Universitaire studie: Leden slachtoffergroepen (zoals Kick Out Zwarte Piet) vaak narcistische psychopaten

Uit het verleden weten we nog maar al te goed wat er met ‘foute’ mensen en groepen kan gebeuren zodra intolerante en totalitaire krachten de overhand krijgen, en in staat worden gesteld de hele bevolking hun wil op te leggen. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Deugdzame slachtoffergroepen’ hebben de mainstream media en politiek, en daarmee de vrijheid van meningsuiting, vrijwel volledig in de greep gekregen, waardoor Nederland een zuur, verhard, intolerant en humorloos land aan het worden is

—————————————————————————————————————————————–

Uit een nieuwe studie van wetenschappers van de Canadese Universiteit van British Columbia komt naar voren dat de leden van slachtoffergroepen – zoals Black Lives Matter en Kick Out Zwarte Piet – heel vaak kenmerken hebben van een ‘duistere driehoek’ persoonlijkheid, te weten narcisme, psychopathie, en last but not least machiavellisme, wat de overtuiging is dat bedreiging, geweld en zelfs moord geoorloofd is om je doelen te bereiken en je eigen macht te vergroten ten koste van je ideologische tegenstanders. Dat dit soort mensen een grote bedreiging vormen voor de maatschappelijke rust en sociale orde, staat zowel historisch als in het licht van de actuele ontwikkelingen in het Westen buiten kijf.

Deugmensen zijn vaak manipulatieve narcistische psychopaten die geweld tegen de ‘foute’ mensen en groepen goedkeuren

Tot voor een paar jaar geleden stonden ze vooral bekend als Gutmenschen, oftewel goed- of deugmensen. Tegenwoordig scharen ze zich graag onder de term ‘woke’. De Canadese wetenschappers bestudeerden of ‘woke’ activisten en volgelingen bepaalde overeenkomstige persoonlijkheidskenmerken hebben. Dat bleek inderdaad het geval; in opvallend veel (extreem)linkse ‘deugmensen’ blijkt de ‘duistere driehoek (/triade)’ zichtbaar. In de psychologie staat die voor het gelijktijdig voorkomen van narcisme, psychopathie en machiavellisme.

Mensen met deze duistere eigenschappen zijn bijzonder manipulatief, hebben geen empathie met degenen die buiten hun groep staan, en handelen doorgaans uit koele berekening. Hun persoonlijke voordeel staat daarbij altijd op de eerste plaats. Daarbij gebruiken ze alle middelen en mechanismen die de maatschappij hen ter beschikking stelt. Tevens schuwen ze geen enkel middel – zoals intimidatie, bedreiging, geweld en zelfs moord – om hun doel te bereiken.

Veel leden van deze ‘woke’ slachtoffergroepen hebben ook in het dagelijkse leven de neiging tot onethisch en twijfelachtig gedrag. Ze zijn bijvoorbeeld eerder bereid om ‘vervalste producten te kopen’, en mensen die misdrijven of zelfs misdaden plegen, minder hard te veroordelen. In de VS zien we dat in extremis terug in de mainstream media en Democraten, die de gewelddadige roof- en plundertochten van Black Lives Matter en Antifa steevast goedpraten als ‘vreedzame demonstraties’.

Bij spelletjes vertoonden ‘deugdzame’ testpersonen ‘een hogere waarschijnlijkheid tot bedriegen en liegen’, vooral als ze daarmee ‘geldbeloningen’ konden krijgen. Tevens maken ze met hogere waarschijnlijkheid ‘overdreven aanspraak’ op ‘schadeloosstellingen voor veronderstelde en onduidelijke overtredingen van de regels in een organisatie.’

‘Virtuous Victim Signaling’ superwapen om exclusieve rechten te krijgen

Met hun demonstratieve virtue signaling – feitelijk ‘kijk ons eens deugen!’ – willen ‘deugmensen’ de rest van de wereld laten zien wat de enige ‘juiste’ morele waarden, normen en meningen zijn.

Deze ‘woke’ groepen vinden dat ze het recht hebben om zich over thema’s te uiten die normaal gesproken alleen aan echte slachtoffers zijn voorbehouden. Zogenaamde ‘anti-racisten’ mogen zich daarom ‘gediscrimineerd’ voelen, ook al hebben velen van hen een blanke huidskleur, en behoren ze daarom volgens hun eigen ideologie niet tot een slachtoffergroep.

Met virtue signaling verklaren ‘woke’ activisten zich één met een groep die volgens hen als ‘slachtoffers’ worden gezien, of zouden moeten worden gezien, bijvoorbeeld mensen die er nadrukkelijk op wijzen zwart, homo of transgender te zijn.

Volgens de wetenschappers is het doel hiervan een erkende slachtofferstatus en daardoor speciale rechten te krijgen. Het wordt ingezet als ‘sociale beïnvloedingstactiek’, die bedoeld is om anderen zover te krijgen ‘vrijwillig’ middelen (zoals financiën, maar ook gebruiken, tradities en rechten) op te geven om de ‘woke’ eisers tevreden te stellen.

Door virtue signaling met slachtofferschap (‘victim signaling’) te verbinden, is het fenomeen ‘virtuous victim signaling’ ontstaan, dat een regelrecht superwapen is gebleken in de strijd tegen iedereen met de ‘foute’ mening. Dat zijn vaak mensen van de door hen aangewezen ‘dadergroepen’ (doorgaans blanken, conservatieven, rechtsen, ‘kapitalisten’, christenen, e.d.). Zo worden ‘discussierechten’ verkregen die anderen niet hebben. (1)

‘Woke’ krijgt uitgebreid positief podium, tegenstanders worden hard aangepakt

In eigen land zien we dat dit verschijnsel de mainstream media compleet overheerst. ‘Woke’ activisten en groepen – ondanks regelrechte haat- en geweld tweets van bijvoorbeeld rapper Akwasi – krijgen een onbeperkt en vrijwel uitsluitend positief podium, maar tegenstanders worden constant gemarginaliseerd en verketterd, en worden weggezet als ‘extremisten’, ‘racisten’ of ‘complotdenkers’.

We zien het ook in de politiek. Slachtoffergroepen zoals Kick Out Zwarte Piet en Black Lives Matter worden met alle egards ontvangen door premier, ministers en Kamerleden, en krijgen niet alleen openlijk morele steun, maar tevens de een na de andere toezegging en belofte voor elkaar. Zo nam bijvoorbeeld premier Rutte klakkeloos hun absurde concept ‘systemisch racisme’ over. De geëiste ‘herstelbetalingen’ voor ons koloniale verleden ging de regering echter (nog) net een stapje te ver.

Demonstreer je echter tegen het afpakken van onze vrijheid door middel van lockdowns en andere omstreden (corona) maatregelen, dan wordt iedereen – bejaarden en kinderen niet uitgezonderd – keihard aangepakt door de politie, die daarbij niet schuwt om ‘agitatoren’ in te zetten, als relschoppers verklede medewerkers die vreedzame demonstraties opzettelijk uit de hand proberen te laten lopen, om zo hard ingrijpen te rechtvaardigen, en de schuld daarvoor in de schuld van de demonstranten en organisatoren te schuiven.

Linksliberale inquisitie volgt DDR-script

Dit alles gaat exact volgens het script van de DDR, waarmee ons land en heel Europa in razendsnel tempo in een 2.0 versie wordt omgetoverd. Met dat script wordt alle ongewenste oppositie eerst met behulp van de media stelselmatig zwart gemaakt, vervolgens illegaal verklaard, en daarna letterlijk opgeruimd. Dat laatste is in ons land gelukkig NOG niet het geval.

Met de veroordeling van PVV leider Geert Wilders wegens ‘groepsbelediging’ begint het echter wel degelijk die richting uit te gaan. Een complete minderheidsgroep (Marokkaanse Nederlanders) heeft van de linksliberale inquisitie nu expliciet het ‘recht’ gekregen om niet beledigd te worden. Het is geen toeval dat de meeste Marokkaanse Nederlanders ook moslims zijn. De islam, met zijn volledig humorloze ‘god’ en ‘profeet’, staat immers in het geheel geen twijfel, kritiek of spot toe, vooral niet van ‘ongelovigen’. Die moeten dat niet zelden met de dood bekopen (Theo van Gogh).

De ervaring leert dat het nieuw verworven ‘recht om niet beledigd te worden’ zal worden misbruikt en uitgebuit om – met behulp van (vaak gesubsidieerde en/of gesponsorde) ‘woke’ slachtoffergroepen en de politieke systeempartijen – allerlei nieuwe eisen aan de zwijgende meerderheid van de bevolking te stellen. Eén grap over deze groep, of wat voor andere ‘woke’ groep dan ook, en je wordt meteen publiekelijk aan de schandpaal genageld (kijk wat voetbalanalist Johan Derksen overkwam). Dat hiermee het definitieve einde is ingeluid van cabaretiers en bijna alle andere vormen van publieke humor, behoeft geen uitleg.

Nederland is een zuur, verhard, intolerant en humorloos land aan het worden

Dankzij de door het grootste deel van de politiek gesteunde progressieve ‘woke’ beweging, met ‘deuggroepen’ Kick Out Zwarte Piet en Black Lives Matter voorop, is in ons land een zorgwekkend intolerante cultuur ontstaan, waarbij met behulp van ‘diversiteitsbeleid’ (= het èchte systemische racisme) allerlei bevolkingsgroepen op grond van hun afkomst, huidskleur, religie en politieke- en seksuele voorkeur van elkaar worden gescheiden en tegen elkaar worden opgezet.

In zo’n zure, verharde samenleving is geen plaats meer voor kritiek, humor en zelfspot. In zo’n land, waar ‘duistere driehoek’ personages de dienst uitmaken en anderen hun mening met steeds hardere en dwingendere middelen opleggen, wil ik eigenlijk niet leven, maar gezien de machtsverhoudingen in het parlement wil de meerderheid dat klaarblijkelijk wel.


Xander


(deels:) (1) Journalistenwatch
(2) Afbeelding: Adam Hill , Pixabay 


Zie ook o.a.:

03-08: Overheid Minneapolis tegen inwoners: Gehoorzaam criminelen en laat u beroven (/ Brandende Bijbels – Sociale werkers in plaats van agenten – Zwarte basketballegende bezorgd over antisemitisme BLM)
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
24-06: (/ In eigen land probeert de progressieve ‘woke’ meningenterreurpolitie Johan Derksen van de buis te krijgen)
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. NB > de duistere triade, van narcisme, psychopathie, en machiavellisme, kan ook optreden bij het langdurig gebruik van : COCAine !? — want cocaine schakelt het geweten uit, wat bij mensen zit in de voorste hersenkwab — gebruikers, verdragen niets meer van hun medemens, en worden al bij ’t minste & geringste, acuut agressief ….
  |
  binnen bepaalde delen van ons ambtenaren`apparaat, is het gebruik ’n standaard — op sommige kantoren is het gebruik zelfs verplicht, ja opdat medewerkers, alzo vlotter doorwerken, daar ze zich dan niet`langer bekommeren om futuliteiten zoals : *de_mens achter het dossier* ….

 2. https://www.nu.nl/buitenland/6076554/ruim-400-jonge-asielzoekers-vanuit-moria-naar-grieks-vasteland-gebracht.html#coral_talk_wrapper
  En er komen er nog veel meer. Deze mensen zijn niet gevlucht voor geweld, ze zijn het zelf.
  Zij dwingen met verdacht geweld (opzettelijk brandstichting) opname voor de rest van hun leven en dat van hun nageslacht. Ze weten kennelijk dat dit de manier is om zich al vechtend en geweld plegend een plaatsje te verwerven in een land waar ze hun leven lang de hand ophouden. En als dank kan je er nog een hoop commentaar op krijgen en krijgen ze het voor elkaar dat je je cultuur in levert in plaats van andersom. En dan zijn er nog steeds politici die het niet willen snappen.

 3. geef die pieten op het Sinterklaasfeest toch allemaal een kleur,een zwarte piet,een gele piet,een groene piet,een witte piet, een paarse piet een bruine piet,en een rooie piet etc etc…

 4. @ Ronald
  Dat zou ook een optie zijn. Want Sinterklaas heeft eigenlijk teveel wit onder de rode deklaag.
  Wat zijn er al veel prentjes op fb voorbij gegaan met komische alternatieven en waarvan de meesten wel blijk
  geven dat waar ze nu mee bezig zijn een averechtse uitwerking heeft.

  De echte loyale huilt omdat zoiets weer wordt afgereageerd op onschuldige kindjes
  En kinderen onder elkaar gaan baasspelen, pesten, opruien zo erg dat er steeds meer wraaklust komt met
  groepen tegen elkaar. Zelfredzaamheid heet dat, eigen mening ten koste van een ander.

 5. ik heb vaak genoeg onzin verhalen gelezen maar dit skaat alles.

  Dus alle slachtoffer groepen zijn psychopaten??? Dat betekent dat als jij en ik slachtoffer zijn van iets je beter je mond kan houden opsluiten in huis want voordat je het weet komt iemand met een onderzoek ( waarvan niemand kan controleren als het een echt goedgekeurde onderzoek is van een wetenschappelijke erkende instelling) waarin staat dat je een psychopaat bent

  Dit betekent gewoon het mond dood maken van mensen die voor hun rechten opkomen gesproken. Niets meer en niets minder.

 6. Laten we het eens omdraaien. Een zwarte sinterklaas met witte pieten. Kijken wat ze dan weer te discrimineren hebben.

 7. niet te vergeten dat deze clubs gefinancierd worden met giften van miljardenconcerns die geld hebben verdiend door ons meedogenloos uit te knijpen. ter illustratie https://www.finextra.com/newsarticle/36004/paypal-commits-550m-to-black-and-minority-businesses-and-communities
  let op de enige reactie: “ja dit is wel een mooi gebaar, maar allemaal geld van de uitgeknepen gebruikers” Zo ken ik nog wel een paar bedrijfjes die miljarden omzet maken en flinke sommen afstaan, maar wel moord en brand schreeuwen als een bedrijfje in China het probeert na te maken en er een veel eerlijkere prijs voor vraagt. En het schaapjesvolk hoorde ik onlangs nog beweren dat 500 EURO (waar de Chinezen een vijfde minder voor vragen), zeker niet te duur was hoor en er zonder ook maar een seconde in te verdiepen meteen van mening was dat de Chinezen daar genadeloos voor gestraft moeten worden. Je kunt meer vinden door te zoeken op “sponsor blm” maar ook “blm boycott list 2020” https://builtin.com/diversity-inclusion/companies-that-support-black-lives-matter-social-justice

 8. Die machthebberds schijnen te verlangen naar het model van China.
  De burger als onmondige arbeider voor de staat. De burger die tot in detail voorgeschreven krijgt hoe hij moet leven. Covid19 maakt deze stille revolutie mogelijk. De gekte gaat gewoon door. De maanden van het snotteren en de griep komen er aan, en de overheid schaart het allemaal onder het “gevaar” van “besmettingen”. Het is te gek voor woorden.
  En de pers doet kritiekloos mee. Wat een blindheid voor de nuchtere feiten overal.

 9. @ wachter 08/09/2020 om 5:58 pm
  Tja dat is de trieste conclusie wachter!
  En zie hoe de Naam boven alle naam ook hierdoor ijdel wordt gebruikt Cda en Cu….

  En dan meneer Akwarium! Als die jankerd het hier niet bevalt waarom dan niet zoals Rutte ooit zei: opzouten? Maar meneer Akwarium is van het giftige soort: met zijn tweets waarin hij oproept sint en piet te vermoorden en dan ontkennen etc etc. Maar het ergste zijn de D666 mensen die alles goedpraten en er blijkbaar plezier in hebben de echte oer Nederlandse vaderlanders keihard te kwetsen. Die D666 rechters met hun Orwelliaanse kromspraak. Weg met alle aquariums NU!

 10. Ook Hitler vertoonde deze kenmerken van een zwaar gestoord persoon.

 11. Zelf oud Nederlandse gewoonten en gebruiken en symbolen moeten de schop op. We zijn in de tijd gekomen die Donner al had gezegd. Als de meerderheid het wil (democratische keuzes) dan worden we een links-zwart-islamitisch land. Nou ja, hij zei alleen iets over de Sharia, dus alleen de islam. Maar ik trek dit inmiddels wijder. De laatste 12 jaar vooral ook uit Afrika zwarte islamitische zoekers.

  – de gouden koets mag ook al niet terugkomen. Zelfs Willempje is al bang voor het volk en toont een sociaal gezicht.
  – A producten moeten anders eten enz. Strak mogen we het woord chocola of cacao al niet meer gebruiken.
  – MBO onderwijs is de laatste 14 jaar compleet aangepast aan het niveau van de instromers, de allochtonen waardoor Generieke eisen zowat heel dicht in de buurt komt van het VMBO of zelfs groep 8 van de basisschool. Wet- en regelgeving op Generiek vlak is constant in een aanpassing.
  – ons geschreven taalgebruik moet aangepast worden omdat er zoveel jongeren inmiddels amper meer iets kunnen begrijpen of lezen in de context.
  – de media, hetgeen het Nederlandse volk krijgt voorgeschoteld heeft een transformatie ondergaan dat er inmiddels vele programma’s zijn die je vroeger meteen onder een Turkse zender had geschaard.

  Nog meer gevolgen met corona:
  Psychiaters die inmiddels zodanig in de put zitten (ruim 30%) dat ze zelf hulp nodig hebben.
  De jeugd die nog meer dan de wat oudere groep het mentaal zwaarder hebben met de beperkingen.
  Vele jongeren zijn zo volgzaam in het volgen van de corona regels. De uitlaatklep is inmiddels veel groter aan het worden. De druk op de ketel wordt hoger. Vele vecht- en steekincidenten en zelf wat kogels afgevoerd leidt inmiddels tot vele moorden. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

  De grote vaagheid:
  Inmiddels zijn er regel die op het randje zitten van een meer soort van inlegkunde dan dat je de regels daadwerkelijk zwart op wit kunt toepassen. Deze ontwikkeling is duidelijk een erg links sociale beweging, gevoed door een leger van allochtonen die dit best vinden.
  Duidelijke regels en handhaving, dat iets anders. Alleen bewegingen die een tegengeluid laten horen en wat rechtser zijn die worden compleet aangepakt.

  Je mag je afvragen of de Nederlandse politie net als in de 2e wereld oorlog, voor het overgrote deel ook nationaal socialistisch waren. Vele Joodse Nederlandse burgers werden het slachtoffer van een instituut dat gebaseerd was op de grondwet en dus ook op de Bijbel.

  Je zit nu de media en ook bepaalde christelijke sprekers en aan hun uitingen getuigd het van grote domheid, dat in deze corona tijd er vele complotten zijn. Ze weten vaak niet dat sites zoals deze alleen de ontwikkelingen weergeven, denk al voor vele jaren de aandacht voor de griepprikken dat we al gauw weggezet worden als complotdenkers.

  Ze willen verstrooiing zaaien. Mensen tegen elkaar op laten staan. Wat wij hier proberen te doen is te ontmaskeren en bloot stellen via internet van wat er allemaal gebeurt in de wereld en wie, wat en welke personen dit arrangeren. Daarnaast proberen we in alle openheid te vragen openheid van zaken zoals inzage rapporten, inzage middelen van de vele vaccins etc. etc.

  En dan een tegenvraag aan lezers die ons meewarig zien als alleen complot denkers of zoekers:

  – welke invloed hadden je ouders over de ontwikkelingen vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw. Was dit een gewende gearrangeerde socialistische ontwikkeling.
  – waarom moest het verdrag van Maastricht 1992 dat in 2007 door het Nederlandse volk massaal werd afgewezen (2/3) toch doorgaan.
  – waarom moest het door D’66 zo gewenste Referendum instrument verdwijnen? Dit is eigenlijk de enige positieve bijdrage die ik van D’66 kan waarderen? Het antwoord is gelegen dat door de opkomst van het internet dit een gevaarlijk instrument is. Net zoals jij lezer dit nu zit te lezen omdat je toch iets anders wilt lezen.
  – waarom werd het Oekraïne verdrag afgezwakt?
  – waarom moest Fortuin het veld ruimen?
  – waarom zag de stichting Moria (een christelijke uitgeverij), destijds als begin jaren 80 in de vorige eeuw feilloos via hun brochures de ontwikkelingen van de opkomende computermaatschappij en gevolgen ervan voor de maatschappij.

  Ooit had je de torenbouw van Babel. En zij waren één van zin valt er ergens te lezen.
  Nooit eerder had je onder leiding van de VN en daaronder de WHO en de wereldwijde vertakkingen met corona dezelfde situatie. En zij (wie zijn zij), zij zijn één van zin.

  Spyfromthesky

 12. Ieder voor zich en god voor ons allen. En dan op vrijspreker een kommentaar van
  mij bekritiseerd, dat ik persoonlijk kies voor individualisme, wat volgens hun de
  ondergang van democratie is. Welnu, als je niet voor jezelf kiest dan zeg maar dag
  met je handje. Want zo is het helaas al tijden, het zelf beschermend, isolerend en
  eigenbelang streven en leven.
  Dat komt o.a door de grote welvaart die we genieten. Immers je hebt je buur niet nodig.
  Alles is te koop, tegen alles is een verzekering ect.
  Verbaasd mij niets wat nu is. En bovenal een lafheid onder het volk ten top.

 13. Xander, wat jij hierboven schrijft is bijna tweeduizend jaar geleden voorzegd, door de apostel Paulus, in zijn brief aan zijn leerling en vriend Timotheus.

  Dit is wat Paulus schrijft:
  “Weet wel, dat er in de laatste dagen zware tijden zullen komen: want de mensen zullen zelfzuchtig zijn, geldgierig, pochers, vermetel, kwaadsprekers, aan hun ouders ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig, liefdeloos, trouweloos, lasteraars, onmatig, onhandelbaar, afkerig van het goede, verraderlijk, roekeloos, opgeblazen….”

  Je kunt deze woorden praktisch naadloos leggen op wat jij schrijft over de het onderzoeksresultaat van de universiteit van British Columbia.

  We leven in de laatste dagen. En er zullen dus zware tijden komen, als we daar al niet middenin zitten.

 14. eens met het artikel. En deze groeperingen, zoals genoemd LBM en KOZP, worden dus gesteund door de kartelpartijen, VVD,CDA,D66 en de CU, evenals Groen Links en de SP. En wat een gotspe, Marx Rutte (VVD) gaat ook nog het gesprek met deze psychopaten aan. Arm Nederland, op naar de links-marxistische dictatuur. En de NWO zag dat het goed was.

 15. @het verval
  Een dictatoriale democratie is blijkbaar ook een vorm van democratie, , als je dit artikel leest

 16. Narcistische bedoelingen : hoe breien we een leugen aan vermoedens. [ Corona ]
  Elk jaar streven zeker 400.000 mensen in Europa voortijdig ; oorzaak slechte lucht. ( Svenja Schulze )
  De huidige stand van zaken : 0,00026 % van de Duitse bevolking lijdt aan ‘ernstige symptomen van de griep epidemie’ …. Corona.7 sept. 2020 . 213 patiënten zijn op basis deze griep opgenomen in ‘ intensieve behandeling ‘ .

 17. Men is geconditioneerd met gewelddadige computer spelletjes

  En dan In real life nog een goede zaak voor te vechten, en ze kunnen los, een veredelde voetbal hooligan zeg maar

  Mijn dienstplicht was anders dan die (digitale spel? )

Comments are closed.