Factchecker Facebook en mainstream media wordt gefinancieerd door vaccinfabrikant J&J

Facebook, Google, factcheckers en mainstream media brengen een schijnwaarheid, een voorgeschreven narratief, dat voornamelijk uit misleiding en zelfs regelrechte leugens blijkt te bestaan als je er een vergrootglas op legt. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Judicial Watch levert na WOB verzoek bewijs van nauwe samenwerking tussen Facebook, de CDC en de Bill & Melinda Gates Foundation bij het manipuleren van de berichtgeving over de corona plandemie – Ministerie van Waarheid heeft echte journalistiek in het Westen volledig verdrongen naar alternatieve kanalen

—————————————————————————————————————————————–

Hoe betrouwbaar je bronnen doorgaans ook zijn gebleken, soms maak je op basis van overtuigend overkomende informatie toch wel eens een inschattingsfout, zoals gisteren gebeurde met het artikel over een vermeend concentratiekamp in Canada, wat achteraf een faciliteit bleek te zijn voor arbeiders die werken aan een nieuwe gaspijpleiding. (Bij deze onze grote dank aan enkele lezers die ons hierop wezen. Actief meelezen en meedenken, en zo nodig corrigeren, stellen wij zeer op prijs!) Natuurlijk springen ‘factcheckers’ van de mainstream media meteen op dit soort deels niet kloppende berichten, maar hoe betrouwbaar zijn ze zèlf als bedacht wordt dat bijvoorbeeld het bekende Factcheck.org (Facebook) wordt gefinancierd door het moederbedrijf van vaccinfabrikant Johnson & Johnson?

Het Amerikaanse Congreslid Thomas Massie wees hier onlangs in enkele tweets op, toen Facebook weer eens zogenaamde ‘misinformatie’ over vaccins had verwijderd. Het door Facebook gebruikte Factcheck.org wordt namelijk gefinancierd door de Robert Wood Johnson Foundation, wiens CEO Richard Besser niet geheel toevallig een voormalige directeur van de CDC is. De stichting heeft meer dan $ 1,8 miljard aan aandelen Johnson & Johnson, een van de vier grote Covid-19 vaccinfabrikanten.

Ministerie van Waarheid heeft echte journalistiek verdrongen

Dit is regelrecht volksbedrog, want dacht u ècht dat Facebooks ‘factchecker’ dan ook maar enige negatieve berichten over de producten van zijn grootste financier plaatst of bevestigt? Natuurlijk niet – factcheck.org is – overigens net als de andere grote ‘feiten’checkers van de media – overduidelijk een propaganda tool van de farmaceutische industrie, ‘Big Tech’ en de globalistische systeempolitiek.

Officiële ‘fact checkers’ zijn een kernonderdeel geworden van het Orwelliaanse ‘Ministerie van Waarheid’ dat in het Westen de ooit onafhankelijke journalistiek volledig heeft verdrongen naar alternatieve kanalen. (Zie bijvoorbeeld ook ons artikel van 17 juli: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties).

Zeker in Nederland worden bijna ALLE berichten in de mainstream media over belangrijke onderwerpen zoals gezondheid, vaccins, klimaat, energie, immigratie, wetenschap en samenleving gepolitiseerd en geframed, bedoeld om u een perceptie van een voorgeschreven realiteit te geven die weinig tot niets meer te maken heeft met de waarheid.

Nauwe samenwerking Facebook / CDC / Bill Gates bij opstellen corona narratief

Meer nieuws over Facebook (/ ‘Fakebook’): de bekende ‘waakhond’ Judicial Watch heeft via een WOB verzoek verkregen bewijs gepubliceerd (2469 documenten, waaronder officiële emails) waaruit blijkt dat Facebook nauw samenwerkt met de CDC bij het controleren en manipuleren van de berichtgeving over de corona p(l)andemie. Ook heeft Facebook de CDC voor $ 3 miljoen aan gratis advertentieruimte ter beschikking gesteld.

Op bijvoorbeeld 26 januari 2020, enkele dagen nadat een senior functionaris van de Bill & Melinda Gates Foundation de CDC met Facebook in contact bracht, liet de social media gigant de CDC weten welke acties er zouden worden ondernomen om ‘misinformatie’ over de Chinese communistische partij (CCP) en het ‘Wuhan’ virus te bestrijden. Onder de titel ‘FB coronavirus narratief‘ zei Facebook met meer dan ’60 fact-checking organisaties’ samen te werken die berichten in meer dan 50 talen beoordelen op hun inhoud. (2)

We hebben het woord ‘narratief’ benadrukt, omdat hiermee opnieuw wordt onderstreept dat van meet af aan besloten was dat slechts één vooraf bepaalde gewenste versie van de uitbraak van dit veronderstelde virus in de media mocht verschijnen. Corona was toen nog voornamelijk beperkt tot China, maar over de hele wereld werden media en factcheckers voorbereid en geïnstrueerd om de bevolking te manipuleren alleen deze officiële versie aan te nemen. (Zie ook 20-08-2020: Docu Plandemic II stelt corruptie, manipulatie en nepnieuws door media en Big Tech aan de kaak).

Bill Gates is tevens de grootste sponsor van de ‘factchecker’ Politifact, die door Facebook en Google wordt gebruikt om desinformatie over de Covid-19 gentherapie injecties te verspreiden, zoals dat dit ‘vaccins’ zouden zijn die ‘bewezen veilig’ zouden zijn. (3)

‘Facebook zou na 2035 niet meer kunnen bestaan’

Mark Zuckerberg heeft dus glashard gelogen toen hij beweerde dat Facebook ‘niet de overheid’ is. De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vindt dat Facebook ‘nu alle immuniteit heeft verloren, en rechtstreeks aangeklaagd kan worden voor het schenden van ieders burgerrechten.’

‘Heeft Zuckerberg hiermee aangetoond dat hij niet gekwalificeerd is om een bedrijf van deze omvang te leiden? De gestegen aandelenkoersen hebben niets te maken met zijn management kwaliteiten.’ Hoewel Facebooks eigen statistieken iets anders laten zien, lijkt het onvermijdelijke verval niet lang meer te zullen duren. Armstrong: ‘Hij mag dan denken een halfgod en almachtig te zijn, maar soms is het zo dat hoe hoger ze zijn, des te dieper ze vallen. Facebook zou na 2035 niet meer kunnen bestaan.’ (1)

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Epoch Times
(3) Children’s Health Defense
(4) Afbeelding: OpenClipart-Vectors via Pixabay 


Zie ook o.a.:

04-08: Hoofdredacteur grootste Europese krant vraagt vergeving voor Covid angstpropaganda
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties
07-07: Valse angst voor delta variant: Gevierde Nederlandse hartchirurg beschuldigt regering van mind control
03-07: WEF publiceert stappenplan hoe mensen moeten worden gemanipuleerd zich te laten vaccineren
26-05: (/ Florida zet torenhoge boetes op plegen censuur door Facebook en Twitter)
14-04: Technisch directeur CNN geeft toe louter leugens en propaganda over Trump en corona te hebben verspreid (/ Volgende angst-leugenpropaganda aangekondigd: ‘Bereid je maar voor, want klimaatverandering wordt de volgende ‘Covid’ bij CNN’)

2020:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
14-11: EU geeft zichzelf macht tot onbeperkt digitaal volgen, afluisteren en inbreken, ook van versleutelde berichten ( / Andere mening dan overheid = complotdenker = staatsvijand)
27-10: D66 en GroenLinks openen aanval op persvrijheid en willen Gezond Verstand uit de winkels halen
23-10: YouTube bevestigt dat video’s met twijfel aan vaccins en WHO worden geblokkeerd ( / Facebook klokkenluider: Chinezen leiden ‘Hate Speech’ censuur team tegen rechts – Google manager geeft in interview toe dat zoekresultaten worden gemanipuleerd ten gunste van Joe Biden – Social media giganten voeren in samenwerking met mainstream media en overheden regelrechte oorlog tegen vrijheid van meningsuiting)
17-10: Hoe ontsnap je aan de desinformatie matrix van de mainstream media?
04-10: Karel van Wolferen lanceert nieuw tijdschrift ‘Gezond Verstand’
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM
20-08: Docu Plandemic II stelt corruptie, manipulatie en nepnieuws door media en Big Tech aan de kaak ( / ‘Google, Facebook en andere Big Tech manipuleren de mensheid als nooit eerder in de geschiedenis’ – Bewezen dat fact-checkers mainstream media voornamelijk leugens verkondigen)
02-08: Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
28-07: Groep artsen VS komt in verzet; Facebook bant hun 17 miljoen keer bekeken video (/ Natural News: CEO’s Facebook, YouTube/Google en Twitter moeten worden gearresteerd en aangeklaagd wegens medisch verraad’)
13-07: Onafhankelijke journalisten: Alleen massale burgerlijke ongehoorzaamheid kan onze vrijheid nog redden
09-07: Europese Commissie komt met plan voor strenge DDR censuur tegen alle afwijkende meningen
14-06: Ex-adviseur Steve Jobs zegt dat Facebook het systeem van menselijke relaties vernietigt (/ Facebook slaat opnieuw toe met censuur: Video van Robert Kennedy met kritiek op Moderna’s coronavirus vaccin verwijderd – Zo bepaalt Bill Gates welke (valse) informatie u op Facebook, Google en Amazon voorgeschoteld krijgt)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
27-05: Waarom Trump terecht boos is op door extreemlinkse haters geleid Twitter
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
01-05: Washington Times beschuldigt andere mainstream media van ‘enorme hoax rond Covid-19’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren

2019:

24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren (/ ‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’- YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)

2018:
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. @Amo Ja, het is verschrikkelijk voor mensen, die de grens over moeten. vb. Je woont in België als Nederlander, maar je werkt in Nederland of je wilt familie/vrienden bezoeken. Ken iemand en die moet dus eerst getest worden en binnen 24 uur weer terug zijn. Zo niet weer testen.

 2. Als Pfizer zegt dat het vaccin 90% effectief is, is dat ook goochelen met getallen. Jan Bonte legt het uit: https://twitter.com/hommel_b/status/1333194890671427585/photo/1
  Ik heb dat maanden geleden ook al eens aangekaart.
  Van de placebogroep krijgt 0,43% verkoudheidachtige verschijnselen. Zeg, 43 van 10.000 mensen.
  Van de vaccingriep krijgt 0,04% zulke verschijnselen. Zeg, 4 van de 10.000.
  Vergelijk je 43 mensen met 4 mensen, kun je beweren dat het vaccin 90% verbetering gaf. Men noemt dat de Relatieve Risico Reductie.
  Maar vergelijk je de percentages (0,43% en 0,04%) is er een verbetering van 0,39%.

  In absolute aantallen hebben 39 op de 10.000 mensen minder, verkoudheidachtige verschijnselen opgelopen. Bleven in de placebogroep 9.957 (uitgaand van 10.000) mensen zonder verschijnselen, waren dat er in de vaccingroep 9.996.
  Als je dan bedenkt dat die mensen getest werden met de PCR test, blijft er veel te relativeren over.

 3. @Piep en Elise: Dat eerste dat weet ik niet, misschien in de toekomst m’n is nu al de niet gevaccineerde het lastig aan het maken. En dan over hier lees je veel onzin, dan had ik het niet over Xandernieuws maar over het algemeen dat je op internet vindt, daar was ik over bezig. Shalom

 4. QVic, jij snapt het en jij bent echt wakker. In tegenstelling tot de 99,9% van de mensen die denken “wakker” te zijn. Maar helaas zet het alsnog amper zoden aan de dijk want met onze kennis zijn wel wellicht vrij, maar toch ook weer niet als zelfs de “wakkere mensen” ons dan als vreemde of wappie aan kijkt.. :S

 5. Arts Vernon Coleman schreef al een tijd geleden: Factcheckers zijn lobbyisten betaald door hun sponsors (big Pharma) . Verder zie je zelden of nooit de namen van die factcheckers, laat staan hun wetenschappelijke achtergrond. Nee dit soort figuren blijft graag uit de wind en proberen vertrouwelijkheid uit te stralen dat alleen zij en alleen zij de waarheid in pacht hebben.
  Ik hecht er geen waarde aan. Het doet me enigszins aan “influencers” denken . Veelal jonge onbekende mensen die mij ,gepensioneerde, denken te beinvloeden. Snotapen zijn het!!

 6. ” Maar ik denk dat ik op veilige grond ben om te bedenken dat nooit eerder in de geregistreerde geschiedenis van de mensheid de hele wereldbevolking tegelijkertijd is belegerd en in een medisch experiment is geplaatst, gedwongen om het risico van een vroege dood onder ogen te zien, ongeacht het gekozen pad . De hele mensheid; honderd procent. Meer dan zeven miljard mensen.”

  https://chuckbaldwinlive.com/Articles/tabid/109/ID/4162/All-Humanity-Is-Under-Siege.aspx

 7. Willy,

  ben je er écht zeker van dat in de nabije toekomst geen concentratiekampen of vernietigingskampen voor anti-vaxxers zullen worden gebouwd of dat simpelweg geen anti-vaxxers in de gevangenis zullen worden geworpen ???!!

  Droom maar gerust verder hé !! 😉

 8. Interessante video op YOUTUBE over CIA dat FB stichtte …Overlord is de codenaam voor Zuckerberg in de CIA 😉

 9. Hoe meer ik lees over allerlei aspecten en onderwerpen die nu spelen in de voorgrond, besef ik mij steeds meer dat alles anders is dan de werkelijkheid. Alles is een fictie waar we in leven. Bijna alles wat we ooit op scholen hebben geleerd zijn grote leugens. Want het blijk dat commerciële bedrijven die zich voordoen als regeringen en/of gezaghebbende staatsbedrijven helemaal niet bevoegd zijn. Zelfs de mens zelf is door hen gedegradeerd tot een entiteit verklaart op papier, zodat iedereen in eigendom zou zijn van die zogenaamde regeringen of zich fictief een soevereine staat noemen. Dat zij hun bedrijfsvoorschriften en bedrijfsgedragsregels voorschrijven aan de bevolkingen als zijnde wetten en regels waar wij als bevolking aan moeten houden. Terwijl alles op een zelfbedachte éénzijdig contract berust. Als jij ze daarmee confronteert en hen mijn zogenaamde contract met hun schriftelijk kunnen overleggen, blijft het in eens stil en hoor je ze niet meer. Of dat nu met (verkeers)boetes of belastingen gaat. Zoals laatst bij de Duitse grens aan gehouden of ik een vaccinatie of PCR bewijs kon overleggen, toen ik vroeg of die ambtenaren tegenwoordig ook een artsen bevoegdheid hadden, om mijn medische gegevens te mogen inzien. Werd het even stil. Want daarna vroeg ik aan die ambtenaren; welke grens ik eigenlijk over zou zijn gegaan, want Nederland is sinds 29 mei 1940 officieel een onderdeel van Duitsland en is sinds 4 mei 1945 officieel Amerikaans grondgebied. Toen werd ik gesommeerd om door te rijden en werden er geen weder vragen meer gesteld. Maar zolang de meeste braaf zich zelf identificeren met hun ID, dan onderwerpen zij zich aan dat zelfverzonnen éénzijdige contract en zijn zij eigendom van dat commerciële bedrijf, die zich voordoet als een staat. Waar zij financieel uitgekleed worden en de vele vrijheidsbeperkingen op gelegd worden. Zolang dat maar niet wil doordringen bij de meeste, zullen die commerciële bedrijven alles van iedereen toe blijven eigenen. Totdat we niets meer bezitten en omgevormd zijn in een transhumaan, die enkel nog opdrachten uit kan voeren op commando en als we overbodig zijn geworden letterlijk offline gezet kunnen worden.

 10. Facebook, laat het ware gezicht zien !
  Trouwens, al enige tijd.
  Ben blij, dat ikzelf nooit een digitale stap heb gezet naar dat
  Facebook.
  Toen Anneke zich besefte dat WhatsApp, eveneens aan de
  Facebook bedelketting bungelt is zij daar per direct gestopt.
  Die app letterlijk verwijderd !

 11. @Willy, even een opmerking van: hier lees je veel onzin. Het verschil met hier en reguliere media is, dat reguliere media eerlijke informatie moet verstrekken. Hier mag je filosoferen. Hier mag je ook opmerkingen/aanvullingen plaatsen. Dus hier mag je de discussie voeren. Ik lees ook vaak dingen hier, maar dat zeg nog niet, dat ik het meeneem. Maar het kan wel voer zijn om ergens dieper over na te denken. En later weer op terug te komen. Zonder verschillende meningen/inzichten kun je nooit tot een waarheid komen. Zie omschrijving filosoferen.
  Dus wat wij hier doen, dat moet/hoort een goede journalist/krant ook te doen. Je kunt ook open schrijven, als je iets niet zeker weet. Dan laat je de lezer zelf erover nadenken.
  vb. In de krant stond: Pfizer vaccinatie 100% veilig. Nou dit mag, kun je nooit schrijven. Vaccinaties zijn nooit 100% veilig geweest. En nieuwe al helemaal niet. Dus mag je die titel niet schrijven/gebruiken. Tenzij dit geplaatst is door Pfizer zelf(betaald), dan hoort erbij te staan, dat dit reclame is.
  Er zit wel degelijk een verschil tussen hier en reguliere kranten.

 12. Hoeveel mensenmassa’s hebben we intussen niet gehad? Allemaal protesterend zonder gezichtsvodden. En al die groepen die zich in de open lucht hebben verpoosd.
  Het is niet meer bij te houden. En, heeft dit geleid tot ziekenhuizen die volliepen???
  Wanneer zien de mensen dan eindelijk dat hier een ziekte buiten alle proporties wordt gehyped?
  En dan krijgen we nu een extra probleem: Ziektegevallen als gevolg van de injecties!
  Maar die zullen onder Covid19 worden geschaard, waardoor de valse voorstellingen van zaken weer voor maanden voortgezet kunnen worden in een brei van misvattingen.
  In Australië spreekt men al over “niet voor Kerst”. Alsof ze nu al weten hoe dit virus z’n reis vervolgt.
  Massahysterie is het. Steeds bereid te luisteren naar de alarmisten, maar toch weer stééds bij deze conclusie terecht komend.

 13. @ doeterniettoe schreef: 08/08/2021 om 3:11 pm
  Ik zie het probleem niet. Er stond keurig een vraagteken achter de titel van het betreffende topic. En hierop zijn reacties en antwoorden gekomen welke niet werden verwijderd. En zo wordt het voor iedereen duidelijk wat het meest waarschijnlijk of feitelijk juist is.
  Anders dan bijv. bij die roze website (Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend), waar men prat gaat op vrijheid van meningsuiting, maar alle reacties van “reaguurders” welke buiten de grenzen van het “narratief” vallen keurig worden gecensureerd. Controlled opposition dus, zeer waarschijnlijk door de overheid, big tech en big pharma gefinancierd. (Om dit te verbloemen wordt aan lezers een financiële bijdrage gevraagd).

 14. @ Xander

  Mijn complimenten Xander, zeer netjes van u.

  Ook deze zin: ”Bij deze onze grote dank aan enkele lezers die ons hierop wezen. Actief meelezen en meedenken, en zo nodig corrigeren, stellen wij zeer op prijs!” Bravo!

  Hartelijke groet, Michaël

  🙂 Mod.

 15. Ronduit schandalig dat er een ad hoc politiek gevoerd wordt en je als burger plotseling een nieuwe regel krijgt opgelegd!
  Zit je een geel gekleurd buitenland, mag je niet eens zomaar terug naar je eigen woonplaats!!
  Moet je in dat buitenland eerst een test ondergaan op eigen kosten; dit wordt zomaar opgelegd. Mag een land zulke voorwaarden stellen aan zijn eigen inwoners die naar huis willen en daar recht op hebben?
  Walgelijk hoe rechtsregels per direct zomaar opzij geschoven worden.
  Zo roepen regeringen dus wantrouwen en vijandschap op.

 16. Er zijn opzettelijk agressieve campagnes opgezet tegen mensen met gefundeerde bezwaren: https://www.spiked-online.com/2021/08/02/the-smear-campaign-against-the-great-barrington-declaration/amp/?__twitter_impression=true
  Iemand van SAGE (Britse OMT) schreef dat de naaste adviseur van Johnson (Cummings) een agressieve mediacampagne op touw wilde opzetten tegen de auteurs van de Great Barrington Declaration (GBD). Valse informatie, op de man spelen en smaad, waren gebruikte methodes. Journalisten deden mee, zonder dat ze de Declaration hadden gelezen.
  Topwetenschappers werden door het slijk gehaald en er werd niet gelet op de argumenten.
  Dit is ook gebeurd in Duitsland waar een facebook-groep (van journalisten?) onderling had afgesproken het Zweedse beleid zoveel mogelijk via sociale platforms door het slijk te halen.
  https://ourmaninstockholm.substack.com/p/how-a-closed-facebook-group-became

 17. Dat er eens een artikel geplaatst wordt wat niet juist blijkt te zijn, is heel begrijpelijk en een rectificatie is dan op zijn plaats. Maar is het niet beter dat het artikel verwijderd wordt, zodat er niet nog meer misverstanden komen? Overigens, met de meest grote belangstelling lees ik de artikelen en verbaas me over inzichten en meningen die er geplaatst worden. Een gewaarschuwd mens geldt voor twee, wordt wel eens gezegd. Mijn dank en zeker de artikelen over ‘het vaccin’ heeft onze mening versterkt om Niet te vaccineren.

 18. Beste @Xander. Het is rampzalig dat de halve wereld op zeer omstreden sites als Facebook bezig is met nieuws te verpesten. Ik raad al tijden iedereen Face-book Af.
  Het niveau van berichtgeving en hoe daarmee omgegaan wordt geeft al te denken.

  Maar er is niets nieuws onder de zon: In de tijd van Paulus 2000 jaar geleden circuleerden er ook al Fake Brieven van/over hem.

 19. Dat er eens een artikel geplaatst wordt wat niet juist blijkt te zijn, is heel begrijpelijk en een rectificatie is dan op zijn plaats. Maar is het niet beter dat het artikel verwijderd wordt, zodat er niet nog meer misverstanden komen?

 20. “soms maak je op basis van overtuigend overkomende informatie toch wel eens een inschattingsfout, zoals gisteren gebeurde met het artikel over een vermeend concentratiekamp in Canada, wat achteraf een faciliteit bleek te zijn voor arbeiders die werken aan een nieuwe gaspijpleiding. (Bij deze onze grote dank aan enkele lezers die ons hierop wezen”

  Dit staat er heel mooi. Ik heb het artikel (pagina) ververst en nog 4x gelezen. Ik kan er alleen niet uit opmaken (update 21u) dat u toegeeft dat dit een ‘inschattingsfout’ was. Oftewel, het artikel staat er nog steeds en is nog steeds een makkelijke prooi voor de MSM propagandisten om u weg te zetten als complotdenker. Geef ze dan geen stok om mee te slaan.

  Is dit amateurisme of is uw doel juist onrustzaaien? U zou ook aan het begin van het betreffende artikel duidelijk ‘rectificatie’ kunnen zetten. Dit valt goed op, staat ook op de voorpagina, het toont karakter en komt veel betrouwbaarder en professioneler over dan dit.

  “Actief meelezen en meedenken, en zo nodig corrigeren, stellen wij zeer op prijs!”
  Ik heb persoonlijk sterk de indruk dat u kritisch geluid maar al te graag ‘wegmodereert’ onder het mom van ‘arrogante houding’ en ‘gebrek aan respect’. Mijn reacties worden meestal niet geplaatst als ik informatie aanreik als correctie op het artikel. En helemaal als ik uw sectarisch ‘christelijke’ visie en bijtende kritiek terechtwijs. U doet zich vaak voor als voorspreker van het ‘echte christendom’, maar u spreekt niet voor mij of voor menig reagerende lezer waarvan ik zie dat ze christen zijn. In de 10 geboden staat ‘je mag mijn naam niet ijdel gebruiken’. Anders gezegd; God vraagt mensen zich niet voor te doen alsof ze voor Hem spreken.

  Voor beide zaken geld eigenlijk dat feiten en persoonlijke meningen niet door elkaar gehaald moeten worden. Propaganda van de MSM doet dat ook, een ‘narrative’ als feiten brengen. Geef gewoon de feiten en laat mensen zelf hun mening vormen. En bij een opinie zeg dan ‘ik denk’, ‘ik voel’ of ‘ik vermoed’.

 21. Eens met het artikel. De gehele pers en MSM zijn overgenomen door de Big Pharma en hun politieke handlangers. In de WWII, werd de Nederlandse pers gelijkgeschakeld, door de toenmalige Duitse bezetter, nu zijn het de zogenaamde politieke democratische partijen, die het flikken.

 22. Knap Xander dat je je fouten toegeeft, wat dat betreft doet de msn gewoon of hun neus bloed en gaan even vrolijk door met de ‘leugen regeert’ !

 23. DARPA, zegt Webb, is ook zwaar geïnvesteerd in transhumanistische technologieën voor gebruik in soldaten, inclusief hersen-machine-interfaces en andere, nog extremere ideeën. Ze hebben onlangs samengewerkt met de Wellcome Trust om iets te creëren dat “Wellcome Leap” wordt genoemd, een nogal verontrustende beweging om het transhumanisme in te luiden.
  Zoals gezegd heeft de Wellcome Trust diepe wortels in de eugenetica-beweging, wat de samenwerking dubbel verontrustend maakt. Lees voor meer informatie hierover Webbs onderzoeksrapport “A ‘Leap’ Toward Humanity’s Destruction.” 10
  Nu werkte de CEO van Wellcome Leap, Regina Dugan, 11 bij DARPA. Ze begon daar te werken in 1996 en was tussen 2009 en 2012 de eerste vrouwelijke directeur. Zij was degene die groen licht gaf voor de DARPA-financiering van 2013 aan Pfizer en Moderna. In 2012 verliet ze DARPA om een DARPA-equivalent voor Google te creëren, Advanced Technology and Projects (ATAP).
  Later nam ze een soortgelijk project op Facebook op zich, genaamd Building 8. Wellcome Leap is in feite gepland als een ‘global health DARPA’, zegt Webb, met alle transhumanistische connotaties die daarbij horen.
  Om terug te komen op de kwestie van undercover-experimenten die plaatsvinden in een nietsvermoedend publiek, is Wodarg erg bezorgd dat COVID-19 ‘vaccin’-makers experimenteren met verschillende hoeveelheden lipidenanodeeltjes, wat zou kunnen helpen bij het verklaren van enkele van de acuut dodelijke effecten, en misschien zelfs het overdrachtsfenomeen dat lijkt op te treden tussen gevaccineerde personen en niet-gevaccineerde personen.
  Natuurlijk weten we niet of er geheime vergelijkende onderzoeken worden gedaan zonder dat we het weten. Wat we wel weten, is dat Moderna al vele jaren aan mRNA-vaccintechnologie werkt en het probleem van de toxiciteit van nanolipiden niet heeft kunnen oplossen. Als de dosering te laag was, bleef het mRNA niet lang genoeg hangen om het medicijn te laten werken, en als het te hoog was, werd het giftig.
  Ondanks jarenlang werk zijn ze nooit in staat geweest om een effectieve niet-toxische dosis mRNA in nanolipiden te bepalen. Ze hebben in ieder geval nooit succes aangekondigd. Nu moeten we hen op hun woord geloven dat ze het allemaal in minder dan een jaar hebben opgelost? Nee, hoogstwaarschijnlijk zijn ze er nooit achter gekomen en gebruiken ze de dekmantel van de pandemie om een niet-getest vaccin aan het publiek vrij te geven onder het mom van autorisatie voor noodgevallen.
  Effectieve niet-toxische dosering is waarschijnlijk wat de openbare COVID-vaccinatiecampagne hen zal helpen bepalen, zodat kennis vervolgens kan worden toegepast op andere geneesmiddelen voor genmodificatie en vaccins. Het is uiterst handig om te zien hoe ze niet verantwoordelijk zijn voor de schade en de dood die hun producten veroorzaken, en hun onbetaalde menselijke proefpersonen lopen nu in de miljarden.

 24. Het moederbedrijf van YouTube, Google, is rechtstreeks geïnvesteerd in het AstraZeneca/Oxford COVID-“vaccin”. Dit is de reden waarom YouTube alles censureert dat de uitrol en toekomstige winsten van COVID-19-genmodificatietherapieën bedreigt.
  Silicon Valley heeft er alles aan gedaan om het gezondheidszorgsysteem om te vormen tot een systeem op basis van telegeneeskunde en gepersonaliseerde zorg door middel van kunstmatige intelligentie (AI). Google is nauw betrokken bij deze beweging.
  Google werkt ook rechtstreeks samen met het Amerikaanse leger, dat steeds meer werkt aan een transhumanistische agenda.
  DARPA is zwaar geïnvesteerd in transhumanistische technologieën voor gebruik in soldaten, inclusief brein-machine-interfaces en andere, nog extremere ideeën. Ze hebben onlangs samengewerkt met de Wellcome Trust om iets te creëren dat “Wellcome Leap” wordt genoemd, een beweging om transhumanisme in te luiden. Normaal gesproken zijn er zeer strikte regels en voorschriften rond het testen en gebruiken van genmodificatietechnologie bij mensen. Het is alleen omdat ze de COVID-shots “vaccins” noemen, dat ze de EUA konden krijgen, waardoor sommige standaard veiligheidsvoorschriften kunnen worden omzeild
  Hoewel het Jenner Institute de officiële ontwikkelaar van de opname is, zijn de daadwerkelijke patenten en royaltyrechten voor de AstraZeneca-opname in handen van een particulier bedrijf genaamd Vaccitech, opgericht door Hill en Gilbert. De investeerders van Vaccitech zijn onder meer:
  • Google Ventures
  • De Wellcom Trust, die al lang banden heeft met de eugenetica-beweging
  • De Britse regering
  • BRAAVOS, een investeringsmaatschappij opgericht door een directeur van Deutsche Bank. De investering van BRAAVO is gedeeltelijk verborgen, aangezien BRAAVO de belangrijkste aandeelhouder is van Oxford Science Innovation, dat op zijn beurt is geïnvesteerd in Vaccitech. Chinese belangen, waaronder een Chinees bankfiliaal en een farmaceutisch bedrijf genaamd Fosun Pharma.
  Corona covid-19 en de nieuwste Google-censuur vanwege hun investering in vaccins. Raad eens wie de spike-eiwitten heeft ontwikkeld die in COVID-vaccins zitten.Als je kijkt naar zowel de mRNA-technologie van Pfizer als Moderna, die zijn allebei echt begonnen met een aanzienlijke investering in 2013 voor beide bedrijven, van DARPA [Defense Advanced Research Projects Agency], de geavanceerde onderzoekstak van het Amerikaanse leger .
  “Ze zijn begonnen met het herdenken van gezondheidszorg als een manier om controle over het leven van mensen te krijgen, door hen te vertellen dat het in het belang is van het publiek, het collectief en ook hun persoonlijke gezondheid, terwijl het echt een manier is om deze transhumanistische of technocratische technologieën onder het mom dat dat een gezondheidsgerelateerde onderneming is”

 25. Gelukkig was het geen concentratiekamp voor niet gevaccineerde bedankt voor die rechtzetting. Ik had het niet gezien, dus het is waar alles dubbel checken is heel belangrijk. Wat Facebook en andere sociale media betreft daar doe ik niet aan mee je leest teveel onzin. Vandaag moest een sportjournalist van de VRT zich excuseren wegens verdachte uitspraken over de dames van de Belgische ploeg in Tokyo, hij is nu geschorst dus wat is waarheid en wat niet. Ook over het klimaat lees je veel onzin op de sociale media, er is een enorme misleiding bezig op dat vlak, zelfs over religieuze zaken lees je veel onzin. Van een boek weet je dat de schrijver een mening heeft en dan nog zijn mosterd haalt bij andere schrijvers en zo is zijn boek dan of, is dat boek nu objectief? Neen, je leest steeds het standpunt van de schrijver en ook dat kan misleidend zijn. Evolutie of creationisme ook hier lees je veel onzin.Shalom

Comments are closed.