Technisch directeur CNN geeft toe louter leugens en propaganda over Trump en corona te hebben verspreid

—————————————————————————————————————————————–

Volgende angst-leugen propagandacampagne aangekondigd: ‘Bereid je maar voor, want klimaatverandering wordt de volgende ‘Covid’ bij CNN’

—————————————————————————————————————————————–

Charlie Chester, technisch directeur bij CNN, heeft in een gesprek met een onafhankelijke onderzoeksjournalist van Project Veritas toegegeven enorme leugens over Trump en corona te hebben verspreid, met als doel om Trump weg te krijgen. ‘Ik geloof 100% dat als wij er niet waren geweest, ik niet weet hoe Trump weggestemd had kunnen worden.’ Nu Biden er zit – die opzettelijk veel gezonder werd voorgesteld dan hij in realiteit is – ‘zullen wij onze focus snel verleggen naar het klimaat.’ Overigens worden ook over dat onderwerp al jaren eigenlijk alleen maar glasharde leugens verspreid. Het doel van de VN, de WHO, het WEF en de EU is om het Westen in een permanente klimaat lockdown te duwen, die de basis van onze economie en samenleving zal vernietigen.

CNN is net als bijna alle andere Westerse massamedia instrumentaal geweest in het aanwakkeren van angst en paniek onder de bevolking. Chester, die niet wist dat het gesprek werd opgenomen, verklaarde dat de zender alles aangreep ‘om een verhaal’ over Trump te kunnen bedenken. Voorbeeld: toen Trump hands op zeker moment even trilde, ‘hebben we heel veel medische mensen binnengehaald om een uitleg te geven die pure speculatie was, dat hij neurologische schade had, het niet meer op een rijtje had, zijn taken niet meer kon verrichten. We hebben toen iets bedacht waar wij niets van afwisten. Dat is – ik denk dat dit propaganda is.’

Verder werd een ander verzinsel, de ook door de Nederlandse media constant herhaalde totaal ontkrachte Russische samenzweringstheorie, tot op de bodem uitgemolken, en zette de zender Trumps aanhangers voortdurend weg als ‘binnenlandse terroristen’.

Tegelijkertijd werd Biden enkel afgebeeld ‘als hij aan het joggen was, dat hij gezond was, alsof hij een jonge oudere was.’ Bij CNN wisten ze echter heel goed dat de dementerende Biden eigenlijk in een verzorgingstehuis thuishoort, en zelfs nauwelijks in staat is ‘toespraken’ van een teleprompter af te lezen.

‘Focus zal worden verlegt naar klimaatverandering’

Het zogenaamde gevaar van corona, een doorsnee luchtwegvirus, werd enorm opgeblazen door te beweren dat Trump in alleen al de VS verantwoordelijk was voor mogelijk honderdduizenden doden. Nu Trump – via opzichte media- en stembusfraude – is verwijderd, gaat CNN zijn focus weer verleggen naar een al veel langer bestaande angstpropaganda bomvol leugens, namelijk die over het klimaat.

‘Ik denk dat er Covid moeheid bestaat,’ zei Chester. De verslaggeving over het virus ‘zou in de nabije toekomst moeten worden gestopt,’ simpelweg omdat er nergens ook maar iets bijzonders aan de hand is. De top van CNN heeft volgens hem reeds besloten dat ‘zodra het publiek er open voor staat, wij ons hoofdzakelijk op het klimaat gaan richten.’ Ook daarvoor is Biden een perfecte ‘poster boy’ van de globalisten. Hij doet en ondertekent alles wat hem wordt voorgeschreven.

De technisch directeur speculeerde dat er weer veel beelden zullen verschijnen over zogenaamd smeltende ijskappen en hogere temperaturen, en de gevolgen hiervan voor de economie. ‘Bereid je maar voor, want klimaatverandering wordt de volgende ‘Covid’ bij CNN. ‘Angst verkoopt,’ erkende hij.

CNN insider Cary Poarch –een geregistreerde Democraat die campagne voerde voor Bernie Sanders- nam in 2019 maandenlang in het geheim zijn collega’s op. Daaruit bleek dat de hoogste baas van CNN, Jeff Zucker, persoonlijk achter de propagandacampagne tegen Trump zat, en via de zender ‘een kruistocht… een vendetta’ tegen de president voerde. Alle medewerkers werden gedwongen hieraan mee te werken.

Covid succesvolste psychologische desinformatie-terreuroperatie ooit

Tot nu toe was corona/Covid-19 CNN’s succesvolste psychologische desinformatie-terreuroperatie ooit. Wereldwijd dragen nog steeds honderden miljoenen mensen volstrekt zinloze, zelfs zeer chadelijke mondkapjes, en hebben al vele miljoenen zich laten inspuiten met potentieel levensgevaarlijke experimentele genetische manipulatie ‘vaccins’.

‘Je moet wel héél bijzonder dom zijn om naar CNN te kijken,’ reageerde iemand op Zero Hedge. ‘En MSNBC, ABC of CBS, en tegenwoordig zelfs FOX,’ vulde een ander aan. Vul voor deze grote zenders iedere Nederlandse mainstream zender en nieuwsprogramma in, en u weet waarom ook in ons eigen land 9 van de 10 mensen nog steeds blind meewerken met de meest krankzinnige, verwoestende maatregelen.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’ (Project Veritas)
14-01: Topman publieke omroep VS ontslagen na aankondiging heropvoedingskampen voor kinderen van Trump aanhangers (Project Veritas)
09-01: Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders

2020:

12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’ (/ ‘Media zijn absoluut niet integer’)
05-11: (/ Medewerkers postbedrijf USPS bevestigen fraude met stembiljetten (Project Veritas))
02-08: Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
01-07: White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
14-01: Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’ (Project Veritas)

2019:

15-10: Insider tegen Project Veritas: CNN voert ‘kruistocht’ en ‘vendetta’ tegen Trump
13-10: Project Veritas kondigt geruchtmakende insider tapes CNN aan
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren (/ ‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’- YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen)
13-06: YouTube blokkeert Project Veritas video over ‘antichristelijke censuur’ Pinterest
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij (Project Veritas)

(Archief oud Xandernieuws.punt.nl:)

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Absoluut.
  Zwarten in de States zijn even goed racisten. Ze discrimineren zelfs elkaar, maar hebben het voornamelijk gemunt op Aziatische Amerikanen die ‘hun banen en bedrijven inpikken’. Banen en bedrijven die een substantieel deel van hen notabene niet zelf wilt. Ik word als lichtkleurige zwarte aangezien voor ‘part Caucasian’ en ben er racistisch behandeld door Blacks, onder andere de familie van mijn man. ‘Black on Black crime’ rijst al ik-weet-niet-hoe-lang de pan uit, ook vanwege grote aantallen abortussen, maar je kunt zulke zaken maar beter niet aanhalen. Zelfs Nederlandse zwarten willen je dan wat aan doen. En dat terwijl kleurlingen in de grote steden van Nederland elkaar ook beroven, verkrachten, oplichten en doden. Liberalen, en dat geldt eveneens voor zwarte liberalen, zijn alleen tolerant als je hun mening deelt.

  Eli020 schreef:
  14/04/2021 om 8:13 pm
  Dat de zwarte Amerikaan als het ware wordt opgejaagd is statistisch pure onzin. Floyd is ook niet door politiegeweld om het leven gekomen maar door een overdosis en statistisch zelfs door corona. Laatst nog werd een blank meisje van 13 in een suburb doorgeschoten door een Afro American. Waar was de ophef? Waar waren de rellen? Zelfde met Asians. De meeste hate crimes op Asians komen van Afro Americans. Maar ook daar zwijgt een CNN over. De “witte” man moet immers de dader zijn anders is het niet interessant.

 2. Er is maar een manier om ze dwars te zitten, dat is je niet laten vaccineren. Want daar is het hele circus voor opgetuigd.

 3. De beweerde ‘election meddling’ door Rusland stelt helemaal niets voor in vergelijking met de échte ‘election meddling’ door linkse mainstream media, zoals CNN, NPO, VRT, etc.

 4. CNN is altijd integraal onderdeel geweest van de firma (CIA)
  Ook een leuke:

  Operation Mockingbird

 5. Inmiddels laat mijn halve familie zich inspuiten met de diverse vaccins zelfs nadat ik ze verschillende malen heb gewaarschuwd.
  Wordt me nog kwalijk genomen dat ik hun kinderen ook dezelfde waarschuwing heb gestuurd. N.B. zijn die kinderen wel allemaal meerderjarig.
  Helaas nou maar afwachten wanneer ze ziek worden (ik wil geen gelijk krijgen, maar ben bang van wel)!

 6. Jan, israelis zijn veel erger dan Nederlanders. 9M israelis waarvan 3M kinderen. Van 6M volwassenen is 5M gevaccineerd. Het word hier heel erg triest in de nazomer en of herfst.

 7. Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem – het perspectief van een wetenschapper

  https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-het-vaccin-van-johnson-johnson-niet-neem-het-perspectief-van-een-wetenschapper/

  Iedereen heeft het over DNA/RNA-vaccins. Kunnen zij onze eigen genetische codes veranderen? De vaccinlobby zegt “Nooit!” Ik, echter – zwoegend onder het gewicht van een doctoraat in virologie – zou in plaats daarvan Gilbert en Sullivan citeren: “Wel, bijna nooit”.

  De meeste mensen weten niet veel over DNA of RNA, dus ik zal beginnen met een scheikundige verhandeling van 30 seconden. DNA en RNA zijn beide polymeren, lange strengen (in dit geval zeer lange strengen) die zijn samengesteld uit schijnbaar eindeloze herhalingen van een enkele chemische bouwsteen, een nucleotide genaamd, schrijft Dr. Ken Biegeleisen, (M.D., Ph.D.)
  De resulterende structuur wordt vaak vergeleken met een parelsnoer, of met de sporten van een zeer, zeer lange ladder. Eén enkele menselijke cel bevat ongeveer 6 miljard nucleotide-bouwstenen in zijn chromosomen.
  In de onderstaande afbeelding is de DNA-basisbouwsteen links te zien, en de RNA-bouwsteen rechts. Kijk maar eens of u het verschil kunt zien of niet:

  Lees meer:
  https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-het-vaccin-van-johnson-johnson-niet-neem-het-perspectief-van-een-wetenschapper/

 8. Ludwig: Als de meeste (meestal de domste) verslaafd zijn aan de naald, noem die dan ook maar junkies. De dommen hebben een voordeel, zij leven niet zo lang. De NWO Blij!

 9. Hoeder weet waar Abraham de mosterd haalt. Het klimaat moet je nemen zoals het weer en zoals de wind waait zo staat m’n hoedje; behalve in Amerika, want die hebben alles groter en beter. “Hopelijk” hebben hebben ze ook een goede, grote paraplu voor als ome Iwan de welverdiende bommen laat regenen.

 10. Wel grappig om te lezen aan de reacties van velen dat er nog gedacht wordt dat deze wereld echt is en het Koninkrijk Gods een illusie…. Triest gesteld ik zal voor U bidden.

  U voedt datgene waar uw aandacht naar uit gaat !

 11. Gelukkig op de astra satelliet..Russia Today. Ook op YouTube, en een gewone website. Ook in duits, spaans etc. Nederland is te klein, dat doen ze niet.
  Ook zeer kritisch is sky news australia…laten zich geen klimaatnonsens aanwrijven.
  Kwestie van zoeken dus. Politiek…Fassbenders woche op YouTube.. en niet te vergeten Nigel Farage.. en er is dus keus zat. Ongehoord Nederland, vrije pers Nederland, van alles net begonnen..
  Zet Duckduckgo op je tablet of Brave…en het zoeken gast een stuk beter!

 12. Dat de zwarte Amerikaan als het ware wordt opgejaagd is statistisch pure onzin. Floyd is ook niet door politiegeweld om het leven gekomen maar door een overdosis en statistisch zelfs door corona. Laatst nog werd een blank meisje van 13 in een suburb doorgeschoten door een Afro American. Waar was de ophef? Waar waren de rellen? Zelfde met Asians. De meeste hate crimes op Asians komen van Afro Americans. Maar ook daar zwijgt een CNN over. De “witte” man moet immers de dader zijn anders is het niet interessant.

 13. Wat als men na de 2 eerste gratis coronna spuiten dit plots vanaf de derde spuit betalend gaat maken?
  Eerst de bevolking verleiden met gratis spuiten en dan om de 6 maanden betalend om de farmaceutische bedrijven woekerwinsten laten maken gebaseerd op angst

 14. En wie staan er in de rij voor een Vaccin de Nederlander en wie laat zich op naaien door de Media de Nederlander wie laat zich bang maken de Nederlander hebben ze zelf geen gezond verstand meer om zelf na te gaan wat wel en niet klopt het is net of dat ze als schaapjes geleid moeten worden en ze zelf niets meer kunnen waar zijn
  Dat volk mee bezig

 15. Een ieder die zich verdiept heeft in Agenda 21, zal echt niet van zijn stoel vallen. Agenda 21 is gestart door de VN en voor NL ondertekend door Jan Pronk. Dan weet je eigenlijk al genoeg. Weer zo’n supranationale instelling die tot het bot verrot is. En natuurlijk gewaardeerd door de linkse wereldverbeteraars en dus lees je er niets van in de MSM. Al tientallen jaren worden we voorgelogen en geïndoctrineerd. Het begint al op de lagere school. Mensen willen er maar niet aan dat we geregeerd worden door psychopaten, die over de hele wereld willen regeren. Ja daar paste Trump niet in. Stel je voor dat het volk het echt voor het zeggen zou krijgen. Vandaar die blinde haat van links jegens Trump. Langzaam maar zeker zullen mensen gaan inzien hoe we continu belogen worden. Trump moest dus weg. Nu zitten we in een Corona hoax, waarbij we systematisch van onze vrijheid worden beroofd. Met valse beloftes worden we stil gehouden, maar reken echt niet op meer vrijheid. Het tegendeel, want dan valt zg het aantal besmettingen weer tegen. De corrupte MSM weigeren te spreken over positieve PCR testen, die geen besmettingen kunnen vaststellen. Kijk naar het enige relevante cijfer, het sterftecijfer. Dat is met 0,15 gelijk aan een wat zwaardere griep.
  Ondertussen laten dombo’s vaccineren met een gentherapie. Velen zullen daar aan overlijden. Triest en het klinkt hard, maar de wereld heeft niets aan dit soort sukkels.
  En als dit achter de rug is, komt de NWO met het klimaat, want daar gaat het zg zeer slecht mee. Puur geneuzel. De aarde warmt al 15 jaar niet op en juist dankzij iets meer CO2 wordt de wereld steeds groener. We moeten meer angst hebben voor een grand solar minimum.
  Wanneer worden mensen eindelijk wakker en zetten de leiders figuurlijk op de brandstapel.

 16. Ik had al jaren geleden mensen gewaarschuwd betreft de plannen die zouden uitgevoerd worden, waaronder viruspandemie met de bedoeling, zoals men weet, depopulaite uit te voeren. Ik werd uitgelachen. We zijn het gewoon niet waard als mens!
  De elite is amper 1% groot, en wat doen wij? We klagen en uiteindelijk doen we wat ze van ons verlangen!

 17. Klimaatklimaat. Ze komen er nu achter dat wanneer er grote ijsschotsen van Antarctica afbreken en gaan drijven en smelten, het kouder wordt en er meer sneeuw valt.

 18. En zonder strafvervolging kan dit allemaal zomaar. Dan zijn al deze leugenachtige dwazen voor mij VOGELVRIJ!!!

 19. Dat een democratische nieuwszender een republikein negatief neerzet is toch niet zo gek?
  De republikeinse nieuwszenders deden toch precies hetzelfde met Biden?

  Klimaat is trouwens ook een democratisch item, dus dat past prima bij CNN. Het zou schokkender zijn als Fox News dit soort items bracht.

  Het zou pas echt schokkend nieuws zijn geweest als CNN anti Biden was.

 20. Bedankt Xandernieuws.
  Je wist dit eigenlijk al, maar nu wordt het dan erkend. Ben benieuwd wat we achteraf te horen krijgen over Covid19. Het is volkomen duidelijk dat er sprake is van een enorme hype, maar de deelnemers willen hun ingegraven posities niet opgeven.
  Volgens mij is niemand zo diepgaand onderzocht als Trump. En van al die aanklachten is dus maar weinig overeind gebleven.
  En over Covid blijft nog weinig overeind.
  Maar het is niet nieuw. In de tijd van de USSR was het een erg kleine minderheid die hier wees op de talloze misstanden in dat zogenaamde arbeidersparadijs. Het gros van “het westen” was toen jeugdig en ‘progressief’ en wilde niet weten van misstanden onder het communisme. Je deed aan “vijanddenken” als je wees op het lot van de talloze vervolgden en de brute daden van het regime.
  Idem dito bij het regime van Chavez. De politiek van Chavez was in werkelijkheid een totale mislukking, maar de (vooral linkse) pers hield de man uit de wind.
  Maar al die linkse agitprop mist haar uitwerking niet: Ongeveer alle media, alle klaslokalen en zelfs veel reclameboodschappen, haken er op in.
  Jammer dat Trump geen raad wist met de corona-hype.

 21. De vele verhalen van de toenmalige president Trump zijn in feite ook ‘ fake news’ geweest. Vooral in New-York worden de laatste tijd veel Aziatische Amerikanen geslagen door voorbijgangers. En dit door de coronatoestanden. En wat zegt nu weer de voorzitster van de Aziatische beweging in New-York: dit is de schuld van het racisme van Trump, het wordt weer goed gepresenteerd door CNN en de linkse VRT;. is het onder president Biden nu veel beter geworden, het vermoorden van zwarten door agenten gaat gewoon door. Dus was het de schuld van Trump? Shalom

 22. Het coronna nieuws overheerst nu al meer dan een jaar op de media.
  In België worden er straks versoepeling afgekondigd zoals terassen van horeca terug open vanaf 1 mei.
  Het klimaat maakt ook rare sprongen zo word er morgen in Leuven hagel verwacht.
  Sommige hebben agst van muizen of spinnen maar van coronna valt het in mijn regio nogal mee qua angst.
  Hopelijk word straks in België ook de avondklok afgeschaft

 23. Trump MOEST plaats maken voor Biden vanwege de coronahoax, klimaatwaanzin, immigratie, derde wereldoorlog, Bilderberg agenda 2030 etc. net zoals men in Europa en de hele wereld een communistische dictatuur willen forceren en reeds al is begonnen.

Comments are closed.