Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt

—————————————————————————————————————————————–

Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?

—————————————————————————————————————————————–

De cyber aanval op de belangrijkste brandstof pijpleiding in de Verenigde Staten had volgens experts al na enkele uren opgelost kunnen zijn, en draagt dan ook alle kenmerken van een ‘false flag’ operatie, bedoeld om het Amerikaanse volk totaal op de knieën te dwingen voor de in oprichting zijnde communistische VN/WEF klimaat-vaccin dictatuur. De eerste benzinepompen staan inmiddels droog, en degenen die nog wel voorraad hebben, verhogen fors hun prijzen. Brandstof gaat mogelijk langdurig op rantsoen, en zodra dit een feit is, volgt onverbiddelijk ook voedsel.

Volgens een IT expert had de Colonial Pipeline van Houston (Texas) naar Linden (New Jersey) al na enkele uren weer kunnen functioneren, omdat beschadigde hardware snel vervangen had kunnen worden, en de meeste computerservers tegenwoordig Virtuele Machines zijn (VM’s). Als alleen de software was aangetast, dan had de storing slechts minuten hoeven duren. De pijpleiding had dus in alle opzichten meerdere backups.

Aangezien een eventueel herstel pas voor het einde van de week is aangekondigd, is de conclusie van deze IT expert dat de brandstoftekorten moedwillig worden veroorzaakt. Trucks hebben nog diesel, maar niet meer voor lang. Zodra die vandaag of morgen stil komen te staan, zullen de supermarkten snel leeg raken, en dreigt er totale paniek en chaos. Na een week staat het land stil, na twee weken loopt ook de drinkwatervoorziening gevaar, en na vier weken is het over en uit met de beschaving.

De gouverneur van North Carolina heeft inmiddels de noodtoestand uitgeroepen, en brandstof tijdelijk (?) op rantsoen gezet. Ook de pompen van de grote maatschappijen zoals Shell en BP ondervinden nu leveringsproblemen. (2)

Generale repetitie voor aangekondigde massale cyber aanval?

De reeds begonnen run op de laatste resten benzine zal daarom gevolgd worden door een run op de supermarkten – tenzij de overheid de pijpleiding binnen enkele dagen weer op gang brengt. Het is namelijk zeer goed mogelijk dat deze ‘false flag’ een test-run, een generale repetitie was voor de grote, door het WEF reeds aangekondigde cyber-crisis, die het hele Westen – dus ook Europa – moet platleggen, zodat de laatste resten verzet tegen de communistische machtsovername van onze landen wordt gebroken.

En passant zullen natuurlijk de Russen van alles de schuld krijgen, en dat is zoals onze lezers weten bedoeld om het nog immer onbenullige volk achter de eveneens geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland (en mogelijk ook China) te krijgen.

Klagen? Niet als u op dit systeem hebt gestemd

Vooral VVD, D66 en CDA stemmers mogen NIET klagen, want deze partijen staan – overigens net als bijna alle linkse oppositiepartijen – openlijk achter de Great Reset / Build Back Better / Agenda-21/2030 agenda, en stellen al velen jaren alles in het werk om deze toekomst voor u en uw (klein)kinderen te realiseren.

Natuurlijk henzelf uitgezonderd, want zoals historisch in alle communistische en fascistische dictaturen zal de machtselite er ook voor zorgen zelf nooit door hun eigen keiharde vrijheids- en welvaartsvernietigende maatregelen te worden geraakt.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Zero Hedge
(3) Hal Turner

Zie ook o.a.:

04-05: Bank of America kondigt hyperinflatie aan
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was
10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
22-02: 2021=1921: Wall Street tophandelaar waarschuwt voor plotselinge ‘Weimar’ hyperinflatie
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. De gemiddelde Amerikaan kan 5 jaar zonder voedsel voor dat de BMI te laag word.

 2. Ik werd afgeleid en heb daarom een belangrijk stuk overgeslagen, i.h.b. dat in een update van Lareb er 21 mensen overleden zijn na de eerste Moderna injectie en 13 na de tweede.

  Als je sommeert over week 1-8 en week 1-18 kun je dus schatten (wet van de grote getallen) dat er in week 1-8 vijf doden na 1 injectie optraden en geen enkele na 2 injecties.

  Als je alleen afgaat op de tabel dan moeten die vijf optreden na de tweede injectie: contradictie.

  Iemand zit dus de kluit te belazeren en, gezien de Stalinistische opkomst van 100 procent bij de tweede injectie, is dat niet Lareb maar eerder het RIVM of een ministerie.

 3. Pijplijn inderdaad weer vol open. Iedereen weer brandstof geen voedseltekorten en geen paniek. Heb het idee dat alleen extreme doemscenario’s hier verteld worden 🙂

 4. inmiddels zijn de oliepijleidingen weer open. gaat dus weer draaien als vanouds.

  kleine storm in een glas water

 5. Off topic, maar zelfs Nederlandse DODEN staan spontaan in de rij voor hun tweede Moderna injectie om hun geliefde minister de Jonge te ondersteunen.

  Eerst laat ik een verkort overzicht zien van gegevens over de Moderna vaccinaties die door Nederland aan de EU (www.ecdc.europa.eu) worden verstrekt:

  Week,Moderna_Prikken1,Moderna_Prikken2
  2021-W03,2572,0
  2021-W04,6312,0
  2021-W05,5991,0
  2021-W06,6360,0
  2021-W07,13416,2572
  2021-W08,13075,6312
  2021-W09,12502,5991
  2021-W10,12542,6360
  2021-W11,6580,13416
  2021-W12,27682,13075
  2021-W13,28926,12502
  2021-W14,21676,12542
  2021-W15,24811,6580
  2021-W16,6585,27682
  2021-W17,679,28926
  2021-W18,27178,21676

  Merk op dat het aantal tweede prikken EXACT gelijk is aan het aantal eerste prikken van vier maanden daarvoor.

  Werkelijk perfekt deze opkomst bij de tweede prik: niemand bedenkt zich ooit na de knallende hoofdpijn van de eerste prik, niemand verslaapt zich, moet naar de tandarts, krijgt een ongeluk of gaat dood.

  Wat dat laatste betreft, Lareb maakt melding van (tenminste) 5 doden na een prik met Moderna in de eerste acht weken. Maar het cohort van week 1 t/m week 8 overleeft juist volledig de eerste prik, zoals we in de tabel zagen (b.v. in week 8 kwamen er 13075 mensen opdagen die we allemaal terugzien voor hun tweede prik in week 8+4=12).

  Denken ze in Den Haag nu echt dat niemand ziet hoe ze met de cijfers zitten te knoeien?

 6. Anna, 4.20 pm 12 5

  Dank voor je reactie, ik heb GEEN kritiek wat ik aangeef zijn feiten.

  Ik ben abonnee geweest van Israël Today MAAR door de alleen maar pos. berichtgeving van bestrijding coronavirus c.q. vaccins ( vrij pos berichtgeving vaccin ) heb ik mijn abonnement opgezegd omdat door de informatie van mensen uit Israël zelf weet ik dat het anders is , het is manipulerend hoe men schrijft en foto laat zien hoe goed het allemaal gaat ( foto was van een paar mnd terug )
  Teken van het beest weet ik niet maar ik denk zelf wel dat je een levensgevaarlijke weg inslaat zowel letterlijk als geestelijk inslaat als je het vaccin neemt.

  Ik heb trouwens op de laatste stuk van Xander ook mijn reactie opgegeven hierover.

  Kijk het probleem van Aviel Schneider is , hij heeft zich 2x laten prikken, hij kan alleen nog maar POSITIEF schrijven over het vaccin want anders kom je aardig dom over.
  Zeker , er worden goede stukken geschreven en besproken maar zeker in deze tijd
  Onderzoekt alles en heb je ogen open

 7. Nou Anna,

  Jij hebt zeker een mening en een agenda te volgen om die ruimschoots te verkondigen.

  De waarheid ligt echter net iets anders….

  Groeten van Rick, van veilige afstand ook !

 8. Beste Tukker.
  Aviel Schneider en Amir Tsarfati zijn beide goede journalisten en geven ons dagelijks een goed en actueel beeld van wat er in Israël gebeurt.
  Zij wonen beide echter in Israël en daar zijn de omstandigheden heel anders dan bij ons.
  Wees a.u.b. voorzichtig om te oordelen of te veroordelen over het door hen wel of niet nemen van het vaccin.
  Zie dat a.u.b. LOS van hun VERSLAGGEVING. over Israël.

  Zelf zie ik het vaccin ( nog )( niet ) als het teken van het beest.
  Mogelijk wel een voorloper ervan.
  Maar ik zie het vaccin meer als een “ schifting/ splijting “ van de mensen in de wereld / maatschappij, met een opmaat naar het verdrukken en weg zetten van anders denkenden.
  Jezus zegt ons let op maar nog is het einde niet….
  Ook hier geldt heb je naaste lief als jezelf.
  Soms is dat moeilijk hoor, ik bezondig mij daar soms ook aan .
  Shalom
  Anna

 9. Svalbard.
  Ja…… door de geïndoctrineerde HAAT bij de Palestijnen ( Arabieren in Israël), grote werkeloosheid, en een uitzichtloos leven wat “ opgelegd “ wordt door Hamas, knutselen ze zelf raketten in elkaar met vaak dodelijke afloop voor hun eigen mensen.

  Hamas zijn grote terroristen die hun eigen bevolking in grote getale opofferen aan de dood…. inplaats van werk gelegenheid te scheppen en de jeugd een beroep te leren.
  Gaza zou een goed land kunnen zijn als het geld vor de rijke oliestaten aan ontwikkeling werd gebruikt ipv er oorlogstuig van te maken.

  Al miljarden hulpgelden hebben ze gekregen maar er worden alleen tunnels van gegraven en raketten van gemaakt terwijl de bevolking crepeert.
  Zelfs “ president “ Abbas heeft een grote villa in Gaza maar hij kan er niet komen omdat hij dan vermoord wordt door Hamas.

  December 2019 heb ik aan de grens gestaan met Gaza, in de buurt van Siderot en het “ kleine “ veldje gezien waar ze toen wekelijks demonstreerden.
  De fake filmpjes werden daar gemaakt om de wereld opinie te beïnvloeden, en nu hebben ze weer een andere aanleiding om “ hun terreur beroep “ uit te voeren.
  Met verbazing heb ik gezien hoe deze rellen ontstonden.
  Hoe de joelende menigte op het juiste moment bloedende kinderen voor de lens brachten terwijl deze kinderen vaak door eigen “ vuur” gewond waren geraakt.
  En het waren er maar een paar honderd…
  Hoe ze moeders en kinderen opriepen om ook te komen demonstreren, hoe er zelfs geld werd gegeven om er heen te gaan met de bus….. voor ons westerlingen een walgelijke vertoning! Het leken net opgezweepte beesten.
  We stonden erbij en we keken ernaar. ( op veilige afstand )

  Golda Meïr zei ooit als Palestijnen hun kinderen meer gaan liefhebben dan dat ze Joden haten dan komt er een kans op vrede….. Maar helaas de haat tegen de Joden en het martelaarschap staat hoger aangeschreven, en daar offeren deze mensen hun kinderen graag aan op.
  Voor ons onbegrijpelijk, maar ze krijgen er geld voor als hun kind doodgaat, dus lijkt het een stimulans.
  Joden vermoorden loont…..
  Je zoon bij Allah, en jij geld in de beurs om brood te kopen, en voor de pers flink lammenteren ( wat ze normaal ook al doen ) om de wereld te laten zien hoe erg dit wel niet is.

  Dit conflict komt nooit tot een einde.
  Dit conflict is ten diepste één groot religieus conflict.
  Dit kan alleen worden opgelost door de ( weder ) komst van de Messias.
  Het klinkt berustend van mijn kant maar ik geloof dat dat aanstaande is.

  Trump was een intermediair: Hij heeft JERUZALEM als hoofdstad erkend, en de Golan toegewezen aan Israël, hij hield door de geld kraan dicht te draaien; de Arabieren ( Palestijnen) in bedwang.
  Ze waren bang.
  Kracht is het enige wat ze verstaan.
  Dat is ook de reden waarom Israël altijd zo krachtig terug slaat.
  In dit geval lijkt het weer buitenproportioneel maar dit is de ENIGE manier wat deze losgeslagen Arabieren VERSTAAN. En waardoor ze stoppen.
  Misschien schrijf ik nu te zwart wit, en ik wil niet generaliseren maar dit is wel de hoofdlijn van dit conflict.
  Er zijn in Gaza ook goede mensen, alleen hebben ze GEEN STEM!
  Je wordt door je eigen volk vermoord ( of in de benen geschoten ) als je er tegenin gaat.
  Het zijn bijna satanische krachten die daar losgelaten zijn.
  Hopelijk komt er snel een einde aan dit onnodige bloed vergieten en de angsten.
  Here Jezus kom haastiglijk, dan wordt dit conflict opgelost !
  Shalom
  Anna

 10. Je hebt het altijd over links/communistisch………….en dan VVD, D66 en CDA stemmers mogen NIET klagen…………..????

 11. Svalbard , goede actie van je wat je schrijft over Israel/Gaza conflict.
  Berichten waren mij ook al ten ore gekomen vanuit Israël.
  ALLEEN ACCEPTEER niet alles wat bijv Israël Today ( redacteur Aviel Schneider ) en Amir Tzarfati zeggen , zijn allebei voorstanders van vaccinatie ( aviel schneider heeft al 2 Pfizer biotech genomen dus …
  Kijk uit

 12. Prijsverhoging voor voedsel ???

  Amerika is toch “the biggest in the world” ? Amerikanen zijn toch superrijk ???!

  Of vergis ik mij ?

 13. Nou, hier is een update, Anna.
  Vanmorgen om 11:13 was het aantal raketten vanuit Gaza al opgelopen tot 1050!
  Dus tegen de tijd dat je dit leest zal het al veel hoger zijn.
  Maar 200 van die raketten zijn te vroeg geland en kwamen binnen de Gazastrook terecht. Er werd op ons staatsjournaal gezegd dat er een gezin van 8 personen, inclusief kinderen zouden zijn omgekomen door de Israëlische bombardementen op Gaza.
  Maar wat blijkt? Het was een raket die te vroeg naar beneden kwam. Ook is er zojuist een supermarkt in Ashqelon vol getroffen door een raket. Er was alleen materiële schade.
  Bij de slachtoffers in Israël waren twee Israëlische Arabieren, een vader en zijn kind.
  Als je de vele berichten van Amir Tsarfati over de situatie wil volgen, hij is te vinden op Telegram.
  Groeten,

  Svalbard

 14. Dat diegene in de vs, die geen brandstof kunnen krijgen, een BLM t-shirt aandoen, dan komen ze het wel bij hun thuis leveren, met een bedankje van mummie biden.

 15. https://youtu.be/bZ4NTdSK5ac

  deze docu/film duurt plm 5 uur probeer zoveel als mogelijk aaneengesloten te kijken zo mogelijk kijk op een groot scherm cast desnoods naar je tv.
  ik dacht dat ik het e.e.a. wist maar dat is in verhouding met deze film niets.
  zo is de wereldorde ingeregeld enne de schapen die nog steeds slapen maar denken aan corona.

 16. Voor hen die de ICE Age Farmer volgen (website, YouTube of zijn Telegram kanaal), weten dat er in Amerika al een hele tijd allerlei “incidenten”. zoals hacks, branden, import stops, verwoeste oogsten door gemodificeerd weer etc plaatsvinden. Dit alles om de voedselvoorraad te disrupten. Grondstoffen en vlees zijn al een jaar lang enorm in prijs aan het stijgen en hij waarschuwt al een hele tijd voor de Cyberpandemie.
  Hij heeft ook een Telegram kanaal voor mensen die self supporting willen worden in de tuin.

 17. @Nieuw Begin,
  Bedankt voor uw link ben sinds gisteren deze goede man aan het volgen.
  En ook ik maakte de fout met de naam sorry daarvoor maar deze man is in mijn ogen sterker en slimmer dan de in ons land gevestigde club virus waarheid.
  Maar dat is mijn persoonlijke mening dat wel en nu steeds meer berichten en filmpjes dat bij mensen na de vaccinatie op die plek een magneet blijft plakken?
  Eerst zei mijn vrouw dit is niet onderbouwd en hoe weten we dat dit echt is maar nu diverse filmpjes op bitchute te vinden?
  Dan denk ik als dit zo kan en ook in ons bloed zit ijzer zou ook dit dan een reden voor de bloed proppen of trombose kunnen zijn?
  Heb er geen verstand van maar blijf dit denken uit nieuwsgierigheid met bezorgdheid.
  En nu op duckduckgo met deze zoek opdracht erg veel informatie?
  nanobots and magnetic field
  Hier wat voorbeelden?
  https://edgy.app/nanobots-pair-with-magnets-for-new-healthcare-applications
  https://www.unite.ai/what-are-nanobots-understanding-nanobot-structure-operation-and-uses/
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095809916300418
  En nog erg veel meer maar er is dus wel een verband met de claim van veel mensen dat er “nano bots” in het vaccin kunnen zitten.
  Ben benieuwd of er iemand hier meer van weet of wil delen te veel toeval naar mijn mening.

 18. Er zijn de bedenkers van dit soort ongein en er zijn de uitvoerders van deze plannen. En er zijn mensen die hier bewust niet aan mee willen werken. Bij welke groep hoort U ? Bent u bereid om de zgn. machtigen hun zin te geven en denkt dat u er wel tussendoor kunt zwemmen, of voert u de opdrachten tegen welke betaling dan ook uit , dmv uitschakeling van uw geweten…bent u een -meeloper- ? Of bent u iemand die zijn geweten volgt, ten koste van…… Ga bij uzelf te rade en ga na of het doel de middelen wel heiligt… Bedenk dat aan alle actie s , geen actie is ook een actie, een prijskaartje hangt.. En volg uw geweten, als u dat nog heeft. Liefde en creativiteit zijn momenteel niet meer in zwang, terwijl dat toch de drijvende kracht zou moeten zijn….
  Bedenk goed, wat je met je laatste ….. doet….

 19. Ik heb mn stem zelf gehouden, dus mag ik luidkeels klagen
  T helpt alleen zo weinig en maakt me chaggerijnig

 20. Later dit jaar komt daar hoogstwaarschijnlijk nog het compleet stilvallen van het financiële systeem bij, zie event Cyber Polygon, een “simulatie” van WEF en de grootste financiële bedrijven op deze wereld. Doet een beetje denken aan event Dark Winter en 9/11 anthrax hoax, event 201 en covid hoax, en nu event Cyber Polygon met de “ICE-9” hoax. Zorg dat je je geld uit het systeem haalt en in crypto, edelmetaal en commodities zet. Pas op voor shitcoins/altcoins, blijf bij bitcoin ($BTC) en misschien een of twee privacy coins als $XMR en $ARRR.

 21. Zie hun scenario SPARS 2025-2028 (=2020-2023) uit 2017, blz71 (pdf blz83). “July: A week prior to initiating the nationwide vaccination program, damage to a power grid
  in the Pacific Northwest resulted in a widespread power outage that lasted two weeks.”
  Deze uitval aan de oostkust is een oefening van de democraten of een actie van de republikeinen om de geplande actie in de war te brengen.

 22. Het valt mij als “hacker/pentester” op dat overheids instanties en bedrijven waar gevoelige infrastructuur van afhankelijk is hun beveiliging vaak zeer slecht op orde hebben. Zelfs ik heb mijn beveiliging p mijn laptop beter geregeld. Ik kan daar niets anders dan opzet vermoeden want zo moeilijk is het niet gezien zij de nodige expertise in huis hebben. Zoals ook dat ik zie dat kamerleden gewoon zitten te appen terwijl er een vergadering aan de gang is. Normaal zou je telefoons etc. buiten de vergaderruimte houden om afluisteren te voorkomen. En het feit dat Colonial Pipeline gehackt kan worden getuigd van een enorme nalatigheid of ontzettende domheid. En dat laatste acht ik zeer onaanemelijk. Al is en blijft de zwakste schakel uiteindelijk de werknemer. Hij hoeft maar een verkeerde pdf ofzo te openen en het kan raa zijn. Zo gaat dat in veel gevallen. Maar dat het hele systeem van zo’n belangrijk bedrijf zomaar plat gelegd kan worden vind ik toch zeer verdacht. Wat vm’s betreft, het is mogelijk om via vm’s toch toegang te verkrijgen tot de werkelijke fysieke systemen omdat uiteindelijk de connecties toch via het fysieke systeem lopen. De zwakte zit hem in bugs die een hacker kan exploiteren, en bugs zijn meestal oorzaak van misconfiguratie van een systeem.

 23. Nieuw Begin schreef:
  11/05/2021 om 11:01 pm
  Goede video 👍👍👍👍👍

 24. Dr. Reiner Fuellmich:

  https://vimeo.com/541227223

  Half uur interview Nederlands ondertiteld op vimeo.com

  Aanrader voor hen die mensen verwijten een anti-vaccinatie standpunt in te nemen en geen vaccin willen! Misschien kan deze jurist hen overtuigen met steun van 3000 juristen tegen de Bog Pharma met onweerlegbare ARGUMENTEN en FEITEN!

 25. Svalbard 4.28 uur.
  Wat je schrijft is helemaal correct.
  Complimenten !
  Er zijn maar weinig mensen die de waarheid in zulk soort situaties boven tafel krijgen maar DIT is de reden van DIT conflict.
  Onze pers geeft altijd in wollige bewoordingen het verpakte nieuws door, op een manier dat de Joden de schuld krijgen.

  Het komt ook vaak voor dat Palestijnen hun huis voor heel veel geld, echt idioot veel geld, aan Joden verkopen.
  Het gevolg is dat dat deze palestijnen moeten emigreren want anders worden ze door hun buren vermoord.
  Abbas heeft inmiddels verboden om vastgoed of grond aan Joden te verkopen.
  Ook zulk soort situaties hebben in het verleden tot grote onrust geleid.

  Hopelijk komt snel het verstand weer terug. En begraaft men de strijdbijl.
  Shalom
  Anna

 26. Tycho schreef:
  11/05/2021 om 8:26 pm
  En eigenlijk hebben de linkse rechtsen ( de VVD) daar nog meer aan bijgedragen dan de rechtse linksen ( D666) maar ook dat is maar theorie…Het zijn verwarrende tijden maar 1 ding staat praktisch als een huis : de wortel van alle KWAAD is de geldzucht….oh oh oh Wie zal ons het goede doen zien?

 27. Gelukkig heb ik zo een ‘foute’ Touareg TDI en kon gewoon meteen tanken omdat hier amper dieselrijders zijn. De rij voor benzine rijders is hier in Virginia al snel 30-60 minuten. Goed joh, zo een linkse zak in het witte huis.

 28. Soms reageer ik op topics, soms ook niet.
  Wat wel altijd interessant is, is om de reacties eronder te lezen.

  Gelukkig krijgen steeds meer mensen het grotere plaatje in de gaten.

 29. Positief bericht!
  Kan er mooi omgeschakeld worden naar duurzame energie! Top! Eindelijk kan Nederland de energietransitie handen en voeten geven en niet meer afhankelijk zijn van andere boeven landen!

 30. Nieuw begin: De overheid is gezonken tot een peil waar het voor zijn eigen verrotting niet schaamt!

 31. De VN/WEF klimaat-vaccin dictatuur.
  De fabeltjeskrant. Mensen, loop toch niet blindelings achter dit soort verhalen aan .
  Net zo min als dat de mens voor God bepaald hoe het zal lopen , zo hoeven we ook onze God niet te “ helpen”. Om dit soort dingen te voorkomen.

 32. Goed artikel, het gaat blijkbaar dit jaar 2021 los! Kijk maar naar de Franse generaals die de regering nu al 2 keer (!) hebben gewaarschuwd voor een burgeroorlog, kijk naar de oorlogsschepen bij Jersey. Oekraïne en Rusland (Rusland roept zijn reservisten op (2,5 miljoen). Etc.
  Oude topic (besmettelijke gevaccineerden): Xander zijn melding over bloedneuzen is correct. Mijn moeder (93) kreeg voor het eerst een bloedneus, nadat de gevaccineerde schoonmaakster enkele uren in het huis was. Ik had deze persoon nog tegen het vaccin gewaarschuwd, maar zij gaat gewoon de tweede prik halen. Wij zijn niet gevaccineerd…..

 33. Dat dit een false flag operatie zou zijn lijkt me wat te ver gezocht.
  Reageerder Angus McPhart verklaring, iemand die toch wel goed verstand van zaken heeft, lijkt mij het meest plausibel.
  Denk ik dan zo, als niet-expert.

  Wat ik wel weet is dat verschillende Amerikaanse profeten al jaren terug zaken voorspelden als tekorten, hongersnood, rellen, plunderingen, chaos.
  Dit kan daar weleens een voorspel van zijn.

 34. @ grote henk,
  Ik hoop dat u geen gelijk heeft al ben ik realistisch genoeg om te beseffen dat u het zeker bij het rechte eind kunt hebben.
  Al verandert dit wel niets aan zijn boodschap en informatie die toch tot nadenken stemt.
  En mensen die deze crisis bewust de gehele wereld bevolking aan wil doen zullen dan naar mijn mening zeker nog meer achter de hand hebben.
  Dan met de informatie dat het Moderna vaccin in maar twee dagen ontwikkeld is is zeer vreemd en verdacht.
  https://www.msn.com/en-us/health/medical/modernas-groundbreaking-coronavirus-vaccine-was-designed-in-just-2-days/ar-BB1bo1ue
  Al zal AI zeker mee aan dit vaccin gewerkt hebben en we moeten dan ook nog rekening houden met nog veel meer nieuwe uitbraken of zelfs oorlog.
  Ook in Frankrijk dreigt er een burger oorlog is nu in het nieuws dat is een slecht voorteken voor een bankroet Europa dat op instorten staat lijkt het.
  https://www.rt.com/news/523363-france-military-civil-war/
  https://www.thesun.co.uk/news/14917919/france-civil-war-macron-surrendering-islamic-extremists-soldiers/
  De burgers raken nu steeds meer kwijt maar er blijven ouders en grootouders bereid om voor hun kinderen of klein kinderen te vechten ik wel.
  En deze mensen zijn van alle rangen en standen dus eerlijke informatie kan het verschil maken.
  Ook Xandernieuws is zo een site en platform en in ons land was vroeger een site Wees Waakzaam genaamd die ook zo bewust was met informatie.
  Deze mensen werden zelfs in de nacht door onze geheime dienst lastig gevallen en gesaboteerd en off line gegaan helaas.
  Als dit allemaal waar is dringt de tijd en moeten ook de burgers samen werken straat voor straat om vrij te blijven.
  Al is de heersende elite met macht en kennis nu in het voordeel en zeker niet van plan op te geven.
  Het is nu ook in Europa een tikkend tijdbom geworden voor alle burgers die eigenlijk afgedankt zijn of worden.

 35. Doe je ogen open mensen , dit komt van de weF en niet anders , dit was al eerder gepland,
  Of massale opstand , je er tegen verzetten of accepteren dat je onder de voet gelopen wordt.
  Willy, doe je ogen eens open en gaat het eens zien zoals het w.s is of BLIJF je slapen ! ??

 36. @ Grote Henk: Fuelmich zal wel zijn gaan golven ofzo als hij ineens niets meer laat horen. Beetje net zoals Trump nadat hij zijn rattenvangersrol had vervuld en vrijwillig plaats maakte voor de idioot Biden.

 37. Wat vele mensen en bedrijven niet beseffen is dat als het Internet uitvalt, zogezegd als gevolg van een cyberaanval, niet alleen de meeste websites onbereikbaar zullen zijn maar dat ook hun eigen email correspondentie (met alle bijlagen) onbereikbaar zal zijn als deze bewaard wordt op het Internet zoals bijvoorbeeld het geval is met Outlook.

  Het is dus veiliger om een programma zoals bijvoorbeeld Windows Live Mail te gebruiken waarmee de email correspondentie gedownload en opgeslagen kan worden op de eigen pc.

  En denk eraan dat in geval het Internet uitvalt, behalve uw emails, ook al uw bestanden die bewaard worden in de cloud (bijvoorbeeld op one drive) onbereikbaar zullen zijn.
  Absolute chaos gegarandeerd! Neem dus uw voorzorgen. Better safe than sorry!

 38. Je kunt allerhande samenzweringstheorieën erop loslaten. Het kan ook zijn dat het systeem niet meer zo solide is als het ooit was. Misschien hadden de Amerikanen teveel geld nodig om overal ter wereld oorlogje te spelen en vergaten ze hun infrastructuur te onderhouden.
  Dat ga je met 4 jaartjes Trump niet oplossen.

  Brandstofprijzen zijn ook opgedreven omdat de dems fracking verboden en de bouw van een grote pijpleiding (ik meen de Keystone) stopzetten. Waarmee de USA afhankelijker wordt van olie uit het Midden Oosten. Wat brandstof ook gevoelig duurder maakt.

  Neem het volk haar veiligheid, brood en spelen af en je pleegt als overheid zelfmoord.
  Langdurige rellen (BLM/Antifa), dure brandstof, brandstoftekorten en evt voedseltekorten kan ook een democratische regering in de USA zich niet veroorloven. Dit gedonder zal de dem’s bij de mid-terms in 2022 een enorme opdonder opleveren en een niet mis te verstane waarschuwing voor 2024. Omdat het dan al te laat is kan je er vanuit gaan, dat het minder imbeciele deel van de Democraten dit nu al voorziet en actie onderneemt om het tij te keren. Wat ook in die partij tot een forse correctie naar rechts zal leiden.

 39. ben bang dat dr Robert Fuellmich omgelegd is. want de interviews welke als commentaar worden aanbevolen zijn al geruimde tijd oud. moet eerst nog maar zien. wie heeft er bewijzen dat hij nog leeft

 40. Het RIVM en Fijnstof en ultrafijnstof

  Fijnstof is meetbaar tegen geringe kosten, de apparatuur daarvoor is misschien een paar tientjes.
  Met ultra fijnstof is het een heel ander verhaal. Om dat aan te tonen moet u eerder denken aan minimaal enkele duizenden euro’s. Maar technisch kan u het aantonen.

  Nu blijkt dat bij biomassa centrales er weinig sprake is van fijn stof. Maar gaat u kijken naar het gehalte van de ultra fijnstof dan slaan de meters door bij wijze van spreken.

  Het RIVM weet dat maar moet zwijgen van de overheid.

  Een medewerker bij de RIVM heeft nu gelekt en kan niet langer zwijgen. ( bron n medewerker RIVM die uiteraard anoniem wil blijven)

  De zoveelste zwendel van een totaal corrupte overheid en (omgekochte ) slaafse mediawereld van de ˜Big Tech’….

 41. @ Doordenker: 12:32 pm. Het is inderdaad oorlog! En alles voor de duivelse agenda21 door te voeren, en de mensheid te decimeren tot 500 miljoen slaven.

 42. Inmiddels is er weer een oorlog tegen Israël gestart door de Hamas en de Islamitische Jihad, in opdracht van het regime in Iran. Sinds gisteren zijn er al meer dan 630 raketten afgevuurd, en er zijn tot nu toe twee personen in Ashqelon om het leven gekomen door een raketinslag.
  Als we het NOS journaal of het RTL nieuws moeten geloven, dan zou deze situatie door Israël zijn veroorzaakt omdat in Jeruzalem een aantal Palestijnse gezinnen uit hun huis zouden zijn gezet ten gunste van Joodse kolonisten.
  In werkelijkheid gaat het om illegaal gebouwde huizen op grond dat eigendom is van Joden die in 1948 verdreven waren door het Jordaanse leger. Deze percelen worden nu door de rechtmatige bezitters opgeëist, daar is een rechtszaak over gaande. De rechter doet hierover uitspraak volgende maand.
  Maar de media hier staan zoals gewoonlijk weer met een beschuldigende vinger naar Israël te wijken.
  Weet wel, dat NOS en RTL waarheid met leugens vermengen, hun nieuws is onbetrouwbaar.
  Misschien zou men eens moeten kijken op:

  israeltoday.nl

  beholdisrael.org

  Hier kunnen we betrouwbaar nieuws vinden als het over Israël en/of het Midden-Oosten gaat.

 43. Ook Europa komt nu zeker aan de beurt!
  Hier een goed interview met dr Robert Fuellmich op bitchute.
  Waar hij haarfijn uitlegt wat er ons te wachten staat.
  Wel met de opmerking dat het vooral voor de mensen is die NIET gevaccineerd zijn of willen worden.
  Voor veel gevaccineerden is het helaas al te laat legt hij goed uit,tevens met de mededeling dat niet iedereen gered kan worden.
  Het interview is zeer duidelijk en goed te begrijpen en zeker de moeite waard om te zien en te horen.
  Het heet dan ook nog eens “Internationale advocaat heeft de bewijzen dat de pandemie een misdaad tegen de mensheid is””
  Zweer goed onderbouwd en hier ook nog zijn roots en informatie over hemzelf een echte strijder vind ik nu zelf.
  https://celebpie.com/dr-reiner-fuellmich-wife-family/
  https://www.mixedarticle.com/dr-reiner-fuellmich/
  https://www.theartsofentertainment.com/who-is-dr-reiner-fuellmich-all-you-need-to-know-about-dr-reiner-fuellmich-family/
  Voor mij zeker niet de eerste de beste en voor onze overheid een “super viruswappie” maar wel gewapend met feiten geen fabels!
  Hier het interview.
  https://www.bitchute.com/video/NWTroWZs7uwe/
  Heb genoten van zijn strijdbaarheid en woorden die kracht en moed geven.
  En voor wie een scanner heeft met de luchtvaartband gewoon 118 t/m 134 erg veel Volkel meldingen.

 44. Een ICT expert beweerd dat even de hardware vervangen genoeg zou zijn. Was het maar zo’n feest. De praktijk wijst uit dat heel veel bedrijven en overheidsinstanties hun ICT zaken nog slecht op orde hebben en een malware aanval kan inderdaad een week er weken de boel stil leggen. Heb dit meerdere malen mee gemaakt in mijn omgeving (klanten van mijn werkgever). Dus ik geloof niet dat de pijpleiding ‘expres’ niet meer wordt opgestart.

 45. Nu al staat de brandstofprijzen erg hoog, volgens mij doet m’n dat vrij kunstmatig. Er zit duidelijk een plan achter en dat heeft te maken met de plannen tegen klimaatopwarming. Men wil deze plannen duidelijk versnellen en de oliemaatschappijen worden daardoor zenuwachtig. Dus het zal er niet goedkoper door worden. Shalom

 46. Het probleem met industriële systemen, is dat de besturing daarvan over het algemeen archaïsch is.
  Dat heeft een reden: SCADA en MES systemen (denk aan productielijnen in fabrieken, denk aan sluizen, pijpleidingen en gemalen) zijn essentieel en dienen dus >99,998% beschikbaarheid te garanderen.

  Voor de software (servers en, belangrijker, drivers) betekent dit dat die extreem getest wordt.
  Dat niet alleen: die systemen hebben ook nog eens een extreem lange levensduur. En dat heeft consequenties.

  Om even Windows als voorbeeld te nemen. Stel u voor dat, op het moment dat het systeem voor deze pijplijn werd uitgerold, de gangbare professionele versie NT5.0 was.
  Daar worden dan drivers voor geschreven en die worden getest. Tegen de tijd dat alles getest en gecertificeerd is zit Windows NT op versie 5.1, maar okay. Dat is wel te overzien.
  Vervolgens komt Windows 2000 uit en vervalt de support op NT. Daarna komt Server 2002, gevolgd door 2008, 2012 en 2016.

  Je mag hopen dat de leverancier van de hardware om de pijplijn te bedienen überhaupt nog bestaat, maar zelfs al is dat het geval: de eigenaar van de Pijplijn kan niet zomaar een upgrade gaan doen op hun servers. Dat valt of staat met de bereidheid van de leverancier om nieuwe drivers aan te leveren en deze te laten certificeren door Microsoft. Dit is een extreem lang en bovenal kostbaar proces. Veel leveranciers slaan 2 of 3 versies over voordat er aan een upgrade wordt gewerkt. Dat zal hier waarschijnlijk ook het geval zijn.

  Is dat erg? Nee. Niet zolang al die systemen volledig geïsoleerd zijn. Dus op geen enkele manier verbonden zijn met het internet. Immers: dan is fysieke toegang nodig voor sabotage en dat is lastig. Denk aan Stucnet dat de Iraanse uraniumverrijking platlegde: daar was een mol nodig met een USB stick. Een beetje sysyeembeheerder schakelt USB poorten uit op dat soort servers, maar Iraniërs stonden blijkbaar niet vooraan in de rij toen intelligentie werd uitgereikt.

  Het isoleren van systemen is wel lastig, want bij een probleem moet er dan iemand fysiek oplocatie. Dus vaak wordt er wel op een of andere manier voor gezorgd dat e.e.a. via het bedrijfsnetwerk te benaderen is. En dat bedrijfsnetwerk is weer, via een VPN, te benaderen via het internet. Niets spannends aan: elk bedrijf doet dit.

  Bottom line: dit kan best een false flag zijn, maar voor hetzelfde geld is het gewoon brakke security. Dat komt veel voor en is in 100% van de gevallen niet de schuld van de network engineers, maar van het management. Het probleem met security is dat, wanneer alles goed is ingericht, dit veel geld kost en er geen enkel zicht- of tastbaar bewijs is. En elk stapje betere security kost steeds meer geld. Dus zegt het management op een gegeven moment dat de security budgetten naar beneden moeten.

  Mijn inschatting, als Network Professional, is dat dit ofwel een flase flag is, danwel aan nalatigheid ligt. Het feit dat de aanval niet is gedetecteerd (laat staan voorkomen), is een sterke indicatie voor het laatste. Ja: de Amerikaanse overheid heeft de beste tools en zorgt ongetwijfeld dat er backdoors in systemen worden gecreëerd door producenten, maar om zóveel systemen (VPN-servers, firewalls, IDS/IPS systemen én de SCADA-servers) te compromitteren? Nope: I’m not buying it. Al was het maar omdat veel van deze apparatuur Linux based is.

  Een mol valt natuurlijk niet uit te sluiten. De tijd zal het (hopelijk) leren.

 47. Wat ik hier van moet denken is niet te geloven???
  Dan leerde ik dat de vaccin vergunning een “nood vergunning” die is afgegeven door de pandemie.
  Ook komen er steeds meer berichten van gevaccineerden met ernstige soms blijvende bijwerkingen?
  Dan deze video die laat zien hoe ze ons gewoon misleiden dat heb ik eerder met de golf oorlog en CNN gezien dus dit zal wel weer publiciteit zijn?
  En tevens wat Joodse film clips die het op de spits drijven om de vaccins door te drukken.
  https://www.bitchute.com/video/bmxB7aaJYpZW/
  En ook uit de Joodse gemeenschap deze studie over de bijwerkingen van Pfizer op ALLE organen.
  https://www.afinalwarning.com/517220.html
  Dan zal de komende black out nodig zijn om de leugens te verbloemen.
  Of de bevolking komt in opstand die tot nog meer geweld ellende en verdriet zal leiden.

 48. Tot dusver liggen Rutte&CO nog volledig op schema wat betreft de uitvoering van het Covid-19 stappenplan en de Great Reset.
  “In de loop van het voorjaar/zomer zullen de overheden de volledige controle overnemen van voedsel en brandstof en zorgen voor beperkingen op toeleveringsketens waardoor er toenemende voedseltekorten zullen ontstaan. De wereldeconomie zal geleidelijk aan instorten. De staat-van-beleg of een andere vorm van een permanente noodtoestand zal worden afkondigd. Publieke kritiek tegen de maatregelen van de overheden zal blijvend met harde hand neergeslagen worden waarbij zelfs het leger ingeschakeld zal worden. Ook zal het leger checkpoints opstellen in grote stedelijke gebieden en wegen om te controleren of mensen zich wel aan de dwangmaatregelen houden. Tegenstanders zullen worden neergezet als de grootste publieke vijanden van degenen die bereid zijn zich te onderwerpen.
  https://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2029-03-2021.htm

 49. Tja….. wat hier nu weer van te denken.
  De belangrijkste pijpleiding van de oostkust GEHACKT!
  Dus door “ computercriminelen” zodanig bewerkt dat de olie voorziening van het oosten van Amerika bedreigd wordt.
  Onrust dus, ontregelen van de maatschappij, ontwrichting van het leven, hieruit kunnen gemakkelijk opstanden ontstaan.

  Wie zit hier achter?
  Wie voert Z’ on satanische actie uit?
  Wat is het doel van deze actie?
  Puur crimineel geld?
  Of moeten we bedacht zijn op andere dingen in deze “ coronatijd”….
  De tijd zal het leren, maar velen van de heersende “ elite” die denken de hele wereld naar hun hand te kunnen zetten, komen voort uit de computer wereld en THE BIG TECH….

  Ook ons land en werelddeel is zeer kwetsbaar.
  Realiseer jezelf eens wat er gebeurt als de elektriciteit langdurig wegvalt.
  Dan komt zelfs onze voedselvoorziening in gevaar.
  We mopperen nu al over censuur en browsers die het niet goed enz enz enz .
  Maar er komt een tijd dat we helemaal op onszelf zullen zijn aangewezen, hoe snel dat is weet niemand, maar we zijn gewaarschuwd, door niemand minder dan God zelf in Zijn Woord.

  Geniet van wat je hebt en wat je wel kunt doen.
  Maar wees wel voorzichtig met wat je doet.
  En probeer gezond te blijven zowel lichamelijk als geestelijk.
  Shalom
  Anna

 50. Dit lijkt wel op een scenario van oorlogsvoering (tegen de eigen bevolking).
  Lamleggen van het land door biologische en psychologische oorlogsvoering met op basis van een (verzonnen) coronavirus, waar 99,9% nauwelijks last van heeft, noodtoestand afkondigen (coronamaatregelen), daarna economie en transport stilleggen, communicatie en coördinatie van het verzet tegen de maatregelen verstoren door cyberaanvallen, etc.

Comments are closed.