FDA trekt toestemming PCR-test in vanwege teveel valse positieven en ‘geen onderscheid met griep’

—————————————————————————————————————————————-

De Amerikaanse FDA trekt de Emergency Use Autorization (EUA) aan de over de hele wereld gebruikte PCR test per 1 januari 2022 in vanwege het te hoge aantal valse positieven. Tal van wetenschappers en experts roepen dit al meer dan een jaar, maar werden genegeerd door politiek en mainstream media. Ook hierin blijken zij van meet af aan gelijk te hebben gehad. De ‘besmettingscijfers’ zijn dus fake, zoals ook wij al meteen schreven, en kunnen nu definitief de prullenbak in, ook in Nederland. Hoe lang wordt een (verondersteld) luchtwegvirus, dat volgens officiële cijfers niet gevaarlijker is dan een seizoensgriep, nog door de politiek misbruikt om met behulp van een totaal ongeschikte test de hele bevolking en economie te gijzelen?

Nu de PCR test door de FDA ongeschikt is bevonden, zal de CDC het verzoek om de test te gebruiken na 31 december 2021 intrekken. Dat gebeurt pas op die datum, zodat klinische laboratoria de tijd krijgen om ‘een van de vele door de FDA geautoriseerde alternatieven’ te selecteren en in te voeren.

Besmettingscijfers je reinste volksbedrog

Of die andere testen dan wèl een ‘besmetting’ kunnen detecteren, is zeer de vraag, mede omdat het altijd al een puur politieke keuze is geweest om het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig op te voeren. Dat werd overal opzettelijk gedaan om de bevolking zoveel mogelijk angst aan te jagen, zodat ze zich zonder veel nadenken zouden laten injecteren met hoogst experimentele gentherapie.

Laten we het gewoon noemen wat het is: je reinste volksbedrog, om je eigen onderdanen met glasharde leugens zover te krijgen deel te nemen aan het grootste medische experiment aller tijden, dat nu al een ongekend aantal slachtoffers heeft gemaakt (maar dat vermoedelijk slechts het topje van een enorme ijsberg is die er nog aan zit te komen).

Geen onderscheid tusssen Covid en griep

Waren mensen in het ziekenhuis dan niet ziek? Natuurlijk wel. Wat hadden ze dan? Griep, en sommigen kregen daarnaast ook longontsteking omdat de huisartsen de opdracht van de overheid hadden gekregen om griepsymptomen niet te behandelen, maar deze mensen steeds zieker te laten worden, zodat ze als ‘Covid’ patiënten in het ziekenhuis konden worden opgenomen.

Ook de CDC geeft dit impliciet aan. De reden van de intrekking is dat de laboratoria ‘moeten overschakelen op een multiplex methode… die onderscheid kan maken tussen SARS-CoV-2 en influenza.’ Met andere woorden: ALLE mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege ‘corona’ of ‘Covid’, zouden ook gewoon de griep gehad kunnen hebben.

Enkele maanden geleden wezen we op een nieuwe Chinese 3-in-1 test voor gelijktijdig SARS-CoV-2 als influenza A en B. Deze werd ontwikkeld omdat ‘het onderscheid tussen deze virussen zo moeilijk te maken is’.

Een PLANdemie, een staatsgreep

Zelfs de grootste systeemvolgelingen zouden nu toch eens moeten gaan nadenken, nu er almaar meer keihard bewijs komt dat we met een PLANdemie te maken hebben, een om puur politieke en ideologische doelstellingen veroorzaakte crisis die niets, maar dan ook echt helemaal NIETS met de volksgezondheid te maken heeft, maar enkel met de ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’, waarmee het Westen aan een keiharde communistische klimaat-vaccin dictatuur wordt onderworpen, die een definitief einde zal maken aan al uw persoonlijke vrijheden en zelfbeschikking.

Dit is een tegen het volk, tegen ons en tegen u gerichte staatsgreep, zoals we al sinds begin april 2020 schrijven. Hoe eerder u zich dit realiseert, hoe eerder er een massale – maar zeer beslist vreedzame – opstand kan komen, een eensgezind NEE tegen de afschuwelijke toekomst die deze zich als een sekte gedragende WHO/WEF kabaal voor ons in petto heeft.

Xander

(1) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

08-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
24-06: Update EU vaccinatie statistieken: 15.472 doden en bijna 600.000 met ernstige gevolgen
09-03: Bevestigd: PCR testen gebruikt voor vastleggen DNA in database – waarom?
19-02: ‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’

2020:

17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
29-05:  Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep 
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Ramshoorn:
  Je vergeet nog een voor hun (rutte, de jonge, el kaag) zeer “belangrijk” persoon: klaus schwab!! Deze man is gevaarlijker dan Hitler was, als deze al zo gevaarlijk was. Helaas zijn er weinig mensen in europa welke deze persoon kennen. En dan heb ik het nog niet over ursula von der leyen.

 2. Het streven naar 0 Covid en 0 CO2, geeft ons een politiestaat (zie nu Australië), omdat dit volstrekt onbestaanbare doelen zijn. Helaas gaan de reguliere media helemaal mee bij irreële stippen aan de horizon.
  En als kranten nu berichten “…. Gestorven aan corona”, hebben we het recht te weten of die persoon gevaccineerd was. Want er worden mensen ziek, of sterven zelfs, nadat ze de injecties kregen.
  Het is toch wel erg opvallend dat plotseling alle reguliere media in de wereld, de ongevaccineerden als oorzaak van mutaties en ziekte zijn gaan neerzetten (met als grootste griezel de premier van Israel). Terwijl die mensen normaal gezond zijn (net als die sporters die nu plotseling worden opgesloten: kerngezond en zelfs gevaccineerd) en mogelijk allang weerstand hebben opgebouwd. Dat begint op een heksenjacht te lijken op basis van niks. Maar mensen trappen gemakkelijk in zo’n beeld van enge mensen die overal een pestziekte verspreiden. En dat beeld wordt nu verspreid.
  Het is pure misleiding om de mensen over te halen die prikken te nemen. Het zijn hersenschimmen.

 3. Wellicht kan dan een klinische bloedtest ingevoerd worden om te testen. Dan kan onderzocht worden welk virus en welke onderliggende variant iemand heeft. Dat is zeer betrouwbaar, dus ideaal voor iedereen die tegen vaxinatie en pcr test is. “gewoon” even bloedprikken en de dokter kan vervolgens de juiste behandeling voorschrijven.

 4. @Wachter. Er zijn intussen al erg veel massa betogingen geweest en die hebben steeds niet geleid tot extra ziekenhuisopnames. Maar dat willen de Australische premiers niet weten.
  Ze hebben het voortdurend over “We moeten naar 0”. En hoor je b.v. Daniëls (Victoria) praten, spreekt hij in korte stevige zinnen alsof hij een oorlog aan het voeren is, en hij de kordaat optredende generaal is. Het lijkt wel of die premiers een wedstrijdje doen wie de laagste cijfers heeft. Ook maken ze verwijten naar elkaar (vooral Daniëls).
  Streven naar Zero Covid is een bizarre en kafkaëske doelstelling en lijkt bedoeld om de politiestaat te rechtvaardigen. Ze blijven maar lockdowns instellen. Daniëls bedankte de 20.000 mensen die in totale isolatie zitten (omdat ze ergens contact hebben gehad met een “besmette”). Hij waardeerde hun inzet. Walgelijk.

 5. @ Amo: 12:17 pm. Juist. En waarom niet bij de BLM beweging, nou omdat marxisten zijn, en vriendjes van de cabal, Schwab en Soros. Zo lopen de hazen.

 6. Lockdown protesten in Australië worden zwart gemaakt door overheden (én Sky News, tot grote verbazing van velen: https://www.youtube.com/watch?v=HRNxsTNja0I; zie reacties).
  De protesterenden zouden egoïstisch zijn en het virus verspreiden bij hun protesten. Je mag het huis niet uit! Ze zouden er zelfs de oorzaak van zijn dat de lockdowns verlengd kunnen gaan worden. https://www.youtube.com/watch?v=XdXnF-LojDs
  De Australische overheid wordt ronduit agressief. Komt dit omdat hun alarmisme geen goede basis heeft (iets van 111 positieve testen op ongeveer 83.000 testen)? Een kaartenhuis moet agressief verdedigd worden.
  Het vreemde is, dat met dit bij de BLM protesten NIET zei!

 7. Hier in Amsterdam en ook bij mij in de buurt zie je de mensen genieten van de versoepelingen. Lekker “verplicht” genieten op het terras.
  Ik krijg weleens de neiging om te roepen: Zo genieten jullie lekker van de versoepelingen?

  Het is toch anders dan zo’n 2 jaar geleden. Ik krijg echt de indruk dat ze dwangmatig “genieten”.

 8. Ik heb me een keer laten testen in het buitenland , omdat ik niet anders kon.
  Daarna direct voor mezelf uitgemaakt, een keer, en nooit meer.
  Waarom blijven mensen toch geloven in deze onzin, en bangmakerij.
  Toegeven, de farmamaffia heeft goed zijn werk gedaan, de laatste 100 jaar. om de mensen zo dom te maken, en te houden.

 9. Testen, testen, en nog eens testen, maar zijn die testen heel juist. Neen blijkt uit dit artikel en zo blijven we weer bezig.Shalom

 10. Schetters (zelf betrokken bij het maken van vaccins) vindt de mRNA injecties veel te risicovol. Hij zou ze niet toelaten als het aan hem lag. Het Lareb krijgt rond de 100.000 meldingen en kan dat allemaal niet onderzoeken (bij de griepprik krijgen ze rond de 300 meldingen per jaar).
  Hij vertelt wel dat er in het najaar meer traditionele vaccins op de markt komen, van Novavax en GSK Sanofi (https://www.youtube.com/watch?v=h8gM5q_T2uE, 12:35 minuut). Dus als mensen persé geprikt willen worden, kunnen ze beter wachten op deze vaccins waarvan de technologie en de adjuvans beter bekend zijn.
  Hij zegt er nog bij dat hij niets verdient aan zijn kritische verhaal, maar dat het een zaak van weten en geweten is, dat hij wil waarschuwen.

 11. Evert schreef: 24/07/2021 om 7:38 pm
  Patenten, Kontrakten, Vuurwerk! Happy New Year ?!

  sick WEF mode on Vertrouw ome Klaus en Billy nou maar en Rutte en de Jonge in het polderse en veterinaire bollebozen Osterhaus en Koopmans; Ribonucleïnezuur 1) pioniers die ons gaan redden! sick WEF mode off

  1) Ribonucleïnezuur, vaak afgekort als RNA, is een biologisch macromolecuul dat essentieel is voor de regeling van cellulaire processen in alle bekende levensvormen. RNA lijkt qua chemische structuur sterk op DNA, en net als DNA is RNA opgebouwd uit een lange keten van nucleotiden. RNA en DNA behoren hierdoor beide tot de nucleïnezuren.

 12. Dank Xander, eens met het artikel. Het blijkt maar weer: Al is de Leugen nog zo snel, de Waarheid achterhaald haar wel. Rutte en de Jonge met de blik op oneindig en verstand op NUL, kregen al meerdere keren moties van Afkeuring en Wantrouwen aan hun broek, van de hele Oppositie in de Tweede Kamer.

  Ze trekken er zich niets van aan van waarschuwingen van vele echte Wetenschappers en Artsen die met eenvoudige geneesmiddelen Covid patienten in enkele dagen kunnen genezen. Rutte en de Jonge blijven Ongezeggenlijk hiervoor, en blijven liever Mindfull op hun Yogamat gezeten de oerstomme Mantra’s van RIVM en GGD “wetenschappers” herhalen en staan daarom opnieuw als onverbeterlijke Dummies samen met hen en hun achterlijke regeltjes in hun hemd

 13. Dit nieuws lijkt positief, maar ik vermoed een addertje onder het gras, Ik denk dat dit is om het negatieve testbewijs af te schaffen, zodat m.i.v. volgend jaar een vaccinatiebewijs nog de enige voorwaarde is om nog iets te mogen. Dat vaccinatiebewijs zal dan worden gekoppeld aan een maximale geldigheidsduur en bij iedere virusmutatie komen te vervallen.

 14. Hoe en wanneer is Kary Mullis overleden? Zijn er ook verdachte omstandigheden bij?

 15. 30 miljoen Nederlanders hebben zich inmiddels laten testen. Wat mankeerde hen?
  Waak voor optimisme, toen het contraction paper tegen de PCR test was ingediend leverde dat ook niets op.
  Het geweld dat wereldwijd wordt toegepast, wordt vreedzaam niet bestreden.

 16. Geweldig artikel van Ebru Umar ‘ik prik. niet’

  https://www.powned.tv/artikel/ikprikniet

  Ja het staat er: ik prik niet. Geen behoefte aan een spuitje dat onnodig is en uiteindelijk geen zin heeft. En dan nu de argumenten die in huize Umar over de tafel gaan. Ja, ik ben de uitzondering. “Doe nou,” dringt m’n moeder aan. “Het is goed voor je. Je neemt ook een griepprik en bovendien kun je met een vaccinatie overal heen. Eindelijk weer naar een strand, waar ook ter wereld!”

 17. @Piep, bloedgroep 0 en het liefst negatief. Kans op kanker, hart en vaat ziekten en covid is aanzienlijk lager, echter niet onmogelijk. Maar los daarvan… het gaat altijd om zelfbeschikking.

 18. Het beoogde doel is bereikt.
  Wereldwijd is de dictatuur gevestigd.
  Nu wordt dan de ondeugdelijkheid van de PCR-test toegegeven.
  SCHANDALIG.

 19. …”met dank aan de kuddedieren”…Zeker: volgende week zondag moeten we in de gemeente weer mondkapjes op, afstand houden en mogen we niet zingen…
  Feest dus, voor de vijand.

 20. Nog even aanmodderen tot januari dus. Wat is dat voor een redenatie?
  Duizenden doden door ‘vaccins’ en maar doorgaan.
  Authoriteiten zijn corrupte doorgeefluiken voor de farma industrie geworden.

 21. Vraag is hoe gaat dit doorwerken, ik kan mij niet anders voorstellen , dat als dit bericht wereldwijd bekend wordt en dat is wel een voorwaarde en ik kan mij haast niet voorstellen dat dit tegen te houden is dan er een ommekeer mogelijk, een massale opstand komt.
  Bijbel leert dat er een zeer onrustige tijd komen gaat voordat de Antichrist komt en dat is nu nog niet echt.
  Zeer interessante tijden !

 22. Maar waarom pas in 2022? Als ze noodmaatregelen willen treffen, kan dit per direct, maar een test die 95% vals positieve uitslagen geeft mag nog maanden gebruikt worden? Dus met andere woorden, we hebben nog even tijd nodig om zoveel mogelijk angst te kunnen zaaien, voordat we de volgende fase in gaan en de test niet meer nodig hebben.

 23. De mensen hebben het nergens meer over dan een terras pikken en vakantie maar vroeger ging je bij de buuren op de koffie of ergens kaarten maar daar hoor je niets meer over de mens heeft niets meer te doen als alleen wie heeft het mooiste huis en de grote auto voor de deur en anders draait het nergens meer om dan Vaccineren de domme schapen wat zullen ze nog eens spijt krijgen

 24. @Lies.
  Het is doorheen de menselijke geschiedenis altijd al zo geweest dat 90% van de bevolking bestaat uit kuddedieren zonder eigen mening. Als ze al denken een eigen mening te hebben, is het meestal gewoon een mening die hun voorgekauwd wordt door de mainstream media.
  Eigenlijk behoren ze helemaal niet tot de categorie van mensen die het meest geschikt zijn om te overleven. Charles Darwin had het niet over de ‘survival of the strongest’ (de sterksten) maar over de ‘survival of the fittest” (de meest geschikten).

 25. Fantastisch nieuws, eindelijk, eindelijk

  Xander dank voor alle berichtgeving.

  Ik deze volksverlakkerij al al sinds voor Wuhan en jij bericht wat ik eerst zelf uitzocht.
  Was op een gegeven moment niet meer nodig, ik verwijs mensen naar o.a. jouw website.

  Dank, dank.

 26. Ik heb mij nog nooit laten testen en het zal nooit gebeuren zonder mijn toestemming. 😉

  Daarbij ik bezit de oudste bloedgroep die er bestaat (die van de Neanderthal) en deze vernietigt virussen zoals de Covid en het wrattenvirus o.a. 😉

  Daarbij moest ik toch ziek worden, dàn gebruik ik Aurvedische geneesmiddelen (zware peper, gember, curcuma, kruidnagels, enz.)

  Ik spuw op allopatie !!!!

 27. Kary Mullis de uitvinder van de pcr test gaf al aan dat je het niet moest gebruiken voor een rna virus . Hij heeft ook gezegd dat Fauci een fraudeur is hele Corona gedoe is gebaseerd op een fictieve test

 28. De Eu met Nederland voorop . Dreigt een totalitaire fascistische staat te worden , of is het dat misschien al , met dank aan de stomme kuddedieren, die om een terras je te kunnen pikken alles over heeft . Hoe leeg kan een volk zijn .

Comments are closed.