Deutschland, ist das Gespenst wieder da? Ongevaccineerden nu ook niet meer in supermarkt

De 21e eeuwse versie van ‘Arbeit macht Frei’, de term waar uit de maatschappij gestoten Untermenschen zo’n 80 jaar geleden mee werden ‘begroet’.

—————————————————————————————————————————————–

Eindelijk: bekende Nederlandse dominee Paul Visser waarschuwt dat huidige ontwikkelingen wijzen op oprichting van het systeem van Het Beest

—————————————————————————————————————————————–

De Duitse deelstaaten Hessen heeft een motie aangenomen waarmee het supermarkten en andere levensmiddelenwinkels wordt ’toegestaan’ om ongevaccineerden de toegang te ontzeggen. ‘Toegestaan’ tussen aanhalingstekens, want de Duitse overheid past exact dezelfde geniepige tactieken toe als de Nederlandse: laat het officieus aan bedrijven, organisaties en/of lagere overheden over, maar zet die ondertussen achter de schermen onder grote druk om jouw beleid uit te voeren. Kortom: Duitsland is volop bezig de Nazi geschiedenis te herhalen, want de Joden werden in de jaren ’30 ook uitgesloten van toegang tot winkels. En net als toen volgt er geen internationaal protest – erger nog, andere landen zullen het Duitse spoor vroeg of laat gaan volgen.

Supermarkten en andere winkels in Hessen mogen nu zelf besluiten of ze de 3G of 2G regel toepassen (gevaccineerd, getest, genezen). De kanselier van de deelstaat, waar 6 miljoen mensen wonen, bevestigde dat het de 2G regel gaat worden (gevaccineerd of genezen. De PCR-test is sowieso absolute onzin, zoals u weet).

‘Gaan we ongevaccineerden nu doodhongeren?’

Officieel zijn er om medische redenen uitzonderingen mogelijk, maar uit eerdere berichten en overheidsdocumenten is gebleken dat dit alleen extreem zeldzame uitzonderingen zijn die enkel worden gegeven aan mensen over wie medici zeggen dat zij zeker zullen overlijden door een Covid injectie. Chronische ziekten, handicaps, ouderdom, en de meeste allergieën vallen daar niet onder.

‘Wat is het doel van dit besluit?’ schrijft Steve Watson (Summit News). ‘Mensen die vaccins weigeren letterlijk doodhongeren?’

Gele stickers en buttons

De afgelopen maanden kwamen schokkende beelden uit Frankrijk en Chili, met gewone mensen, inclusief bejaarden, die een supermarkt of winkelcentrum wilden binnengaan maar soms op zeer agressieve wijze werden tegengehouden. In Groot Brittannië dreigde winkelpersoneel de politie te bellen nadat een man die een officiële ontheffing voor een mondkapje had weigerde een gele sticker te dragen. Wellicht gaat er bij u een belletje rinkelen?

Vorig jaar pleitte een Amerikaanse TV-arts ervoor om ongevaccineerde kinderen te verplichten een gele button te dragen. Eerder dit jaar propageerde CNN openlijk dat ongevaccineerden inderdaad maar moeten verhongeren.

Vergelijkingen met Nazi Duitsland en/of de Holocaust mogen van politiek en media niet gemaakt worden, vermoedelijk omdat de parallellen juist zo angstwekkend zijn:

13-10-21: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
23-09-21: Project Veritas undercover: FDA official vergelijkt Covid vax campagne met Nazi Duitsland
27-06-21: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
02-03-21: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’ ( / Infectieziektenexpert Universiteit Marseille en ingenieur spreken op basis van officiële overheidscijfers Israël zelfs van ‘een nieuwe Holocaust’  )
23-09-20: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’

Ist das Gespenst wieder da?

Als het Duitse volk NU niet massaal in opstand komt tegen deze buitengewoon ernstige ‘Impfen macht Frei’ mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden, dan bewijst het daarmee dat het wéér in dezelfde val als zo’n 85-90 jaar geleden is getrapt. Dezelfde duistere geest die bijna alle mensen toen in zijn greep kreeg en uiteindelijk WO-2 en de Holocaust mogelijk maakte, is weer teruggekeerd, ‘with a vengeance’ om deze keer – weliswaar via andere wegen dan tanks, bommen en soldaten – wèl de definitieve overwinning te behalen.

En ik vrees dat het deze keer wereldwijd niet bij ‘slechts’ 70 tot 85 miljoen doden zal blijven. Dat getal zou wel eens volledig kunnen verbleken bij het monstrueuze aantal slachtoffers dat de globalistische ‘Great Reset’ – Agenda 2030 klimaat-vaccinatie sekte die bijna het hele Westen intern heeft overgenomen de komende jaren dreigt te zullen maken.

Het wrange is dat uitgerekend de religieuze groep in wier heilige boek letterlijk staat voorzegd wat er nu allemaal voor hun eigen ogen aan het gebeuren is en dit daarom van de daken zou moeten schreeuwen, er op enkele uitzonderingen na niets over wil horen, en vaak zelfs uit overtuiging meewerkt met de oprichting van wat dit naar mijn stellige overtuiging is: het systeem van ‘Het Beest’.

Hulde voor deze dominee, die daarna natuurlijk meteen werd aangevallen door één van DE uitvoerders en afdwingers van ‘Het Beest’ in Nederland: de christelijke minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

16-10: Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting
14-10: ‘Gecorrigeerde officiële cijfers: Nu al bijna half miljoen Covid vaxdoden in EU’
13-10: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
10-10: Opgenomen gesprek ministers Israël bevestigt kwaadaardige intenties Covid vaccinaties ( / Israëlische regering van plan om ongevaccineerden af te sluiten van complete gezondheidszorg – Nogmaals ‘het teken van het Beest’ )
08-10: European Journal Epidemiology studie in 68 landen: Meer vaccinaties = meer Covid-19
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
30-09: Update officiële EU cijfers Covid injecties: Ruim 26.000 doden en 1,17 miljoen met ernstige gezondheidsschade
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
01-08: ( / Waarom wil de politiek 100% vaccinaties? Omdat er dan geen controlegroep over is die kan aantonen dat de aanstormende golf ADE’s, bloedpropjes / immuunziekten, onvruchtbaarheid en sterfgevallen door deze injecties wordt veroorzaakt? )
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
27-07: Deze tekenfilm uit jaren ’30 waarschuwde al voor Nieuwe Wereld Orde via geplande pandemie en verplichte vaccinaties
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
15-06: Ex-VP Pfizer beschuldigt regeringen en hun wetenschappelijke adviseurs van massamoord
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)
03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavirus massale depopulatie kunnen veroorzaken
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins( / ‘Ik vrees dat het helaas te laat is om velen die het vaccin al hebben gehad, te redden’ – ‘Het is niet overdreven te stellen dat de toekomst van de hele mensheid op het spel staat’)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

103

 1. @Markoz schreef:
  19/10/2021 om 4:23 pm
  “Shame on you Xander!! Misbruik de holocaust niet!! Ook niet door het her posten van (zeer discutabele) bronnen. Eerlijkheid maakt vrij, en niets anders. Niets anders. Shame on you!!

  @rom schreef:
  19/10/2021 om 11:16 am
  Beschamende vergelijking vaccin te vergelijken met slachtoffers van holocaust!!”

  Markoz: “arbeit macht frei”- klinkt bekend of niet? Weet je ook boven welk vernietigingskamp die spreuk hangt? Of niet??!! Auschwitz.

  Misschien hebben deze pipo’s wat meer uitleg nodig om die vergelijking met nazisme en de holocaust te kunnen begrijpen?

  De Joden werden wijsgemaakt dat ze een douche zouden krijgen zodat ze vrijwillig en mak als schapen de gaskamers inliepen.
  Notabene door joodse kampbewakers en mede-gevangenen nog wel, te vergelijken met de huidige fanatieke gevaccineerden die hetzelfde pogen te doen met ongevaccineerden…zien jullie de terechte vergelijking? Dus: shame on you!!

  Jullie wordt wijsgemaakt dat een vaccinatie (intussen al 3 prikken plus boosters!) uw gezondheid zou beschermen zodat jullie vrijwillig en mak als schapen proefkonijnen worden voor een medisch gen-experiment waardoor….tja, vul maar zelf in welke gevolgen die gifspuit nog zal teweeg brengen, nu al liggen er vaccinatie slachtoffers op de IC’s en het is twijfelachtig of die hun vaccinatie zullen overleven.

  De Joden werden gediscrimineerd en uitgesloten door de davidster te moeten dragen.
  Ongevaccineerden worden nu ook gediscrimineerd en uitgesloten door de verplichte coronapas.
  Is de vergelijking met de holocaust zo een beetje duidelijker of zijn er nog meer tekeningskes nodig?
  Denk toch eens zelf na ipv uit je nek te kletsen over misbruik van de holocaust terwijl je zelf uitgeroeid wordt.

 2. @*Cassandro* schreef:
  18/10/2021 om 6:56 pm
  @Oma en aan alle anderen: weldra zal overal waar je wilt ‘binnen’ gaan (een café, een restaurant, een concertzaal, een sportzaal, een kerk???, enz.) de ‘portier van dienst’ vragen of je een CFT-bewijs kunt tonen, i.e. een QR-code op je smartprul of een pdf-print gedownload van een ‘officiële’ en bevoegde overheidsinstantie (in België: ‘Sciensano’).
  Dit CST (covid safe ticket, of ook soms ‘green pass’ genoemd) moet dus bevatten:
  1) het bewijs dat je reeds 2x gevaccineerd bent met een zgn. anti-covid-19-vaccin; OF…
  2) het negatieve testresultaat van een zgn. PCR-test (kostprijs in België: 50€, bijv. via een test op afspraak in het CS van A’pen), geldigheid 72 uur; OF…
  3) het negatieve testresulaat van een zgn. ‘SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test’ te bekomen op afspraak bij bijna elke (Belgische) apotheker (kostrprijs in Begië 25€), geldigheid 48 uur; OF…
  4) het bewijs dat u (recent?) genezen bent van corona…
  Vooral dat laatste intrigeert mij, want ik ken persoonlijk NIEMAND met een dergelijk ‘vodje papier’…
  Misschien moet ik bij mijn huisdokter mij hierover toch eens goed laten informeren? Want ik ben reeds ‘besmet’ geweest met deze vorm van griep (= één dag buikloop + pijnlijk opgezwollen lymfeklieren in de keel) toen ik mijn moeder – officieel ‘besmet’ met covid-19!!! – gedurende 11 dagen verzorgd heb, omdat ze van het IC uit een Antwerpse ziekenhuis werd ‘ontslagen’ – dat was maart 2020… à propos: zij is wel ‘genezen’ van covid, en dat voor iemand van 88 jaar…
  Als punt 4 klopt, dan ga ik graag als vrijwilliger helpen op een covid-afdeling van een bejaardentehuis, om wellicht opnieuw besmet te worden, m.a.w. 2 dagen ziek, 2 weken thuis in quarantaine, en vervolgens ‘hup’ naar mijn huisdokter voor een PRINT-bewijs (QR-code?) dat ik genezen ben.. ’t Is maar een idee hé
  Groetekus van Cassandro”

  Droom verder dat ze cst door onze strot kunnen duwen, dat kunnen en willen ze ook niet.
  Wie mij dat vraagt krijgt het antwoord dat zij niet mijn huisarts zijn, dat dit mijn medisch beroepsgeheim is en zij daar dus geen zaken mee hebben.
  Dat ik mijn geld wel elders zal gaan uitgeven bij mensen en niet bij mietjes die zich laten chanteren door de overheid om dan zelf het risico te lopen om voor de rechtbank veroordeeld te worden wegens medische discriminatie.
  Ze kunnen mij overigens nooit verplichten om een smartphone of printer aan te schaffen om via een QR code mijn medisch geheime dossier kenbaar en openbaar te maken tegen mijn wil, dus de hoogste boom in, mijn geld neemt elke handelaar aan als hij winst wil maken, of ik nu gevaccineerd ben of niet, dat zou hem niet moeten kunnen schelen.

 3. Uit: ‘ Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties ‘ van de Stichting vaccinvrij een gratis te downloaden eBook. Link https://stichtingvaccinvrij.nl

  Hoe betrouwbaar is de westerse geneeskunde?

  Volksgezondheidzorg.info, een website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), meldt: “Op 1 januari 2018 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen. Dit komt overeen met 58% van de Nederlandse bevolking.” Het gezondheidsverval begint al vroeg: tussen de 0-4 jaar heeft bijna 30% van de peuters één of meer chronische aandoeningen. Boven de 45 jaar is het aandeel gestegen naar meer dan 50% en boven de 70 jaar zelfs naar meer dan 90%.
  Zijn deze cijfers al schokkend, op 1 januari 2016 rapporteerde dezelfde website 8,8 miljoen mensen in Nederland (52%) met één of meer chronische aandoeningen. Dit betekent dat in ons land in slechts twee jaar tijd 1,1 miljoen mensen chronisch ziek zijn geworden.
  Internationaal zijn de cijfers nog beroerder: volgens de Global Burden of Disease Study 2013, gepubliceerd in 2015 in het Britse artsenblad The Lancet, is slechts 4,3% van de wereldbevolking ZONDER ziekte of restletsel. Bovendien heeft een derde van de wereldbevolking vijf of meer restletsels.

 4. Markoz 19/10/2021 om 4:23 pm ?
  Niet gezien de volgende links?
  Wordt wakker !!!

  13-10-21: Ook uitvinder mRNA tech in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust
  23-09-21: Project Veritas undercover: FDA official vergelijkt Covid vax campagne met Nazi Duitsland
  27-06-21: ‘Joods-Amerikaanse auteur maakt de verboden vergelijking tussen vaccins en de gaskamers’
  02-03-21: Frans universitair onderzoek constateert ‘tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin’ ( / Infectieziektenexpert Universiteit Marseille en ingenieur spreken op basis van officiële overheidscijfers Israël zelfs van ‘een nieuwe Holocaust’ )
  23-09-20: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’

 5. @Adriaan op 18/10/2021 om 6:21 pm

  “Het is allemaal aardig en mooi wat jullie schrijven, en ook misschien prettig om lekker af te reageren op e.e.a., maar gebruik je tijd die je op dit forum besteedt ook om politiek Den Haag en de media op de hoogte te brengen. Anders schieten we er niks mee op, en gebeurt er niets.”

  Denkt u werkelijk dat politici geen idee hebben wat er speelt? politici dienen namelijk de kroon middels een geheime rituele eed via de Koning aan Baphomet, en de kroon dient het Vaticaan City die weer onderdeel is van mysterie Babylon. Het systeem is één groot satanisch bolwerk!

 6. @Cefas. Colin Powel had prostaatkanker, later beenmergkanker en Parkinson. Bovendien was hij dubbel gevaccineerd. En dan wordt brutaalweg beweerd dat de ruim 84 jarige overleed aan Covid.
  En dan staan er allerlei mensen op om de “ongevaccineerden” er de schuld van te geven.
  De ratio is volledig zoek en de misleiding viert hoogtij. En de overheid stimuleert deze irrationaliteit.

 7. Colin Powell, voormalig minister van buitenlandse zaken van de VS is overleden. De NOS zei door Covid. RTL zei door Covid nadat hij volledig was gevaccineerd. De NOS was dus onvolledig of zou hij toch overleden zijn door de vaccins? Maar ja dat is not done.

 8. Shame on you Xander!! Misbruik de holocaust niet!! Ook niet door het her posten van (zeer discutabele) bronnen. Eerlijkheid maakt vrij, en niets anders. Niets anders. Shame on you!!

 9. Aan Nicole. Ik heb een flink aantal jaren geleden een buurvrouw gehad die gevaccineerd was tegen influenza en diezelfde winter VIJF keer achterelkaar influenza kreeg. De hele winter influenza. Ze heeft het ternauwernood overleefd. Dat is voor mij de reden geweest om nooit een griepprik te nemen hoewel de arts mij elk jaar weer dringend vraagt me wel te laten prikken.Geef mijn prikkie maar aan Fikkie.

 10. Adriaan,

  Ik denk dat pol. Den Haag op de hoogte is maar NIET LUISTEREN WIL.
  Vraag is wat kunnen we daar aan doen ? Antwoord : Burgerlijke ongehoorzaamheid , MASSAAL als het even kan zonder geweld !!
  Niet op jouw lauweren blijven rusten, gaat niet werken

 11. De Jensen show: ‘Ik zie het’ aflevering 399

  Speciale aandacht voor mensen die overal in elkaar zakken, omvallen…, letterlijk omvallen wel te verstaan zoals ex-Minister Bruno Bruins tijdens het coronadebat 18 maart 2020, welbekende beelden voor velen maar aangevuld met veel in elkaar zakkende mensen overal….

  Zie hiervoor de jensenshow vanaf 16 m 08 sec. En daarna nog veel meer mensen die zomaar omvallen…

 12. Beschamende vergelijking vaccin te vergelijken met slachtoffers van holocaust!!

 13. Door Dr Judy Wilyman

  De Government Therapeutic Goods Administrator (TGA) of Drugs/Vaccines in Australië stelt dat COVID19-vaccins:

  1 Experimenteel en omvatten nieuwe niet-geteste genetische technologie. Daarom hebben deze medicijnen slechts een voorlopige goedkeuring en zijn ze niet volledig goedgekeurd voor gebruik bij mensen.

  2 De vaccins zijn niet veilig. Miljoenen verwondingen zijn geregistreerd door wereldwijde overheidsinstanties, waaronder – anafylaxie, trombose en stollingsstoornissen (bloedstolsels), onvruchtbaarheid, hartproblemen (myocarditis en pericarditis), neurologische schade (cognitieve achteruitgang), beroertes, verlamming, convulsies, toevallen en goed meer dan 100.000 doden.

  3 Er vallen gemiddeld meer doden per dag aan de COVID-vaccins dan aan de ziekte van COVID-19 zelf.

  4 De vaccins zijn niet effectief – ze voorkomen niet dat u aan de ziekte van COVID-19 overlijdt of sterft, en ze voorkomen de overdracht van het virus in de gemeenschap niet. Daarom zijn ze een medicijn en geen ‘vaccin’ volgens de WHO-definitie van een vaccin.

  5 Ze zijn alleen getest om te zien of ze de symptomen verminderen en niet om te zien of ze ziekte voorkomen.

  6 Ze zijn niet nodig omdat 99,9% van de mensen onder de 70 immuniteit ontwikkelt door een milde of asymptomatische infectie. Ons immuunsysteem ontwikkelt natuurlijke groepsimmuniteit in de gemeenschap door deze blootstelling en de meest schadelijke actie die een regering kan nemen is om gezonde asymptomatische mensen in quarantaine te plaatsen. Dit belemmert de bestrijding van infectieziekten in de gemeenschap. Daarom heeft Zweden zijn bevolking niet afgesloten en heeft de WHO geen enkel bewijs geleverd dat asymptomatische mensen een risico vormden voor de gemeenschap in maart 2020, toen ze deze strategie voor het eerst in de geschiedenis gebruikten.

  7 De injectie is niet specifiek voor de ziekte van COVID-19 en het synthetische spike-eiwit dat door onze cellen wordt geproduceerd bij blootstelling aan een coronavirus is giftig voor het menselijk lichaam. Dit omvat de ontwikkeling van auto-immuunziekten, bloedstolsels en onvruchtbaarheid.

  Heb je deze informatie in de reguliere media gezien? Nee. Welkom in 2021, waar de medische industrie ingelijste en gemanipuleerde statistieken, emotionele labels en anekdotisch bewijs in de reguliere media gebruikt om u te informeren over elk medicijn dat zij een ‘vaccin’ hebben genoemd.

 14. @Agenda21

  Kaliumchloride oraal innemen is goed voor je (in beperkte mate uiteraard). Het is ook goed voor je spieren.

  Kaliumchloride zit standaard ook in vaccins in zeer kleine hoeveelheden. Als je een paar honderd duizend vaccins inspuit ga je er wel aan dood. Wat ik begrepen heb is 4 mg KCl dodelijk bij inspuiting.

  Ik weet niet of het waar is maar ter dood veroordeelden krijgen dergelijke hoeveelheden ingespoten.

 15. Naar wie luistert u liever? Schoolmeester H.de J of de slimste en mooiste vrouw van Nederland met het hart op de goede plaats?

  Doutzen Kroes deelt preek van ds. Visser over ‘The Great Reset’ met haar 7 miljoen volgers op Instagram

  https://www.revive.nl/doutzen-kroes-deelt-preek-van-ds-visser-over-the-great-reset-met-haar-7-miljoen-volgers-op-instagram/?fbclid=IwAR35whQm-QPZZ9Ps0l5i5RnpSke3HIA95CqYucGC7rR8H1FWY5cFmIBTNfo

  De preek van dominee Paul Visser over ‘The Great Reset’ is inmiddels al zeker 300.000 keer bekeken op diverse kanalen, waaronder YouTube en Instagram. Vorige week berichtten we over de preek, waarbij Visser kritische kanttekeningen plaatst bij ‘The Great Reset’ en sterke parallellen ziet met teken van het Beest uit het boek Openbaring. Dit artikel werd ook op revive.nl tienduizenden keren aangeklikt.

 16. Deze zinnen moet je goed lezen: https://twitter.com/PeterRijntjes/status/1450028560530481156/photo/2
  De helft van de afdeling chirurgische opnames is nu ingericht als corona-afdeling.
  Dat betekent dus dat deze bedden vrij worden gehouden voor het geval dat …
  Dat betekent NIET dat al deze bedden bezet zijn.
  En dan liggen op die afdeling 10 mensen, bijna allemaal over de tachtig. Van die 10 hebben er 9 een prik gehad.
  Waar gaat het eigenlijk over als we horen dat de ziekenhuizen te vol zijn?? Houden ze in feite bedden expres leeg, om iets wat misschien zou kúnnen komen?

 17. IMPFUNG MACHT FREI… en onder deze ‘karikaturale poort’ zullen velen, heel velen onder doorgaan – het woordgebruik alleen al – richting een ‘doodlopende straat’. Maar…
  er is wel degelijk LICHT aan het einde van deze duisternis, van het enorm warrige labyrinth waarin het mensDOM zich momenteel vertoeft, en dat is JC!
  Alle bijbelkenners kennen volgende uitspraak van ene Jezus van Nazareth ín hun HART en uit het hoofd… Ik raad dan ook iedereen aan die (nu nog) niet vertrouwd is met de Bijbel, even een exemplaar op te zoeken, meestal is er wel eentje te vinden op het nachtkastje van ’tante Kaat’: Nieuwe Testament, volgens de apostel/evangelist Johannes, hoofdstuk 8, vers 12, waar Jezus Zelf zegt:
  “IK BEN het Licht van de wereld”.
  HIJ is dan ook ons enige licht in de huidige mistgordijnen die door de tegenstande en door de akolieten van zijn ‘kliek’ worden opgehangen…
  … en nu over naar het Geloofsforum voor wie meer wil te weten komen over deze JC?

 18. https://commonsensetv.nl/voorspel-uw-toekomst-gratis/

  Pandemonium doemt op voor de wereld terwijl het ‘allestekort’ een ‘donkere winter’ ontmoet dankzij instortende wereldwijde toeleveringsketens

  Een wereldwijde crisis in de toeleveringsketen broeit, wat leidt tot een volledig tekort aan essentiële artikelen. Dit is het resultaat van massacentralisatie, waarbij het beleid wordt gedicteerd en gesynchroniseerd door de aristocraten van het Nieuwe Normaal.

  Dag mensen ik ga een biertje drinken !!!
  De komende jaren staan ​​in het teken van extreme sociaal-economische turbulentie. De wereld wordt naar verluidt geconfronteerd met een ” tekort aan alles ” waar essentiële goederen moeilijker, verder en tijdrovender te vinden zijn. Deze tekorten beïnvloeden het hele spectrum van de sociale piramidestructuur. De typische cyclus van productie tot levering wordt herhaaldelijk gehamerd door een macabere muziekstoel van ellende in overeenstemming met de wet van Murphy: ” Alles dat fout kan gaan, gaat fout .”

 19. Allereerst alle lof voor Ds. Paul Visser !! Honderd procent de WAARHEID !

  Daarnaast ook veel lof voor Mimi ,s reactie p.m 1.44 Mimi .., mooi geschreven ,en een mooie toevoeging aan de preek .

  Allen Gods onmisbare Rijke Zegen in deze bizarre tijden.

 20. Jason schreef:
  18/10/2021 om 5:31 pm
  Lees ook het boek “Wallstreet and the rise of Hitler” van geschiedschrijver Antony Sutton.
  Dank U wel voor de tip. Ik ga het zeker lezen.

  Misschien een tip voor U

  Lees de De Boogeyman van Peter Stuivenberg.
  Lees ook Peter Edel, schrijver van ‘De schaduw van de ster’.
  Lees ook De 13 Satanische Bloedlijnen van Robin de Ruiter
  Lees ook
  Tim Weiner
  Een spoor van vernieling
  de geschiedenis van de CIA
  Lees ook
  De Israellobby John J Mearsheimer Stephen M. Walt

  Voorlopig genoeg dacht ik zo !!! (humor)

  Groet.

 21. Jason 18/10/2021 om 5:31 pm
  Dank voor de link en de boekverwijzing!

 22. @Oma en aan alle anderen: weldra zal overal waar je wilt ‘binnen’ gaan (een café, een restaurant, een concertzaal, een sportzaal, een kerk???, enz.) de ‘portier van dienst’ vragen of je een CFT-bewijs kunt tonen, i.e. een QR-code op je smartprul of een pdf-print gedownload van een ‘officiële’ en bevoegde overheidsinstantie (in België: ‘Sciensano’).
  Dit CST (covid safe ticket, of ook soms ‘green pass’ genoemd) moet dus bevatten:
  1) het bewijs dat je reeds 2x gevaccineerd bent met een zgn. anti-covid-19-vaccin; OF…
  2) het negatieve testresultaat van een zgn. PCR-test (kostprijs in België: 50€, bijv. via een test op afspraak in het CS van A’pen), geldigheid 72 uur; OF…
  3) het negatieve testresulaat van een zgn. ‘SARS-Cov-2 Antigen Rapid Test’ te bekomen op afspraak bij bijna elke (Belgische) apotheker (kostrprijs in Begië 25€), geldigheid 48 uur; OF…
  4) het bewijs dat u (recent?) genezen bent van corona…
  Vooral dat laatste intrigeert mij, want ik ken persoonlijk NIEMAND met een dergelijk ‘vodje papier’… 😉
  Misschien moet ik bij mijn huisdokter mij hierover toch eens goed laten informeren? Want ik ben reeds ‘besmet’ geweest met deze vorm van griep (= één dag buikloop + pijnlijk opgezwollen lymfeklieren in de keel) toen ik mijn moeder – officieel ‘besmet’ met covid-19!!! – gedurende 11 dagen verzorgd heb, omdat ze van het IC uit een Antwerpse ziekenhuis werd ‘ontslagen’ – dat was maart 2020… à propos: zij is wel ‘genezen’ van covid, en dat voor iemand van 88 jaar…
  Als punt 4 klopt, dan ga ik graag als vrijwilliger helpen op een covid-afdeling van een bejaardentehuis, om wellicht opnieuw besmet te worden, m.a.w. 2 dagen ziek, 2 weken thuis in quarantaine, en vervolgens ‘hup’ naar mijn huisdokter voor een PRINT-bewijs (QR-code?) dat ik genezen ben.. ’t Is maar een idee hé 😉 😉 😉
  Groetekus van Cassandro

 23. @ Tom 18/10/2021 om 5:25 pm

  Veroorzaakt het Kaliumchloride in het vaccin toevallig al die gerapporteerde hartklachten?

 24. Het is allemaal aardig en mooi wat jullie schrijven, en ook misschien prettig om lekker af te reageren op e.e.a., maar gebruik je tijd die je op dit forum besteedt ook om politiek Den Haag en de media op de hoogte te brengen.
  Anders schieten we er niks mee op, en gebeurt er niets.

 25. @Mimi
  Mooie reactie! Mooi gezegd! Klein belangrijk puntje alleen. Die zet ik wel even op het geloofsforum.

 26. @Willem Montana schreef:
  17/10/2021 om 11:19 pm
  “Ik ben er wel voorstander van om iedere anti vaxxer verplicht te laten inenten. Met kaliumchloride, ik bedoel dit is de laagste klasse van de bevolking die alles gelooft wat vertelt word zonder research. Werkeloze pollepel slaande pottenbakkers op t Malieveld. “Ik doe geen gordel om in de auto, ik bepaal zelf wel of ik een 6g band om doe in m’n eigen wagen”. Wappies bedankt alle maatregelen zijn nu enkel nog voor jullie.”

  Enkele simpele vaststellingen voor simpele geesten, die alles geloven wat tv-kwakzalvers, de gazet en de politiek vertelt zonder enige research en zonder zelf na te denken:
  – U neemt dus als gezonde mens een vaccin om de kans van 0,15% te verkleinen en te vermijden dat u zou doodgaan aan covid, een griepvirus.
  – U neemt dus de bijwerkingen van de vaccins (want het zijn intussen al 3 prikken en er staan er nog 10 als booster in de rij) en vaccinatieschade zoals bloedklontering, hartspierontsteking etc…ook voor lief alsook de permanente beschadiging van uw immuunsysteem – dat men kan meten in uw bloed – en waardoor u zich niet meer kunt verdedigen tegen een simpele verkoudheid.
  – U bent vrijwillig en onbetaald testpersoon en proefkonijn voor een medisch experiment dat nog nooit op een mens werd uitgevoerd en zonder de gebruikelijke dierproeven en zelfs zonder de termijn waarvoor normale vaccins 10 jaar nodig hebben om ontwikkeld te worden.
  – U loopt dus dubbel de kans om ziek te worden en/of te overlijden of aan het virus of/én aan en door vaccinatie.
  – U neemt dus vaccins/medicatie op voorhand zonder ziek te zijn.

  Terwijl ik als gezonde ongevaccineerde evenveel kans loop om covid te krijgen maar waarvoor ik dan, pas nadat ik ziek zou geworden zijn, de geneesmiddelen hydrochloroquine of ivermectine kan nemen om te genezen zonder de risico’s op vaccin bijwerkingen die u als gevaccineerde wel loopt en ik met een onbeschadigd afweer- en immuunsysteem, dat wel nog perfect werkt, elke infectie of virus moeiteloos zal en kan overwinnen.

  Wat de verplichting betreft, heeft de overheid geen zeggenschap over mijn lichaam noch om te beslissen over mijn gezondheid (dat is mijn soeverein alleenrecht!) mede door inbreuk te plegen op het medische beroepsgeheim door een coronapas voor nazi praktijken – met medische discriminatie en onwettige uitsluiting als chantage te gebruiken – met medische informatie dat de staat niet mag weten en ook geen toegang toe mag hebben.

  Dat is het grondwettelijk recht van zelfbeschikking voor elke burger om te kiezen voor vaccinatie of niet (niet alleen uw recht of van gevaccineerden!) en ons grondwettelijk recht op ons privéleven waar de politiek als bestuursorgaan helemaal geen zaken mee heeft, politici worden betaald om te besturen, niet om hun snuit in ons privéleven te steken om te bepalen welke medische handelingen wij voor onze gezondheid zouden moeten nemen!

  Als u akkoord gaat om elke beslissing over uw eigen lijf over te dragen aan de politiek/staat, dan kan de politiek ook besluiten dat u uw linkerbeen moet laten amputeren omdat u anders overal zal worden uitgesloten, net zoals de ‘wappies’ nu.
  Overigens heb ik een vermoeden dat u iets veel erger en griezeliger dan kaliumchloride in uw lijf hebt laten inspuiten door de mengele-farmaceuten, maar dat zal de tijd nog uitwijzen.

 27. Willem Montana,

  Dat jij niet inziet hoe je in elkaar zit, sommige mensen maken geen fouten , sommige mensen ZIJN FOUTEN , jij bent daar 1 van.

 28. Natuurlijk komt die anti-stoffen-test er niet, daar verdienen die criminelen van het OMT an andere maffiosi in politiek en ziekenhuizen toch niks aan:

  Antistoffentest komt er waarschijnlijk niet: ’Onbegrijpelijk’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/188764391/antistoffentest-komt-er-waarschijnlijk-niet-onbegrijpelijk

  AMSTERDAM – Immuun voor corona en toch telkens weer testen. Met een antistoffentest zou het niet meer hoeven, maar het komt er waarschijnlijk toch niet van. Onbegrijpelijk, vinden experts en politici. „Het toelaten van mensen met natuurlijke immuniteit kan het draagvlak voor de overheidsmaatregelen vergroten.”

  Wybren van Haga via Twitter:
  Antistoffentest komt er waarschijnlijk niet. Maar in Israël krijg je met een serologische test gewoon een coronapas. In augustus concludeerden onderzoekers dat natuurlijke immuniteit sterker is en langer duurt dan immuniteit via vaccinatie.

  Marianne Zwagerman help het volk toch, samen met Leo de Winter de enige hoop uit de MSM…:
  Antistoffentest komt er waarschijnlijk niet: ’Onbegrijpelijk’
  Ja superslecht voor de Injectiespuit en testhandel Gezicht met medisch masker https://telegraaf.nl/t/188764391/

 29. @Nieuw Begin, Pfizer heeft op zijn beurt weer een samenwerkingsovereenkomst met BionTech. BionTech heeft op zijn beurt weer samengewerkt met Bayer aan het mRNA vaccin. IG Farben was een van de grote conglomeraten die Adolf Hitler gefinancierd heeft en van technologie voorzien. IG Farben was een samensmelting van Bayer Basf en Hoechst. Na de oorlog zijn deze bedrijven weer onder hun eigen vlag verder gegaan.

  https://www.barnhardt.biz/2020/03/12/more-fascinating-history-of-bayer-pharmaceutical-basf-and-ig-farben/

  Lees ook het boek “Wallstreet and the rise of Hitler” van geschiedschrijver Antony Sutton.

  https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf

  Follow the money.

 30. Bijzonder goed gesprek: https://www.youtube.com/watch?v=ynlEAZIC_-0
  Onder meer over de WEF, die in eerste instantie een ontmoeting was voor leiders van grote bedrijven en instanties van over de hele wereld. Die WEF heeft ook een opleiding opgericht voor politici, omdat ze politici nodig hebben die ze kunnen beïnvloeden (Schwab wilde geen al te sterke persoonlijkheden). O.a. Macron, Merkel en Trudeau hebben die opleiding gevolgd.
  Het ‘nieuwe normaal’ is geen complottheorie, want Schwab heeft alle plannen gepubliceerd in zijn boeken.
  Ook wordt genoemd dat we in feite al een wereldregering hebben. We hebben wereldministeries als de WHO (ministerie voor Volksgezondheid), IMF (ministerie van economische zaken) enz. Allemaal gelieerd aan de VN.
  De heren bespreken ook de misleiding over de injecties die nog steeds in de proeffase zitten.
  Malone wordt besproken. De man die weet van de hoed en de rand over die mRNA injecties. Malone noemt 3 “nobele” leugens die massaal verkondigd worden met hulp van de pers: We zouden moeten zorgen voor groepsimmuniteit en dat kan alléén met de injecties (een leugen) en de vaccins zouden veilig zijn (blijkt intussen helemaal van niet; ze zijn voor sommigen ronduit gevaarlijk; veel hartproblemen onder jongeren b.v.).
  De pers is ook ingeschakeld bij het tot stand brengen van één grootse visie die wereldwijd zou moeten gelden. Daarom zien we zo duidelijk hoe eenzijdig die reguliere pers ons informeert.
  Technocraten willen technocratisch (met computers) de wereld beheersen. En zulke technocraten willen geen zelfstandige mensen.

 31. @Agenda21

  Ik vermoed dat die Willem Montana een grapje maakt.

  Kaliumchloride zit namelijk ook in de Pfizer vaccins. Dat is geen grapje. Hieronder een overzichtje:

  mRNA
  ((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat) (ALC-0315)
  2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159)
  1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine (DSPC)
  Cholesterol
  Kaliumchloride
  Kaliumdiwaterstoffosfaat
  Natriumchloride
  Dinatriumfosfaatdihydraat
  Sucrose
  Water voor injectie

 32. U vroeg zich af waarom het OMT mensen met antistoffen geen groen vinkje wil geven ?

  Nou hierom dus:
  OMT-lid Jan Kluytmans en zijn collega-artsen verdienen samen miljoenen extra aan coronatesten. Ziekenhuizen weigeren de #pandemiepremie – opgehoest door de belastingbetaler – te betalen.

 33. En heel toevallig was het Pfizer die Zyklon B leverde aan de nazi’s om ruim 6 miljoen Joden te vergassen! En dan laten mensen zich vrijwillig inspuiten met een experimenteel middel waar alle proefdieren aan dood gingen! Wie dat snapt mag het zeggen! Dit is puur GENOCIDE!

  Met dank aan Pien:

  https://twitter.com/DWaailap/status/1421726317893009408

  Beste Pepijn, heb jij de preek van Ds.Paul Visser al gezien? Zo,n held, ik zou willen dat iedereen in de Tweede kamer hem zag.Hïj benoemt alles wat er nu aan de hand is.
  De reactie van Pepijn van Houwelingen op Twitter over Ds Paul Visser:
  Absoluut en ik kan het iedereen aanraden, gelovigen en niet-gelovigen! https://youtu.be/se7Pf_NFBF0

 34. Er wordt een zware griepepidemie verwacht, meldt De Telegraaf.

  “4 miljoen mensen in krijgen in Nederland jaarlijks een griepprik. De griepprik is gratis voor ouderen en mensen met een chronische ziekte, maar kost de overheid jaarlijks 55 miljoen euro. Volgens het RIVM, dat verantwoordelijk is voor de vaccinatiecampagne, beschermt de prik tegen de ernstige gevolgen van influenza. Maar klopt dat eigenlijk wel? Hoe effectief is het vaccin? Griepdeskundigen uiten daarover in ZEMBLA hun twijfels.”

  Hoogleraar innovatie en medische biotechnologie H. Schellekens zegt hierover in ZEMBLA: ‘ De studies bleken zo slecht uitgevoerd, dat ze nauwelijks bruikbaar zijn. En van die studies die wel bruikbaar waren, luidt de conclusie dat het vaccin eigenlijk niet werkt. ‘ Schellekens noemt het onethisch een hele bevolkingsgroep te vaccineren met een vaccin dat bijna niets doet.
  https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/de-overbodige-griepprik?fbclid=IwAR1eoyC4f9zi0uHfmu1ytfui3j2sDLKyBp7KlHDPTcmgC2HMhbYH6RifW9Y

  “Derhalve kan worden vastgesteld dat er geen valide bewijs is uit gerandomiseerd onderzoek of meta-analysen daarvan dat de jaarlijkse influenzavaccinatie bij ouderen en risicopatiënten werkzaam en effectief is. Dat geldt ook voor de in 2007 door de Gezondheidsraad toegevoegde doelgroepen. Vrijwel alle auteurs van de besproken systematische literatuuroverzichten en meta-analysen geven aan dat meer en grotere gerandomiseerde onderzoeken nodig zijn om de werkzaamheid en effectiviteit van influenzavaccinatie bij verschillende risicogroepen vast te stellen. Deze vaststelling onderstreept de noodzaak de indicaties op de voor influenzavaccinatie beter te funderen dan de huidige die is gebaseerd op onderzoek uit de periode voor 2007.”
  https://www.ge-bu.nl/artikel/werkzaamheid-en-effectiviteit-van-influenzavaccinatie-1

 35. @ Willem Montana schreef:
  17/10/2021 om 11:19 pm
  “Ik ben er wel voorstander van om iedere anti vaxxer verplicht te laten inenten. Met kaliumchloride” >snip<

  Wat doet KCl precies?

 36. De komende omstandigheden maken dat we niet meer ergens in het midden kunnen blijven bungelen.
  De mens zal vroeg of laat moeten kiezen tussen Goed en kwaad…

  En als men voor het Goede gekozen heeft zal men ten alle tijde scherp moeten blijven, zelf moeten onderzoeken en onder de leiding van Gods Geest in moeten gaan zien of iets vanuit God en Zijn Woord komt of vanuit de vijand…
  Aangezien de vijand als wolf in schaapklederen komt, lijkt de “beste” leugen het meest op de Waarheid.. De bijbel is duidelijk over het feit dat we niet te vechten hebben tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden en machten van deze wereld.. Kunnen wij als kinderen van God vertrouwen op hen die het voor het zeggen hebben in deze wereld? Vertegenwoordigen zij de leer die Jezus ons leerde? Jezus zei immers dat Zijn Koninkrijk niet van deze wereld is.
  Zou Jezus zich aan de doorgevoerde wetswijzigingen onderwerpen?
  Helaas…? word het nu maar al te pijnlijk duidelijk hoe afhankelijk wij zijn (geworden) van alle “zegeningen”??? die de staat ons biedt?
  Helaas…?
  Of is het juist de bedoeling dat we los komen van deze aarde en van alles wat ons opnieuw tot slaaf wil maken. Jezus zegt ons immers: “Bedenk dan de dingen die boven zijn”.
  We zijn in deze wereld maar niet van deze wereld.

  De huidige situatie zorgt voor veel verdeeldheid.
  Enerzijds een verdrietige ontwikkeling en anderzijds een logisch gevolg…? In Mattheüs 10:35 zegt Jezus namelijk zelf dat Hij is gekomen om te verdelen.
  Al lijkt me deze manier van verdelen van een hele andere Orde dan de verdeeldheid die de vijand zaait… Hierin is het belangrijk te zien wie welk zwaard hanteerd.
  Hoe belangrijk is het dan dat wij onderscheid van geesten hebben?
  En hoe belangrijk is het dan om dicht bij Hem en in gebed de actuele cruciale onderwerpen te toetsen aan Zijn Woord?

  Eenzijdige informatie verorberen maakt al gauw dat je zelf niet meer hoeft na te denken… en daar schuilen een aantal risico’s aan…
  Jesaja 5:20 zegt:”Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht, en licht als duisternis; die bitter voorstellen als zoet en zoet als bitter.”
  Laat daarom uw keuze(s) een weloverwogen beslissing zijn want er komt een tijd dat we niet meer terug kunnen of willen…?
  Onderzoek daarom alles en behoud Het Goede!

  Ruim zeven eeuwen voordat de Heere Jezus werd geboren, leefde de profeet Jesaja in Jeruzalem. Hij heeft veel profetieën uitgesproken over het leven en het werk van de Messias. Jesaja voorzegde Zijn geboorte, Zijn Namen, alsook Zijn lijden, bijvoorbeeld met de woorden: ‘Als een lam werd Hij ter slachting geleid.’ (Jesaja 53:7)
  Helaas werd hij door veel religieuze leiders niet erkend… Hadden zij wel door “hoe laat” het was? En wie zat er op de troon van hun hart?

  Het is in de eerste instantie niet zo belangrijk wat wij vinden in een situatie.
  Wat belangrijk is, is wat God ervan vind en wat Hij wil!
  Wat wel belangrijk is, is vanuit welke drijfveer, intentie en motivatie wij stappen ondernemen in welke situatie dan ook…
  De vraag is ook vanuit welke point of view je stappen zet en aan welke “groep” je jezelf verbind.
  Jesaja 8:12, zegt: “U mag geen samenzwering noemen
  alles wat dit volk een samenzwering noemt;
  en waar zij voor bevreesd zijn, daarvoor mag u niet bevreesd zijn en niet schrikken.
  Wij zijn toch vertegenwoordigers van Gods Koninkrijk?
  Dus zal dat dan niet ten alle tijden ons vertrekpunt moeten zijn? Laten we eerst Zijn Koninkrijk zoeken!
  Wij hebben God nodig op de eerste plaats! Maar ook elkaar! Onderwerp jezelf en bidt daarom onophoudelijk naar Zijn Wil! Zodat de na-aper van je zal vlieden.

  Omdat de vijand weet dat zijn tijd kort is, zet hij alles op alles om zijn laatste target te vernietigen!
  Het Lichaam van Christus op deze aarde.. Alles wat Jezus volbracht heeft wil hij/satan op slinkse wijze ontkrachten!
  Jezus verloste ons van slavernij/zonde en hij/satan wil ons opnieuw slaaf(s) maken…
  Daarom laten wij geleid door de Heilige Geest eenparig bidden zodat wij, Zijn kinderen álle slinkse strategie zullen gaan doorzien en dat God waar nodig de schellen van onze ogen zal verwijderen.
  Want hij/satan komt om te roven… en doet zich voor áls… christus,god/de morgenster/engel des lichts.

  Als we inzien waar we tegen strijden, zien we dan ook hoe veel Groter U bent God? En dat we nooit alleen zijn?
  Want met U Heer zijn we meer dan overwinnaar!
  Een makkelijke Weg? Nee… een onmogelijke weg? Ook niet… Als wij staan op De Rots zijn wij meer dan overwinnaar!
  Laten wij daarom vooral geen water bij de wijn doen. Dat deed Jezus ook nooit! Hij veranderde water in Wijn!
  Vanuit die bron mogen wij putten, opdat wij nooit, maar dan ook nooit meer dorst krijgen naar het wereldse.
  Only Jesus saves!
  Dus voel je niet verslagen, want je bent een Koningskind!
  Houd je rug Recht!
  Totdat je Redding is gekomen!

  De HERE zegene u en behoede u; de HERE doe zijn aangezicht over u lichten en zij u genadig; de HERE verheffe zijn aangezicht over u en geve u vrede. Numeri 6:24-26

 37. Ziekenhuis Zwolle belt patiënten af, want ze zouden nu te vol zitten.
  Maart vorig jaar: https://www.destentor.nl/zwolle/isala-in-zwolle-schaalt-ic-capaciteit-op-en-houdt-ook-ruimte-voor-andere-spoed-zorg~a6c613bb/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F
  Tachtig coronapatiënten en 33 op de IC.
  Nu, in oktober 2021: 25 ‘besmette’ mensen en 5 op de IC: https://www.destentor.nl/zwolle/isala-is-vol-door-corona-ziekenhuis-in-zwolle-moet-patienten-overplaatsen~a5b0fb1f/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F
  Maar nu zouden ze dan vol zitten.
  We worden voortdurend misleid met dit hele gebeuren.

 38. Prachtige preek van deze dominee, een duidelijk vriendje van Jezus. Erg moedig ook in deze tijd.

 39. Aan Nicole en aan allen: Als het hart klopt dan leeft de mens, in en buiten de baarmoeder, en orgaandonatie is meewerken aan moord op de donor en kannibalisme door de orgaanontvanger. Door de mensenopruimers van de overheid uitgevoerd.namelijk de artsen.

 40. @Willem Montana Jammer voor u, maar echt slimme mensen spreken zich niet op uw manier uit. Wij hebben qua opleiding en inkomen de top van Nederland als klant. Het merendeel is doelbewust niet gevaccineerd. En als het waar is dat inmiddels het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd dan zijn ook de ongevaccineerden vanwege de groepsimmuniteit beschermd. Covid is een hoax. We hadden laatst een buurtfeest. Bijna allemaal miljonairs. Iemand vroeg of we nog iets van Corona hadden gemerkt. Niemand had iets gemerkt. Voor ons bestaat Corona niet. Corona bestaat alleen in de beleving van laag opgeleide, vaak oudere, arme mensen die assertie arm slaafs de leugens van de overheid en Op1 gasten voor zoete koek aannemen.Dat zijn de mensen die iedere discussie ontlopen, de loonslaven.

 41. @Willem Montana,

  Mooie uitspraak!
  Dus het is wel oké dat mijn rechten geschonden worden omdat ik dit “vaccin” weiger, omdat ik het niet vertrouw?
  Beseft u wel dat het “vaccin” slechts voorlopig is goedgekeurd, en dat het pas vanaf 2024 een definitieve goedkeuring kan krijgen? Beseft u wel, dat bij een proef op katten, deze allemaal stierven?
  U hoort niet thuis in een democratie, maar u wordt op uw wenken bediend. Nederland is inmiddels opgehouden om een democratie te zijn.
  De grondwet is al afgeschaft, want discriminatie van mensen zonder QR code is een feit, iets wat nauwelijks een jaar geleden werd afgedaan als een complot theorie.
  En helpt deze QR code maatregel dan?
  Het is schijnveiligheid, omdat ook mensen die “gevaccineerd” zijn, toch ziek kunnen worden en ook het virus kunnen verspreiden, zelfs als ze geen symptomen hebben. Als ik naar een restaurant wil moet ik me laten testen, en die PCR test is volstrekt onbetrouwbaar.
  Maar als ik negatief ben getest kan ik een restaurant binnen gaan.
  De “gevaccineerde” hoeft zich niet te laten testen, kan met zijn QR naar binnen, maar kan iedereen daar besmetten als hij toch dat virus heeft.
  De QR code is er niet voor je gezondheid, die is er alleen om iedereen te dwingen toch die spuit te nemen, meer niet.
  Slaap vooral rustig verder, en terwijl je slaapt, word je later wakker in een keiharde dictatuur!
  Voor alle duidelijkheid, ik ben niet tegen normale vaccins, daarvan heb ik er al vele gehad, ook vanwege mijn vele reizen naar de Tropen. Maar ik weiger mee te werken aan een gentherapie, en als ik een experimenteel vaccin zou willen, dan zou ik daar behoorlijk voor moeten worden betaald.
  Er zijn inmiddels teveel mensen door dit “vaccin” overleden of gehandicapt geworden. Wie dat risico wil nemen, eigen keuze. Maar om het direct of indirect te verplichten is een grove inbreuk op iemands zelfbeschikkingsrecht.
  Tja, je kan natuurlijk ook in Noord Korea gaan wonen, daar is er geen discussie over, je krijgt die spuit, of anders……………..

 42. Misschien de moeite waard om over na te denken in deze tijd: orgaandonatie. Ik heb mij in het donorregister laten registreren met NEE, maar de regeringen en medici van tegenwoordig acht ik inmiddels tot alles in staat, waaronder ook handel in organen.

  “Doden kunnen geen organen doneren! Organen kunnen alleen worden verwijderd van levende mensen! Dit simpele feit is misschien voor velen onbekend, vooral omdat in alle oproepen tot orgaandonatie en zelfs op donatiekaarten spreken van orgaanverwijdering na overlijden. De ‘dood’ die hier wordt bedoeld, is de speciaal geïntroduceerde ‘hersendood’ als een toelaatbaar tijdstip voor orgaanverwijdering, en heeft weinig te maken met het populaire idee van de dood – rigor mortis, ontbinding enz. De testen die gebruikt worden om “hersendood” vast te stellen kunnen het zelf veroorzaken.”

  Bron: https://www.frontnieuws.com/orgaandonatie-kijk-uit-moord/

 43. @Willem Montana

  Mooie aannames man. Komt ook heel intelligent over. Denk je echt dat in dit stadium van het hele coronaproces, je op deze manier mensen kunt overtuigen? Of kwam je alleen maar je dijenkletser opmerking plaatsen?

 44. Op het moment dat de Assyrier voor de poorten van Jeruzalem stond, en koning Hizkia bedreigde geen verzet te bieden omdat “zijn god” hem net zo min kon beschermen als de “andere goden” van de overwonnen koningen, ging koning Hizkia met de op papier geschreven bedreigingen de tempel in en spreidde die voor het aangezicht van Jehovah.
  Hij erkende geen partij te zijn van de door de Satan beheerste vijand van het volk, en vroeg God om verlossing van zijn volk.
  Dit raadt ik al de gelovigen aan te doen, want te erkennen dat wij niet tegen deze wereldwijde staatsgreep opgewassen zijn is de enige weg om voor Gods aangezicht te naderen. Te denken dat we door protesten, demonstraties etc. zelf deze bedreiging wel kunnen keren is het stomste wat je ooit kan doen. Laat het aan onze God en Vader van onze Heer Jezus Christus over een oplossing te geven, en dan zal Hij het doen. Maranatha.

 45. https://www.frontnieuws.com/het-decoderen-van-de-verwrongen-nieuwe-wereld-orde-gedachtegang/

  Lees het op de site van frondnieuws.
  We moeten zoveel mogelijk mensen informeren en ook als je voor gekkie wordt uitgemaakt. Confronteer ze dan met de feiten.Mocht dat niet helpen dan is die persoon verloren gegaan helaas.

  Groet Harry

  Het is cruciaal om ons bewust te zijn van de Nieuwe Wereld Orde mentaliteit nu we de intensivering van haar al lang bestaande agenda meemaken. Terwijl elke week die voorbijgaat ons meer en meer bizar nieuws lijkt te brengen in de ontvouwing van Operatie Coronavirus, is het de moeite waard om een stap terug te doen en te kijken naar de mentaliteit die deze zwendelarij orkestreert – deze Nieuwe Wereld Orde mentaliteit,

  1. Het kan niet tegen verrassingen
  2. De politiek correcte Woke beweging en “Deugdsignalering”
  3. Militair-achtige perceptie management: Meer spinnen dan een spinwiel
  4. Altijd gelijk, nooit ongelijk
  5. Het kan geen empathie opbrengen
  6. Het projecteert een vals gevoel van almacht
  7. Censuur en cancel cultuur: Het kan niet tegen grijstinten of tegengestelde meningen
  8. Het kan geen humor verdragen
  9. Het kijkt naar de rest van de mensheid als vee
  10. Het gaat niet alleen om het geld
  11. Het is altijd angstig en bang
  12. Het is afgesneden van geest / bron / God / oneindig bewustzijn

  Operatie Coronavirus is een rush naar de eindstreep
  Oplossingen om de Nieuwe Wereld Orde mentaliteit te verstoren

  Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

 46. Het doel lijkt me duidelijk, lees dit artikel eens;

  US Treasury adjunct sec waarschuwt ongevaccineerde Amerikanen dat de tekorten zullen voortduren totdat iedereen ingeënt is.

  De plaatsvervangend secretaris van het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de Amerikanen erop gewezen dat de enige manier om een einde te maken aan de plaag van lege schappen in het hele land, is dat elke inwoner wordt gevaccineerd. De openhartige waarschuwing kwam voor velen over als een bedreiging.
  Wally Adeyemo, de op één na hoogste functionaris van de Biden-regering in het ministerie van Financiën, leek tijdens een ABC-interview op donderdag het nog steeds aanzienlijke deel van de Amerikanen die niet tegen Covid-19 zijn ingeënt, publiekelijk te chanteren, waarbij hij hen schijnbaar de schuld gaf van de aanhoudende tekorten aan consumenten. goederen die velen ertoe hebben gebracht de president te bespotten als ‘Empty Shelves Joe’.
  Ondanks virale foto’s waarop duizenden vrachtschepen te zien zijn in de haven van Los Angeles, klaar om hun goederen te lossen, beweerde Adeyemo dat de problemen in de toeleveringsketen waar zoveel Amerikaanse retailers mee te kampen hebben een internationaal probleem zijn en alleen zullen stoppen als een voldoende percentage van het land is ingeënt.

  De realiteit is dat de enige manier waarop we deze transitie kunnen doormaken, is als iedereen in Amerika en iedereen over de hele wereld wordt gevaccineerd.

  Terwijl de ABC-reporter herhaaldelijk suggereerde dat het tekort aan toiletpapier en andere paniekaankopen in het land terug te voeren zijn op internationale verstoringen van de toeleveringsketen, eist een groeiend aantal Amerikanen antwoorden met betrekking tot de merkwaardig specifieke aard van bepaalde producten die ontbreken in de winkelschappen. Sommigen hebben zelfs twijfel geuit over de vraag of de tekorten opzettelijk worden ingevoerd, hetzij om haat op te wekken tegen de niet-gevaccineerden, of om de Amerikanen economisch uit balans te houden terwijl ze gewend raken aan de wilde verstoringen van de pandemie.
  Adeyemo deed het Biden-kabinet geen gunsten door brandstof toe te voegen aan het samenzweerderige vuur, en legde uit dat de belangrijkste reden waarom Biden bleef aandringen op iedereen om te worden gevaccineerd, was dat alleen dan het Witte Huis “de middelen kon leveren die het Amerikaanse volk nodig heeft om de andere te bereiken. kant” van het toeleverancier probleem.
  Ondanks het feit dat de internationale scheepvaartindustrie de schuld krijgt van lege schappen in de VS, heeft het media establishment erkend dat de havens van Los Angeles en Long Beach – die samen 40% van de import van het land verwerken – vorig jaar hun drukste jaren hadden, wat de leugen geeft. tot het idee dat de producten die ontbreken in de Amerikaanse schappen gewoon niet bestaan. Veel vrachtwagenchauffeurs die voor rederijen werken, hebben echter afgezien van het idee van verplichte vaccinatie, waardoor de vloten van hun bedrijf ernstig onderbemand zijn, en anderen zijn in staking gegaan om betere arbeidsomstandigheden te eisen.

  Bron: https://www.rt.com/usa/537637-supply-chain-covid-unvaccinated-biden/

 47. @Willen Montana,
  Ik zal dit voor u bidden:
  Vergeef het ze Vader, ze weten niet wat ze doen. Schenk deze meneer/mevrouw ogen om te zien en oren om te horen. Dat ze U mogen leren kennen en lief gaan hebben. En U Vader ze mag onderwijzen, met de Heilige Geest, wat duisternis is en het ware licht. Amen

  Wees gezegend

 48. Van de Stichting VaccinVrij
  Klaus Schwab en zijn grote fascistische R E S E T

  Het onderstaande artikel is een vertaling van: ‘Klaus Schwab and his great fascist reset’. Het is een lang artikel en hopelijk biedt het een helder overzicht dat ons kan inspireren om verzet te bieden.

  Begin artikel:
  Klaus Schwab, geboren in Ravensburg in 1938, is een kind van Adolf Hitler’s Duitsland; een politiestaat regime gebouwd op angst en geweld, op hersenspoeling en controle, op propaganda en leugens, op industrialisatie en eugenetica, op ontmenselijking en “desinfectie”, op een huiveringwekkende en grandioze visie van een “nieuwe orde” die duizend jaar zou duren.
  Schwab heeft zijn leven gewijd aan het opnieuw uitvinden van die nachtmerrie en aan zijn pogingen om deze niet alleen voor Duitsland, maar voor de hele wereld een werkelijkheid te laten worden.
  Erger nog, zoals zijn eigen woorden keer op keer bevestigen, is zijn technocratische fascistische visie ook een verwrongen trans-humanistische visie. Een visie die mensen en machines zal doen samensmelten in “merkwaardige mengsels van digitaal en analoog leven”, die ons lichaam zal besmetten met “Smart Dust”, en waarin de politie blijkbaar in staat zal zijn onze hersenen te lezen.

  Lees meer:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/klaus-schwab-en-zijn-grote-fascistische-reset/

 49. Willem Montana schreef:
  17/10/2021 om 11:19 pm
  Verder alles goed met je? Gelukkig overwint liefde altijd haat. Ik ben overigens geen anti-vaxxer maar een realist die denkt dat deze vorm van gentherapie meer kwaad dan goed doet. De tijd zal het leren, maar ik weet dat ik het juist heb. Zwelg jij maar lekker in je ongefundeerde haat, mij heb je er niet mee.

 50. Ik ben er wel voorstander van om iedere anti vaxxer verplicht te laten inenten. Met kaliumchloride, ik bedoel dit is de laagste klasse van de bevolking die alles gelooft wat vertelt word zonder research. Werkeloze pollepel slaande pottenbakkers op t Malieveld. “Ik doe geen gordel om in de auto, ik bepaal zelf wel of ik een 6g band om doe in m’n eigen wagen”. Wappies bedankt alle maatregelen zijn nu enkel nog voor jullie.

 51. Prinses beatrix bezocht molenviergang aarlanderveen, blauwbloed tv , haar qr code deed het niet maar ze loopt gewoon naar binnen. Het zal om rangen en standen gaan zeker

 52. De mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd

  Zoals mijn trouwe lezers weten, heb ik in mijn leven al heel wat meegemaakt op hoog niveau in de regering, de journalistiek, de academische wereld en het bedrijfsleven. Toch ben ik verbijsterd over de diepte en breedte van de georganiseerde samenzwering die werkt ten behoeve van de georkestreerde “Covid pandemie,” schrijft Paul Craig Roberts
  .
  https://www.frontnieuws.com/de-mensen-zijn-zich-niet-bewust-van-de-oorlog-die-tegen-hen-wordt-gevoerd/

 53. Dank en nogmaals dank dat U deze informatie tot mij liet komen Xander. Kreeg tranen in mijn ogen op het einde van de toespraak van dominee Paul Visser. Heb zijn toespraak twee keer aandachtig beluistert. U (Xander) spreekt over hulde voor deze man maar in mijn ogen is deze man een HELD.!!!!!!!
  Het komt goed maar we gaan eerst door donkere tijden op allerlei gebieden.
  Maar blijft U zelf en vertrouw op het hogere (wat dat ook mogen zijn) maar het is er wel.

 54. Het teken van het Beest is overal zichtbaar. In Brussel, in het Haagse Babylon en in de werkkamer van Rutte, waar een beeldje staat van Baphomet, geschonken door Balkenende. Dan weet je wel uit welke hoek de wind waait.

 55. Het Licht – Het Evangelie van Jeshua is Sterker dan de duisternis. Handelingen 3 t/m 5.

  Ds. Paul Visser weet zijn profetische boodschap aan allen die de waarheid liefhebben goed te verwoorden. Dank Xander, voor de Link, ik heb zijn hele voordracht met instemming beluisterd. Voor de gelovigen die nog steeds niet beseffen in wat voor hectische tijd wij leven en nog steeds de mantra’s van Rutte, de Jonge en Grapperhaus, RIVM, GGD, OMT, geloven zegt Ds. Visser met nadruk…

  2 Timotheus 3:1 leert….Weet wel, dat er in de laatste dagen [nu 2021] zware tijden zullen komen: 2want de mensen zullen zelfzuchtig zijn, geldgierig, pochers, vermetel, kwaadsprekers, aan hun ouders ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig, 3 liefdeloos, trouweloos, lasteraars, onmatig, onhandelbaar, afkerig van het goede, 4 Verraderlijk, Roekeloos, Opgeblazen, met meer liefde voor genot dan voor God, 5 die met een Schijn van Godsvrucht de kracht daarvan Verloochend hebben.

  De predikant spreekt ook over het laatste Boek in de Bijbel: Openbaring 13…hij spreekt zonder twijfel en duidelijk de Woorden na die Jeshua aan de Apostel Johannes dicteerde op het eiland Patmos. Zie details in Openbaring 1.

  Tof dat ook het Ned. Dagblad de boodschap van Ds. Paul Visser in de krant gepubliceerd heeft. Hoop dat de Redactie aldaar ook wakker wordt en vooral Gertjan Segers van de CU er ook goede notie van neemt en deze gaat uitdragen in de Tweede Kamer.

  Shame…Kees Staaij SGP en Gertjan Segers CU hebben zich samen met Wopke Hoekstra CDA al te lang in slaap laten wiegen door de misleidende Mantra’s van Rutte, de Jonge, RIVM, die een stinkende Corona-Covid 19, hysterie/terreur in heel Nederland blijven verdedigen en zelfs promoten.

  Gelukkig zijn er nog miljoenen wakkere burgers die de zeer omstreden Covid-19 Vaccins van de GGD weigeren, [Zie bijsluiter waarom] en het draconische, disproportionele Corona beleid van Rutte-De Jonge onvermoeibaar ter discussie stellen en bestrijden. Wat motiveert hen?

  De Waarheid Overwint!!! Johannes 14.

 56. Samen willen we luisteren naar Gods stem. Samen willen we door de kracht van Gods Geest het goede doen. Voor elkaar en voor de mensen om ons heen. Niemand mag tussen ‘wal en schip’ vallen. Als u hulp nodig heeft, staan we voor u klaar. Het hart van God staat voor ieder mens open, daarom ook ons hart.

  (van de website Oude Kerk Charlois)
  Mooi, dit is waar de gemeente Oude Kerk Charlois voor wilt staan en ook uitdraagt en hier kerkt mr. Hugo de Jonge……hij moet beter weten!

 57. De remedies: gebed, stakingen/protesten en strafklachten bij het ICC.

  En net gezien op Natural News: http://www.afinalwarning.com/562867.html
  Boeing-medewerkers hebben voortaan iedere vrijdag de ‘FREEDOM FLU’ ………… en hopelijk is die HEEL besmettelijk.

 58. Cefas 17/10/2021 2.24 pm
  Helemaal met u eens, Cefas.
  Shalom!
  Joost

 59. Positieve preek, de 1e dominee, die ik over deze criminaliteit hoor spreken.
  Maar even een paar. nuchtere kanttekeningen: veel niet-gelovigen praten al enkele jaar zo ontmaskerend, xander, Franklin ter horst en ik doen dat vanuit Bijbelse achtergrond ook al jaren.
  De kerken bleven schokkend politiek correct achter, de christelijke partijen deden mee met de globalisten en zwegen over de valsheid in het hele klimaat/corona/eenheidsreligie verhaal.
  Br. Visser (dominee betekent “heer””, dus ik schrijf liever br. oftewel broeder) haakt nu aan, zegt wat voorzichtig, wat voornoemde sites al veel langer aangeven en concreter.
  Uiteraard ben ik desondanks blij met zijn geluid, we gaan zien wie er uit de politiek correcte kerken en chr. partijen aan gaan haken en hoe br. Visser dit verhaal nader uitwerkt.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

 60. Xander, dank! Inderdaad moedig van je om deze dominee voor het voetlicht te halen. Dank!!!
  de VRIJHEID = alleen in Christus Jezus!!
  Ik sprak vandaag 7 jongeren, die het “vaccin ” namen omdat ze ‘uit wilden gaan’ !
  Wat een demonische Satanisten zijn die Kaag, de Jonge en Rutte cs.
  Bring them to Justice!!!!!! Ik ben zo KWAAD op deze Satanisten.
  Shalom!
  Joost

 61. Spijker op z’n kop, Visser!
  Ik zelf was ook op Perron Nul als sociaal werker. Toen ik in 1989 de ATO ben gaan doen ( Agogisch Theologische Opleiding ben gaan doen) .
  Wij Christenen hebben Mr. Cabal door…!!
  Chapeau dominee!
  Ontmaskeren die Satanisten.
  Shalom,
  En nooit dit demonische “vaccin”nemen svp!
  Joost

 62. Bedankt Xander, voor je enorme inzet met publiceren, ik ben er heel blij mee.
  Ik heb ook bewondering voor je moed.
  God bestaat want anders zou ik niet bestaan, zo redeneer ik dan, toch hoop ik dat de nabije toekomst meer duidelijkheid zal geven.
  Een wereld in harmonie met de juiste mensen zou toch mooi zijn!

 63. Een preek bestaande uit genoeg losse punten zonder duidelijk uitgesproken zaken. Het wordt door ons eigen gedachten aan elkaar geknoopt. Het is niets anders dan suggesties die we, zoals wel vaker, door de kerk ons mond lieten vullen. Blijf nadenken en bekijk het grotere plaatje en dan zie je dat veel van deze toespraak niet klopt.

 64. Ik heb toch geen preek nodig, om te weten wat er met Hugo de fascist moet gebeuren …

 65. Bob Fleumer schreef: 17/10/2021 om 4:50 pm

  ” Er zijn geen externe krachten ”

  U past dus prima in de categorie die de dominee benoemd als zijnde;
  Van God afgesneden, hen die de materiële werkelijkheid alleen erkennen.

  God of externe krachten bestaan naar Uw reactie te lezen niet, de mens doet het zelf !

  Hmm, denk dat U de boodschap van de beste man niet begrepen heeft,
  Of wellicht reageert op een topic/video zonder goed te lezen of te luisteren?

 66. ’Tweets Sywert van Lienden waren vooropgezet plan’

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/761004404/tweets-sywert-van-lienden-waren-vooropgezet-plan

  Nou dit kleine visje is binnen en vooral advocaat Plasman verdient hiervoor waardering…maar die grote vis, Pfizer en Moderna en overigen…die gaan nog steeds vrijuit totdat ook zij zullen vervallen aan het gerecht ( Neurenberg) en de wereldwijd plandemie niet meer ontkent kan worden en daar zal Reiner Fuellmich gesteund door honderden advocaten wereldwijd een zeer groot aandeel in hebben.
  En ja er liggen ook lijntjes tussen het grootste persbureau ter wereld, Reuters, en Pfizer. De CEO van Reuters schuift aan bij de bestuursvergaderingen van de producent van Viagra en Comirnaty…

  En dan dit:

  De uitvinder van het coronavaccin is… niet Big Pharma (maar die krijgt wel de eer én de poen)

  https://decorrespondent.nl/12063/de-uitvinder-van-het-coronavaccin-is-niet-big-pharma-maar-die-krijgt-wel-de-eer-en-de-poen/750923487072-1218c60a

  Farmaceutische bedrijven krijgen alle lof (en vangen miljardenwinsten) vanwege hun innovatieve coronavaccins. Maar wat er niet bij wordt verteld: de vaccins zijn helemaal niet uitgevonden door de industrie. Maak kennis met de grootste vaccinontwikkelaar: de overheid.

 67. Hmm, waarom dienen de beschermden beschermd te worden tegen de onbeschermden door de onbeschermden de dwingen om dezelfde bescherming (vaccins) te nemen die de beschermden blijkbaar niet beschermen…?

 68. Natuurlijk worden het zware tijden. Ik ben al helemaal voorbereid. Ze pakken alles maar af. Aan iedereen hier: Je kunt als je dood gaat niets meenemen uit deze wereld. Alleen had ik me nog een aantal fijne jaren op aarde voorgesteld. Dat zit er niet in. We gaan nu in een hoge versnelling naar de afgrond met deze satanische overheden. Wees maar voorbereid en ga hamsteren nu het nog kan. Er is wereldwijd al aan vanalles een tekort. Veel producten worden straks onbetaalbaar. Zorg voor contant geld. Al die pin fanaten staan straks raar te kijken als dat ding het niet meer doet. En dat gebeurt. In sommige landen zijn al power outages en liggen banknetwerken plat doordat energiebedrijven of failliet gaan of geen brandstof beschikbaar hebben. Veel plezier met uw electrische auto. In Engeland is al een wet aangenomen die opladen op bepaalde tijden van de dag verbiedt. Je zult maar een belangrijke afspraak hebben. Houdt moed want de sterkste, God, zal overwinnen.

 69. Dat bill gates honderden miljoenen heeft geïnvesteerd in online websuper Picnic is natuurlijk geen toeval.

  https://www.ad.nl/economie/picnic-topman-michiel-muller-investering-bill-gates-levert-zeker-tienduizend-banen-op~aa9f4080/

  Als straks de ongeprikten niet meer welkom zijn in de fysieke supermarkt, dan heeft die idioot de macht verworven om ook de ongeprikten online te weren als ze niet genoeg ‘social credits’ meer hebben om eten te kopen. Deze olievlek breidt zich al uit naar Duitsland en Frankrijk. Tegen die tijd zijn de kleine ondernemers al uitgeroeid, dus daar hoeven we ook niks van te verwachten. Het wordt hoogtijd dat de slapende massa wakker wordt om dit snode plannetje te voorkomen. De volgende ludieke actie kan een bijdrage leveren:

  https://twitter.com/GOD_LIGHT365/status/1449479274214400001

 70. Hoelang is het alweer geleden dat “we” 80 jaar vochten voor onze vrijheid en zelfbestuur?
  Een gezond persoon ergens de toegang verbieden kan niet. Wat een waanzin is dit allemaal aan het worden.

 71. Het beest zijn WIJ, wij mensen nemen de verkeerde beslissingen die tot verderf van onze beschaving leiden. Er zijn geen externe krachten, wij doen het zelf door personen met macht te bekleden die dat niet waard zijn. Rutte had al lang afgezet moeten worden, de schade die deze man heeft aangericht in Nederland en Europa is nauwelijks te beschrijven. Onze redding ligt in het drastisch hervormen van de Europese samenwerking of een Nexit, meer smaken zijn er niet.

 72. Zelfs in een agrarische streek -laat staan in stedelijke omgevingen- zijn nagenoeg alle levens- en huishoudmiddelen alleen verkrijgbaar in de supermarkten. De preppers kunnen al hun voorraden consumeren, maar dan zijn ook hun aan de beurt. Een “geen toegang voor ongevaccineerden” op de deur dwingt je tot online shoppen. Geen cruciaal probleem, mits i.c.m. een afhaalloket zonder die restrictie of een bezorgdienst, hetgeen niet vanzelfsprekend is. Kortom, het slaafse NL volgt Duitsland meestal in zijn beleid en aanpak… dan staan ons nog zeer moeilijke tijden te wachten!
  Kijk vooruit en zie hoe o.a. de voorlopers in Australië en Nieuw-Zeeland keihard optreden!

 73. Vanmorgen deze preek van Dr. Paul Visser gezien en beluisterd.
  Indrukwekkend hoe hij verbanden legt met Openbaringen 13 en de huidige tijd waarin wij leven.

  Ik ben Xander veel dank verschuldigd nu de preek van deze moedige dominee ook hier op de site geplaatst is.
  Het worden zware tijden, zo zei hij.

  God bless you all!!

 74. Als het wel zover komt in Nederland …….wat gaan wij er dan aan doen ? we moeten eten en drinken kunnen kopen, straks wordt markten ook verboden, zelfs online inkopen zie ik nog verboden worden zonder QR code……………..tijd van praten en van vreedzame demo’s is voorbij naar mijn mening.

 75. D’r zit dus weer een hongerwinter aan te komen. Het is voor mij al de tweede keer. Winterhulp en/of gaarkeuken. Otkow (Onze tijd komt ook weer) en bijltjesdag ben ik ook niet vergeten. Dat het de elite wel moge bekome! Ze moeten het wel goed kauwen, dan komt het gelijkmatig in d’r bloed.

 76. De vraag is of dat erg is. Zoals bekend zijn virussen niet besmettelijk. Virusvorming is een natuurlijke reactie van het stoflichaam op niet lichaamseigen stoffen.
  Aangezien veel produkten van de supermarkt vervuild zijn met genetisch gemanipuleerde gewassen, bv alle suiker is van gmo mais, zorgen deze produkten dus voor virusvorming.
  Zelf verbouwen is de oplossing, als neveneffekt heeft dit dat u geen btw betaalt en als niemand meer naar de supermarkt gaat zet u ook het grote geld buiten de macht.
  Zelf doen, niemand gaat u redden…

 77. Loslopend wild genoeg om op te eten (het Loo bijvoorbeeld, wolven op de Veluwe). er is altijd wel aan eten te komen (nood breekt toch wet). Zal net als in de oorlog een zwarte markt gaan ontstaan. smokkel e.d. Is al eeuwenoud. Allemaal gekkigheid van die omgekochte en gebrainwaschte bestuurders. Geldzucht is ernstiger dan coronavirus.

 78. Mijn eerste gedachte is ,Nederlanders zullen het niet zover laten komen toch?
  Maar anderzijds,ze zijn zo blij dat ze de mac weer in mogen met of zonder spuit.( binnenkort alleen met spuit als we niets ondernemen).
  Nog steeds geen besef wat onze regering met ons van plan is?
  Duitsers kunnen nog even hier naar de supermarkt en tanken.

 79. Een man als Bill Gates wil geen president van de VS worden en weet je waarom? Ik heb meer geld en macht dan de president was zijn antwoord. Rijken betalen niets, armen betalen steeds meer belastingen. Supermarken mogen in wezen niemand niet weigeren om de nodige inkopen te doen. In Duitsland lijkt na het vertrek van Merkel precies het omgekeerde. Mensen zullen een gele ster krijgen zoals in de tijd met Hitler. De Duitsers zijn niet te vertrouwen. Shalom

 80. Ds. Visser is een tweede Bonhoeffer, ik hoop dat hij niet hetzelfde lot treft als Bonhoeffer. De geest van de Nazi-euthanasie waart weer rond.

 81. Wat een spreker die Dominee en met een duidelijke boodschap toch! Horen wie wil horen,
  dit is de waarheid die hij spreekt.

 82. Zeker dankbaar voor deze dominee. Hopelijk breekt het barrières voor andere dominee’s zodat ze dit ook durven te gaan preken. Stuur dit gelijk mijn gemeente door zodat wij, die raar aan werden gekeken met dit soort verhalen, gesteund zijn.

  En aangaande een stuk uit uw het artikel: Ik hoor mensen ook wel eens zeggen dat het Europees is afgesproken dat een vaccin niet verplicht mag worden…dat klopt. Maar op de manier hoe overheden hier nu mee omgaan en hoe dat geïnterpreteerd wordt wat verplichten inhoud hebben we hier niks aan. Kennelijk is geen werk en het onthouden van iemands voedsel niet iemand verplichten. Haal hier dus geen hoop uit. Allemaal een wassen neus voor de slapende.

  Wees alle gezegend.

 83. Klopt, een vriend van ons woont in Duitsland en bevestigt dit bericht. We gaan met sneltreinvaart naar de Grote Verdrukking waar uitsluiting schering en inslag is.

 84. Uitstekende preek van een dominee met visie.
  Hij ziet goed welke kant het opgaat.
  Enfin, woon vlak bij de grens, dus kan altijd in Nederland boodschappen doen (hoef ik ook geen masker op 🙂
  En … ik heb een goed gevulde voorraadkast.
  Immers, alweer een tijdje geleden zei de Bundesmerkel dat iedereen voor minstens twee weken water en voer in huis moest hebben. Ik heb voor 3 maanden voer en water.

 85. Het is spijtig maar het klopt helemaal, zelfs chr. Partij als de CU werkt hier 100 % aan mee.
  Zijn gewaarschuwd door mij maar willen niet luisteren.
  Nee, Nee , het gaat niet om mij, ik ben niet van belang van belang is dat de waarheid gesproken wordt !

 86. Dan kan ik je vertellen dat de hel los gaat breken!
  Dat is de druppel die de emmer deed overlopen!

 87. Dan zal er een volks voedselverdeling moeten komen zeker? Of gewoon vasten, hongerstaking? Zo’n fascisten mag je toch niet rustig over straat laten lopen? Hahaha, die denken toch niet dat ze zo zullen kunnen bezig blijven? Dan zullen die supermarkten wel eens nachtelijk bezoek mogen verwachten? Mensen hun nodig voedsel blokkeren is moord! Alles met dwang is onwettig!

 88. Het hangt van ons af. Op het moment dat wij zwichten en zo goed als iedereen is gechipt, zal het systeem ge-reset worden.

Comments are closed.