Miljoenen Amerikanen nemen ontslag vanwege vaccinatie verplichting

‘Verwoesten levens van mensen door politici en media zal niet ongestraft blijven’

—————————————————————————————————————————————–

Luchtvaartmaatschappijen deels plat vanwege enorm personeelstekort – Chicago raakt helft politiemacht kwijt – Objectieve vaccin info? CEO persbureau Reuters is lid directieraad Pfizer – Econoom Armstrong: ‘De mensen kunnen het hele systeem ten val brengen als ze simpelweg weigeren mee te werken’

—————————————————————————————————————————————–

In de Verenigde Staten blijken de begrippen vrijheid en zelfbeschikking veel dieper geworteld in de genen te zitten dan in bijvoorbeeld Nederland, dat zich wederom onderscheid in gezapige en naïeve volgzaamheid (uitzonderingen daargelaten). Ondanks een snel aantrekkende economie namen in augustus maar liefst 4,3 miljoenen Amerikanen ontslag, het hoogste aantal sinds het jaar 2000. De horeca en retail sector (min 721.000 mensen) lopen leeg, luchtvaartmaatschappijen moeten tal van vluchten schrappen vanwege personeelstekort, en Chicago raakt vanaf dit weekend ongeveer de helft van zijn politiemacht kwijt. De reden? Mensen weigeren pertinent hun gezondheid en leven op het spel te zetten door zich te laten injecteren met hoogst omstreden, experimentele Covid-19 gentherapie injecties.

De Amerikaanse horeca kent een ware leegloop, van zowel werknemers als klanten. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong geeft de dochter van een vriend als voorbeeld, die twee banen had. Overdag werkte ze in een ‘health food’ winkel, ’s avonds als bartender / serveerster. In de winkel nam ze ontslag toen er een vaccinatie werd geëist. Nu ook de bareigenaar dit van zijn werknemers verlangt, dreigt meer dan 50% van zijn werknemers ermee te stoppen.

Hoeveel hebben Pfizer en Moderna de beleidsbepalers en media betaald?

‘Veel journalisten zijn te druk met het verkopen van Bidens vaccinpropaganda,’ geeft Armstrong een sneer naar de mainstream media. (In Nederland is het nog erger, want hier klinkt zelfs niet één kritisch geluid in de officiële kanalen). ‘De FDA erkent de risico’s, maar kondigden in al hun wijsheid aan dat zij ‘geloven’ dat de voordelen de nadelen overstijgen, zonder hierover uitleg of ook maar één waarschuwing te geven, terwijl dat voor andere vaccins wel wordt gedaan. Dus nu de pers en de regering de feiten en de trends negeren, rijst de vraag: hoeveel hebben Pfizer en Moderna jullie betaald?‘ (1)

Wel, als u bedenkt dat James C. Smith de CEO is van het internationale persbureau Reuters dat belast is met het ‘informeren’ van de mensen over de Covid vaccins (waar de Nederlandse pers 95% van overschrijft), lid is van de directieraad van Pfizer, dan heeft u enig idee hoe enorm de macht van Big Pharma over de media is. Enige objectieve, laat staan kritische info over hun producten hoeft u dus niet te verwachten.

We berichtten onlangs dat Facebooks factchecker wordt gefinancierd door vaccinproducent Johnson&Johnson (zie ons artikel van 08-08: Factchecker Facebook en mainstream media wordt gefinancierd door vaccinfabrikant J&J). WC Eend bepaalt wat u over WC Eend mag schrijven en lezen, maar als u belangenverstrengeling suggereert, bent u een complotdenker?

Helft agenten Chicago weigert injectie

Dat verzet niet zinloos is bewijst ook John Catanzara, hoofd van de politie vakbond in Chicago. Deze week riep hij alle agenten op om niet te voldoen aan de verplichting hun vaccinatiestatus online te registreren. Ongeveer de helft van alle agenten weigert zich te laten injecteren, waardoor het toch al door exploderende misdaad geplaagde Chicago vanaf dit weekend met een gehalveerde politiemacht zit.

‘Dit is Nazi Duitsland niet!’ protesteerde Catanzara in augustus op de invoering van de vaccinatieverplichting. ‘Stap maar onder de douche, de pillen doen u geen kwaad?’ Natuurlijk zag ook hij zich gedwongen de vergelijking met de Holocaust weer in te trekken. (2)

Ook landelijk gaat het met de veiligheid compleet de verkeerde kant op. Het aantal moorden steeg vorig jaar met bijna 30% (42% sinds 2019, cijfers FBI). Iedere dag vinden er gemiddeld bijna 2 massale schietpartijen plaats. Mensen vermoorden elkaar zelfs om een parkeerplekje. In New York worden complete winkels leeggeroofd.

Beveiligings- en vliegpersoneel blijft massaal thuis

In de staat Massachusetts worden morgen 1500 ‘correctional officers’ (gevangenbewaarders), de helft van het totaal, ontslagen omdat ze zich niet hebben laten ‘vaccineren’. De staat moet nu de Nationale Garde inzetten om de orde in de gevangenissen te bewaren. Bij de luchthavenbeveiligingsautoriteit TSA zijn 4 van de 10 medewerkers niet geïnjecteerd. Op 22 november verloopt de deadline waarop alle overheidsmedewerkers in de VS hun Covid-19 ‘vaccin’ moeten hebben gehad.

Begin deze week moesten Southwest Airlines en United Airlines tal van vluchten schrappen omdat grote aantallen medewerkers niet kwamen opdagen vanwege de verplichte vaccinaties. De luchtvaartmaatschappijen ontkenden natuurlijk in alle toonaarden dat het met protest tegen de injectieverplichting te maken had, maar bijvoorbeeld de foto van een Southwest toestel waaruit de piloten een ‘Don’ Tread On Me’ verzetsvlag hadden gehangen, bewijst dat hun bazen logen:

‘Verwoesten levens van mensen door politici en media zal niet ongestraft blijven’

Armstrong vindt het een logisch gevolg van het beleid. ‘Politici kunnen maar beter wakker worden, want door Klaus Schwabs Great Reset agenda te volgen en opzettelijk de levens van mensen te verwoesten om aan hun krankzinnige en hooghartige academische wereldbeeld te voldoen, brengen ze hun eigen levens in gevaar. Ook journalisten kunnen maar beter wakker worden en aan de goede kant van het hek gaan staan. Jullie zijn bezig de levens van mensen compleet te vernietigen. Als iemand niets meer te verliezen heeft, wordt hij de gevaarlijkste persoon in je omgeving.’

De massa ontslagen spelen de Westerse Great Reset/ Agenda-2030 globalisten overigens perfect in de kaart. Zo verwacht het World Economic Forum van Klaus Schwab al binnen enkele jaren een permanente werkloosheid van 35% tot 41% als alle klimaatplannen (met lockdowns, zeer strenge vrijheidsbeperkingen en een gedecimeerd welvaartsniveau) worden uitgevoerd. Als ongewenste sectoren zoals de luchtvaartindustrie nu definitief fors moeten afschalen, kan simpel de schuld worden gegeven aan al die mensen die weigeren zich te laten injecteren. Zo worden meerdere vliegen in één klap geslagen.

‘Verzet is niet zinloos’

‘Onze hooggeëerde leiders, die wereldwijd hoogstwaarschijnlijk geld aannemen van Pfizer lobbyisten, realiseren zich dat verzet niet zinloos is,’ vervolgt Armstrong. ‘Je kunt vaccins verplichten en pretenderen dat ze 100% veilig zijn, maar de waarheid komt altijd boven tafel. De mensen kunnen het hele systeem ten val brengen als ze simpelweg weigeren mee te werken.

Vet toegevoegd, omdat dit precies is wat ook wij sinds vorig jaar schrijven. Een geweldloze DDR-1989 achtige omwenteling is mogelijk en zelfs noodzakelijk, en verreweg de beste optie om de vrijheid, welvaart en toekomst van onszelf en onze (klein)kinderen te waarborgen. Een oplossing via en binnen het systeem zoeken is niet meer mogelijk, omdat dit overduidelijk te corrupt en te ziek is geworden. Het absolute kwaad kan niet worden overgehaald en je kunt er ook niet mee onderhandelen. Je kunt net zo goed proberen de duivel te ‘bekeren’.

Armstrong: ‘Ze denken dat je mensen kunt blijven onderdrukken zonder dat ze iets terug doen. En als ze dan demonstreren, pak je ze nog harder aan. Zo worden revoluties gesmeed. Zelfs de eerlijkste man zal voedsel stelen als er niets anders meer over is. Ons model waarschuwt dat het geweld, dat nu al dramatisch aan het stijgen is, tot in 2023 zal toenemen… De politici hebben het volk ernstige schade toegebracht. Geweld en criminaliteit stijgen, vaak uit frustratie. Als mensen boos worden omdat ze alles verliezen, dan wil je niet in hun weg staan. Mijn aanbeveling: wees heel voorzichtig als in u een stad woont.’ (3)


Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

08-08: Factchecker Facebook en mainstream media wordt gefinancierd door vaccinfabrikant J&J
04-08: Hoofdredacteur grootste Europese krant vraagt vergeving voor Covid angstpropaganda
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties

2020:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

65

 1. Voormalige Biden-supporters scanderen nu: “Let’s Go Brandon!”

  Toen hij in 2020 campagne voerde, zei Biden tegen Amerika dat hij nooit vaccinmandaten zou pushen. Zijn goedgelovige supporters geloofden hem en prezen het progressieve idee van ‘mijn lichaam mijn keuze’.
  Maar het duurde niet lang voordat Biden zijn eigen kiezersbestand verraadde en verklaarde: “JOUW lichaam, MIJN keuze!” door dwingende, gevaarlijke vaccinmandaten op te dringen.
  Trump is trouwens alleen iets minder aanstootgevend in dit alles, omdat hij meedogenloos covid-vaccins pusht en nog steeds de eer probeert te claimen voor het tot stand brengen ervan, maar hij zegt dat hij ze mensen niet zou opdringen.
  Biden, aan de andere kant, pusht agressief vaccinmandaten als een vereiste om te werken. Door dit te doen, onthult hij de echte agenda van radicaal links – volledige tirannie en totale controle van de overheid over je lichaam, je leven en je gedrag. Voor veel ‘progressieven’ is dat gewoon te veel om te slikken, en ze duwen terug als nooit tevoren.

  In Australië bedreigt premier Daniel Andrews nu de DOUBLE vaxxed met opsluiting als ze niet akkoord gaan met een eindeloze reeks “booster” -schoten (die eigenlijk geen boosters zijn, maar eerder volledige doses van meer spike-eiwit-biowapens bevatten). Dit zou een waarschuwing voor alle Amerikanen moeten zijn: als je zo dwaas bent om je aan de eerste twee vaccinaties te houden, zul je gedwongen worden om met nog veel meer injecties te worden geïnjecteerd.
  Zoals een toenemend aantal voormalige Biden-supporters nu ontdekken, kun je je weg uit de tirannie niet “voldoen”. Op een gegeven moment moet je er stelling tegen nemen en massale burgerlijke ongehoorzaamheid aangaan om de waanzin af te wijzen.
  Dit is trouwens nog maar de eerste stap van de terugslag. Binnenkort zul je een landelijke oproep horen voor massale arrestaties van Biden en zijn regime-cohorten voor het plegen van misdaden tegen de menselijkheid. De tribunalen voor oorlogsmisdaden zullen niet ver achterblijven, vooral omdat het aantal sterfgevallen door vaccins tijdens de winter van 2021-2022 sneller zal gaan (en alle dode lichamen niet langer door de medeplichtige media kunnen worden verdoezeld).

  Krijg volledige details over dit alles en meer in de keiharde Situation Update-podcast van vandaag:

  Brighteon.com/246812e2-6ccc-4b96-8e14-2bfd1993f663

 2. Massale protesten barsten los in heel Amerika terwijl Biden-kiezers tirannieke vaccinmandaten afwijzen

  Mike – naturalnews.com – Adams

  In heel Amerika sluiten zelfs linkse Biden-kiezers in blauwe steden zich nu aan bij protesten tegen vaccinmandaten en Bidens hardhandige tactieken die de medische keuze / mensenrechten schenden.
  De afgelopen dagen hebben we protesten gezien van leraren in New York City, Boeing-medewerkers die protesteerden in Seattle, arbeiders van Southwest Airlines die protesteerden in Dallas, Californië, ouders die protesteerden tegen vaccinmandaten op scholen en een opstand van wetshandhavers tegen verplichte vaccinmandaten in Chicago .
  De protesten worden met de dag energieker, ook al probeert Biden de Amerikaanse infrastructuur te vernietigen door de niet-gevaccineerden uit kritieke functies (zoals eerstehulpverleners) te dwingen.
  Het lijkt erop dat het Amerikaanse volk voor het eerst kennismaakt met het echte socialisme… en de donkere winter is nog niet eens echt begonnen.

  Lees hier het volledige verhaal en de keiharde podcast van vandaag:

  https://www.naturalnews.com/2021-10-19-biden-voters-are-now-joining-mass-protests-against-vaccine-mandates.html

 3. Jean schreef:
  17/10/2021 om 12:59 am
  “Een paar 100 jaar geleden reed er in ons dorp een kar in de straten die in de nacht de doden kwam opladen tijdens de pest , de bevolking werd meer dan gedecimeerd , toen volgde hongersnood en een wolvenplaag , kinderen werden opgeeten door de wolven als ze alleen op pad gingen dit om alles eens in perspectief te plaatsen met wat hier allemaal word verkondigd.
  De meeste mensen die wat tegengas durven geven op deze site worden direct aangevallen , ik beweer niet dat er niets aan de hand is maar als alles uitkomd wat hier word beweerd ! , de soep word nooit zo heet geeten , het is duidelijk dat we de komende jaren te maken zullen krijgen met grootte veranderingen maar dat is niet nieuw . De 65 + krijgen hun derde vaccine als ze dit wensen , wil met de 65+dood volgens julie dus wel. Ikzelf zie ook wel dat er veel manipulatie is via de media , reclame , het schoolsysteem maar om nu de zeggen dat ze ons allemaal de dood injagen met het vaccine is kort door de bocht.”

  Cognitive dissonance much?

  Het zit niet alleen vol met taalfouten *zucht* (het zij u vergeven) maar vooral de logica is totaal krom. Als we moeten geloven wat de overheid allemaal verkondigd, waar zijn dan al die wagens met coronalijken? Juist ja. Dus waarom überhaupt deze gefabriceerde gefakete noodtoestand? (leuk; een germanisme, een gallicisme en een anglicisme in 1 zin)

  Sympathiek dat u pleit voor relativering. Maar u ondergraaft op onnavolgbare wijze uw eigen argument. Mensen die ’tegengas op deze site’ willen geven worden denk ik niet zozeer aangevallen alswel gecorrigeerd om hun weigering de feiten onder ogen te zien.

  Het is inderdaad een feit dat bij de pest de doden in grote getale dood gingen (dik 30% IMR). Het is óók een feit dat dit bij dit virus níét het geval is, maar dat het met een IMR van een fractie van een % tòch op de A-lijst staat samen met ebola, de pest etc. De soep wordt inderdaad niet zo heet geGeten met dit overschatte corona virus.

  Het middel dat met alle mogelijke manieren opgedrongen wordt is echter ineffectief en zelfs al waren er geen bijwerkingen, dan nog onzinnig. Maar nu er serieuze bijwerkingen gemeld worden (het middel is erger dan de kwaal) wordt het zelfs misdadig.

 4. Aan Einde, De link tussen corona en roken is er wel degelijk. In de jaren 50 werd roken openlijk en met verve geadviseerd door artsen op de tv in de USA . Artsen vonden roken een zeer goede remedie voor onrustige patienten. Dit was gewoon in iedere huiskanmer te zien op tv in reclametijd en in intervieuws.En nu is het vacciin het nieuwe roken volgens artsen. De muziek blijft hetzelfde en de spelers ook. Corrupte artsen. Follow the money.

 5. @ rick.
  Ik zie ook totaal de link tussen corona en roken niet!
  Alsof de ene roker de andere kan besmetten zodat die ook gaat roken ….?
  Maar ja, zo worden hier wel vaker vergelijkingen geplaatst.. Dat wil overigens niet zeggen dat ik een roker ben of voor roken ben. Maar laten we alles wel in hetzelde perspectief zien

 6. @xerxes
  Ik denk puur aan mijzelf en aan niemand anders.
  Wat een triest standpunt. Niet echt bijbels, maar mischien hebt u niets met de bijbel. Maar het idee om je geld mee te nemen vindt ik wel apart. Want gewoon geld daar heb je straks niets meer aan !
  Dacht iedereen maar eens wat meer aan een ander dan aan zichzelf. Dan zou de wereld er heel anders uitzien.
  Dan zouden we bidden voor onze regering i.p.v. ze dood te verwensen. Dan zouden we hier geen leugens plaatsen waarin we onze mede christenen naar de hel veroordelen. Dan zouden we etc . etc.
  Niet dat ik perfect ben, of alles beter wil weten, maar steeds meer verbaas ik me over de haat en oordelen die hier door christenen worden geplaatst.
  Zou Jezus dat ook doen ?

 7. @ Rick, wat een muggenzifterij is uw reactie eigenlijk, ik ben toch niet aan de macht? Een metafoor letterlijk interpreteren, dat hoeft toch niet? Omdat ik schreef dat het ook nog terecht zou zijn, er staat niet is, het was maar een voorbeeld! Er sterven veel meer mensen door de rook business dan door Corona, je vindt die Corona pas wel okay, maar dat van de rokerspas niet? Ik voer toch geen passen in ofzo? Ik sta niet alle dagen in de media mensen te hersenspoelen dat prikken moet?! Ik zei toch alléén maar dat ze dat niet voor rokers doen? Wat hebben wij gezonde mensen misdaan, dat we een pas zouden moeten hebben om ergens binnen te mogen, terwijl rokers wel binnen mogen omdat ze dombo prikkers zijn! Tsjonge pffff …. Je moet niet met twee maten & twee gewichten denken ….

 8. Miljoenen die ontslag nemen? Dat lijkt me heel sterk omdat zoiets mijns inziens zelfs zou worden bericht in de onbetrouwbare MSM. Vergeet overigens niet dat vele Amerikanen meerdere banen hebben om financieel enigszins te kunnen overleven.

 9. @XB schreef: 17/10/2021 om 1:10 pm
  Worden rokers gediscrimineerd met een anti-rokers pas? Hier geen rokers, hier mogen rokers niet kopen! Dat zou tenminste nog terecht zijn ook!

  Echt dus rokers verbieden voedsel te kopen en toegang tot openbare ruimtes verbieden is okay?

  Ik heb zelden zo’n domme reactie gelezen !

  Weet u wel wat U daar schrijft ?

 10. @ xerxus.

  Als de betalingssysteem getest worden, heb je niets aan je vele geld.

 11. @ Xerxes, wegkomen zonder prik? Met eigen 🎈 ballon ofzo, of schroefje op de rug & parachute? Of lange tunnels graven? Of in een grote verzending laten verzenden per boot of vliegtuig? De onzichtbaarheids pil innemen? Zich opgeven als astronaut? Zich verkleden als politie & met nep politiewagen de grens over? Fake QR-Code?

 12. @Moderator, er zijn diverse landen waar ze niet mee doen met de reset, zelfs ook nog redelijk grote landen, in vergelijking met Nederland. Als de reset uiteindelijk doorgaat en de tegenstanders er van dus verliezen, dan zullen deze landen wellicht ook gedwongen worden, maar in elk geval zal ik er het langst kunnen overleven. Vanaf dat punt, maar weer verder kijken.
  Of ik trek er de bergen in, die zijn redelijk ondoordringbaar en tja, wie weet. In elk geval, zoals gezegd zal ik daar het langste kunnen overleven. Ik ga niet vertellen waar ik heen ga, om te voorkomen dat er meer mensen heen trekken. Ik denk puur aan mijzelf en aan niemand anders.
  Iedereen heeft de kans om nu nog weg te komen, en als je een dagje zoekt op internet dan kom je er achter dat er meerdere plekken op de aardbol zijn waar je terecht kunt.
  In elk geval blijf ik tot het laatste moment hier, want ik hou er ook rekening mee dat de dingen zich toch nog gaan draaien. Zoals gezegd, ik bereid mij voor zodat ik meteen weg kan als het uiteindelijk moet. Dus, mijn huis is al zo goed als verkocht, het geld schrijf ik over naar de bank daar, want dat kan ik niet fysiek meenemen. Maar overschrijven lukt nog wel. En ik heb op een rustig dorp hier een plekje gevonden waar ik de tijd gehuurd ga zitten afwachten. De rest van mijn spullen verkoop ik, zodat ik licht en makkelijk kan reizen. Op wat persoonlijke dingetjes na, neem ik niets mee. Ik heb verder geen kinderen of familie, dus ik ga niets missen.
  Misschien is het uiteindelijk niet nodig, maar dan begin ik hier wel opnieuw. Geld heb ik genoeg.

 13. Esme/Jean, voor alle zekerheid, Misschien Begrijp je mijn vorige post niet.
  DOOR DE VACCINS

 14. Esme en Jean,
  Ik heb medelijden met jullie, als pol cor . Sites als WHO VAERS,EMA,CDC,FDA
  deze gegevens zelf aandragen, min. 66.000 doden en 2,17 miljoen bijw. , en je gaat het dan nog wegdoen als complottheorie , hoe dom ben je dan ??

 15. @ Esme, welke Corona doden? Bewijzen aub? 99,95% heeft geen last van Corona, Worden rokers gediscrimineerd met een anti-rokers pas? Hier geen rokers, hier mogen rokers niet kopen! Dat zou tenminste nog terecht zijn ook! Maar dat doen die fascisten niet?!

 16. Beste Esme, maak je geen zorgen. Met geen leger krijg je mij ooit in een ziekenhuis. Ik verzorg mezelf wel met gezond eten en gezond verstand.

 17. Waarschuwing!

  Neem niet zomaar ontslag tenzij het niet anders kan of dat je direct een andere baan hebt. Nederland is geen Amerika. Je hebt als werknemer hier veel meer rechten en je betaalt niet voor niets sociale lasten. Als je zelf ontslag neemt krijg je geen uitkering en als je niet uitkijkt zit jij (en je geliefden) voor je het weet diep in de financiele problemen.

  Een werkgever mag jou nooit vragen naar jouw medische status. En hij mag je niet vragen de wet te overtreden.

  Voor meer juridisch advies volg de stukjes van café Weltschmerz – het juridisch journaal met Isa Kriens.

 18. beste Xander en volgertjes, jullie zijn mede verantwoordelijk voor corona doden en de uitgestelde zorg. Jullie geloven alle verhaaltjes van sketchy websites en FB.
  ook dit artikel is klink klare onzin, ontstaan op twitter en FB en de bekende fabeltjes sites.
  Prima dat jullie je eigen “onderzoek” doen en tot de conclusie zijn gekomen dat corona een grote leugen is, maar een ding, ga dan ook niet in IC liggen als je corona hebt, blijf vooral thuis uitzieken.

  Het Coronavirus wordt niet ontkend maar alle andere medicatie , anders dan vaccins, worden niet toegestaan. Mod.

 19. Ludwig,

  ja én een uitvinding van de grootste banksters (Rotschilds en Rockefellers) !!!

 20. Beste Rick,

  ik heb mijn baas rechtuit voor zijn raap meegedeeld dat als men mij verplicht me te laten vaccineren, ik onmiddellijk de beste advokaten zal inhuren. Ik zal géén genade kennen als men dreigt me te ontslaan. Oog om Oog , TAND OM TAND.

  Piep, de krijgsman in Christus. 😉

 21. @ HE, dus na de prik, komen in je lichaam ”alien” monsters met 1 kop & 3 lange armen uit eitjes gekropen na reacties met het grafeenoxide! Waarschuwing voor de verraders die de prik aanvaarden, dit zou hen wel eens te wachten kunnen staan! Goede link!

 22. De vrijgevochten amerikaan laat zich niet dwingen en zijn tenminste met een wapenarsenaal uutgerust?
  Vandaar dat ze al in Eu aan het ontwapenen zijn?
  Soldaten kiezen uitzidelijk toch de wil van het volk!

 23. En dat beetje besmetting kun je het beste via de natuurlijke weg oplopen. Zoals dat al sinds vele jaren is gegaan, door intermenselijke contacten. Helemaal zonder overheid bouwen de mensen aldus weerstand op, (we wonen niet in stallen en hoeven niet door veeartsen geleid te worden).
  Dat opbouwen van de weerstand hoeft helemaal niet te gebeuren met kunstmatige injecties waarbij allerlei kunstgrepen moeten worden uitgehaald (knippen in diverse genen, ontwerpen van een RNA-code, een reeks van hulpstoffen) om het goedje werkzaam (??) in te kunnen spuiten.

 24. Het angstscenario wordt nu uitgerold voor de griep: https://twitter.com/2Ajaxfriend/status/1449439027699007489/photo/1
  Ja, griep kán dodelijk zijn. Maar voor het gros van de mensen kan griep gewoon worden uitgeziekt. Net als bij Covid. Dus ook hier weer dat volstrekt opblazen tot onwerkelijke scenario’s van een “gevaar”.
  Nooit hebben ze zulke verhalen gehoord over de griep. En ze slepen er nu ook het “je doet het ook voor de anderen” met de haren bij. Ze willen je neerzetten als a-sociaal en een wandelende bron van ziektes als je de prikken niet neemt. We moeten er niet intrappen. Nuchter blijven.
  We kunnen blijven doen zoals we altijd al deden; zeker bij de griep. Want we hebben een immuunsysteem dat leert van nieuwe ziekteverwekkers en leert deze te bestrijden (dat is nu juist de werking van de normale vaccinaties).
  Een beetje besmet worden is daarom zelfs gezond.

 25. Overheden die beweren dat je ‘vrijwillig’ de prik neemt. Ze zijn als de sergeant die iemand aanwijst als vrijwilliger. Hoe ‘vrijwillig’ is het als je zelfs om je baan te behouden, de prik moet nemen (Italië)? Dat is dus ordinaire dwang, want iedereen heeft een baan nodig. Grote protesten in Italië nu Draghi deze draak van een besluit heeft opgelegd. Ze kwamen zelfs op het reguliere nieuws.

 26. Een verontruste Belg,

  Steeds meer mensen worden wereld wijd ontslagen omdat ze zich niet willen laten inenten met de falende experimentele spuit tegen een verkoudheidsvirus.

  Wat eerst op vrijwillige basis begon is nu geleidelijk aan groepsdwang geworden “geen spuit = geen eten” en de fuik wordt steeds nauwer.

  Zitten regeringen dan totaal niets in met die mensen? NEEN het kan hen blijkbaar geen barst schelen dat je ontslagen wordt terwijl hun motivatie op een zuivere leugen en misleiding berust.

  Corona paspoort/QR code/Corona safepass is eigenlijk een UNSAVEPASS!!

  WANT: MET vaccin kan je corona krijgen, doorgeven en sterven.
  WAAROM moeten we dan per sé deze gevaarlijke experimentele spuit nemen op straffe des inkomen???

  Groetjes / fiere drager van het media=virus t-shirt (jensen.nl)

  Daniel Adams

 27. Voor zeer velen is inmiddels ook ‘het geluk’ een illusie geworden, onze psyche stond al onder druk maar …. het Corona spook vernietigd in grote mate ook de aanmaak van serotonine.( beschadiging van ons immuunsysteem – hart en bloedvaten en spijsvertering ) . Lees ook het syndroom van Cushing …. . Het evenwichtig denken wordt steeds moeilijker, populaire tv series zijn vaak momenten van geluk, omdat dit tijdelijke goede gevoel alle kommer en kwel voor een moment uitgeschakeld wordt.
  Netflix, ook een placebo voor tijdelijk geluk, maar is dat wel zo ? Ook Netflix ‘heeft (veel) manipulerende eigenschappen. YouTube idem, immers ‘ze’ laten u zien wat u (nog) mag zien.
  Binnenkort, zo las ik, komt er een 3-delige serie op Netflix over Corona, vol met tegenstrijdigheden en onwaarheden. Ikzelf heb géén Netflix, wil het ook niet en bekijk zelden ‘iets op YouTube.
  https://uncutnews.ch/netflix-verbreitet-in-der-dreiteilige-serie-coronavirus-explained-die-groessten-luegen-ueber-covid-19/

 28. Een paar 100 jaar geleden reed er in ons dorp een kar in de straten die in de nacht de doden kwam opladen tijdens de pest , de bevolking werd meer dan gedecimeerd , toen volgde hongersnood en een wolvenplaag , kinderen werden opgeeten door de wolven als ze alleen op pad gingen dit om alles eens in perspectief te plaatsen met wat hier allemaal word verkondigd.
  De meeste mensen die wat tegengas durven geven op deze site worden direct aangevallen , ik beweer niet dat er niets aan de hand is maar als alles uitkomd wat hier word beweerd ! , de soep word nooit zo heet geeten , het is duidelijk dat we de komende jaren te maken zullen krijgen met grootte veranderingen maar dat is niet nieuw . De 65 + krijgen hun derde vaccine als ze dit wensen , wil met de 65+dood volgens julie dus wel. Ikzelf zie ook wel dat er veel manipulatie is via de media , reclame , het schoolsysteem maar om nu de zeggen dat ze ons allemaal de dood injagen met het vaccine is kort door de bocht.
  Onze hond is bang van de donder , in het begin was het enkel als hij de donder hoorde na een paar jaar was hij reeds bang als de eerste regendruppels vallen nu reeds als het waaid en bewolkt is of als de windmolens van richting beginnen veranderen hij is paranoia geworden.
  Als jullie elk artikel dat negatief staat tegenover de vaccines aangrijpen voor jullie gelijk krijg je hetzelfde als onze hond voor , je zou ook eens de andere kant van de zaak kunnen bekijken
  Het is vechten tegen de bierkaai maar ik wou mijn mening toch nog eens geven
  het gaat jullie goed

 29. Goede ontwikkeling, hierdoor zie je duidelijk een scheiding tussen aso’s en ontwikkelden.

 30. Kijk eens goed naar de cijfers die je in het artikel noemt, en kijk daarna eens naar het inwonersaantal in de VS, 330 miljoen…dan zijn deze cijfers van mensen die ontslag nemen, niet erg indrukwekkend. Ik vermoed dat de Amerikaanse economie van dit aantal een kort hoestje maakt, en dat in de maanden er na de lege plekken snel weer worden ingevuld door mensen die zich wél willen conformeren aan het nieuwe systeem.
  Ik wou dat het anders was. Maar zonder een massale ontslaggolf van mensen, en dat is dit beslist niet, gaat er niks veranderen. Zet je liever maar schrap, want het gaat nog veel en veel zwaarder worden dan dat het nu al is. Beter is, om gewoon aan jezelf te denken en hem hier te smeren. Er zijn nog een paar plekken op de wereld waar ze niet meedoen.
  Ik heb er in elk geval gevonden en ik ben mij voor aan het bereiden, huis verkopen, eventjes gehuurd gaan zitten, mijn gelden oversluizen naar daar waar ik heen wil en ik vertrek met de stille trom.

  Waar denk u heen te gaan ? Mod.

 31. Freedomfighters for Saint Germain schreef:
  16/10/2021 om 6:43 pm op Tukker.

  Vanwege de wel heel expliciete plaatjes op ninefornews.nl, blijkbaar de hobby van de redacteur, zijn hun flitsberichten stopgezet.

  Vanwege het feit dat Ninefornews een afscheiding is van Niburu.nl, het huidige Niburu.co die niet van reclame leeft maar helaas ook géén reactie mogelijkheid meer geeft aan mensen met hun eigen mening… Lees ik soms nog wel eens Niburu.co voor een ander geluid maar de website die vroeger opeens ninefornews. of nog iets werd, lees ik de laatste jaaren nooit meer.

  Ken je café weltschmerz en het woord “controled opposition” ?

  Er is zoveel misinformatie op de alterna(t)ieve media, doen ze espresso ?

 32. Off topic .
  Het valt mij ( in een grote stad ) en vele anderen op dat er zo goed als geen politie op straat is te zien .
  Sommigen denken dat hier iets achter zit : Nu is het gevoel van onveiligheid terecht groot ,
  in het verkeer houdt slechts een enkeling zich nog aan de regels en de criminaliteit stijgt behalve in de statistieken .
  Op een brug stond boven het water een politie-aanhangertje met de L.C.D tekst : Throw your knife , save a live . dus of je je mes in het water wilt gooien .

  Iemand opperde : Wellicht wil de regering de chaos laten groeien totdat het volk om orde roept .
  Dan kunnen ze net ingelijfde politie van het soort op het Malieveld , ( bewapende ) BOA’s , en het leger inzetten .
  Dan is er plotseling een politiestaat die daarna wappies gaat arresteren .
  Ik vind het niet eens ver gezocht ?

 33. Ja mensen sta eens op en wordt wakker,

  Ik heb mijn baas al een half jaar geleden gezegd dat als zijn klanten vaccinatie paspoorten verplichten ze iemand anders moeten zoeken omdat ik dan liever desnoods het mos tussen de stoepstenen opeet dan te weken voor een ziek systeem. Dat ie dan opzoek kan naar ander personeel.

  Als je een beetje met je handen kan werken en een beetje kennis hebt ben je waardevol want personeel is in de technische sectoren al jaren bijna niet te vinden.

  Laat staan als ADE in gaat gereden over een half jaar ongeveer.

  Maak je punt, neem géén vaccin zorg dat je immuun systeem blijft werken,
  Heb vertrouwen, leef niet voor materie maar voor de zielen om je heen,
  Je kan een ander pas helpen als jezelf gezond bent en kan geven.

  Let goed op, hoe alleen je ook denk dat je bent, je bent niet alleen…
  Er worden meer en meer mensen wakker, berijdt je voor nu het nog kan.

  Preppen mensen, is het niet voor jezelf doe het voor je kinderen !
  Er komt een systeem crisis aan en Nederlanders leven in een Fxxkxng sprookje.

 34. A lie told once remains a lie. But a lie told a thousand times becomes the truth””
  Joseph Goebbels

  Voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk Winston Churchill (1874-1965) verklaarde in een toespraak in 1948: “Zij die niet leren van de geschiedenis zijn gedoemd deze te herhalen.”

  “Waarheid, feiten en individuele vrijheid lijken niet erg belangrijk deze dagen. Terwijl de COVID-19 zwendel voortwoedt, verdrinkt onze kleine blauwe planeet in een zee van leugens, onderdrukking, en propaganda. Dag na dag, nacht na nacht, uur na uur worden onze vermoeide hersenen verzadigd met aantallen ziektegevallen, dodentotalen en zogenaamd overbevolkte ziekenhuizen, terwijl regeringen en particuliere bedrijven ons dwingen en intimideren om zogenaamde vaccins te nemen die, wie weet hoeveel tienduizenden, doden en permanent invalide maken. Ons wordt verteld dat we moeten buigen voor de stem van het gezag en onze vrijheid moeten opgeven, omdat we er anders van beschuldigd worden egoïstisch te zijn en onze medemensen op aarde te vermoorden”

  Mattheüs 7:13-14 geeft deze waarschuwing: “Ga binnen door de nauwe poort. Want wijd is de poort en breed de weg die naar het verderf leidt, en velen gaan erdoor naar binnen. Maar smal is de poort en smal de weg die naar het leven leidt, en slechts weinigen vinden die.”
  Bron: https://www.frontnieuws.com/bent-u-een-zoeker-naar-de-waarheid-of-een-gelovige-in-leugens/

 35. Waar hebben ze vroeger op de grenzende eigenlijk voor gevochten ja das waar voor vrede zeker tot de laatste 10 jaar denk daarna heeft Nederland zn eigen ziel verkocht Nee weggegeven verkwanseld door alles maar.goed te.vinden binnen te laten komen en zo dus geen goodwill bij de Hollander te kweken en maar geld melken en ondertussen baantjes loeren in Brussel etc bedrijfsleven en er is nog niet ding afgewikkeld in de 2d kamer maar alles schuift door naar de volgende kabinet en er word niks bij de horens aangepakt alleen de agenda punten van Brussel die zijn heilig als ze nog weten wat Heilig is namelijk IK ben de Heere Heilig ijveren voor Mijn eer Bij Hem moet t vandaan gaan komen altijd ook t land behoud en bestuur want er staat toen stond er n Koning of toen verwekte God en richte alles.weer op zo als t goed was in Zijn ogen nb mensen zonder Hem zijn we marionetten van de verkeerde Koning dus verkeerde agenda dus fout bestuur dus doodlopende weg dus geen heilstaat geen toekomst zeker geen schone wereld voor onze kindertjes zoals ze roeptoeteren t zal geen dageraad hebben weer het land wiens koning kind is ja bid voor vrede voor Jeruzalem ja ook voor den Haag ja alleen van Boven vandaan geen zelfgecreerde nepvrede slalom slalom salom

 36. Op het moment dat de mensen honger hebben is het gedaan met deze corrupte politiekers.

 37. Peet,

  ik vraag mij af waarom het Amerikaanse leger niet ingrijpt … Onbegriijpelijk !!!

 38. Dierbaar Xander&team!
  Wat een mooie tekst wederom dit keer!
  Reikhalzend ( zie in dit verband ook Romeinen 8: 21-28…uitzien naar de openbaring van de zonen Gods) zie ik er steeds naar uit.
  Blijf zo doorgaan, en richt uw oog op Jezus Messias, onze Heer. Ziende op Jezus onze Leidsman en voleinder van ons geloof (Hebr,brief).
  Dat JHWH./CHRISTUS met u is , nu en morgen is mijn bede!!
  Shalom,
  Joost

 39. Ik heb laatst een boa gevraagd waarom je nergens nog politie ziet en wel veel boa’s.Zijn antwoord was verbijsterend,hij vertelde me dat boa’s heel veel meer verdiende dan de politie maar dat het voor een periode van max. 4 jaar was.Daarna zou het volgens hem het contract wel worden verlengt,maar dat wist hij nog niet zeker. Ik zie de parallellen met het begin van nazi-Duitsland ,toen had je de knokploegen van Ernst Röhm, de SA die later opgingen in het leger van Hitler(o.a. de SS).Ben benieuwd wanneer de boel gaat instorten?en de nieuwe SA(Boa’s) het geweldsmonopolie zullen overnemen…Ken de geschiedenis en je weet wat je te wachten staat….

 40. Beste mensen, wat er ook gebeurt in deze wereld, God weet er van, Jezus komt weldra zijn gemeente ophalen, alleen via Hem kunt u ontsnappen aan zeven vreselijke jaren van verdrukking. Leg al je zorgen bij het kruis neer en laat Jezus binnenkomen in je hart. Wij mensen zijn niet in staat om de wereld te veranderen, dat kan alleen Hij die gestorven was aan het kruis om de zonde van de hele mensheid op zich te nemen, Jezus heeft de dood overwonnen door op de derde dag uit de dood op te staan. Kies voor het leven, deze wereld gaat voorbij en heeft niets te bieden!

 41. op Tukker.

  Vanwege de wel heel expliciete plaatjes op ninefornews.nl, blijkbaar de hobby van de redacteur, zijn hun flitsberichten stopgezet.

 42. Iedere revolutie start bij een regering. Het zijn zij die als EERSTE GEWELD gebruiken tegenover hun inwonenden.

 43. massaal bidden en in God geloven, en op Hem onze hoop stellen.is het aller beste,
  wie Hem vertrouwd en in Hem geloofd zal door Hem gezegend worden,

 44. Ik ben benieuwd hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor de BOA opleiding. Zal wel storm lopen. Hier in NL waren er in 1936, dus nog ruim voor de bezetting, al minimaal 52.000 mensen lid van de NSB. Nu mag je van heel deugend Nederland dit soort vergelijkingen niet maken. Prima, dan deug ik maar niet.

 45. Het is een echte derde wereldoorlog tegen de burgers en anders niet kijk in de bijbel de openbaring en nu zitten we in omega tijdperk en in die cyclus zal die ons het leven zuur hebben gemaakt het merken en het recht zal zegevieren.

 46. Wat hier staat was recent in min of meer identieke bewoordingen te vinden op fromrome.info, 14 october:
  ‘Dear globalists you have until the 31 of october to …….’

  Dezerzijds werd hun geschreven dat het van belang is nu een tegenhanger van de who in het leven te roepen:
  bijv. de Natural Health Organization, van de VN: bijv. the FREE CITIZENS Organization, van de msm:
  International Free Press agency, van Big Poison: Big Nature Pharma, van laffe sportorganisaties als de KNSB (schaatsen)
  en de KNSB (schaken): sportorganisaties voor niet-gevaccineerden etc..

  Onlangs bedacht en daarna ook gelezen: uitbouw van locale initiatieven met gesloten portemonnaie/met locale munten.
  En: ongevaccineerden helpen ontslagen medestand(st)ers aan banen.

  Tip: Kim Iversen op you Tube.

 47. Het smerige is dat politici en mainstream media zullen proberen om vaccinweigeraars de schuld te geven van de ineenstorting van het economische systeem en zo de gevaccineerden zullen proberen op te hitsen tegen de vaccinweigeraars. Verdeel en heers…
  We hebben te maken met politici en mainstream media journalisten die een sluw en gevaarlijk complot beramen tegen onze democratie.

 48. Helemaal eens met deze ontslag nemende Amerikanen.

  Oh en de CEO van Southwest airlines heeft na massaal protest van zijn personeel, de eis dat al zijn Southwest medewerkers zich moesten laten vaccineren, inmiddels volledig teruggedraaid!
  Dus (massaal) protesteren werkt wel !!

 49. Verzet niet zinloos? Toch al bijna 2 jaar wel, de gijzelnemers zijn niet gestopt met hun fake maatregelen & blijven zitten terwijl ze misbruik maken van politie & leger tegen de burgers die ze tegen buitenlandse tirannie zouden moeten beschermen! Omgekeerde wereld! Van succes kan men toch niet echt spreken? Wat bedoelt men met verzet? Men geeft toe dat het erger is dan de tweede wereldoorlog, maar blijft het hebben over maar informatie-oorlog, terwijl overal grof politiegeweld wordt ingezet tegen de burgers! Zijn de grenzen plots weggevallen, of was het al lang zo, waarom kunnen die zomaar infiltreren & alles misbruiken?! Je ziet toch dat hun massahypnose werkt, de grote massa blijft in de pas lopen & steunen hiermee de aanhoudende gijzeling van de anderen, alles loopt nog precies zoals de politieke maffia het wil! Het leidt allemaal tot steeds meer tirannie, zoals dat voor de tweede wereldoorlog ook was!

 50. Zo eindigt het. Gewoon niet meedoen. Meer is er niet nodig. België wil nu al langdurig zieken aan het werk zetten om dat plotse personeelstekort op te vangen. Volgend jaar als lege winkelrekken een algemeen fenomeen zijn zullen de echte cijfers wel vrijgegeven worden. Want er klopt iets niet. Dezelfde werkgevers die vorig jaar de hoorn in de haak gooiden als ze vernamen dat je geen slavenmasker wou dragen en die begin dit jaar op kille toon vermeldden dat zo te zullen noteren zitten nu met de handen in het haar omdat ze zogenaamd geen personeel kunnen vinden. Zo stort ook hier de boel in elkaar. Uiteindelijk zal de overheid niet anders kunnen dan toegeven en de virocraten terugfluiten naar hun laboratorium waar ze thuishoren. Ook dat zal niet van vandaag op morgen gebeuren en enkele jaren in beslag nemen. De “great reset” zal er helemaal anders uitzien dan de globalisten bedacht hadden. En er komt oorlog.

 51. Ik begrijpen laatste zin niet, er woont in mij, en volgens mij in niemand en stad.

 52. Einde,

  Vergat nog te zeggen dat Oversterfte heel duidelijk wordt aangegeven op Nine for News ( Of is dat niet pol. Correct voor je ?)
  Ik heb het stuk nog niet gelezen hierboven, dit zou dus inhouden een extra reden : mensen nemen ontslag dus vacatures komen vrij .
  Die mensen zijn zeker allemaal dom , geloven allemaal in complottheorieen zeker.
  Einde Einde, waar ben je toch mee bezig ? Ben jij de enige intelligente, wijze hier op deze site ?
  Doe je ogen open, Einde Of Of kom met keiharde feiten dat ik ( en anderen ) hier allemaal uit hun nek kletsen en niet weten waar ze over spreken.
  Niet met vage theorieen komen en of zaken die benoemd worden die eigenlijk anders liggen , kom met duidelijke feiten.
  Ik zou er heel graag naast zitten maar ik weiger om met een servies voor mijn hoofd te lopen en de feiten niet te willen zien of gaan we dom kletsen en komen we weer : “wat blaas je hoog v/d toren ” , Tukker ?
  Vraag is en blijft : Wie ben jij , Einde ???

 53. Hoe zit het met het Amerikaanse leger? Nemen de militairen ook massaal ontslag?

 54. Moet u zien wat de volgende website allemaal naar buiten brengt…
  De spanningen lopen op in Amerika:
  CHRISTIANITY DAILY
  https://www.christianitydaily.com/

  1. 101 Pastors verwerpen het vaccinmandaat van Joe Biden via brief…. We hebben geen koning dan Koning Jezus. https://www.christianitydaily.com/articles/13568/20211012/101-pastors-reject-joe-biden-s-vaccine-mandate-via-letter-declares-we-have-no-king-but-king-jesus.htm

  2. Oregon Senators eisen onderzoek naar CDC, FDA’s manupilatie van COVID statistieken
  https://www.christianitydaily.com/articles/13584/20211013/oregon-senators-demand-investigation-into-cdc-fda-s-manipulation-of-covid-statistics.htm

  Enz. enz.

 55. Jammer dat Nederland en schapenbevolking heb, gedwee en volgzaam.

 56. Inderdaad: een oplossing binnen het systeem zoeken is al vele jaren niet meer mogelijk, omdat dit systeem als een appel totaal, totaal doorgerot is.
  De ‘oplossing’ zou van buiten moeten komen, maar dat is niet mogelijk:
  1. ong. 80% van de nederlanders vindt het prima zo !! ;
  2. een wereldoorlog wil niemand, afgedacht van het feit dat geen land of macht zo gek is om Europa in nood te gaan helpen.

  Dus er is slechts één andere oplossing mogelijk.
  En die is:

 57. Al deze ellende hebben we te danken aan corrupte politici, medici en media !!!
  Op een dag zullen ze allen de rekening gepresenteerd krijgen!

Comments are closed.