Tech-media giganten openen frontale aanval op Trump en al zijn medestanders

—————————————————————————————————————————————–

Nancy Pelosi zaait angst door te beweren dat Trump een nucleaire aanval kan uitvoeren – Donald Trump jr. : ‘We leven in Orwells 1984; Mao zou trots zijn’

—————————————————————————————————————————————–

Twitter, Google, Facebook, Instagram en Apple voeren al enkele jaren een almaar harder wordend censuurbeleid tegen alles wat conservatief en ‘rechts’ is. Nu hebben ze de frontale aanval geopend op president Trump en al zijn medestanders. Gisteren verwijderde Twitter duizenden accounts van Trump aanhangers die berichten plaatsten over de gestolen verkiezingen. Daarna werd de president zelf ook verwijderd. De advocaten Sidney Powell en Lin Wood, generaal Michael Flynn, Rudy Giuliani Steve Bannon en Russ Limbaugh, die Amerika’s populairste talkshow ooit presenteert, ondergingen hetzelfde lot. Het monddood maken en uitschakelen van alle oppositie is een van de belangrijkste kenmerken van een fascistische en/of communistische machtsovername. De Verenigde Staten zijn daarom definitief veranderd in een dictatuur, en de EU is daar niet ver meer van verwijderd.

Trump twitterde vanaf zijn POTUS account aan zijn 75 miljoen kiezers nog wel ‘Wij laten ons niet de mond snoeren! Twitter hanteert geen vrijheid van meningsuiting, maar promoot een radicaal links platform waar een aantal van de gemeenste mensen ter wereld vrijelijk hun zegje mogen doen.’ Vervolgens werd ook deze tweet van Trump verwijderd. Kort daarna gebruikte de president nog zijn TeamTrump account, maar die werd na letterlijk 10 seconden geblokkeerd.

‘Absolute waanzin, we leven nu in Orwells 1984’

Google en Apple hebben inmiddels de Parler app uit de Play Store gehaald, en waarschuwen dat dit permanent wordt als pro-Trump berichten niet worden gecensureerd. Via Parler konden conservatieven en rechtsen nog hun mening uiten over onder andere de gestolen verkiezingen. ‘We leven in Orwells 1984,’ reageerde Donald Trump jr.. ‘De vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer in Amerika. Het stierf door Big Tech, en wat overblijft is enkel voor een paar uitverkorenen.’

‘Dit is absolute waanzin! De ayatollah, en tal van andere dictatoriale regimes kunnen zonder problemen op hun Twitter accounts dreigen met genocide van hele landen, het vermoorden van homoseksuelen, etc.. Maar de president van de VS moet permanent worden verwijderd. Mao zou trots zijn.’ (1)

Oproep tot massa demonstraties en boycot van grote Tech-media giganten

De conservatieve radio presentator Hal Turner reageert dat ‘Mark Zuckerberg, die in de ogen van veel mensen dood overkomt en geen ziel lijkt te hebben, rechtvaardiging propagandeert voor het regelrechte disrespect van onze president op Facebook. Zuckerberg beweert dat de verkiezingen legitiem waren, en dat Trump de uitkomst ondermijnt!’

Gisteren werd Steve Bannons ‘War Room’ podcast, de op één na meest beluisterde podcast ter wereld, al door Google/YouTube verbannen. Dat gebeurde op het moment dat zo’n half miljoen mensen naar een live uitzending luisterden.

‘Dezelfde bedrijven hadden er absoluut geen probleem mee toen Black Lives Matter en Antifa terroristen hun volgende aanvallen op deze platforms bespraken, vaak met de steun van Democratische politici,’ vervolgt Turner, die iedereen oproept tot massale demonstraties bij de hoofdkantoren van Twitter, Facebook, Google/YouTube/Alphabet, Apple en andere tech-media giganten, en hun kanalen en producten te boycotten. (2)

Pelosi zaait angst dat Trump kernaanval kan uitvoeren

Mike ‘Natural News’ Adams waarschuwt de Amerikanen nu op alles voorbereid te zijn. ‘De Deep State is in een hoek gedreven. Twitter, Apple, Google en Facebook verklaren de VS de oorlog. Gesterkt links volgt in de tirannieke voetstappen van Adolf Hitler. Pelosi probeert wanhopig Trump te verwijderen voordat hij een militaire redding kan uitvoeren.’

Pelosi eiste de afgelopen dagen het onmiddellijke aftreden of de impeachment van Donald Trump, en zaaide angst door te beweren dat Trump anders een nucleaire aanval zou kunnen uitvoeren.

Censuur ook in eigen land

In eigen land zijn video’s van onder meer Blue Tiger Studio, Café Weltschmerz, Hoogleraar Pierre Capel en huisarts Rob Elens ten prooi gevallen aan de linksliberale staatscensuur, die ook de laatste resten vrijheid van meningsuiting in Nederland aan het vernietigen is. Blue Tiger Studio is vanwege openlijke steun aan de Nederlandse boeren zelfs op de NCTV lijst van organisaties die ervan worden verdacht steun te verlenen aan terreurorganisaties geplaatst.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

08-01: Topadvocaat heeft getuigenverklaring dat Italiaans defensiebedrijf spil vormt in gestolen verkiezingen VS
07-01: ‘Congres wil Trump afzetten voordat hij kan terugslaan’
07-01: Trump geeft verzet tegen coup op; ‘VS vanaf 20 januari bezette oorlogszone’
07-01: Werd bestorming Capitol met hulp van politie uitgevoerd door vermomde Antifa militanten?
06-01: ‘Bestorming Capitol door Trump aanhangers begin van volksopstand?’
05-01: ‘Vlag van Revolutie 1776 op Witte Huis: Trump zal zich tot bittere einde verzetten tegen coup’
17-12: ‘Directeur Nationale Inlichtingendiensten VS bevestigt buitenlandse inmenging verkiezingen’
12-12: Leider Republikeinen Texas suggereert afscheiding van VS na afwijzen rechtszaak over stembusfraude
09-12: Negen Amerikaanse staten klagen vier ‘swing states’ aan vanwege stembusfraude
07-12: County VS test Dominion stemcomputer: ‘Biden kreeg voorgeprogrammeerde voorsprong van 26%’
06-12: Pentagon weigert Joe Bidens transitieteam te ontvangen’
01-12: Gewezen Amerikaanse 3-sterrengeneraal roept Trump op tot staat-van-beleg en arrestatie coupplegers
23-11: Update couppoging VS: Stemmen 28 staten met Europese hulp met software veranderd
13-11: Drie klokkenluiders Democratisch stemcomputer bedrijf: Wij stalen 3,8 miljoen stemmen van Trump’
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties
07-11: Operation Scorecard: Zelfde software waarmee stemmen Michigan werden gestolen gebruikt in alle andere swing states
06-11: Aartsbisschop Vigano: ‘Kolossale verkiezingsfraude VS is aanval van de duisternis op de mensheid’
05-11: Steeds meer keihard bewijs van massale verkiezingsfraude door Democraten
04-11: Couppoging tegen Trump een feit: Plotseling honderdduizenden stemmen voor Biden toegevoegd
04-11: Operation Scorecard: Amerikaanse generaal bevestigt dat CIA stemcomputers hackt voor Biden
03-11: Enige bedreiging voor Trump is fraude met stembiljetten en hack door CIA/NSA
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

65

 1. Praktijkvoorbeeld over de arrogantie van de techbedrijven: Deze week heb ik al tweemaal een melding van Whatapp gekregen, met de vraag om hun nieuwe voorwaarden te accepteren. Hierin vragen zij of ze mijn gegevens mogen delen met Facebook. Ik heb nog niets geaccepteerd en volgens Whatsapp moet ik het ook niet wagen om nee te zeggen, want het enige juiste antwoord is namelijk ja. Zeg ik toch nee, dan mag ik vanaf volgende maand geen gebruik meer maken van Whatsapp.

  Ik ga de voorwaarden niet accepteren. Er zijn tegenwoordig gelukkig voldoende alternatieven en tot mijn grote vreugde las ik in diverse nieuwsberichten dat veel mensen het hier niet mee eens zijn. Zelfs de Turkse president Erdogan stopt om deze reden met Whatsapp. Ben ik het voor het eerst ook eens een keer met hem eens.

  Het is verstandig om eens goed na te denken over je eigen gebruik van bepaalde apps en social media. Laat je niet altijd leiden door de grote meerderheid. De meeste mensen zullen klakkeloos de voorwaarden accepteren, enkel omdat iedereen op Whatsapp zit en ze niet meer zonder kunnen. Kunnen we echt niet zonder? Het zou zomaar kunnen dat het een verademing wordt als ik volgende maand niet meer op Whatsapp kan.

 2. Trump heeft met behulp van militaire commando’s (special ops), tijdens de voor`af verwachte & uiteraard door Trump zelf geplande chaos, de laptop van Pelosi : *in beslag genomen* — op deze laptop stonden alle gegevens over : AntiFa en BLM ( een soort loonlijst ? ), plus nog veel meer — zulke bewijzen waren nodig, om dat deel van de hoge militairen te overtuigen, welke normaliter democ`rats zouden stemmen, maar nu stellig zullen meedoen met Trumps *grote herstelplan* -(( General McInerny, bevestigt dat Pelosi : heel diep in de narigheid zit ….

  https://welovetrump.com/2021/01/09/rumors-swirling-that-white-hats-seized-key-evidence-in-capitol-raid-were-not-here-to-be-antifa/

 3. Update zojuist via Mike Adams van Natural News en geconformeerd door Fox News,

  Amazon heeft verklaard dat Parler van hun AWS servers verwijderd zal worden binnen 24 uur.

  De vrijheid van meningsuiting is nog nooit zo gecensureerd als vandaag !

  Link? Mod.

 4. Ik zelf krijg het gevoel dat Trump nog met iets komt gezien de angst om dat ze alles te boycotten met ook nog de afzetting. Ze weten iets of vermoedden iets wat nog kan komen.. Maar goed misschien lieg mijn glazen bol. Men heeft bewust de mensen in het Capitool toegelaten om vervolgens een onbewapende juffrouw die geen enkel geweld gebruikt onnodig in het hoofd te schieten en Trump de schuld te geven. Vergeet niet de democraten gaan over lijken.

 5. Johan schreef: Geachte Johan: De Titanic is nooit gezonken! Het was het zusterschip genaamd Olympic die na een tijdje in brand (kolenbunkers) te hebben gestaan afgeborreld is onder de naam Titanic. Het moedwillig schampen van de ijsberg was het excuus. Het was wel de zelfde soort meedogenloze zwendelaars die dit op hun geweten hadden als die de huidige verkiezingszwendel op hun geweten hebben. De Olympic was na drie aanvaringen niet meer zeewaardig bevonden waarna de eigenaar; White Starline besloot om de naam Olympia te wisselen met de bijna gereed gekomen Titanic. De reden hiervoor was verzekeringszwendel en handige bijkomstigheid om van de tegenstanders van de oprichting van de Federal Reserve af te komen. Zij werden uitgenodigd voor de luxe maiden voyage van de ‘Titanic’ waarbij zij verdronken, waardoor de oprichting van Vederal Reserve, als twee vliegen in een klap, succesvol kon worden volbracht.

  Tycho: Heeft u een link naar de bron. Mod.

 6. Beste mensen een tip,

  Ik gebruik een I-phone en Apple kan je App’s verwijderen van je telefoon. Je kan dat blokkeren door op naar instellingen te gaan, naar schermtijd te gaan. Deze inschakelen en daarna naar Materiaal & Privacy te gaan. Klik daar op iTunes en App Store, klik op App’s verwijderen en vink Sta niet toe aan.
  Nu kan Apple je Parler App niet meer verwijderen. Hoe dit voor Android werkt weet ik niet maar misschien andere lezers wel?
  Indien Amazon besluit om Parler van het hosting netwerk te halen zal Parler een nieuw hosting platform zoeken, ze zijn hier uiteraard al mee bezig.

  Nog een tip: Als je een Amazon account heb, zeg hem op. Als je Paypall gebruikt, zeg je account op, sluit je Twitter account, stop met Google, stop met Whatsapp gebruik Telegram. Laat de tech bedrijven weten dat als ze de vrijheid van meningsuiting onderdrukken ze daar consequenties voor krijgen. Als iedereen van Twitter naar Parler gaat dan kost ze dat miljarden. Als iedereen van Whatsapp (Facebook) naar Telegram gaat dan kost ze dat ook miljarden.

 7. Excuus voor mijn vele fouten ik hoop dat het toch leesbaar is.
  Ik had het per ongeluk al gewist dus moest ik het opnieuw schrijven zodat ik het niet meer hed nagelezen.
  Grt Anna

 8. Nancy Pelosi heeft haar hand overspeelt.
  Dit mens zit zo vol haat tegen president Trump dat ze denkt dat hij een kernoorlog zalbeginnen.
  Dat ben je gewoon gek….. of gek van haat ….. of doodsbang ……van deze man, die nog nooit een oorlog begonnen is tijdens zijn ambtsperiode.

  Nancy weet heel goed wat haar boven het hoofd hangt.
  Nancy weet heel goed dat er grote verkiezings fraude was.
  Nancy weet heel goed dat Trump als hij in zij. Recht staat, en dat staat hij, met de halve Amerikaanse bevolking achter zich, dat hij voor gerechtigheid gaan zal en NOOIT zal opgeven. Voor niets en niemand.

  En nouns Nancy bang!
  Nou wil ze hem afzetten, en voordat hij afgezet wordt moet hij eerst monddood worden gemaakt, net als zijn achterban.

  Domme Nancy, heb je dan nog niet begrepen dat Trump nog een sterkte troef kaart heeft.
  Trump heeft niet voor niets de halve bevolking, zijn achterban woensdag uitgelegd wat er aan denk de hand was, waar en hoeveel stemmen hen als Republikeinen zijn ontstolen.

  Trump heeft woensdag “ gelegimiteerd “ wat hij nu gaat doen. En dat heeft Nancy nog niet begrepen.
  Nancy denkt nog door te kunnen gaan met de halve bevolking buitenspel te zetten, maar dat pikt het “ deplorable “ niet meer!
  De Democraten hebben zoveel macht dat alle overheids organen totaal verziekt zijn de CIA de FBI het hoge gerechtshof en bijna alle organen zijn of bang…. of vervuild met baantjes jagers… of vleierijen hebben met de macht.

  Nu wordt zelfs op Kafkaiaanse manier zowel de president als ook zijn aanhang het spreken ontnomen.
  Dit zal echt de GRENS zijn voor Trump.

  Alleen het leger lijkt nog rechtvaardig te zijn.
  Trump heeft veel geïnvesteerd in het totaal “ verlopen “ leger en materiaal.
  Via Generaal Flyn die 4 jaar is vervolgd en heeft vast gezeten door toedoen van Obama en BIDEN ,heeft Trump een goede ingang bij het leger.

  Flyn is door direct toedoen van Biden geprobeerd te veroordelen op grond van de Logan act in begin 2017 dit was een aanfluiting maar het heeft hem wel 4 jaar cel en veel advocaat kosten gekocht. De eerste advocaat wilde niet verder met hem .. was bang van de democrarten en stelde voor aan Flyn om maar te schikken dat heeft hij niet gedaan en via nog meer advocaten kwam hij uiteindelijk bij Sidney Powel terecht en die heeft zijn rechtszaak gewonnen!

  Dit even tussendoor om te illustreren hoe verziekt America is.

  Trump heeft in 2018 een executieve order getekend , dat als er verkiezings fraude is, en dat is nu bewezen, in het openbaar aan zijn publiek, die zijn nu zijn getuigen want geen enkele rechter durft het aan om de Democraten te weerstaan, hij heeft nu het publiek uitgelegd wat er aan de hand is en persoonlijk denk ik dat hij nu niet zal ontzien om de noodtoestand af te kondigen.
  Hier zal hij misschien nog even een paar dagen meedachten, want de Republikeinse senatoren zullen bij een eventueel impeachment “ kleur” moeten bekennen en / of ze achter hem staan of niet.

  Dan zullen er vele arrestaties volgen in plaats van een. Inauguratie een arrestatie!
  Nancy pas op je hachje je dagen zijn geteld.
  En dat maakt Nancy bang, ze weet heel goed hoe en waar de vlag hangt.
  Ze belt niet voor niets de opperste generaal…. niet om het kernwapen maar ze wilde peilen wat haar kansen zijn.

  Met zoveel haat wat je de afgelopen jaren hebt uitgespuugd over Trump kon dit niet uitblijven.
  Ik heb het Amerikaanse nieuw de laatste vier jaar steeds gevolgd omdat het mij intrigeerde hoe deze man, die inderdaad soms rare dingen doet en zegt en zich absoluut niet “ presidentieel gedraagt” zoveel Mensen mobiliseert en met zoveel haat en tegen werking zo kan functioneren.
  Want laten we eerlijk zijn hij heeft voor de “ gewone” Amerikaan hard “ gevochten “ , Wat het ook zal worden, God weet het! Ik leg het bij dezen in zijn hand.
  Hopelijk zal er recht geschieden, en ZAL er HELING optreden, maar soms moet je een etterende wond ook wel eens goed reinigen soms met een chirurgisch mes uitsnijden voordat er weer heling, gezondheid komt.

  Staat de wereld op deze tweesprong??? Ik weet het niet.
  Wat ik wel weet is dat we voor dit land en deze mensen moeten bidden.
  “ uw koninkrijk kome, Uw wil geschiede”
  “Ja Here Jezus kom haastiglijk”
  Shalom
  Anna

 9. Het doel van de satanische elite is, verdeel en heers….en de wereldbevolking volledig knechten zowel fysiek als mentaal.
  Ik denk nu helaas, dat Trump een onderdeel is van de verdeel en heers elite.
  Hij verkoopt hoop…waardoor zijn eerlijke aanhang goed in beeld komt voor de satanische elite.
  Op o.a twitter etc. hebben deze rechtvaardige burgers zich niets vermoedens, reeds duidelijk getoond.
  Ondanks de overduidelijke verkiezingsfraude doet Trump niets…en roept uitsluitend ” trust the plan.”
  Geen martial law, helemaal niets.
  Een verdeeld land is een verzwakt land, wat ook de bedoeling is van de satanische elite.
  Het is zo duivels hoe rechtvaardige burgers, zoals ook Trump-aanhangers langzaam kapot worden gemaakt.
  Door o.a verlies van baan ( zie mijn vorige post ) en totale verbanning op de sociale media.
  Het is verbijsterend hoe satan de wereld regeert!
  Wij wereldburgers gaan een uiterst donkere toekomst tegemoet…

  https://www.henrymakow.com/2021/01/is-donald-trump-a-conman.html

 10. Amerika, land of the free?
  Waar zijn nu al die amendementen waar iedereen zo over roept?
  De zo geroemde CONSTITUTION?
  Het recht op free speech? Enzovoort….
  Tis werkelijk al vér gekomen….dat krijg je als ze de macht aan tech-media giganten geven door ze te groot te laten worden…hier geen smoelenboek, geen twitter of andere zever die met je hoofd sollen en de meest waanzinnige truken uithalen om je lastig te vallen met onnozelheden om je in die virtuele wereld binnen te lokken en gevangen te houden terwijl ze in de echte wereld je leven tot een hel maken zonder dat je het merkt.

 11. ‘Heksenjacht’? Politieagenten en brandweerlieden speurden het onderzoek af, werknemers raakten banen kwijt omdat ze deelnamen aan het protest in het Capitool dat oproer werd.

  https://www.rt.com/usa/512048-capitol-riot-employees-fired/

  Fleur u hoeft niet de link ( bij URL ) van Xandernieuws te plaaten in het venster waar u ( nick) naam plaatst.
  Alleen als u een eigen website heeft kunt u die URL wel plaatsen.
  Mvg. Mod.

 12. Social media die unilaterale regels opmaken om zo gebruikers (consumenten) te kunnen schorsen of permanent te bannen, als ze (wettelijk toegelaten) politieke opinies brengen die de miljardairs uit Silicon Valley niet bevallen, is censuur.

 13. De link voor de boodscha van amir Tsarfati is: https//youtu.be/h0w-32fdoNQ .

 14. @ bozeoudeman: 8:45 am. Inderdaad, waarom heeft POTUS deze communisten/democraten, niet aangepakt.

 15. Ik heb net van Amir Tsarfati, een video-boodschap gezien, dat men in Amerika al bezig is volop conservatieve sites, en apps te verwijderen. Alles wat dus niet strookt met links, en of politiek-correct wordt door Google, Apple nu direct verwijdert.

 16. Laten we beginnen met alle applicaties als Twitter, Facebook, Google en Instagram een 1 ster beoordeling geven in de play store/apple store met evt als titel: becoming a fascist censor company.

 17. Mijn complimenten, Xander, DIT is een sterk stuk en dit zijn ook de geluiden die ik uit de VS hoor en van andere sites.
  Wij zullen standvastig moeten zijn/blijven en ons vertrouwen op de Here Jezus moeten stellen want verder blijft er niets over.

  Ik zie elke Zondag Hour of Power op RTL 5 , de laatste weken heel duidelijke predikingen over VANDAAG DE JUISTE KEUZE maken.
  Dit zijn predikingen die vandaag en afgelopen zondag opgenomen zijn, dus zeer actueel.
  Dit geeft dus weer hoe een groot deel v/d christenen daar denken !

  Dit gaat ook allemaal plaatsvinden over de rest v/d wereld , Zolang het licht is, konden we werken , wordt het nu donker ???

 18. Beste Xander, negeer mijn reactie maar. Ik was pissig en wil je forum niet vervuilen. fijn dat je nog bestaat.

  Op you tube, een geweldige Ierse journalist, heet computing forever Is monddood gemaakt. Gewoon weg. Hij voelde het al en staat nu op Bitchute. Misschien ken je hem wel had in een mum van tijd meer dan een half miljoen volgers op you tube,

  Blijf doorgaan. Wees extra voorzichtig. Daar past mijn vorige reactie niet bij. Excuses.

  Dank. Mvg. Mod.

 19. Dat is inderdaad heel hypocriet. Men heeft schrik van de democraten want die zijn nu zeker vier jaar aan de macht, en die lusten het bloed van Trump. Als ik van Trump was ik ging op pensioen en ik liet binnen vier jaar mijn zoon opkomen voor president, zo kun je die democraten het beste kloten om nu maar is een Vlaams woord te gebruiken. Shalom

 20. N.a.v. Fleur. De man achter de Hammer en Scorecard computerfraude schijnt ene Dennis Montgomery te zijn. Een software-ontwikkelaar die geen schone lei heeft. Die wilde meeliften op het anti-terrorisme programma van de VS en miljoenen ontving. Maar veel van zijn claims zijn vals gebleken. https://www.thedailybeast.com/infamous-hoax-artist-behind-trumpworlds-new-voter-fraud-claim
  Dus hoe zeker is het als gezegd wordt dat China die programma’s in handen heeft gekregen.
  Die ex generaal zegt dat Capitol Hill expres zo slecht werd verdedigd. Maar tevens zegt hij dat zowel antifa als ‘special forces’ naar binnen drongen en dat die ‘special forces’ de laptop van Pelosi hebben meegenomen. Die zou nu in handen zijn van de FBI. Maar dat zou betekenen dat men die laptop opzettelijk heeft laten stelen?
  De ex generaal gelooft dat China de wereld heeft aangevallen met Covid19 en Amerika heeft bestookt met een verkiezingsfraude d.m.v. een cyberaanval. Laten we hopen dat hij zich kan vergissen.

 21. Nancy is al 80 een jaar ouder dan Joe Biden persoonlijk vind ik ze te oud voor de functies die ze willen bekleden.
  Het laat eigenlijk al zien in welke staat Amerika verkeerd.
  Is daar dan echt niemand anders tjonge jonge.

 22. Vrijheid van Meningsuiting is een groot goed. Het blokkeren van accounts is een rigoureus middel, alleen maar te rechtvaardigen als er wordt opgeroepen tot geweld, moord etc. Bij Trump is dat geenszins het geval. Natuurlijk, zijn tweets zijn voor velen een doorn in het oog, zeker mbt de verkiezingen waarbij hij blijft hameren op juridisch niet bewezen fraude. Natuurlijk, als president lig je onder een vergrootglas omdat miljoenen volgers alles lezen en vaak geloven wat er in een tweet wordt bericht. Als een onbekende iets op twitter plaatst wordt dat nauwelijks gelezen, maar bij Trump ligt dat anders. Hij heeft wel een voorbeeldfunctie in deze, maar hij heeft twitter met name gebruikt (of misbruikt, maar net hoe je dat wil zien) voor zijn eigen politieke ambities. Dat zou je hem wel kunnen verwijten. Maar aanzetten tot geweld? Impliciet wellicht, net zo als zijn toespraak afgelopen woensdag, maar direct zeker niet. Zelf ben ik van mening dat het blokkeren van zijn accounts op tal van mainstream sociale media te ver gaat. Het plaatsen van een kritische noot bij onbewezen aantijgingen, zoals de afgelopen maanden regelmatig gebeurde, lijkt mij voldoende. Iemand monddood maken is ondemocratisch, of je nu wel of niet een fan van Trump bent of van wie dan ook. En verder, natuurlijk ruiken de Dem’s bloed. Een impeachment is enerzijds symbool politiek ten furore van de Dem’s, anderzijds blokkeert dat een 2e ambtstermijn voor Trump in 2025 mocht deze slagen. Dat kan voor de Dem’s nog wel eens de belangrijkste reden zijn. Dan zijn ze bij de verkiezingen in 2024 verlost van een geduchte Rep concurrent. Politiek bedrijven is per definitie ondemocratisch, eigen belang en het belang van de eigen partij staan voorop en niet het landsbelang, helaas.

 23. Allemaal gebeurtenissen die verband houden met de Eindtijd, waarin we leven. En hoe frappant, dat het boek “1984”, van George Orwell realiteit is geworden in deze wereld. Haat=liefde, Oorlog =vrede, en meer van dat fraais. Ik ben er klaar mee.

 24. Trump had moeten doen wat hij stelde te gaan doen toen hij nog in niet gekozen was: dat zooitje landverraders als Obama, Pelosi en Clinton laten arresteren. Hij had de noodtoestand moeten uitroepen toen zijn land door dat linkse en racistische tuig in brand gestoken werd en had alle linkse gouverneurs moeten laten oppakken die hun politiekorpsen wensten af te schaffen omdat dat racisten tuig van Obama’s BLM dat eisten. Ik heb al jaren eerder geschreven teleurgesteld te zijn in Trump en verwachtte dat zou gebeuren wat nu gebeurt omdat Trump niet deed wat hij zijn kiezers had beloofd te gaan doen. Hij schreeuwende en krijste op de sociale media maar deed verder niets. Zelfs niet nadat de vrouw Pelosi onder zijn ogen hem als minderwaardig schepsel behandelde door zijn speech onder zijn neus te verscheuren, ook durfde hij dat linkse Big Tech rapalje niet aan te pakken. Wat verwachte hij dan dat er zou gebeuren? Hij maakte duidelijk dat hij de muis was die had gebruld maar dus enkel muis was en zeker geen tijger waar dat linkse addergebroed in eerste instantie wel bang voor was geweest. Zij, de fascistische, racistische, ondemocratische Democraten en hun Deep State trawanten uit vooral de Big Tech en de Farmacie zullen geen mededogen met hem hebben. Dikke kans dat hij direct wordt vastgenomen, de dag dat zijn termijn erop zit en dat hij dan wegens ‘landverraad’ voor een militair tribunaal kan worden gehaald om zijn door links absoluut gewenste standrechtelijke executie een legitiem randje te geven voor de racist/jihadist Obama en zijn slaafse witte heksen Clinton en Pelosi. Wat zullen die straks genieten. Wat zal er feest worden gevierd door alle linkse hersenloze dwazen, narren en gekken, tot ze gaan zien waarvoor zij gekozen hebben, dan is het feest voorbij en zitten zij, net als wij hier in de val van demonisch of wellicht buitenaards geteisem. De start van grootschalige genocide is al gegeven met Gates zijn vaccin. Wereldwijd zit de mensheid in de val omdat er geen leider is die deze nieuwe nazi’s durft te bestrijden. Trump was wellicht de laatste en enige kans om een gigantische genocide die door types als Obama zijn uitgedacht tegen te houden. Trump kan nog optreden, maar dan moet hij nu alsnog via de noodtoestand de macht durven grijpen. Daar heeft hij nu eigenlijk geen redenen meer voor, de Antifa en BLM terroristen houden zich momenteel vrij rustig en wachtten af tot de dag dat Trump als burger gearresteerd kan worden. Vol trots kunnen ze hem dan door alle staten en straten voeren, beschimpt, bespuugd en uitgescholden door het moordlustige neplinkse gepeupel. Dus lang leve Mohammed, hij heeft na eeuwen de strijd gewonnen via hersenloosheid, lafheid, decadentie en grenzeloze hebzucht in het eens vrije Westen. Waar hebben miljoenen soldaten in 40-45 hun leven voor gegeven?

 25. Het COVID-19 “project” gaat nooit meer weg. Het zal doorgaan zolang WIJ, HET VOLK, het toelaten.

  Het probleem lost zich niet vanzelf op.
  Wij, het volk, zijn de echte machthebbers.

  Alleen SAMEN kunnen wij de vijand aan! Ontwaak de slapers! Voordat ze slaapwandelend neutraal gemaakt worden. Communicatie wordt onmogelijk gemaakt dus snelheid is vereist!

  Bereid voor op uitval van infrastructuur en toenemende censuur (eten, drinken, warmte en communiceren). Vorm groepen en maak afspraken.

  Bovenal: gehoorzaam niet!

 26. Sander Begin svp snel met promoten alternatieven van you tube niet snel hierna bestaat deze site ook niet meer!

 27. https://www.nu.nl/media/6101066/akwasi-beraadt-zich-over-rol-bij-omroep-zwart-na-eis-wissen-eo-interview.html#coral_talk_wrapper
  Een zwarte die langs alle kanten het moreel en justitieel boek aan de kant heeft geschoven.
  Dat lijkt mij een enorme aanwinst en laten we wel wezen de mannen met blanke billen dienen straf te krijgen voor het leed. Weliswaar van 3 a 400 jaar geleden maar toch weet je.
  Die arme man met zijn gescheurd ego en dinges, en ook de enorme pijn weet je.
  Laten we miljarden inzamelen om dit leed enigszins te verzachten.
  Of laten we die slampampers een schop onder hun luie reet geven.
  Te gek voor woorden dat we niet helder hebben wat we met dergelijk volk moeten.

 28. @Amo

  Ik weet niet precies waar u op doelt.Ik heb ook geen zin om diepgaand in discussie te gaan.Ik krijg de mededeling dat de video niet beschikbaar is,als ik de link invoer en ik heb een aantal kleine variaties getest met hetzelfde resultaat.Ik heb overigens meerdere keren kennis genomen van dat soort dingen en zie het zeker niet allemaal even zwart.

  De komende weken zal wel meer duidelijk worden over hoe het ervoor staat.Er zijn wel grenzen aan de vrijheid van meningsuiting.Wie op Facebook openlijk of meer verhuld laat weten dat hij Wilders wat aan wil doen,wordt zeker opgepakt.Ik heb dat niet bij de hand,maar er zijn meerdere voorbeelden.

  Ik ben zelf in dit land met illegale middelen opgepakt en voor gek versleten,omdat een stelletje paranoïede idioten dacht dat ik wel eens een aanslag zou kunnen plegen nadat had opgemerkt dat pedopooier J,zoals ik hem steevast pleeg aan te duiden – omdat hij me als een klein kind behandelde – een klap op zijn kop verdiende.

  Dat was zo’n parasiet bij zo’n bemiddelingsbureautje voor langdurig werklozen.Ze vinden het altijd prettig als je daar alles vertelt,want het blijft toch vertrouwelijk “tussen ons”.En oom agent drong er nog eens nadrukkelijk bij me op aan dat ik toch vooral met hem in gesprek moest blijven.

  En toen zei ik niet “I love you” en waren de poppen aan het dansen.En als socioloog was ik wel benieuwd waar het op uit zou lopen,als ik het systeem zo een beetje kon prikkelen.Dat was zo’n 15 jaar geleden tijdens de nasleep van de dood van Fortuyn en 2001.Nou dat heb ik geweten.

  Uit mijn dossier maakte ik op dat er in dit land net zulke verklikkers actief zijn als in de voormalige DDR en dat je hier net zo makkelijk voor gek verklaard kan worden als in de toenmalige Sowjet Unie.Ik hield alleen wel mijn hoofd erbij en kwam er uiteindelijk zo wat makkelijker uit dan in dat Rusland van toen,maar het heeft nog best wel wat moeite gekost.

  Persoonlijk moet ik nog altijd wennen aan de gedachte dat een staatshoofd communiceert via Twitter.Meestal gebeurt dat via persconferenties en woordvoerders.Als er aanwijzingen zijn,dat iemand een misdrijf kan begaan,kan dat reden zijn om in te grijpen op zijn vrijheid van spreken in het openbaar en zeker via een medium als Twitter.Zo denk ik erover.

  Veel van de uitlatingen van Trump komen op mij over als het zaaien van haat en aanzetten tot ( illegale ) actie al weet hij het net als Wilders wel slim in te kleden.Juridisch wordt dat dan nog een flinke kluif en in de VS nog meer dan hier.De oproep om naar het Capitool te gaan,roept bij mij associaties op met de mars op Rome van Mussolini.

  Er zijn overigens geen aanwijzingen dat hij daarbij geprobeerd zou hebben legeronderdelen te activeren om hem daarbij bij te staan.Wel wordt ook hier regelmatig een scenario geschetst waarbij hij alsnog de uitslag van de verkiezingen ongeldig zou kunnen laten verklaren om met een beroep op allerlei noodmaatregelen zijn macht als president te behouden.

  Het is niet duidelijk of hij Pence bepaalde instructies had gegeven en of er sprake is van enige georganiseerde opzet,maar als het zo is dat er al plannen circuleerden om de betoging en de actie van deze week over een weekje nog eens dunnetjes over te doen,kan ik me wel voorstellen,dat men zo wil voorkomen,dat er verder misbruik van de situatie en van Twitter wordt gemaakt.

 29. Waar wordt er gescholden ? artikel, tijd,datum, naam poster. Mvg. Mod.

  Lijkt me jouw taak toch ?

  Beste Je, blijkbaar realiseert u zich niet dat u hier gast bent en verwachten wij dat u zich ook als gast gedraagt. Het beheer spreekt uit respect onze gasten aan met u en verwachten wij dat u dat ook naar het beheer doet. Uw klacht omtrent schelden zal het beheer negeren aangezien u weigert dit te onderbouwen.
  Gelieve uw gedrag aan te passen. Mod.

 30. Hier de link bescherming bevolking.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bescherming_Bevolking
  Check dan zlf prins pils en vriend Putin google.
  Ook leuk zijn Griekse villa buurman Putin?
  Samen genieten van de zoSearch dit zelf.
  tekeningen koninklijke schuilkelders openbaar
  https://www.parool.nl/nieuws/tekeningen-koninklijke-schuilkelder-openbaar~bbb39893/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F
  Uiteindelijk is de Nederlandse bevolking al lang geleden verlaten of opgeofferd voor het grotere doel.
  De waarheid bevrijd ons niet meer als 5G met AI in dienst van de verkeerde mensen blijft.

 31. @Jo
  @Cor
  Zou voor de Here iets te wonderlijk zijn? Het is nog niet afgelopen….Uiteindelijk is zelfs de duivel en de AC onderworpen aan de Agenda van de Allerhoogste, met diep ontzag neergeschreven!

 32. Maar beseffen jullie dit wel mijn Trump vrienden?
  Wij Nederlanders zijn gezegend met de vliegbasis Volkel.
  Deze basis heeft de kernbommen waar op dit moment onze leider Trump het bevel over heeft.
  Dit maakt ons allen en ons land een “target” of doel voor de nieuwste hypersonische kernwapens waar geen verdediging tegen is?
  Dan het feit dat de bescherming bevolking is afgeschaft?
  Als je het nog in cache kunt vinden dan zie je dat de reden is er kon toch geen kernoorlog meer komen?
  Helaas nu wel verwijdert?
  Dus ben blij onze leider of mr Q heeft ook ons lot in handen en de regering heeft geen oplossing indien dit probleem zich voor doet?
  Dus geloof denk wat je wilt de waarheid zal ons allemaal inhalen AI is nu online met 5 G.

 33. Tweet van Khamenei over ’onbetrouwbare vaccins’ verwijderd

  TEHERAN – Twitter heeft een bericht van de Iraanse geestelijk leider Ali Khamenei over „volledig onbetrouwbare Amerikaanse en Britse vaccins” tegen het coronavirus verwijderd.
  De berichtendienst heeft in plaats daarvan een boodschap geplaatst dat de tweet „niet langer beschikbaar is omdat de regels van Twitter zijn overtreden.”
  ………
  ’Met hiv besmet’

  Iraniërs kunnen geen gebruikmaken van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en AstraZeneca, meldde ayatollah Ali Khamenei vrijdag. De machtigste man van Iran zei dat Amerikaanse en Britse vaccins niet geïmporteerd mogen worden. Het is volgens hem „niet uit te sluiten dat zij andere landen willen besmetten.” Ook de Franse vaccins zijn in zijn ogen onbetrouwbaar, „gegeven onze ervaring met Franse bloedproducten die met hiv besmet waren.”
  ………….
  Ha ha ha! Khamenei for President of the WHO! Niet NEEyatollah maar aJAtollah !

 34. @Hubo. Wat een vreemde reactie. Als je het niet eens bent met de president, kun je toch in vrijheid commentaar leveren? Dat is democratie. Dan ga je toch niet DE bron van het beleid domweg op zwart zetten? Dat doen alleen mensen die het niet eens zijn met Trump. Die dus meningen de toegang ontzeggen, vanwege hun eigen opinies. Dat is bizar en zulke platforms dienen dus in het vervolg met wantrouwen bekeken te moeten worden.
  Ze moeten niet doen alsof ze een neutraal platform zijn.
  Hier is ein-de-lijk een goed verhaal te horen over Trump en zijn kiezers: https://www.youtube.com/watch?v=yQx_oM2746Y
  Op de reguliere media hoor je dat niet. Over de familiewaarden die in de VS hoog in het vaandel stonden en nog staan (maar onder vuur liggen door links). Over de kerk en het verenigingsleven als veilige havens in een harde en vooral vrije zakelijke wereld. Trump sprak dat volksdeel aan.
  In Nederland heerst de opinie van Van Rossem: Al die Republikeinen zijn dwazen en dombo’s. En dan is deze populistische historicus klaar met zijn stompzinnige analyse.

 35. Fake nieuws.
  Als Trump op parler zou gaan of zijn eigen mediaplatform dan volgen blijkbaar 75 miljoen stemmers.
  En als dit een false flag is om zijn imago te versterken?
  Kritisch blijven moet op dit moment hij heeft de nucleaire codes nog steeds.
  En dit is wel veel zeggend wat er altijd boven ons hoofd hangt.
  Kim Jong Un Orders More Tactical Nukes Be Made For Readiness Against “Archenemy” US
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/kim-jong-un-orders-more-tactical-nukes-be-made-readiness-against-archenemy-us

 36. Ooit was Hyves heel populair. Twitter kan als eerste vallen, simpelweg omdat het een letterlijk en figuurlijk gebruiksonvriendelijke platform is.

 37. Iedereen moet met Facebook stoppen een andere internetzoekmachine als google gebruiken en apple move.

  Het is slim opgezet en we zijn erin getuind.

  Toen Trump won waren het de Russen en inmenging.
  Nu hij verliest waarbij duidelijk iets niet juist is klopt alles ineens wel eerlijk gegaan volgens de media.
  Nu.nl schreeuwt geen bewijs, nos, volkskrant, ad, alle kranten. Ze geven nu echt blijk van propaganda nieuws.
  Ze verbergen het niet eens meer.

  Maar denk dat Trump ook bij de elite hoort want zijn minister van financien Steven Munich was (is) de grote financiele man van Rothschild. Toen hij failliet ging bijna 5 miljard schuld is hij volgens mij door hun geholpen. Zoiets staat me bij.

  En drain the swamp weinig van terecht gekomen.
  Het hoort bij het spel denk ik alles wordt minitieus uitgedacht al decennia geleden.

  De mensen zij pionnen op het grote speelveld.
  Worden gebruikt gemanipuleerd en uitgebuit.

  Al die miljardairs Zuckenberg, Gates, Bezos hebben geld verdient aan het volk ze zouden dankbaar moeten zijn.
  De rijken willen vaak heersen over de wereld.

  Gekte feitelijk is niets van iemand en alles van iedereen op de wereld.

 38. Alles gaat natuurlijk op smartphones en tablets via app’s,maar ik neem aan dat een site als “Parler” nog wel gewoon te googlen is en dat men een account kan aanmaken.Ik heb zelf Facebook alleen op een vaste PC en voor Twitter gebruik ik volgens mij ook geen app’s op de telefoon of tablet,omdat ik goedkope dingen heb,die ik daar verder niet al te veel mee wil belasten met de beperkte capaciteit die erop zit.

  Ik vind het wel terecht dat een aantal tweets etc van Trump van commentaar werden voorzien en zijn halsstarrige houding die wel heel dubbelzinnig overkwam en opruiënd kon werken maakte het ook wel terecht dat een paar tweets werden verwijderd.

  Dat zijn account nu helemaal opgeheven is op Twitter is in zekere zin een logische reactie op een recidivist.MIsschien is het ook wel goed dat hij even tegen zichzelf in bescherming genomen wordt,al had het wat mij betreft beperkt kunnen blijven tot kritische bijschriften.Er wordt ook wel op gezinspeeld dat er rond de zeventiende weer nieuwe acties werden voorbereid.Je kunt je afvragen of Twitter zelf dit besluit heeft genomen,of dat er van buitenaf sterke druk is uitgeoefend op Twitter.

  Misschien dat we daar dan nog wel eens meer van zullen horen.

  Het zal me benieuwen wie er hiervoor de straat op gaan om te demonstreren tegen Facebook,Twitter etc.

  We zullen wel zien.

  Vrijheid is een gevoelig punt op Internet,maar vrijheid is een illusie.En ik vind ook dat er nog al eens misbruik gemaakt wordt van die veronderstelde vrijheid om zomaar alles goed te praten.

 39. Pelosi gaat maandag een nieuwe poging tot impeachment doen van president Trump.
  Hopelijk mislukt dit. En dan zou de reactie van president Trump wel eens kunnen zijn dat hij de noodtoestand afkondigt en dat de samenzwerende ‘impeachers’ enkele dagen later om 5 uur ’s morgens uit hun bed gelicht worden, afgevoerd en berecht worden wegens hoogverraad.

 40. Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat legeronderdelen zullen ingrijpen ten faveure van Trump.Het lijkt me zelfs onwaarschijnlijk dat ze mee zullen werken aan een bevel om bijvoorbeeld Iran aan te vallen.Intussen ziet Iran de kans schoon om een koreaanse tanker te kapen.Veel gekkere dingen zullen ze waarschijnlijk wel niet ondernemen,maar je vraagt je wel af of er nog iemand wat kan doen als het echt nodig zou worden in de nabije toekomst.

  De actie van Pelosi lijkt een beetje theater voor de Bühne.Het maakt de samenwerking met goedwillende republikeinen er voor Biden niet beter op.Ik denk niet dat dit hun houding ten aanzien van een impeachment zal beïnvloeden.

  Ik zou haar niet direct Nazi-praktijken willen verwijten.Dan denk ik toch eerder aan de hitserij van Trump,het geyell van leuzen als “Lock her up” en “Stop the steal” .Al is het in dit geval meer de stijl van potentaten en dictators in het algemeen,al wordt soms gesuggereerd dat daar ook meer organisatie en leiding achter zou zitten.

  Trump zelf doet me nog het meest denken aan Hitler die zijn nederlaag niet onder ogen wilde zien.Dat komt meer voor .Het is een vrij gangbare psychologische reactie en op grond daarvan kan je nog niet zeggen dat zo iemand gek is.

  Wie is er eigenlijk niet gek in deze wereld?

  Wat voor gewoon doorgaat,is dat lang niet altijd en vaak is gewoon doen,maar een dun laagje waarachter mensen hun waanzin verborgen weten de houden.Ik ben mezelf er altijd wel goed van bewust geweest van wat er in me omgaat,al was ik in mijn jonge jaren wel eens bang voor verborgen duistere kanten,maar kan ik mezelf nu gewoon of normaal noemen in deze wereld?

 41. Een van mijn overzeese familieleden zei dit, en sloeg daarmee de spijker op z’n kop:

  “We went from ‘enemy of the State’ to the State is our enemy.”

 42. Gek dat er wel gescholden mag worden hier als het gaat over jullie tegenstanders. Maar niet als het over gestoorde presidenten en andsre complotgekkies gaat.

  Waar wordt er gescholden ? artikel, tijd,datum, naam poster. Mvg. Mod.

 43. hahaha !!!! Amerika vernietigt zichzelf ! Fantastisch !!! De grote droom van de Sovjets en “democratische” chinezen …

  Amerika is sinds 1952 in oorlog (Korea-Viet-Nam-Afghanistan-Irak-Lybië en binnenkort Iran …).

  Dit moderne Babylon overleeft nog enkele jaartjes tot chinezen, Russen, enz. Amerika zullen binnenvallen en gedeeltelijk vernietigen …

 44. Dezelfde censuur vindt ook hier steeds vaker plaats, zij het iets voorzichtiger. Wanneer je iets op Facebook of Twitter zet wat niet jubelend over vaccinatie en/of beleid is, krijg je een waarschuwing of krijgt dat bericht de stempel “Onjuiste informatie” … Nu al zelf een paar keer meegemaakt.

  Nu zijn ze nog voorzichtig. De volgende stap is dat we hier net zo monddood worden gemaakt als in China en nu de USA. Tijd om voorbereidingen te treffen voor het opzetten van ‘ondergrondse’ media, zoals we die in de oorlog hadden.

 45. De Deep State is duidelijk in paniek en slaat woest om zich heen. Ze realiseren zich onvoldoende dat hun acties averechts zullen uitpakken. Steeds meer mensen zullen gaan inzien dat wat er nu gebeurt in de VS pure verkrachting van de democratie, wat die corrupte MSM ook schreeuwen. Een president monddood proberen te maken, is ongehoord. Slechts intolerante linkse deugmensen kunnen zoiets bedenken.

 46. Hournalist Michiel Vos is getrouwd met documentairemaakster Alexandra Pelosi, inderdaad de dochter van de speaker of da house from California Nancy Pelosi en Vos mocht op 07 januari z’n opwachting maken bij Eva Jinek. Nancy Pelosi’s laptop is in beslag genomen door de White Hats/patriots en dus kan Trump beschikken over het zoveelste bewijs, dat de Democraten volledig in de zak zitten van de Chinese communisten.

 47. Dit is m.i. begonnen toen vooral Duitsland megaboetes in het vooruitzicht stelde als die social media platforms foute berichten zou blijven publiceren.
  Maar intussen smullen die linkse eigenaars van die platforms ook van het verbieden van artikelen tegen hun zin. Zelfs de nieuwsbron bij uitstek (Trump, waar ál het andere nieuws een reactie op, en een afgeleide van is) leggen ze , in hun totale arrogantie, het zwijgen op.
  Dit zou nog te aanvaarden zijn als die platforms zouden mededelen “Wij staan alleen politiek correcte geluiden toe”.
  Maar ze presenteren zich als neutrale media; en daarmee liegen ze de mensen dus voor.
  Maar goed, er ontstaan altijd weer initiatiefrijke figuren die alternatieven weten te verzinnen. DAT is stééds weer de kracht van een westerse democratie!! Daarom moeten we die koesteren en bewaren.
  Nooit mogen we accepteren dat alleen eenzijdige informatie wordt toegestaan!

 48. Die linkse club wordt allang niet meer geloofd. Kijk naar de kiezers: massaal achter Trump staan. Niet een president had zoveel stemmen.
  En er is nog nooit zoveel fraude gepleegd als nu. Dus, ze kunnen verwijderen/ framen wat ze willen maar de bevolking is zelf heel goed in staat om te denken.
  Diep van binnen hoop ik dat er een wonder gebeurt en dat Trump ineens wint.

 49. Links kan geen fatsoenlijke zin meer uitbrengen zonder dat er een leugen in staat.

  “Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.”

  Daarom moet alles en iedereen die de waarheid kennen de mond gesnoerd worden.

  Zi simpel is het.

 50. Ah Nancy Pelosi de moderne variant van een gefrustreerde heks met een verkeerde missie.
  Laten we er geen enkel misverstand over laten bestaan dit soort mensen heeft helaas meer invloed dan goed is voor mensen in vrije landen. Helaas gaat Europa finaal door het putje omdat dergelijke mensen met verborgen agenda`s geen reet geven om het leven behalve dat wat goedgekeurd is door idioten die denken dat hun idee van de toekomst beter is dan vrijheid.

Comments are closed.