‘Leger van 100.000 Noord Koreanen naar Oekraïne om Rusland te helpen’

—————————————————————————————————————————————–

Stuurt de NAVO bewust aan op een (false flag) kernramp in Oekraïne om excuus te hebben voor militair ingrijpen? – ‘Rusland moet eindelijk echt gaan vechten’ – ‘Rusland wacht op de winter met uitdelen mokerslag, als Europa verkleumt van de kou’

—————————————————————————————————————————————–

(16.00) – Op de Russische TV zender Channel One is gezegd dat er een leger van 100.000 Noord Koreaanse ‘vrijwilligers’ klaarstaat om naar Oekraïne af te reizen om Rusland te helpen in de nog altijd aanhoudende oorlog. Mocht dit kloppen, dan zou dit een voor het Westen een zorgwekkend signaal zijn van veel nauwere militaire samenwerking binnen de anti-Westerse as Rusland-China-Noord Korea-Iran.

Channel One talkshow host Igor Kortochenko onthulde de komst van de 100.000 Noord Koreanen. Hij hoop dat Moskou hen verwelkomt, niet alleen als soldaten, maar ook om het land weer op te bouwen. Het communistische regime in Pyongyang heeft in ieder geval bevestigd dat er plannen zijn om arbeiders naar Oekraïne te sturen (2).

De strijdende partijen in Oekraïne claimen beide dat de tegenstander hoge verliezen lijdt. Volgens de Oekraïense despoot Zelensky zouden er al zo’n 40.000 Russen zijn omgekomen. De Amerikanen en Britten schatten dit echter veel lager in op 15.000, met ongeveer twee tot drie keer zoveel gewonden. Volgens de Russen zelf ligt hun aantal slachtoffers op hooguit enkele duizenden.

Doorgewinterde soldaten

In juli erkende Noord Korea de Russisch sprekende volksrepubliekjes Donetsk en Luhansk. Voor het fascistische regime in Kiev was dat de aanleiding om de diplomatieke banden met het regime van Kim Jong-un te verbreken.

Het Noord Koreaanse leger heeft een gebrek aan technologische hulpmiddelen en daardoor een grote achterstand op dit gebied, maar maakt dat goed door zijn omvang en enorme vuurkracht. Ook zijn de soldaten gewend aan het werken en vechten onder barre omstandigheden met minimale steun, voorzieningen en voorraden. We kunnen dan ook letterlijk van doorgewinterde soldaten spreken. (1)

VS/NAVO false flag kernramp om militair ingrijpen te rechtvaardigen?

Oekraïne en Rusland beschuldigen elkaar ervan met beschietingen, het leggen van mijnen en het opslaan van munitie de kerncentrale Zaphorizhizhia, de grootste in Europa, in gevaar te brengen. Diverse onderdelen van het complex zouden reeds zijn beschadigd.

Het is niet ondenkbaar dat de VS/NAVO en Oekraïne bewust aansturen op het veroorzaken van een (false flag) kernramp, waar Rusland vervolgens de schuld van wordt gegeven. Het Westen ‘moet’ dan wel militair ingrijpen om te voorkomen dat half Europa wordt besmet. Een rechtstreekse NAVO invasie van Oekraïne zal vermoedelijk binnen zeer korte tijd de Derde Wereldoorlog ontketenen.

Hoe verloopt de oorlog nu eigenlijk?

Door alle propaganda is het lastig in te schatten hoe de oorlog in Oekraïne precies verloopt. Wel is duidelijk dat het Oekraïense leger enkel overeind kan blijven door massale steun van de NAVO, en het anders allang totaal verslagen zou zijn. In feite is het Westerse bondgenootschap dus al op verkapte wijze oorlog aan het voeren tegen Rusland.

Op de avond van 7 augustus werd opnieuw een grote opslagplaats met NAVO wapens door eht Russische leger vernietigd (3). Russische drones en inlichtingendiensten zijn druk bezig aan het lokaliseren van de Amerikaanse HIMARS meervoudige raketsystemen, met als doel de elektronische- en luchtverdedigingssystemen van Oekraïne uit te schakelen en nieuwe beschietingen te voorkomen. (4) Ook wordt er rekening gehouden met een mogelijke Oekraïense (/Britse) aanval op de nieuwe brug naar De Krim.

De Russische minister van BuZa Sergei Lavrov verklaarde drie dagen geleden dat ‘de VS nog eens twee labs voor biologische oorlogsvoering heeft gebouwd, één in Kiev en de andere in Odessa. Daar hebben ze ziekteverwekkers ontwikkeld (w.o. Covid-19). We zullen deze steden in moeten nemen om deze labs te ontmantelen, en de wereld van een andere pandemie te redden.’ Betekent dit dat een grote Russische aanval op deze steden ophanden is? (6)

‘Rusland moet eindelijk echt gaan vechten’

‘De wereld staat aan de vooravond van de Derde Wereldoorlog, terwijl Rusland niet eens echt is begonnen met vechten. Om de confrontatie met vijandige landen te winnen, moeten we zo hard mogelijk optreden om geen verliezen te lijden.

Oekraïne moet gedemilitariseerd en volledig gedenaziseerd worden, maar daarvoor moet Rusland gaan vechten, echt vechten,’ is de mening van analist Mikhail Osherov, en daarnaast heel veel van zijn collega’s die niet begrijpen waarom president Putin nog steeds de ‘handschoenen’ van het Russische leger niet heeft uitgetrokken.

De Amerikaanse geopolitieke analist Paul Craig Roberts, voormalig lid van het team van de regering Reagan dat hielp de Koude Oorlog te beëindigen, heeft al langer felle kritiek op de volgens hem veel te softe aanpak van de Russen. ‘Het Kremlin heeft laten zien dat Rusland huiverig is om beslissende actie te ondernemen. Dat betekent niet dat Rusland het niet zal doen. Trouwens, de terughoudendheid van het Kremlin garandeert bijna dat Rusland gedwongen zal worden om dat te doen.’ (5)

‘In plaats van vergelding tegen zijn vijanden werkt Rusland met ze samen. Rusland staat toe dat Oekraïens graan zijn weg vindt, waardoor Oekraïne meer geld verdient om de oorlog met Rusland te financieren. Is het Kremlin soms bezorgder om de honger van buitenlanders dan om het leven van zijn eigen soldaten?’

Rusland transporteert Amerikaanse astronauten naar het ruimtestation ISS. Rusland staat toe dat Oekraïne de eerdere genoemde kerncentrale bestookt met artillerie geschut. Rusland blijft Europa – weliswaar in veel mindere mate, maar dat komt door de EU – van energie voorzien.

Waarom wil Rusland de oorlog niet echt winnen?

De boodschap die het Westen daaruit opmaakt is dat Rusland niet echt van plan is de oorlog in Oekraïne te winnen. Als het Kremlin de gaskraan meteen helemaal had dichtgedraaid, dan waren zowel Oekraïne als de NAVO meteen op hun knieën gebracht, en was er geen ‘beperkte militaire operatie’ nodig geweest. Het Kremlin blijft zich echter steeds verdedigen tegen de ongefundeerde Westerse beschuldigingen, terwijl het veel beter de banden met het Westen volledig had kunnen verbreken.

Roberts vraagt zich af wanneer het Kremlin eindelijk beseft dat het niet op twee gedachten kan blijven hinkelen. Dat is namelijk een teken van zwakte en moedigt meer provocaties van de NAVO aan, waardoor het risico op een veel groter conflict blijft bestaan en zelfs toeneemt.

Waarom zou Rusland de oorlog niet echt willen winnen? Dit idee zou wel eens schijn kunnen zijn. Rusland verdient namelijk ongekend veel geld aan deze oorlog; het land levert weliswaar veel minder aardgas aan Europa, maar de prijzen daarvan zijn dermate hard geëxplodeerd, dat er toch miljarden extra mee worden binnengehaald. Bovendien is de koers van de roebel fors gestegen.

Daarnaast is Moskou geduldig, en weet de regering dat Europa het deze winter zonder (betaalbaar) Russisch gas extreem moeilijk zal krijgen. Tientallen miljoenen verkleumende Europeanen zullen in opstand komen tegen hun regeringen, waardoor er grote sociale en politieke onrust zal ontstaan. En DAN, als de EU/NAVO op zijn zwakst is, zou het wel eens het juiste moment voor het Kremlin kunnen zijn om – eventueel gezamenlijk met China, Noord Korea en/of Iran – plotseling een serie enorme mokerslagen uit de delen, en het Westen op de knieën te brengen.

Xander

(1) The Drive / The War Zone
(2) NK News
(3) Rusvesna
(4) Rusvesna
(5) Paul Craig Roberts
(6) Hal Turner Radio Show

 

Zie ook o.a.:

 

31-07: Europa wacht spoedig de afgrond als leiders vasthouden aan hun sprookjes over de toekomst ( / Hoekstenen van een stabiele en welvarende samenleving worden opzettelijk vernietigd – In 2004 beloofden autoriteiten dat groene energie de burger slechts 1 euro per maand extra zou kosten, maar nu zijn miljoenen Europeanen in energie armoede beland )
22-07: Denktank overheid VS vindt verwoestingen door kernoorlog ‘acceptabel’ en wil voor 2025 aanval op China (/ Waarom leveren de Russen nog steeds energie aan de NAVO?)
7-07: Flashback naar 2015: ‘Amerikanen smokkelden 4 mini-kernbommen naar Oekraïne’ – waar zijn die?
16-07: Verenigde Staten gebruiken Oekraïne om concurrent EU uit te schakelen; Rusland en China lachende derden
25-06: Russische generaal en parlementslid: ‘Eerste bom op Londen als blokkade Kaliningrad leidt tot oorlog met NAVO’
20-06: Britse stafchef generaal Sanders zegt dat leger zich moet voorbereiden op WO-3 tegen Rusland
19-06: ‘Rusland voert luchtaanval uit op Amerikaanse basis in Syrië’; Israël op rand geweldsexplosie
12-06: ‘NAVO troepen ondersteunen leger Oekraïne, dat maandelijks 20.000 soldaten verliest’
03-06: D-Day nadert voor Rusland in Oekraïne: Medvedev: ‘De Ruiters van de Apocalyps zijn los’
28-05: Geheime top in Litouwen: Deelnemers plannen dodelijk ‘ongeval’ Vladimir Putin
16-05: NAVO of WEF false falg? ‘Russische hackergroep KillNet kondigt aanval op Westerse internet aan’
11-05: US Stratcom admiraal waarschuwt dat nucleaire afschrikking in crisis verkeert
09-05: ‘Amerikaanse drones boven Oekraïne bewapend met chemische en biologische wapens’
03-05: Oliver Stone waarschuwt voor Amerikaanse nucleaire false flag in Oekraïne
29-04: WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
01-04: Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’