Britse stafchef generaal Sanders zegt dat leger zich moet voorbereiden op WO-3 tegen Rusland

Het is weer zover: uniformen en zware wapens doen volwassen mannen compleet hun verstand verliezen, en dreigen het zoveelste bloederige drama op deze planeet te gaan veroorzaken.

—————————————————————————————————————————————–

‘Westen heeft grote oorlog nodig als dekmantel voor instorting financiële systeem en leeggeroofde pensioenfondsen’ – Lokt Litouwen Russische aanval uit met afsluiten spoorlijn naar Kaliningrad? Russische reactie: ‘Als EU niet ingrijpt, doen wij het’

—————————————————————————————————————————————–

Generaal Sir Patrick Sanders is afgelopen maandag als stafchef aangetreden en heeft daarmee het commando over de Britse strijdkrachten overgenomen. Sanders heeft de Britse militairen inmiddels letterlijk laten weten dat ze zich moeten voorbereiden ‘om opnieuw in Europa te vechten’, in wat de Derde Wereldoorlog tegen Rusland zal worden. Op zijn vierde werkdag voegde hij eraan toe dat ‘er nu een urgente noodzaak is een leger te smeden dat in staat is om samen met onze bondgenoten te vechten en Rusland te verslaan.’

Westen heeft oorlog nodig als dekmantel voor instorting financiële systeem

Op 20 februari 2022 verklaarde de Amerikaanse vicepresident Harris dat Oekraïne bij de NAVO zou moeten komen. Dat was een directe schending van het Verdrag van Belgrado uit 1991, toen Oekraïne zijn kernwapens opgaf en zowel Rusland als het Westerse bondgenootschap beloofden het land niet binnen te vallen, mis Oekraïne neutraal zou blijven. Drie dagen na Harris’ provocatieve uitspraak kondigde Zelensky aan dat hij weer kernwapens wilde hebben. Een dag daarna viel Rusland het land binnen om de Donbass te beschermen.

Waarom werd dit conflict opzettelijk in gang gezet? Omdat het Westen een grote oorlog nodig heeft vanwege het pijnlijke feit dat het financiële systeem langzaam aan het instorten is, de euro steeds minder waard wordt, de staatsschulden niet meer terug te betalen zijn, en alle pensioenfondsen – met de Nederlandse voorop – dankzij de negatieve rente die in 2014 werd ingevoerd zijn leeggeroofd om de feitelijk failliete eurozone bij elkaar te houden.

Zodra de EU daadwerkelijk technisch failliet gaat over zijn schulden, zullen miljoenen mensen hun pensioenen verliezen en in alle hoofdsteden de parlementsgebouwen bestormen. Om dat voor te zijn hebben de Westerse regeringen in Oekraïne de oorlog met Rusland veroorzaakt.

Zelensky kwaadaardige en corruptie leider die Westen in WO-3 wil storten

In deze video is te zien hoe een adviseur van de Oekraïense president Zelensky de huidige oorlog al jaren geleden uittekende. Dit is andermaal bewijs dat het hele conflict door het Westen is gepland, uitgelokt en in gang gezet.

Zoals bekend is Zelensky niet alleen een acteur en schaamteloze profiteur (hij verdiende vorig jaar $ 100 miljoen, mede dankzij de financiële steun van Europa), maar ook een haatdragende, rancuneuze en pathologische leugenaar die geen gelegenheid onbenut laat om Rusland te demoniseren. Op het geopolitieke toneel speelt hij zijn rol om de Great Reset uit te voeren en de Westerse beschaving te vernietigen, zodat er een soort centrale wereldregering kan worden opgericht onder leiding van de ‘grote vredestichter’ de VN, en daarnaast de WHO en het WEF.

Zelensky is een kwaadaardige en corrupte leider die tijdens zijn campagne beloofde vrede te stichten met Rusland en de corruptie te beëindigen, maar nu overal waar hij komt het Westen oproept Rusland de oorlog te verklaren. Volgens sommige berichten heeft hij al $ 850 miljoen van alle ‘hulp’gelden weggesluisd naar buitenlandse rekeningen. ‘Hij zal vechten totdat de laatste Oekraïner sterft, en dan wegvliegen en als een miljardair gaan leven,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong (1).

Het was de Oekraïense miljardair Kolomoysky die Hunter Biden omkocht, waarna diens vader, president Joe Biden, het ontslag eiste van de Oekraïense procureur-generaal die deze corruptie onderzocht. Kolomoysky financierde ook Zelensky. Tijdens zijn toespraak voor het WEF in Davos eiste Zelensky keiharde preventieve sancties tegen Rusland om het land compleet af te sluiten van de wereldeconomie – alsof dat een oorlog zou kunnen voorkomen.

Nederlandse regering steunt Zelensky en daarmee oorlog tegen Rusland

Het oosten van het land hoorde historisch nooit bij Oekraïne, maar bij het Russische rijk vóór de USSR. Sovjet leider Kruschev groeide op in de Donbass en leidde de wederopbouw van Kiev. Als hoofd van het Kremlin deelde hij de Krim in 1954 enkel om administratieve redenen in bij Oekraïne. De Duma (het Russische parlement) draaide dat besluit later weer terug en verklaarde die indeling illegaal, mede omdat er bijna alleen maar etnische Russen wonen.

De Oekraïense haat regen de Russen, die daar al eeuwen wonen, is diep geworteld, en de oorzaak van de burgeroorlog die in 2014 met Westerse steun tegen de Donbass werd begonnen. Sindsdien vonden er vele duizenden ernstige mensenrechtenschendingen plaats, soms zeer gruwelijke, zeker tijdens de huidige oorlog.

Gevangen genomen Russische soldaten ondergaan de meest afschuwelijke martelingen voordat ze sterven. Zo worden ze letterlijk gekruisigd en in brand gestoken. De Westerse media en politiek halen er echter hun schouders over op. Klaarblijkelijk hebben Russen in hun ogen geen recht van leven op deze planeet, en is het prima om fascistische neonazi groepen hun gang te laten gaan.

Zelensky gaat – vaak gekleed in een militaire shirt – onverminderd door met het promoten van de Derde Wereldoorlog. Deze man is zó kwaadaardig, dat hij in de geschiedenisboekjes (als die ooit nog geschreven worden) in één adem zal worden genoemd met Marx, Stalin, Mao, Hitler, Schwab en Gates. En wat prettig is het dan te weten dat deze WEF-trekpop op handen wordt gedragen door het hele Nederlandse kabinet en bijna de voltallige Tweede Kamer, en premier Rutte de oorlog tegen Rusland letterlijk tot ‘onze oorlog’ verklaarde.

Lokt Litouwen Russische aanval uit?

Een militaire confrontatie met Rusland komt dan ook steeds dichterbij. Zo heeft Litouwen de cruciale spoorlijn die Belarus met de Russische enclave Kaliningrad verbindt vrijwel geheel gesloten. Dat betekent dat Kaliningrad niet meer bevoorraad wordt, en de bevolking dreigt te verhongeren. Er is inmiddels paniek uitgebroken. De winkels worden bestormd voor de laatste voorraden. (2)

Het lijkt er sterk op dat Litouwen is ‘uitverkoren’ om de eerste Russische aanval op een NAVO land uit te lokken. Dat zal vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog in gang zetten. De Russische senator Klimov karakteriseert de blokkade als een ‘directe agressie’. Als de EU niet snel ingrijpt, dan zal Rusland ‘het probleem van Kaliningrad met alle mogelijke middelen oplossen.’

Bent u werkelijk bereid te sterven voor deze duistere figuren en hun even duistere doelstellingen?


Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

19-06: ‘Rusland voert luchtaanval uit op Amerikaanse basis in Syrië’; Israël op rand geweldsexplosie
12-06: ‘NAVO troepen ondersteunen leger Oekraïne, dat maandelijks 20.000 soldaten verliest’
03-06: D-Day nadert voor Rusland in Oekraïne: Medvedev: ‘De Ruiters van de Apocalyps zijn los’
28-05: Geheime top in Litouwen: Deelnemers plannen dodelijk ‘ongeval’ Vladimir Putin
16-05: NAVO of WEF false falg? ‘Russische hackergroep KillNet kondigt aanval op Westerse internet aan’
11-05: US Stratcom admiraal waarschuwt dat nucleaire afschrikking in crisis verkeert
09-05: ‘Amerikaanse drones boven Oekraïne bewapend met chemische en biologische wapens’
03-05: Oliver Stone waarschuwt voor Amerikaanse nucleaire false flag in Oekraïne
29-04: WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
01-04: Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’