Hoofdredacteur grootste Europese krant vraagt vergeving voor Covid angstpropaganda

—————————————————————————————————————————————–

Regering ‘heeft massa onschuldige zielen op zijn geweten’ – ‘Geloof hun leugens niet’ als overheid en media met nieuwe alarmistische verklaringen komen

—————————————————————————————————————————————–

De hoofdredacteur van de grootste krant van Europa, het Duitse Bild, heeft het publiek voor de camera vergeving gevraagd voor de angstpropaganda over Covid-19. ‘We hebben onze kinderen ervan overtuigd dat ze hun oma zouden vermoorden als ze het zouden wagen te zijn wat ze zijn: kinderen. Of als ze hun vrienden zouden ontmoeten. Niets van dit alles is wetenschappelijk bewezen.’ Hij waarschuwde de regering dat die met de harde lockdowns maatregelen de geschiedenisboeken zal ingaan als leiders die ‘een massa onschuldige zielen op hun geweten zullen hebben.’

De berichtgeving in Bild ‘is als vergif’ geweest, zo gaf hoofdredacteur Julian Reichelt (foto (2)) voor de camera toe. Het heeft kinderen ‘het gevoel gegeven dat jullie een dodelijk gevaar voor de samenleving waren,’ met inmiddels over de hele wereld aangetoonde zeer schadelijke psychologische gevolgen, en in veel landen een fors gestegen aantal zelfmoorden.

‘Vergeef ons dat dit beleid jullie anderhalf jaar lang tot slachtoffers heeft gemaakt’

‘Aan de miljoenen kinderen in dit land waar onze samenleving verantwoordelijk voor is, wil ik hier betuigen wat noch onze regering, noch onze kanselier jullie durft te vertellen. Wij vragen jullie om ons te vergeven. Vergeef ons voor dit beleid dat jullie anderhalf jaar lang slachtoffers heeft gemaakt van geweld, verwaarlozing, isolatie en eenzaamheid.’

‘We hebben onze kinderen ervan overtuigd dat ze hun oma zouden vermoorden als ze het zouden wagen te zijn wat ze zijn: kinderen. Of als ze hun vrienden zouden ontmoeten. Niets van dit alles is wetenschappelijk bewezen. Als een staat de rechten van een kind afpakt, moet deze bewijzen dat het kind daarmee tegen concreet en onmiddellijk gevaar wordt beschermd. Dat bewijs is nooit geleverd. Het is vervangen door propaganda waarmee het kind als een vector van de pandemie is gepresenteerd.’

‘Geloof hun leugens niet’

Reichelt wees ook op het feit dat experts met andere, gematigdere standpunten ‘nooit werden uitgenodigd om aan tafel te komen zitten’. De hoofdredacteur drong er bij iedereen op aan ‘niet deze leugens’ te geloven als de overheid en media weer eens met allerlei alarmistische verklaringen komen (over varianten, (fake) ‘besmettingen’, etc.).

De topman van de krant, die met 1,24 miljoen exemplaren de grootste in Europa is, riep de autoriteiten op om scholen en sporthallen meteen weer te openen, en waarschuwde de politici dat zij met hun harde lockdown maatregelen de geschiedenisboeken zullen ingaan als leiders die ‘een massa onschuldige zielen op hun geweten zullen hebben.’

Duitsland en ook Nederland worden in keiharde dictatuur veranderd

Tienduizenden demonstranten die in Berlijn protesteerden tegen de invoering van vaccinatiepaspoorten en het discrimineren en uitsluiten van ongevaccineerden werden snoeihard door de politie aangepakt. De schokkende beelden deden niet onder voor de hardste fascistische dictaturen die er ooit op deze planeet zijn geweest. Dat noopte VN Speciale Rapporteur voor Martelpraktijken Nils Melzer ertoe om ooggetuigen te vragen zich te melden voor een eventueel officieel onderzoek naar ernstige mensenrechtenschendingen.

Onlangs bleek dat de Duitse inlichtingendienst anti-lockdown demonstranten monitort en bespioneert, omdat die onderdeel zouden vormen van een ‘complot’ om de maatschappij te ‘ontwrichten’. De Nederlandse Tweede Kamer nam onlangs een wet aan waarmee voortaan alle andere meningen en tegengeluiden als ‘maatschappij ontwrichtend’ kunnen worden aangepakt. Dat was het zoveelste bewijs dat ook ons land door onze eigen bestuurders in een totalitaire fascistische dictatuur wordt veranderd.

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Superbass , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0

Zie ook o.a.:

2020:
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Er is in Duitsland veel verzet. Veel groepen keren zich tegen de maatregelen. Fuellmich opereert ook vanuit Duitsland en er zijn grote demonstraties.
  Ab Osterhaus zit nu in Duitsland en vertelde op de Nederlandse radio dat de Duitsers niet zo moeilijk doen en de maatregelen veel gemakkelijker accepteren dan de Nederlanders. Een halve waarheid. Bovendien is het optreden van de Duitse politie behoorlijk fascistisch en genadeloos en zijn Duitsers bang voor de gezagsdragers.
  De rechter uit Weimar die een maatregel juridisch onrechtmatig had bevonden, kreeg huiszoeking; computers en smartphones werden in beslag genomen. En dat in een democratie.

 2. @ Cees: 8:49 am, op 5/8. Dat geloof ik graag, dat de mensen het spuugzat zijn. Maar daar trekt de politieke elite zich geen biet van aan, vrees ik.

 3. Zo gaat het altijd Rick 🙂 de niet oorspronkelijke bronnen eten elkaars afval. Van Bild zelf is idd niets te vinden over dit verhaal.

 4. @Jos,

  Bedankt voor de link, deze is dus van 28 mei…

  Meer dan twee maanden oud en de wereld veranderde niet,….

  Werkt de man nog of is hij uit het Bild verdwenen…. ?

 5. Ulfkotte is door een laagachtige manier om t leven gekomen,weigerde nepberichten te verspreiden , nam mediavirus!

 6. Bild is heel DUIDELIJK op haar website over deze crisis. Hier een citaat uit haar artikel over de plannen van de regering Merkel, BILD sagt: NICHT MIT UNS! En als je verdere commentaren nog leest dan zie je dat men het daar nu spuug en spuugzat is geworden.

  Dit is hoopvol en nu is het wachten op andere kranten die dit voorbeeld willen volgen.
  Deze crisis kan morgen al voorbij zijn als de mensen massaal nee zeggen tegen deze schendingen van onze mensenrechten. Maar het mag niet stoppen met een eenvoudig sorry zeggen voor wat ze ons allemaal hebben aangedaan. Deze mensen wisten (en weten nog altijd) heel goed wat ze hebben gedaan en daar moeten ze voor worden berecht. Wereldwijd!

 7. Interessant artikel op ZERO HEDGE Link ? Mod. over de échte verantwoordelijken van de Covid-“crisis” :

  Covid “casedemic”: the banking cartel is driving the agenda

 8. @Ernie,

  Inderdaad, als een hoofdredacteur van Bild dit inderdaad gedaan heeft was de man of wel ontslagen per direct ofwel zou het de kop van de krant moeten halen en in het nieuws zijn, niets van dit alles daarom denk ik dat de video nep is, waar is dit te vinden op de website van Bild ? Nergens !!!

  Reken maar dat ze met video en audio tegenwoordig alles in scene kunnen zetten tegenwoordig, de link van Xander naar een tot nu toe bijna ongekende website zonder reacties onder hun artikelen en doorspekt met reclame adds is voor mij géén betrouwbare bron.

  Geef mij uitzendingen van Bild zelf op Youtube of op hun eigen website of opname van TV uit Duitsland met data van de uitzending, die zijn er gewoonweg niet.

 9. Ramshoorn Ik denk niet dat Rutte en Co. de zedelijke moed hebben om vergeving te vragen maar wonderen zijn de wereld nog niet uit. En beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 10. Hij doet een “rutte trucje”..eerst faliekant over de schreef gaan, en als het verkeert afloopt: sorry zeggen.

 11. https://www.youtube.com/watch?v=DOcScvReXDU

  volgens mij gaat bovenstaande link over het interview met de voorman van Bild. Bijzonder dat hier zo uitgesproken wordt aangegeven wat men van de lockdown en overige coronamaatregelen vind. Overduidelijk tegenstanders van het huidige beleid in Duitsland en andere landen in de wereld met betrekking tot corona.

 12. In naam van de gezondheid worden vrouwen en mannen tegen de grond geslagen door minstens 4 agenten. En als de persoon dan op de grond ligt, delen die agenten het weerloze slachtoffer nog een paar schoppen en/of stompen in het gezicht toe.
  Dit soort gedrag van agenten is ronduit fascistisch.
  Mooi dat een reporter nog over een geweten blijkt te beschikken en de moed heeft zich uit te spreken.
  Ik kijk momenteel veel documentaires over WO2, en dan weet je het weer: Er bestaan mensen zonder geweten en er bestaan tevens veel meelopende lafaards.

 13. In Duitsland begint de Victory…Dankzij de Hoofdredacteur van Bild!!!!

  Er zal blijdschap zijn in de hemel en in heel Nederland wanneer ook Mark Rutte en Hugo de Jonge vanavond op Nieuwsuur TV 21.30 verschijnen met de boodschap…

  ‘Vergeef ons dat dit beleid jullie anderhalf jaar lang tot slachtoffers heeft gemaakt’

  Wanneer ze dat doen dan is er binnen een week een nieuwe Regering en een Tweede Kamer die Nederland weer terug brengt in de vaart der volkeren want goed voorbeeld doet goed volgen!!!

  Macron en Merkel zullen dan ook wakker worden en zich diep schamen en actie ondernemen!

 14. In de Canadese provincie Alberta heeft een patriot een rechtzaak gewonnen tegen de overheid, n.a.v. een boete i.v.m. het overtreden van de Coronamaatregelen.
  Per direct zijn alle maatregelen daar van tafel.

  Zie hier een interview met deze dappere burger:
  http://rumble.com/vkorz0-freedom…

 15. Mocht BILD idd overstag gaan en zich bewust zijn geworden van de verschrikkelijke rol die ook zij gespeeld hebben bij deze genocide…..dan is dat m.i. een lichtpuntje.
  Van de nederlandse msm hoef je niets te verwachten…die zitten diep in de gevestigde orde.
  Maar, het mediapark kan men van alle kanten afsluiten en dan is het zaak(!) om het echte vrije nieuws naar buiten te brengen om de gehersenspoelde malloten weer te laten ontwaken.

 16. Veelkans zijn ze bang om door de straten geslepen te worden door woedende menigte. .

 17. Dat mag wel zo zijn, hun site is nog steeds één groot propaganda outlet. Dit is compleet betekenisloos dus, en zelfs eigenlijk heel laf te noemen als ze hun site niet onmiddellijk aanpassen

 18. Ik heb geen last van corona gerelateerde kwalen, wel heb ik last van lockdown gerelateerde kwalen ,nodeloos opgelegd door dit doorgeslagen kabinet.

 19. Waar is het filmpje?
  Van die Duitse meneer?

  Onder het artikel staat de bron incl. filmpje. Mod.

 20. Waar is de verwijzing naar de video of het origineel artikel Xander ?

  Als anderen iets plaatsen zonder link is de moderator er als de kippen bij, ik zie echter gèèn enkele verwijzing onder dit artikel naar de bron. Op de website van Bild.de niets te vinden, heel merkwaardig, misschien mis ik iets ?

  Bron onder het artikel. Mod.

 21. Als de journalistiek plotseling gaat over lopen voelen ze nattigheid.

Comments are closed.