Flashback naar 2015: ‘Amerikanen smokkelden 4 mini-kernbommen naar Oekraïne’ – waar zijn die?

—————————————————————————————————————————————–

Ondertussen gaat de EU onverstoord door met op Amerikaans commando zelfmoord te plegen: 13 miljoen Duitsers leven nu in armoede door explosief gestegen prijzen

—————————————————————————————————————————————–

Op 23 februari 2015, dus bijna 7,5 jaar geleden, plaatsten we het volgende artikel dat gezien de zeer gespannen situatie in Oekraïne, waar Rusland op ieder moment kan overgaan tot een strategische oorlogsvoering waarbij ook doelwitten van de NAVO waarmee Oekraïne wordt gesteund zullen worden aangevallen, bijzonder actueel is: Om de door Washington geplande Derde Wereldoorlog met Rusland in Europa te ‘redden’ zouden de Amerikanen in november 2014 in het diepste geheim vier mini-kernbommen naar de Oekraïne hebben gesmokkeld. Dat beweert althans de Russisch-Oekraïense militaire analist Alexander Zhilin op basis van informatie van Duitse en andere inlichtingendiensten. Mocht hij de waarheid spreken, dan is de grote vraag of en wanneer de Amerikanen deze bommen tot ontploffing gaan brengen, om daar vervolgens Rusland de schuld van te geven.

Volgens Zhilin zouden er in november 2014 vier tactische ‘mini nukes’ naar het militaire vliegveld Ivano-Frankovsk in het westen van Oekraïne zijn gevlogen. Deze bommen zouden zijn bedoeld voor een of meerdere nucleaire ‘false flag’ aanslagen, waar Rusland verantwoordelijk voor gesteld zal worden. Dit zal vervolgens aangegrepen worden voor direct militair ingrijpen van de NAVO in Oekraïne, wat vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog zal ontketenen. (1)

Onlangs werd een enorme ontploffing in een chemische fabriek in Donetsk, die door een granaat van het leger werd geraakt, aangezien voor een kernexplosie. De Westerse media besteedden hier echter nauwelijks aandacht aan, hoogstwaarschijnlijk omdat het niet goed paste in de eenzijdige misleidende anti-Russische propagandaverhalen die vrijwel dagelijks over de grotendeels naïeve Westerse burgers worden uitgespuugd.

We schrijven al sinds 2008 dat de Amerikaanse president Barack Obama op oorlog met Rusland zal aansturen, en als hem dat lukt daarbij Europa zal opofferen. Met Europa en Rusland grotendeels in puin –en dus ook economisch uit de weg geruimd- blijft er voor de VS nog maar één tegenstander van formaat over: China.

In ons artikel van gisteren, ‘Verenigde Staten gebruiken Oekraïne om concurrent EU uit te schakelen; Rusland en China lachende derden‘ kunt u lezen dat het bovenstaande artikel sinds het aantreden van Joe Biden en de Russische militaire operatie een zeer reëel ‘false flag’ scenario schetst dat op ieder moment door de VS/NAVO in gang kan worden gezet.

Of dat ook daadwerkelijk gebeurt is natuurlijk erg onzeker, aangezien de Derde Wereldoorlog hier inderdaad definitief mee zou uitbreken en het Westen die zeker gaat verliezen. (Overigens zal een ‘suitecase nuke’ naar verhouding slechts weinig schade aanrichten. Desondanks zullen de media bol staan van propaganda dat Rusland kernbommen zou hebben gebruikt.)

De berichten over het verloop van de oorlog in Oekraïne verschillen nog altijd hemelsbreed van elkaar. Een voorzichtige objectieve inschatting luidt dat het Oekraïense leger grote verliezen lijdt, maar dankzij Westerse / NAVO steun door kan blijven vechten tegen de Russen, die nog altijd niet daadwerkelijk met de spreekwoordelijke ‘vuist op tafel’ lijken te willen slaan.

EU voert ‘Spectaculaire Zelfmoord Show’ op

Laten we de overmoed, arrogantie en grootheidswaanzin van ‘onze’ Westerse leiders niet onderschatten; de keiharde, maar volkomen onzinnige corona p(l)andemie maatregelen, de opgedrongen, voor velen verwoestende mRNA genmanipulatie ‘vaccins’ en de wurgende stikstofmaatregelen tegen de boeren hebben ondubbelzinnig aangetoond dat er van enig mededogen met het volk geen enkele sprake (meer) is, en er over de rug van de burgers de ‘Great Reset’ agenda van het WEF wordt doorgedrukt, die een einde zal maken aan onze welvaart, vrijheid en zekerheden, en talloze slachtoffers zal eisen.

De huidige ‘Suicide Spectacular Summer Show’ in de EU is bij uitstek zichtbaar in Duitsland. ‘Rekent u op het ergste’, waarschuwt het bekende magazine Spiegel de bevolking. De prijzen van energie, brandstof en levensmiddelen zijn dermate geëxplodeerd, dat 13 miljoen Duitsers inmiddels in armoede leven (in de zin van: niet meer kunnen rondkomen van hun inkomen(s)). ‘En dit is nog maar het begin,’ waarschuwt Spiegel. ‘Duitsland bereidt zich op de winter voor als voor een oorlog, alsof de Russen al voor de deur staan. Het is moeilijk te zeggen wat er gaat gebeuren als Putin de gaskraan dichtdraait.’

Hamburg, de tweede stad van het land, lijkt wat dit betreft de spits te zullen afbijten: Europese energiecrisis: Hamburg wil gebruik warm water en verwarming op rantsoen zetten (05-07).

De Russische leiders blijven ondertussen onvermoeid benadrukken dat zij gewoon bereid blijven gas te leveren, maar dat Duitsland en de EU dat zèlf weigeren te ontvangen.

De ware schuldigen

Onderstaand enige XN archieflinks uit die tijd. Aan de titels kunt u zien dat de huidige crisis in Oekraïne, uiteindelijke bedoeld om een oorlog tegen Rusland te starten, nauwgezet is voorbereid en uitgelokt door het Westerse VS/EU/NAVO complex. God verhoedde het, maar mochten straks havens, vliegvelden of steden in Europa en mogelijk ook ons land plotseling opgaan in explosies en een vlammenzee, dan weet u dat de ware schuldigen niet in Moskou zitten, maar in ‘onze eigen’ Westerse hoofdsteden, die zoals bekend worden aangestuurd door het WEF in Davos.

2015:
22-02: Stratfor over nieuwe oorlog in Europa: Niemand zal voor de EU willen sterven
21-02: Oekraïense ministerie BuZa eist dat Westen helpt met totale oorlog tegen Rusland
20-02: Topgeneraal: NAVO gaat zich actief voorbereiden op oorlog met Rusland
14-02: Rusland wil via Veiligheidsraad bestand redden, maar Kiev is uit op oorlog
13-02: Betrapt:Regime Kiev geeft Amerikanen valse foto’s van Russische tanks in Oekraïne
08-02: ‘Europa moet oorlogskoers VS en NAVO loslaten en samen met Rusland wereldvrede redden’
05-02: Westen stuurt aan op verdere escalatie crisis Oekraïne
20-01: NAVO-land Litouwen bereidt bevolking voor op Russische invasie
19-01: EU-parlement neemt resolutie aan die oorlog tegen Rusland mogelijk maakt

2014:
20-12: ‘Oekraïne plant false-flag aanslag met kernbom voor oorlog NAVO tegen Rusland
05-12: Amerikaans Congres verklaart met nieuwe wet oorlog aan Rusland’
28-11: Vicepresident EU-parlement verwacht grote oorlog tussen Rusland en Oekraïne
08-11: Weer geen bewijs voor Russische inval Oekraïne; ‘Westen zet IS in tegen Rusland’ (/ Wereldwijd befaamde hoogleraar/activist Noam Chomsky: Kernoorlog onheilspellend dichtbij door NAVO uitbreiding naar Russische grenzen)
14-10: Nobelprijswinnaar Vrede: NAVO dreigt kernoorlog met Rusland te veroorzaken
31-08: Council Foreign Relations: Crisis met Rusland is schuld van Westen
07-08: ‘Alleen Putin kan door VS gewilde wereldoorlog nog voorkomen’
02-08: Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit
17-05: Oud-kanselier Schmidt hekelt grootheidswaanzin EU en waarschuwt voor WO-3
24-03: VS en Oekraïne bereiden oorlog met Rusland voor

 

Xander

(1) Schweiz Magazin (link uit 2015 werkt niet meer)

Zie ook o.a.:

05-07: Europese energiecrisis: Hamburg wil gebruik warm water en verwarming op rantsoen zetten(/ Inflatie in Europa naar record hoogtes (al in 9 landen boven de 10%), waardoor we tot ‘bananen republieken in Westerse kledij’ vervallen – De oplossing voor de huidige crises is in wezen heel simpel, maar wordt door leiders Westen geweigerd )
25-06: Russische generaal en parlementslid: ‘Eerste bom op Londen als blokkade Kaliningrad leidt tot oorlog met de NAVO’ (/ ‘Alle elektriciteitscentrales in West Europa zullen worden vernietigd’ – Britse media willen dat regering oorlog verklaart )
20-06: Britse stafchef generaal Sanders zegt dat leger zich moet voorbereiden op WO-3 tegen Rusland
12-06: ‘NAVO troepen ondersteunen leger Oekraïne, dat maandelijks 20.000 soldaten verliest’
03-06: D-Day nadert voor Rusland in Oekraïne: Medvedev: ‘De Ruiters van de Apocalyps zijn los’
11-05: US Stratcom admiraal waarschuwt dat nucleaire afschrikking in crisis verkeert
09-05: ‘Amerikaanse drones boven Oekraïne bewapend met chemische en biologische wapens’
03-05: Oliver Stone waarschuwt voor Amerikaanse nucleaire false flag in Oekraïne
29-04: WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland
11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’