad. Dat nieuwe systeem moet uiteindelijk in 2023 klaar zijn.

  Ik zal wel te wantrouwig zijn, maar toen ik dat bericht las dacht ik meteen aan ‘Big Brother’ en ‘alleen nog maar kopen en reizen met …’

  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/03/09/vanaf-woensdag-kun-je-in-lelystad-de-bus-nemen-met-je-betaalpas-a4034845

 23. Hier een verhaal over de goede contacten tussen Fauci en Zhong, zijn Chinese partner. China geeft adviezen voor wereldwijde solidariteit. Iedereen op de wereld moet een prik krijgen. China adviseert het westen de economie nog niet open te gooien. Intussen is China uiteraard vol in bedrijf. China adviseert en beleert de wereld en laat met grafieken zien hoe enorm succesvol de Chinese aanpak was (ik geloof daar niets van). https://dossier.substack.com/p/fauci-shares-stage-with-top-ccp-official?r=6a3x3&utm_campaign=post&utm_medium=web&utm_source=twitter

 24. Nu is China de bad guy, vroeger was het Rusland. Dit is gewoon (weer) Koude Oorlog, 2.0 of 3.0, wat je wil. De onmensen achter de overkoepelende agenda kennen geen landen, kennen geen nationaliteit. Laat je niet misleiden door de Trump/Rusland, Biden/China, enz. propaganda. Overstijg het politiek systeem en zie dat het allemaal show is.

  Waarom ze ons dna willen hebben? Dit raakt het esoterische, en veel mensen noemen je knettergek als je het erover hebt. Een en ander wordt aardig beschreven in https://thefreedomarticles.com/internet-of-bodies-pushed-by-wef-klaus-schwab/ en andere artikelen op de site, met name:

  “The next battleground is inside your body – your DNA. Whether it’s toxic GMO food or toxic gene-editing ‘vaccines’, it’s vital to realize that your genes are being targeted.

  The nanotech and nanobot invasion is well underway. If you allow your genes to be altered via embedded nanotechnology, it could affect you in at least 4 key ways: firstly, it will shut you off from your connection to God, a Creator or a higher spiritual source (depending upon your beliefs)”

  Vertaal naar Nederlands. Mod.

  Ons dna is onze connectie met het hogere. Een ander artikel in deze context gaat over mensen zonder spirit/ziel: https://wakeup-world.com/2015/11/21/spiritless-humans/.

 25. “Schurken” – goed woord haha, dat ga ik ook voortaan gebruiken, want dat zijn het: schurken!

 26. Zelfs bij de bestrijding van de misdaad, stelt de rechtsstaat grenzen aan wat een overheid mag doen. Dat zou bij deze epidemie ook zo moeten zijn. Géén carte blanche voor de overheid!
  Nu wil de overheid het afnemen van testen tot voorwaarde van deelneming aan de samenleving maken. Ze willen 20 miljoen testen per maand; kosten 600 miljoen. En zelfs de nauwelijks vatbare jeugd tot 20, moet onder de knoet van het coronaregime. Hoe kunnen overheden zo totaal de weg kwijt zijn.
  Wat een ongelooflijke verspilling. Van dat geld zouden ziekenhuizen en zorgtehuizen beter geholpen kunnen worden.

 27. Met de PCR test worden meerdere doelen uitgevoerd. Natuurlijk jou DNA scoren, maar ook wordt er een genCRISPR chip achterin in je neusholte geplaatst. Deze chip die dan tegen jou hersenmembraan zit en is eigenlijk ook al een mRNA vaccin maar dan in een zeer kleine hoeveelheid. Met deze chip kun ze ook jou overal lokaliseren via het 5G netwerk en met behulp van een mRNA vaccin kunnen ze op afstand jou naar eigen inzicht zo manipuleren als zij maar willen. Maar die vaccins zijn maar een paar maanden actief en dan zou jij weer een vaccin nodig hebben, om compleet onder controle te blijven. Vandaar er nu al gesproken wordt over zogenaamde mutaties. Dan kan dit coronabeleid door de regeringen eindeloos blijven doorgaan. Vandaar dat regeringen zo blijven hameren en met steeds meer dwangmaatregelen ons alle te laten testen met de PCR testen en ons te laten vaccineren. Als jij het vaccin zou nemen, zonder dat jij een PCR test hebt ondergaan, dan ben je er zeker van dat jij zal overlijden door een auto-immuunziekte. Want dan kunnen ze jou nog niet besturen op afstand, daar is de CRISPR chip voor nodig die in de PCR testkit zit.

 28. Wat een andere agenda betreft waarover het xander team schrijft in de laatste alinea:

  zeer heldere en voor iedereen te begrijpen Nederlandstalige youtube van een ONDERNEMER -die als ongelovige zelfs naar de Bijbel verwijst , ‘ de AC’-

  deze youtube zal zelfs skeptici overtuigen van die andere agenda of mensen die het woord corona, of komplot of welke ander woord dan ook niet meer kunnen ( lees willen!) horen:

  https://www.youtube.com/watch?v=vhJrAuTyNoo

  De maker vraagt te delen en in de commentaren wordt de maker opgeroepen de video op bitchute.com of elders onder te brengen want meerderen denken dat youtube de video zal verwijderen. Zeer onderhoudend en nogmaals heel helder verwoord. Door een man van het gewone volk! ( ca 1 uur)

 29. Het feit dat men bijwerkingen moet melden bewijst dat het om een experiment gaat !
  40/45 Neurenberg word aan de laars gelapt waarmee men aangeeft een machtsstructuur te ontpoppen , eerder vast gesteld door hoogleraar bestuursprocessenrecht A.Tak in 2013 Nederland is een dictatuur ,naar zijn bevindingen boek in te zien via wolfpublishers docs 81
  Quote Joseph Gubbels : Als je de leugen maar vaak zat verkondigd geloven mensen het wel en de ergste vijand van de overheid is de waarheid.

 30. Mijn ervaring is dat er nog steeds teveel onnozele mensen zijn die nog steeds , je nog steeds na bijna 1 jaar niet inzien dat we voorgelogen worden , die mensen brengen ons in nog grotere problemen en niet andersom , ga je maar lekker vaccineren en de gevolgen op termijn zijn voor jezelf . Ga maar lekker huilen als het te laat .

 31. De GGD laat dit weten op haar site: “Heb je geen corona? Dan vernietigt het laboratorium het monster van je test binnen een paar dagen.
  Heb je wel corona? Dan kan het laboratorium het monster van je test 3 maanden bewaren. Het laboratorium gebruikt jouw test om te onderzoeken hoe het virus zich verspreidt. Ook kan het geanonimiseerd materiaal door andere onderzoekers worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.” Om daar nog aan toe te voegen, dat ze geen DNA verzamelen.

  Of ze ook echt doen wat ze zeggen is dan natuurlijk de vraag.

  Ik hoorde van familie in de Verenigde Staten de volgende theorie. Voorop gesteld, zij zijn diep gelovig en geloven ook de verspreiding van de twaalf (of 10, dat weet ik zo niet uit mijn hoofd) bijbelse stammen van Israël over de hele wereld: Volgens mijn neef gebruiken de machthebbers Covid en het vaccin om deze stammen en hun nakomelingen te vinden en te vernietigen voordat Christus terugkeert. Vandaar ook de enorme focus op Israël en de wereldwijde tirannie.

  Ik ben niet zo bijbelvast. Geen idee hoe ik zijn theorie moet zien en of deze überhaupt enig hout snijdt.

 32. Beginfase van de technologie van het Bijbels beest : iriscans, fingerprinting, facial scans, DNA, medische dossiers, bankrekeningnrs. allemaal in één micorchip om in te spuiten : gij zult niet meer kunnen kopen of verkopen zonder de naam of de nummer van de anti-Christ …(Openbaring) .

  Het “beest” is een machtig land. In het O.T. was de luipaard Macedonië. Tussen 1917-1989 was dat beest de Sovjet-Unie. Nù is dat beest Amerika. In de toekomst Communistisch China.

 33. “Volgens het bedrijf wordt dit gedaan om een ‘revolutie’ teweeg te brengen in de menselijke gezondheidszorg.”
  Een revolutie die ongetwijfeld bepaalde types interessant vinden omdat er voordeel uit te behalen is. De burger is op het internet al niet veilig meer nu is men uit op zijn/haar genoom.
  Het gaat nu in een razendsnel tempo en ik kan u verzekeren dat de politiek het wel accordeert maar totaal niet begrijpt. Dit jaar nog zal iedereen die getest is bijdragen aan de perfecte wereld zoals die gezien wordt door de ogen van een beest. Fysiek en mentaal zal alles vrij zijn zolang u maar meedoet op de manier die als goed wordt gezien. Dit gaat zeker wel een korte tijd enorm goed. Het gevaar is alleen dat er geen ruimte meer is voor spontaniteit.
  U weet wel dat wat ons onderscheidt van een algoritme.

 34. Sowieso allemaal op Forum voor Democratie stemmen!

  Of je het verder helemaal met ze eens bent of niet: het is de enige partij die kiest voor een breuk met de macht van Big Pharma en de dictatuur van de WEF-klonen en NWO!

  Alleen al het continue framen en verdraaien van de media en overheid om het FvD zwart te maken zegt genoeg: ze zijn bang voor de waarheid!

 35. De gretigheid van de overheid om PCR testen te promoten en het Coronavaccin er doordrukken, maken mij al meteen wantrouwig. De overheid heeft absoluut niet het beste met de bevolking voor, zeker als dat globalisten zijn. Je moet toch wel ziende blind zijn om niet door te hebben dat er een plan wordt uitgevoerd. Schaamteloos wordt dat ook toegegeven. Build back Better komt niet zo aar uit de lucht vallen. Ook rat Rutte heeft het er gewoon over. En we weten heel goed wat het plan inhoudt. Toch slaapt de massa rustig door. Een normaal mens kan inderdaad niet geloven dat de eigen overheid zo intens slecht en meedogenloos is.

 36. Ik waarschuw mijn naaste omgeving al vanaf het begin dat dit een stiekeme manier van DNA verzamelen is. Aangezien DNA niet mag worden afgenomen zonder gerechtelijke achtergrond, proberen ze het op deze manier. Gates heeft dit nodig voor zijn quantum tattoo (pleister met kleine naaldjes) om de mensheid te kunnen controleren middels 5G.
  Mijn DNA hebben ze niet en krijgen ze ook niet.

Comments are closed.