‘DeSantis for president’; Kan gouverneur Florida de VS nog redden van de ondergang?

Misschien is dit nog het enige dat kan voorkomen dat een aantal van de hier zetelende corruptste politici op Aarde niet alleen de VS, maar ook de rest van de wereld meesleuren naar de ondergang?

—————————————————————————————————————————————–

Florida zet torenhoge boetes op plegen censuur door Facebook en Twitter – ‘Het enige dat Washington ooit nog kan hervormen is een revolutie of een kernbom’

—————————————————————————————————————————————–

Is Florida één van de laatste bastions van (relatieve) vrijheid in de VS, en wellicht zelfs in de hele wereld? Maatregelen tegen het coronavirus zijn er nog nauwelijks, en de samenleving draait zonder extra zieken en doden weer normaal verder. Vele tienduizenden Amerikanen zijn weggevlucht uit hun door Democratische dictators geregeerde ‘hellholes’ zoals New York en Californië, om in Florida te gaan wonen. De Republikeinse gouverneur Ron DeSantis heeft nu een wet ondertekend waarmee Facebook, Twitter en andere social media torenhoge boetes kan worden gegeven voor het plegen van censuur. Er wordt hier en daar inmiddels ‘DeSantis for president’ gefluisterd, maar ‘Washington’ is eigenlijk al te ver in het stinkende moeras van corruptie, nepotisme en schaamteloos machtsmisbruik gezakt om nog te kunnen worden gered.

Florida is de steeds veranderende richtlijnen en overduidelijke politiek gemotiveerde censuur door de social media giganten zat. In de door gouverneur DeSantis ondertekende wet (SB 7072) wordt de absurde situatie aan de kaak gesteld dat de (vorige) president van de VS van platforms zoals Facebook en Twitter kon worden gegooid, terwijl de Iraanse Ayatollah Khamenei gewoon door kon gaan met het verspreiden van zijn Jodenhaat.

Boete $250.000,- per dag voor blokkeren politicus

De wet eist dat de social media bedrijven gedetailleerde standaarden publiceren over wanneer iemand wordt gecensureerd of geblokkeerd. Facebook, Twitter en hun collega’s kunnen bovendien een boete van $ 250.000,- per dag krijgen als ze in Florida een politieke kandidaat blokkeren. Eigenlijk zou die boete algemeen moeten gelden, omdat van enige echte vrijheid van meningsuiting voor de gewone Facebooker of Twitteraar al lang geen sprake meer is.

Verder moet iedereen die met een blokkade of ban wordt gedreigd 7 dagen de tijd krijgen om een eventueel ‘fout’ bericht te corrigeren. De wet werd door alle Republikeinen ondersteund, terwijl alle Democraten tegen stemden. Die extreemlinks geworden partij wil zowel statelijk als nationaal simpelweg iedereen van social media – en straks het totale internet – gooien die het niet met hen eens is.

‘Ze kunnen niet zien dat ze diepe verdeeldheid zaaien in het land,’ geeft de Amerikaanse econoom Armstrong als commentaar. ‘Onder deze omstandigheden zullen mensen zich niet zomaar ondergeschikt maken aan hun eisen.’

‘DeSantis for president’?

Armstrong noemt DeSantis ‘de enige politicus die de ernst van wat er in Amerika gebeurt lijkt te begrijpen,’ maar hoopt toch dat hij in Florida blijft, en zich niet kandidaat stelt voor het presidentschap, zoals her en der wordt gefluisterd.

‘De ‘swamp’ (het moeras) in Washington zal hem verslinden, net als ze met Trump hebben gedaan. Het enige dat Washington OOIT nog kan hervormen lijkt A) een revolutie, of B) een kernbom te zijn. Washington is op dit punt namelijk te ver heen om zelfs nog vergeefs te hopen dat we IEMAND kunnen kiezen die daadwerkelijk iets verandert. De bureaucratie heeft nu de totale controle, en zij zullen het machtssysteem in Washington DC door niemand laten veranderen. De corruptie is te diep doorgedrongen.’

Dat herinnert hem aan het aloude werk ‘Decline and Fall of the Roman Empire’, waarin Edward Gibbon beschreef hoe het eens zo machtige Rome, met zijn Capitol, standbeelden, paleizen en andere indrukwekkende overheidsgebouwen, die symbool stonden voor zoveel politieke en militaire macht, was vervallen tot met onkruid overwoekerde ruïnes. ‘Hoezeer is dit spektakel van de wereld gevallen! Hoe veranderd! Hoe geschonden!.. De publieke en private gebouwen die voor de eeuwigheid werden opgericht liggen verslagen, naakt, en gebroken, als de ledematen van een machtige reus…’

VS stevent op de plotselinge totale ondergang af

Dit zal naar mijn overtuiging ook het lot van de Verenigde Staten zijn als op de huidige voet wordt doorgegaan. Daar ziet het helaas wel naar uit, zeker met de huidige (fake) president, die niets anders dan een ‘patsy’ is, een poster boy voor de globalistische machtselite – door mij vaak ook de klimaat-vaccin sekte genoemd – achter de schermen.

En al zijn de tekenen van verval al geruime tijd zichtbaar, toch zal dat fatale lot voor de meesten heel onverwacht komen, waarna dit zogenaamd ‘christelijke’ imperium dat de wereld al zo lang als een ware plaag teistert met zijn munteenheid, chantage en militaire ijzeren vuist, wat aan miljoenen mensen het leven heeft gekost en de levens van talloze andere miljoenen in ellende heeft gestort, in een jaar tijd volledig zal instorten.

Aangezien de bekende econoom John ‘Shadow Stats’ Williams al voor het eerste kwartaal van 2022 hyperinflatie en een economische instorting voorspelt, zou die crash wel eens dichterbij kunnen zijn dan we nu voor mogelijk houden. Martin Armstrong verwacht op grond van het model van zijn A.I. een Derde Wereldoorlog tussen 2025 en 2030, onmiddellijk gevolgd door de finale ondergang van de VS en het Westen.

 

Xander


(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

11-05: Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt (/ Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?)
04-05: Bank of America kondigt hyperinflatie aan
27-04: Jaren ’30 op herhaling: IBM weer betrokken bij registratiesysteem ‘goede’ en ‘foute’ mensen
26-04: Flashback naar 2011: NASA wetenschappers denken dat kernoorlog Global Warming kan stoppen (/ Zó kwaadaardig kan de globalistische klimaatsekte niet zijn, toch?)
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
15-04: Fascisme teruggekeerd: Gehandicapte kinderen Californië worden gedwongen gevaccineerd
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
22-02: 2021=1921: Wall Street tophandelaar waarschuwt voor plotselinge ‘Weimar’ hyperinflatie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Wat mooi dat er hier reacties uit de VS komen.
  Observaties uit de eerste hand zonder tussenkomst van een of andere (vaak linkse) “duider”.
  Daar hebben we meer aan dan wat de reguliere media ervan brouwen.

 2. Hi ik hoop het want hij durft tegengas te geven, Ik woon in arkansas maar daar is het ook heel normaal leven, geen muikorfen plicht alleen voor wie het willen , terrassen zijn gewoon open de scholen draaien weer als normaal, geen afstand, kerken zitten vol en mensen omhelzen elkaar weer normaal. In derdaad God is aan het werk en die mensen die op Hem vertrouwen worden gezegend.greetings

 3. Zomaar een gedachte:

  Mijn zorgen zijn meer over de jeugd.
  Ik denk dat de ‘heren’ gebruik gaan maken van de generatiekloof, tussen de jeugd en mensen die ‘wakker’ zijn. Door de jeugd hun vrijheid terug te geven, volgens ‘hun’ masterplan denk ik dat de generatiekloof daarmee wordt versterkt.

  Wie o wie heeft hier ook al weer gebruik van gemaakt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Hitlerjugend

 4. Xander mist geloof! Het geloof dat op dit moment op grassrootsniveau de boel wel degelijk aan het bewegen is. op dit moment is het mondkapjes beleid nog maar in 4 staten actief: new york, California en ergens nog 2 staten….

  God is bezig, er is een opwekking begonnen in Amerika.

 5. Xander.. weet je niet van de plannen van o.a. general Flynn, Trump en John F. Kennedy Jr.? Is heel wat, maak je borst maar nat. Wellicht dat binnenkort je doemdenken omgedraaid wordt in optimisme

 6. waarom denken jullie dat de gebouwen in Washington zo lijken op de gebouwen van het oude Rome? En alle beelden precies dezelfde zijn? Alleen de namen hebben ze hier en daar veranderd maar het is precies dezelfde cultuur. Het zijn dezelfde goden en titanen die ze dienen. Er wonen weliswaar veel christenen in Amerika (genoemd naar Amaru-Ka=de gevederde slang) maar de macht ligt bij de Roomse elite in het White huis (genoemd naar de jezuïet Andrew White). De macht verstopt zich in het open zicht in de symbolen door het hele land.

  Rome is niet gevallen. Het heeft zich getransformeerd voor het oog van de leken. De heiligen in het Vaticaan zijn gewoon dezelfde Romeins/Griekse goden en halfgoden van het verhaal in Genesis 6 en 11.We vieren zelfs hun verjaardagen en sterfdagen als ‘christelijke’ feestdagen (door Rome ‘gekerstende’ heidendom, dwz zelfde riten en ceremonies onder andere naam).
  Washington District of Columbia (naam!) is een andere stadstaat (géén staat van de VS) waar de militaire macht is gecentreerd zoals de religieuze macht ligt in het Vaticaan en de financiële spil ligt in ‘The City of London’ (géén deel van het VK maar een aparte stadstaat met eigen regering, politie en rechtbanken).

  Wel bijzonder dat Mr Armstrong de geschiedenis niet kent maar wel in de toekomst schijnt te kunnen kijken. (als je de verkeerde parameters in je simulatie invoert krijg je niet de juiste uitkomst). Gelukkig hebben wij geen glazen bol of glimmende pc nodig omdat we een boek hebben waar de maker van het echte ruimtetijd programma ons het nodige in vertelt van buiten de tijd.

 7. Zitten we nu al niet in een Derde Wereld Oorlog? Met al die belachelijke corona maatregelen! Ik hoop nog op Trump en Kennedy

 8. Dat klopt sinds dat Biden president is hoor je nog weinig kritiek op deze president. Plotseling heft m’n ander nieuws ontdekt. Toen president Trump nog in functie was, was er dagelijks nieuws en dat dacht je dat er een clown in het Witte Huis was. En ik denk dat te censuur nog erger zal worden. Shalom

 9. Dus als ik het goed begrijp kan iemand in Florida nu illegale films op facebook zetten en dan krijgt hij 7 dagen de tijd om die fout te corrigeren?
  Dus na 6 dagen bericht verwijderen en opnieuw plaatsen met kleine aanpassing. Je kan dan zonder ban te krijgen een oneindige collectie foute content op facebook zetten.
  Het is dan wachten op rechtzaken van de entertainment industrie tegen facebook met waarschijnlijk als resultaat dat facebook offline gaat in Florida om torenhoge juridische kosten te voorkomen.

 10. Wat ook nog een goede optie is dat DaSantis de runningmate gaat worden van Trump en dat er een 3e partij gaat komen. Wat heel interessant is is het huis van afgevaardigden. 1 maal in de 10 jaar volgens de constitutie moet volkstelling worden gedaan. (Verdeling van de 435 kiesmannen) Amerikanen verhuizen makkelijker dan in NL en er zijn hele volksverhuizingen gaande van democratische staten naar republikeinse staten. Vorig jaar is er natuurlijk ook in de census gefraudeerd door de democraten (december 2020). Joe Biden hoort er niet te zitten en Pelosi zit ook op het schop stoeltje.

  Hier de wiki uitleg van het huis van afgevaardidden

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Huis_van_Afgevaardigden_(Verenigde_Staten)

  en hier wat meer uitleg.

  https://sputniknews.com/us/202105081082829549-is-pelosi-ready-to-raise-the-white-flag-why-dems-are-likely-to-surrender-the-house-to-gop-in-2023/

  Corona komt de democraten wel erg goed uit maar of ze het ermee gaan redden. Ik heb mn twijfels. Dat de democraten onttroont gaan worden komt voor de burger oorlog.

 11. Ach Billie Keets houdt best wel wat miljarden over na de (v) echtscheiding met Melinda ( die niet bijster gesteld was op Epstein ). Kan dus makkelijk zijn visie op vaccinatie omderstrepen met wat rondgaan met de zak met met dollars die immers nooit meer zal opraken en mensen zwijmelen al bij de gedachte en een prik en een miljoen dollar! YOEPIE het leven is geweldig bedankt Billie gij weldoener op deez aarde!

  Inkomen van Billie: Inkomen per jaar : €4.647.522.136,- per maand : €387.293.511,33
  per dag : €12.732.937,36 per uur : €530.539,05 per seconde dus rijker : €147,37

  Nee, het moet gezegd, het penninkske van de weduwe voldoet niet meer om mensen zich te laten inspuiten ….dat heeft The Bill and Melinda Gates Foundation goed begrepen…ondanks wat interne rechtszaken tussen de oprichters ha ha!

 12. @Elise… ik denk enkele landen in Zuid Amerika… zag een reportage over Mennonieten in de jungle in Peru…het lukte hen om zelfvoorzienend te zijn. Zij splitsten zich af van een groep in Belize…

 13. Hier in de EU gebeurt hetzelfde. En op meerdere plekken in de wereld. Tenzij je een goed onafhankelijk land bent. Dat mensen goed samenwerken en zelf voorzienend zijn.
  In welk land zou je nu het beste kunnen wonen? De meeste overleven kansen?

 14. Het gezonde verstand zal zegevieren. De linkse globalisten overspelen hun hand. De corrupte MSM proberen het te verhullen, maar dat gaat niet lukken. Zelfs slapers worden wakker en zien het bedrog. Ik ben positief. Helaas gaat het langzamer dan ik zou willen.

 15. Florida, nog een van de weinige plekken, waar men nog menselijk kan leven. Respect voor deze DeSantis.

 16. Voorgaande jaren was de Amerikaanse president bijna dagelijks op de Nederlandse tv (om hem in een kwaad daglicht te stellen). Nu Biden president is hoor je eigenlijk niets meer. Niet omdat Biden het nu zo goed doet. Hij wordt namelijk angstvallig buiten beeld gehouden (want hij blijkt het totaal niet meer op een rijtje te hebben en het is gewoon een zielige vertoning van een oude man).
  Gelukkig bericht Sky News Australië wel over Biden. https://youtu.be/mMYMRJKpdnk

Comments are closed.